Photos and Videos about

20KG DALAM MASA DUA BULAN . . Akak kita sebelum ni tak tahu pun apa itu diet kalori. Dah puas diet, tapi tak jadi2 jugak. Umo bru 30an, tapi dah nampak macam umo 40an. . . Bila dah jumpa mila coklat ni, terus tak pikir panjang, beli dan consume. Bila di ajar pasal pemakanan baru la akak kita ni tahu macm mana nk lost kg dengan mila coklat and jugak cara jaga pemakanan. . . Dan akhirnya, akak kita ni berjaya turun 20kg dalam masa 2 bulan dengan melakukan diet kalori dengan dibantu oleh mila coklat slym.. . . Ada tak yh nk turun berat, dan nk beena guide? Wasap beena. 0174999678. Cod: kodiang, arau, kangar. . . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurusdarirumah #kurusbadan #kurus #kurussebelumraya #kurusselamat #kuruslangsing #dietplan #dietkenyang #dietkalorimalaysia #dietkalorimenu #dietkalori #milacoklatkurus #milacoklatslym

MEWAHNYA COKLAT DAN OAT DALAM MILA😍 . . Mila coklat slym memang kaya dwngan bhan2 yang mewah seperti rolled oat, chia seed, badam, delima, kurma dan apricot🍑 Tanpa fat burner tapi #milacoklatslym mampu menurunkan berat anda sebanyak 3kg dengan 1 kotak 😱 Tak percaya⁉️ Anda boleh cuba dan rasai sendiri kesannya☺️ Nak buat stock raya bileh ws Faa ye sebab nanti raya cuti lama.. takde COD dan Postage ye selama seminggu. Ws faa ye utk order 👆 . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #resepidietmalaysia #menudietsihat #menudietmalaysia #kurusselepasbersalin #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurusfitonlinecoaching #milkboostermalaysiamurah #milkboostermalaysia #milkboostermurah #tipsdietsihat #sukusukuseparuh #allurapurevitc #milacoklatslymshahalam #milacoklatslymcheras

FINALLYYYYY, HILANG JUGAKK 12Kg. 😍😍😍😍. . . Sebelum ni diet tak makan nasi, tapi syasya makan kueh mueh, susah sangatttt nak loss even sekilo. . . Tapi lepas syasya consume #milacoklatslym dan ira guidekan tentang #dietkalori, senang je nak loss. Baru syasya tahu nak diet pun kena ada ilmu & kena jaga kalori. . . Syukur Alhamdulillah ramai yg tegur syasya makin kurus sekarang 😍 . . Siyes syasya ckp mila sgt mmbantu kita diet, xsempat nk masak healthy, dinned syasya ngapp je mila. Kenyanggg, mcm overnight oats. . . Kalau nk order mila & dapatkan tips mcm mana nk loss 12kg wasap ira 0176732648 okay ❤️ . . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #overnightoats #overnightoatsmalaysia #eatclean #eatcleanmalaysia #dietsihat #tipsdiet #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #kurustanpaberlapar #intermittentfastingmalaysia #intermittentfasting #dietfood #dietplan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurus #jomkurus1malaysia #kuruscepat

ANTARA SBB KENAPA DAH DIET TAPI BERAT TAK TURUN PUN. . . Ni la sbb kenapa dok diet tapi berat tak turun pun. Dah tak makan nasi, tapi pasai pa jarum penimbang tak turun pun. . . Dok makan karbo ringkas tu buat apa..?? Tau dak tak menyihatkan pun. Nasi tak bersalah. Yg salah kita yg tak dak ilmu pasai pemakanan. . . So, lepas ni hentikan la dok makan karbo ringkas tu. Lagi satu, milo tu banyak gula. Nk kurus, kena kurangkan pengambilan gula. Baru la berat boleh turun. . . Semoga bermanfaat. . . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurusdarirumah #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurusselamat #kuruslangsing #jomkurussihat #jomkurus #jomkurus1malaysia #milacoklatkurus #milacoklatslym

HANYA KURANGKAN AIR MANIS! ANDA BOLEH MAKAN BYK MAKANAN LAIN😉 Masa nak berbuka laa macam macam jenis air korang nak minum dan cuba 😅 . If nak jimat kan kalori dan korang nk rasa makanan lain sis cadangkan korang berbuka minum air kosong je okeh 🙋 . Tapi if nk minum air manis gak. Anda boleh je gantikan dengan Mila Coklat Slym. Hanya 110 kalori sahaja😉 . Nak dapatkan mila Coklat slym boleh wasap sis 013 661 3464 atau nak mudah tekan je link wasap di bio profile ig sis ye😘 #tipsbyvitamincallura #stokisallura #milacoklatslym #dietsihat #kurustanpaberlapar #milacoklatslym #milafeedback #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jk1m#stokisallura #jualmakanandiet #atkinsmalaysia #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #kalorimakanan #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietkalori#allurapurevitc #milafeedback #kurusdenganselamat #kalorimakanan #milafeedback #dietkalorimalaysia #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #coklatrendahkalori #coklattanpagula #ketodietmalaysia #atkinsdietmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #like4like

3 HARI TURUN 3KG . Kalau 10 hari, 20 hari, 30 hari?? . Wow sangat testimoni pengguna Mila Coklat Slym nih . Mila Coklat Slym bantu anda kurus secara sihat. Dengan adanya bahan² yang terbaik seperti BADAM, KURMA dan OAT memang membantu sangaatt utk kenyang lama. . Sempat lagi nak KURUS SEBELUM RAYA . Cepat2 dm wawa . Atau klik link di bio 😉

Promo da nak bis .. 23rd May 2019.. 😍 ehhhh esok la eh lolz .. tq semua yg da order esply for bulan Puasa nie .. Cepat2 kalau nak harga promo esok last day ya .. #tiarakids #teamninaarketa #allurasg #allurasgteamnina #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #breastfeeding #brestfeedingmom #pregnant #ramadhan2019 #fasting #breakfast

Feedbacks from our Mila consumers. Promo da nak bis .. 23rd May 2019.. 😍 ehhhh esok la eh lolz .. tq semua yg da order esply for bulan Puasa nie .. Cepat2 kalau nak harga promo esok last day ya .. #tiarakids #teamninaarketa #allurasg #allurasgteamnina #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #breastfeeding #brestfeedingmom #pregnant #ramadhan2019 #fasting #breakfast

Promo da nak bis .. 23rd May 2019.. 😍 ehhhh esok la eh lolz .. tq semua yg da order esply for bulan Puasa nie .. Cepat2 kalau nak harga promo esok last day ya .. #tiarakids #teamninaarketa #allurasg #allurasgteamnina #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #breastfeeding #brestfeedingmom #pregnant #ramadhan2019 #fasting #breakfast

Nak ingatkan ni, RAMADHAN PROMO untuk MILA sampai besok, 23 May sahaja. Siapa yang nak order lagi masih boleh DM yana ye. #iyana_bns #teamninaarketa #allura #allurasg #allurasgteamnina #mila #milasg #milacoklatslym #chocolatedrink

Nak ingatkan ni, RAMADHAN PROMO untuk MILA sampai besok, 23 May sahaja. Siapa yang nak order lagi masih boleh DM yana ye. #iyana_bns #teamninaarketa #allura #allurasg #allurasgteamnina #alluramilacoklatslym #alluramilacoklatslymsg #mila #milasg #milacoklatslym #milacoklatslymsg #chocolatedrink

Ish, hujan2 ni kalau dapat minum MILA panas pun sedap😋tapi kene tggu waktu berbuka la baru dapat minum😅 Yang penting dia NO sugar, 110 kalori sahaja dan boleh mengurangkan berat badan 1kg-3kg setiap minggu. Tahu2 terkurus aje😏 #iyana_bns #teamninaarketa #allura #allurasg #allurasgteamnina #alluramilacoklatslym #alluramilacoklatslymsg #mila #milasg #milacoklatslym #milacoklatslymsg #chocolatedrink

Best tak minum MILA time sahur/buka? Rasa coklat yang mengenyangkan sangat2 dan boleh bantu mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jugak cravings pada benda manis dan elak nafsu makan kita membuak buak. #iyana_bns #teamninaarketa #allura #allurasg #allurasgteamnina #alluramilacoklatslym #alluramilacoklatslymsg #mila #milasg #milacoklatslym #milacoklatslymsg

Semoga Ramadhan membuat kita lebih bersemangat untuk beribadah.. Selamat menyambut Nuzul Quran. Selamat bercuti ♥ Jadikanlah bulan yang penuh keberkatan ini sebagai bulan untuk kita memaknai hidup dengan Al-Quran. . . . #salam #salamramadhanalmubarak #salamnuzulquran #salamnuzulalquran #allurakedah #allura #allurapurevitaminc #milacoklatslym

TURUN 3KG DENGAN 1 BOX MILA⁉️⁉️ . . Haa siapa yg xde weight loss lagi⁉️ raya dah nak dekat ni. dengan 1 box #milacoklatslym anda boleh turun 3kg tanpa lapar‼️yang penting jaga makan dan calorie intake💪💪 Nak order mila ws Faa ye. . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #milkboostermalaysiamurah #milkboostermalaysia #milkboostermurah #tipsdietsihat #tipsdetox #tipskuruspuasa #jomdiet #jomdietsihat #resepidietmalaysia #menudietsihat #kurusselepasbersalin #kurustanpaberlapar #kurusfitonlinecoaching #allurapurevitc #milacoklatslymshahalam #milacoklatslymcheras

. 🤗SELAMAT PAGI SEMUA🤗 . Tak perlu risau atau takut takut nak minum MILA COKLAT SLYM ni..sebab apa? . 👍🏻Tak buat jantung kita berdebar lepas minum 👍🏻Tak buat rasa sesak nafas 👍🏻Tak ada rasa pedihkan tekak 👍🏻Tak buat kita asyik nak membuang je . MILA COKLAT SLYM (Function sama macam overnight oats) . Rasa coklat yang sangat sedap,mengenyangkan dan boleh mengawal selera makan juga dapat mengurangkan rasa craving pada benda manis👍🏻🤗 . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam MILA COKLAT SLYM adalah 🤗 . 1. Rolled oats 2. Susu skim bebas lemak 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 sachet=110 kalori shj(Lab test approved) ✅ 👍🏻Mendapat kelulusan pengkelasan makanan daripada pihak KKM 👍🏻Halal . Jom grab MILA COKLAT SLYM hari ini juga😃 . ♥️Macam mana nak order? 📲Klik je link wasap kat BIO tu,fast response✌🏻🤗 . #dietatkinsmalaysia #atkinsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietsihatmalaysia #dietkalorimalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #milacoklatslym #milacoklatslymmelaka #allurabeautymelaka #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #kurustanpalapar #overnightoatsmalaysia #breastfeedingmalaysia #tambahsusubadan #susubadanmeriah #caratambahsusubadan

Kandungan MILA COKLAT SLYM : Kurma : kaya dengan vitamin dan memberi rasa kenyang yg lama Badam : kaya dengan nutrisi dan membantu mengurangkan selera makan, mencegah makan berlebihan serta mencergaskan minda . Chia seed : kaya dengan omega 3, dapat menghasilkan gula dalam darah dan mencegah sembelit Serbuk koko : mengandungi zat yg dapat menghalang pencernaan dan penyerapan lemak yg menyebabkan kegemukan Susu skim : susu bebas LEMAK dan kaya kalsium Vitamin C : sumber utama kecantikan, membantu mencantikkan kulit Buah delima : mengandungi zat besi, kalsium, folforus dan vitamin dapat membaiki usus dan menguatkannya serta melawaskan pembuangan Aprikot : kandungan serat yg sangat tinggi, membantu melancarkan pencernaan dan mencegah diabetes Oat : sumber protein yg baik dapat mengawal berat badan dan membantu mengurangkan mengurangkan kolesterol BAHAN2 YANG DIGUNAKAN SANGAT SELAMAT DAN BERKHASIAT😉 #milacoklatslym #stokisallura #milacoklatslym #dietsihat #kurustanpaberlapar #milacoklatslym #milafeedback #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jk1m#stokisallura #jualmakanandiet #atkinsmalaysia #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #kalorimakanan #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietkalori#allurapurevitc #milafeedback #kurusdenganselamat #kalorimakanan #milafeedback #dietkalorimalaysia #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #coklatrendahkalori #coklattanpagula #ketodietmalaysia #atkinsdietmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #like4like

. 🤩4KG BERAT TURUN DENGAN MILA COKLAT SLYM,SUSU BADAN PUN MERIAH🤩 . Alhamdulillah..dengan minum MILA COKLAT SLYM bukan setakat bagi kenyang lama je malah susu badan lebih meriah👍🏻👏🏻😍 . Banyak feedback pasal susu meriah ni yang kami terima hasil sharing dari ibu2 yang sedang mnyusukan baby🤗 Ibu2 yang ada masalah susu badan drop sangatlah dialu-alukan cuba MILA COKLAT SLYM🤗 . Dengan MILA COKLAT SLYM ni ibu2 boleh slim,baby pulak happy sebab susu ibu sedap dan meriah😍👍🏻👏🏻 . Bestkan?😍 . Jom grab MILA COKLAT SLYM hari ini juga😃 . ♥️Macam mana nak order? 📲Klik je link wasap kat BIO tu,fast response✌🏻🤗 . #dietatkinsmalaysia #atkinsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietsihatmalaysia #dietkalorimalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #milacoklatslym #milacoklatslymmelaka #allurabeautymelaka #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #kurustanpalapar #overnightoatsmalaysia #breastfeedingmalaysia #tambahsusubadan #susubadanmeriah #caratambahsusubadan #milkbooster #milkboostermalaysia

RAI BOUTIQUE
(@butikrai)

1 Day 5 Hours Ago

JOM BELI BUBUR SEGERA UNTUK SI MANJA ANDA 🚗💨💨 BUBUR 3 in 1 babylicious by mummy rara ❤️ RM33 sebekas . cepat tekan link dibawah okay 👇🏻👇🏻👇🏻 . https://www.wasap.my/60143385778 https://www.wasap.my/60143385778 https://www.wasap.my/60143385778 . . #pandaahairremoval #milacoklatslym #milaslym #susumoeder #babyliciousbymumyrara #babyfood #babycereal #afeefa #dyxyfoundation #dyxyfacemist #mamomhope #aleeyaspray #cleo #cleosecret #tilambaby #tilambabypatchwork #juszuriat #jusbuahzuriat #buahzuriat #opktest #mamariam #romperbaby #pyjamabudak #bajutidurbudak #dastogranola #leggingbudak #leggingbaby

TURUNKAN BERAT TANPA FAT BURNER‼️ . . Ramai customer tanya mcam mana #milacoklatslym boleh turunkan berat badan tanpa fat burner⁉️ Okay so kunci untuk turunkan berat adalah dengan menjaga diet‼️‼️ Mila mengandungi rolled oat dan chia seed yang tinggi serat untuk bantu anda kenyang dengan lebih lama. So bila kita kenyang for sure kita tak makan banyak betul tak⁉️⁉️ haa that is the way Mila turunkan berat kita dengan membuat kita kenyang dan hilangkan craving terhadap benda manis👏👏 Yang penting 110 calori sahaja‼️ Ingat kunci nak kurus adalah JAGA MAKAN & CALORIE INTAKE‼️‼️ NAK SERIBU DAYA TAKNAK SERIBU DALIH💪 Nak cuba Mila boleh whatsapp faa ye. area cheras dan shah alam Faa cod yg jauh kita pos. . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #tipsdietsihat #milkboostermalaysiamurah #milkboostermalaysia #milkboostermurah #resepidietmalaysia #menusihatdietmalaysia #menudietsihat #easymeals #easyexercise #dietkalori #dietrendahkalori #rotikaya #milacoklatslymshahalam #milacoklatslymcheras #tipskuruspuasa #jomdiet #jomkurusonline #fitnessmotivation

YEAYYY FINALLY BOLEH PAKAI BAJU SIZE S 😍😍 . Hasil diet yang konsisten dengan #milacoklatslym terus loss 7kg. Hilang lelemak kat pipi, makin runcing jadinya 😍 . Kalau sebelum ni diet tanpa ilmu nak loss 1kg pun susah, tapi bila start jaga kalori & amalkan pemakanan yg betul Alhamdulillah mudah je nak loss 7kg. . . Awk2 yang nak merasa diet dengan mila & loss sehingga 10kg sebulan jom wasap kak min. Click je link dkt Bio 😘 . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #overnightoats #diet #dietplan #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #jomdiet #kuruscepat #healthyfoodie #atkinsdiet #kurussihat #kurusmalaysia #breastfeedingmalaysia #jomkurus #senaman #jomdiet

RESEPI TELUR MUDAH DAN SEDAP 😍 . . Haaa, x lama lagi berbuka kan? Ni saya share resepi mudah dan pantas . Sesuai untuk orang tengah on diet 🌹😍 . . Nak info dan tips, follow instagram @alluraofficialkuchingsarawak 🌹 . . #kurussihat #atkinsmalaysia #mealprep #eatcleanmalaysia #kurussebelumkahwin #intermittentfastingmalaysia #kuruscepat #kurustanpaberlapar #jomkurus #snackingtime #jjcm #resepibonda #kuruscepat #milacoklatslym #resepidiet #aiskrim #jomkurus1malaysia #sukusukuseparuh #resepidiet #dietkalori #coachdiet #telurdadarsihat #omelette #tipsdiet #snackingsihat #yogurtdiet

WANI KONGSI TIPS KURUS VIRAL‼️ . Hi semua😊 Pernah baca tak tips cik wani kita kurus turun 10kg di bulan puasa⁉️ okay now faa nak share portion cik wani setiap kali meal🍴 So korang yg mne takde weight loss lagi tu bleh ikut cara cik wani ye👍 yang penting jaga diet harian and calorie intake‼️‼️ Nak diet tanpa lapar boleh cuba Mila mcam cik wani ye👆 110 calorie sahaja tapi boleh kenyang smpai 5 jam‼️ . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #milkboostermalaysiamurah #milkboostermalaysia #milkboostermurah #kuruscepat #tipsdietsihat #menusihatdietmalaysia #resepidietmalaysia #easyexercise #easymeals #dietatkinsmalaysia #exercisemotivation #milacoklatslym #milacoklatslymshahalam #milacoklatslymcheras

AMBIL MILA OAT LAGI KENYANG DARI MAKAN NASI!! . . . Bukan sorng jer cakap macam ni, banyak sangat2 feedback yg syada dapat minum mila oat lagii kenyang dari makan nasi. . . Sebab dalam mila ni ada bahan2 mewah yg membuatkn perut kita kenyang lebih lama seperti rolled oat, badam,kurma serta chia seed.. . . Yg mana nak rasa keeanakkan mila oat boleh wasap kaksyada 0135808767. . . #milacoklatslym #milafeedback #atkinsmalaysia #eatcleanmalaysia #eatcleandiet #diettanpalapar #sahur #dietsihat #dietmalaysia #dietkalorimalaysia #healthyfoodies #intermittentfastingmalaysia #sayanakkurus

TIADA RASA LAPAR WAKTU KERJA . Bukan tu je.. Kurang mengantuk dan lebih fokus kepada kerja berbanding bersahur dengan nasi . 👏🏻👏🏻👏🏻 . Ada yang selalu mengantuk semasa bulan puasa? . Cepat2 dm wawa untuk order . Atau klik link di bio 😉

#repost Tiya tgh pregnant sekarang + breastfeeding anak skali dlm masa yg sama. Sahur jam 1 pagi dgn mila oat & jam 5 pagi just bangun minum air putih bsm buah buahan. Alhamdulillah takda rasa lesu..takda rasa lapar yg teruk wlpn dlm masa yg sama menyusu anak dn susu pn x drop . Mila oat memang best lahh serius Tiya suggest dn recommend pd semua utk cuba.😊 . Nak dptkn Mila coklat bleh wasap fiza www.wasap.my/60179103161 . #dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #eatcleanmalaysia #resepidiet #intermittentfastingmalaysia #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #salamramadhan #milacoklatslym #milafeedback

WAAHH LOST 20KG DALAM MASA 3BULAN.... . Siapa sangka ibu kepada 5orang ank dulu 70kg  sekarang berat 50kg dh boleh pakai baju Si anak 😍 . Sedih selalu dikutuk gemuk dan mengalami masalah xde size bila nk beli baju, kaklong nekad dan cabar diri untuk kurus. . Lepas kawal kalori pemakanan dgn #milacoklatslym dan pada waktu sama consume #vitamincallurebeauty tanpa gula, mudah je dapat pakai baju size S. . Alhamdulillah dengan izin Allah, bila kita berusaha akan dapat hasilnya🙂 . Siapa yg nak loss 5-10kg sebulan tanpa berlapar meh wasap sue sekarang 0109077920 . #jomdiet #eatclean #eatcleanmalaysia #dietplan #jomkurus #sayanakkurus #kurussecarasihat #atkinsdiet #terusberusaha #beratbadanideal #intermittentfastingmalaysia #turunberatbadan #rendahkalori #turun20kg #kurussebelumraya #ramadhantiba #kurusraya2019

Jam dah pukul 12, tengok post ni rasa macam mana hehe.. Masih kenyang atau sudah vibrate perut tu? 🙊 . ✅ bahan² dlm Mila Coklat Slym spt rolled oat, badam, kurma, delima, chiaseed ✅ ibu menyusu boleh, pregnant & bersalin pon boleh sbb takda bahan² bahaya spt sibutramine ✅ sijil halal ✅ dapat pengkelasan makanan dari KKM . ❌ bukan ubat kurus ❌ takda langsung cirit birit ❌ takda rasa nak muntah @ pening ❌ takda rasa jantung berdegup laju . Nak tahu dan risik2 tentang Mila? Boleh tinggalkan no fon di bawah @ komen NAK TAHU 😊 . . . #overnightoats #overnightoatmeal #overnightoatmalaysia #atkinsdiet #tipsdiet #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietsihat #dietkalorimalaysia #intermittenfastingmalaysia #milacoklatslym #tipskurus #dietplan #ajimaura #terapiinstagram #kurussihat #allurapurevitaminc #kuruslangsing #sayajual #produkkurus #produkterbaik #detox #dietrendahkalori #diettanpaberlapar #gayahidupsihat #sukusukuseparuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #igshopmalaysia

MOMMY YG PREGNANT BOLEH MINUM KE MILA COKLAT NI? . . Yes for surely boleh sangat2.. Sbb kurma, delima, aprikot, susu, badam kan bagus utk mommy yg tgh hamil. . . Manfaat bahan2 ni ada khasiatnya yg tersendiri yg bagus utk tumbesaran baby dalam perut. . . Daripada nk makan satu.. Satu, baik amek mila coklat yg semua bahan tu dah ada dalam satu sachet. . . Ada ke mommy pregnant kat sini.? . . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #ibu #ibuhamil #ibuhamilmuda #ibumenyusu #bresfeeding #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurusdarirumah #kurusbadan #kurus #dietplan #dietmalaysia #dietkenyang #milacoklatkurus #milacoklatslym #allurapurevitaminc

NAK CANTIK LUAR...DARI DALAM KENA REPAIR..INGAT TU!!!☝ . Dengan hanya consume Lovlin Bird’s Nest muka dia sudah hilang parut hitam, kusam sudah tiada, peloles, tona kulit sekata dan bibir tu bibir pinky pinky eh. Kulit pun makin cerah. Kembang setaman bila suami tegur. . . Jom lovlin 0192882884 . . #teammembertegurmakinlawa #lovlinbirdsnest #alhaalfa #muamalaysia #meeracle #jamuratumalaya #bizzybody #meerabelle #ariani #bokittahijab #eatcleanmalaysia #resepidietsihat #nuexrosli #muakedah #muapenang #muasungaipetani #muaalorsetar #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahari #eyemakeuptutorial #lipmatte #obsesscosmetic #sobellalipmatte #sobella #nur2 #allura #milacoklatslym #klubnalaleh #sendayutinggi

BILA PUASA JE GASTRIK MENYERANG‼️ . Dah lama2 puasa ni gastrik senang pulak menyerang 😥 Nak buat susu blend kurma yg viral tu malas nak bangun awal😨 Haa senang je apa kata ambik je #milacoklatslym bancuh 2minit dah siap. 👏👏 Kenapa mila boleh elakkan kita dari gastrik⁉️ Sebab dalam Mila ada rolled oat dan chia seed yang memang mengenyangkan kita plus kurma yang memberikan tenaga👍. . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingresults #intermittentfastingmalaysia #milkboostermalaysiamurah #milkboostermalaysia #milkboostermurah #kurusselepasbersalin #kuruspuasa #resepidietmalaysia #menudietmalaysia #menudietsihat #easymeals #easyexercise #resepisahurmudah #tipsdietsihat #tipskuruspuasa #tipsramadhan #milacoklatslymshahalam #milacoklatslymcheras #allurapurevitc

Siapa ada masalah #gastrik angkat tangan! Sampai ada yang risau tak dapat #puasapenuh. Jangan risau ye. Biiznilah #milacoklatslym akan bantu menyelesaikan masalah anda. Tak percaya? Cuba dulu okay. #atinhanacollection #allurapurevitcperak #alluraperak #gastrik #dietkurus #dietplan #diet #sihat #badam #kurussihat #kurma #makanansunnah

Mashaallah 5kg turun syoknya hanya minum #milacoklatslym... Hampa tak mau cuba ke? #milaslym #sahur #breakfast #diet DIET STOP SEPARUH JALAN SBB TAK KUAT TAHAN LAPAR TENGOK MAKANAN 😔😣😣 Kejappp! Siapa cakap nak kurus kena ikat perut tahan lapar?? Please jangan seksa diri sendiri‼️ Sekarang dah ada minuman utk bantu korang diet tanpa rasa lapar! Jadi korang blh diet dgn gumbira senang hati ok. Bukan ubat kurus tapi AIR COKLAT SEDAP yg penuh dgn bahan2 mengenyangkan mcm oat, kurma, badam, chiaseed dn delima. Lepas minum terus rasa kenyang, paling best 1 sachet cuma 110kalori so masih terjaga diet korang tuuu. Bnyk lg sbnrnya nk share sbb mila ni best sgt2 tp korang whtsapp je la HANA..biar Hana consult sekali mcm mne nk minum ikut pd nafsu mkn korang. Fast reply klik ⤵️ www.wasap.my/60134944227/MilaCoklatSlym

Waaa bestnya 11kg lesap😱 ! . . Start consume mila 2 kotak sebulan lost 5KG! Mulanya susah nak biasakan diri..Lama2 dah terbiasa.Sekarang,berat badan maintain je. Looks anak dara feewwittt😍 . . Tak susah pun nak fit kalau tahu caranya. Berminat?? Mehh whatsapp 0175189976 #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #dietplan #intermittentfasting #intermittenfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpalapar #dietmalaysia #sayanakkurus #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #dietkalorimalaysia #alluraselangor #alluraklang #milacoklatslym

Promo still on Going ok... Sehingga 23rd May.... Bole loose weight jgk eh... 😍 😍 Jom amalkan sahur dgn mila.... Tk rugi... 😍 #ninaarketa #teamninaarketa #allurasg #allurasgteamnina #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #breastfeeding #brestfeedingmom #pregnant #ramadhan2019 #fasting #breakfast

Promo still on Going ok... Sehingga 23rd May.... Bole loose weight jgk eh... 😍 😍 Jom amalkan sahur dgn mila.... Tk rugi... 😍 #ninaarketa #teamninaarketa #allurasg #allurasgteamnina #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #breastfeeding #brestfeedingmom #pregnant #ramadhan2019 #fasting #breakfast

Hi korg... Sahur nnti jgn lupa amik 2 sachet mila + extra oat.. Kenyang sampai ke buka.. Tapi haus tu mesti lah... Hahahha... Dpt kat sekarang.. Tgh promo utk ramadhan je ni... #ninaarketa #teamninaarketa #allurasg #allurasgteamnina #milacoklatslym #produkterbaik #produkberkesan #produkberkualiti #milacoklatslym #dietplan #dietfood #breastfeeding #brestfeedingmom #pregnant #ramadhan2019 #fasting #breakfast

FEEDBACK MILA! . Anak2 pon boleh tau dengan Mila Coklat. Tak kira peringkat umur 😁 Yang penting Mila ini adalah sejenis minuman berkhasiat & mengenyangkan dilengkapi dengan 9 bahan premium & makanan sunnah. . Nak risik2 dulu pon boleh, hanya klik link di bio k 😘 . . . #overnightoats #overnightoatmeal #overnightoatmalaysia #atkinsdiet #tipsdiet #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietsihat #dietkalorimalaysia #intermittenfastingmalaysia #milacoklatslym #tipskurus #dietplan #ajimaura #terapiinstagram #kurussihat #allurapurevitaminc #kuruslangsing #sayajual #produkkurus #produkterbaik #detox #dietrendahkalori #diettanpaberlapar #gayahidupsihat #sukusukuseparuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #igshopmalaysia

TUDIAA.. SIAP BOLEH WORKOUT LAGI . . Bila sahur dengan mila coklat ni, bertenaga sepanjang hari kira sampai boleh buat workout la. . . Ada lagi yg masih tercari2 menu sahur yg boleh buat kita kenyang sepanjang hari? Boleh wasap beena 0174999678. Cod: kodiang, arau, kangar . . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurusdarirumah #kurusbadan #kurus #kuruscantik #kurussebelumraya #kurusselamat #kuruslangsing #dietplan #dietmalaysia #menusahur #milacoklatkurus #milacoklatslym

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

. 🤗TIPS MINUM AIR 8 GELAS DI BULAN PUASA🤗 . Biasanya bila tiba bulan puasa perkara yang biasa akan kita dengar adalah HAUS..nampak air paip pun macam nampak air sirap kan😆 . Gambar kat atas tu panduan macam mana nak cukupkan minum air 8 gelas sehari dalam bulan puasa🤗 . Air masak @ air putih tau,bukan air sirap bandung ke air mata kucing ke😆😅jangan salah faham pulak😆lain yang jadinya nanti😆 . Penting tau minum air secukupnya.Sibuk macam mana pun mesti kena minum lebih air,untuk mengelakkan terjadinya dehidrasi😊 . Susah ke senang?😁 #sharingiscaring . #dietatkinsmalaysia #atkinsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietsihatmalaysia #dietkalorimalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #milacoklatslym #milacoklatslymmelaka #allurabeautymelaka #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #kurustanpalapar #overnightoatsmalaysia

"INTERMITTENT FASTING" . Ape yg hampa faham dgn IF ni ?🤔 . Ok takpa kalau tak faham. Meh ciknur share sikit berkenaan "INTERMITTENT FASTING" ni. . Cara ni ciknur galakkan utk yg memang tak mampu nak diet tanpa makan nasi, buat diet atkins atau sebagainya. . Ok ciknur bagi contoh direct utk jadual intermittent fasting ni. . Contoh : . Start diet mula pukul 11 pagi sampai 6 petang (8 jam) Maksudnya disini. Puasa tu bukan lah tak blh minum air langsung. Hehe. bukan camtuh naa. Puasa cara diet ni hampa blh minum n makan sedikit kuih atau apa2 something selain makanan yg heavy atau tinggi glukosa. . . Blh faham kan. Jadi mcm orang yg bekerja tu ciknur ambik contoh tadi. Sebelum mula puasa pukul 11 tu blh la makan yg berat, breakfast tu yg penting. Then balik keja, sampai rumah mandi lepas da pukul 6 tuh. Boleh la makan mcm biasa. . Tips body selim, jangan makan berat selepas pukul 7 malam. Ok. Nak amik #milacoklatslym takpa😉 . #intermittentfastingmalaysia #intermittentfastingtips #dietrendahkalori #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #resepidietmalaysia #dietatkinsmalaysia #kurus #raya #kurussebelumraya

Walaupun di bulan puasa, ramai yg gagal jugak diet sbb bila hari raya pun berat masih sama jer kenapa? . . Ada antara sebabnya.. Sbbnya makan tak ikut portion. Wlupun dalam bulan puasa, makanlah ikut portion yg betul. . . Bila makan tak betul, berat pun jadi tak betul. 😂. . . Semoga bermanfaat. . . #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurussebelumraya #kurusselamat #misikurus #kurusmudah #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurustanpaberlapar #tipskurus #dietplan #dietmalaysia #milacoklatslym #milacoklatkurus #puasa

JADIKAN PUASA ANDA LEBIH KENYANG LAMA & BERTENAGA DGN MINUM SECAWAN MILA WAKTU BERSAHUR . ✅ Mila BUKAN produk FAT BURNER tapi minuman bernutrisi yg mengenyangkan ✅ Mila elakkan kita makan makanan yg menggemukkan dgn bagi rasa KENYANG yg LAMA 5-6 jam ✅ Mila selamat, lulus KKM & dlm pengelasan makanan ✅ Mila berstatus halal JAKIM, dan produk muslim ✅ Mila tanpa GULA ✅ Mila ialah air COKLAT yg sedap. Boleh kurangkan craving pada benda-benda manis. ✅ Mila hanya 110 kalori sahaja 1 sachet. ✅ Mila diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti tinggi: ROLLED OAT, KURMA, BADAM, CHIA SEED, APRIKOT, SUSU RENDAH LEMAK, DELIMA, VITAMIN C & SERBUK KOKO. . . 📲Wasap 0105752191 SEKARANG!!! Apa yg anda akan dapat? - FREE tips berpuasa lebih kenyang & bertenaga - FREE meal plan loss 10kg bulan puasa - FREE limited munafie pants - FREE guide utk kurus - FREE postage utk belian combo . . 💯 DIJAMIN boleh loss kilos, boleh kawal selera makan, takde craving makanan manis lagi . . 📮POSTAGE berjalan setiap hari kecuali Sabtu & Ahad 🚗COD FOC area KUALA BERANG, DUNGUN . #overnightoats #overnightoatsmalaysia #dietmudah #diettanpalapar #coklattanpagula #coklatkurus #milacoklatslym #milainfo #allurapurevitaminc #dietsihat #dietkalorimenu #menudietsihat #sahur #sayanakkurusdansihat #sayajualaircoklat #atskinmalaysia #kurussebelumraya2019 #misikurussebelumraya #intermittentfastingmalaysia

BERAT TURUN 4KG SUSU PON MAKIN MERIAH . Ehhh happy sungguh akk kita sorang ni tau.. dah la berat badan makin turun nampak slim je susu pon meriah katanya jadi anak pon kenyang Alhamdulillah 😊 . Ada yang tanya apa akk ni buat sampai boleh turun KG dan susu banyak? . Senang je amalkan makanan yg sihat, kurang kalori dan minum #milacoklatslym untuk bagi perut sentiasa rasa kenyang. . Yang best dalam mila oats coklat ada macam2 bahan sunnah yg membantu kita rasa bertenaga, meriahkan susu, melancarkan pencernaan dan buatkan kita rasa kenyang 👍 . Siapa lagi nak badan slim + susu meriah? Meh wasap sofia klik link kat bio 👆🏻 . #atkinsdiet #atkinsmalaysia #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #kalorimakanan #kurustanpaberlapar #dietatkinsmalaysia #dietmalaysia #dietfood #dietkalori #sukusukuseparuh #jomdiet #menusihat #intermittenfastingmalaysia #produkviral #produkterbaik #produkberkesan #milacoklatslymfeedback #milacoklatslym #allurapurevitaminc

TIME MAK MINUM MILA, ANAK SAYA PUN NAK JUGAK AIR COKLAT NI, BOLEH KE BUDAK2 MINUM? . Selalu Nurul dapat jgk soalan daripada mummy2, anak saya sukaaa sangat air coklat tapi nak bagi yang kat pasaran tu risauu gigi rosak sebab banyak gula, bolehh ke kanak2 consume #milacoklatslym ni jugakk? . . Yes mummy, jawapannya BOLEH SANGAT SANGATTT. Sebab mila coklat Ini dikategorikan sebagai makanan sihat sahaja, jadi takde masalah utk anak2 consume sekali dengan ibu. . . Mcm Nurul sendiri, adik nurul yg kecik tu pun hantu coklat, jd bila Nurul makan mila, berebut rebut dia nak. So no problem okay 😊 ada chia seed ada rolled oat kurma semua bahan dlm mila bagus utk kesihatan anak & paling best mila ZERO SUGAR jadi dh x risau nak bagi minum air coklat sihat mcm mila ni . . #atkinsmalaysia #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #kalorimakanan #kurustanpalapar #dietmalaysia #dietkalori #tipsdietsihat #dietplan #dietfood #healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #atkinsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #sukusukuseparuh #overnightoats #halal

TIPS KEKAL SIHAT KETIKA BULAN RAMADHAN . 1) Banyakkan minum air kosong 2) Elakkan minuman berkafein 3) Elakkan tidur yang berlebihan 4) Elakkan berlebihan ketika berbuka 5) Lebihkan serat dalam makanan 6) Kurangkan makanan yang terlalu pedas . Tag rakan2 kaum kerabat semua k 😁 . . . #healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats#dietrendahkalori #dietmalaysia #dietmakannasi #kurusfitonlinecoaching #resepidiet #dietatkinsmalaysia #senamrobik #senamankecilkanpeha #senamankurus #milacoklatslym #allura #allurakedah

TAK LAPAR ! TAK BERBUNYI ! KENYANG MCM MAKAN NASI . Dalam mila coklat ni ada rolled oats , badam ,kurma , chia seed yg buat kita kenyang lebih lama . sangat sesuai bila minum time puasa ni Nak bancuh pun senang je . guna kan air panas dan boleh la diminum #eatcleanmalaysia #tipssahur #dietsihat #diettanpaberlapar #jomdiet #makananmudah #sahur #kurussihat #milacoklatslym

YEAYYY FINALLY BOLEH PAKAI BAJU SIZE S 😍😍 . . Hasil diet yang konsisten dengan #milacoklatslym terus loss 7kg. Hilang lelemak kat pipi, makin runcing jadinya 😍 . . Kalau sebelum ni diet tanpa ilmu nak loss 1kg pun susah, tapi bila start jaga kalori & amalkan pemakanan yg betul Alhamdulillah mudah je nak loss 7kg. . . Awk2 yang nak merasa diet dengan mila & loss sehingga 10kg sebulan jom wasap kaknurul bantu 0139146730. . . #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #overnightoats #diet #dietplan #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #jomdiet #kuruscepat #healthyfoodie #atkinsdiet #kurussihat #kurusmalaysia #breastfeedingmalaysia #jomkurus #senaman #jomdiet

BF MOM YG NAK KURUS TAPI SELALU LAPAR BOLEH KE CONSUME MILA NI? . . Boleh sangat3 sebab mila bukanlah ubat kurus tapi sejenis minuman berkhasiat mewah dengan bahan2 sunnah. Bonus untuk ibu juga susu badan makin banyak taw. . . 🍫MILA COKLAT SLYM🍫 (lebih kurang overnight oat) . Rasa coklat yang mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pada benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍 NO SUGAR 110 KALORI SHJ BANTU KURANGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga permakanan) 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah👇 1. ROLLED OAT 2. KURMA 3. CHIA SEED 4. APPRICOT 5. DELIMA 6. SUSU RENDAH LEMAK 7. BADAM 8. VITAMIN C 9. SERBUK KOKO . . Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kg sebulan boleh wasap 0135808767 . . . #milacoklatslym #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalysia #diettanpalapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpalapar #kalorimakanan

. 🥰RASA COKLAT YANG SANGAT SEDAP,MENGENYANGKAN & BOLEH KURUS🥰 . Boleh diminum panas..boleh juga diminum sejuk..sedap sangat🤤😍 . Dengan campuran bahan2 yang bermutu tinggi dapat buat kita rasa kenyang lama,makan pun sikit je sebab tu MILA COKLAT SLYM ni boleh buat kita slimmm🥰 . Bestkan?😍 . Jom grab MILA COKLAT SLYM hari ini juga😃 . ♥️Macam mana nak order? 📲Klik je link wasap kat BIO tu,fast response✌🏻🤗 . #dietatkinsmalaysia #atkinsmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietsihatmalaysia #dietkalorimalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #milacoklatslym #milacoklatslymmelaka #allurabeautymelaka #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #kurustanpalapar #overnightoatsmalaysia #breastfeedingmalaysia #tambahsusubadan #susubadanmeriah #caratambahsusubadan #milkbooster #milkboostermalaysia

Selalu time nak diet mesti tak tahan lama sebab asyik lapar dan rasa nak makan je.. . Susah nak konsisten diet kan? Apa kata cuba Mila coklat Slym ni. Bahan2 dalam nya tinggi serat kaya dgn rolled oat, chia seed, badam, kurma, delima dan blh bg rasa kenyang lebih lama . Nak cuba? lepas tu dapat free guide dan consultation dari nofa dan ada percuma hadiah menarik lagi sekarang 😍Meh whtsapp 011-25530228 / klik link whtsapp pd bio ig Nofa sekarang ♥️ . #overnightoats #overnightoatmeal #overnightoatmalaysia #atkinsdiet #tipsdiet #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietkalorimalaysia #intermittentfasting #intermittenfastingmalaysia #milacoklatslym #tipskurus #dietplan #ajimaura #terapiinstagram #kurussihat #allurapurevitaminc #kuruslangsing #sayajual #produkkurus #produkterbaik #detox #codkemaman #codkerteh #codpaka #coddungun

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

ANDA MEMPUNYAI MASALAH ... . . 😫 tudung susah bentuk ? . 😔 tudung gelembung ? . ☹ tudung tak nak bagi kerjasama dengan baik ? . 😭 penat betulkan tudung tiap saat ? . . Mesti ambil masa yang lama kan bila nak pergi kerja tudung cari pasai 😑 bila nak bergambar dengan kawan pun takda mood sbb tudung tak nak jadi🤦🏻‍♀ . . Haaa jangan pening jangan risau . Myaa ad penyelesaiannya 😘.. . Memperkenalkan #hijabspray #starchbynadh . 🧕🏻 tudung sentiasa on point . . 🧕🏻 tidak merosakkan tudung . . 🧕🏻membentuk tudung dengan baik. . 🧕🏻tidak mengeraskan tudung. . 👕👖 sesuai juga untuk seluar dan baju 😍🥳🥰 . . Meh grab sorang satu 😋 raya dah nak dekat ni . Mesti nak tudung bentuk cantik elok ja kan🙆🏻💕 . . Pm or dm myaa now 📲 . #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #hijabspray #starchbynadh #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

Kelebihan bersahur dengan #milacoklatslym :- . 🍫 membantu mengawal selera makan dengan baik serta rasa kenyang lebih lama. . 🍫 hanya 110 kalori sahaja . 🍫 sesuai untuk orang yg tengah on diet . 🍫 rasa coklat yg mahal lagi sedap . 🍫 tiada kandungan gula di dalam MILA COKLAT SLYM . 🍫 terdapat bahan sunnah seperti kurma . Jadi apa tunggu lagi❓ Jom grab sementara stock masih ada 🙈💕 Dm or whatsapp me now 📲 #salamsahur #allura #alluraperak #allurapenang #teamatinhanacollection #milacoklatslym #vitaminc #myaapinkish #flerr #bayanlepas #bukitjambul #kualakangsar #seriiskandar #paritbuntar #iniusasku #jomkurus #jomcantik #jomraya #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

Kelebihan bersahur dengan #milacoklatslym :- . 🍫 membantu mengawal selera makan dengan baik serta rasa kenyang lebih lama. . 🍫 hanya 110 kalori sahaja . 🍫 sesuai untuk orang yg tengah on diet . 🍫 rasa coklat yg mahal lagi sedap . 🍫 tiada kandungan gula di dalam MILA COKLAT SLYM . 🍫 terdapat bahan sunnah seperti kurma . Jadi apa tunggu lagi❓ Jom grab sementara stock masih ada 🙈💕 Dm or whatsapp me now 📲 #salamsahur #allura #alluraperak #allurapenang #teamatinhanacollection #milacoklatslym #vitaminc #myaapinkish #flerr #bayanlepas #bukitjambul #kualakangsar #seriiskandar #paritbuntar #iniusasku #jomkurus #jomcantik #jomraya #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

Kelebihan bersahur dengan #milacoklatslym :- . 🍫 membantu mengawal selera makan dengan baik serta rasa kenyang lebih lama. . 🍫 hanya 110 kalori sahaja . 🍫 sesuai untuk orang yg tengah on diet . 🍫 rasa coklat yg mahal lagi sedap . 🍫 tiada kandungan gula di dalam MILA COKLAT SLYM . 🍫 terdapat bahan sunnah seperti kurma . Jadi apa tunggu lagi❓ Jom grab sementara stock masih ada 🙈💕 Dm or whatsapp me now 📲 #salamsahur #allura #alluraperak #allurapenang #teamatinhanacollection #milacoklatslym #vitaminc #myaapinkish #flerr #bayanlepas #bukitjambul #kualakangsar #seriiskandar #paritbuntar #iniusasku #jomkurus #jomcantik #jomraya #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

Kelebihan bersahur dengan #milacoklatslym :- . 🍫 membantu mengawal selera makan dengan baik serta rasa kenyang lebih lama. . 🍫 hanya 110 kalori sahaja . 🍫 sesuai untuk orang yg tengah on diet . 🍫 rasa coklat yg mahal lagi sedap . 🍫 tiada kandungan gula di dalam MILA COKLAT SLYM . 🍫 terdapat bahan sunnah seperti kurma . Jadi apa tunggu lagi❓ Jom grab sementara stock masih ada 🙈💕 Dm or whatsapp me now 📲 #salamsahur #allura #alluraperak #allurapenang #teamatinhanacollection #milacoklatslym #vitaminc #myaapinkish #flerr #bayanlepas #bukitjambul #kualakangsar #seriiskandar #paritbuntar #iniusasku #jomkurus #jomcantik #jomraya #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

Kelebihan bersahur dengan #milacoklatslym :- . 🍫 membantu mengawal selera makan dengan baik serta rasa kenyang lebih lama. . 🍫 hanya 110 kalori sahaja . 🍫 sesuai untuk orang yg tengah on diet . 🍫 rasa coklat yg mahal lagi sedap . 🍫 tiada kandungan gula di dalam MILA COKLAT SLYM . 🍫 terdapat bahan sunnah seperti kurma . Jadi apa tunggu lagi❓ Jom grab sementara stock masih ada 🙈💕 Dm or whatsapp me now 📲 #salamsahur #allura #alluraperak #allurapenang #teamatinhanacollection #milacoklatslym #vitaminc #myaapinkish #flerr #bayanlepas #bukitjambul #kualakangsar #seriiskandar #paritbuntar #iniusasku #jomkurus #jomcantik #jomraya #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar

Kelebihan bersahur dengan #milacoklatslym :- . 🍫 membantu mengawal selera makan dengan baik serta rasa kenyang lebih lama. . 🍫 hanya 110 kalori sahaja . 🍫 sesuai untuk orang yg tengah on diet . 🍫 rasa coklat yg mahal lagi sedap . 🍫 tiada kandungan gula di dalam MILA COKLAT SLYM . 🍫 terdapat bahan sunnah seperti kurma . Jadi apa tunggu lagi❓ Jom grab sementara stock masih ada 🙈💕 Dm or whatsapp me now 📲 #salamsahur #allura #alluraperak #allurapenang #teamatinhanacollection #milacoklatslym #vitaminc #myaapinkish #flerr #bayanlepas #bukitjambul #kualakangsar #seriiskandar #paritbuntar #iniusasku #jomkurus #jomcantik #jomraya #flerr #flerrhq #flerrpenang #flerrperak #allura #allurahq #allurapenang #alluraperak #teamatinhanacollection #milacoklatslym #myapinkishcompactpowder #alluraglowcushion #alluravitaminc #pengerastudung #penkiutmiut #pelapikdagumurah #camomilestarch #sabunorganik #jomcantik #jomkurus #jomraya #iniusasku #bayanlepas #bukitjambul #seriiskandar #kualakangsar #paritbuntar