No results.
View popular hashtags and users on Instagram.

People Also Viewed

#nickiminaj x #meekmill round 2??

Aduhhh...Parut ?? Jom padam dengan AZANIS SCAR SERUM 😘 . Dah banyak tau batch azanis ni keluar semua best2 punya testimoni tau .. Jangan cakap azanis tak power 😎 . Nak bgtau ni.. walaupon parut tu dah 10 tahun lamanya.. ehemm azanis pon bole padam jugak tau .. power ke idok. ? Kalau power meh grab di @almira_biz okey.. stock Loading Berkoyan2.. BOleh lumur satu badan 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 Antara masalah parut yang dapat dihilangkan dengan azanis scar serum - Parut akibat kemalangan (eksiden, jatuh & lain2) - Parut Jerawat dimuka - Parut pembedahan - Parut akibat sakit (demam campak, kudis & lain2) - Parut baru & lama JOM DAPATKAN HARGA PROMO BELI 2 FREE POSTAGE so boleh pakat dgn member yg nak beli ========================= 🎊 Berminat🎊 🌸Dm @almira_biz @almira_biz @almira_biz Or http://wasap.my/+60139971376 http://wasap.my/+60139971376 #nakcantik#hilangparut#jerawat#kemalangan#pembedahan#azanisserum#selesaikan#masalahanda#murahjerr#cepat2#nantimelepas#pm#dm#almirabiz#trustedseller#aminn#azanis#azanisscarserum#azanismurah#serumajaib#nakcantik#hilangkanparut

Wiro sableng 212 diperankan oleh vino g Bastian anak dari penulis novel Wiro sableng karya Bastian Tito, dan sekarang collab bersama @garenaaovid salah satu Hero game yang bisa bawa nama Indonesia. Menurutku sih keren banget :3 . #AOVwirochibi #AOVsiapsableng . . Mungkin karena generasi 90'an jadi seneng banget sama vino,. :3. Kayak film realita cinta rock 'N rolll yang adeknya nyium bantalπŸ˜‚πŸ€£ . . . . . . . .anak jaman sekarang mah nonton ftvnya di yucubπŸ˜‚

Beautiful corners of Tbilisi. 😍 Where have you met the nicest people ever? Have you ever been to a country where everyone is just extremely nice and hospitable? I have encountered that in many places, but here in Georgia, hospitality is on a whole new level. Within few days of arriving into the country I was already invited to a Georgian wedding. All of our drivers and hosts were just incredibly welcoming, they were always greeting us with presents and never expected anything in return. Our driver even refused to take a tip! When you order a glass of wine you get 10 more by default just cuz you have a nice smile, you are from a good country and many many other reasons. One of the days we booked a room for one night but decided to stay for two, our host said that the room is booked for the second night but he will do everything possible to find us a room in the neighbourhood and if that wasnt possible he would give us his room and he would sleep outside instead πŸ˜‚ I am very lucky to meet a lot of nice people on my way and Georgia wasn't an exception. Edited with @presets.one #georgia #tbilisi #prettylittlecities #ootd #ootdgals

Selamat Pagiii Semarang Raya! Long weekend sudah menjelang. Rencana mau piknik atau ikut lomba 17an? . Lokasi: Ampelgading, Bandungan, Kab #Semarang Foto: @pujirisee . #ampelgading #wisatasemarang