#mediainfluencer

11,440 posts tagged with #mediainfluencer

Photos and Videos about #mediainfluencer

(@nadiasamjohari)

5 Hours Ago

Teruja sangat bila nampak deodorant terbaru Vaseline ni. Lain daripada yang lain. Deodorant Dry Serum Ultra Whitening. Ni bukan lotion ok, ni deodorant. Deodorant pertama berbentuk serum dari Vaseline, mengandungi kolagen dan Vitamin B3 yang dapat membaiki kulit dan melindungi kulit sehingga 20 lapisan. Buat ketiak kita jadi putih you all. Nad dah pakai,takde lagi hitam di ketiak, bau pun wangi. Suka sangat..Kulit ketiak pun jadi halus je walaupun lepas bercukur. Deodorant ni cepat kering, takda macam deodorant lain, dia melekit kadang-kadang kan.Lagipun ia mudah digunakan, hanya buka penutup, picit sikit dan sapu di ketiak. Nampak menarik bukan, cubalah korang, confirm korang pun puas hati. Dapatkan sekarang guys dekat Guardian. Guna code nad bagi ni (GDN2VASE) untuk dapatkan special diskaun Vaseline Deodorant Dry Serum ni hanya di Guardian. Code boleh digunakan sehingga 31 Jan. Layari laman web Guardian sekaranng. #vaselinemy #visiblywhiterunderarm #whiteningdeodorant #serum #underarm #skincare #sp #vaselinedryserum

(@noni_sukarno)

3 Hours Ago

Salam semua salam jumaat, inilah orang cakap masak untuk orang makan tapi kita sendiri tak makan 😂. Asam pedas ikan ebek.siapa suka makan assam pedas ni #foodblogger #instafood #foodie #foodstagram #blogger #lifestyleblogger #malaysianblogger #muslimahblogger #bloggermalaysia #socialinfluencer #mediainfluencer #malaysianinfluencer #blogwanisukarno #bloggerpantaitimur #teambpt #masakapaharini

(@kelseemorgan)

9 Hours Ago

Sooooo @arianagrande chopped off her hair! Swipe left to see her new bob! Follow @kelseemorgan for more updates! - - - - #blog #blogger #explore #influencer #media #communication #likeforlikes #pop #culture #popculture #art #broadcasting #journaling #journalism #love #lifestyleblogger #mediainfluencer #smallblogger

(@kelseemorgan)

9 Hours Ago

#qotd : What’s your favorite color? #aotd : not to be cliche but i love rainbow, purple, or maybe pink! Follow @kelseemorgan for more updates! - - - - #blog #blogger #explore #influencer #media #communication #likeforlikes #pop #culture #popculture #art #broadcasting #journaling #journalism #love #lifestyleblogger #mediainfluencer #smallblogger

(@kelseemorgan)

9 Hours Ago

@hshq @harrystyles named was the Style Star of 2018 by the Peoples Choice Awards! Follow @kelseemorgan for more updates! - - - - #blog #blogger #explore #influencer #media #communication #likeforlikes #pop #culture #popculture #art #broadcasting #journaling #journalism #love #lifestyleblogger #mediainfluencer #smallblogger

(@kelseemorgan)

9 Hours Ago

This quote reminds me of my life at the moment, I have been trying to graduate 1 year early and as of now I will not be able to and have to wait until next year :( Follow @kelseemorgan for more updates! - - - - #blog #blogger #explore #influencer #media #communication #likeforlikes #pop #culture #popculture #art #broadcasting #journaling #journalism #love #lifestyleblogger #mediainfluencer #smallblogger

(@colourkristina)

11 Hours Ago

Hand Painted to perfection 🖌🖌🖌 . By adding tones in the same colour family such as copper, pink and yellow we were able to create this gorgeous, multi-dimensional peachy balayage 💥✨✨ Gorgeous #haircolour created in my recent #adelaidehaircolour workshop, painted by Victoria Kay @thecuttingconcept ✨✨✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I love sharing my techniques to inspire #hairdresser students to create their own masterpieces. ⚡️⚡️⚡️⚡️🌟👩🏻‍🎨 Special thanks to hosting salon @kyliet_cwr @chesterswiferose_glenelg and Assistant @rozlynjane_bellamia_hair and @foilmefoils @kevin.murphy.australia @colourkristina @affordable_eco_towels @mowhair @shearadventuresblog @ilesformula_hair @kristinarusselleducation 🌸 #instahair #kristinarussellcolourist #coloureducation #keynotespeaker #haircolourexpert #haircolour #kredu #giveback #kristinarussell #colourqueens #hostmeinyoursalon #shadowingprogram #haircolourartist #mediainfluencer #whhairpaintambassador #blonde #redhead #pastelhair #advice #leadership #haircolourcoach #womeninbusiness #hairshow #presenter #facilitator #coachkristinarussell #kristinarusselleducation

(@taketomarketing)

12 Hours Ago

❄️❄️❄️❄️ . . . Tis the season of snowy commutes, traffic jams and slippery roads. Take care everyone, be aware and get to your destination safely!

(@kanduke)

14 Hours Ago

I guess the moral of the story is....never forget where you came from lol. Side note: I don’t know if I’ll be leaving this post on my Instagram page. But while it’s up here, just know that I’m extremely happy with the progress I’ve made with my singing over the years. Y’all have no idea how hard I’ve worked to get rid of issues and habits that I’ve had since I was a kid. I’m still working on them, I’m still working hard, it isn’t the end, I’m going somewhere in life, I have a purpose, and I’ll do whatever it takes to fulfill that purpose.

(@itsrobinl)

15 Hours Ago

Gearing up to cover The Soul Train Awards 🙌🏽💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾 #soultrainawards #blackwomeninmedia #mediainfluencer #mediacoverage #robincharlesliving #teenmomturnmediamogul

(@_kdollzcloset)

16 Hours Ago

Who’s stepping inside KDOLLZCLOSET NEXT ? ✨👯‍♀️ We’ve started our Cyber Savings!! Buy 3 Bundles get your Frontal 50% off 💕📦 CODE- CYBER18 🤑 LINK IN BIO 🎉* ASK ABOUT YOUR CUSTOM COLORING OPTIONS❤️ #business #bundles #bundledeals #hairextensions #hairbusiness #success #entrepreneur #blackbusiness #atlanta #getmetocali #prettygirls #savings #dmv #miami #mediainfluencer #influencer #publicrelations #entrepreneur #blackbusiness #success #money #cybersale #mycybersale #blackfriday #blackfridaysale #businessowner

(@followtheboyy)

16 Hours Ago

Summer tbt needed when it gets colder and colder ☀️❄️

(@betliew)

16 Hours Ago

Congratulation to Co-labs Coworking for officially launched at The Starling Mall. Co-labs is a perfect space for those prefer a flexi working hours. Environmental friendly and calming space to perk up your mood while working. #colabslaunchparty #colabscoworking #colabsthestarling #malaysia #malaysiablogger #mediainfluencer #socialinfluencer #socialmedia #influencer #lifestyleblogger #bloggermalaysia #lifestyle #blogging #bloggerbabes #lifestyle #coworkingspace @colabs.coworking

(@sevenryan)

23 Hours Ago

Babies Need Gentle Love And Care 👶👶 . . . 🙊 Sensitive Skin Bisa Terjadi Pada Siapapun Dak Mengenal Faktor Usia, Untuk Merawat Kulit Sehat Setiap Hari Dan Selembut Baby, Pilihan KU Hanya Cream Bath & Body Lotion OLIVE NATURALS By @watsonsindonesia #jbz #cap138jv #watsons #naturalskincare #recommended #instagramer #creambath #bodylotion #love #lifestyle #igshare #productsharing #mediacreator #mediainfluencer

(@noni_sukarno)

1 Day 2 Hours Ago

Salam semua, sudi - sudi lah jemput subscribe di my youtube channel ya, boleh klik link bio di atas, mostly banyak sharing resepi, jom subscribe,, thank you sayang - sayang semua 😘 #youtuber #blogger #lifestyleblogger #malaysianblogger #muslimahblogger #bloggermalaysia #socialinfluencer #mediainfluencer #malaysianinfluencer #blogwanisukarno #bloggerpantaitimur #bloggermy #teambpt

(@iamwillkee)

1 Day 11 Hours Ago

Finally 16 lol.

(@i_archivj)

1 Day 17 Hours Ago

Put on your red dress and dance your blues away . . . . 📸: @onlytarun @arunkhunteta @beautifuljaipur

(@_kdollzcloset)

1 Day 18 Hours Ago

Who’s stepping inside KDOLLZCLOSET NEXT ? ✨👯‍♀️ We’ve started our Cyber Savings!! Buy 3 Bundles get your Frontal 50% off 💕📦 CODE- CYBER18 🤑 LINK IN BIO 🎉* ASK ABOUT YOUR CUSTOM COLORING OPTIONS❤️ #business #bundles #bundledeals #hairextensions #hairbusiness #success #entrepreneur #blackbusiness #atlanta #getmetocali #prettygirls #savings #dmv #miami #mediainfluencer #influencer #publicrelations #entrepreneur #blackbusiness #success #money #cybersale #mycybersale #blackfriday #blackfridaysale #businessowner

(@_kdollzcloset)

1 Day 19 Hours Ago

If KDOLLZCLOSET isn’t Slaying your Color then WHAT’S UP SIS 🤩💕 ✨ We’ve started our Cyber Savings!! Buy 3 Bundles get your Frontal 50% off 💕📦 CODE- CYBER18 🤑 LINK IN BIO 🎉* #business #bundles #bundledeals #hairextensions #hairbusiness #success #entrepreneur #blackbusiness #atlanta #getmetocali #prettygirls #savings #dmv #miami #mediainfluencer #influencer #publicrelations #entrepreneur #blackbusiness #success #money #cybersale #mycybersale #blackfriday #blackfridaysale #businessowner

(@_kdollzcloset)

1 Day 19 Hours Ago

If KDOLLZCLOSET isn’t Slaying your Color then WHAT’S UP SIS 🤩💕 ✨ We’ve started our Cyber Savings!! Buy 3 Bundles get your Frontal 50% off 💕📦 CODE- CYBER18 🤑 LINK IN BIO 🎉* #business #bundles #bundledeals #hairextensions #hairbusiness #success #entrepreneur #blackbusiness #atlanta #getmetocali #prettygirls #savings #dmv #miami #mediainfluencer #influencer #publicrelations #entrepreneur #blackbusiness #success #money #cybersale #mycybersale #blackfriday #blackfridaysale #businessowner

(@justbloogers)

1 Day 23 Hours Ago

I have been using this Overnight Detox Oil from Caudalie for more than 4 months. I started introducing oils into my daily skincare routine 3 years ago and it made a significant change to my skin. As I have a combo skin and sometimes there are areas in my skin with dry patches but no more after using the oils. This oil is only to be used during night time. It has a nice scent to it. My skin feels relaxed in the morning even if I didn’t sleep well the night before. I recommend this oil to be added to your routine. It suits all skin types. Bought it from a pharmacy in Dubai which I don’t recall the name🙈 for 189 AED. شريت هالزيت من كودالي من صيدلية في دبي ما اذكر اسمها بصراحة و استخدمته حق اكثر من ٤ شهور. بدأت من ٣ سنوات أضيف الزيوت لروتين العناية بالبشرة و تغيرت بشرتي منها للافضل بشكل ملحوظ لان بشرتي مختلطة فبين فترة و ثانية تصير قشور و مناطق جافة في بشرتي و تبين خاصة لو حاطة فونديشن بس بعد الزيوت اختفت هالمشكلة. هالزيت يستخدم فقط اثناء الليل و ريحته حلوة🌹. تمتصه البشرة بسرعة و اصحى من النوم و احس بشرتي مرتاحة حتى لو نايمة كفاية الليلة اللي قبل. انصحكم باستخدامه. مناسب لكل انواع البشرة. شريته ب ١٨٩ درهم إمارتي. #بلوغر #بلوغرز #بلوغر_مكياج #بلوغر_مكياج_عمانية #زيت_للبشرة #كودالي #blogger #bloggers #beautyblogger #beautybloggers #omanbeautybloggers #omanbeautyblogger #beautyinfluencer #mediainfluencer #makeuplover #makeupaddict #makeupmafia #makeupblogger #faceoil #caudalie #caudalieovernightdetoxoil #overnightdetoxoil #caudalieskincare #skincare #safamq_skincare #safamq_faceoils

(@therealangelarockwood)

1 Day 23 Hours Ago

Live with purpose. #purposedrivenlife

(@nadiasamjohari)

3 Days 7 Hours Ago

Susah kan, bila tidur malam, esok pagi bangun tengok bocor, lagi parah bila kena cadar atau tilam..hurmm.. Tapi bila pakai All-New Laurier Night Safe ni, tidur malam ku dengan lena. Tidak risau bangun pagi tentang kebocoran apabila datang bulan. Bebas tidur dengan apa sahaja posisi..hehehe. Pad ni panjang tau, memang dia tutup bahagian belakang kita, supaya bila datang haid tak bocor dekat pakaian atau tilam. Direka dengan Ultra Absorbent Core baru dari Jepun, ia mampu menyerap cecair 2x lebih cepat dan memerangkap aliran mendadak di dalam terasnya untuk mencegah kebocoran pada bahagian belakang dalam apa jua posisi tidur. Ultra Absorbent Core Maximum Absorption for leakage prevention • Menyerap darah haid dengan pantas • Membantu mencegah kebocoran di bahagian belakang dalam apa jua posisi tidur • Senang dicuci #lauriermadewithlove #allnewlaurier #lauriernewstyle #noleaksnoworries #miszrockersdotcom #ceriterasigadisbiru #kbba9 #bloggermalaysia #blogger #vsco #vscomalaysia #art #travel #quotes #instafemes #vscom #vso #mediainfluencer #beautyblogger #fashionblogger