#milk

6,743,836 posts tagged with #milk

Photos and Videos about #milk

(@banana_sidekick)

1 Minute Ago

My very first delivery from Mr Milkman! I don't think he's like the one in Father Ted, haven't actually met him! Please read my blog about it https://bottommango.wordpress.com/2018/12/10/milk-marvelous-milk/?preview=true Did you know that even though the plastic milk bottles at recyclable they aren't getting recycled? The glass bottles get reused and reuses and reused. #uselessplastic #plasticfree #stopwaisting #milk #milkandmore #glassbottles #noplastic #reuse #recycle

(@beelittle22)

2 Minutes Ago

นมดี..นมเด่น ต้องนมประจำชั้น🥛 ... #pinkmilk #drinking #milk #พี่หญิงอินดี้

(@daryasfood)

4 Minutes Ago

Breakfast ☃️💛

(@kwiatkowa)

4 Minutes Ago

Poniedziałek zaczynamy z Frankiem pysznym śniadaniem. Budyń ryżowy z musem jabłkowym. Wyszło pysznie :):) #śniadanie#zdrowo#jabłka#ryż#milk#breakfast#apple#pycha#instafood#instaphotos#jeżyny#kwiatkowawkuchni#poniedzialek#grudzień

(@conscioushouseldn)

5 Minutes Ago

#conscioushouseadvent: 10th Making milk! 🥛 Rice, oat, almond and soy milk are pretty delicious alternatives to animal milk but they all come in tetrapak cartons with plastic rings and lids. It’s SO easy to make your own milk just using a scrap of muslin or a specially made “nut bag” (@agnesldn have some cute ones) to soak your own base ingredient and squeeze the milk out! 🍶🥛🍼 #diymonday . . . #advent #christmas #christmasadvent #sustainableswaps #sustainableliving #sustainablehome #sustainablekitchen #milk #mylk #oatmilk #ricemilk #almondmilk #nutbag #ecofriendly #newyear #environment #planet #plasticfree #zerowaste #zerowaste2019 #plasticfreeliving #consciousconsumer #vegan #veganmilk #veganlife #conscioushouse

(@foodydestinations)

10 Minutes Ago

✈️ Destination: London, UK 🇬🇧 Monday breakfast smoothie randomly matching my nail polish 😋 Mix berries + Spinach + Oatmeal + Milk + Honey 🥤 #foodydestinations #smoothie #healthy #vegetarian #breakfast

(@mysweetiebakery)

8 Minutes Ago

❤️❤️ Fındık unlu, tarçınlı Fransız Kurabiyeleri 🤗 Aydan Ustkanat’ın UN kitabından. Pudra şekeri serpince çok daha güzel oldular, hem lezzetleri hem de bu fotoğraf 🙈 fotoğraf çekme işini çözmeye başladım, arkadaşımın da cömert desteğiyle 🤗 Ne dersiniz? . #kışteması #aydanustkanat @aydanustkanat #yummy #delicious #great #cookies #cookie #delight #best #desserts #kurabiye #kurabiyeler #coffee #milk #hautescuisines #fındıkunlukurabiye #cupcakeproject #mutfakgram #nefistarifler #winter #yum #sweetie #sweet #sweetiebakerycom #ankara #ankaradoğumgünü #ankarapasta

(@ayaconda_)

9 Minutes Ago

When you’re trying to have a cute moment with bubs but he’s hungry and not having it 👶🏻🍼 #milk #freethenipple #excuseme

(@putrisutrisno_)

10 Minutes Ago

Hallo semangat pagiiii, walopun ini udah sore hari ☺☺☺ . Suka bingung kenapa kulit kelihatan kusam dan kering? padahal udah pake segala macem cream dengan moisturize? Mungkin temen-temen harus coba melakukan scrubbing secara rutin. . Apa itu scrubbing? yaitu dengan memoleskan ke kulit cream dengan butiran-butiran halus (scrub). Karena butiran tersebut berfungsi untuk mengangkat sel kulit mati yang masih menempel dikulit. . Kali ini putri bakalan nge review salah satu produk favorite putri banget yaitu MILK & HONEY GOLD SMOOTHING SUGAR SCRUB Dilihat dari kemasannya yang berwarna keemasan ini emang senada sama produk-produk mewahnya Giodarni Gold yang kusukaa. Dan bentuk tutupnya yang memudahkan kita pas ngeluarin scrubnya sesuai dengan kebutuhan. Scrubnya gak bikin kulit lengket, dan sangat sesuai dengan namanya sugar, scrubnya berupa butiran butiran halus sehingga pada saat di aplikasikan ke kulit akan langsung terasa terangkat kotoran yang menempel di kulit kita. Usahakan ratakan scrub dengan lembut ya, supaya tidak iritasi kulitnya. . WANGINYA? langsung jatuh cinta! wanginya madu, tapi ada perpaduan aroma jasmine/melati nya. Segernya kek mimik milktea klo kubilang. Jadi berasa cantik seketika. Cream nya berwarna kuning ini kalau udah di poles ke kulit dan di gosok nanti akan berwarna putih. Efeknya langsung berasa setelah dibilas, kulit jadi kelihatan cerah dan super halus, telapak tangan kita juga loh. Cocok banget buat kamu yang hampir gak punya waktu untuk perawatan ke salon. . Produk ini sangat recomended yaa 👌👌Tapiii, harap berhati-hati ya, scrub ini bikin kamu jadi nyium-nyiumin tangan kamu sendiri karena scent-nya punya aroma yang menenangkan. Produk dengan kode 31601 ini bulan ini di bandrol dengan harga normal yaitu Rp. 159.000 terhitung murah banget di banding perawatan ke salon kan yaa ☺☺ lebih murah lagi bulan ini ada kemasan separohnyaa, lagi promo pulak.. Yuuukk segera order dan ciptakan your own spa treatment 💆💆 . Klik bit.ly/tanyaputri_ or DM . #favorite #milk #milkandhoney #treatment #skincareroutine #skincare #beauty #beautiful #beautytips #oriflamekediri #oriflamepromo #scrub #lulur #sugar #metime #promo #diskon #endyearsale

(@fuelling_success)

10 Minutes Ago

New Blog Post is Up! . Ever wondered how your almond milk, coconut yoghurt or cashew cheese compares nutritionally to its dairy equivalent? Here’s your answer. . In this week’s post: • A summary of the key nutritional differences of 3 dairy alternatives compared to the real thing. • The 2 main nutrients to look for when choosing dairy alternatives in order to protect your health and well-being now and into the future. . Enjoy! . Become Great. Live Great. Bonnie. . . . #dairyfree #dairy #milk #cheese #yoghurt #coconutyoghurt #almondmilk #cashewcheese #healthyfood #health #nutrition #dietitian #lifecoach #fuellingsuccess #happiness #fulfillment #strongbones #calcium #protein #organic #wholefoods #poweringphenomenallives #cooking #delicious #edrecovery #foodscientist #knowledge #education #choices #dairyalternatives

(@melina.abimorad)

15 Minutes Ago

Todays Drawing 💙🥛

(@milk._.happy_smile)

12 Minutes Ago

夕方になるとスイッチが 入ります💨💨 ※ 「遊んで〜〜‼️」って パンダ持って来るけど🐼 私は忙しい時間なの🔪🍳 ※ #shihtzu #milk #movie #シーズー #みるく #パワー全開 #これで14歳 #動画

(@___.ayumilk)

13 Minutes Ago

. これ太智君オタクからあんま変わってなくてめっちゃ面白かった笑笑 みずきちの素の笑顔?が可愛すぎて愛おしいです凄く🤤 真ん中はフロート組にしてみたけど右側にドラムの人が写ってるのほんとおもろい。 . #milk #milk #みるきーずさんと繋がりたい #ボクラなりレボリューション #みるきーず #吉田仁人 #板垣瑞生 #塩﨑太智 #佐野勇斗 #山﨑悠稀 #琉弥 #山中柔太朗 #曽野舜太

(@heejblue)

13 Minutes Ago

홈메이드 #그래놀라 🥛 얼마전 내맘과 안친한 내손가락이 잘못 구매한 뮤즐리에 새생명 주기 오트밀은 먹으면서 뮤즐리 텍스쳐는 또 싫어하는 못된 내입! 코코아파우더랑 머스코바도 흑당 넣고 시나몬 바닐라빈 코코넛오일에 갖고있는 견과류 심지어 잣도넣어쑴 ㅋ왕창왕창 ! 완죤 맛있어서 식히는 동안 막 집어먹음ㅎㅎㅎ 발동걸려서 냉동실에 있던 오트밀 다꺼내서 두판째 굽굽 얼마만에 베이킹(나름)인지 ㅜㅜ 그리웠어 내스메그~~~♡ #homemade #granola #cereal #homebaking #with #milk #yummy #홈메이드 #그래놀라 #시리얼 #홈베이킹 #꼼지락 #먹부림 #엄마표

(@bubble_food_studio)

16 Minutes Ago

#МЯСО А давайте поговорим о сочных и вкусных стейках. . 🤔Как часто мы приходим в кафе, хотим мяса, а официант требует указать прожарку? 🙄И что выбрать, чтобы не оказаться в неловком положении? . 😎Краткий курс, как выбрать стейк, и при этом остаться довольным . ❤️Филе миньон Самый постный и мягкий стейк из центральной части вырезки. Рекомендуемая прожарка от rare до medium. Если жарить стейк дольше, то он будет сухим. Филе миньон принято считать дамским стейком. Поэтому если вы дама и не знаете что заказать, смело берите этот стейк. ❤️Рибай (он же антрекот) Рибай имеет большую мраморность и жирность. У этого стейка очень богатый аромат. Подойдет для настоящих любителей мяса. Подают обычно на кости. При жарке кость помогает достичь нужной сочности и глубины вкуса. Так же стейк на кости более равномерно прожаривается. Рекомендуемая прожарка для рибая medium. ❤️Ти-бон (T-bone) Особенность этого стейка в том, что он всегда подается с костью в форме буквы Т. Если не знаете, что выбрать — филе миньон или стриплойн — T-bone вам в помощь. Он сочетает в себе эти две вырезки. Существует еще увеличенная версия T-bone — это портерхаус (вес до 1,5 кг). Заказывать его лучше на двоих. . 😋Да что говорить, в жизни нужно пробовать все! 😎И только тогда вы с точностью станете экспертом в мясе! __________________ 👪Семейное кафе👪 ❤️BUBBLE FOOD❤️ 🛎️Резерв столов 🎉8776 667 13 13

(@joorally)

20 Minutes Ago

🥦😂فعلاً كلامها صح

(@milkharajuku)

14 Minutes Ago

MILK MILKBOY 2019 SPRING COLLECTION The “SHOCK SHOW” . ファッションショーの模様を インスタグラムにてライブ配信します📡 . Live Fashion Show on Instagram📡 . ~ 日時 ~ 2018年12月13日(木)19:30ごろ . ~ 配信予定アカウント ~ @milkharajuku (MILK原宿本店) @milkboy_official (MILKBOYオフィシャル) @laforet_h (Laforet原宿オフィシャル) . . #milk #milkboy #spring #shock #show #springshockshow #collection #instagram #live #live配信 #ライブ配信#fashionshow #harajuku #la40ret #laforet #milk2019spring #milkboy2019spring

(@dwi_vizca)

14 Minutes Ago

Pas pengen ngemil oatmeal,, pas ada yg bikinin😋 trimakasih..love you myself💞 . . . #doyanngemil #quekeroatmeal #cerreal #milk #chocochips #chocolate #vanilla #gandumsehat

(@moshopq)

19 Minutes Ago

• ❥ก้อนขาวหอมนมฟองนุ่มสบายผิว🐮🍼 💖💜ก้อนละ49฿ || 5ก้อนแถม1 งุ้ยให้ไวเลย~ 👧🏻🛁จบ108ปัญหาผิว สิว ผิวหมอง มีรอยบลาๆ 🐼🌻ผิวแพ้ง่ายใช้ได้ สารสกัดจากธรรมชาติ🍃 . ⋆⋆◡̈ ⋆⋆◡̈ ⋆⋆◡̈ ⋆⋆ ʕ·ᴥ·ʔ ⋆⋆◡̈ ⋆⋆◡̈ ⋆⋆◡̈ 🚚 ➹ส่งของจ-ศ รับตัวแทนพาปัง🔥🤙🏻 💒 ❧สอบถามฟรีไม่คิดกะตัง😂💰 🐥 ♆สั่งซื้อสมัครตัวแทน line:@wbx5887z(มี@)