#milkcoklat

728 posts tagged with #milkcoklat

Photos and Videos about #milkcoklat

(@spicysweet_house)

2 Days 18 Hours Ago

LIMITED EDITION MADNESS POP!! . Madness Pop yang selalu jadi rebutan ramai kini kembali😘😘❀️ 6 perasa Dalam satu pack !! Stock amat TERHAD !! Berminat? . Wa/telegram 0194142108 0194142108 0194142108 #madnesspop #coklatgemuk #madnesspop #coklatberyls #coklatgreentea #milkcoklat #darkcoklat #darkchocolate #whitecoklat #hantarankawin #hantaranmurah #giftset #giftbox #coklat

(@spicysweet_house)

3 Days 11 Hours Ago

Nikmatnya makan coklat ni. Ya Allah masuk je mulut tahap cair dia tak terkata. Bila gigit tak tertahan betul dengan kerangupan badam panggang ni. Perghhhh!!Nikmat dunia apa lagi yang ingin aku dustakan. Marvelousss tip top tip top. Eh tiba-tiba ternyanyi pulak "ting ting tang ting..tara ting ting ke ting tang tang......senyuman nan manis,penyejuk jiwa hamba, semanis-manisnya bak coklat saya....." Siap tertukar lirik plak. Harap Tok Ti tak marah la. Emmm, terlajak sedap rasa dia. Tik tik tik meleleh air liur. So yummylicious. Click Di bio untuk orderπŸ˜‰ #coklatgemuk #madnesspop #coklatberyls #coklatgreentea #milkcoklat #darkcoklat #darkchocolate #whitecoklat #hantarankawin #hantaranmurah #giftset #giftbox

(@kayastuffingchocolate)

3 Days 14 Hours Ago

🍫🍫🍫 πŸ’° Pricelist: *Oatmilo Chocolate* β˜†5pc : 40.000 β˜†6pc : 43.000 β˜†9pc : 50.000 β˜†15pc : 63.000 β˜†18pc : 73.000 β˜†21pc : 80.000 ↔↔↔↔↔↔↔↔ Komposisi: 🍫Quaker Oatmeal 🍫Milo bubuk 🍫Susu kental manis ↔↔↔↔↔↔↔↔ 4 varian lapisan coklat: 🍫Dark 🍫Milk 🍫Vanila 🍫Strawberry ↔↔↔↔↔↔↔↔ Order H-2 via: πŸ“±085292385129 (only WA) πŸ“±@ucf7086i (LINE) β€’ ‒●‒ ‒●‒ #coklatlebaran#coklatmurah#cemilan#coklatisi#coklatjogja#darkcoklat#milkcoklat#strawberrycoklat#whitecoklat#kayarasa#coklatenak#yogyakarta#coklatkarakter#coklatvalentine#homemade#coklatlovers#coklathigienis#dessert#kulinerjogja#jajananjogja#kado#ceritamakan#onlineshop#infojogja#jogjabikinlaper#oatsmeal#milo#susu#yummy

(@tetacheesesrl)

15 Days 13 Hours Ago

Kita sudah hadir dan buka loh didepan alfamart simpang raya... Sijalu aja sudah mampir, masa kalian gak nih... Hehehe #salamkedaiyellow #tetacheesesrl #tetacheesejambi #thaitea #greentea #milkcoklat #milomalaya #taro #redvelvet #tiramisu

(@tetacheesesrl)

2018-09-13 10:39:01

Penikmat teh asli thailand Akan hadir dikota sarolangun #tetacheesesrl #thaiteacheese #greenteacheese #milomalaya #milkcoklat #taro

(@tetacheesesrl)

2018-09-13 09:31:45

Tunggu kehadiran nya nanti ya kakak... Kita akan hadir disarolangun... #tetacheesesrl #thaiteacheese #greenteacheese #milomalaya #milkcoklat #taro #bissmillah

(@iistychan09)

2018-09-09 19:16:51

Hazelnut milk chocolate... Oleh2 jauh dari abang tercinta @pribadihendra . . . #chocolate #coklat #milkcoklat #hazelnut #oleholehbatam #buahtangan

(@rikiror)

2018-09-09 08:07:53

Skania p360 Beceek!!#milkcoklat

(@kayastuffingchocolate)

2018-09-05 21:33:26

KAYA chocolate mix stuff and taste, only 45k/jars ↔↔↔↔↔↔↔↔ 🎁 toples isi 20pc, berat 250gr πŸ’° Price 45k ↔↔↔↔↔↔↔↔ 5 varian isinya: 🍫Kacang mete 🍫Kacang almond 🍫Selai strawberry 🍫Choco ball 🍫Kismis ↔↔↔↔↔↔↔↔ 4 varian rasanya: 🍫Dark 🍫Milk 🍫Vanila 🍫Strawberry ↔↔↔↔↔↔↔↔ Order H-2 via: πŸ“±085292385129 (only WA) πŸ“±@ucf7086i (Line) ‒●‒ #coklatlebaran#coklatmurah#cemilan#coklatisi#coklatjogja#darkcoklat#milkcoklat#strawberrycoklat#whitecoklat#kayarasa#coklatenak#yogyakarta#coklatkarakter#coklatvalentine#homemade#coklatlovers#coklathigienis#dessert#kulinerjogja#jajananjogja#kado#ceritamakan#onlineshop#infojogja#jogjabikinlaper#kismis#mete#almond#selai#chocoball

(@shafintasfood_shop)

2018-09-04 18:02:17

Kalo yang ini Almond milk chocolate dari lagie.. Coklat susu isi kacang almond juga,jadi buat kamu yang sukanya coklat susu atau milk chocolate Coklat ini cocok deh buat kamu... Info detail dan order Chat wa y, kliklinkdibio aja #coklatsusu#milkchocolate#milkcoklat#coklatalmond#lagiealmond#kacangalmond#susualmond

(@spicysweet_house)

2018-09-04 08:00:24

Kami pastikan coklat sampai pada anda dalam keadaan elok dan selamat bagi memastikan anda dapat menikmati keenakan coklat semaksimum boleh. . Kami balut tebal-tebal tau untuk pastikan coklat anda tak hancur 😍😘 #coklatgemuk #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatbadam #milkcoklat #love #hantaran #doorgiftkahwin #goodies

(@rikiror)

2018-09-03 01:32:37

Kreatif..!! #milkcoklat

(@spicysweet_house)

2018-09-02 08:09:35

Hari terakhir !!! . Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-09-02 07:16:31

Hari terakhir !!! . Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-09-02 05:07:19

Hari terakhir !!! . Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-09-02 00:20:11

Hari terakhir !!! . Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-09-01 20:57:14

Hari terakhir !!! . Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-09-01 19:18:49

Hari terakhir !!! . Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-08-30 23:51:32

Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-08-30 21:30:38

Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-08-29 06:03:18

Ada tarikh istimewa nak diraikan? Tak tau nak bagi apa? Ataupun nak bagi surprise untuk buah hati tercinta? Haaah apa kata kami cadangkan anda bagi coklat? Pasti terseyum lebar ja kesayangan bila dapat coklat😘😘😍 Terus cair😍😍 . Ni kami ada promosi ni bolehlah grab 😚😚 . Nak order? Wa/telegram 0194142108 Wa/telegram 0194142108 Wa/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatgemuk #coklatbadamputih #coklatbadam #coklatmurah #coklatborong #hadiah #hantarankawin #giftset #goodies #doorgift #darkcoklat #milkcoklat #wednesday

(@spicysweet_house)

2018-08-29 05:33:54

Merdekq Fire sale πŸ€—πŸ€—πŸ€— Sekarang adalah masa paling sesuai untuk anda mencuba kemewahan rasa coklat kami dengan harga runtuh😍😍 . Promosi sah sehingga 2 september.. Siapa lambat terlepas 😫😫 #merdekapromosi #sale #milkcoklat #darkcoklat #whitechocolate #hantarankawin #goodies #doorgift #love

(@spicysweet_house)

2018-08-28 22:34:49

Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-08-28 21:05:53

Berita Baikk!! Siapa nak cuba rasa kemewahan rasa coklat kami boleh ambik peluang ini untuk cuba.. Its sale time πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ˜šπŸ˜š . Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 Whatsapp/telegram 0194142108 #coklatmurah #coklatberyls #coklatbadamputih #coklatsedap #coklatborong #family #hantarankawin #goodies #darkcoklat #whitechocolate #milkcoklat #sale #merdekapromosi

(@spicysweet_house)

2018-08-27 18:56:24

Jangan risau.. Coklat kami boleh pos dan hahh ni bukti coklat sampai dalam keadaan baik😁😁 . Nak order? Wa/ telegram :0194142108 Wa/ telegram :0194142108 Wa/ telegram :0194142108 #promosicoklat #promosimerdeka #promosi #sale #coklat #darkcoklat #whitecoklat #milkcoklat #love #family #coklatgemukgemuk #coklatsedap #coklatborong

(@spicysweet_house)

2018-08-27 04:55:32

Jangan lepaskan peluang untuk grab chocolate dengan harga promosiπŸ€— karang habis menyesal #love #coklat #promosimerdeka #darkcoklat #milkcoklat #whitecoklat #coklatbadam #coklatsedap #coklatborong #coklatgemukgemuk

(@spicysweet_house)

2018-08-17 03:01:28

Almond Milk/Assorted Milk 😊Rasa lemak-lemak manis coklat yang memang menjadi kesukaan ramai seperti anda menikmati secawan air coklat. . Nak? WA/telegram 0194142108 WA/telegram 0194142108 WA/telegram 0194142108 #coklatsedap #coklatberkualiti #coklathalal #milkcoklat #bestsellercoklat #homemade #goodies #hantaran #doorgift #giftset #gift

(@cikpiadelights)

2018-08-16 21:24:58

"Making the people you love smile is everything" ❀ . Sedap bukan tengok πŸ˜„ . Biskut chip's celup coklat πŸ˜‹ . Ingin oder boleh mesej cik pia. 😘 . #biskutraya #biskut #biskutlovers #chips #coklatlovers #coklat #milkcoklat #darkcoklat #cikpiadelights #homemadebakery #homemade #bakery #cookies