#melembapkankulit

2,506 posts tagged with #melembapkankulit

Photos and Videos about #melembapkankulit

T'NEEQ READY STOCK NOWโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Tak perlu tunggu lama2 lagi. Let's order now . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #testimoneeq #testimonitneeq

Merindu tanpa jejak. Harap minggu depan dapat jumpa si hitam manis ni. Ramai dah pakat duk tanya. List order pun makin bertambah. . . Lama pulak kali ni stock stuck kat kilang buat kami semua jadi penasaran. Ketagih ooo nak picit2 keluar emas. . . Barang elok,berkesan mahal pun orang cari. Orang nak skin sihat dia tak berkira sangat pasal harga. . . #magicalcleansinggel #with24kgold #melembapkankulit #mengecutkanjerawat

Ada masalah bibir gatal,kemeraham merelah & menggelupas. . Alhamdulillah lepas consume T'neeq bibir cantik nampak lembut dan lembap je. . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #testimoneeq #testimonitneeq

MUKA CANTIK DAN BERSERI SERI DENGAN CONSUME T'NEEQ . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #testimoneeq #testimonitneeq

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: ๐Ÿ‘ Untuk membuang sel kulit mati ๐Ÿ‘ Bau buah peach asli ๐Ÿ‘ Menjadikan tona kulit sekata ๐Ÿ‘ Memudarkan parut jerawat dan jeragat ๐Ÿ‘ Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing ๐Ÿ‘ Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. ๐Ÿ‘ Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: ๐Ÿ‘ Untuk membuang sel kulit mati ๐Ÿ‘ Bau buah peach asli ๐Ÿ‘ Menjadikan tona kulit sekata ๐Ÿ‘ Memudarkan parut jerawat dan jeragat ๐Ÿ‘ Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing ๐Ÿ‘ Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. ๐Ÿ‘ Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV DEEP AND GLOW EXFOLIATOR . Apa ni Exfoliator? *Deep and Glow Exfoliator ni adalah sejenis Scrub yang bertekstur lembut dan halus yang terus membuang kotoran dari dalam dan luar kulit kita. Terutama dalam pori . . Tak menyakitkan langsung walau tengah tonyoh-tonyoh dengan kasar, tapi jangan buat rosak kulit muka nanti . Korang kena tahu kulit muka ni sangat nipis dan amat sensitif. . Lepas sental muka dengan saka cantik ni, bilas-bilas terus sentuh pipi terasa lembutnya berbeza dengan kulit kita sebelum ni. . Kelebihan Deep & Glow Exfoliator: ๐Ÿ‘ Untuk membuang sel kulit mati ๐Ÿ‘ Bau buah peach asli ๐Ÿ‘ Menjadikan tona kulit sekata ๐Ÿ‘ Memudarkan parut jerawat dan jeragat ๐Ÿ‘ Skin juga jadi nampak lebih sihat & glowing ๐Ÿ‘ Menanggalkan sel mati pada kulit secara lembut kerana scrub ni jenis krim. ๐Ÿ‘ Kulit muka lebih lembut & whitehead blackhead semakin tiada. . Satu tips yang baik nak kongsi. Lepas cuci muka dengan Brightening Oil Cleanser Herv dan guna mana-mana pencuci muka water based. Lap dulu muka biar kering baru guna Deep & Glow ni. Lagi banyak keluar kulit-kulit mati dan kotoran. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Formulasi suplemen ini mengambil khasiat daripada bahan utama iaitu tomato yang mana bermanfaat untuk:- . โ™ฅ๏ธmencantikkan & memelihara kulit โ™ฅ๏ธmemudarkan kesan jeragat jerawat โ™ฅ๏ธ tumit nan merekah serta dapat membantu menjaga kesihatan badan โ™ฅ๏ธmenyubur dan menyihatkan pertumbuhan rambut dan kuku. . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Pastikan Produk kecantikan anda adalah berasaskan Bahan2 semulajadi ๐Ÿ˜ Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit berminyak ๐Ÿ˜ Berfungsi ๐Ÿ’ฏMenghilangkan kulit berminyak ๐Ÿ’ฏMenghilangkan jerawat ๐Ÿ’ฏMenyegarkan kulit ๐Ÿ’ฏMerawat kulit mengelupas ๐Ÿ’ฏMelembapkan kulit ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SELEPAS 18 TAHUN MENAHAN SAKIT DAN KEBAS BAIK SELEPAS AMBIL T'NEEQ. . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #testimoneeq #testimonitneeq

Jangan risau Tau T'neeq dia xkan buat korang yang kurus Makin kurus. Tak... Dia akan balance kan. . So korang jangan risau T'neeq boleh diambil jika nak tambah selera makan Dan jugak nak control diet. . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . READY STOCK โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #testimoneeq #testimonitneeq

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . ๐Ÿ‘‰ Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. ๐Ÿ‘‰ Membersih jauh ke dalam pori-pori. ๐Ÿ‘‰ Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. ๐Ÿ‘‰ Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . ๐Ÿ‘‰ Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. ๐Ÿ‘‰ Membersih jauh ke dalam pori-pori. ๐Ÿ‘‰ Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. ๐Ÿ‘‰ Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . ๐Ÿ‘‰ Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. ๐Ÿ‘‰ Membersih jauh ke dalam pori-pori. ๐Ÿ‘‰ Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. ๐Ÿ‘‰ Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Banyak sangat kebaikkan T'neeq Ni Tau bukan je untuk cantik tapi untuk mendapatkan kesihatan dalaman jugak. . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan

LELAKI PUN BOLEH GUNA??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Yee.. Lelaki pun boleh pakai Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni jangan risau๐Ÿฅฐ Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer sesuai untuk semua peringkat umur๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage (Sehingga 31/12/19) Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pastikan Produk kecantikan anda adalah berasaskan Bahan2 semulajadi ๐Ÿ˜ Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit berminyak ๐Ÿ˜ Berfungsi ๐Ÿ’ฏMenghilangkan kulit berminyak ๐Ÿ’ฏMenghilangkan jerawat ๐Ÿ’ฏMenyegarkan kulit ๐Ÿ’ฏMerawat kulit mengelupas ๐Ÿ’ฏMelembapkan kulit ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

LELAKI PUN BOLEH GUNA??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Yee.. Lelaki pun boleh pakai Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni jangan risau๐Ÿฅฐ Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer sesuai untuk semua peringkat umur๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage (Sehingga 31/12/19) Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

โš ๏ธ MYTH OR FACT: Cuaca mendung sih, ga perlu pakai sunscreen juga ga papa โš ๏ธ . Buka jendela pagi ini dan cuaca mendung? โ˜๏ธ โ˜๏ธ . Sip! Artinya kamu bisa menghemat krim pagi kamu ๐Ÿ˜‰ . Skip skip deh langsung pakai make up karena matahari sembunyi di balik awan โ›…๏ธ . โ˜”๏ธ Jadinya kamu nggak perlu pakai sunscreen โ˜”๏ธ . โ›”๏ธ ITโ€™S A MYTH! โ›”๏ธ noooooo!! . Faktanya: Ahli dan paktisi kecantikan mengakui kalau ini adalah salah satu mitos yang paling sering mereka dengar ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Cuaca berawan cuma menutupi sinar matahari. Nyatanya, kulit kamu menyerap radiasi sinar UVA dan UVB dalam jumlah yang sama ketika cuaca cerah ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ . ๐ŸŒž โ€œAlways wear sunscreen!โ€ โ€“ Rhonda Robb, Spa Sweet Studio ๐ŸŒž . Kalo ga percaya, coba tanya teman kamu yang abis dari pantai pas cuaca mendung ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ . Radiasi sinar matahari hanya berkurang 20% ketika cuaca mendung โ›…๏ธ . Jangan lengah ya, Ladies! . Perjuangan untuk kulit cerah dan kenyal awet muda memang nggak mudah! ๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง . Karena yang mudah cuma ada di botol Serum Awet Muda Rineva ๐Ÿ’– Pesan sekarang dengan klik link di Bio. Siap menangani keluh kesah kulit kamu ๐Ÿ’–

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit ๐ŸŒน Harga promosi untuk clearance stock dan sebelum pembukaan agen dan dropship pd tahun hadapan RM22 exc postage sehingga 31/12 /19๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer kaya dgn ekstrak aloevera yg dapat menyihatkan kulit ๐ŸŒน Harga promosi untuk clearance stock dan sebelum pembukaan agen dan dropship pd tahun hadapan RM22 exc postage sehingga 31/12 /19๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

SYKAR TIDUR MALAM? . Bukan je mencantikkan kulit,melawaskan tapi buat korang tidur Lena Dan bangun dengan cergas pon boleh. . READY STOCKโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Bahan yang digunakan semulajadi halal dan Ada kelulusan dari KKM . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #rinetworkpahang #rinetworkterengganu #testimonitneeq #testimoneeq

KULIT KAKI SEMAKIN SIHAT DAN TAK MENGELUPAS LAGI MACAM SEBELUM NI. . Sape sini Ada masalah kulit sensitif. Korang wajib Cuba amalkan T'neeq ni. Bukan je buat kulit muka semakin cantik Dan berseri tapi banyak lagi manfaat yang korang boleh dapat dengan consume T'neeq. . Bahan yang digunakan semulajadi halal dan Ada kelulusan dari KKM . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #rinetworkpahang #rinetworkterengganu #testimonitneeq #testimoneeq

Welcome to dropship and reseller Konsultasi & pemesanan Silahkan hubungi admin di : Wa. 085536332320 Fast respon Format order Nama : Alamat : No. Hp : Follow Akun @msglow_batu_pujon @rifahsilma โœ…More Information order wa http://bit.ly/Order_MSglow_Now โœ…Gabung Group https://chat.whatsapp.com/HA0Fcl0PQoYB1WE8cqLYgC โœ…instagram https://www.instagram.com/msglow_batu_pujon . . #msglowbatupujon #jjglow #kulitputih #kulitlembut#seputihgadiskorea #kulitsihat #demicasquadteamfirdanie #lotionputihajaib #lotionputih #demicakelantan #jomputih #teamfirdaniefighters #putihberseri #demicasquad #sayanakputih #demicawhiteninglotionperak #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #lotionputihviral #demicaterengganu #demicabengkung #demicapasirpekan #demicaagentmelaka #teamviey #demicakubangkerian #melakabersih #demicawhiteninglotionkotabharu #demicalotion #melembapkankulit #produkputih

Welcome to dropship and reseller Konsultasi & pemesanan Silahkan hubungi admin di : Wa. 085536332320 Fast respon Format order Nama : Alamat : No. Hp : Follow Akun @msglow_batu_pujon @rifahsilma โœ…More Information order wa http://bit.ly/Order_MSglow_Now โœ…Gabung Group https://chat.whatsapp.com/HA0Fcl0PQoYB1WE8cqLYgC โœ…instagram https://www.instagram.com/msglow_batu_pujon . . #msglowbatupujon #jjglow #kulitputih #kulitlembut #seputihgadiskorea #kulitsihat #demicasquadteamfirdanie #lotionputihajaib #lotionputih #demicakelantan #jomputih #teamfirdaniefighters #putihberseri #demicasquad #sayanakputih #demicawhiteninglotionperak #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #lotionputihviral #demicaterengganu #demicabengkung #demicapasirpekan #demicaagentmelaka #teamviey #demicakubangkerian #melakabersih #demicawhiteninglotionkotabharu #demicalotion #melembapkankulit #produkputih

RAMBUT SEMAKIN KURANG GUGUR SELEPAS CONSUME T'NEEQ. . Sebelum ni rambut kerap gugur selepas ambil T'neeq rambut dah semakin kurang gugur. . korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #rinetworkpahang #rinetworkterengganu #testimonitneeq #testimonitneeq

Hi Assalamualaikum semua... . Selamat datang ke @rinetwork.emmabeauty untuk followers baru Dan lama . Emma adalah salah sorang agent berdaftar @rinetwork.my. untuk korang yang nak dapatkan T'neeq boleh WA Emma 011 303 77 380 @ boleh visit ig Emma & klik link di bio. . Harga hanya RM229.00 Inc postage. RM229.00 Inc postage. . Korang boleh beli menggunakan online banking & menggunakan kad kredit. . Jangan lupa dapatkan T'neeq dengan emma. . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #rinetworkpahang #rinetworkterengganu

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

SAKIT LUTUT HILANG MUDAH NAK SOLAT. . Bukan untuk cantik je T'neeq Ni semua benda boleh Bantu dengan izin Allah banyak lagi #testimonitneeq sikit2 Emma keluarkan nnt. . READY STOCK NOWโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN . Siapa berminat boleh DM @ klik link di bio untuk Saya guide korang buat pembelian. . Korang boleh beli menggunakan online banking & kad kredit . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #rinetworkpahang #rinetworkterengganu #testimoneeq

DENGAN CONSUME T'NEEQ JE DAPAT BANTU MENYELESAIKAN MASALAH KORANG. . T'NEEQ mengandungi 99% bahan aktif yang membantu penyerapan lebih baik. Dan mendapat effect lebih baik. . READY STOCK NOWโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN . Siapa berminat boleh DM @ klik link di bio untuk Saya guide korang buat pembelian. . Korang boleh beli menggunakan online banking & kad kredit . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #rinetworkpahang #rinetworkterengganu #testimonitneeq

Dalam. Serum lavender limited edition by #hauscosmetics ni pun ada OMEGALIGHT yg merawat kulit wajah untuk nampak lebih berseri #hausguardians #confidencelsperfection #teammakcantikdiva #melembapkankulit #menghilangkanparut #antijerawat #antipenuaan #kulitkusam

PARUT JERAWAT HILANG, KULIT SEMAKIN CANTIK BERSERI SELEPAS CONSUME T'NEEQ . Siapa yang Ada masalah kulit muka berjerawat,sensitif, rambut kerap gugur kulit kering T'neeq dapat membantu mengatasi masalah korang. . READY STOCK NOW๐Ÿ™‚โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . Berminat boleh DM @ WhatsApp 011 303 77380 @ boleh terus klik link di bio untuk dapatkan pembelian. . Pembelian melalui online banking & kad kredit . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan #testimoneeq

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Pernah guna tak moisturizer yang macam *foundation* ๐Ÿค”Ehhh macam mana tuuu???? . . *Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* ni berfungsi sama macam foundation๐Ÿ˜ ๐ŸŒนTeksture tak berminyak dan melekit ๐ŸŒนRasa macam bedak je ๐ŸŒนMelembapkan kulit ๐ŸŒนMencantikkan kulit sambil merawat ๐ŸŒนBau wangian bunga ros ๐ŸŒนMembuatkan make up tahan lebih lama Bestnyee guna Moisturizer ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer . ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pernah guna tak moisturizer yang macam *foundation* ๐Ÿค”Ehhh macam mana tuuu???? . . *Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* ni berfungsi sama macam foundation๐Ÿ˜ ๐ŸŒนTeksture tak berminyak dan melekit ๐ŸŒนRasa macam bedak je ๐ŸŒนMelembapkan kulit ๐ŸŒนMencantikkan kulit sambil merawat ๐ŸŒนBau wangian bunga ros ๐ŸŒนMembuatkan make up tahan lebih lama Bestnyee guna Moisturizer ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer . ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Pernah guna tak moisturizer yang macam *foundation* ๐Ÿค”Ehhh macam mana tuuu???? . . *Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer* ni berfungsi sama macam foundation๐Ÿ˜ ๐ŸŒนTeksture tak berminyak dan melekit ๐ŸŒนRasa macam bedak je ๐ŸŒนMelembapkan kulit ๐ŸŒนMencantikkan kulit sambil merawat ๐ŸŒนBau wangian bunga ros ๐ŸŒนMembuatkan make up tahan lebih lama Bestnyee guna Moisturizer ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer . ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer โœจ๐Ÿง™๐Ÿปโ€โ™€ Mampu semua merawat masalah kulit!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . โคMenghilangkan jerawat โคMengurangkan kulit berminyak โคMelegakan gatalยฒ โคMelembapkan kulit โคMengawal kulit kering . Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer dengan kaya dengan ekstrak aloevera asli๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒนHarga Promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Shya.Co
(@shya_beauty)

2 Days 11 Hours Ago

BYE!!BYE!! #jerawat#parut HITAM Uols mai try SABUN CANTEEK dan SERUM BOOSTER ni.. untuk yg ada masalah kulit lah ye.. Tengoklah result Mama Nita ni, best ke best uols.. #hilangkanjerawatjeragat#hilangkanjerawat#hilangkanjeragat#kecilkanpori2#sekatakankulit#cerahkankulit#melembapkankulit#antiaging#senangbawatravel#waterbase#adakkm#bukantimbangkilo#serumjimat#patiserum#sabunjimat FB: SHYA BEAUTY IG: shya_beauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

SOOTHE HYDRA CLEANSER . Cleanser yang bertindak sangat lembut pada wajah biarpun pada kulit sensitif. Membersih secara mendalam tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. . Impikan 'glass skin' yang glowing flawless? Mulakan dengan rutin penjagaan kulit paling asas iaitu membersihkan kulit dengan betul! . Fungsi & Kelebihan Herv Soothing Hydra Cleanser : . ๐ŸŒธ Bebas SLS ๐ŸŒธ Tidak berbuih ๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit ๐ŸŒธ Membersihkan kotoran & makeup dengan sempurna. ๐ŸŒธ Mengandungi efek soothing yang nyaman pada kulit. ๐ŸŒธ Tinggi kandungan Vitamin C, nutrisi yang bagus untuk kulit. ๐ŸŒธ Mencerah & menganjalkan kulit. ๐ŸŒธ Dengan 2x ganda Hydration untuk kulit lembap sepanjang hari! . 2 pilihan untuk disesuaikan dengan jenis kulit . - Soothe Hydra Cleanser Strawberry ๐Ÿ“ - Soothe Hydra Cleanser Mixberry ๐Ÿ‡ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangatยฒยฒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalahยฒ kulit๐Ÿฅฐ ๐Ÿ’–Kulit berminyak ๐Ÿ’–Kulit kering ๐Ÿ’–Kulit berjerawat ๐Ÿ’–Kulit berjeragat ๐ŸŒนHarga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangatยฒยฒ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalahยฒ kulit๐Ÿฅฐ ๐Ÿ’–Kulit berminyak ๐Ÿ’–Kulit kering ๐Ÿ’–Kulit berjerawat ๐Ÿ’–Kulit berjeragat ๐ŸŒนHarga: RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??๐Ÿ˜ฑ . 1. Pengambilan agent dan dropship Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship. 2. Clearance stock Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm. Grab sekarang sebelum tamat harga promosi ๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• ๐ŸŒนHarga promosi : RM22 exc postage Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025 #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat #masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Sape sini Ada masalah jerawat & jeragat. Korang boleh try consume T'neeq untuk hilangkan jerawat & jeragat . PRE ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOCK LAGI. . HQ AKAN START POS 20HB OCT 2019 . Berminat boleh DM @ WhatsApp 011 303 77380 @ boleh terus klik link di bio . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan

SUPPLIMENT T'NEEQ KAYA DENYA BAHAN SEMULAJADI DAN BERDAFTAR. . HANYA RM229.00 Sahaja termasuk postage . PRE ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOCK LAGI. . HQ AKAN START POS 20HB OCT 2019 . Berminat boleh DM @ WhatsApp 011 303 77380 @ boleh terus klik link di bio . #rinetwork #rinetworkshahalam #rinetworkbrunei #rinetworkindonesia #rinetworksingapore #supplementbyrizalman #supplement #kecantikan #beautyskin #vitaminc #melembapkankulit #merawatjerawat #tneeq #thneeq #ekzema #kulitkering #rinetworkshahalam #rinetworkperak #rinetworkjohor #rinetworknegerisembilan #rinetworkpulaupinang #rinetworkkelantan

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . ๐Ÿ‘‰ Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. ๐Ÿ‘‰ Membersih jauh ke dalam pori-pori. ๐Ÿ‘‰ Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. ๐Ÿ‘‰ Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . ๐Ÿ‘‰ Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. ๐Ÿ‘‰ Membersih jauh ke dalam pori-pori. ๐Ÿ‘‰ Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. ๐Ÿ‘‰ Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER . ๐Ÿ‘‰ Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. ๐Ÿ‘‰ Membersih jauh ke dalam pori-pori. ๐Ÿ‘‰ Jerawat, jeragat terhasil bila pori-pori kita tersumbat. ๐Ÿ‘‰ Oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover. . YANG PALING BEST HERV NI BERBAU OREN ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

HERV LUXE ESSENCE ADVANCE . KELEBIHAN: ๐ŸRose Essential Oil๐Ÿ . ๐ŸŒผ Bersifat antiseptik untuk sembuhkan luka/radang kulit ๐ŸŒผ Tingkatkan keanjalan kulit ๐ŸŒผ Elak pembentukan kedut ๐ŸŒผ Pudarkan parut jerawat/chicken pox, luka pembedahan, stretchmark dengan cepat. ๐ŸŒผ Aromanya yang segar dapat hilangkan stress ๐ŸŒผ Bersifat anti radang yang dapat merawat kemerahan kulit ๐ŸŒผ Merawat jerawat dan rosacea ๐ŸŒผ Bertindak sebagai penapis kepada pelbagai jangkitan kulit ๐ŸŒผ Tinggi kandungan Vitamin C sebagai agen pencerah kulit dan merawat pelbagai masalah kulit. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #herv #hervnatural #healthyskin #kulitchingching #kulitbersinar #bareskinface #skincareroutine #kulitbersih #kulitsihat #kulitberseri #lessmakeup #flawlessskin #oilcleanserherv #exfoliatorherv #cleanserherv #essenceherv #menganjalkankulit #pudarkanparutjerawat #merawatkulit #kulitgebu #cerahkankulit #melembapkankulit #mengatasimasalahkulit #hervmachang #hervkelantan #codmachang #codkelantan #openagent #opendropship #sititehabeauty

Assalamualaikum and selamat malam guys! ๐Ÿ˜† Okay before pergi kerja or kelas ke dating memang wajib lah apply honey bee ni. Honey bee venom ni bertindak sebagai moisturizer. Honey bee venom ni sesuai untuk dry, oily or skin combination. As you all known moisturizer kan untuk menyeratakan kelembapan kulit. HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM made in Korea. This gel-based cream ni mengandungi ; . 1)Bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut. 2) Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi untuk kulit. 3) Vitamin C- skin brilliance. 4) Collagen- untuk kulit yang anjal. 5) Hyaluronic acid- melembapkan kulit. So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau. Korang boleh pakai and insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems. Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? ๐Ÿ Sesuai sebagai krim pelembap untuk pagi dan malam or as a moisturizer. Mengandungi MADU, Bisa Lebah (5%), Collagen, Propolis, Vitamin C, Asid Hyaluronic. Semua kandungannya macam magic coktail untuk buat kulit kita lembap, bermaya dan bersinar/shining selepas pakai. ๐Ÿ˜ . Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kukit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun cepat hilang serta cepat pudar dan menutup liang2 pori yang terbuka. 5% Bee Venom kandungan yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam emas di pasaran. Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak untuk ubat anti radang (anti inflammation). So tak payah risau untuk mencuba. Cuba baru tahu tauu ๐Ÿ˜‰ . Rm75 www.wasap.my/60175440817 Whatsapp 017 5440817 for details. #honey #bee #honeybee #trueisland #honeybeevenom #honeybeemalaysia #healthandbeauty #honeybeekedah #sayajualsayapakai #memudarkanjerawat #melembapkankulit #mencerahkankulit #highlyrecommended #moisturizer #makeup #mua #muakedah #facecream #softskin #malaysiaonlineshop