Photos and Videos about

📷: Phone. ————————————————— 19/01/18. ————————————————— #陳ㄆ📷 #photography #phonephoto #phonephotography #picture #pic #light #architecture #ceiling #sun #sky #blue #through #trainstation #square #insight #shadow #asia #travel #transportation #mrt #train #taipei #taiwan #臺灣 #台灣 #台北

【🏝告知 #youtubeライブ】 カラン式による『タイ語レッスン初級』完全マスター講座 毎週土曜日 20:00~20:30 1月26日(土)スタート ※YouTubeで「サバーイタイランゲージ」で検索 第①巻 第1課「峰子です」 1月26日(土)20:00~20:30 カランメソッド(Callan Method)は、 イギリスで生まれた画期的な外国語の学習方法です。 時間当たり通常の4倍の反復練習で ✅外国語脳をつくり ✅リスニング力と ✅スピーキング力 を飛躍的に向上させます。 [カラン式ルール] 同じ質問を2回繰り返すので、その後、 フルセンテンスで返答して下さい。 タイ語テキストの決定版『タイ語レッスン初級』 をカラン式で完全にマスターすることを目的と した極めて実用的な講座です。 ぜひライブにてご試聴ください。 ・ご都合の悪い方は、録画でのご視聴も可能です。 ・『場面で役立つ使えるタイ語』は、前掲書の  タイ国内版タイトルで、ページ数まで同一です。 #タイ#タイ語#タイ語教室#カラン式#タイ文字#サバーイ#バンコク#スクンビット#シーロム#トンロー#プロンポン#エカマイ#オンヌット#タニヤ#アユタヤ#スコータイ#チェンマイ#チェンライ#プーケット#シラチャ#パタヤ#エンポリアム#エムクオーティエ#サイアムパラゴン#ソーソートー#タイ航空#bts#mrt#サバーイタイランゲージ

Sefruit story,, . . Seperti biasanya, hari-hari menggunakan transportasi KRL dan online.. Sore haripun tiba, langsunglah bergegas u/siap2 pulang krn takut harga naik dijam sibuk 😅 (ett sobat misqueen begini nih),, sesampainya di stasiun dgn langkah kaki yg cukup slow ini berjalanlah menuju ke peron, sdgkn org2pun berlarian takut tertinggal kereta dan pastinya semakin sore semakin penuh sesak.. Sambil menunggu kereta datang menyederkan tubuh mungil ini (iya'in aja ya) ke tembok dan tentunya menyibukan diri dgn main hago 😆.. Keretapun tiba, lgsg saja msk ke gerbong paling belakang , tentunya dgn antrian saling desak-desakan memperebutkan tmpt duduk (ya begitulah) 😂,tapiii dgn terpaksalah berdiri krn berebutan dgn emak2 yg super cekatan, berdiripun jg sambil bersender (merem melek ngantuk).. Singkat cerita, turunlah distasiun transit,, dalam hati berkata "harus dpt duduk gpp nunggu kereta lama yg penting duduk bisa rebahan bentar" daannn akhirnya yess duduk (ntah knp merasa senang), dan ntah mengapa hr itupun sgt capek, tertidurlah dikereta anginnya pun semilir semilir bikin mata kriyep kriyep,, saking pules'nya sampailah kereta itu dipemberhentian terakhir (parung panjang) dan dibangunkanlah oleh petugas 'mbak,, mbak,, bangun mbak keretanya mau pulang ke DIPO' 😅😅😅 . . Begitulah ceritaku diminggu ini~ . . . #latepost #instastory #instagram #mrt #krl #ceritakrl #anakkereta #tsimshatsui #ootd #jalanjalan #hongkong

Happy Birthday to the Lil Guy who stands at the top of the steps to welcome me home (most days 🤨). He is my Teenager and my Old Man all wrapped into a loving, super chill, deep lap sitting; yet moody, picky, introverted and stubborn soul.  Yep, my #topaz! is celebrating his 13th (91st in Dog years 😮) Birthday! Can't imagine life with out him. He makes me smile. ❤🐶 🎤FB help me wish my #baby a Happy Birthday...and many more. 🎶 #imadogmom #toddlerthatnevergrowsup #rescuedfrompuppymill #hindsight2020 #mychildhas4legs #mytp #dogchild #dogboy #furbaby #thepaz #mrt #eyelashes #toptop #topiary #dogg #shihpoo #pooshih #ourbirthstones💎

$1 each plus shipping. 2 copies in stock. #mrt and the #tforce #1 Polybagged with gold foil trading card. NM condition. All comics come bagged and boarded. Shipping is $3 for the 1st comic and just add 25cents each additional comic added to the order. Claim below. #etcbmrt

Great Grandfather with his Great Grandson. Great all round. #generations #terryandjack #cousinsbaby #littlejack #mrt #thegees #family

yukko
(@yucchon15)

33 Minutes Ago

. . 台湾旅行記 2019.1.21 . *高雄* ① 美麗島駅 構内の天井いっぱいに広がるステンドグラスは圧巻もの。とても綺麗でした✨✨✨ 「世界で最も美しい地下鉄の駅」の2位に選ばれたの、わかりますヽ(´▽`)ノ . ②③④ ツアー観光が終りホテルにチェックインした後、主人と2人で六合夜市に行く為、MRT ( 地下鉄)に乗ってみました。電車の中も綺麗で人も少なく乗り心地良かったです😊 . #台湾旅行 #高雄 #美麗島駅 #mrt #地下鉄の駅 #地下鉄に乗ってみた #世界2位 #ステンドグラスアート #美しい駅#夫婦旅#観光スポット

💓ระหว่างแชมพูไม่มีฟองและแชมพูที่มีฟองแตกต่างกันอย่างไร ?? คนส่วนใหญ่เข้าใจว่า แชมพูยิ่งฟองเยอะ ศีรษะก็ยิ่งสะอาด ซึ่งความจริงแล้ว ฟองไม่ได้ช่วยให้ในการทำความสะอาดค่ะ 🌴แชมพูที่มีฟองเยอะส่วนใหญ่จะมีส่วนผสมของสารลดแรงตึงผิว/ซัลเฟต ฟองเยอะ ซึ่งผู้ที่ใช้แชมพูที่มีสารซัลเฟตหรือสารลดแรงติงผิวเป็นเวลานาน จะทำให้เกิดการระคายเคืองของหนังศีรษะ เกิดอาการคัน มีรังแค และหนังศีรษะมัน เส้นผมหลุดร่วง เส้นผมแห้งแตกปลาย เพราะมันเข้าไปชะล้างความชุ่มชื้นและทำลายเกล็ดผมให้เสียหายนั่นเอง 🌴ส่วนแชมพูที่มีฟองน้อย หรือไม่มีฟอง ส่วนใหญ่จะเป็นสารสกัดจากพืชสมุนไพร🍀🌿🌱ที่มีคุณสมบัติในการยั้บยั้งการเชื้อราและต่อต้านจุลรินทรีย์ จึงทำให้เกิดฟองเองตามธรรมชาติ โดยไม่ก่อให้เกิดการระคายเคืองหรือมีผลข้างเคียงต่อเส้นผมและหนังศีรษะ ตรงกันข้าม ยังสามารถช่วยลดอาการผมร่วง สร้างความแข็งแรงให้แก่เส้นผม 📌วิธีสังเกตขณะสระผม แชมพูที่มี สาร SLS หรือ SLES จะเกิดฟองเป็นจำนวนมาก เมื่อล้างน้ำสะอาดจะสัมผัสเส้นผมได้ว่าสากมือ (นั่นเป็นเพราะเกล็ดผมเปิดมากผิดปกติ) และเมื่อผมแห้ง ผมจะชี้ฟูไม่มีน้ำหนัก ซึ่งจะแตกต่างจากแชมพูที่มีส่วนผสมจากสารสกัดจากพืชสมุนไพร คือผมจะลื่นเมื่อสัมผัส รู้สึกสะอาดศีรษะแม้ฟองจะไม่มีมากก็ตามค่ะ . . 📌ชุดเล็ก250บาท ใช้ได้นาน1เดือน 📌ชุดใหญ่550บาท ใช้ได้นาน2เดือน 📌เซรั่ม 350 บาท ใช้ได้หลายเดือน #รับตัวแทนพร้อมสอน😊 💚มีของแถมทุกออเดอร์ . 💖นัดรับ #พระโขนง #รามคำแหง #bts #mrt #มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🌴สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน ทัก Line: https://bit.ly/2LiUdWR🌴 #cocomilk #แชมพูcocomilk #แชมพู #เซรั่มบำรุงผม #แชมพูมะพร้าว #น้ำมันมะพร้าว #ผมสวย #ผมร่วง #ผมเสีย #รังแค #มะพร้าว #อ่อนโยน #ธรรมชาติ #คนท้องใช้ได้ #คนท้อง #เด็ก #เหา #เด็กใช้ได้ #รายได้เสริม #รวมทีม #รวย #ขายดี #ขายง่าย

hiroki ice
(@hirokiice)

55 Minutes Ago

💓ระหว่างแชมพูไม่มีฟองและแชมพูที่มีฟองแตกต่างกันอย่างไร ?? คนส่วนใหญ่เข้าใจว่า แชมพูยิ่งฟองเยอะ ศีรษะก็ยิ่งสะอาด ซึ่งความจริงแล้ว ฟองไม่ได้ช่วยให้ในการทำความสะอาดค่ะ 🌴แชมพูที่มีฟองเยอะส่วนใหญ่จะมีส่วนผสมของสารลดแรงตึงผิว/ซัลเฟต ฟองเยอะ ซึ่งผู้ที่ใช้แชมพูที่มีสารซัลเฟตหรือสารลดแรงติงผิวเป็นเวลานาน จะทำให้เกิดการระคายเคืองของหนังศีรษะ เกิดอาการคัน มีรังแค และหนังศีรษะมัน เส้นผมหลุดร่วง เส้นผมแห้งแตกปลาย เพราะมันเข้าไปชะล้างความชุ่มชื้นและทำลายเกล็ดผมให้เสียหายนั่นเอง 🌴ส่วนแชมพูที่มีฟองน้อย หรือไม่มีฟอง ส่วนใหญ่จะเป็นสารสกัดจากพืชสมุนไพร🍀🌿🌱ที่มีคุณสมบัติในการยั้บยั้งการเชื้อราและต่อต้านจุลรินทรีย์ จึงทำให้เกิดฟองเองตามธรรมชาติ โดยไม่ก่อให้เกิดการระคายเคืองหรือมีผลข้างเคียงต่อเส้นผมและหนังศีรษะ ตรงกันข้าม ยังสามารถช่วยลดอาการผมร่วง สร้างความแข็งแรงให้แก่เส้นผม 📌วิธีสังเกตขณะสระผม แชมพูที่มี สาร SLS หรือ SLES จะเกิดฟองเป็นจำนวนมาก เมื่อล้างน้ำสะอาดจะสัมผัสเส้นผมได้ว่าสากมือ (นั่นเป็นเพราะเกล็ดผมเปิดมากผิดปกติ) และเมื่อผมแห้ง ผมจะชี้ฟูไม่มีน้ำหนัก ซึ่งจะแตกต่างจากแชมพูที่มีส่วนผสมจากสารสกัดจากพืชสมุนไพร คือผมจะลื่นเมื่อสัมผัส รู้สึกสะอาดศีรษะแม้ฟองจะไม่มีมากก็ตามค่ะ . . 📌ชุดเล็ก250บาท ใช้ได้นาน1เดือน 📌ชุดใหญ่550บาท ใช้ได้นาน2เดือน 📌เซรั่ม 350 บาท ใช้ได้หลายเดือน #รับตัวแทนพร้อมสอน😊 💚มีของแถมทุกออเดอร์ . 💖นัดรับ #พระโขนง #รามคำแหง #bts #mrt #มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🌴สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน ทัก Line: hirokiice🌴 #cocomilk #แชมพูcocomilk #แชมพู #เซรั่มบำรุงผม #แชมพูมะพร้าว #น้ำมันมะพร้าว #ผมสวย #ผมร่วง #ผมเสีย #รังแค #มะพร้าว #อ่อนโยน #ธรรมชาติ #คนท้องใช้ได้ #คนท้อง #เด็ก #เหา #เด็กใช้ได้ #รายได้เสริม #รวมทีม #รวย #ขายดี #ขายง่าย

99 red balloons 🎈🎵🎈🎵 ... First time for me to touch one of these !! I wanted to pop them so badly but these days, plastics are way too strong 🤣 #plastic #balloon #red #baby #mrt #smrt #pop #happy #babypictures #smile #happybaby #tongue #lick #air #new #instagood

👌 Our tart and others product tagline Always fresh from ovan or kuali gitu 😛 Next promo guys Stay tuned 💕 Salam kasih sayang dr Team hanglipur 100% mgunakn buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm#hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

哥盡量搭乘大眾運輸工具,減少二氧化碳排放👍🏻 #捷運 #mrt #baby #7monthsold #7monthsbaby #breeze #instagram #photography

More than 400 MRTans Achievers Go to Hainan 27 -31 January 2019... The Biggest Overseas Trip by Insurance Agency (Not Company...!!!) ever...!!! #mrt #mrtgroup #mrtgoestohainan #mrtaskyfullofstars

Peluang yang datang jangan dipersiakan. Tak tau lagi bila boleh masuk sini lagi. 🚈🚈🚈

More than 400 MRTans Achievers Go to Hainan 27 -31 January 2019... The Biggest Overseas Trip by Insurance Agency (Not Company...!!!) ever...!!! #mrt #mrtgroup #mrtgoestohainan #mrtaskyfullofstars

昨日飲みすぎて、今日も早かったから、疲れた… バンコク美味しいもの多い #bangkok #thailand #バンコク #トランジット #タイ #ラビットカード #mrt #カオマンガイ #ライススープ #ricesoup

ขอบคุณ #2ชุดใหญ่1ชุดเล็ก1สบู่ จากลูกค้่าจ้า😍 อยากผมสวย ผิวสวย มาใช้ cocomilk 🌴นะจ้า สารสกัดจากธรรมชาติ ❌ไม่เป็นอันตรายต่อเส้นผมและผิว มาลองใช้แล้วจะรัก😍 📌ชุดเล็ก250บ. ชุดใหญ่550บ. สบู่79บ. โปร2ก้อน150บ. . . 📌ชุดเล็ก250บาท ใช้ได้นาน1เดือน 📌ชุดใหญ่550บาท ใช้ได้นาน2เดือน 📌เซรั่ม 350 บาท ใช้ได้หลายเดือน #รับตัวแทนพร้อมสอน😊 💚มีของแถมทุกออเดอร์ . 💖นัดรับ #พระโขนง #รามคำแหง #bts #mrt #มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🌴สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน ทัก Line: https://bit.ly/2LiUdWR🌴 #cocomilk #แชมพูcocomilk #แชมพู #เซรั่มบำรุงผม #แชมพูมะพร้าว #น้ำมันมะพร้าว #ผมสวย #ผมร่วง #ผมเสีย #รังแค #มะพร้าว #อ่อนโยน #ธรรมชาติ #คนท้องใช้ได้ #คนท้อง #เด็ก #เหา #เด็กใช้ได้ #รายได้เสริม #รวมทีม #รวย #ขายดี #ขายง่าย

ขอบคุณ #2ชุดใหญ่1ชุดเล็ก1สบู่ จากลูกค้่าจ้า😍 อยากผมสวย ผิวสวย มาใช้ cocomilk 🌴นะจ้า สารสกัดจากธรรมชาติ ❌ไม่เป็นอันตรายต่อเส้นผมและผิว มาลองใช้แล้วจะรัก😍 📌ชุดเล็ก250บ. ชุดใหญ่550บ. สบู่79บ. โปร2ก้อน150บ. . . 📌ชุดเล็ก250บาท ใช้ได้นาน1เดือน 📌ชุดใหญ่550บาท ใช้ได้นาน2เดือน 📌เซรั่ม 350 บาท ใช้ได้หลายเดือน #รับตัวแทนพร้อมสอน😊 💚มีของแถมทุกออเดอร์ . 💖นัดรับ #พระโขนง #รามคำแหง #bts #mrt #มีบริการเก็บเงินปลายทาง 🌴สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน ทัก Line: hirokiice🌴 #cocomilk #แชมพูcocomilk #แชมพู #เซรั่มบำรุงผม #แชมพูมะพร้าว #น้ำมันมะพร้าว #ผมสวย #ผมร่วง #ผมเสีย #รังแค #มะพร้าว #อ่อนโยน #ธรรมชาติ #คนท้องใช้ได้ #คนท้อง #เด็ก #เหา #เด็กใช้ได้ #รายได้เสริม #รวมทีม #รวย #ขายดี #ขายง่าย

Thai925
(@thai925)

2 Hours Ago

Most of my peeps are just getting their day started. We’ve joined the throngs of Thais just ending their day. Busy times!🙏🏻😮🇹🇭#mrt #bangkoklife #goinghome #workinghard #market

Mass Rapid Transit (MRT) akan resmi dioperasikan secara komersil pada bulan Maret 2019. Namun ada fakta menarik, bahwa rencana pembangunan #mrtjakarta sudah dirintis sejak tahun 1985. . Pada tahun 2005, Presiden pada saat itu menegaskan proyek MRT Jakarta merupakan proyek nasional. Bagaimana kalo kita mengenal sejenak sejarah MRT di Jakarta. Tak kenal maka tak tayang ~ #indonesiabaik #pembangunan #mrt

Lift No. 10 (hit the double digits! Yay!) of 2019 finished up with five rounds of this descending ladder kettlebell complex • Curtsy Squats: 10/9/8/7/6 reps per side • Thrusters: 8/7/6/5/4 reps • Ballistic Rows: 10/9/8/7/6 reps per side • Without putting the kettlebell down! • • #favouriteworkout #kettlebellcomplex #mrt #metcon #metabolicresistancetraining #workoutvideo #video #exercisevideo #workout #fitness #personaltrainer #fitover45 #kettlebell #kettlebellworkout #fitchick #gymvideo

A bit of colour to brighten a dreary January day.

📍台北市 香味撲鼻的梅花,不只外貌迷人,其優雅的姿態更是一絕,絕對是冬季必賞的自然美景;然而在繁華的台北市,竟然還有一處內行人才知道的「賞梅秘境」?究竟在哪裡呢,來看新文章就知道啦! / 文章網址在主頁哦~❤️ / 圖片來源:截自台北旅遊網臉書專頁,高讚賢/攝 / 歡迎Tag @travel.peggy_ 或是私訊我 讓您的美照讓更多人看見哦✌🏼 / #台北市 #梅花 #秘境 #白梅 #士林區 #志成公園 #冬季 #賞梅 #taipeicity #taipeitravel #park #nature #taiwan #taiwantravel #mrt #newtalk #shilin

(@nurachan6131)

3 Hours Ago

Swipe buat lihat seperti apa sih interior MRT Jakarta itu.... Body dari luar memang sama seperti heavy rail biasa, tapi interiornya simpel seperti MRT normal sih Btw ini nyaman loh, maklum udah pakai famili bogie terbaru yang lagi hits dipakai komuter di Jepang Gabakal peduli sama kursi plastik deh kalo udah tau nyaman gini 😂😂 . . . . #mrt #mrtjakarta #emu #jakarta #massrapidtransit bukan #commuterline #krl #kereta #indonesianrailway #testrun #電車 #日本車両

小学5年生男子。 同じ陸上クラブの子で、 走ると足が痛いとのことで施術。 ゲーム時間が長いせいもあるのか、巻き肩と、首の位置も気になりました。 右がafter。 横からも後ろからの写真も 立ち姿かわったのがわかりますね。 腰痛母も施術。姿勢改善し 肩も腰もスッキリしました❤️ #姿勢改善 #mrt #ゲーム #巻き肩

Have a feast for your next lunch at @tankoyayakiniku. Order 4 luncb sets and get a Japanese pancake FREE! Happening here, only in @sunway_nexis. Like and follow us to stay updated. #sunwaynexis #jomnexis #stopbynexis #kotadamansara #petalingjaya #kualalumpur #malaysia #selangor #sunway #mrt #events #sunwaynexisalwayshappening #instagood #instadaily #instafood #instafoodie #food #foodporn #delish #delicious #makan #seafood #fish #lunch #chinesefood #foodandmakan

#magnetresonanztomographie #mrt Verfahren zur Darstellung von Struktur bzw. Funktion von Geweben und Organen im Körper. Wir sind heute nach einem Jahr #basismedikation zum Kontroll MRT! . Spaß macht es gar nicht, aber da müssen wir durch! Hoffentlich geht es Euch gut 🍀 #kinderrheuma #rheumatoidarthritis #rheuma #kindmitrheuma #hamburg #elterninitiative #eltern #chronischkrank #jia #juvenilearthritis #rheumatologie #radiologie #gesundheit #krankenhaus

At the start of every Yoga class, I really try to remind everyone that the class isn't about trying to push yourself & put yourself in painful poses. Yesterday was a prime example, I can't be in high lunge as its to painful for my hip. I just lowered my back knee to make it easier. How many of you listen to the teacher & do adaptations to suit your body? Remove pain from your practice & I guarantee you'll improve much faster. . . #yogi #yogauk #yogatraining #yogisofinstagram #yogis #yogateacher #yogafit #yogajournal #yoga #lunge #highlunge #yogadaily #yogaposes #mrt #rocky #boxing #yogainspiration #yogapractice #nottinghamshire #lincolnshire #mentalhealth #meditation

. Hebatnya, Jakarta seperti roda kereta api yang tak pernah mengeluh meski berputar dan selalu bergesekan dengan benda keras lainnya. Jakarta bagiku adalah tentang kerja keras. Dalam bentuk apapun. Jakartaku, aku tak perlu lagi menceritakan dengan detail bagaimana kau banyak ambil andil dalam berbagai cerita hidupku. Kau sudah paham betul bagaimana cerita itu digurat. Jakarta_ . . . . . . . Read more: 👇👇👇👇 . http://secercahceloteh.blogspot.com . . #jakarta #mrtjakarta #mrt #jakartaselatan #aksara #secercahceloteh

Cindy Chu
(@060cindy060)

30 Minutes Ago

800元不收服務費可吃到一頓法式的全套餐 是多麼的難能可貴啊!! 不囉嗦看文去~~!! https://beautychu060.pixnet.net/blog/post/226946498 #我朋友好會找餐廳 #史上離捷運站最近的餐廳 #出站只要走10步 #台灣美食 #台北美食 #taipeifood #taipei #taiwan #法國餐廳 #法式料理 #法國菜 #france #bistro #善導寺 #blogger #cindy的彩色筆記本 #mrt #foodie

Bommmbbbb Kebabombbbb💣💣💣 . Ayam korean spicy ni sebenarnyaaa alaaaa alaa sos #blackbomb yg menyaluti ayam goreng 😍 Sapa pernah makan kyochon mesti tahu rasa dia macam mana 😝 . SPECIAL COMBO IS COMING🔥 PERFECT COMBO BOMBB💥💥 BOMB BOMB PUNYA🤩 LAI LAI 😋 SEMANTARA STOCK MASIH ADA 😂 Items Dari @mamagfood CHEESEBOMB 🔥 RM 18 BLACKBOOMB 🔥 RM 15 PM Untuk Oder Yea 😁 www.wasap.my/+60132665969/sayanakcheeseboom 🚗COD (RM 3) : - Petaling Jaya - Taman Medan - Taman Dato' Harun - Taman Sri Manja - Taman Sri Sentosa -Seluruh Stesen LRT (Bergantung Pada Jarak) Masjid Jamek - Dataran Merdeka Moga Dimurahkan Rezeki 😬 #cheesebomb #cheesebombpj #tamanmedan #tamansrimanja #stesenlrt #sunwaypyramid #makanansedap #pantaidalam #desamentari #makanancod #petalingjaya #selangor #mamagfood #deliveryfood #bangsar #cheesebombmalaysia #malaysianfood #mrt #tamandatoharun #tamansrisentosa #mamagfood #agentcheesebomb #dataranmerdeka #masjidjamek #sosayamsamurai #popiacarbonara #hotcheese #samuraicheese #cheesechips #makananviral

ЭСКИМО НА ЗАВТРАК ЗАПУСТИТ РАБОТОСПОСОБНОСТЬ МОЗГА Довольно необычное время года выбрано для сегодняшнего праздника, однако, как оказалось, это скорее совпадение: именно 24 января был получен патент на известное всем эскимо. Знаменитое мороженое было изобретено в США в начале 20-х годов прошлого столетия и с тех пор, в этот день, эскимо отмечает свое рождение. Считается, что подобный холодный десерт был на столе у императора Нерона. Версий об “авторстве” эскимо существует немало, однако по одной из наиболее распространенных, создателем его является американец Христиан Нельсон (обладатель патента, согласно другому источнику - Кристиан Кент). Этому кулинару-кондитеру пришла в голову идея покрыть сверху брикет сливочного мороженого слоем шоколадной глазури. Своему изобретению он дал название “Eskimo Pie”, что означает “пирожок эскимоса”. Существует также французская версия названия, согласно которой словом “эскимо” назывался детский комбинезон, напоминающий одежду эскимосов. Так мороженое, которое было “одето” в “комбинезон” из шоколада, получило свое название. О вкусах, разумеется, не спорят, но можно смело предполагать, что почитателей этого лакомства в мире огромное число. Ну а что же можно сказать об иных, нежели вкусовые, качествах мороженого? В чем его польза, а может быть и вред для здоровья? Так, например, интересные данные получил исследователь из Японии. Было показано, что мороженое перед завтраком увеличивает скорость реакции и способствует лучшему восприятию информации. Была выдвинута гипотеза о связи повышенной мозговой активности не с мороженым, а с холодом. Иными словами, он помогал “пробуждению” мозга. Исследование было расширено, однако выпиваемая с утра холодная вода способствовала усилению работоспособности и мозговой активности не так ощутимо. Чем в итоге объясняются полученные результаты, ученому пока не совсем понятно. Приписывают этому сладкому десерту и другие полезные свойства. Под влиянием мороженого вырабатывается серотонин - с ним, в частности, связано хорошее настроение и повышение устойчивости к стрессу. Обладает “сладкий лед” и закаливающим эффектом, однако “приучать” к нему горло следует постепенно.

Amb la mirada i els esforços centrats per a la segūent prova! . @lasantavall 🏁🚵‍♂️🏁 . . @mrt_cycling_club_malgrat #orbea #orbeaalma #mrt #mrtservices

I have special interest in those things #útandtrain #úttrip #metro #metrostation #lrt #mrt #malaysia #kl #petalingjaya

TransJakarta Bus MetroTrans 9D Pasar Minggu - Tanah Abang masih sangat longgar untuk ukuran perjalanan sore begini (sekitar pukul 16:30), namun jalan terasa sudah macet tersendat. Andai saja banyak yang beralih pakai angkutan umum, #transjakarta #commuterline (atau #mrt & #lrt nanti) jalan enggak bakal semacet ini. Yuk naik umum! #yuknaikumum #macet #traffic

Something stupid this way comes... -Step 1- 6.5” R2/Mr.T mash-up. Now ready for a silicone slathering. I’m calling this “R2-DT” or “R2-Hey Fool” perhaps “R2-BA”...other suggestions? Winner gets a free unpainted, resin cast of this when I’m done. #starwarstoys #resinmolds #cluttergallery #toyhacks #resincasting #customtoys #r2d2 #mrt #toymashup

category is: metro realness. catch the metro and ride with us when you join at play.wolvhaven.net 😎

🔨🔧Work in progress.....🔨🔧 🌹🍀In primavera sbocciano i tramezzini🌹🍀 Stay TRAMEZZINO Bottega del Tramezzino 📍Contrà San Bortolo, 21 Vicenza Lun - Ver : 8.00 - 19.30 Sab : 8.00 - 18.00 Domenica : Chiuso Per ordini o informazioni: - Cell: +393480149407 - Whatsapp: +393474610352 - Facebook #iltramezzinodivicenza #bdt #mrt #striveforgreatness #trusttheprocess #zuckenbergdaccilemoticondeltramezzino #marchmadness #staytramezzino

Gambor kene snap dgn paparazzi xde lesen. Kene mintak royalti nih.. Kredit Foto: @acalios #mrt #biketowork #dahonmalaysia #beskallipat #lfc

View from shuttle Train of Kuala Lumpur Internasional Airport (KLIA-1) . Despite the railway track downhill and uphill, this Airport train move fast and quite bumpy sometimes. You can see the bump on my recording. This train serve passager to move from main terminal entrance terminal C. The video continue after this post. #train #publictransport #airportlife #airport #railwayvideos #railway #railwaytracks #mrt #shuttletrain #trainstation

. . ►อยู่ที่ไหนต้องได้ใช้เพราะเราส่งให้ฟรี 🚚 Kerry หรือ 📮EMS บริการส่งทุกวัน 💰 บริการเก็บเงินปลายทาง COD . ►สั่งซื้อสมัครตัวแทน ♻️acno5 850.- ♻️ 🆔 @beebstore มี @ นะคะ 🆔 @beebstore มี @ นะคะ 🆔 @beebstore มี @ นะคะ ✔️มาร์กที่ตอบโจทย์สิวโดยเฉพาะผิวแพ้ง่าย . เดินทาง #bts 🚈 #mrt 🚇 นัดรับได้ทุกสถานี 💥ประตูน้ำ พันทิพย์ พญาไท ราชเทวี สยามทุกจุด 🏍 ลำลูกกา ธูปเตมีย์ กม.25 ฤทธิยะ 🏍 ภูมิพล สะพานใหม่ บิ๊กซี โลตัส 🏍 สายไหม ออเงิน วัชรพล สุขาภิบาล 🏍 บางเขน วัดพระศรี เซนทรัลรามอินทรา 🏍 ราบ 11 ศรีปทุม เกษตร รัชโยธิน 🏍 เซนทรัลลาดพร้าว จตุจักร หมอชิต 🚙 วิภาวดี ดอนเมือง แจ้งวัฒนะ เมืองทอง 🚘 อยุธยา อ่างทอง นัดรับฟรี‼️

The path that goes forward #photooftheday #mrt #trans #workingday # streetphotograph. #bkk #metropolis

ai đó gửi mình sang hàn cho đi coi final concert đi 🤦🏽‍♀️🙃

👌 Our tart. & tagline Always fresh from ovan gitu Alhamdulillah Settle COD nk murah beli #borong okay Salam kasih sayang dr Team hanglipur Tq purchase dgn kami Guys kami mgunakn 100% buttercup & making penuh kasihsayang ... #tartgulung #tartnenas #klmu #biskut #um #gebu #sayajual #bazarpaknil #upm #ceras #maluri #nanding #hululangat #sgbesi #mrt #lrt #tartgebu #midvalley #segi #kajang #hukm#hkl #pavilion #maryk #dyxy #codcheras #codklcc Tempahan always Dibuka

Jia
(@jia_1027)

6 Hours Ago

-  一個熟悉的地方 如今變得好陌生 人還是一樣多還是一樣擠  原來這是我生長的地方啊😂  -  莫忘初衷  -   ❤️🧡💛💚💙💜🖤 #taipei#mrt#101#taipei101# important#myself#date#family#afternoontea# #instagood#goodgirl#iphone7#lovefashion#love #love#instadaily#instafashion #like4like#l4l #follow4follow#f4f#likeforlike

#S&P เปิดแล้วน๊าา ลองกินครั้งแรก อร่อยดีนะ🥤🍫 #metromall #mrt #chatuchakpark #bluecup #coffee

#repost @plaza_blokm • • • • • Ini dia yang ditunggu-tunggu pengunjung Plaza Blok M. Sebentar lagi MRT Jakarta akan beroperasi dan terakses langsung ke lantai 1 Plaza Blok M. Uji coba terus dilakukan setiap hari untuk memastikan sistem keamananya. www.plazablokm.com, like fanpage Plaza Blok M, twitter @plaza_blokm, IG plaza_blokm #mrtjakarta #mrt #keretabawahtanah #transportation #plaza_blokm

. Singapore Lau Pa Sat ラオ・パ・サ Hawker ホーカー --📷---------------- Bayfront Station ↓ 2 minutes 🚃 Downtown Station ↓ 4 minutes 🚶 Lau Pa Sat --------------------- . シンガポールといえば チキンライス! . ケチャップたっぷりの チキンライスじゃなくて、 鶏肉の旨味たっぷりの このチキンライス\(^^)/💛 お店のカウンターに置いてある ソースを混ぜながら食べるの最高! . . . . 私たちがお勧めするのは 1) 夜行くこと🌃  夜になると一部道路が閉鎖されて  外で食べることができる🍴 . 2) サテーを食べる  チキンライスも美味しいんです!  ただ、ここに来たなら  サテーにチャレンジしてほしい .  メニューには10本ずつの料金表示ですが、  鶏肉5本、牛肉5本、海老2本など  相談したら応えてくれます(^_^) . 3) ゆっくり選ぶ  敷地内に入ったら  席を勧められたり、メニュー見せて 「これは?美味しいよ。1つ?2つ?いくつ?」 と、すっごく焦らせてきます😅 .  私たちは、建物内で飲み物を買って  ぶらぶら歩いて、食べたいものを決めてから  席を取りました(*´∀`) . 支払いは、 お店で直接頼んだら、その場で。 席で注文したら、 料理を届けてくれた人に現金で💰 . 観光客も多いけど お店も多くて比較的安いので お勧めですよ! . . . . #海外旅行 #世界旅行計画中 #世界旅行 #旅女 #旅好き #ベイフロント#mrt #ダウンタウン #観光 #シンガポール旅行 #シンガポール料理 #チキンライス #サテー #国際恋愛 #遠距離 #遠距離恋愛 #シンガポール #worldtrip #travel #travelling #singapore #bayfront #downdown #chicken #chickinrice #hawker

JICAインドネシア山中所長、JIC鐵鉋さんと。 背が小せえーーー!! #輝け日本の技術! #mrt いよいよ3月開通! #jica#indonesia #descending #成長期はまだですか。

A Máquina Vermelha. Misterredtrouble possui mais de 30 títulos de Campeão, só pelo SGP são 25 primeiros lugares, 18 reservado campeão. Apesar de ir em poucas provas, possui registro superior de mérito, já ficou em oitavo na Nacional e sexto na copa dos Campeões categoria jovem, quando potro em meio a quase 250 potros, foi pra final e dos 48 finalistas ficou em 26 lugar. Já foi campeão com praticamente todos que montaram nele: (Luciano Silva, Luciano Filho, Euller Santos, Silvio Félix, Ivan Silva, Lucas Amaral, Saulo Santos Brauer, Vinícius Geneglu ). Possui mais de 50 pontos na ABQM. MRT é o cavalo. #mrt, #designerred, #misterredtrouble, #cavalodefogo, #3tambores,

S A A D
(@saad_boulaich)

32 Minutes Ago

Directed by me ♨️🎬. Adios Available on @youtube Link in bio ⬆️ —————— @bilal_assarguini_ @sefan_lartiste #maroc #tanger #tangier #france #rap #trap #rapmarocain #mrt #videoclip #clip #musicvideo #directed #adobepremierepro #lyricsvideo #artwork #aftereffects #graphicdesign #editing #photography #filmmaker #director #producer #prod #photoshop #premierepro #adobe