#minyakboongawangi

Photos and Videos about #minyakboongawangi

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Wany
(@iman_sofea13)

2 Days 11 Hours Ago

๐Ÿฅ€ AIFA MINYAK BOONGA ๐Ÿฅ€ MINYAK BOONGA FACIAL OIL by AIFA COSMETICS juga mengandungi #teatreeoil dan sebab itulah ia amat berkesan ke atas kulit bermasalah. Ramai pengguna yang sudah berpuas-hati. Pada sapuan yang pertama sahaja, ia sudah memberi tindakbalas dan #jerawat menjadi kecut. Parut jerawat ( #scar ) juga semakin pudar. Kenapa MINYAK BOONGA FACIAL OIL by AIFA COSMETICS BEST mix dalam #foundation atau dijadikan makeup based ; โ€ขFoundation bertahan lebih lama โ€ขFoundation tidak bercampuk โ€ขSenang nak blend โ€ขFoundation tidak merekah atau tidak nampak garisan โ€ขBau foundation lebih sedap-bau rose โ€ขMemberi effect #glowing โ€ขMemberi effect kelembapan seperti makeup nampak basah #readystock #cod #postagesetiaphari #minyakboonga #aifaminyakboonga #minyakboongaterbaik #minyakboongaoriginal #minyakboongaviral #minyakboongasesuaiuntukmakeup #minyakboongamerawatmasalahkulit #minyakboongawangi #minyakboongawanysofea #minyakboongapasirgudang #minyakboongajohor #minyakboongamasai

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kenapa pentingnya kita jaga skin kita supaya sentiasa lembap dan tak kering atau berminyak? Of course la, mesti ada kebaikannya kan betul tak? . Minyak boonga ni sangat bagus untuk korang yang nak kekalkan kelembapan skin korang tambah kalau korang ada masalah kulit kering, dap dap minyak boonga ni 2 atau 3 minggu korang dah boleh nampak perubahan tau . Skin jadi lembap, glowing dan yang paling best takkan membuatkan skin nampak berminyak pon. Tau tak kenapa? Of course la sebab minyak boonga ni senang meresap . www.wasap.my/60134565444/MB . korang ada tak pengalaman pakai minyak boonga ni?. . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongareadystock #minyakboonganatural #minyakboongawangi #minyakboongacodon #minyakboongapostageon

Kenapa pentingnya kita jaga skin kita supaya sentiasa lembap dan tak kering atau berminyak? Of course la, mesti ada kebaikannya kan betul tak? . Minyak boonga ni sangat bagus untuk korang yang nak kekalkan kelembapan skin korang tambah kalau korang ada masalah kulit kering, dap dap minyak boonga ni 2 atau 3 minggu korang dah boleh nampak perubahan tau . Skin jadi lembap, glowing dan yang paling best takkan membuatkan skin nampak berminyak pon. Tau tak kenapa? Of course la sebab minyak boonga ni senang meresap . www.wasap.my/60134565444/MB . korang ada tak pengalaman pakai minyak boonga ni?. . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongareadystock #minyakboonganatural #minyakboongawangi #minyakboongacodon #minyakboongapostageon

Kenapa pentingnya kita jaga skin kita supaya sentiasa lembap dan tak kering atau berminyak? Of course la, mesti ada kebaikannya kan betul tak? . Minyak boonga ni sangat bagus untuk korang yang nak kekalkan kelembapan skin korang tambah kalau korang ada masalah kulit kering, dap dap minyak boonga ni 2 atau 3 minggu korang dah boleh nampak perubahan tau . Skin jadi lembap, glowing dan yang paling best takkan membuatkan skin nampak berminyak pon. Tau tak kenapa? Of course la sebab minyak boonga ni senang meresap . www.wasap.my/60134565444/MB . korang ada tak pengalaman pakai minyak boonga ni?. . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongareadystock #minyakboonganatural #minyakboongawangi #minyakboongacodon #minyakboongapostageon

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Dengan #minyakboonga semua pakat Glowing dan skin so fresh kan . . Mana taknya , MINYAK BOONGA ada lebih dr 6 extract oil semulajadi yang membantu skin lebih sihat dan smooth tau . . Kulit kusam , jerawat , skin berminyak , dry skin , jeragat , pori terkangkang tak da masalah dengan MINYAKBOONGA okies . Ini sebab minyak Boonga mempunyai tekstur yng ringan ok . Tak heavy atau pun melekit . Tekstur dia cepat meresap kedalam skin . Dan tidak merengsakan skin . Paling best , minyak Boonga TIDAK MENYEBABKAN PORI ANDA TERSUMBAT. . Minyak Boonga adalah item yang patut korang grab utk dpatkn skin yang glow dan mulus . Pakai konsisten ditambah kukuhkan basic rutin skincare ..hasil dia wowww .. Nak dijadikan sebagai #primer makeup pun bolej . Hasil dia lagi cantik dan makeup kekal cntik seharian . Risiko capuk pun xda da tau .. . . . berminat cepat2 wassap za yek .. . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MinyakBoonga . . #minyakboongareadystock #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboonga #minyakboongaviral #minyakboongabyaifaazlan

Dengan #minyakboonga semua pakat Glowing dan skin so fresh kan . . Mana taknya , MINYAK BOONGA ada lebih dr 6 extract oil semulajadi yang membantu skin lebih sihat dan smooth tau . . Kulit kusam , jerawat , skin berminyak , dry skin , jeragat , pori terkangkang tak da masalah dengan MINYAKBOONGA okies . Ini sebab minyak Boonga mempunyai tekstur yng ringan ok . Tak heavy atau pun melekit . Tekstur dia cepat meresap kedalam skin . Dan tidak merengsakan skin . Paling best , minyak Boonga TIDAK MENYEBABKAN PORI ANDA TERSUMBAT. . Minyak Boonga adalah item yang patut korang grab utk dpatkn skin yang glow dan mulus . Pakai konsisten ditambah kukuhkan basic rutin skincare ..hasil dia wowww .. Nak dijadikan sebagai #primer makeup pun bolej . Hasil dia lagi cantik dan makeup kekal cntik seharian . Risiko capuk pun xda da tau .. . . . berminat cepat2 wassap za yek .. . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MinyakBoonga . . #minyakboongareadystock #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboonga #minyakboongaviral #minyakboongabyaifaazlan

Dengan #minyakboonga semua pakat Glowing dan skin so fresh kan . . Mana taknya , MINYAK BOONGA ada lebih dr 6 extract oil semulajadi yang membantu skin lebih sihat dan smooth tau . . Kulit kusam , jerawat , skin berminyak , dry skin , jeragat , pori terkangkang tak da masalah dengan MINYAKBOONGA okies . Ini sebab minyak Boonga mempunyai tekstur yng ringan ok . Tak heavy atau pun melekit . Tekstur dia cepat meresap kedalam skin . Dan tidak merengsakan skin . Paling best , minyak Boonga TIDAK MENYEBABKAN PORI ANDA TERSUMBAT. . Minyak Boonga adalah item yang patut korang grab utk dpatkn skin yang glow dan mulus . Pakai konsisten ditambah kukuhkan basic rutin skincare ..hasil dia wowww .. Nak dijadikan sebagai #primer makeup pun bolej . Hasil dia lagi cantik dan makeup kekal cntik seharian . Risiko capuk pun xda da tau .. . . . berminat cepat2 wassap za yek .. . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MinyakBoonga . . #minyakboongareadystock #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboonga #minyakboongaviral #minyakboongabyaifaazlan

Korang , pagi pagi nie da memboonga kew belum ? Nah , inginkan skin yang lembut dan cukup kelembapan sepanjang hari , jangan lupa apply #minyakboonga dalam rutin harian dan juga boleh gunakan MinyakBoonga sebagai makeup primer korang . . MinyakBoonga sebagai makeup primer sangat sangat membantu tau . Foundation tahan seharian . Risiko bercapuk tak da . Skin smmoth dan lembap dan yng penting , wajah sentiasa dalam keadaan fresh dan glowing ๐Ÿ˜ . Ha , korang da memboonga belum ? Kalau belum jom cepat2 memboonga ye โค . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongareadystock #minyakboongaviral #minyakboongawangi #minyakboongabyaifaazlan

Korang , pagi pagi nie da memboonga kew belum ? Nah , inginkan skin yang lembut dan cukup kelembapan sepanjang hari , jangan lupa apply #minyakboonga dalam rutin harian dan juga boleh gunakan MinyakBoonga sebagai makeup primer korang . . MinyakBoonga sebagai makeup primer sangat sangat membantu tau . Foundation tahan seharian . Risiko bercapuk tak da . Skin smmoth dan lembap dan yng penting , wajah sentiasa dalam keadaan fresh dan glowing ๐Ÿ˜ . Ha , korang da memboonga belum ? Kalau belum jom cepat2 memboonga ye โค . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongareadystock #minyakboongaviral #minyakboongawangi #minyakboongabyaifaazlan

Korang , pagi pagi nie da memboonga kew belum ? Nah , inginkan skin yang lembut dan cukup kelembapan sepanjang hari , jangan lupa apply #minyakboonga dalam rutin harian dan juga boleh gunakan MinyakBoonga sebagai makeup primer korang . . MinyakBoonga sebagai makeup primer sangat sangat membantu tau . Foundation tahan seharian . Risiko bercapuk tak da . Skin smmoth dan lembap dan yng penting , wajah sentiasa dalam keadaan fresh dan glowing ๐Ÿ˜ . Ha , korang da memboonga belum ? Kalau belum jom cepat2 memboonga ye โค . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongareadystock #minyakboongaviral #minyakboongawangi #minyakboongabyaifaazlan

Nak tanye, mana nak dapat produk kecantikan BOEK macam Minyak Boonga? Harga tak sampai RM50 tapi kesan die ribu-riban gais. . Nak try, jangan cakap banyak. Klik link di bio ajerr. โค๏ธ . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongareadystock #minyakboongawangi #minyakboonganatural #minyakboongaflawless #minyakboongatanjungmalim #flawlessskin #flawlessdolls #viral #barangpadu

Nak tanye, mana nak dapat produk kecantikan BOEK macam Minyak Boonga? Harga tak sampai RM50 tapi kesan die ribu-riban gais. . Nak try, jangan cakap banyak. Klik link di bio ajerr. โค๏ธ . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongareadystock #minyakboongawangi #minyakboonganatural #minyakboongaflawless #minyakboongatanjungmalim #flawlessskin #flawlessdolls #viral #barangpadu

Nak tanye, mana nak dapat produk kecantikan BOEK macam Minyak Boonga? Harga tak sampai RM50 tapi kesan die ribu-riban gais. . Nak try, jangan cakap banyak. Klik link di bio ajerr. โค๏ธ . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongareadystock #minyakboongawangi #minyakboonganatural #minyakboongaflawless #minyakboongatanjungmalim #flawlessskin #flawlessdolls #viral #barangpadu

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ada lagi yang kurang mahir bagaimana untuk menggunakan minyak boonga? . Senang sahaja uolls, bukan complicated pon. Asalkan korang ada sebotol minyak boonga. Tu syarat paling utama. Then! . Titiskan 1-2 titik minyak boonga ke telapak tangan uolls. Make sure tangan dah bersih ye. Lepastu, sapukan ke seluruh wajah biar merata dengan sempurna. Sapu dengan lembut sehingga betul-betul meresap ke dalam kulit muka. . Jangan risau, minyak boonga mempunyai kadar resapan yang paling pantas. Tidak menjadikan kulit muka berminyak umpama minyak goreng. . Dengan sapuan pertama sahaja, ia sudah berjaya meresap ke dalam kulit muka. . Yang mana ingin mengekalkan mekap bolehlah menggunakan minyak boonga sebelum menyapu foundation. Seperti biasa, prep dahulu muka dan sapukan foundation. Blending akan menjadi lebih mudah dan sangat lembut. Liang pori pula kurang jelas kelihatan. . Senang kan uolls. โค๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444 . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongatamanu #minyakboongasekiahmakmur #minyakboongareadystock #minyakboongawangi

Minyak boonga nie bukan minyak biashe biashe tau . Cuba korang bayangkan , wajah yang sebelum nie kusam , berjerawat , berjeragat dan pori terkangkang luas akhirnya cantik dan glowing wing wing tau . . Dengan minyak boonga sekiranya korang amalkan dengan konsisten . Insha allah segala masalah yang korang hadapi boleh dikurangkan . . Jom tengok pic testimoni pengguna setia kita . Dengan minyak boonga wajah makin . ๐ŸŒน Sihat , Glowing dan full hydration ๐ŸŒน jerawat makin surut dan takut nak singgah da๐Ÿ˜ ๐ŸŒน jeragat yang dahulunya tebal , sekarang makin berkurang dan bersih ๐ŸŒน wajah lebih yakin dan cantik . Inila the power of #minyakboonga . Ingt bukan biashe biashe tau . Nak cantik , jom apply minyak boong . . Korang da ke belum ? . HARGA RM49 POSTAGE RM8 COD ON - #tamanu #tamanperdana #tamandanau #tamansekiahmakmur #tanjungmalim . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444 . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongatamansekiahmakmur #minyakboongatamanu #teamaifaazlan #aifacosmetics #minyakboongareadystock #minyakboongawangi

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ya allah , cantik cantik skin semua . . Korang perasan tak , apa persamaan dalam setiap wajah wajah yang cantik bersih nie ? Semua mengamalkan #minyakboonga right . . Yess , korang kalau nak kulit licin bak permata nie , konsisten jek guna minyakBoonga . Tak susag uolls . Kukuhkan basic rutin tue penting . Lepastu taraaa hasilnyee ๐Ÿ˜ . Ha , serius . Siapa yang amalkan MINYAKBOONGA nie , jue sumpah kulit cantik macam skin neelofa okies . Licin selicin pearl gituu . Korang nak cantik tak ? . Ha , jom cepat2 grab minyakBoonga nie . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . HARGA RM49 POSTAGE RM8 COD ON #tamanu #tamanuniversiti #sekiahmakmur . . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongahq #minyakboongasekiahmakmur #minyakboongatamanu #minyakboongapeloles #minyakboongawangi #teamjulia

Ya allah , cantik cantik skin semua . . Korang perasan tak , apa persamaan dalam setiap wajah wajah yang cantik bersih nie ? Semua mengamalkan #minyakboonga right . . Yess , korang kalau nak kulit licin bak permata nie , konsisten jek guna minyakBoonga . Tak susag uolls . Kukuhkan basic rutin tue penting . Lepastu taraaa hasilnyee ๐Ÿ˜ . Ha , serius . Siapa yang amalkan MINYAKBOONGA nie , jue sumpah kulit cantik macam skin neelofa okies . Licin selicin pearl gituu . Korang nak cantik tak ? . Ha , jom cepat2 grab minyakBoonga nie . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . HARGA RM49 POSTAGE RM8 COD ON #tamanu #tamanuniversiti #sekiahmakmur . . . #minyakboongatanjungmalim #minyakboongahq #minyakboongasekiahmakmur #minyakboongatamanu #minyakboongapeloles #minyakboongawangi #teamjulia

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah .๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak Boonga atau Face Oil nie fungsi utama dia pakai kat muka la kan untuk jerawat , jeragat dan parut parut memang elok sangat leww . Muka pun rasa lembab jer bila pakai . Makeup mesti lah on point sbb minyak nie boleh dicampur dalam foundation atau pun di jadikan base sebelom makeup๐Ÿ˜ . Tapi eiza rasa lagi seminggu jew dah nk habis eiza punya Minyak Boonga nie sebab eiza dah gila sapu kat lengan/kaki ๐Ÿ˜… bagi hilang strechmark tuh. Haaaa kitaaa kasi bubuhhhhhh๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongahq #minyakboongawangi #minyakboongatamanu #minyakboongasekiahmakmur

Minyak Boonga atau Face Oil nie fungsi utama dia pakai kat muka la kan untuk jerawat , jeragat dan parut parut memang elok sangat leww . Muka pun rasa lembab jer bila pakai . Makeup mesti lah on point sbb minyak nie boleh dicampur dalam foundation atau pun di jadikan base sebelom makeup๐Ÿ˜ . Tapi eiza rasa lagi seminggu jew dah nk habis eiza punya Minyak Boonga nie sebab eiza dah gila sapu kat lengan/kaki ๐Ÿ˜… bagi hilang strechmark tuh. Haaaa kitaaa kasi bubuhhhhhh๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongahq #minyakboongawangi #minyakboongatamanu #minyakboongasekiahmakmur

Minyak Boonga atau Face Oil nie fungsi utama dia pakai kat muka la kan untuk jerawat , jeragat dan parut parut memang elok sangat leww . Muka pun rasa lembab jer bila pakai . Makeup mesti lah on point sbb minyak nie boleh dicampur dalam foundation atau pun di jadikan base sebelom makeup๐Ÿ˜ . Tapi eiza rasa lagi seminggu jew dah nk habis eiza punya Minyak Boonga nie sebab eiza dah gila sapu kat lengan/kaki ๐Ÿ˜… bagi hilang strechmark tuh. Haaaa kitaaa kasi bubuhhhhhh๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/MB . . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongahq #minyakboongawangi #minyakboongatamanu #minyakboongasekiahmakmur

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Dalam banyak banyak minyak boonga ni jew yang paling sedap & selesa pakai! lepas ni nak beli boleh la datang jumpa eiza tau, sbenarnya nak beli untuk diri sendiri, tapi taktahu la kenapa boleh terbeli banyak ni ๐Ÿ˜‚ sambil simpan stok untuk diri sendiri, sambil untuk cust nak beli #cod pun boleh jugak . Mungkin orang kata kalau dah ketagih pakai, memang tak sedar, alang alang ambik untuk diri sendri apakata buat stock sekali ๐Ÿ˜˜ boleh kita sama sama cantik. Benda yang best kita kena share โœŒ๐Ÿป . HARGA RM49 POSTAGE ๐Ÿ“ฎ RM8 COD ONZ ๐Ÿš— . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/minyakboonga . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboongaperak #eizacosmetic #codonz #tamanu #tamansekiahmakmur #tanjungmalim

Dalam banyak banyak minyak boonga ni jew yang paling sedap & selesa pakai! lepas ni nak beli boleh la datang jumpa eiza tau, sbenarnya nak beli untuk diri sendiri, tapi taktahu la kenapa boleh terbeli banyak ni ๐Ÿ˜‚ sambil simpan stok untuk diri sendiri, sambil untuk cust nak beli #cod pun boleh jugak . Mungkin orang kata kalau dah ketagih pakai, memang tak sedar, alang alang ambik untuk diri sendri apakata buat stock sekali ๐Ÿ˜˜ boleh kita sama sama cantik. Benda yang best kita kena share โœŒ๐Ÿป . HARGA RM49 POSTAGE ๐Ÿ“ฎ RM8 COD ONZ ๐Ÿš— . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/minyakboonga . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboongaperak #eizacosmetic #codonz #tamanu #tamansekiahmakmur #tanjungmalim

Dalam banyak banyak minyak boonga ni jew yang paling sedap & selesa pakai! lepas ni nak beli boleh la datang jumpa eiza tau, sbenarnya nak beli untuk diri sendiri, tapi taktahu la kenapa boleh terbeli banyak ni ๐Ÿ˜‚ sambil simpan stok untuk diri sendiri, sambil untuk cust nak beli #cod pun boleh jugak . Mungkin orang kata kalau dah ketagih pakai, memang tak sedar, alang alang ambik untuk diri sendri apakata buat stock sekali ๐Ÿ˜˜ boleh kita sama sama cantik. Benda yang best kita kena share โœŒ๐Ÿป . HARGA RM49 POSTAGE ๐Ÿ“ฎ RM8 COD ONZ ๐Ÿš— . . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60134565444/minyakboonga . . #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboongaperak #eizacosmetic #codonz #tamanu #tamansekiahmakmur #tanjungmalim

Semua makin cantik dan chingg ! . Yess , inila kesannya bila kita konsisten dan setia menggunakan #minyakboonga . Skin makin bersinar dan merelitt relit lahaii . . Korang da memboonga kew belum ? Kalau belum baik cepat cepat memboonga ok . Lambat2 nanti menyesal weyy . . Orang lain da cantik berkilat . Awak awak still mcm tue lagi haa ๐Ÿ˜‰ . . Jangan risau minyakBoonga the best susuk untuk skin korang . . HARGA RM49 POSTAGE ๐Ÿ“ฎ RM8 . area #tanjungmalimperak #tamansekiahmakmur #tamanu #pasarkaratupsi COD ONZ ๐Ÿš— . Please click link di bio ๐Ÿ“ฒ atau dm ๐Ÿ’Œ tq syg ๐Ÿ’‹ . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongawangi #eizacosmetic #tamanu #tamansekiahmakmur #tanjungmalimperak

Semua makin cantik dan chingg ! . Yess , inila kesannya bila kita konsisten dan setia menggunakan #minyakboonga . Skin makin bersinar dan merelitt relit lahaii . . Korang da memboonga kew belum ? Kalau belum baik cepat cepat memboonga ok . Lambat2 nanti menyesal weyy . . Orang lain da cantik berkilat . Awak awak still mcm tue lagi haa ๐Ÿ˜‰ . . Jangan risau minyakBoonga the best susuk untuk skin korang . . HARGA RM49 POSTAGE ๐Ÿ“ฎ RM8 . area #tanjungmalimperak #tamansekiahmakmur #tamanu #pasarkaratupsi COD ONZ ๐Ÿš— . Please click link di bio ๐Ÿ“ฒ atau dm ๐Ÿ’Œ tq syg ๐Ÿ’‹ . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongawangi #eizacosmetic #tamanu #tamansekiahmakmur #tanjungmalimperak

Semua makin cantik dan chingg ! . Yess , inila kesannya bila kita konsisten dan setia menggunakan #minyakboonga . Skin makin bersinar dan merelitt relit lahaii . . Korang da memboonga kew belum ? Kalau belum baik cepat cepat memboonga ok . Lambat2 nanti menyesal weyy . . Orang lain da cantik berkilat . Awak awak still mcm tue lagi haa ๐Ÿ˜‰ . . Jangan risau minyakBoonga the best susuk untuk skin korang . . HARGA RM49 POSTAGE ๐Ÿ“ฎ RM8 . area #tanjungmalimperak #tamansekiahmakmur #tamanu #pasarkaratupsi COD ONZ ๐Ÿš— . Please click link di bio ๐Ÿ“ฒ atau dm ๐Ÿ’Œ tq syg ๐Ÿ’‹ . #minyakboonga #minyakboongatanjungmalim #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongawangi #eizacosmetic #tamanu #tamansekiahmakmur #tanjungmalimperak

Minyak boonga ni boleh dijadikan terapi taw ๐Ÿ˜‰ . Hurmm,mesti tak percayakan kalau eiza cakap ni.. betul ni, sekali dah terkena dengan sumpahan bauan minyak boonga ni pasti korang akan addicted nak bau lagi dan lagi dan lagi dan lagi โ—โ—โ—โ— . Belom lagi kalau calit kat muka.. dia punya aura tue lain macam sangat ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ untuk yang kulit SENSITIF jangan risau jangan bimbang kami takkan pulaukan anda.. minyak boonga ni sesuai untuk anda.. . Kenapa eiza cakap dia sesuai untuk anda,sebab minyak boonga ni NATURAL.. BIG NO ARTIFICIAL FRAGRANCE โœ” so usah kamu bimbang ye sayang2 . . Untuk yang kulit berminyak, kulit kering and kulit normal ini lagi lagi lagi sesuai untuk kamu sayang. . DAN satu lagi kelebihan minyak boonga ni.. Dia multipurpose โœ” bak kata orang mat saleh dia serba boleh ... . Kenapa eiza cakap dia serba boleh? . Sebab dia boleh dijadikan moisturizing,hydrating,glowing and treating skin ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . So NO NO NO EXCUSEโ—โ—โ—jangan cakap tak ada masa nak jaga muka taw ๐Ÿ˜Š . Harga RM49 exc postage ๐Ÿ“ฎ . area #tamansekiahmakmur #tamanu #tanjungmalimperak cod onz ๐Ÿš— . . #teamaifaazlan #minyakboongatanjungmalim #minyakboongawangi #minyakboonga #eizacosmetic #minyakboongatamanu #minyakboongasekiahmakmur #upsi

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty