Photos and Videos about

Blu
(@blu_babies)

35 Seconds Ago

#repost @beautyxbymona using @morphebrushes 25B palette with @get_repost ・・・ @fakeupfix @wakeupandmakeup @abhfans @makeupgoals @xmakeuptutsx @abhjunkiess @makeupforbarbies @browgame @beauty1234__ @makegirlz #abh #dipbrowpomade #anastasiabrows #mua @undiscovered_muas @muafeatures_x #amu #wakeupandmakeup #makeuplook #catricecosmetics #jeffreestar #makeuptutorial #abhjunkiess #makeupforbarbies #undiscovered_muas @mua.support @highlighteronpoint @makeupforbarbies2 #inspomakeup @featuring_makeupartist @takeoversmua @cakefacedmuas @muasfeaturing @anissamakeup @larynbudi @abhglam @beauty_with_lejla @covert_beautiez @atarahmayhew #morphebabe #abhbrows #makeuptutorial #cutcrease #glittermakeup #browsonfleek #browsonpoint #makeuppictorial #muamafia #makeupinspiration #muasfam #makeup_repost_mua #muasfeaturing

DAYLYN💋
(@daysglam)

43 Seconds Ago

🍒CHERRY RED🍒 - Hi guys!! I finally was able to post tonight after I got bored and decided to do this look. It’s taken me a while to get over my fear of filming myself without makeup but I think the end product was pretty nice :) Anyways, welcome to my new makeup account & I hope y’all enjoy 💛 - comment which look I should do next!! - products used: @milkmakeup cooling water @toofaced hangover primer @anastasiabeverlyhills pomade dipbrow @wetnwild photo focus foundation @makeuprevolution conceal and define @morphe bronzer @maybelline fit me blush @colourpop super shock highlighter @morphe 35V stunning vibes palette @anastasiabeverlyhills modern renaissance @ardell faux minx wispies lashes @kyliecosmetics commando liquid lipstick - #makeup #milkmakeup #toofaced #anastasiabeverlyhills #wetnwild #makeuprevolution #morphe #maybelline #colourpop #ardelllashes #kyliecosmetics #cherry🍒 #makeuptutorial #makeupvideos #makeupartist #mua #mue

HARUS YAH WAJAH ITU PUTIH???? . . Putih belum tentu sehat Sehat tak harus putih Penting sehat apa putih??? Perawatan wajah di janjikan putih dlm wktu 7 hari, adaaaaa..... . Jamin itu sehat???? Jamin itu baik efek jangka panjangnya??? . Laaah... Klo dasar kulit nya gelap muka nya doang yg putih ( ngebayangin nya kayak apa coba ) . . Perawatan wajah mah yg penting sehat, kelihatan seger, ga kusam, ga ada flek, ga jerawatan, ga komedoan, apalah apalah masalah lainnya... Perawatan rutin, telaten hasil juga maksimal . Usaha takkan membohongi hasil Daripada pengen cepat hasil kilat efek nya sekarat,,hayoo 😣😣 . . Shineskin Solusi masalah kulit anda 😍😍 Kulit cantik dan sehat😉😉 . Yuk konsultasi di kita biar kulitmu sehat bersinar, aman dan halal KONSUL GRATIS WA 085799008568 ATAU KLIK LINK DIBIO #glowglowing #makeup #glowglowingskincare #glow #glowup #glowglowingmurah #beauty #glowglowing5in1 #glowing #mua #skincare #makeupartist #glowglowingoriginal #anastasiabeverlyhills #glowinthedark #glowglowingbeautyskin #glowglowing4in1 #glowskin #tatiskincare #glows #glowing_picture #glowy #glowinthedarknails #glowbabyglow #glowa #heightup #glowkit #glowupchallenge #glutacaps #like4like

Hi all! So this is me jumping on the bandwagon of the @officialbratz Challenge! 💋 I feel like out of all the Bratz, I’ve got more of a connection to Jade 😏 What about you guys!? 🤷🏽‍♀️💖 Also, I’ve never over drawn my lips this much and I’m not gonna lie I kinda like it 😂 I also would never ever rock this look out and about but there’s a first for everything, right? 🙌🏽😇 @jamescharles X @morphebrushes Unleash Your Inner Artist Palette @australiscosmetics Mel-Burn Lipstick #jamescharles #morphe #morphexjamescharles #unleashyourinnerartist #australis #bratz #bratzchallenge #makeup #beauty #makeupartist #mua #glam #passionforfashion #tagsforlikes #comment #like #followme #instadaily #instalikes #gothglam #instagram #motd #makeupoftheday

GlambyMata
(@glambymata)

51 Seconds Ago

Products used: Eyebrows: @anastasiabeverlyhills - Dip Brow Pomade (Soft Brown) & Brow Wiz ( Dark Brown) @coverfx - Cream Concealer ( N Light) @esteelauder - Brow Gel Eyes: @morphebrushes - James Charles Pallet @urbandecaycosmetics- Perversion Bigger Blacker Badder Mascara (Black) @nyxcosmetics - Eyeliners (Black & White) Lashes @YLLashes - YL Lashes in the style : Roció >Melani5< for money off Face: @narsissist - Natural Radiant Longwear Foundation @makeuprevolution - Conceal & Define (C7) @makeuprevolution - Conceal & Define (C13) @makeuprevolution- Luxury Baking Powder(Banana) @wetnwildbeauty -MegaGlow Contouring Palette (Caramel Toffee) Lips: @milanicosmectics - Lip Liner (Spice) @kyliecosmetics - Kylie Jenner Gloss (literally) Like 😘 and Share with your friends and family ! ❤️ #mua #highlight #jamescharlespallete #black #makeup #white #freelance #beauty #beautyjunkie

Looking forward to a great week 💜 . . . #muainlagos #lagosmua #lagosmakeupartist #muainmile2 #muainfestac #mua

Butuh dekorasi buat di sewa bisa lngsg hub 👇👇👇 Please contact the contact I through 👇 💋hp & wa : 08970406944 💋PL gown & make up : @princeswedding @galeryprinceswedding 💋Line : icha princes27 💋Facebook : icha princes Lokasi 🏡🏡 Kesamben wetan rt2 rw1 driyorejo -gresik (galery princes wedding) Belakng isi ulng n loundri #makeupartissurabaya #makeupartismurah #makeupartissidoarjo #makeupwisuda #makeupbridemaid #nailartwedding #makeupwedding #kukupalsu #nailart #makeupartissurabayamurah #muasurabaya #muahitz #sewagownwedding #sewakebayapengantin #sewagaun #pengantin #inspirasikebayamodern #inspirasikebayawisuda #mua #priwedding #backdroplamaran #backdrop #backdropphotobooth #backdroprustic #bakcdropsurabaya #dekorasipernikahan #dekorasimurah #dekorasirustic

My hair is touching my shoulders now. 😍

Repost @dazeita: "Gorgeous identical belles Faidah and Fadilah ❤️❤️❤️ it was a pleasure and an interesting session with these two we kept their makeup simple such that you see their natural beauty first before the makeup 🤩 ❤️hair by @solangehairandbeauty ❤️ photographed by @bighstudios 👏🏽👏🏽 #dazeita #dazeitabeauty ##love #clean #glow #fotd #motd #beautyinfluencer #bellanaijaweddings #art #artist #makeup #makeupvideos #mua #abujamua #lagosmua #instabeauty #subtle #nigerianmua"

Nyari bedak yang ringan dan friendly banget untuk wajah yang berminyak dan berjerawat? Pake deh Skin Balancing Pressed Powder 😉😘 Bedak padat yang mengandung vitamin C dan E melawan radikal bebas 😍😙 Teknologi micro-fine pressed powder bikin kulit kita bercahaya dan menyamarkan garis halus 😍😍😍 Tersedia dua warna yaitu light medium dan medium 😉 Wa 0813.9283.8333 #jafra #bedak #jafrasmartteam #uploadkompakan #jafraindependentkonsultan #bedakjafra #bedakpadat #bedakpadatjafra #pressedpowder #pressedpowderjafra #skinbalancingpressedpowder #bedakmurah #bedakori #bedakoriginal #jualbedak #jualbedakmurah #jualbedakjafra #jualmakeupori #jualmakeupbandung #jualmakeuporiginal #jualmakeupbranded #makeupbranded #mua#

My boxy charm video for Jan 2019 is out, have you seen it? 😍💥🔥 . . . #makeup #anastaciabeverlyhills #youtube #mua #beauty #contour #dallas #entrepreneur #eyeshadow #fashion #glitter #highlighter #nars #glowup #lashes #natural #glam #pretty #queen #sephora #softglam #undiscovered_muas #undiscoveredmuas #undiscoveredmua #videos . . . @ofracosmetics @tartecosmetics @billiondollarbrows @boxycharm @morphebrushes @narsissist @beccacosmetics @artistcouture @lorealmakeup @mariobadescu @maccosmetics @shopvioletvoss @hudabeauty @maybelline @toofaced @milanicosmetics @eyekandycosmetics @airspunofficial @sephora @anastasiabeverlyhills @makeupforeverus @smashboxcosmetics @stilacosmetics @urbandecaycosmetics @wetnwildbeauty

Swatches of my favorite glitters in my collection 💙💛💜 Scroll for pics and names! 😸 My favorites in order go from Galactic Grape, Han Solo, and Holo Mermaid. What’s your favorite color? These are so holographic! Available on my Etsy (link in bio) 😺 Message me on Etsy for a personal listing as well 💕 #glitter#glittereyeshadow#glitterswatches#indiemakeup#glitterobsessed#swatches#glittermakeup#mua#makeupartist#holographic#holographicglitter#beauty#cosmetics#cosmetology#unicornmakeup#festivalmakeup#eyeshadow#eyeshadowswatches#eyeshadowpalette#embyboutique#makeupjunkie#makeuplover#makeupobessed#motd#ravemakeup#style#makeup#coolmakeup#makeupideas#aesthetic

Making of the gorgeous bride @rashmirekha.das.395 ❤️❤️ for her engagement/Sangeeth Mua - @makeupdiaries_by_ashwini PC - @smokeweddings More pics to follow 😍 . . #makeupdiariesbyashwini #bridalgoals #mahurthamlook #bangaloremakeupartist #makeupartistbangalore #hudabeauty #dyfl #dyflarmy #mua #subtlelook #glamour #makeupartist #bangalorewedding #weddingsaga #weddingday #weddingmakeupartist #weddingmakeup #bridallook #bridesofindia @thebridesmakeover @brides.of.india @bangalorebridalweek @bridesessentials @madrasibride #weddinghair #bridalstyle @madhumagalu @bridesofbangalore @southindianbridalfashion @weddingsutra @weddingvows_insta #shaadisaga #davangere #davangerebride #davangerediaries #davangereweddings @pellikuthuru @@pellikuthurlu#bangalorewedding #bangaloremakeupartist #weddings #southindianwedding #highlights #highlightgamestrong @wedding_delights @bridesofhyderabad @weddingz.in @weddingsutra @maharaniweddings @theweddingbrigade @wedmegood @indian__wedding @maharaniweddings @brideofhonor

Hair and make up for this beauty all the way from #saudiarabia by @hair_makeupbyamrit _____________________________________________________________ For all bridal or non bridal bookings please text @ 559-753-3707 or 📩 email @ hairbyamrit@gmail.com Now taking all bookings for 2019 and Now taking ONLY BRIDAL bookings for 2020 and 2021!! _____________________________________________________________ Don't forget you can save 💰💰money by using one of the following codes at @bombayhair : amrit10 to save on the @dressyourface tamanahairstylingset or Amrit20 to save Click on link in bio _____________________________________________________________ #hairbyamrit #instahair #hairstyles #wedding #longhairdontcare #photoshoot #fashion #instafashion #nonbridal #updo #wedding #reception #bridal #valleyhair #clovishair #hairoftheweek #hairideas #realbride #dyflarmy #dyfl #hairfashion #hairofinstagram #fresnohairartist #clovismua #realbride #glowbyherneet #mua #fresno #clovis #makeupandhairbyamrit

19 jan 2019 (cikandung) Makeup for my lovely bride dian,tanpa cukur alis ---------------------------------------------------- Makeup & attire by @me_mira Decor by @emtuwedding Mc by @dee.sopyan Photo by @iftea_motret Updat by @dd_dani05 ---------------------------------------------------- #makeup #makeove #bride #pengantin #sundasiger #mytouch #weddingku #pengantinindonesia #inspirasiprewedding #makeupartist #mua #muasumedang #muabandung #muatasik #muagarut #muasubang #muamajalengka #like4like #likeforlike #maccosmetics #blushonalaala #sumedang

Siapaaa lagi nak BRUSH GEBU GEBASSSSS MCM NII😱😱😱😱 Bila basuh ke bila guna lama punn tak rosakkk tawww🔥🔥🔥 ✅KUALITI TERBAEKKKKKK!! ✅superbbbb baguss dari ladang! ✅pilihan banyakkk gileee ✅BULU KUDA 💯! ✅MAKEUP CONFIRM LEKAT HABISSS ! ✅besttt gilee bila blend2 gituuuu Haaaaa mcm2 kebaikan brushh ni adududuuuuu🙉🙉 MURAH MURAH GILEEE Sahajaa😍😍 Koranggg jgn lupa grab satu ,bila dah grab satu mestii nak tambah lagii🙏🏼🙏🏼🙏🏼 JANGAN KATA TAK ELOKKK 👍🏼👍🏼 Terbaekk dann palingg terBOEKKK🔥🔥🔥 Adaa siapa2 nakk join postagee berjalan seperti biasaa naaa 💨💨💨 Wasapp pat pat 0172323858 0172323858 SINGGAH COSMETICS CAFE SEKSYEN7 SHAHALAM Harini Thaipusam ONZZ 💖 #kedaimekap #kedaimekapmurah #kedaimekapshahalammurah #kedaimekapklang #kedaimekapsetialam #brush #brushmekap #mekapbrush #berusmekap #beruskualiti #berusmurah #mua #muamalaysia #mekapartist #kedaimekaponline #setbrush #brushsetmurah #bulukuda #brushbulukuda #berusbulukuda

Butuh dekorasi buat di sewa bisa lngsg hub 👇👇👇 Please contact the contact I through 👇 💋hp & wa : 08970406944 💋PL gown & make up : @princeswedding @galeryprinceswedding 💋Line : icha princes27 💋Facebook : icha princes Lokasi 🏡🏡 Kesamben wetan rt2 rw1 driyorejo -gresik (galery princes wedding) Belakng isi ulng n loundri #makeupartissurabaya #makeupartismurah #makeupartissidoarjo #makeupwisuda #makeupbridemaid #nailartwedding #makeupwedding #kukupalsu #nailart #makeupartissurabayamurah #muasurabaya #muahitz #sewagownwedding #sewakebayapengantin #sewagaun #pengantin #inspirasikebayamodern #inspirasikebayawisuda #mua #priwedding #backdroplamaran #backdrop #backdropphotobooth #backdroprustic #bakcdropsurabaya #dekorasipernikahan #dekorasimurah #dekorasirustic

🔥🔥🔥🔥 Posted @withrepost • @2tonebeauty Oh hey u guys ☺️ Eyes brows @hiimcosmetics pomade Eyeshadow @morphebrushes James Charles palette Glitter @cutiepopglitzy Lips @colourpopcosmetics Airplanemode @maccosmetics lip glass Highlight @fenty beauty hu$tla baby #slay #mua #makeup #glittermakeup #fenty #morphe #colourpop #wocmakeup

Доброго утра и хорошего дня всем,котики)Вот такая красавица с нежным макияжем,который неплохо смотрелся бы и на невесте 👰🏼 и на выпускнице 👩🏼‍🎓 и просто так, без особого случая #визажист #визажистмосква #ищувизажиста #ищувизажистамосква #макияж #макияжмосква #свадебныймакияж #макияжнавыпускной #москва #россия #красота #instagood #instadaily #iphoneonly #photooftheday #tagsforlikes #beauty #makeup #makeupartist #makeupartistmoscow #mua #muamoscow #weddingmakeup #prommakeup #moscow #russia

Kolejna odslona makijazu na eliminacje Mistrzostw. Wspolpraca z dziewczynami z @dobrze_uczesana i @odrey.pl to czysta przyjemnosc. A do tego mialysmy przesympatyczna modelke i niesamowitej urodzie. Nic tylko malowac. #muapl #mua #makeupideas #makeupdolls #makeupartistworldwide #makeuplodz #makijażślubny #bridalmakeover

Flawless makeup for my beautiful customers mba @yanestika as her request 😍😍.. Si mba cantik ini ngga suka makeup tebel krn kulitnya sensitif.. jadi cukup yg soft2 ajah. Tengkiu ya mba cantiikk 😙😙 . . . #makeupartist #makeupartistjakarta #makeupartistindonesia #flawlessmakeup #flawless #beautifulmakeup #beautiful #pretty #stunning #enchanting #gorgeous #mua #muajakarta #muaindonesia #mywork #instapic

Ayo kakak...di order...? buatlah rumahmu nyaman dengan hiasan furniture terbaru 😊😊 open order. menerima segala macam pesanan furniture dari anda, tentuya dengan barang yang berkwalitas dengan harga kompotitif......Price list My furniture,..👌 .. FOLLOOW..Me @hakim.furniture.store @hakim.furniture.store . Contact person : ➡Tlp / Wa : +6282133044100 ➡line: hakimfurniture . Owner : DARAJAT AINUL HAKIM Payment Only : BCA BRI ___________________________ NOTE ~ biaya penggiriman di tanggung pembeli kecuali ada kesepakat sebelumya ~ ___________________________ #muasurabayarecomended#makeuponfleek #makeupvidios #makeupartist #makeuphijab #makeupstudio #muajakartautara #makeupwedding #muasidoarjo #muajakartapusat #makeupstoremakeupparty #makeuppesta #makeupclass #muahits #makeupindo #makeupblog #makeuplovers #makeupkekinian #makeupwisuda #makeupsurabaya #makeupcikampek #makeupsolo #makeupciamis #makeupjogja #makeupsemarang #makeup #makeupjakarta #mua #muatangerang #makeupartistbekasiselatan

KC Makeup
(@k_c_makeup)

3 Minutes Ago

Summer vibes ☀️ Something a little more editorial with dewy skin and a dramatic sun-kissed glow 💦 Using all @colourpopcosmetics eyeshadows from the MAR palette | Freelance MUA | Auckland NZ 💫 #newzealand #freelance #mua #editorialmakeup #editorialphotography #glow #summer #makeup #aucklandmakeupartist

Ada yang bertanya Mahal tak kalau join ahli marykay ni ( beauty consultant) Jawapannya adalah tak mahal, hanya RM 189 sahaja dan additional RM 50 untuk korang attend class yang mana memberi pendedahan kepada anda apa kelebihan menjadi beauty consultant marykay sama ada secara part time ataupun full time Boleh tak kalau tak nak attend kelas ni? Boleh tu boleh tapi nanti akan banyak peluang yang akan anda terlepas antaranya voucher rm 200 usai complete kelas ni dan juga peluang-peluang yang bakal anda dapat sekiranya menyertai marykay. Apa yang saya akan dapat dengan bayaran Rm 189 Anda akan dapat starter kit yang mana terdapat produk di dalamnya. Original saiz tau bukan trial yang mana berjumlah Rm 700. Sangat berbaloi tau. For more detials or info Boleh whatsapp www.wasap.my/60179698951 Ataupun join group telegram di bawah ini untuk mengetahui update berkenaan promosi yang terkini t.me/marykaymurah #bblogger #beautybasics #beautyblogger #chic #cosmetics #dressyourface #eyes #eyeshadow #fashion #glam #gorgeous #hairstyle #hairstyles #hudabeauty #instabeauty #instamakeup #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #motd #mua #nailart #natural #skincare #styles #stylish #wakeupandmakeup

How can we achieve our wildest dreams over time without getting discouraged? How can we match our actions with our words, follow through, and persist until we achieve where we want to be? 🤔⠀ ⠀ Studies have confirmed that people who create specific and written goals are for more likely to achieve them.⠀ ⠀ Step 1 — Set a Goal⠀ Step 2 — Create a Plan⠀ Step 3 — Take Massive Action⠀ Step 4 — Develop Keystone Habits⠀ Step 5 — Stay Motivated⠀ ⠀ Of course, you’re going to hit some resistance along the way. But be persistent and stay focus. ⠀ ⠀ S.W.A.G Educate ⠀ -----------------------⠀ #success #texas #finance #literacy #credit #fashion #mua #blogger #food #foodporn #fitness #fitnessmotivation #wealth #healthy #eathealthy #nevada #georgia #california #oklahoma #boutique #newyork #realestate #homesweethome #broker #speaker #lifestyle #influencer #money #management #boss

Cant get enough of this set! @lawren.jean said she never has to wear makeup again! That's what I like to hear! 😘😘😘 I used @yegilashes Mega Volume 11-14mm C+ Curl and @lashaffairbyjp True Love Adhesive and @lashaffairbyjp CatEye Lash Map Lash Artist: You need to try these lashes! They are so easy to work with, for 20% off @yegilashes use promo code: LashesNGrace @yegibeauty

Comment what makeup looks I should to xx #makeup lashes from glam lashes foundation narz hightlight from benefit #meccacosmetica #mua #makeupartist #mateupart follow @beautybygeorgiaw for more

@alliemaebb shot by @katemoorephoto for @shopendlesssummer

Wedding Glam!!!😍💁🏻‍♀️ ————————————————- #concealer : “Borm This Way super coverage concealer” @toofaced and @bareminerals “Stroke of light” #mascara : “Better Than Sex” @toofaced #eyeliner : “Tatoo Liner” @katvondbeauty #eyeshadow : @hudabeauty Nude #eyebrows @anastasiabeverlyhills brow wiz shade medium brown #highlight @anastasiabeverlyhills sugar glow kit #lips @lauramercier bare baby lip gloss #contourkit @katvondbeauty @sleekmakeup 💖💖💖💖💖 #mua #undiscoveredmuas #worldwidemua #makeupartist #hudabeauty #hudabeautynewnude #highlightonfleek #instamakeup #glam #beauty

Nahani
(@nahani.mua)

40 Minutes Ago

Smokey Cut Crease 🖤 ••• @morphebrushes Jaclyn Hill palette @hudabeauty Sapphire Obsessions palette @dodolashes D105

⚡️⚡️⚡️

«Уверенность в себе – это самое главное, но немного макияжа не помешает». Бобби Браун

Rauli
(@rau.makeup)

56 Seconds Ago

194: VENOM AND I, WE WISH YOU HAPPY 2019!✨ . Photography: @durandaudiovisuales He: Rau Garrido. Characterization, mask and make up: @rau.makeup #horror #horrorart #horrorfx #horrorhags #thehorrorhub #creepy #mua #makeupartist #makeup #art #artist #insta_makeup #specialmakeupeffects #specialeffects #sfxmakeup #fx #spfx #spfxmakeup #mask #maskart #maskartist #venom #venommovie #venomart #marvel #marvelvenom #2019 #año2019 #happynewyear

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-07-18 07:00:16

Watermelon Cut Crease 😛 ... Eyes: mixed @anastasiabeverlyhills prism palette (sphere) with the @jaclynhill x @morphebrushes palette (jada) bc I don't own any bright matte greens; I also used 'sissy' from the Jaclyn Hill palette; & @kyliecosmetics I want it all palette (the new black) Skin: @maybelline matte and poreless in 310; @smashboxcosmetics photofinish primer; & @tartecosmetics shape tape in light medium Cheeks: @makeupforeverus @makeupforeverofficial artist face color in S116; @narsissist blush in liberté; & @anastasiabeverlyhills x @amrezy highligh mixed with @fentybeauty hu$tla baby killawatt highlighter Brows: @anastasiabeverlyhills dip brow in dark brown Lips: @doseofcolors matte liquid lipstick in truffle

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-07-18 07:00:47

🦄✨ ... Eyes: @hudabeauty original rose gold palette (shy & flamingo); @hudabeauty desert dusk palette (amethyst); @juviasplace masquerade palette (zobo); @juviasplace magic palette (ife & buzo); & the @jaclynhill x @morphebrushes palette (pool party) Base: @maybelline matte and poreless in 310; @smashboxcosmetics photo finish primer; @tartecosmetics shape tape concealer in light medium Cheeks: @anastasiabeverlyhills x @amrezy Highlighter mixed with @kyliecosmetics ultra glow in santorini; @narsissist blush in liberté; & @makeupforeverus @makeupforeverofficial artist face color in S116 Lips: @maccosmetics soar lip liner with @fentybeauty gloss bomb on top Brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in dark brown

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-07-18 07:01:08

Don't be mad, but I didn't film a tutorial for this 😬🙃 ... Eyes: @hudabeauty original rose gold palette (shy & flamingo); @hudabeauty desert dusk palette (amethyst); @juviasplace masquerade palette (zobo); @juviasplace magic palette (ife & buzo); & the @jaclynhill x @morphebrushes palette (pool party) Base: @maybelline matte and poreless in 310; @smashboxcosmetics photo finish primer; @tartecosmetics shape tape concealer in light medium Cheeks: @anastasiabeverlyhills x @amrezy Highlighter mixed with @kyliecosmetics ultra glow in santorini; @narsissist blush in liberté; & @makeupforeverus @makeupforeverofficial artist face color in S116 Lips: @maccosmetics soar lip liner with @fentybeauty gloss bomb on top Brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in dark brown

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-07-09 06:39:52

Do you want another eye makeup tutorial or do you guys want to know how I do my brows? ... Side note: Sorry for the dark picture. I actually had to take this at night. My allergies have been off the charts lately. I could barely put on any makeup. My eyes are so irritated rn and I'm sure you can tell in this pic lol ... Eyes: @makeupgeekcosmetics x @mannymua733 collab ('Sora', 'Mars', & 'Aphrodite'); @kyliecosmetics burgundy palette ('Burgundy' & 'Almond'); @anastasiabeverlyhills prism palette ('Lucid') Brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in 'Dark Brown' Skin: @maybelline M&P in 310; @smashboxcosmetics photo finish primer; @tartecosmetics shape tape in 'Light Medium' Cheeks: @narsissist blush in 'Liberté'; @makeupforeverus artist face color in 'S116'; @fentybeauty highlighter in 'Hu$tla Baby' and the @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter.

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-07-12 16:23:04

Clearly I'm into purples ATM 🤷🏻‍♀️

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-06-26 05:43:22

👩🏼‍🎤👨🏼‍🎤 I feel so magical ... Eyes: @kyliecosmetics 'I want it all' palette using 'forever young' all over, 'the new black' in the crease, & 'buttercream frosting' on the browbone; @hudabeauty desert dusk palette using 'amethyst' from the lid to the crease, and 'twilight' on the lid; @colourpopcosmetics x @iluvsarahii $aucey palette in the shade 'razy' on the outer corners. Base: @maybelline M&P in 310; @smashboxcosmetics photo finish primer; @tartecosmetics shape tape concealer in 'light-medium' Cheeks: @makeupforeverus artist face color for contour in S116 and S118; @narsissist blush in 'liberté'; @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter mixed with @kyliecosmetics 'santorini' loose powder highlight Brows: @anastasiabeverlyhills dip brow in 'dark brown' and clear brow gel Lips: @colourpopcosmetics 'oh snap' lippie stix Lashes: @houseoflashes 'iconic lite'

Victoria Hall
(@victoriayu)

2018-06-25 23:05:21

Ursula vibez 😈 ... |Edit: I'm kind of surprised at how many people like this look. I mean I kind of like it, but I didn't feel like it was my best work. I just love purple on the eyes. You can't tell here, but the purple and black combined really make brown eyes, especially dark brown eyes, pop. Anyway... toodles! 👋🏼| ... Eyes: NYX jumbo pencil in 'black bean' as a base; @anastasiabeverlyhills prism palette using 'obsidian'; & @juviasplace masquerade palette using 'makeda' and the magic palette using 'faso' on the inner corner Base: @maybelline M&P; @smashboxcosmetics photo finish primer; @tartecosmetics shape tape concealer Cheeks: @makeupforeverus artist face color for contour; @narsissist blush in 'liberté'; @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter Brows: @anastasiabeverlyhills dip brow in 'dark brown' and clear brow gel