#mencantikkankulit

881 posts tagged with #mencantikkankulit

Photos and Videos about #mencantikkankulit

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

‼️ WOMAN GOLD‼️ . APA YG SPECIALNYA WOMAN GOLD NI? . Woman gold mengandungi kacip fatimah, serapat, mas cotek, manjakani dan stevia . Sangat sesuai untuk cik akak kite yg kat luar sana yg nak sangat jaga dalaman dan luaran badan mereka☺️ . Woman gold juga bertindak untuk mencantikkan kulit, Mengetatkan dan juga menganjalkan. . Korang jangan risau sebab 1 box ni ada 30 uncang..dimana satu uncang korang boleh guna 2 kali..so korang dah jimat dah dan boleh guna untuk 2 bulan terus..hehe . . Tapi admin suka guna 1 uncang 1 kali je sebab rasanya fresh, banyak khasiatnya dan juga cepat kesannya😌 . . Kebiasaanya 1 uncang untuk satu cawan teh yg biasa korang minum dekat kedai2 tu..hehe . . KELEBIHAN: . ✅ Mencantikkan kulit, awet muda . ✅ Menegangkan otot2 kendur . ✅ Mengetatkan miss v dan juga menganjalkan aset anda . ✅ Melancarkan peredaran darah . ✅ Memberi tenaga dan stamina . ✅ Mengurangkan keputihan dan masalah bau . ✅ Mengecutkan rahim . ✅ Meningkatkan kadar metabolisma wanita . 💯% SELAMAT DI GUNAKAN DAN JUGA 💯% PURE HERBA YG DI SENARAIKAN‼️YG PALING PENTING ‼️TIADA CAMPURAN BAHAN KIMIA . . CARA PEMAKAIAN: . 1. Masukkan 1 uncang ke dalam cawan bersaiz teh dan tuangkan air panas kedalamnya . 2. Kacau air tersebut menggunakan sudu plastik (kerana sudu besi dia boleh memotong khasiat2 herba tersebut) lebih baik menggunakan sudu plastik . 3. Tunggu selama 5-10 minit dan terus minum . Selamat mencuba😊 . . . 💰Harga: RM 40/per box (harga tidak termasuk postage) . 🚚 Postage: SM (Rm10) SS (Rm15) . . NAK TANYA APA2 PUN DI PERSILAKAN,MANA BOLEH ADMIN BANTU ADMIN CUBA😊 WHATSAPP ADMIN SEKARANG 👇 https://umbokherb.wasap.my #isp191016m#pakarherba#herbalist#rajaherba#baikmencegahdarimerawat#jimatduit#resultpuashati##kesihatandalamandanluaran#womangold#mengetatdanmenganjalkan#masalahkeputihan#mencantikkankulit

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau 😘 . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau 😘 . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau 😘 . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

🍅 Boleh dapatkan produk @meeracle_banting_sepang_nilai di butik hari ni !!! 🍅 . PRICE :- SERUM : RM 79 CLEANSER : RM 49 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Online Order / COD wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #meeracle #sayajualmeeracle #sayajualonline #meeraclemurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #meeracleserum #bangisentralboutique #meeraclebangi #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique

🍅 SUSU MAAEZ 🍅 . SUSU MAAEZ ANGGUR & MANGGA - RM 59.90 . SUSU MAAEZ WHITE COFFEE - RM49.90 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #susumaez #sayajual #sayajualonline #susumaezmurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #susumaezbysofieya #bangisentralboutique #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique

🍅 MAAEZ COLLAGEN🍅 . RM 119.90 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #susumaez #sayajual #sayajualonline #susumaezmurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #susumaezbysofieya #bangisentralboutique #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique #maaezcollagenbangi

. ➡️ ALANA KLEENZE BOOSTER ➡️ RM 43.00 . 👉 MEMBER/AHLI SILA WHATSAPP 📲 +601139380204 . 🏬️ WALK IN : (SITI AMIRA) LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR . ❣️ALANA KLENZE BOOSTER MINUMAN DETOX UNTUK BUANG TOKSIN & LEMAK DALAM BADAN . Pasti ramai dikalangan anda yang jenis ada masalah penghadaman. Setiap hari makan macam-macam, berpinggan-pinggan, tapi membuang nya tidak? Badan letih lesu mudah mengantuk hilang tenaga? Perut buncit berat badan bertambah saiz seluar baju kena tukar lagi? Ini masanya anda perlu cuba amalkan Alana Klenze Booster! . . ❣️FUNGSI & KHASIAT ALANA KLENZE BOOSTER : . ✔ Minuman detox PERTAMA menggabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum ✔ Membantu meningkatkan metabolisme badan bagi membakar kalori berlebihan ✔ Menghalang penyerapan & pembentukan lemak ✔ Menurunkan berat badan bagi mencapai berat ideal ✔ Mengawal selera makan ✔ Menbuang angin dalam badan, melancarkan sistem perkumuhan ✔ Menganjal & mencantikkan kulit ✔ Mengatasi masalah sembelit / perut buncit ✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga . #alanaklenzebooster #alanaklenzeboostermurah #alanaklenzeboosteroriginal #minumandetox #meningkatkanmetabolisme #halangpembentukanlemak #beratbadanideal #kawalseleramakan #buangangin #menganjalkankulit #mencantikkankulit #atasisembelit #atasiperutbuncit #badanringan #cergassepanjanghari #bertenaga

➡️Kalau set skincare dah selalu repeat order setiap bulan, tu menandakan apa? Meeracle best lah kan?hehe.. Apa lagi..jom la try skincare meeracle.. Ada facial brush free menanti anda✔️💯 So jadilah pembeli yang bijak http://www.wasap.my/+601124576629/setmeerecle Or klik bio link 👆👆 . #waniemeeracle #teammeeracleizzieyana #meeraclemelaka #meeraclenegerisembilan #meeracleperak #menjadidenganmeeracle #mencantikkankulit

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Women Desiree (WD) Cream ni buat hari-hari rasa berseri tau uolls 😍 . Dia punya glowing tu haishhh dah gaya pengantin baru la manjang, bahagia tau! . Glowing dia bukan kat muka je sisturss, satu badan rasa fresh gebu macamtu (makin sayang laaa laki uolls nanti, hihik) 😝 #krimawetmuda #krimkalisusia #susukmoden #calitcalitcantik #memantapkan #menegangkan #mencantikkankulit #mencerahkan #menganjalkan #merawateyebag #merawatkulitkusam #mengaktifkankolagendlmbadan #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat

rasa macam malas nak makeup harini? no problem guyss, OVERDOSE GLOWING SPRAY kann ada 🥰 SEMBOQ 3SAAT DAH GLOWING TAUUU 💦🎈facemist ni buat orang tergila sebab BILA SRRAY JER TERUS NAMPAK FRESH FACE! harga OGS cuma RM17 guysss 👏 #spray #glowingskin #ogs #merawatmasalahkulit #mencantikkankulit

JERAWAT DAH TAK NAIK Fuhhhh ni la best sangat consume Vita-C Plus Shaklee, memang tak disangkal lagi la, jerawat memang susah nak naik, kalau naik pon cepat je dah surut Vita-E Complex jangan cakap lah, parut jerawat memang lajuuuu je pudar. Kulit lembut dan lembab je Nak cantik? Jangan segan-segan untuk WhatsApp Ayu tau 📲 011-51565203 📲 011-51565203 📲 011-51565203 . Atau KLIK LINK DI BIO https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my . #ayuzshaklee 011-51565203 Supervisor To Be Leaders of Sparkle Millionaire Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #breastfeed #ibumenyusu #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

#testimonishakleeayu . "PERUT DAH LEGA" . Macam ni lah selalu ESP lovers bagitau, gastrik dah kurang, perut dah tak pedih, rasa lebih kenyangggg Alhamdulillah happy sangat sebagai seller dapat tengok customer dia lebih sihat. That's why I LOVE SHAKLEE. Shaklee bantu lebih ramai orang untuk lebih sihat . . Nak sihat? Jangan segan-segan untuk WhatsApp Ayu tau 📲 011-51565203 📲 011-51565203 📲 011-51565203 . Atau KLIK LINK DI BIO https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my . #ayuzshaklee 011-51565203 Supervisor To Be Leaders of Sparkle Millionaire Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #breastfeed #ibumenyusu #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

#testimonishakleeayu . "GASTRIK DHA BERKURANGAN..." Macam ni lah selalu ESP lovers bagitau, gastrik dah kurang, perut dah tak pedih, rasa lebih kenyangggg Alhamdulillah happy sangat sebagai seller dapat tengok customer dia lebih sihat. That's why I LOVE SHAKLEE. Shaklee bantu lebih ramai orang untuk lebih sihat . . Nak sihat? Jangan segan-segan untuk WhatsApp Ayu tau 📲 011-51565203 📲 011-51565203 📲 011-51565203 . Atau KLIK LINK DI BIO https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my . #ayuzshaklee 011-51565203 Supervisor To Be Leaders of Sparkle Millionaire Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #breastfeed #ibumenyusu #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

🍅 Boleh dapatkan produk @meeracle_banting_sepang_nilai di butik hari ni !!! 🍅 . PRICE :- SERUM : RM 79 CLEANSER : RM 49 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Online Order / COD wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #meeracle #sayajualmeeracle #sayajualonline #meeraclemurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #meeracleserum #bangisentralboutique #meeraclebangi #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique

ALANA KLENZE BOOSTER 🍋Minuman #detox PERTAMA mengabungkan Ekstrak Kopi Hijau + Lemon + Arabic Gum 🍋Membantu #meningkatkan_metabolisme_badan bagi membakar kalori yang berlebihan 🍋Menghalang penyerapan & pembentukan lemak 🍋#menurunkan_berat_badan bagi mencapai berat badan yang ideal 🍋#mengawal_selera_makan 🍋#membuang_angin_dalam_badan melancarkan #sistem_perkumuhan 🍋Menganjal & #mencantikkankulit 🍋Mengatasi masalah #sembelit / #perutbuncit 🍋Badan terasa ringan, #cergas #bertenaga PM/WHATSAPP SITI 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #alana #alanaklenzebooster #klenze #klenzebooster

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? 😍 . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

#testimonishakleeayu . "PERUT TAK PEDIH.... RASA LEBIH KENYANG" Macam ni lah selalu ESP lovers bagitau, gastrik dah kurang, perut dah tak pedih, rasa lebih kenyangggg Alhamdulillah happy sangat sebagai seller dapat tengok customer dia lebih sihat. That's why I LOVE SHAKLEE. Shaklee bantu lebih ramai orang untuk lebih sihat . . Nak sihat? Jangan segan-segan untuk WhatsApp Ayu tau 📲 011-51565203 📲 011-51565203 📲 011-51565203 . Atau KLIK LINK DI BIO https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my . #ayuzshaklee 011-51565203 Supervisor To Be Leaders of Sparkle Millionaire Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #breastfeed #ibumenyusu #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

"PERUT TAK PEDIH.... RASA LEBIH KENYANG" Macam ni lah selalu ESP lovers bagitau, gastrik dah kurang, perut dah tak pedih, rasa lebih kenyangggg Alhamdulillah happy sangat sebagai seller dapat tengok customer dia lebih sihat. That's why I LOVE SHAKLEE. Shaklee bantu lebih ramai orang untuk lebih sihat . . Nak sihat? Jangan segan-segan untuk WhatsApp Ayu tau 📲 011-51565203 📲 011-51565203 📲 011-51565203 . Atau KLIK LINK DI BIO https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my . #ayuzshaklee 011-51565203 Supervisor To Be Leaders of Sparkle Millionaire Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #breastfeed #ibumenyusu #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

#testimonishakleeayu "TAK LEMBIK / LESU SEKARANG... ESP KAN HADOOO" Tengok customer kita ni, dia consume ESP lepas subuh tau, pukul 1 tengahari badan still tak lesu, tak lemau, padahal direct feed si manja lagi tuuuuuuu ESP juga membantu ibu-ibu yang bermasalah susu badan selalu drop. ESP membantu memekatkan dan menjadikan susu lebih berkhasiat untuk si manja anda! Konsisten dengan ESP, kulit makin cantik . Banyak lagi tau khasiat ESP ni. Antaranya 💥Merawat kulit kusam & sunburn 💥Membantu mengurangkan GASTRIK 💥Memudarkan parut degil 💥Menurunkan dan menaikkan berat badan (ikut cara pengambilan) 💥Sebagai MILK BOOSTER untuk ibu BF 💥Sebagai ENERGY BOOSTER Haaaa kan banyak tu, ada lagi banyak korang dapat kalau korang sendiri yang consume Nak selalu bertenaga dengan ESP? Jangan segan-segan untuk WhatsApp Ayu tau 📲 011-51565203 📲 011-51565203 📲 011-51565203 . Atau KLIK LINK DI BIO https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my https://Ayushaklee.wasap.my . #ayuzshaklee 011-51565203 Supervisor To Be Leaders of Sparkle Millionaire Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #breastfeed #ibumenyusu #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

🍅 SUSU MAAEZ 🍅 . SUSU MAAEZ ANGGUR & MANGGA - RM 59.90 . SUSU MAAEZ WHITE COFFEE - RM49.90 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #susumaez #sayajual #sayajualonline #susumaezmurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #susumaezbysofieya #bangisentralboutique #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique

🍅 MAAEZ COLLAGEN🍅 . RM 119.90 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #susumaez #sayajual #sayajualonline #susumaezmurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #susumaezbysofieya #bangisentralboutique #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique #maaezcollagenbangi

Kenapa saya selalu suggest kat korang kena grab dan konsisten 3 botol WD untuk nampak kesan yang mengagumkan? . . ❤️ 1 botol WD adalah untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dia bagi keluar semua dulu toksin baru WD bertindak . . ❤️ botol ke 2 adalah untuk merawat atau memulih. ok bila toksin jahat dalam badan dah keluar baru WD senang nak buat keje dia. . . Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan balik. Masa ni dah mula nampak perubahan ketara pada kulit korang. mane yang tetiba jadi cerah, tetiba hilang semua jerawat, tetiba kulit glowing dan menegang. . . ❤️ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. WD sebagai benteng untuk anti penuaan kat sini la wd akan berkawal menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan. . . kalau stop ape jadi? opkos la khidmat WD terhenti dengan sendirinya untuk sentiasa mencantikkan dalaman kita. Faham2 sendiri la yeww 🤭 . . Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭 tu la sebab pengunaan nye kene konsisten untuk dapat hasil yang kita nak. . . #krimawetmuda #krimkalisusia #susukmoden #menegangkan #menganjalkan #mencerahkan #mencantikkankulit #wdtalover #seremban #dealeradleesyabeauty #wdec #agenwd

Mencari dropship / mini agent MIRACLE GEL👇 Hanya bermodalkan rm80 😍 Nak yang betul² serius nak buat duit kepuk²🤑 Rajin ...fokus 👌 Reward setiap 2bulan sekali 🎁 Berminat terus whatsapp saya 👇 Www.wasap.my/601112970916 #miraclegelremoval #miraclegelkelantan #gelmiracle #miraclegelkelantan #removalblackheads #blackheadsremoval #mencerahkankulit #mencantikkankulit ##flawlessskin #flawless #nakskincantik #miraclegelkelantan #followforfollowback #luluskkm💯

Mencari dropship / mini agent MIRACLE GEL👇 Hanya bermodalkan rm80 😍 Nak yang betul² serius nak buat duit kepuk²🤑 Rajin ...fokus 👌 Reward setiap 2bulan sekali 🎁 Berminat terus whatsapp saya 👇 Www.wasap.my/601112970916 #miraclegelterengganu #miraclegelkelantan #miraclegelremoval #miraclegelremoval #removalblackheads #skincareroutine #nakskincantik #flawlessskin #mukecantikbebasjerawat #luluskkm #luluskkm💯 #blackheadsremoval #whiteheadremoval #mencerahkankulit #mencantikkankulit #nakskincantik #nakflawless

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Obses sangat awak dengan #wd ni eh. Bukan obses sayang. Ni namanya dah #jatuhcinte. Mau tidak, krim paling senang di apply. Calit calit je leh cantik top to toe. Sape dah kene penangan calitan WD ni, memang tak keruan kalau habis tau. Calit sikit sikit je, dia #meresap ke dasar kulit dan tembus ke pembuluh darah utama. Dari situ bermula lah perjalanan WD ke segenap kota dan daerah untuk melaksanakan tugas masing masing. Macam macam jawatan ada dalam tu. Dari pangkat tinggi ke rendah, semua ada kerja yang perlu dilakukan. 😂 Banyaknyer jawatan dalam botol cinonet ni 😱 Haaaa... Baru tau kan. Sebab tu la pengguna WD ni ramai yang #jatuhhati. Ada yang tak suka shake shake Ada yang tak suka makan makan Ada yang tak suka telan telan (eh, sama la tu kan) Ada yang tak suka cocok cocok Kalau semua ni tak suka, uolss leh calit calit. ❤Jimat masa ❤Jimat duit ❤All in one Kalau terlupa pakai, leh pakai masa lampu trafik light merah, leh pakai masa baby nyusu, leh pakai masa #puasa leh pakai masa tumbuk bawang. Tak sampai seminit je siap 😍 Semua boleh dapatkan sekarang. promosi set kombo ada ni. Yang belum kawen pun boleh pakai. Jangan isau 😃 Jomm.. zura tunggu. Pasni korang jangan nangis air mata lemon tengok hat lain makin transform cantik n awet muda 😝 Cer tengok pic tu Giler x gilooo babass tengok orang dari wajah sebelum camtu bertukar jadi lagi cantik meletop cenggitu..aiiii tk tahan you.jelezzzzzzz weii🙄 . . . #krimawetmuda #krimkalisusia #susukmoden #menegangkan #menganjalkan #mencantikkankulit #mencerahkan #wdkuantan #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantiksatubody #abpbh32 #bhonline #bh #wdkuantan #wdtakuantan #adleesyabeautykuantam

#testimonishakleeayu "SUSU BADAN SEMAKIN BERTAMBAH DAN BERKHASIAT" Ramai dah in love dengan ESP, rasa sedap sangat Kaya dengan PROTEIN & mencantikkan kulit ESP juga membantu ibu-ibu yang bermasalah susu badan selalu drop. ESP membantu memekatkan dan menjadikan susu lebih berkhasiat untuk si manja anda! Konsisten dengan ESP, kulit makin cantik . Banyak lagi tau khasiat ESP ni. Antaranya 💥Merawat kulit kusam & sunburn 💥Membantu mengurangkan GASTRIK 💥Memudarkan parut degil 💥Menurunkan dan menaikkan berat badan (ikut cara pengambilan) 💥Sebagai MILK BOOSTER untuk ibu BF 💥Sebagai ENERGY BOOSTER Haaaa kan banyak tu, ada lagi banyak korang dapat kalau korang sendiri yang consume Nak cantik? Jangan segan-segan untuk contact Call / Message / WhatsApp Ayu tau 📲 0165312826 📲 0165312826 📲 0165312826 . Atau KLIK LINK DI BIO https://ayubeautyempire.wasap.my https://ayubeautyempire.wasap.my https://ayubeautyempire.wasap.my . #ayuzshaklee 0165312826 Supervisor To Be Leaders of The Sparkle Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

King of vitamin suplement yg takda colagen ,hanya ekstrak buah-buahan 💯vitamin c . Mencerahkan,Melembabkan kulit secara semulajadi😘 0179339108📲 #kongofvitamin#vitaminc#suplementputihkankulit#suplementcantik#mencantikkankulit#produkmurah#produkviral#produkmalaysia

King of vitamin suplement yg takda colagen ,hanya ekstrak buah-buahan 💯vitamin c . Mencerahkan,Melembabkan kulit secara semulajadi😘 0179339108📲 #kongofvitamin#vitaminc#suplementputihkankulit#suplementcantik#mencantikkankulit#produkmurah#produkviral#produkmalaysia

Kosmetik Viral
(@leeyna_86)

15 Days 9 Hours Ago

King of vitamin suplement yg takda colagen ,hanya ekstrak buah-buahan 💯vitamin c . Mencerahkan,Melembabkan kulit secara semulajadi😘 0179339108📲 #kongofvitamin#vitaminc#suplementputihkankulit#suplementcantik#mencantikkankulit#produkmurah#produkviral#produkmalaysia

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. ❤️ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. ❤️ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. ❤️ . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

#testimonishakleeayu "KULIT DAH TAK MENGELUPAS" Ramai dah in love dengan ESP, rasa sedap sangat Kaya dengan PROTEIN & mencantikkan kulit ESP yang kaya dengan protein membantu mencantikkan kulit dari dalam, sebabtu consume ESP ni kulit makin cerah, lembab, jerawat cepat kecut, parut pon cepat hilang Konsisten dengan ESP, kulit makin cantik . Banyak lagi tau khasiat ESP ni. Antaranya 💥Merawat kulit kusam & sunburn 💥Membantu mengurangkan GASTRIK 💥Memudarkan parut degil 💥Menurunkan dan menaikkan berat badan (ikut cara pengambilan) 💥Sebagai MILK BOOSTER untuk ibu BF 💥Sebagai ENERGY BOOSTER Haaaa kan banyak tu, ada lagi banyak korang dapat kalau korang sendiri yang consume Nak cantik? Jangan segan-segan untuk contact Call / Message / Telegram Ayu tau 📲 0173407848 📲 0173407848 📲 0173407848 . Atau KLIK LINK DI BIO http://t.me/AyuBeautyEmpire http://t.me/AyuBeautyEmpire http://t.me/AyuBeautyEmpire . #ayuzshaklee 017 3407848 Supervisor To Be Leaders of The Sparkle Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

Nak cantik? Jangan segan-segan untuk contact Call / Message / Telegram Ayu tau 📲 0173407848 📲 0173407848 📲 0173407848 . Atau KLIK LINK DI BIO http://t.me/AyuBeautyEmpire http://t.me/AyuBeautyEmpire http://t.me/AyuBeautyEmpire . #ayuzshaklee 017 3407848 Supervisor To Be Leaders of The Sparkle Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

Siapa yang sesuai consume ESP? . 💖IBU-IBU YANG SIBUK : ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan cergas . 💖SESIAPA YANG INGIN KURUSKAN BADAN : Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberi rasa kenyang yang lebih lama . 💖IBU-IBU YANG MENYUSU : Membantu membanyakkan dan mengekalkan supply susu disamping pengambilan air yang cukup dan proses pengepaman yang konsisten . 💖PESAKIT KENCING MANIS : mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa . 💖SESIAPA YANG MAHU KULIT CANTIK : Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus, gebu dan berseri. . 💖Juga sesuai untuk lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang risau tentang berat badan dan untuk sesiapa yang mementingkan kesihatan . ALL IN ONE ESP NI SEMUA pon boleh Consume! Dapatkan sekarang juga . Nak cantik? Jangan segan-segan untuk contact Call / Message / Telegram Ayu tau 📲 0173407848 📲 0173407848 📲 0173407848 . Atau KLIK LINK DI BIO http://t.me/AyuBeautyEmpire http://t.me/AyuBeautyEmpire http://t.me/AyuBeautyEmpire . #ayuzshaklee 017 3407848 Supervisor To Be Leaders of The Sparkle Empire Your Friendly Shaklee Distributor . #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #milkbooster #energybooster #lelakimuyangdulu

🍅 Boleh dapatkan produk @meeracle_banting_sepang_nilai di butik hari ni !!! 🍅 . PRICE :- SERUM : RM 79 CLEANSER : RM 49 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Online Order / COD wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #meeracle #sayajualmeeracle #sayajualonline #meeraclemurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #meeracleserum #bangisentralboutique #meeraclebangi #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique

"TIADA LAGI MUNTAH ASID SEJAK CONSUME ESP" Memang Ayu faham sangat dah korang yang mengalami gastrik ni, lambat makan sikit perut mesti jadi sebu, masuk makan dalam mulut terus rasa nak muntah kan? Macam tu la gayanya kalau dah terkena gastrik yang sangat teruk So, memang Ayu selalu suggest ESP la untuk pesakit gastrik ni, bukan apa, ESP ni sangat membantu melegakan perut yang pedih tu. Antara sebabnya adalah ESP Shaklee ni mengandungi GI yang rendah. ESP mempunyai paras glukos dalam darah yang rendah, sebabtu perut tak mudah lapar. Konsisten dengan ESP, kulit makin cantik . Banyak lagi tau khasiat ESP ni. Antaranya 💥Merawat kulit kusam & sunburn 💥Membantu mengurangkan GASTRIK 💥Memudarkan parut degil 💥Menurunkan dan menaikkan berat badan (ikut cara pengambilan) 💥Sebagai MILK BOOSTER untuk ibu BF 💥Sebagai ENERGY BOOSTER Haaaa kan banyak tu, ada lagi banyak korang dapat kalau korang sendiri yang consume Apa kat wasap Ayu & order sekarang 📲 0173407848 📲 0173407848 📲 http://Ayushaklee.wasap.my . 📌 Trusted SID anda 📌NORHIDAYU WMS . #testimonishakleeayu #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #milkbooster #energybooster

🍅 MAAEZ COLLAGEN🍅 . RM 119.90 . POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Monday - Sunday 11 am - 7 pm OPEN EVERYDAY . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #susumaez #sayajual #sayajualonline #susumaezmurah #merawatkulit #mencantikkankulit #kulitlebihcerah #bangisentral #susumaezbysofieya #bangisentralboutique #susumaezoriginal #boutiquecafe #fashionempireboutique #maaezcollagenbangi

#testimonishakleeayu "MENYUSUKAN BABY PON TETAP BERTENAGA SEJAK CONSUME ESP" Ramai dah in love dengan ESP, rasa sedap sangat Kaya dengan PROTEIN ESP juga bantu uolls untuk menahan lapar dan dahaga semasa berpuasa tau Takde hal la BERPUASA sambil menyusukan baby Badan kekal cergas bertenaga Konsisten dengan ESP, kulit makin cantik . Banyak lagi tau khasiat ESP ni. Antaranya 💥Merawat kulit kusam & sunburn 💥Membantu mengurangkan GASTRIK 💥Memudarkan parut degil 💥Menurunkan dan menaikkan berat badan (ikut cara pengambilan) 💥Sebagai MILK BOOSTER untuk ibu BF 💥Sebagai ENERGY BOOSTER Haaaa kan banyak tu, ada lagi banyak korang dapat kalau korang sendiri yang consume Apa kat wasap Ayu & order sekarang 📲 0173407848 📲 0173407848 📲 0173407848 . 📌 Trusted SID anda 📌NORHIDAYU WMS #shakleemalaysia #promoesp #espshaklee #gastrik #menurunkanberatbadan #mencantikkankulit #mencerahkankulit #mengurangkansunburn #merawatgastrik #gastrikteruk #parutdegil #mengurangkanparut #memudarkanparut #milkbooster #energybooster

Flash Sale . Kena laju2 order..mari ini book akakk as ur agent...nak akakk tolong orderkan laju2 pun boleh . Kena mcm battle beli bag rizalman nie (masih geram ngan zalora) Cepat order harga murah ni oiii . DM AKAKK ATAU WHATSAPP +60168380684 JE TERUS. TEKAN LINK DEKAT BIO AKAKK UNTUK WHATSAPP DIRECT 🍅😍 . . #tneeq #tneeqbyrizalman #rinetwork #rinetworkhealthcare #tneeqchewabletablet #healty #nosugaradded #beauty #slim #membantusistempencernaan #mencantikkankulit #menguatkanrambut #kukupuncantik #dalamansihatluaranpunmenyerlah

Flash Sale . Kena laju2 order..mari ini book akakk as ur agent...nak akakk tolong orderkan laju2 pun boleh . Kena mcm battle beli bag rizalman nie (masih geram ngan zalora) Cepat order harga murah ni oiii . DM AKAKK ATAU WHATSAPP +60168380684 JE TERUS. TEKAN LINK DEKAT BIO AKAKK UNTUK WHATSAPP DIRECT 🍅😍 . . #tneeq #tneeqbyrizalman #rinetwork #rinetworkhealthcare #tneeqchewabletablet #healty #nosugaradded #beauty #slim #membantusistempencernaan #mencantikkankulit #menguatkanrambut #kukupuncantik #dalamansihatluaranpunmenyerlah

Flash Sale . Kena laju2 order..mari ini book akakk as ur agent...nak akakk tolong orderkan laju2 pun boleh . Kena mcm battle beli bag rizalman nie (masih geram ngan zalora) Cepat order harga murah ni oiii . DM AKAKK ATAU WHATSAPP +60168380684 JE TERUS. TEKAN LINK DEKAT BIO AKAKK UNTUK WHATSAPP DIRECT 🍅😍 . . #tneeq #tneeqbyrizalman #rinetwork #rinetworkhealthcare #tneeqchewabletablet #healty #nosugaradded #beauty #slim #membantusistempencernaan #mencantikkankulit #menguatkanrambut #kukupuncantik #dalamansihatluaranpunmenyerlah

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.💃 Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) . 🌹 Merawat kulit kusam . 🌹 Mengecutkan jerawat . 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . 🌹 Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.💃 Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) . 🌹 Merawat kulit kusam . 🌹 Mengecutkan jerawat . 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . 🌹 Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.💃 Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) . 🌹 Merawat kulit kusam . 🌹 Mengecutkan jerawat . 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . 🌹 Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. 💃 Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) 🌹 Merawat kulit kusam 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) 🌹 Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. 💃 Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah .🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) 🌹 Merawat kulit kusam 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) 🌹 Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. 💃 Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: 🌹 Mencegah penuaan (Anti-aging) 🌹 Merawat kulit kusam 🌹 Mengecutkan jerawat 🌹 Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) 🌹 Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) 🌹 Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang