#minyakboonga

Photos and Videos about #minyakboonga

Assalamualaikum. Alhamdulillah, Ini Testimoni Minyak Boonga. โค๏ธ Sebab Itu, Minyak Boonga Laku Keras. Sebab, Effect Dia Memang CUN. ๐Ÿ˜Š๐Ÿฅฐ Nak Dapat Foundation Yang Tak Crack & Glowing. Cuba Titiskan Minyak Boonga Dalam Foundation. Memang Akan Nampak Lebih Cantik Foundation Yang Kita Pakai. โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜ป Jangan Risau, Kulit Takkan Kering Bila Pakai Minyak Boonga. ๐ŸŒท Sebab Apa, Memang Effect Minyak Boonga Ini Melembabkan Kulit Supaya Tak Kering. โ˜บ๏ธ Nampak Tuuu, Customer Kita Ini, Walaupun, Duduk Dalam Aircond. Make Up Tetap Maintan & Kulit Tak Kering, Sebab, Amalkan Minyak Boonga. ๐Ÿ˜Š๐ŸŒท HIHIHI. Jerawat Pun Hilang Wey! Lepas Calit Minyak Boonga Kat Tempat Jerawat Tuuu. ๐Ÿ˜Š Fuyooo Bestnya Minyak Boonga Ini. In Love Sangat Dengan Minyak Boonga Niii. โค๏ธ Whatsapp : 018-3991301 ๐Ÿ“ฒ #minyakboonga #minyakcantikkankulit #faceoil #faceoilmurahmalaysia #kkm #labtested #allskintypes #minyakboongataiping #minyakboongataipingperak #glowingskin #veryrecommended #minyakpenyeriwajah #diymasks #minyakboongaviral #minyakboongahq #skincareproducts #sayajualprodukkecantikan #sayajualsayapakai "Banyak Atau Sikit, Kita Yang Tentukan Dengan Usaha Kita, Dan, Semestinya Dengan Izinnya." ๐Ÿ’ก

Mitos: Jerawat disebabkan memakan coklat atau gula-gula. Benar/Palsu? Palsu. Ahli sains berkata bahawa coklat atau gula-gula tiada kena-mengena dengan jerawat atau akne. Jadi, ikutilah cara pemakanan yang seimbang dan jumpa pakar dermatologi untuk mengubati masalah akne anda.

Yes! Inilah dia sebab kenapa korang perlukan #minyakboonga ni. Best kan. Bahan bahan premium yang terdapat dalam #minyakboonga ada fungsi tersendiri yang baik untuk kulit tau ๐Ÿ˜˜

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka, formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. โค๏ธ Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama ;- 1)A great-great moisturiser. Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah. 2)Mengurangi kerutan pada wajah. Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti. 3)Sebagai pembersih wajah. Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas. 4)Sebagai makeup primer. Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak. 5)Menutup liang pori. Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori. 6)Mengecutkan jerawat. Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering. 7)Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum. So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada. Www.wasap.my/60139209180/MinyakBoonga #minyakboonga #minyakboongakoklanas

๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐„๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐๐“๐”๐Œ๐€๐ ๐๐”๐๐†๐€ ๐‘๐Ž๐’๐„ Hanya memakai Face oil MINYAKBOONGA sahaja mampu: ๐ŸŒนNama je minyak, tapi pakai tak rasa berminyak. ๐ŸŒนMemberi kelembapan tanpa memakai sebarang krim wajah. ๐ŸŒนMengekalkan keanjalan kulit dan anti penuaan. ๐ŸŒน Tidak menyumbat pori. ๐ŸŒนAntibakteria dan mengelakkan jerawat tumbuh di wajah. ๐ŸŒนBlend dengan foundation utk effect lebih glow dan long lasting. ๐ŸŒนMultifuntion - pakai pada bibir kering, rambut, dan kuku. ๐ŸŒนTexture sangat ringan dan tidak merimaskan pemakai. ๐ŸŒนBau sangat wangi dan tak sakit kepala - seperti berada di spa. ========== ๐‚๐„๐‘๐“๐ˆ๐…๐ˆ๐‚๐€๐“๐„ ========== โœ… KKM APPROVED : ๐‘๐‘‚๐‘‡190107506๐พ โœ… HALAL JAKIM APPROVED : 20190227-125215(๐˜’๐˜–) โœ… SAFE LAB TEST APPROVED. . ======================= ๐Š๐€๐๐ƒ๐”๐๐†๐€๐ ๐๐€๐‡๐€๐ ๐๐€๐“๐”๐‘๐€๐‹ ======================= ๐ŸŒป Sunflower Oil ๐Ÿ‚ Almond Oil ๐ŸŒฟ Tea Tree Oil ๐Ÿ‚Chia Seed Oil ๐ŸŽ‹ Licorice Root ๐Ÿ‡ Grape Seed Oil ๐Ÿ„ Marshmallow Root ๐ŸŒพ Rice Bran Extract ๐ŸŒน Rose Bud ๐Ÿฅ›Saiz : 15ml *๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘‘ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘™๐‘œ๐‘ฃ๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘กโ„Ž ๐‘š๐‘–๐‘›๐‘ฆ๐‘Ž๐‘˜ ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘›๐‘”๐‘Ž ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics #roadtohealthyskin #roadtoglassskin

Kate diana โ€˜Lamaa dah diana cari orang boleh coddd tup tuppp echa bole cod sampai siniโ€™ Harusslahhh diana kemana jua Echa akan cod share je location tibalah Echa nanti.Cod terus ke hati punn tak de halll lahh echa boleh pergi. Eh tiber๐Ÿ˜‚ Cuma nak cakap Diana ni ekceli nak Makeup Melter dengan minyak boonga tapi silap Echa terhantar Porefect toner dengan minyak boonga.Alhamdulillah Allah swt beri kastemer yang senanggg nak deal dia chill je bila Echa cakap nak pos Makeup Melter tiberrr eh dia nak grab COMBO 3 terus. Mungkinn dia terpakuu dengan Echa masa Cod kat dia tadi ๐Ÿคญ Ape pun terima kasih Diana ,moga Echa dapat bantu diana dalam selesaikan masalah skin Dianaโค๏ธ #teamechavangers #minyakboonga #porefecttoner #makeupmelterkajang #makeupmelterputrajaya #makeupmelterserdang #makeupmelterbangi #minyakboongacheras #minyakboongabangi #minyslboongaputrajaya #ferrarossabeautykajang #ferrarossabeautybangi #ferrarossabeuatykajang

Nampak cantikrosebud menari didalam kaca #minyakboonga. . Rosebud pun ade khasiat untuk awte muda dan seri si pemakai.๐Ÿ˜

Hari ni ada tiga orang prospek yang whatsapp tanya Minyak Boonga. Seorang dah bertukar jadi customer. Dua orang lagi tunggu gaji โ˜บ Awak yang nak tanya lebih lanjut pasal Minyak Boonga boleh je whatsapp sebab Aliaa tak marah pun kalau orang tanya saja-saja dulu. www.wasap.my/60148417134 #minyakboonga #minyakboongakb #minyakboongapcb #minyakboongakotabharu #minyakboongapengkalanchepa

Minyak Boonga.. COD sekitar bandar Jasin... Rm 49.00 sahaja... #minyakboonga #jasin #melaka

Ok pepetang ni mia share cara blend foundation #meeracle dengan #minyakboonga. Sangat simple nak buat dan apply ๐Ÿคฉ. Step 1 : Letakkan FD meeracle kat tangan macam dalam gambar. Step 2 : Letakkan setitik Minyak Boonga ke atas FD tadi. Step 3 : Ratakan keduanya menggunakan tangan dan blend bagi bersatu. Pastu boleh apply kat muka. Dap2 la ngan span muka yang lembut tu. Haa siap kan. Pasti wajah anda berseri seri dan shilaw gitew. Selamat mencuba ๐Ÿ’–. www.wasap.my/60149985262 #miawd #agentminyakboonga #dropshipmeeracle #cubadulubarutahu #misikulitshilawberkaca #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan

Semua dah berbarisss. Ready nak bertukar tangan dan berbaktiii untuk tuan baru. Hurmm,takkan nak tengok je.Takde la tanyer jerr . Korang bila lagi ๐Ÿ˜‰ #minyakboonga #teamatenmiracle #teamthaliaangels #minyakboonga #minyakboongapasirmas #teamsitieco #roadtoglassskin #faceoilminyakboonga

See how fine the texters #minyakboonga. Seriesly nampak ringan sangat texture minyak boonga ni sebab tu kalau, mix dengan foundation pon takde hal - Apply je sebelum make up untuk dapatkan effect make up yang gebu #aifaazlan #minyakboonga #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #natural

"SIMPLE JE NAK DAPATKAN KULIT SIHAT" Kalau rasa susah sangat nak jaga kulit muka, malas nak tepek2 banyak produk, boleh cuba 3 langkah ni dulu. Cleanse, hydrate and protect. 3 step ni dah cukup untuk buat kulit sihat. Sebab kulit yang sihat ialah kulit yang lembap. Suncreen sangat penting ya, kalau tak pakai, macam sia2 je korang jaga muka. ๐Ÿ˜… Ibarat mencurah air ke daun keladi. Haa gitu๐Ÿคฃ #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Ramai yg dm, cantik nya kulit sis masih guna minyakboonga kah. Yups! Masih dear ni botol yg ke-3 dah. Kulit mana yg x di tumbuhi jerawat dan sebagainya kan. Maklum lah hormon badan kita berubah-ubah. Sejak pregnant ni kulit jadi kering,kusam,berjerawat,dan x bermaya. Nasib lah ada minyak boonga ni menemani kulit sis siang dan malam. Jadi semua masalah yg ada dapat di atasi jika konsisten dan setia dgn minyakk boonga ni. Rm49 sebotol. ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #minyakboonga

Di sini ada 3 langkah rutin penjagaan harian kulit bersama #herv & #minyakboonga โค๏ธ 1-MEMBERSIH memggunakan DOUBLE CLEANSING iaitu BRIGHTENING OIL CLEANSER + SOOTHE HYDRA ๐ŸŠ๐Ÿ“๐Ÿ‡ 2-MENGHIDRAT menggunakan MINYAK BOONGA ๐ŸŒน 3-MELINDUNGI menggunakan SUN-RIVAL๐Ÿ“ #teamskinichebat #teammakkis #teampakkis #hervkotatinggi #cowpexkotatinggi #minyakboonga #aifacosmetic #codkotatinggi #posseluruhmalaysia๐Ÿ“ฎ

Minyak boonga by Aifa Cosmetics yang membelai kelembutan kulit melalui gabungan rosebud dan beberapa bahan aktif yang merawat kulit wajah.. . . - Memudarkan parut hitam - Melembutkan wajah - Mengekalkan kelembapan - Mencegah jerawat (sumber tea tree oil) - Memberikan effect makeup tahan lama jika dijadikan primer - Mix dengan foundation dapat mengelakkan mekap yang bercapuk atau cakey. wasap 0179164395 ๐Ÿ’– #aifacosmetics #minyakboonga #facialoil #halal

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Yes! Inilah dia sebab kenapa korang perlukan #minyakboonga ni. Best kan. Bahan bahan premium yang terdapat dalam #minyakboonga ada fungsi tersendiri yang baik untuk kulit tau ๐Ÿ˜˜

"DAH ADDICTED SANGAT DENGAN MINYAK BOONGA NI" Rata2 pengguna minyak boonga ni memang dah addicted. Angau semacam je, asyik2 nak pakai. Mana taknya, skin jadi lembap oii๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Rose bud yang berenang-renang di dalam botol minyak boonga tu bukan fake tau. Dan rose bud tu juga mempunyai khasiat yang sangat bagus untuk kulit. Nak tahu apakah khasiatnya? Lihat di gambar๐Ÿ˜‰ #aifacosmetics #minyakboonga #aifalipmatte #aifafoundation #facialoilmalaysia #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients ๐Ÿ†”AA0827 #minyakboongalabuan

APA ITU MINYAK BOONGA ๐ŸŒธ . Minyak Boonga adalah sejenis Facial Oil yang mempunyai lebih dari 6 ekstrak semulajadi . Dia membantu mengawal pengeluaran minyak, melembapkan kulit dan membantu mengecutkn jerawat dan memudarkan parut2 dan jeragat. Tekstur Minyak Boonga tidak pekat, tidak melekit dan berlengas. Tekstur dia sangat2 light weight, sangat2 ringan dan cepat meresap.. . Minyak Boonga sebagai primer membantu mengekalkan kadar kelembapan wajah dan memberi effect glow naturally. Makeup tahan lama dan risiko FOUNDATION BERCAPUK dapat dielakkan.. Dah try ke belum? Rm49 sebotol #minyakboonga #misikulitshilawberkaca #minyakboongatumpatkelantan #openagent

Jom ketahui NIGHT SKINCARE ROUTINE dengan menggunakan face oil minyak boonga gais. โค๏ธ Mudah dan cepat! #minyakboonga #minyakboongatumpat #minyakboongakelantan #openagent #misikulitshilawberkaca #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients

APA ITU MINYAK BOONGA ๐ŸŒธ . Minyak Boonga adalah sejenis Facial Oil yang mempunyai lebih dari 6 ekstrak semulajadi . Dia membantu mengawal pengeluaran minyak, melembapkan kulit dan membantu mengecutkn jerawat dan memudarkan parut2 dan jeragat. Tekstur Minyak Boonga tidak pekat, tidak melekit dan berlengas. Tekstur dia sangat2 light weight, sangat2 ringan dan cepat meresap.. . Minyak Boonga sebagai primer membantu mengekalkan kadar kelembapan wajah dan memberi effect glow naturally. Makeup tahan lama dan risiko FOUNDATION BERCAPUK dapat dielakkan.. Dah try ke belum? Rm49 sebotol #minyakboonga #misikulitshilawberkaca #minyakboongatumpatkelantan #openagent

WOW!! Siapa sangka sebenarnya minyak boonga mempunyai banyak kelebihan untuk kulit wajah. Sumpah best!! . Bermodalkan RM49 sahaja, awak mampu mendapatkan 9 jenis minyak semulajadi dalam satu botol minyak boonga. Murah bukan? Murah dan berkesan!! . Tell me kat mana lagi awak boleh dapatkan face oil yang mengandungi bahan-bahan premium, berkualiti dan murah? Jangan risau gais. Aifa Cosmetics ada jawapannya. โค๏ธ . Berminat utk order, Whatsapp nombor di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ“ฒ 0172217253 #aifacosmetics #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaputrajaya

WOW!! Siapa sangka sebenarnya minyak boonga mempunyai banyak kelebihan untuk kulit wajah. Sumpah best!! . Bermodalkan RM49 sahaja, awak mampu mendapatkan 9 jenis minyak semulajadi dalam satu botol minyak boonga. Murah bukan? Murah dan berkesan!! . Tell me kat mana lagi awak boleh dapatkan face oil yang mengandungi bahan-bahan premium, berkualiti dan murah? Jangan risau gais. Aifa Cosmetics ada jawapannya. โค๏ธ . Berminat utk order, Whatsapp nombor di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ“ฒ 0172217253 #aifacosmetics #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaputrajaya

Minyak boonga ni akan membantu korang untuk dapatkan skin bebas kusam. Kenapa korang boleh dapatkan kulit yang glowing kalau pakai minyak boonga ni? . Sebabnya dalam minyak boonga ni ada lice brand extract. ia sangat-sangat bagus kerana ia bersifat antioksidan dan mampu menganjalkan dan menghaluskan kulit . sangat-sangat tak heran kan kenapa pengguna minyak boonga ni nampak lebih muda remaja . www.wasap.my/60134565444/MinyakBoonga . #minyakboonga #luluskkm #natural #minyakboongareadystocksekiahmakmur #minyakboongareadystocktanjungmalim #minyakboonga

Minyak boonga ni akan membantu korang untuk dapatkan skin bebas kusam. Kenapa korang boleh dapatkan kulit yang glowing kalau pakai minyak boonga ni? . Sebabnya dalam minyak boonga ni ada lice brand extract. ia sangat-sangat bagus kerana ia bersifat antioksidan dan mampu menganjalkan dan menghaluskan kulit . sangat-sangat tak heran kan kenapa pengguna minyak boonga ni nampak lebih muda remaja . www.wasap.my/60134565444/MinyakBoonga . #minyakboonga #luluskkm #natural #minyakboongareadystocksekiahmakmur #minyakboongareadystocktanjungmalim #minyakboonga

Minyak boonga ni akan membantu korang untuk dapatkan skin bebas kusam. Kenapa korang boleh dapatkan kulit yang glowing kalau pakai minyak boonga ni? . Sebabnya dalam minyak boonga ni ada lice brand extract. ia sangat-sangat bagus kerana ia bersifat antioksidan dan mampu menganjalkan dan menghaluskan kulit . sangat-sangat tak heran kan kenapa pengguna minyak boonga ni nampak lebih muda remaja . www.wasap.my/60134565444/MinyakBoonga . #minyakboonga #luluskkm #natural #minyakboongareadystocksekiahmakmur #minyakboongareadystocktanjungmalim #minyakboonga

#feedbackminyakboonga ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics #roadtohealthyskin #roadtoglassskin

Hai selamat pagi sayang! Nak tahu lebih info masalah kulit berminyak tak? Refer terus gambar dibawah๐Ÿ˜‰โค๏ธ #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #aifaazlan #codtemerloh

Amazingnya ! Macam mana #minyakboonga yang sememangnya berasaskan โ€œOILโ€ kulit yang breakout dan berjerawat boleh pulih. Tue laa jangan pandang enteng dengan minyakboonga. Minyakboonga boleh kecutkan jerawat. Sebabnya salah satu minyak #ajaib dalam minyakboonga adalah #teatreeoil Tea tree oil nie kita tahu bersifat pembersih. So, jerawat yang bertenggek Tea tree oil akan nyahkan dan kecut serta merta giteww. Donโ€™t worry gais bila ada jerawat.Donโ€™t picit-picit yea. Just titiskan minyakboonga pada jerawat degil. Simple je kan. Tak caya lagi? Cer tengok feedback hasil hempasan minyakboonga jerawat hakak semakin kurang dan kulit semakin licinnnss. Jangan bela jerawat tau. Joms sama sama halau jerawat dengan minyakboonga.๐Ÿ˜† #codtemerloh #aifaazlan #minyakboonga #facialoil #beautyjunkies #ferrarossa #aifalipmatte

BAHAN AKTIF YANG TERDAPAT PADA AIFA MINYAK BOONGA NATURAL FACE OIL SUNFLOWER OIL kaya dengan vitamin E Dan omega 6, Anti-oksidan, anti-penuaan dan melembapkan kulit. ROSEBUD penambah seri dan aura kepada pengguna. ALMOND OIL melembut dan melembapkan kulit, mengurangkan kedutan pada wajah, diperkaya dengan vitamin A dan B. CHIA SEED OIL memudarkan parut jerawat, melembut dan mencerahkan kulit. LICORICE ROOT mencegah jerawat, melembut, mencerah, mengurangkan whitehead dan blackhead. TEA TREE OIL bersifat anti-bakteria, mengatasi jerawat dan mengurangkan kulit kering. RICE BRAN EXTRACT antioksidan, anjal, haluskan kulit, anti-penuaan dan kulit lebih bersinar. RAPESEED OIL meratakan tona kulit. GRAPESEED OIL meningkatkan kologen, memudar lingkaran gelap di bawah mata. MARSHMALLOW ROOT menghidratkan kulit dan mengurangkan kedutan pada wajah. #minyakboonga #minyakboongakotabharu #minyakboongakb #minyakboongapcb #minyakboongapengkalanchepa #minyakboongakelantan #codminyakboonga

Jerawat tak risau lagi dengan adanya #minyakboonga yang penuh khasiat untuk merawat kulit muka breakout ๐Ÿ˜ Da ramai yang cuba dah berjaya,, anda bila lagi??? Lagi dua bulan nak masuk tahun baru, takkn nak biarkan kulit muka penuh berkacang2 dengan bintik2 jerawat yang mburukan wajah ๐Ÿ’ Jawapan ditangan anda ๐Ÿ˜‰ #minyakboonga aifa cosmetik dirumus dengan bahan semula jadi tanpa ada rasa waswas and btw dia halal dan selamat di guna ๐Ÿ˜š #minyakboongaaifacosmetikpuchongselangor

Facial oil ni sesuai untuk semua jenis kulit tau. Bagus sangat untuk melembapkan kulit muka kita. Bagi yang kulit berminyak macam Ain, jangan risau facial oil ni boleh bantu seimbangkan pengeluaran minyak dekat muka kita. Memang muka akan rasa lembap dan less oily. . . Minyak boonga ni bagus untuk: ๐ŸŒทSekatakan tona kulit muka ๐ŸŒทMencegah jerawat dan memudarkan parut ๐ŸŒทMelembapkan kulit muka ๐ŸŒทMengurangkan masalah jeragat ๐ŸŒทMengurangkan lingkaran bawah mata ๐ŸŒทPrimer solekan . . Skinfood terbaik untuk kulit wajah supaya glowing dan awet muda gaiss๐Ÿฅฐ Klik di link berikut https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Hai..gaiz uolls pkai skincare apa harini? Ketik link bio nk order,boleh roger2 #kitapakaikitajual #hervian #sobella #marykay #minyakboonga

Testimoni Minyak Boonga Makin rmai yang puas hati dengan minyak boonga ni. Bukan saja boleh merawat masalah kulit juga boleh mencerahkan kulit wajah . Paling best minyak boonga ni langsung tak berminyak bila apply pada wajah . Terus meresap ke kulit, kulit makin smooth gituhh ! Memang banyak la kelebihan minyak boonga ni siapa yang sdh cuba konfirm repeat order . Yang belum cuba wajib cuba sekarang sebab best namateyy!! ๐Ÿ˜˜ #minyakboongakulim #readystock #minyakboonga

Mudah je kan nak glowingkan skin wajah kita. Benda paling basic sekali minum air masak atau air putih 8 hingga 10 gelas sehari. U gaiss buat diy scrub berasaskan buah lemon dan madu dalam 1 atau 2 kali seminggu. Then add on pemakaian minyak boonga dua kali sehari konfem glowing winggg skin uollsss. Www.wasap.my/60189584820/minyakboonga #minyakboonga #faceoil #aifacosmetics #teambellefira

Minyak boonga ? Untuk apa ? Kelebihan minyak boonga ? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu ? Okeh secara ringkasnyaa , minyak boonga adalah minyak yang oil blend .iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww ,pendek kata minyak boonga ni pentingg , more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner,serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka ( pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi #minyakboonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best #minyakboonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Selain itu ,FUNGSI FACE OIL ๐Ÿ‘‡ Tersangat MULTIPURPOSE.Tak terkira kelebihanya tau ! Banyak nutrisi,dapat menjadikan kulit lagi lembap.Malah kandungan hebat seperti Tea treet oil ,Grape seed oil dan jugak rosebud. Kalau korangg nak tahu lebih detail,more pengetahuan tentang bahan bahan yang best ni,korangg boleh google .๐Ÿ˜Šlagi banyak pengetahuan sendiri ,nak pakai pon tak rasa ragu ragu kan ! Lagi satu ,tentang minyak boonga ni yang best,dan terpaling power , yang kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try.jangan sedih sedih uollss pon boleh jugak bercintaa dengan minyak boonga .dont ' worry okee.be happy ! Hehe Kulit berminyak dan kering boleh pakai seperti kulit normal.cuma yang kering boleh pakai 2,3 titis jurr dah cukup.Pakai siang dan malam ,2 kali sehari.

Alhmdulillah setakat ini eykin masih setia dengan #hervโค๏ธ Cuma belum berpeluang nak grab si bongsu SUN-RIVAL VIRAL tuh je sebab memasing laju bedezupp ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ #herv tidak menjanjikan PUTIH MELEPAK TAK ADA DARAH TAUโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ #herv menjanjikan SKIN SIHAT, CERAH, AWET MUDA, MOIST LIKE KOREA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ UTAMAKAN KESIHATAN KULIT ANDAโค๏ธ #teamskinichebat #teammakkis #teampakkis #hervkotatinggi #cowpexkotatinggi #minyakboonga #aifacosmetic#smvkotatinggi #codkotatinggi #posseluruhmalaysia๐Ÿ“ฎ

Weekend mood in on!

Super dupper power giler Minyak Boonga ni _ Minyak Boonga ni memang power gileer!! Kalau korang setakat ada masalah kulit kering tu tak payah takut, korang just apply je minyak boonga ni dap dap 2 kali je sehari pastu tengok hasil dia dalam masa 2minggu apa perubahan yang korang dapat๐Ÿคฉ _ Comfirm puas hati dan yang pasti korang akan dapat balik skin yang korang impikan ๐Ÿ˜ - - #aifaazlan #minyakboonga #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #natural

Minyak Boonga... Rahsia kulit sihat dan kekal awet muda๐Ÿ˜‰ Minyak boonga diformulasikan daripada minyak asli tumbuh-tumbuhan yang sangat baik untuk menjaga kelembapan dan kesihatan kulit wajah kita. โœ… HALAL JAKIM APPROVED 20190227-125215(๐˜’๐˜–). โœ… SAFE LAB TEST APPROVED โœ… KKM APPROVED : ๐‘๐‘‚๐‘‡190107506๐พ โœ… NATURAL INGREDIENTS ONLY Semua dah ada, masih ragu-ragu lagi untuk mengggunakan minyak boonga?๐Ÿ˜Š #aifacosmetics #minyakboonga #aifalipmatte #aifafoundation #facialoilmalaysia #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients ๐Ÿ†”AA0827 #minyakboongalabuan

Selamat pagi๐Ÿ˜Š Mengalami masalah kulit berminyak? Nak tahu kenapa ianya berlaku? Jom sama-sama baca ๐Ÿ˜‰ #aifacosmetics #minyakboonga #aifalipmatte #aifafoundation #facialoilmalaysia #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients ๐Ÿ†”AA0827 #minyakboongalabuan

"PENUAAN PADA USIA YANG MUDA๐Ÿ˜ฅ" . . . Kalau kita buat tak endah dan main2 dalam penjagaan kulit wajah, jangan terkejut kalau dah alami penuaan. Nak ke kulit nampak lebih tua dari usia? Kedut sana sini, pigmentation, jeragat semua tu. Uii tak sanggup.๐Ÿ˜ญ . . Sebabtu Ain selalu tekankan basic skincare, facial oils ni. Memang penting kalau nak kulit selalu nampak awet muda๐Ÿ˜ #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Hai selamat pagi sayang! Nak tahu lebih info masalah kulit berminyak tak? Refer terus gambar dibawah๐Ÿ˜‰โค๏ธ #teamfafa #minyakboonga #aifacosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients

No matter how rough you slept last night - or didn't even get to sleep, You still managed to wake up today & be grateful for it. Some people didn't make it and they had many regrets. Be it today, the day those regrets turn into appreciations. ๐ŸŒน๐Ÿ’— #minyakboonga #aifacosmetics #minyakboongakotabharu #minyakboongakelantan #minyakboongapasirpekan #minyakboongatumpat #minyakboongawakafbharu #facialoil

Morning view Alhamdulillah.. @evgemok ni baru je habiskan sebotol minyak boonga. See skin die makin sihat dan berseri - seri je kan. Baru je bukak botol kedua. Nampak tak kulit die lebih bersinar? Itu penangan #ricebranextrat tau selain boleh buat kulit bersinar ektrak beras ni juga boleh mencerahkan kulit, mengurangkan bintik-bintik gelap dan buat tona kulit lebih licin. minyak boonga ni jugakkk kaya dengan vitamin C dari biji anggur yang mampu mengeluarkan kolegen buat kulit sentiasa sihat. Best kannnnn? Sume bahan-bahan dalam #minyakboonga ni best-best tau. Sebab tu yang pakai je akan dapat skin shilauuuu bak cermin plus dapat skin sihat โค๏ธ . . Sila klik no whatsapp dekat bio untuk order ๐Ÿ˜˜ #brigtheningtreatment #hydratingcleansinggel #glowoil #boongaoil #boongaoiljohor #minyakboongajohor #minyakboongakotatinggi #aifalipmatte #sangkarmovie #glowingskin #aifalipmattekotatinggi #skincarelover #neelofa #aifacosmetics #roadtoglassskin #mirafilzah #faceoil #flawlessskin #dramasangat #aifalipmattejohor #facialoil #sarasajeeda #facialoilmalaysia #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu #puteriyangditukar #terimaakuseadanya

Minyak Boonga ( Face Oil) RM49 Postage RM8.50 || RM13.00 Mengembalikan kelembapan kulit muka. #minyakboonga #aifacosmetics #manjung

"BAU WANGII, LOVE SANGATT" Ya memang tidak dinafikan lagi yang minyak boonga ni memang wangi. Bau yang menenangkan boleh buat si pemakai rasa lebih tenang dan ceria. ๐Ÿ˜โ— #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka, formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. โค๏ธ . Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama ;- . 1)A great-great moisturiser. Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah. . 2)Mengurangi kerutan pada wajah. Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti. . 3)Sebagai pembersih wajah. Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas. . 4)Sebagai makeup primer. Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak. . 5)Menutup liang pori. Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori. . 6)Mengecutkan jerawat. Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering. . 7)Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum. . So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada. . #minyakboonga

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka, formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. โค๏ธ . Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama ;- . 1)A great-great moisturiser. Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah. . 2)Mengurangi kerutan pada wajah. Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti. . 3)Sebagai pembersih wajah. Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas. . 4)Sebagai makeup primer. Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak. . 5)Menutup liang pori. Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori. . 6)Mengecutkan jerawat. Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering. . 7)Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum. . So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada. . #minyakboonga #aifacosmetics #aifaazlancosmetics #minyakboogakuantan

WDTA tiada SET tau. WDTA hanya 1 krim sahaja tapi pelbagai MANFAAT untuk kita yang bergelar wanita โค๏ธ . Bukan krim kecantikan biasa tapi krim yang hanya calit di nadi untuk rawat dari dalam. Kadang2 muka kita naik jerawat susah nak susut, kulit kusam, nampak tua dari usia disebabkan masalah dalaman dan toksin yg terkumpul selama ni dalam badan kita. . Percayalah toksin dalam badan boleh menyebabkan korang guna apa2 susah nak dapat kesan terbaik. Macam ada penghalang untuk cantik๐Ÿ™… . . โœ”๏ธ WDTA bukan skincare, tapi mampu merawat pelbagai masalah kulit. . โœ”๏ธ WDTA bukan krim pemutih, tapi mampu mencerahkan seluruh tubuh badan tona demi tona. . โœ”๏ธ WDTA bukan jamu, tapi mampu memberi kesan POSITIF kepada dalaman wanita๐Ÿ˜ . โœ”๏ธ WDTA bukan ubat kurus/ubat gemuk, tapi mampu memberi berat & bentuk tubuh ideal pada semua yang mencalitnya dengan konsisten. . Pastikan konsisten calit 2 kali sehari dan minum air kosong 2-3ltr sehari. Bila semua dah dibuang keluar, lebih mudah kandungan bahan nak meresap sebab ianya tak melalui sistem tapisan terus melalui pembuluh darah. Jadi jangan pelik kenapa beribu pengguna dah berjaya cantik hanya dengan calitan di nadi ๐Ÿ’ƒ . . Jom whatsapp Ummi โคต Tekan kat link bio okay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . #dealeradleesyabeauty #setiawangsa #keramatwangsa #wdta #krimkecantikkan #wd #wdec #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireevhyhgiene #wdvh #furmon #firmax #firmax3 #firmaxmalaysia #nanocream #minyakboonga #bioever #awetmuda #kulitcantik #antipenuaan #jerawat #jeragat #kulitkusam #ctdk #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaarpaknil #viralmalaysia #trustedsellermalaysia

"Sis, WD boleh sapu di muka tak? " . . Untuk kulit jenis berminyak kita tak galakkan. Buat permulaan yang baru guna WD tu, calit pada nadi nadi dulu. Kasi WD rawat dulu ya. Bila dah serasi guna WD, boleh la jika nak sapu kat muka pun. Takde masalah dah. . . . Boleh untuk kulit normal. Sapu nipis buat night cream sebelum tidur. Tak perlu campur dengan krim malam lain. . . . *P/s: Kulit sensitif tidak digalakkan untuk sapu. . ATAU . . Jika ada jerawat, calit WD sikit pada jerawat tu. Nipis nipis jee, sapuan WD tak perlu tebal. InshaAllah cepat kecut jerawat tu. Cubalah โœŒ๐Ÿป . . Paling PENTING, sapuan WAJIB DINADI. Pastikan konsisten sapuan wajib dinadi sbb fungsi utama krim bertindak dengan sapuan dinadi. Sebab tu siapa ada skincare boleh teruskan guna sbb sapuan skincare dimuka, dan WD sapu dinadi. Settle!๐Ÿ˜˜ . . WD RM80 Nak harga jimat RM40, jom beli 2unit keatas. . . Jom whatsapp Ummi โคต Tekan kat link bio okay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . #dealeradleesyabeauty #setiawangsa #keramatwangsa #wdta #krimkecantikkan #wd #wdec #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireevhyhgiene #wdvh #furmon #firmax #firmax3 #firmaxmalaysia #nanocream #minyakboonga #bioever #awetmuda #kulitcantik #antipenuaan #jerawat #jeragat #kulitkusam #ctdk #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaarpaknil #viralmalaysia #trustedsellermalaysia

Sapuan WD tak perlu tebal yer saiyanggg. Cukup sekadar secalit untuk setiap kali sapuan. Boleh berkesan ke jika sapu nipis nipis? Guna WD ni uolss perlu PERCAYA dengan hanya calitan yang sikit je mampu bagi kesan impak yang luar biasa. Kena percaya dan faham, si kenit WD ni adalah salah satu produk kecantikan yang menggunakan BIO TEKNOLOGI NANO yang mana kandungan bahannya di perhalusi sebanyak 12kali ganda. Logiknya uolss boleh rasa sendiri bagaimana tesktur krim WD ini, pekat, halus, licin dan tidak berminyak. Takde sikit pun rasa kesat macam serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan melekit atau berminyak di permukaan kulit. Sebab tu lepas buat sapuan mudah di bahagian nadi kita boleh guna lotion, perfume atau apa apa je tanpa perlu risaukan apa apa. Dengan sedikit itupun ramai yang mengalami petanda awal seperti tertentut tentut membuang dan berpeluh. Itu tanda WD sedang berkerja dalam tubuh badan untuk merawat permasalahan dalaman kita. Sebab tu lah TERBUKTI bahawa produk ini walaupon sapu sedikit tapi kesan dia memang superb! . Kalau tak mana logiknya tetiba cantik. Kalau tak mana logiknya dengan sedikit sapuan di nadi memberikan kesan impak luar biasa. . Jadi jangan pandang si comel ini sebelah mata wokwyyy.Calit sikit sahaja, tahulah WD buat kerja nanti ๐Ÿ˜˜ Bagi yang dah lama teringin nak cuba calit calit WD ni jangan tunggu lagi ajom grab . . Jom whatsapp Ummi โคต Tekan kat link bio okay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . #dealeradleesyabeauty #setiawangsa #keramatwangsa #wdta #krimkecantikkan #wd #wdec #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireevhyhgiene #wdvh #furmon #firmax #firmax3 #firmaxmalaysia #nanocream #minyakboonga #bioever #awetmuda #kulitcantik #antipenuaan #jerawat #jeragat #kulitkusam #ctdk #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaarpaknil #viralmalaysia #trustedsellermalaysia

Wowwww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ makin gojesss sejak cecalit WD ni. Makin cantik dan awetmuda. Krim WD nie mudah je nak guna.Cecalit kat nadi nadi je, tak sampai 3 minit dah siap.Paling penting kena sabar dan konsisten. Serius cakap WD ni memang besttt ๐Ÿ‘ WD krim BIO TEKNOLOGI NANO meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yg terdapat dikawasan nadi). . . GABUNGAN 3 BAHAN TERBAIK Peurari Mirifica, Gluthathione dan arbutin yang terkenal di gunakan untuk awet_muda dan pencerahan. Malahan boleh juga MENGANJAL dan MENEGANGKAN. . . Lebih 5000 Testimonial dari pengguna yang berpuas hati dan 80% pengguna REPEAT ORDER. Besttt kan? Nak cantik macam testimoni WD ni whatsApp ummi sekarang.Harga tengah promosi ni. . . Jom whatsapp Ummi โคต Tekan kat link bio okay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . #dealeradleesyabeauty #setiawangsa #keramatwangsa #wdta #krimkecantikkan #wd #wdec #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireevhyhgiene #wdvh #furmon #firmax #firmax3 #firmaxmalaysia #nanocream #minyakboonga #bioever #awetmuda #kulitcantik #antipenuaan #jerawat #jeragat #kulitkusam #ctdk #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaarpaknil #viralmalaysia #trustedsellermalaysia

WD ni bukan Skincare, bukan Supplement atau pun Pil. WD Krim yang direvolosi dari Bio Teknologi Nano yang pantas menyerap 12 kali ganda mampu membina balik sel-sel kolagen yang berkurangan dalam badan. Sebab tu perlu sapu di bahagian NADI setiap hari. Kolagen kolagen yang malas tu, kita kasi bekerja sikit. Sebab tu sejak mencalit kulit makin CERAH, TEGANG, ANJAL DAN AWET MUDA. Malu tauu sampaikan ada yang tertipu dek keanjalannya, Bila dalaman dah sihat dan cantik maka terpancar lahh keserian pada wajah. Psttt ada pengguna makin awet muda tauu lepas konsisten WD tak sangkaaa cecalit ajer boleh berubah 360 darjahh terus. . . Jom whatsapp Ummi โคต Tekan kat link bio okay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . #dealeradleesyabeauty #setiawangsa #keramatwangsa #wdta #krimkecantikkan #wd #wdec #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireevhyhgiene #wdvh #furmon #firmax #firmax3 #firmaxmalaysia #nanocream #minyakboonga #bioever #awetmuda #kulitcantik #antipenuaan #jerawat #jeragat #kulitkusam #ctdk #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaarpaknil #viralmalaysia #trustedsellermalaysia

Gambar SEBELUM: Tudung bunga-bunga ๐Ÿ‘‰ BERSOLEK (concealer + corrector + foundation + shading + contour) Gambar SELEPAS: Tudung hitam ๐Ÿ‘‰ SIMPLE (krim siang + foundation) "Gambar yg bertudung hitam tu selepas SEBULAN guna WDTA. Gambar yg tudung bunga-bunga tu ialah pic tahun lepas kalau tak silap. Bila buat perbandingan camni, nampak macam makin mekap makin burok la pulak." ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Haaa, tu ๐Ÿ‘† kata akak cantik ni. . . Ada beza tak sayang-sayang? Uolls nilailah sendiri, hihi. ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . Jom whatsapp Ummi โคต Tekan kat link bio okay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . . #dealeradleesyabeauty #setiawangsa #keramatwangsa #wdta #krimkecantikkan #wd #wdec #womendesireeessentialcream #womendesireetripleadvance #womendesireevhyhgiene #wdvh #furmon #firmax #firmax3 #firmaxmalaysia #nanocream #minyakboonga #bioever #awetmuda #kulitcantik #antipenuaan #jerawat #jeragat #kulitkusam #ctdk #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazaarpaknil #viralmalaysia #trustedsellermalaysia

My fav soap badan ever. Ini sy mmg pengguna setia bertahun hokey bukan baru satu hari . Pling best pakai kalau sunburn dalm smggu tu masa pakai daki2 kulit mati tu pun terikut terus masa sental. Ada juga yang tanya boleh pakai dekat muka ke sis? Hmm actually pure soap ni tinggi glutathione which is bahan pencerahnya tinggi so sy tdk recmnd pakai d muka just ckup pakai dekat bdan shj. Potensi kulit muka dry nt ada so kalau nk pakai muka btter pakai yg kuning yaa. #puresoap #purelotion #puremasksoapmalaysia #puremasksoapselangor #bluefintunacream #purefacebluefintunacream #pureserummurah #purefaceserum #purefaceserummalaysia #purefacesunscreencream #purefacesunscreencreambyjelly #herv #hervcleansingoil #minyakboonga #nrc #winkwhite #sabah #sarawak #selangor #sanenang #yajahn #detox

My fav soap badan ever. Ini sy mmg pengguna setia bertahun hokey bukan baru satu hari . Pling best pakai kalau sunburn dalm smggu tu masa pakai daki2 kulit mati tu pun terikut terus masa sental. Ada juga yang tanya boleh pakai dekat muka ke sis? Hmm actually pure soap ni tinggi glutathione which is bahan pencerahnya tinggi so sy tdk recmnd pakai d muka just ckup pakai dekat bdan shj. Potensi kulit muka dry nt ada so kalau nk pakai muka btter pakai yg kuning yaa. #puresoap #purelotion #puremasksoapmalaysia #puremasksoapselangor #bluefintunacream #purefacebluefintunacream #pureserummurah #purefaceserum #purefaceserummalaysia #purefacesunscreencream #purefacesunscreencreambyjelly #herv #hervcleansingoil #minyakboonga #nrc #winkwhite #sabah #sarawak #selangor #sanenang #yajahn #detox

My fav soap badan ever. Ini sy mmg pengguna setia bertahun hokey bukan baru satu hari . Pling best pakai kalau sunburn dalm smggu tu masa pakai daki2 kulit mati tu pun terikut terus masa sental. Ada juga yang tanya boleh pakai dekat muka ke sis? Hmm actually pure soap ni tinggi glutathione which is bahan pencerahnya tinggi so sy tdk recmnd pakai d muka just ckup pakai dekat bdan shj. Potensi kulit muka dry nt ada so kalau nk pakai muka btter pakai yg kuning yaa. #puresoap #purelotion #puremasksoapmalaysia #puremasksoapselangor #bluefintunacream #purefacebluefintunacream #pureserummurah #purefaceserum #purefaceserummalaysia #purefacesunscreencream #purefacesunscreencreambyjelly #herv #hervcleansingoil #minyakboonga #nrc #winkwhite #sabah #sarawak #selangor #sanenang #yajahn #detox

Wahhhh!!! Minyak Boonga bukan sahaja face oil gais tapi boleh jadi primer make up. Blend je dengan foundation. Terus on pointz. Tak percaya? Boleh tengok akak MUA ni blend. So smooooth โค๏ธโค๏ธโค๏ธ Boleh whatsapp wawa sekarang gaisss di wasap.my/60145063200 #minyakboonga #aifaazlan #aifacosmetics #boonga #minyakboongakelantan #minyakboongaperak #pasirpekan #wakafbharu

Hanya bayar yuran pendaftaran RM20, anda layak dapatkan potongan discount sebanyak 10% sepanjang tahun. Paling seronok jika anda DAFTAR sekarang, HQ beri anda PERCUMA trial pack yang bernilai RM40. Jom lihat perbezaan harga retails dan member. _ Macam mana nak daftar? Klik sini. _ Click link whatsapp untuk purchase๐Ÿ˜˜: _ http://serojathebeautyhacks.wasap.my/ http://serojathebeautyhacks.wasap.my/ http://serojathebeautyhacks.wasap.my/ _ Nota Kaki: Trial pack boleh digunakan hampir sebulan penggunaan.

Pemakaian minyak boonga semasa makeup akan buat makeup nampak lebih glowing. Tahu tak, minyak boonga ni boleh dijadikan sebagai: ๐ŸŒทPrimer makeup ๐ŸŒทHighlighter ๐ŸŒทDicampur dengan foundation supaya senang diblend Selain merawat kulit yang bermasalah, ternyata banyak juga manfaat minyak boonga ni kan? Jom cuba minyak boongaโ™ฅ๏ธ Tekan sahaja link https://linktr.ee/chesu_shop atau whatsapp 01135138965 #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients #minyakboonga #aifacosmetics #uum #uitm #kulitberseri #kulitberminyak #kulitbermasalah #facialoil #facialoilmalaysia #produkkecantikanmalaysia #ump #ukm #unimap

Bersaka betul kan #minyakboonga ni. Habis #licin muka sis ni dikerjakan. Ni la jadi bila kita suapkan makanan #berzat kat kulit kita. Ye saiyank. Minyak Boonga ni memang makanan #berkhasiat untuk kulit ye. Ingat tu tauuu. Dalam MB ada pelbagai bahan best untuk jadikan kulit bukan je #berseri and awet #muda. Tapi bole bagi salam perpisahan kat segala masalah #jerawat jeragat and liang pori besar. Best kan Minyak Boonga ni. Da la rege mur mur je. Tak yah spend reratus. 50 hengget pun tak sampai tau. Tapi kesan #firstclass. Cengginiiiii ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Meh join kami dapat kulit berkaca. Shilau cing cingg http://www.wasap.my/60123692805 #misikulitshilawberkaca #glassskin #naturalfloraloil #openforagent

๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐„๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐๐“๐”๐Œ๐€๐ ๐๐”๐๐†๐€ ๐‘๐Ž๐’๐„ Hanya memakai Face oil MINYAKBOONGA sahaja mampu: ๐ŸŒนNama je minyak, tapi pakai tak rasa berminyak. ๐ŸŒนMemberi kelembapan tanpa memakai sebarang krim wajah. ๐ŸŒนMengekalkan keanjalan kulit dan anti penuaan. ๐ŸŒน Tidak menyumbat pori. ๐ŸŒนAntibakteria dan mengelakkan jerawat tumbuh di wajah. ๐ŸŒนBlend dengan foundation utk effect lebih glow dan long lasting. ๐ŸŒนMultifuntion - pakai pada bibir kering, rambut, dan kuku. ๐ŸŒนTexture sangat ringan dan tidak merimaskan pemakai. ๐ŸŒนBau sangat wangi dan tak sakit kepala - seperti berada di spa. ========== ๐‚๐„๐‘๐“๐ˆ๐…๐ˆ๐‚๐€๐“๐„ ========== โœ… KKM APPROVED : ๐‘๐‘‚๐‘‡190107506๐พ โœ… HALAL JAKIM APPROVED : 20190227-125215(๐˜’๐˜–) โœ… SAFE LAB TEST APPROVED. . ======================= ๐Š๐€๐๐ƒ๐”๐๐†๐€๐ ๐๐€๐‡๐€๐ ๐๐€๐“๐”๐‘๐€๐‹ ======================= ๐ŸŒป Sunflower Oil ๐Ÿ‚ Almond Oil ๐ŸŒฟ Tea Tree Oil ๐Ÿ‚Chia Seed Oil ๐ŸŽ‹ Licorice Root ๐Ÿ‡ Grape Seed Oil ๐Ÿ„ Marshmallow Root ๐ŸŒพ Rice Bran Extract ๐ŸŒน Rose Bud ๐Ÿฅ›Saiz : 15ml *๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘‘ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘™๐‘œ๐‘ฃ๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘กโ„Ž ๐‘š๐‘–๐‘›๐‘ฆ๐‘Ž๐‘˜ ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘›๐‘”๐‘Ž ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics #roadtohealthyskin #roadtoglassskin

Minyak Boonga salah satu PELEMBAP kulit jugak yang boleh bagi kulit Lembap bermule dari lapisan luar dan jugak lapisan dalam. Memang kalau korang pakai baru jer dab dab dalam kiraan 15 saat Terus Meresapp rase Lembapp jerr kulit nii Lembuttt jer bile usapp. Minyak Boonga bersifat Melindung kulit dari nak jadi kering sesangatttt ,Die berkerja jugak MEMUDAR akar akar jeragattt dalam die ade satu bahan ni name die "Licorice root" Licorice root die boleh pudarkan jeragat , Lindung kulit dari UVA & UVB palingg korang akan suke Locorice root jugak boleh buat skin korang makin Cerah Perhhhhhh! Best betul. Minyak Boonga pun sesuai jugak untuk Orang yang Kulit Berminyak sebabb dari 9 bahan oil Tumbuhan dalam Minyak Boonga sesuai dan boleh pakai untuk All skin type , 9JENIS Minyak dekat dalam tuu die bantu kulit dariii hasil Minyak berlebihan dan wujud nye seketul jerawat. Jadii walaupun skin berminyak punn boleh sesangattt pakai minyak boonga ni tak ada masalah. ๐Ÿ˜Š . . Album minyak boonga: #nizaminyakboonga . . Whatsapp niza, tekan link di bio ๐Ÿ˜˜ . . OBSESS TRAVEL KIT jom dapatkan items2 hot obsess cosmetics dlm 1 box...jimat banyak tau! . . Apa yg ada dalam box ni ? 1) Treatment Cushion foundation. Boleh pilih kod LIGHT / MEDIUM 2) Loose powder 3) Lipmatte Brown 4) Lipmatte Red chilli . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

FEEDBACK @aaisyah.athirahh SENDIRI PAKAI MINYAK BOONGA NI ๐Ÿฅฐ ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics #roadtohealthyskin #roadtoglassskin

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka, formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. โค๏ธ . Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama ;- . 1)A great-great moisturiser. Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah. . 2)Mengurangi kerutan pada wajah. Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti. . 3)Sebagai pembersih wajah. Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas. . 4)Sebagai makeup primer. Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak. . 5)Menutup liang pori. Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori. . 6)Mengecutkan jerawat. Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering. . 7)Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum. . So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada. . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA www.wasap.my/601151498266/NakMINYAKBOONGA #minyakboonga #minyakboongakualaterengganu #faceoil #aifacosmetics #roadtohealthyskin #roadtoglassskin

Macam MAGIC je rasa bila guna OIL, tapi jerawat makin kurang, parut makin pudar. Kan? Memang ni lah MAGIC yang ada dlm MINYAK BOONGA๐Ÿ˜๐ŸŒน Hanya yang dah cuba je tahu macam mana penangan minyak ni๐Ÿ’‹ Kulit pun makin moist, smooth & glowing gitew Teringin? Klik sini๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601123006313/minyakboonga www.wasap.my/601123006313/minyakboonga www.wasap.my/601123006313/minyakboonga #teampakkis #teammakkis #teamskinichebat #minyakboonga

Ni la face oil paling best penah Ummi jumpa. Die takde pun buat muka kite melekit. Tapi rase lembabbb je. Stay hydrated. Korang kalau nak bekalkan superfood untuk skin korang, Minyak Boonga ni la jawapannya. Kompem kulit korang kenyang nutrisi. Sendawa besar bakhang. Siyes! Best giler! Ummi, Pencinta Minyak Boonga. . . Album minyak boonga: #nizaminyakboonga . . Whatsapp niza, tekan link di bio ๐Ÿ˜˜ . . OBSESS TRAVEL KIT jom dapatkan items2 hot obsess cosmetics dlm 1 box...jimat banyak tau! . . Apa yg ada dalam box ni ? 1) Treatment Cushion foundation. Boleh pilih kod LIGHT / MEDIUM 2) Loose powder 3) Lipmatte Brown 4) Lipmatte Red chilli . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

๐Ÿ’  Minyak boonga ni apa? + Minyak boonga adalah face oil. Face oil ni terkenal di kalangan wanita di eropah atau korea. Face oil sangat bagus untuk kunci air di bawah lapisan kulit kita. Kulit akan kekal lembab dan sihat jek. . . ๐Ÿ’  Selamat digunakan tak untuk kulit? + Of coz. Sebab kandungan dalam minyak boonga dari ekstrak tumbuh tumbuhan. Tiada bahan kimia atau acid yang boleh rosakkan skin barrier korang. . . ๐Ÿ’  Sesuai untuk semua jenis kulit ke? + Sesuai. Walaupun ianya minyak. Tapi pantas meresap ke dalam kulit. Paling penting tak sumbatkan liang pori. . . ๐Ÿ’  Sesuai ke untuk kulit berminyak? Berjerawat? Sensitif? berjeragat? Atau Kulit kering? + Minyak boonga berfungsi untuk merawat masalah di atas ni. Sebab ada tea tree oil bersifat anti bakteria dan anti inflammasi, rapeseed oil pula bagus untuk pudarkan pigmentasi di kulit ( jeragat, tompok hitam). Marshmallow root pula bertindak untuk menghidrat kulit dari kering. . . ๐Ÿ’  Mahal tak harganya? + Tak mahal tapi mampu milik. Sebotol 15ml, tahan sebulan. Baru 49hengget sebotol. . . ๐Ÿ’  Macam mana nak order? + Senang sangat. Cuma klik link wassap ummi bagi di bio. . . Album minyak boonga: #nizaminyakboonga . . Whatsapp niza, tekan link di bio ๐Ÿ˜˜ . . OBSESS TRAVEL KIT jom dapatkan items2 hot obsess cosmetics dlm 1 box...jimat banyak tau! . . Apa yg ada dalam box ni ? 1) Treatment Cushion foundation. Boleh pilih kod LIGHT / MEDIUM 2) Loose powder 3) Lipmatte Brown 4) Lipmatte Red chilli . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

Mieya Mia WD
(@mieya.mia)

1 Day 3 Hours Ago

Maaf mia kebizian arini. Alhamdulillah balik keje tadi terus mandi pastu buat SPA #wd. Berfeluhh uolls. Arini memang hari keluarkan peluh je hehe. Ok ni semua produk yang mia guna sekarang ni. Mia tak suka guna banyak2 produk. Tapi bila da #jatuhcinta memang nak sebarkan kebaikan pada orang lain. Sebab tu mia guna dan jual sekali. Pencuci muka dan serum #meeracle memang simple je guna. Pastu foundation meeracle tu blend sekali ngan #minyakboonga memang cantik kejadian kulit tau. Yang best WD rawat dari dalam. Walaupun penat mia akan urut tapak kaki dengan WD. Esok pagi lenguh2 kaki semua hilang tau. Tu yang best sangat rasa. Nak semua produk ni rerojer je mia ye. Yang jauh mia pos. Yang dekat mia COD sampai depan pintu hati. Ehh depan pintu rumah la hehe. www.wasap.my/60149985262 #miawd #dealeradleesyabeauty #agentminyakboonga #dropshipmeeracle #cubadulubarutahu #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan

Kulit kering? Tak jumpa lagi cleanser dan facial oil yang sesuai untuk selesaikan masalah kulit wajah yang kering? So, meh sini nak share sikit, di antara produk yang terbaik untuk dry skinโค๏ธ #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients

Kulit kering? Tak jumpa lagi cleanser dan facial oil yang sesuai untuk selesaikan masalah kulit wajah yang kering? So, meh sini nak share sikit, di antara produk yang terbaik untuk dry skinโค๏ธ #aifaazlan #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #sijilhalal #labtest #naturalingredients

OBSESS TRAVEL KIT jom dapatkan items2 hot obsess cosmetics dlm 1 box...jimat banyak tau! . . Apa yg ada dalam box ni ? 1) Treatment Cushion foundation. Boleh pilih kod LIGHT / MEDIUM 2) Loose powder 3) Lipmatte Brown 4) Lipmatte Red chilli . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

OBSESS TRAVEL KIT jom dapatkan items2 hot obsess cosmetics dlm 1 box...jimat banyak tau! . . Apa yg ada dalam box ni ? 1) Treatment Cushion foundation. Boleh pilih kod LIGHT / MEDIUM 2) Loose powder 3) Lipmatte Brown 4) Lipmatte Red chilli . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania #iamfounder

OBSESS TRAVEL KIT jom dapatkan items2 hot obsess cosmetics dlm 1 box...jimat banyak tau! . . Apa yg ada dalam box ni ? 1) Treatment Cushion foundation. Boleh pilih kod LIGHT / MEDIUM 2) Loose powder 3) Lipmatte Brown 4) Lipmatte Red chilli . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

Lipmatte Obsess yang tidak akan mengecewakan anda. Serius tak tipu ! Apa yg korang dapat dengan lipmatte ni? Dapat cantik berseri seri lah. Hehe . Serius korang akan jatuh cinta. Sebab lain dari yg lain. Tgk botol dia pun dah comel kan? Dia punya texture letopsss sgt. Dengan harga 40 korang dapat 10ml yg tahan sehingga 6 bulan ! Bukan tahan 1 bulan ! . Yg teringin nak cuba,teringin nak beli atau yg dh lama aim nak beli ni lah masanya sbb lepas ni HQ dah discontinue. So sgt2 rugi yg tak beli. Yg nk dapatkan blh wasap tekan link bio ๐Ÿ˜˜ . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

Perghhh LIPMATTE Obsess yang memang awesome siap Argan Oil, Shea Butter segala. Memang bibir korang kekal mungil laaa. Tak kering2 gelupas2 pun. Wow! . Korang kena cepat2 dapatkan. Swatches obsess Lipmatte. Which one do you love the most ? . . . Album obsess: #nizaobsess . . . Whatsapp order tekan link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . #obsesstravelkit #obsessbirthdayedition #obsesscushionfoundation #obsesscosmeticssetiawangsa #obsesscosmeticskeramat #obsesscosmetics #obsesscosmeticsmalaysia #obsesslipsmatte #womendesireetripleadvanced #wdta #womendesireevhyhgiene #wdvh #minyakboonga #facialoil #setiawangsa #keramatwangsa #firmax3 #firmax #furmon #bioever #awetmuda #kulitcantik #jerawat #parutjerawat #jeragat #bazaarpaknil #bazarpaknil #ruangrezekihanania

MINYAK BOONGA Natural Floral Oil๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ Woww! Minyak boonga bunyi dia pun dhhh baik sgtsgtt ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Uolssss nak order mai mai terus place order postage harini jalan seperti biasaa ! ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— . Wasap wasap๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 017-2323858 017-2323858 Terusss ke Cosmetics Cafe seksyen 7 shah alam โœ…โœ… . . NAKK KULIT GLOWING NAK KULIT WANGI MCM BOONGA2 , NAK KULIT MULUS SETIAP HARI KELUAR RUMAH, Mestiiiii ada MINYAK BOONGA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #kedaimekap #kedaimekapmurah #kedaimekapshahalam #kedaimekapklang #kedaimekapmeru #kedaimekapselangor #kosmetik #kosmetikshahalam #kosmetikklang #kosmetikselangor #minyakboonga #minyakboongaoriginal #minyakboongaagent #minyakboongastokis #agentshahalam #agentklang #stokisshahalam #stokisklang #minyakglowing #minyakbungabunga #mekapglowing