#minicatering

13,632 posts tagged with #minicatering

Photos and Videos about #minicatering

(@muyen_ali)

2 Hours Ago

Tshirt aku bos aku kuli🤣 #muyenalicatering #minicatering #cateringbudget #cateringmurah

(@sharul_niza74)

11 Hours Ago

ready to fly to ipoh!!! meh roger sis @syimaramli . serunding halia bilis bawang putih. sis tukar to balang plastic sbb mesra travel. #serundinghalia#serundinghaliabawangputih#pantangfood#lunchbox#minicatering#cateringshahalam#travelfood#pantangfooddelivery#denaialamfooddelivery#elminafooddelivery#bukutjelutongfooddelivery#

(@dapurummi_3a)

11 Hours Ago

Delivery #lunchboxadra Dan #aiskrimmalaysia utk 20 Ogos 2018. . Menu hari ini nasi putih + ayam masak kurma + ulam ulaman + sambal belacan + ikan masin. . Syukur alhamdulillah utm rezeki hari ini. . Utk tempahan #minicatering, aiskrim Malaysia, dadih dan cendol utk sebarang jamuan/majlis boleh hubungi kami. #dapurummi #fooddelivery #lunchbox #lunchboxadra #nasibajet #minicatering #tempahan #nasiayam #nasitomato #nasiminyak #nasilemak #lempengkelapa #burgerminikebabayam #cendol #aiskrimmalaysia #dadih #aiskrimoreo #aiskrimchokichoki #aiskrimsumi Untuk pertanyaan, whatsapp 0172249451. Atau klik link ini 👇 www.wasap.my/60172249451/dapurummi Like dan follow👇 🔹Fb Page : Dapur Ummi www.facebook.com/dapurummiaaa/ 🔹Instagram : Dapur Ummi www.instagram.com/dapurummi_3a

(@sweetsmanis)

12 Hours Ago

Menu : nasi putih, ayam masak merah, sayur campur, lemon fish fillet, bihun goreng, creampuff dan teh tarik. Throwback tempahan mgu lepas, terima kasih suha Quanterm Logistic. #foodfordinner #makanmakan #jamuanoffice #sweetmaniskitchen #puchong #smallcater #minicatering #officedinner #officecatering

(@afyskitchen)

14 Hours Ago

. Syukur selamat semuanya cater food utk 50 pax utk bday party Adam Haris yg tersangat comel . Tq sis @eyfaazmi order ngn sis 😍😘 glad u n family like it . Menu 1- Nasi putih 2- Ayam Berempah 3- Sambal Udang Petai 4- Sup Sayur 5- Sambal Belacan 6- Papadom 7- Macaroni Goreng 8- Air Sirap Sunquick . #afyskitchencatering #afyskitchen #afyskitchenlover #minicatering #cateringcheras #cateringkl #foodporn #foodgalore #sisjual #jjcm #jalanjalancarimakan

(@kausar_alamin)

1 Day 3 Hours Ago

Alhamdulilah semua berjalan lancar first time dapat order laksa untuk kenduri kawin memang tak cukup tangan bila kena serbu time orang mai serentak 😆 Pengalaman sangat Bila angkat kepala panjang dah orang beratur nak laksa selama nie tgk ja orang bila time kenduri kali nie rasa sendiri memang gelabah biawak juga la 😂 Mujoq ada assistant bang matt kalu dah tak cukup kaki tangan nak cedok kuah boh laksa lagi Hari nie bang matt all out sangat selalu jadi orang belakang takbir ngan boss tukang arah ja 😜 Terima kasih cikgu fauziah sudi order laksa dari kami.. Rupanya cikgu ex badawi tapi hakak tak kenai 😅 cikgu sekolah sendiri daya ingatan makin tua makin kurang 😂 ramai juga jumpa cikgu badawi tapi abis lupa nama 😬 Senyum jala cita dia haha Yang mana nak buat tempahan boleh ja whatsapp hakak na 018-9442079📞📲📞📲 #laksapenang #ungualamin #homemade #laksamakmin #penangmai #minicatering #tamandesasena #dewanmpspkepalabatas #eventharinie

(@hotmama131)

1 Day 3 Hours Ago

Lasagna.. tq! . . LASAGNA (anggaran 2-3 org dewasa) . . . LASAGNA- RM30/tray . . . Kalau nak guna runner, info spt dibawah. . . Delivery charge : . <5km - RM5 >5km - RM1/1km Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! . . MACAM MANA NAK ORDER/HOW TO ORDER . . . 👉 whatsapp only, no call - 011 1480 8157 (Nida) 👉 tolong bagi pickup date 👉 tolong bagi pickup time. Jika ada pertukaran waktu tolong bagi tahu pihak kami semula. 👉 full payment for confirmation and proceed order . . #lasagna #hotmamadcakehouse #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongindah #wargapuchong #usj #bangi #cyberjaya #putrajaya #foodnetwork #instafood #pasta #minicatering #minikatering #pasta

(@afyskitchen)

1 Day 4 Hours Ago

. Yesterday's job Alhamdulillah . Tempahan 1- Mee Rebus Johor 2- Daging + Air Asam berkerisik . #afyskitchencatering #afyskitchen #afyskitchenlover #minicatering #cateringkl #cateringcheras #jjcm #jalanjalancarimakan #foodporn #foodporn #sisjual

(@hotmama131)

1 Day 4 Hours Ago

Chicken lasagna.. tq! . . LASAGNA (anggaran 8-10 org dewasa) . . . LASAGNA (CHIC/BEEF)- RM80/tray . . . . Kalau nak guna runner, info spt dibawah. . . Delivery charge : . <5km - RM5 >5km - RM1/1km Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! . . MACAM MANA NAK ORDER/HOW TO ORDER . . . 👉 whatsapp only, no call - 011 1480 8157 (Nida) 👉 tolong bagi pickup date 👉 tolong bagi pickup time. Jika ada pertukaran waktu tolong bagi tahu pihak kami semula. 👉 full payment for confirmation and proceed order . . #lasagna #hotmamadcakehouse #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongindah #wargapuchong #usj #bangi #cyberjaya #putrajaya #foodnetwork #instafood #pasta #minicatering #minikatering #pasta

(@hotmama131)

1 Day 4 Hours Ago

Seafoods aglio olio & lasagna.. tq! . . Aglio Olio (anggaran 8-10 org dewasa) . . . AGLIO OLIO (SEAFOOD) - RM90/tray AGLIO OLIO (CHICKEN) - RM70/tray LASAGNA (CHIC/BEEF) - RM80/tray . . Sapa nak join #pjj aglio olio wassap laju2 ok! Korang tak nak ke tambah income jual ni jek dah kebabom chuols.. trust me! . . . Kalau nak guna runner, info spt dibawah. . . Delivery charge : . <5km - RM5 >5km - RM1/1km Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! . . MACAM MANA NAK ORDER/HOW TO ORDER . . . 👉 whatsapp only, no call - 011 1480 8157 (Nida) 👉 tolong bagi pickup date 👉 tolong bagi pickup time. Jika ada pertukaran waktu tolong bagi tahu pihak kami semula. 👉 full payment for confirmation and proceed order . . #aglioolio #lasagna #hotmamadcakehouse #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongindah #wargapuchong #usj #bangi #cyberjaya #putrajaya #foodnetwork #instafood #pasta #minicatering #minikatering #pasta

(@hotmama131)

1 Day 4 Hours Ago

Baked macaroni.. tq! . . Baked Macaroni (anggaran 10-12 org dewasa) . . . BAKED MACARONI (CHICKEN/BEEF) - RM80/tray . . . Kalau nak guna runner, info spt dibawah. . . Delivery charge : . <5km - RM5 >5km - RM1/1km Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! . . MACAM MANA NAK ORDER/HOW TO ORDER . . . 👉 whatsapp only, no call - 011 1480 8157 (Nida) 👉 tolong bagi pickup date 👉 tolong bagi pickup time. Jika ada pertukaran waktu tolong bagi tahu pihak kami semula. 👉 full payment for confirmation and proceed order . . #bakedmacaroni #hotmamadcakehouse #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongindah #wargapuchong #usj #bangi #cyberjaya #putrajaya #foodnetwork #instafood #pasta #minicatering #minikatering #pasta

(@hotmama131)

1 Day 4 Hours Ago

Seafoods aglio olio & baked macaroni.. tq! . . Aglio Olio (anggaran 8-10 org dewasa) . . . AGLIO OLIO (SEAFOOD) - RM90/tray AGLIO OLIO (CHICKEN) - RM70/tray BAKED MACARONI - RM80/tray . . Sapa nak join #pjj aglio olio wassap laju2 ok! Korang tak nak ke tambah income jual ni jek dah kebabom chuols.. trust me! . . . Kalau nak guna runner, info spt dibawah. . . Delivery charge : . <5km - RM5 >5km - RM1/1km Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! . . MACAM MANA NAK ORDER/HOW TO ORDER . . . 👉 whatsapp only, no call - 011 1480 8157 (Nida) 👉 tolong bagi pickup date 👉 tolong bagi pickup time. Jika ada pertukaran waktu tolong bagi tahu pihak kami semula. 👉 full payment for confirmation and proceed order . . #aglioolio #hotmamadcakehouse #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongindah #wargapuchong #usj #bangi #cyberjaya #putrajaya #foodnetwork #instafood #pasta #minicatering #minikatering #pasta

(@moshi2aiskrim)

1 Day 4 Hours Ago

Regrann from @cikkensdelights - Alhamdulillah..rezeki hari ini..tempahan dari pelanggan tetap saya...terima kasih di atas sokongan sis!! . Nasi Tomato (Basmathi) Kurma Daging Ayam Merah Acar Papadom . #nasi #nasiminyak #nasitomato #makan #kurmadaging #kurmadagingkentang #ayam #ayammasakmerah #ayammerah #sedap #nasisedap #jalanjalan #jalan2carimakan #jjcm #catering #cateringservice #minicatering #minikatering #kateringsaujanautama #cateringsaujanautama #kateringmurah #cateringaiskrim #kateringaiskrim #aiskrimkon #aiskrimjumbo #aiskrim6liter - #regrann

(@hotmama131)

1 Day 4 Hours Ago

Aglio olio.. tq! . . Aglio Olio (anggaran 8-10 org dewasa) . . . AGLIO OLIO (SEAFOOD) - RM90/tray AGLIO OLIO (CHICKEN) - RM70/tray . . Sapa nak join #pjj aglio olio wassap laju2 ok! Korang tak nak ke tambah income jual ni jek dah kebabom chuols.. trust me! . . . Kalau nak guna runner, info spt dibawah. . . Delivery charge : . <5km - RM5 >5km - RM1/1km Delivery time : Monday-Friday 8.30am-11am 3pm-5pm 9pm-12am >12midnight delivery surprise! . . MACAM MANA NAK ORDER/HOW TO ORDER . . . 👉 whatsapp only, no call - 011 1480 8157 (Nida) 👉 tolong bagi pickup date 👉 tolong bagi pickup time. Jika ada pertukaran waktu tolong bagi tahu pihak kami semula. 👉 full payment for confirmation and proceed order . . #aglioolio #hotmamadcakehouse #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongindah #wargapuchong #usj #bangi #cyberjaya #putrajaya #foodnetwork #instafood #pasta #minicatering #minikatering #pasta

(@sharul_niza74)

1 Day 5 Hours Ago

weekend order... jazakillahu khair new customer fr bukit jelutong❤️ alhamdulillah customer puas hati... hi tea set : mee goreng karipap puding caramel serundinghaliabilisbawangputih whats app to order 0189647241 #meegoreng#pudingcaramel#serundinghalia# #minicatering#cateringshahalam#fooddelivery #lunchbox#pantangfood#serundinghaliabilis #denaialamfooddelivery#bukitsubangfooddelivery#elminafooddelivery#bukutjelutongfooddelivery

(@chazhomemade)

1 Day 10 Hours Ago

40 pax Nasi Ayam Madu. Buffet style. Done.

(@mykitchendotmy)

1 Day 13 Hours Ago

Rezeki di hari minggu ada mintak buatkn laksa 50pax utk tmbhn mknn hr knduri ptg ni...terima kasih yg order... 😊 Untuk tempahan boleh dm terus atau whtsapp 0123466758 #minicatering #minicateringbangi #minicateringkajang #minicateringbukitmahkota #minicateringnilai #laksakedah #tempahanlaksautara #tempahanlaksa

(@abrahamtreats)

1 Day 15 Hours Ago

Damansara perdana Food 30pax Roti jala & chicken curry mee hoon fruit tart mixed sandwiches Karipap Balai bomba taman desa 3.30pm 40pax Mee hoon mee goreng Karipap ayam goreng berempah roti jala & chicken curry Karipap nugget & sausage. ( sausage brand farm valley sedap betul) Teh tarik 7pm Taman raintree 40pcs roti jala Alhamdulillah. Its a wrap. Today we cuti. Spending time with the kids 😘 #goodmorning #saturdayevent #malaysiawithlove #halalcooking #followus #likesforlikes #freshingredients #batucaves #damansara #tamandesa #balaibomba #halalfood #klangvalleyfooddelivery #minicatering #cateringkl #cheras

(@cahayahadhirah)

1 Day 15 Hours Ago

Happy sunday ⛅ Subuh2 dah masuk dapur siapkan tempahan mihun goreng, cara berlauk dengan puding cendol untuk jemah masjid, nasib baik ada umi dengan cik yah @annnisak tq tau hehehe 😘 #minicatering #kumpulduitnakbeliovenbaru 😆#mihunsimple2je #caraberlaukdaging #pudingcendol

(@brozamcubatry2)

2 Days 3 Hours Ago

Harini fullday. Pg settled kan seperiuk #nasimaqlubah ayam ke Ken Rimba. Kastemer nak bwk piknik bersama keluarga ke Port Dickson. #nasiarab #minicatering #catering #klang #shahalam

(@aza_aaj1311)

2018-01-15 06:34:33

Selamat malam semua my igers💕 Malam ni tidur awal esok pepagi nk siapkan tempahan #caraberlauk dari dapur... #razadkitchen membakor lh kita pepagi...idok ler merasa ala2 duk obesi...gigil akak nk wuduk air paip sejukkk...!!!😁😅 Jommm...jamu mata👀😍😘👍 Assalamualaikum. #styleazaaaj : : #caraberlauk#sedapsokmo#byoder#earlymorning#selfpickup#foodsale#minicatering#kundang #homemade#cookingwithlove#foolovers #foodpics#thankyou#likeforlike#alhamdulillah #syukurselalu❤️

(@aza_aaj1311)

2018-01-18 18:59:05

Pic td xmasuk...hehehe...nk jugak tayanggg ok byeee...nk bakorrr...kuih pulak...#selesaitempahan #nasilemakhulk#minicatering#kundang #alhamdulillah #syukurselalu💚

(@aza_aaj1311)

11 Days 4 Hours Ago

#latepost...hari ni buat kerja non stop...seawal 5 pagi...sampai 7 petang....macam nak patah kaki...mengalahkan orang kerja kilang...alhamdulillah ada #blacksweet tolong...kalau X...nangis mama sorang2 nak siap kan beratus peket tempahan #nasilemakhulk syukur alhamdulillah betul2 ready ikut time yg customer nak...legaaa...tq sayang mama... #nasilemakhulk #masjidnurulyaqinkundang #kgmelayukundang #teammasjid : : #sayamasak#homemadefood#byoder #selfpickup#foodforsale#kundang#minicatering #thankyoucustomer#alhamdulillah #syukurselalu❤