#nakputih

229,017 posts tagged with #nakputih

Photos and Videos about #nakputih

(@syaidatulsima)

53 Minutes Ago

Korg dah dapatkan dianz vitamin belum?? org lain dah ramai cantik.korg jgn la tgu je. Jom DM atau wassap 013-9589022 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan #freecod

(@syaidatulsima)

53 Minutes Ago

Korg dah dapatkan dianz vitamin belum?? org lain dah ramai cantik.korg jgn la tgu je. Jom DM atau wassap 013-9589022 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan #freecod

(@syaidatulsima)

54 Minutes Ago

Korg dah dapatkan dianz vitamin belum?? org lain dah ramai cantik.korg jgn la tgu je. Jom DM atau wassap 013-9589022 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan #freecod

(@syaidatulsima)

1 Hour Ago

Kecantikan tu sebenarnya ada dalam diri setiap wanita. Nak cantik & peloles setiap hari? Jawapan dia ada pada #dianzvitamin! 😘 Rm50/30biji tahan sebulan berminat DM atau wssap kita taw 013-9589022. nak bg free gift comel2 ni 💞 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan #freecod

(@syaidatulsima)

1 Hour Ago

Kecantikan tu sebenarnya ada dalam diri setiap wanita. Nak cantik & peloles setiap hari? Jawapan dia ada pada #dianzvitamin! 😘 Rm50/30biji tahan sebulan berminat DM atau wssap kita taw 013-9589022. nak bg free gift comel2 ni 💞 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan #freecod

(@syaidatulsima)

1 Hour Ago

Kecantikan tu sebenarnya ada dalam diri setiap wanita. Nak cantik & peloles setiap hari? Jawapan dia ada pada #dianzvitamin! 😘 Rm50/30biji tahan sebulan berminat DM atau wssap kita taw 013-9589022. nak bg free gift comel2 ni 💞 #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan #freecod

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 Follow @dianz.vitaminc_ . . Rm90/60 biji Boleh tahan dua bulan RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0132021016 😊 . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

(@syaidatulsima)

1 Hour Ago

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 Rm50/30biji. Rugi anda xcuba sekarang.meh wassap 013-9589022. #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan

(@syaidatulsima)

1 Hour Ago

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 Rm50/30biji. Rugi anda xcuba sekarang.meh wassap 013-9589022. #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan

(@syaidatulsima)

1 Hour Ago

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 Rm50/30biji. Rugi anda xcuba sekarang.meh wassap 013-9589022. #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #codkuantan

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 Follow @dianz.vitaminc_ . . Rm90/60 biji Boleh tahan dua bulan RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0132021016 😊 . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 Follow @dianz.vitaminc_ . . Rm90/60 biji Boleh tahan dua bulan RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0132021016 😊 . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

Tahu tak SCRUB SEJUK dan MASKER BUIH ni kami buat spesyel untuk all type of skin. - Untuk yang kulit super sensitif pun boleh guna taw! Sebab produk kami 200% selamat. - So, jangan ragu2 lagi taw. Tak caye boleh tengok testimoni kami yang ribu raban tuh! . ___ ♥️ -

Ada DUA KETUL SI HIJAU yang menggembirakan hati yang duka lara akibat BREAKOUT. . Kami dah terima beribu feedback, and ramai yang happy sebab si Hijau ni boleh rawat breakout skin deme! . Apa yang wajib? Korang kena rajin dan konsisten ajee! . ___

(@najah.my93)

1 Hour Ago

Alhamdulillah..rezeki hari nim😍 akak kite repeat order scrub sejuk n sw❤ . Siap nk try sw nexlo pulak..hamboi..lps nie makin tuyus akak kite nie😍 . Klau uolls nk taw..bile uolls amik sw n sw nexlo..lg cepat proses utk uolls kecikkan balik body uolls tu taw..xcaye meh try😁 bru taw padu ke tak padu penangan sw n swnexlo nie.. #teamkeknissturbo💨 #greenteamintfacescrub #scrubmuka #facescrub #scrubmurah #scrubviral #scrublakukeras #scrubsejuk #scrubhijau #scrubpeloles #scrubmultifungsi #slimmewhite #swdualeffect #swjuskurusputih #swnexlo #nexlo #teamslimmewhite #swteam #swresult #nakkurus #nakputih #nakkuruscepat #kurusputihserentak #nakkurusnakputih #nahslimmewhite #nahswnexlo #slimmewhitekelantan #slimmewhitekotabharu

Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 010-3367769 Whatsapp 010-3367769 Whatsapp 010-3367769

#tyreseblanc II RM450 Product Name : Tyrese Blanc II Clarity of White 1box: rm450!! Tyrese Blanc II boleh meningkatkan stamina , memperbaiki sistem #metabolisme tubuh , membuat tidur lebih nyenyak . Wow , baru tau kan product #injection ni banyak manfaatnya.. . MANFAAT TYRESE BLANC : ⭐ #memutihkan kulit serta #meremajakan kulit ⭐ mempunyai fungsi detox ⭐ mengembalikan keseimbangan kulit dengan cepat ⭐ meregenerasi sel2 kulit yg mati ⭐ #melembabkan kulit ⭐ mencegah timbulnya jerawat ⭐ menghilangkan #bekasjerawat & bekas luka ⭐ meratakan warna kulit yang belang & #bertompok ⭐ mengurangi garis2 wajah ⭐ membantu proses penyembuhan luka ⭐ membuat kulit lebih halus, segar dan bercahaya ⭐ memperbaiki sistem kekebalan tbh ⭐ meningkatkan stamina ⭐ memperbaiki sistem metabolisme tubuh Recommended Dosage : Usual adults once or twice a week with mixture of 8 ingredients. Combination: 8 amps x 4 sets ======== ✅💯 Original #injectionmurah #suntikputih #injectputih #nakcepatputih #kulitcantik #breakoutskin #nakputih #putihgebu #whiteninginjection #malaysia #sabah #sarawak #kuwait #brunei #singapore #dubai #tyreseblancoriginal #tyreseblancmalaysia #tyreseblanc2 #tyreseblancii #tyreseblanc Whatsapp +60175005707

#evgenisdumovit RM250 FREE POSTAGE 1. Evgenis Dumovit -7000 membuat kulit lebih Putih, cerah, lebih berseri yang akan kelihatan lebih sihat dan tidak #kusam. 3. Ia membantu mengurangkan kedutan, #bintikhitam dan garis halus, meningkatkan sistem imun badan dan merangsang proses semula sistem badan. 4. Ia menghalang melanin yang berlebihan di seluruh badan. Kulit putih lebih sempurna 5. Mengurangkan dan menyamarkan #parut yang dalam dan menegangkan kulit, menghilangkan jerawat ======== ✅💯 Original #flawlessskin #injectionmurah #dumovit #dumovitmurah #evgenisdumovitmalaysia #evgenisdumovit7000 #dumovit7000 #cucukputih #kulitcantik #cepatcerah #nakputih #kulitgebu #kulitcerah #kuwait #bahrain #malaysia #sabah #sarawak #singapore #dubai #brunei #whiteninginjection Whatsapp +60175005707

(@rahsia.muka.flawless)

1 Day 8 Hours Ago

. Yang mana penat balik kerja tuh, cepat skrub muka dengan skrub sejuk nie, confirm terus segar 😍 - Kulit pon rasa licin jer lepas seharian berminyak. Hehe . WhatsApp 0123588459

🌸🌸B'WHITE COFFEE🌸🌸 👱🏻‍♀️Whitening Booster Coffee👩🏻 Sapa yang nak lawa putih gebu cam retis wajib B'White Coffee ni sbb semua ramuan yang terkandung dalam product akan tolong aktifkan glutathione di dalam secara semulajadi..2 x ganda lebih EFEKTIF daripada pengambilan glutathione biasa.. Sesuai untuk 💜Semua peringkat umur 💜Wanita & lelaki yg mementingkan penjagaan kulit ❌sesuai utk yg tgh preggy & bf Nak tau ape bahan yg ade dlm Karysma B'White Coffee? ☑️Marine Collagen TRIPEPTIDE ☑️Ekstrak Acai Berry ☑️Ekstrak Blueberry ☑️Ekstrak Tomato ☑️Vitamin C 🌸Pengambilan Karysma B'White Coffee secara konsisten dapat membantu untuk ▶️Mengaktifkan proses pencerahan kulit muka dan badan secara menyeluruh dari dalam ▶️Memudarkan parut jerawat ▶️Menjadikan kulit lebih lembap dan glowing ▶️Melindungi kulit daripada pancaran UV ▶️Mengurangkan garisan halus dan kedutan ▶️ Merawat masalah pigmentasi ▶️Melambatkan proses penuaan kulit ☕Cara pengambilan 👉🏻Amalkan 1-2 peket setiap hari ( time breakfast @ minum petang) 👉🏻Minum at least 2 L air kosong untuk melancarkan proses detox dan penyerapan ramuan So sapa yg nak kulit lawa putih gebu WAJIB cuba Karysma B'White Coffee ok 🙂 Klik wasap www.wasap.my/601133184168/BWhitecoffee #sayajual #nakputih #kulitkusam #bazarpaknil

Jangan di anak tirikan penjagaan muka menggunakan skrub ni. Fungsi utama skrub adalah membuang segala sel mati dari dasar kulit wajah. setelah sel mati dibuang. Kulit akan lebih bersih,berseri,putih. Selamat tinggal kulit kusam😃 rm38 exc pos + free gift wassap 010-3367769 @ klik link di.bio😃

2 hari shaja lagi promo tau guysss... Lets grab...nanti uolss akan dapat limited bottle tau if u beli 2 box #thesuriaroses tau!! The bottle sangat2 cantik tau!! And if u guys beli #suriasoap nanti korang akan dapat free gift sponge yang comey sgt2 tau😍😍 Rugi u guys tk dapatkan tau!! Jom cepat2 rebutkn peluang nih!! . . . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #nakcantik #nakputih #bebasjeragat #bebasjerawat #jerawat #jeragat #nakcantik #nakputih #twc #teamsalesuriarose #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif

(@itsrosenicotine)

2 Hours Ago

NAK PUTIH DENGAN CEPAT & SELAMAT? 👇🏻 . @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz . 🔥BOOSTER WHITENING PREMIUM . 🍇Kulit putih 10x ganda . 🍇Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 🍇Menghilangkan parut lama . 🍇Mengecilkan liang roma terbuka . 🍇Mengecutkan JERAWAT . 🍇Menyingkir kan toksin dlm bdn . 🍇Kulit gebu, lembap & pink . 🍇Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 🍇Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 🍇Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 🍇Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 🍇perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. 🍇RM70 1box tahan sebulan . . ✔ 0163711539 ✔0163711539 ✔0163711539 . . #boosterwhitening #neelofa #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #serbukmutiara #susukambing #boosterwhiteningmurah #lofattah #hsc #fattzura #ramenchallenge #dianzvitamin #serummurah #boosterwhiteningpremium #panamachallenge #fattahamin #klspecialforce #abanglongfadil2 #tatiskincare #kurungmoden #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah #pilputih #kikichallenge #collagenmurah #nakputih

. Guna VCMC je, kulit muka dah cantik

(@shopbyaliceza)

3 Hours Ago

. 🍊Fresh Orange Soap🍊 Fresh Orange Soap dengan kesegaran pada kulit anda. . ✨ *PRICE* ✨ : RM18 . . 🍊Soap Orange Segar Extract dari buah Segar dan campur dengan 5 ekstrak buah lain. 🍊Diperkaya dengan vitamin C kurangkan keasidan tidak biarkan berminyak pada kulit. 🍊Kurangkan pengumpulan bakteria dan kuman pada kulit badan. 🍊Mengurangkan bau peluh, yang menyebabkan jerawat dan gatal. 🍊Mencerahkan, melembutkan kulit dan mengurangkan liang pore tersumbat jerawat. 🍊Apabila digunakan terus menerus kulit akan berubah cerah dan putih semulajadi. . 🍊Cara menggunakan :: Membersihkan kulit dan badan dan biarkan busa mask selama 4-5minit.Kemudian bilas dengan air bersih.Boleh digunakan pada badan dan muka. . 🍊Nombor Pendaftaran : 57-1-5800027 🍊Berat bersih 80 gram. . #shopbyaliceza #freshorangesoap #freshorangewhiteningbodysoap #freshorangessoapwhiteningbodysoap #whiteningsoap #sabunpemutihbadan #original #nakputih #nakcantik #naklawa #nakputihsatubadan #kulitputih #putihsatubadan #lagiputihlagicantik #lagisyantik

(@shopbyaliceza)

3 Hours Ago

. 🍊Fresh Orange Soap🍊 Fresh Orange Soap dengan kesegaran pada kulit anda. . ✨ *PRICE* ✨ : RM18 . . 🍊Soap Orange Segar Extract dari buah Segar dan campur dengan 5 ekstrak buah lain. 🍊Diperkaya dengan vitamin C kurangkan keasidan tidak biarkan berminyak pada kulit. 🍊Kurangkan pengumpulan bakteria dan kuman pada kulit badan. 🍊Mengurangkan bau peluh, yang menyebabkan jerawat dan gatal. 🍊Mencerahkan, melembutkan kulit dan mengurangkan liang pore tersumbat jerawat. 🍊Apabila digunakan terus menerus kulit akan berubah cerah dan putih semulajadi. . 🍊Cara menggunakan :: Membersihkan kulit dan badan dan biarkan busa mask selama 4-5minit.Kemudian bilas dengan air bersih.Boleh digunakan pada badan dan muka. . 🍊Nombor Pendaftaran : 57-1-5800027 🍊Berat bersih 80 gram. . #shopbyaliceza #freshorangesoap #freshorangewhiteningbodysoap #freshorangessoapwhiteningbodysoap #whiteningsoap #sabunpemutihbadan #original #nakputih #nakcantik #naklawa #nakputihsatubadan #kulitputih #putihsatubadan #lagiputihlagicantik #lagisyantik

(@shopbyaliceza)

3 Hours Ago

. 🍊Fresh Orange Soap🍊 Fresh Orange Soap dengan kesegaran pada kulit anda. . ✨ *PRICE* ✨ : RM18 . . 🍊Soap Orange Segar Extract dari buah Segar dan campur dengan 5 ekstrak buah lain. 🍊Diperkaya dengan vitamin C kurangkan keasidan tidak biarkan berminyak pada kulit. 🍊Kurangkan pengumpulan bakteria dan kuman pada kulit badan. 🍊Mengurangkan bau peluh, yang menyebabkan jerawat dan gatal. 🍊Mencerahkan, melembutkan kulit dan mengurangkan liang pore tersumbat jerawat. 🍊Apabila digunakan terus menerus kulit akan berubah cerah dan putih semulajadi. . 🍊Cara menggunakan :: Membersihkan kulit dan badan dan biarkan busa mask selama 4-5minit.Kemudian bilas dengan air bersih.Boleh digunakan pada badan dan muka. . 🍊Nombor Pendaftaran : 57-1-5800027 🍊Berat bersih 80 gram. . #shopbyaliceza #freshorangesoap #freshorangewhiteningbodysoap #freshorangessoapwhiteningbodysoap #whiteningsoap #sabunpemutihbadan #original #nakputih #nakcantik #naklawa #nakputihsatubadan #kulitputih #putihsatubadan #lagiputihlagicantik #lagisyantik

Kan dah habaq yang #dianzvitamin boleh hilangkan parut eksiden. Tengok sis ni, 2 bulan ajer consume #dianzvitamin jadi peloles wooo! 😘 . . Rm90/60 biji Boleh tahan dua bulan RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . 📲 0175345356 . #dianzvitaminc #dianzvitaminmurah #pemutihkulit #kulitcantik #supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #krimjeragat #ubatparut #parutjerawat #parutluka #dianzvitamilk #skincare #krimmuka #ubatekzema #ubatresdung #tular #muabella #dianzlover #ctdk #tipskecantikan #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #infokecantikan

. Angel white ( 4 in 1 set) DR IRMA SKINCARE . KEMPEN banteras JERAGAT/JERAWAT/KEDUTAN. . TAHNIAH kepada yg telah booking dengan harga PROMOSI serendah kurang RM100. . NAK ORDER? KLIK JE BIO LINK 👆👆 . . #angelwhite #drirma_mas #viral #produkviral #trending #bestproduct #bestseller #organicskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #nakputih #nakcantik #instashop #instafamous #instagood #instalike #instafollow #visitmyig #sayajual #terapiinstagram #ajimaura #sideincome #nurulizzah #aydajebat #neelofa #fattzura #janganbencicintaku #melaka

7 Manfaat Yang MENGEJUTKAN dari tomato. Memang sistur tak nafikan kebaikan tomato ni. Sungguh menakjubkan effect tomato ni pada diri kita. Ni sistur sharekan kelebihan tomato ni : . 🍅 membersihkan kulit 🍅 mengecilkan pori-pori 🍅 mengatasi masalah jerawat 🍅 mengatasi masalah kulit berminyak 🍅 membuatkan kulit lebih segar dan bersinar 🍅 mengatasi kegatalan pada rambut . Tak ramai yang suka makan tomato kan ? Sbb tu sistur formulasikan dalam #twc ni. So sama-sama kita makan tomato bersama. Itulah manfaat kecantikan yang terdapat dalam #twc . Jadi jangan ragu-ragu kan cintamu untuk mencuba #thesuriaroseswhiteningcollagen ni tau. . #sayajual #sayajualmurah #produkkesihatan #produkkecantikkan #nakputih #putihsatubadan #whiteningcollagen #whiteningpowder #twcputihdalammasa48jam #detoxbadan #detox #masalahkulit #teamsalethesuriaroses

(@ns_beautycantik)

3 Hours Ago

#tyreseblanc II RM450 Product Name : Tyrese Blanc II Clarity of White 1box: rm450!! Tyrese Blanc II boleh meningkatkan stamina , memperbaiki sistem #metabolisme tubuh , membuat tidur lebih nyenyak . Wow , baru tau kan product #injection ni banyak manfaatnya.. . MANFAAT TYRESE BLANC : ⭐ #memutihkan kulit serta #meremajakan kulit ⭐ mempunyai fungsi detox ⭐ mengembalikan keseimbangan kulit dengan cepat ⭐ meregenerasi sel2 kulit yg mati ⭐ #melembabkan kulit ⭐ mencegah timbulnya jerawat ⭐ menghilangkan #bekasjerawat & bekas luka ⭐ meratakan warna kulit yang belang & #bertompok ⭐ mengurangi garis2 wajah ⭐ membantu proses penyembuhan luka ⭐ membuat kulit lebih halus, segar dan bercahaya ⭐ memperbaiki sistem kekebalan tbh ⭐ meningkatkan stamina ⭐ memperbaiki sistem metabolisme tubuh Recommended Dosage : Usual adults once or twice a week with mixture of 8 ingredients. Combination: 8 amps x 4 sets ======== ✅💯 Original #injectionmurah #suntikputih #injectputih #nakcepatputih #kulitcantik #breakoutskin #nakputih #putihgebu #whiteninginjection #malaysia #sabah #sarawak #kuwait #brunei #singapore #dubai #tyreseblancoriginal #tyreseblancmalaysia #tyreseblanc2 #tyreseblancii #tyreseblanc Whatsapp +60175005707