#minyakboongaaifa

Photos and Videos about #minyakboongaaifa

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

๐ŸŒธMinyak Boonga by Aifa Cosmetics (15ml)๐ŸŒธ . 100% ORIGINAL . RM 49 โœ”๏ธ . Tambah setitis dua Minyak Boonga ke dalam foundation favourite korang. Makeup bukan saja nampak glowing naturally tapi juga lebih tahan lama & tak cakey. ๐Ÿ˜ _ Antara kebaikan Minyak Boonga yang lain ialah; _ 1. Melembapkan kulit 2. Memudarkan parut PIE & PIH 3. Ringan & mudah meresap ke dalam kulit 4. Menganjalkan kulit 5. Merawat kulit kusam 6. Mengecutkan jerawat 7. Pore minimizing . WHATSAPP 019-9033502 ๐Ÿ“ฒ . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaaifa #minyakboongaaifaazlan #minyakboonga๐ŸŒน๐ŸŒท #minyakboongakelantan #minyakboongaguamusang #minyakboongamachang #aifacosmetics

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Makin lama muka makin jelita, makin sihat kulit wajah. Bukan sebab susuk botok tauu.. Sebab! Minyak Boonga la ni. Awesome kan? Kecik je tapi Impak sebesar ini. Ragu? Bukti nyata dah. Tak cuba takkn tau kehebatan Minyak Boonga ni mcm mana . sekali cuba pasti jatuh cinta. . . Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

C13-15 ALKANE . . Apa tu? Kenapa banyak guna? . . Sebenarnya C13-15 ALKANE ialah bahan utama yang paling aktif dalam Minyak Boonga. Ianya sejenis kimia yang berfungsi untuk melarutkan bahan lain yang ada dalam Minyak Boonga. Tekstur dia pun sangat ringan. Jadi tidak hairan lah kalau ramai puji Minyak Boonga ni sangat ringan bila kita pakai.

Morning... Setiap pagi dengan malam wajib apply #minyakboonga ni dulu baru lah kulit tak rasa tegang dan berminyak. Buka penutup botol pun dah wangi sangat bau rose ni. Rasa nak tuang satu botol je haihh nasib baik la sayang ๐Ÿ˜‚ Korang dah grab ? Kalau nak grab meh cecepat whatsapp Aien di 017 999 8761 atau tekan je link at bio tau. #minyakboonga #organicfloraloil #aifacosmetic #agentperak #floraloil #boongaoil #minyakbunga #gerik #gegarvaganza2019 #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaperak #minyakboongabaling #glowglowshine #faceoil #gerikperak #minyakboongagerik #minyakboongakualakangsar #minyakboongataiping #minyakboongaaifa #ajimaura #ajimaura30 #raya2019 #naqiugv19 #terapiinstagram #skinpotionserum #sayyesfaceoil #facialoil #lelakimuyangdulu

KENAPA MINYAK BOONGA PERLU DICUBA? โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ . Bahan2 yang ada dalam minyak boonga ni adalah natural. Makna nya ia selamat digunakan dengan semua jenis kulit. Samada kulit berminyak, kulit kering, kulit kombinasi dan kulit sensitif. Perubahan akan nampak dalam masa 2 minggu. Takde nya pakai harini esok terus lawa. No no no. Wajib konsisten. Kena sabar dan rajin. Baru lah dapat result yang puas hati. . Jom kita bongkar apa yang bahan2 dalam MB ni boleh buat : 1. ALMOND OIL ๐ŸŒน Mengatasi lingkaran hitam pada bahagian mata. . 2. CHIA SEED OIL ๐ŸŒน Melembabkan kulit dan mengekalkan hidrasi kulit. 3. RAPESEED OIL ๐ŸŒน Mengurangkan jeragat. 4. TEA TREE OIL ๐ŸŒน Membantu mengatasi kulit kering, merawat ekzema. 5. GRAPE SEED OIL ๐ŸŒน Mengatasi kulit kusam, mengurangkan garis halus di wajah 6. SUNFLOWER OIL ๐ŸŒน Melindungi dari sinaran UV dan mengekalkan hidrasi 7. LICORICE ROOT ๐ŸŒน Melindungi daripada sinaran UV dan melembabkan kulit 8. RICE BRAN EXTRACT ๐ŸŒน Menganjalkan kulit, meratakan tona tidak sekata 9. MASHMALLOW ROOT ๐ŸŒน Merawat ekzema, melindungi dari sinaran UV. 10. ROSE BUD ๐ŸŒน Melembutkan kulit, mencerahkan kulit dan penaik aura wajah Bermanfaat kan bahan2 nya. Semua bahan di gambungkan menjadi satu. Iaitu Minyak Boonga. Texture yang ringan dan mudah serap tu disebabkan molekul minyak boonga yang lebih kecil dan tidak menyumbat pori.

lala_beauty
(@lala_beauty55)

6 Days 12 Hours Ago

BASIC SKINCARE ROUTINE๐Ÿ’† ada 5 jer yang utama, yang paling basic dalam penjagaan kulit muka. kat korea, dorang mengamalkan 10 steps skincare routine tau! jadi kita yang kat malaysia ni kalau 5 basic skincare routine ni pun asyik 'tak ada masa' je nak buat, jangan nak berangan lah nak dapat glass skin macam dorang kat sana tu ๐Ÿ™ˆ ada yang belum lengkap ke dalam skincare routine korang? meh sara tolong lengkapkan mana yang kurang tu. kita taknak kulit sihat sorang sorang je, nak ajak korang semuaaaaaa dapatkan kulit muka yang sihat dan selamat dari bahan bahan merbahaya untuk kulit muka ๐Ÿ˜˜ #minyakboonga wajib dijadikan rukun rutin penjagaan harian awak 1.cleanser 2.exfoliate 3.toner 4.moisturizer(boleh ditambah minyak boonga ) 5. Sunblock #minyakboongapontian #minyakboongaaifa #minyakboongajb #minyakboongajohor #minyakboongamurah

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

TERPAKSA DAPAT SKIN CANTIK. Akak manis terpaksa dapat skin silau silau dan bebas jerawat dan parut gara-gara amalkan minyak boonga. So yang ada masalah skin cam gini jangan ragu-ragu tau. Minyak boonga boleh merawat skin bermasalah jerawat cam gini.๐Ÿ‘Œ . . Nak try? Jom whatsapp ke no 017 999 8761 @tekan link biru di bio untuk fast response โœจ

Kenapa kenapa dan kenapa korang wajib try minyak boonga ni? . . Of course sebab minyak boonga ni best dan yang paling penting minyak boonga ni sangat cepat meresap sebabnya ingredien minyak boonga ni terdiri daripada bahan-bahan semulajadi dan tidak bersifat menyumbat pori (non-comedogenic) dan takkan membuatkan muka lebih berminyak . . . Korang tahu kelebihan yang paling besar untuk minyak boonga ni ialah ia boleh mengekalkan kelembapan skin, membuatkan skin makin glowing dan akan membuatkan kita lebih awek muda tau .Sangat-sangat rugi kalau korang tak grab sekarang tau . . . . #minyakboonga #organicfloraloil #instadaily #icanseeyourvoicemalaysia2 #floraloil #boongaoil #minyakbunga #gerik #serumpencerah #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaperak #minyakboongabaling #glowglowshine #faceoil #gerikperak #minyakboongagerik #setelahterlafaznyaakad #minyakboongataiping #minyakboongaaifa #ajimaura #ajimaura30 #codgerik #minyakbungamurah #terapiinstagram #skinpotionserum #wowskinserum #facialoil #lelakimuyangdulu

๐ŸŒธMinyak Boonga by Aifa Cosmetics (15ml)๐ŸŒธ . 100% ORIGINAL . RM 49 โœ”๏ธ . Tambah setitis dua Minyak Boonga ke dalam foundation favourite korang. Makeup bukan saja nampak glowing naturally tapi juga lebih tahan lama & tak cakey. ๐Ÿ˜ _ Antara kebaikan Minyak Boonga yang lain ialah; _ 1. Melembapkan kulit 2. Memudarkan parut PIE & PIH 3. Ringan & mudah meresap ke dalam kulit 4. Menganjalkan kulit 5. Merawat kulit kusam 6. Mengecutkan jerawat 7. Pore minimizing . WHATSAPP 019-9033502 ๐Ÿ“ฒ . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaaifa #minyakboongaaifaazlan #minyakboonga๐ŸŒน๐ŸŒท #minyakboongakelantan #minyakboongaguamusang #minyakboongamachang #aifacosmetics

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Tudia.. Lelaki pun addicted dengan minyak boonga.. Mana taknya semua jenis kulit minyak boonga ni boleh rawat. Nak nak kulit yang berjerawat. Lagi la minyak boonga ni suka berfungsi. Sebab dalam minyak boonga ni ada tea tree leaf oil. Penawar untuk geng geng jerawat. . . Harus lepas ni ramai awek berduyun duyun beratur belakang cik abang ni nak mtk masuk minang. Muka dah helok, ramai la yang datang. Tak gitu ๐Ÿ˜‰๐Ÿคญ . . Korang nak cuba? Jom whatsapp Aien di 017-999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ โค

Almond oil? Apa tu? Mesti korang tak tahu kandungan almond oil ni ada tau dalam minyak boonga. . Haa, korang nak tahu tak si almond oil punya tugas? Dan apa pula kelebihannya ya. . Banyak sebenarnya kelebihan Almond Oil ni. Antaranya:- . โœ… Melambatkan tanda tanda penuaan โœ… Menghilangkan 'Eyebeg' di bawah mata โœ… Memudarkan parut. . . Ha Best kan kan.. So tunggu apa lagi? Jom grab sekarang. Whatsapp je ke no 017- 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

PENANGAN MINYAK BOONGA. Tak kenal maka tak cinta, dulu skin tona tak sekata, kusam je. Kalau mekaup pun nampak tak fresh cam lori bedak terbalik. Selepas amalkan minyak boonga banyak sangat perubahan skin tanpa mekaup pun dah silau silau. Silau silau paling diminati janji konsisten je amalkan minyak boonga nie, pasti akan dapat hasil lebih gempak. Nak cantik jangan lupa amalkan minyak boonga.๐ŸŒน Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ . . Nak cuba? Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

Sitie.co
(@tiee_beauty)

13 Days 8 Hours Ago

MINYAK BOONGA UNTUK GLOWINGKAN MUKA Glowing is bonus, yelaa segala jenis minyak tu laa yang menghasilkan kilauan cahaya ching ching kat muka ( glowing ) Tapi dalam minyak boonga ni banyak sangat khasiat dia, kalau konsisten pakai inshaAllah segala masalah kulit dapat dibanteras awal awal. Tak caya?ajom risik tepi ๐Ÿค— #minyakboonga #minyakboongapasirmas #minyakboongaaifa #aifacosmetics #teamatenmiracle #teamthaliaangels #teamsitieco #jombuatduit #opendropship #dropshipwantedmalaysia

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

AIFA MINYAK BOONGA wasap.my/601161178254 . ๐Ÿ’Ÿ Minyak Boonga diformulasi oleh bahan-bahan semulajadi dan teksturnya yang ringan memudahkan minyak boonga ni terserap ke dalam kulit wajah kita๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜. . ๐Ÿ’Ÿ Minyak boonga membantu memberi kelembapan pada skin kita. Ia tidak akan meninggalkan kesan berminyak tetapi glowing secara semulajadi ๐Ÿคฉ๐Ÿ’ฏ. Antara kebaikan minyak boonga adalah โœ” meremajakan kulit wajah โœ” warna kulit sekata โœ” menghidrat kulit โœ” mengurangkan jerawat So dengan pemakaian minyak boonga mengembalikan kelembapan pada skin kita #aifa #aifaminyakboonga #aifaminyakboongamurah #aifaminyakboongaoriginal #minyakboonga #minyakboongamurah #minyakboongaoriginal #minyakboongaaifa

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak Boonga ni yang paling paham jiwa ! . Dia punya glowing takade tandingan tau, uolss pakai pagi smpai ke malam dia dok mantain je! . Lepas tu dia tak heavy, walaupun nama dia 'minyak' tapi tekstur dia sangat terbaikk ๐Ÿ˜ Yang nak glowing ,nak flawless ,nak rawat kulit muka patut cuba๐Ÿ‘. Aien tak tipu ,Minyak Boonga ni sangat lah bestt๐Ÿ’ƒ. Ramai dah yang dah jatuh cinta dengan penggunaan satu botol percubaan. Lepas tu duk repeat order je.. . Rugi xtry ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

Kenapa kenapa dan kenapa korang wajib try minyak boonga ni? . . Of course sebab minyak boonga ni best dan yang paling penting minyak boonga ni sangat cepat meresap sebabnya ingredien minyak boonga ni terdiri daripada bahan-bahan semulajadi dan tidak bersifat menyumbat pori (non-comedogenic) dan takkan membuatkan muka lebih berminyak . . . Korang tahu kelebihan yang paling besar untuk minyak boonga ni ialah ia boleh mengekalkan kelembapan skin, membuatkan skin makin glowing dan akan membuatkan kita lebih awek muda tau .Sangat-sangat rugi kalau korang tak grab sekarang tau .

Semua skin sesuai pakai face oil aka minyak boonga ni sebab ada cara yang berbeza untuk jenis skin masing2.. Mesra kan minyak boonga ni ๐Ÿ˜

1-2 titis je satu hari, boleh dapat kulit sihat dan glowing. Tak nak ke gaiss dapat kulit sihat dan glowing macam ni? Titis minyak boonga je setiap hari. Senang cerita. Minyak boonga tu ape? Minyak boonga ni sejenis facial oil yang membantu buat kulit nampak glowing dan dalam masa yang sama merawat masalah kulit. Nak tahu ape kelebihan minyak boonga dan bahan yang terkandung dalam minyak boonga? Okay jom nak share sikit. Terdapat 9 jenis bahan utama dalam minyak boonga ni yang sangat bagus untuk kulit, sebab apa bagus? Sebab minyak boonga lah yang akan bekerja keras untuk melawan segala masalah yg ada pada kulit uolls tu. Antara manfaat : 1)Sunflower Oil - Sumber Vitamin E yg tinggi - Antioksidan & Antipenuaan 2)Sweet almond oil - Mengurangkan kedutan (vit A & B) - Melembapkan & menghaluskan kulit 3)Grape seed oil - Meningkatkan kolagen kulit - Memudarkan lingkaran gelap bwh mata 4) Tea tree leaf oil - Antibakteria, antiseptik & anti inflamasi - Menyembuhkan luka - Mengatasi jerawat & kulit kering 5)Chia seed oil - Anti penuaan - Meredakan inflamasi kulit - Memudarkan jerawat 6) Rapeseed oil - Seratakan tona kulit - Merawat kulit menggelupas 7)Marshmallow root - Melembapkan & melembutkan kulit - Mengurangkan kedutan 8)Licorice root - Menghilangkan blackhead/whitehead - Mencegah jeragat 9) Rice bran extract - Melindungi kulit dari kekotoran - Menganjalkan & menghaluskan kulit 10) Rose bud - Mencantikkan struktur kulit - Kaya vitamin C & antioksida Itu sedikit sebanyak fungsi bahanยฒ yg terkandung dlm minyak boonga . Bila konsisten pakai "potion ajaib" ni uolls akan perasan yg kulit jd lembap dan semakin sihat, trust me, u wont regret it ๐Ÿ˜˜ . . Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

Minyak Boonga bukan hanya merawat jeragat tau . Dia juga merawat sape sape yang ada masalah jerawat dan parut jerawat . Alhamdulillah , sangat berkesan ๐Ÿ˜‹ Jerawat menanah pun boleh dirawat , yang jerawat biasa biasa je lagi la boleh dirawat . Rawat dulu sebelum merebak ๐Ÿ˜ Dengan setitik sapuan setiap hari uols akan mendapat kepuasan sepanjang hidup . Wowww ! Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

GLOWING NYE MAKEUP DIA ๐Ÿ˜ Hai uoolls . Nak makeup nampak glowing glowing , haruslahh jadikan MINYAK BOONGA as primer dan mix dengan Foundation ๐Ÿ’ƒ Confirm letupsss . . . Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response โœจ

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah .๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Ada apa dengan Minyak Boonga? Put simply, minyak boonga adalah salah satu skincare solutions yang ada di pasaran sekarang. Minyak boonga diformulasikan untuk bekerja dengan minyak semulajadi kulit agar lebih seimbang. So, takde lah kulit menjadi terlebih berminyak. Kerana itulah minyak boonga juga layak digunakan oleh anda yang mempunyai kulit berminyak ataupon berjerawat. Minyak boonga adalah bahan yang mampu membantu complement our natural oils dan menguatkan lapisan luar kulit anda. . #aifacosmetics #aifaminyakboonga #minyakboonga #minyakboongaaifa #minyakboongaaifaazlan #minyakboongaperak #minyakboongajohor #minyakboongamelaka #minyakboongaselangor #minyakboongaipoh #facialoil #arganoil #makeup #mekap #mekaptunang #mekapnikah #mekapsanding #makeupbybellaz #kosmetikviral #kosmetikviralmurah #melaka #johor #perak #trustedseller #trustedmakeupseller #ariana_zahiera #codmelaka #codkluang #codipoh #codperak

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Bila terbaca jer skincare yang ada tertulis 'OIL' di kotak, mesti ramai yang takut nak cuba kan? Sebab risau kulit semakin berminyak? Betul ke face oil membuatkan kulit semakin berminyak? Memang benar face oil berasaskan minyak tetapi jangan salah tafsir girl's kerana tidak semua minyak sama dari segi tekstur. Ada yang heavy dan ada yang ringan. Walaupun namanya face oil tetapi produk ini dapat digunakan pada tubuh juga seperti rambut, bibir, siku dan pada tubuh badan yang bersisik. Bahan-bahan seperti chia seed oil, grapeseed oil, sweet almond oil dan sunflower oil ternyata ringan dan cepat meresap ke dalam kulit. Sudah ramai yang berpuas-hati kerana minyak boonga agak berlainan dari face oil yang ada di pasaran. Formulasinya lebih ringan dan kulit tampak glowing bukannya berminyak.

๐ŸŒธMinyak Boonga by Aifa Cosmetics (15ml)๐ŸŒธ . 100% ORIGINAL . RM 49 โœ”๏ธ . Tambah setitis dua Minyak Boonga ke dalam foundation favourite korang. Makeup bukan saja nampak glowing naturally tapi juga lebih tahan lama & tak cakey. ๐Ÿ˜ _ Antara kebaikan Minyak Boonga yang lain ialah; _ 1. Melembapkan kulit 2. Memudarkan parut PIE & PIH 3. Ringan & mudah meresap ke dalam kulit 4. Menganjalkan kulit 5. Merawat kulit kusam 6. Mengecutkan jerawat 7. Pore minimizing . WHATSAPP 019-9033502 ๐Ÿ“ฒ . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaaifa #minyakboongaaifaazlan #minyakboonga๐ŸŒน๐ŸŒท #minyakboongakelantan #minyakboongaguamusang #minyakboongamachang #aifacosmetics

Mana pergi kulit kusam? Mana pergi jerawat degil? Mana pergi parut hitam? Mana semua pergu ni? Ohhh lupa minyak boonga dah hapuskan semua nya. Sekaligus! Fuhhh๐Ÿ’จ Ini ke punca minyak boonga jadi kegilaan dekat luar sana? Tak sampai setahun pon guna tengok kulit dah makin okay, makin sihat, lembut macam cotton candy. Kalau setahun? Dua tahun? Memang kalah la artis kpop popp popp tu. Kulit yang dulu jerawat bernanah kini lesap tiada lagi. Berlalu pergi macam angin sepoi sepoi bahasa. Nak kulit yang sihat, first thing first is kena lembapkan kulit. Beauty guru pernah cakap yang hydration is the key. Macam mana nak lembapkan skin? Gunalah minyak boonga. Fungsi utama minyak boonga adalah untuk bagi kelembapakan yang maksimum pada kulit. Nak kulit sihat? Jom dapatkan minyak boonga dengan harga SPECIAL. Komen NAK sekarang. Whatsapp 01112983229 atau tekan link dekat bio . #opendrooship #teamdikmigojess #diamondcollection #minyakboonga #aifalipmatte #aifacosmetics #teamaifaazlan #aifaazlancosmetics #luluskkm #naturalingredients #aifafoundation #beautyconsult #cosmeticsoriginal #healtyproduct #coameticsproduct #naturalproduct #minyakboongaoriginal #minyakboongaaifaazlan #facialoilmalaysia #minyakboongaaifa #minyakboongakb #halal

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

๐Ÿ”บ Minyak Boonga by Aifa Azlan _ Antara khasiat dan kebaikan minyak boonga ni adalahโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐ŸŒนMencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒนMerawat kulit kusam ๐ŸŒนMengecutkan jerawat ๐ŸŒนMelembutkan dan melembapkan kulit muka ( pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒนTidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒนPaling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros _ _ MINYAK BOONGA BY AIFA 1 x RM49.00 โœ…Cod Melaka Tengah โœ…Poslaju RM8sm/ RM12ss . . Link whatsapp ada di bio๐Ÿ˜Š www.wasap.my/60137011215/minyakboonga

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty