Photos and Videos about

Reviews. . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . Another customer lg yg satisfied! Follower naik, sales naik! Sampai stock pun sold out hehe Ig pun x sunyi sepi dh! wassap : 016-8245812 Tambah followers, like,dan view instagram malaysia :) #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysia #paknil #instashopmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #cosmeticsmalaysia #perfumemalaysia #handbagmalaysia @malaysia.follower05 #tudungmalaysia #onlineshopmalaysia #shawlmalaysia #jamumalaysia #skincaremalaysia #pomademalaysia #poslaju #bajumalaysia #malaysiafollowers #malaysiafollower #lokalah #terlajaklaris #produkmalaysia #bazaarpaknil #nakkurus #nakputih #naktinggi #nakcantik #putihgebu #serummalaysia

Tengok kemain gebuss kulit dia , sis ni asal dah kulit kulit kusam tau💖 . Tapi disebabkan berbotol sis ni konsisten consume serbuk halus beauty secret kulit sis ni makin cerah putih melepak korang dan segala masalah cela dah hilang. Haaa buktinya tengok testimoni di atas , kulit kemain cantik . . Orang kalo dah jatuh cinta dengan sesuatu produk yg berkesan konfem tak cari lain kan 😁 . Consume berbotol pun tak kisah sebab kulit makin cantik . Korang yang masih lagi was - was beauty secret ni berkesan ke idokk sangat la rugi tau sebab dah beribu feedback positif sudah dapat kulit yang diidamkan. . Korang yang ada masalah kulit kusam , parut jerawat haaa jangan segan silu kongsi dengan sis ye . Sis nak bantu korang dapatkan kulit yang sihat dan cantik . Mehh whatsapp sis 011-11180105 . #beautysecretshalicious#mixberrypowdershalicious#shaliciousfoundation#cshineskincare#cshinesoap#cshineserum#beautysecretshalicious#shaliciousbeautyfoundation#shaliciousperak#perak#selangor#shaliciousselangor #malaysia #fattzura #uqashasenrose #sayajual #sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #pujaanhatikanda #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

. Korang yang nak kurus tu boleh cuba amalkan #juseffira yg ada lemon untk membakar lemak2 degil yg ada dlm badan korang tu and lemon jugak membantu untk mencuci kotoran dlm badan tu. So dapatkan #juseffira sekarang untk kurus and sihat dalaman !!! . Nak Order #juseffira n #hanaboosterserum boleh terus whatsapp admin 📲+60169526174 atau tekan link di bio. . #juseffira#duasuduterusputih+kurus #jadicantik#nakcantik#flawess #aurawhite#nakputih#hilangjerawat #jomcantik#rahsiakulitputih#jomputih #slimmulusje#jomkurus#rahsiakurus #peloles#cantikgebugebas #tipmotivastion#nevergiveup#tryuntillsuccessful

Azery Damsaki
(@azery805)

12 Minutes Ago

Wah,kesan #maaezwhitecoffee ni sangat terbaik laa uols😍 Alhamdulillah,cust sangat berpuas hati dengan perubahan pada tangan dia..sape sape pun mesti risau kan kalau muka putih tangan gelap ..tapi jangan risau sayang semua..masalah macam tu takde dah sebab apa??sebab #maaezwhitecoffee Mampu membantu korang semua mencerahkan seluruh badan tau😘😘 InshaAllah awk consume betul-betul awk akan dapat hasil yang awk idamkan tau😘😘 So apa tunggu lagi..haishh lekaihh laa whatsapp saya uols😘😘nak cantik kena whatsapp sekarang hokeyy..jangan nangis tgk orang semua dah cantik #maaezcoffee #maaezziera #maaezlover #maaezwarriors #maaezcollagen #susucantikkankulit #susukambing #nakcantik #nakputih #whiteningbooster #bellezacollagen #codsimpangrengam #codsedenak #codlayanglayang

Dah nak tidur? Awal lagi la... Sebelum tidur tu apakata korang amalkan tips-tips ni. Baru wajah korang jadi lagi segar & sihat lepas ni! 🤗 . . . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

Terbukti memang air putih/suam bagi manfaat untuk kulit korang. Barulah betul-betul natural beauty gitewww!!! 😘 . Nak kulit cantik dan sihat? #dianzvitamin sedia membantu! 😉 . RM50/30 biji Add postage RM7 SM RM12 SS . Nak order / pertanyaan , Whatsapp Yan +6013 794 5570 (link ada kat bio) . . #dianzvitaminpontian #kulitberminyak #cerah #parut #supplementmurah #kulitkusam #dianz #vitamin #jomcantik #vitaminc #tipscantik #pontian #codpontian #ajimaura #kulitcantik #likeforlikes #like4likes #kulitberjerawat #supplement #luluskkm #nakputih #putih #nakcantik #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #tipsminumair #vitaminmurah #tipskecantikan #jerawat

✨COLLARICH COLLAGEN✨ . 📍RM39 . >> Net wt. 60 capsule. . 👉🏻Mengurangkan jerawat. 👉🏻7-14 hari kejelasan kulit cerah. 👉🏻Untuk mengurangkan usia atau anti penuaan. 👉🏻Mengurang jerawat whitehead , blackhead , parut jerawat , jerawat bernanah dll. 👉🏻Mengurangkan kulit kusam hitam pada muka dan badan dengan kepekatan ekstrak daripada bahan semula jadi. 👉🏻Anda akan semakin putih dan cerah jika pengambilan berterusan .. tidak kembali hitam lagi. . ☘️Cara makan: Sebelum tidur makan 2 capsule sekali minum air suam yang lebih banyak. . . ‼️TIPS :: Untuk cara fast result makan 2 capsule pada waktu pagi (semasa perut kosong) dan 2 capsule pada malam sebelum tidur dengan air suam. . ‼️AMARAN: 👉🏽Kanak-kanak bawah 14 tahun tidak boleh makan.Dan wanita hamil tidak boleh makan. 👉🏽Makan makanan yang betul dan berlainan dalam bahagian piramid makanan. 👉🏽Tiada kesan ke atas pencegahan atau rawatan. . . ✅Rec FDA/GMP No. 27-2-00658-5-0034 . . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #deliverybyprince #malaysia #skincaremalaysia #malaysiaskincare #beautyproduct #sayajualprodukkecantikan #thailandproduct #singapore #brunei #indonesia #arab #arabsaudi #saudiarab #bahrain #qatar #dubai #turkey #jordan #kuwait #uae #nakcantik #nakputih #putih #putihgebu #collarichmalaysia #collarichcollagen #collarichcollagenmalaysia #collagenmalaysia

✨COLLARICH COLLAGEN✨ . 📍RM39 . >> Net wt. 60 capsule. . 👉🏻Mengurangkan jerawat. 👉🏻7-14 hari kejelasan kulit cerah. 👉🏻Untuk mengurangkan usia atau anti penuaan. 👉🏻Mengurang jerawat whitehead , blackhead , parut jerawat , jerawat bernanah dll. 👉🏻Mengurangkan kulit kusam hitam pada muka dan badan dengan kepekatan ekstrak daripada bahan semula jadi. 👉🏻Anda akan semakin putih dan cerah jika pengambilan berterusan .. tidak kembali hitam lagi. . ☘️Cara makan: Sebelum tidur makan 2 capsule sekali minum air suam yang lebih banyak. . . ‼️TIPS :: Untuk cara fast result makan 2 capsule pada waktu pagi (semasa perut kosong) dan 2 capsule pada malam sebelum tidur dengan air suam. . ‼️AMARAN: 👉🏽Kanak-kanak bawah 14 tahun tidak boleh makan.Dan wanita hamil tidak boleh makan. 👉🏽Makan makanan yang betul dan berlainan dalam bahagian piramid makanan. 👉🏽Tiada kesan ke atas pencegahan atau rawatan. . . ✅Rec FDA/GMP No. 27-2-00658-5-0034 . . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #deliverybyprince #malaysia #skincaremalaysia #malaysiaskincare #beautyproduct #sayajualprodukkecantikan #thailandproduct #singapore #brunei #indonesia #arab #arabsaudi #saudiarab #bahrain #qatar #dubai #turkey #jordan #kuwait #uae #nakcantik #nakputih #putih #putihgebu #collarichmalaysia #collarichcollagen #collarichcollagenmalaysia #collagenmalaysia

Aliceza Gluta is back ❗️❗️ . 🎀Aliceza Gluta by Nanny🎀 . RM35✨ 15 capsules . The most famous gluta is Aliceza gluta. . White skin, white aura. Premium grade of glutathione & collagen for whitening skin. . Concentrated formula Mixed antioxidants varieties of white and also in terms of health from the inside out. . The product has registered for FDA GMP 10-1-19556-1-0044 - Halal approved - . Important components👉👉👉👉 ✨L-Glutathione ✨Marine Collagen Power ✨Grape seed extract ✨Ascorbie acid ✨Coenzyme Q10 ✨Gelatin capsule (Halal) ✨Pink bark extract . The results you get when continue consume: . ✅ Help the skin whitening. ✅ The skin radiant aura bright. ✅pink cheeks look a bloody strike. ✅ Acne skin is gone. ✅Reduce wrinkles caused by aging. ✅Balance skin and keep skin smooth. ✅Nail & hair look healthy . For more information can contact me👇🏻👇🏻 . Whatsapp +60175639947😊 . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #deliverybyprince #malaysia #skincaremalaysia #malaysiaskincare #beautyproduct #sayajualprodukkecantikan #thailandproduct #alicezagluta #alicezaglutamalaysia #singapore #brunei #indonesia #arab #arabsaudi #saudiarab #bahrain #qatar #dubai #turkey #jordan #kuwait #uae #alicezaglutaplusmalaysia #nakcantik #nakputih #putih #putihgebu

Aliceza Gluta is back ❗️❗️ . 🎀Aliceza Gluta by Nanny🎀 . RM35✨ 15 capsules . The most famous gluta is Aliceza gluta. . White skin, white aura. Premium grade of glutathione & collagen for whitening skin. . Concentrated formula Mixed antioxidants varieties of white and also in terms of health from the inside out. . The product has registered for FDA GMP 10-1-19556-1-0044 - Halal approved - . Important components👉👉👉👉 ✨L-Glutathione ✨Marine Collagen Power ✨Grape seed extract ✨Ascorbie acid ✨Coenzyme Q10 ✨Gelatin capsule (Halal) ✨Pink bark extract . The results you get when continue consume: . ✅ Help the skin whitening. ✅ The skin radiant aura bright. ✅pink cheeks look a bloody strike. ✅ Acne skin is gone. ✅Reduce wrinkles caused by aging. ✅Balance skin and keep skin smooth. ✅Nail & hair look healthy . For more information can contact me👇🏻👇🏻 . Whatsapp +60175639947😊 . 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 #deliverybyprince #malaysia #skincaremalaysia #malaysiaskincare #beautyproduct #sayajualprodukkecantikan #thailandproduct #alicezagluta #alicezaglutamalaysia #singapore #brunei #indonesia #arab #arabsaudi #saudiarab #bahrain #qatar #dubai #turkey #jordan #kuwait #uae #alicezaglutaplusmalaysia #nakcantik #nakputih #putih #putihgebu

Sis ni dapat kulit peloles & kecutkan jerawat dalam masa 19 hari aje!!! Rahsianya? #dianzvitamin la! Kan senjata peloles wanita Malaysia tu. 🤩 . RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0143712938😊 . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

Korang tengok, sekali banyak tu whitehead dapat cabut! Dah ramai yang try #dianzmasknmoistni tau guys, Alhamdulillah ramai nak repeat pakai lagi. Kemon la, dah masuk 2019 ni jom berubah sebelum menyesal! 😉 . . . . HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN #dianzmasknmoist #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedipokoksena #codpokoksenajitra #awinmorad

Kulit yang cantik bermula dari dalaman yang sihat. So kalau nak sihat tapi dalam masa yang sama nak kulit cantik , kene la consume DewyGlow VitC . . . Skila dah share apa rahsia kulit dia kekal cantik dan sihat . Just kemam sebiji sehari dan rasai betapa hebat nya kesan nya ! 😍 . . Kandungan DewyGlow VitC, . ✅ PURE VITAMIN C 1000MG ✅ ESTRAK LEMON. ✅ ESTRAK OREN. ✅ ESTRAK ACAI BERRY. ✅ ESTRAK STRAWBERRY. ✅ ESTRAK DELIMA. ✅ ESTRAK ROSEHIP . . Haaa best kan? Nak risik risik DewyGlow VitC ni? Boleh whatssap ke 01137058851 atau tekan link di bio ❤️ ! . . #boosterwhiteningpremium #lensmalaysia #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #kapsulmutiara #kosmetikmurah #dewyglow #dewyglowmalaysia #dewyglowmurah #supplementmalaysia #jerawathilang #mukalicin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #luluskkm #sayajualserum #serummurah #serumjerawat #serumglowing

DAH SAMPAI 💖 • Sis trusted seller tau. Haa customer ni order 20 biji sebab dia nak try dulu. Hari ini bank in besok sis terus post tau. - Kalau nak usha harga, usha Spirulina, usha owner (aip aip) 😂 Cepat dm or ws sis tau. Tekan je link kat bio tu. 🙈 •📱whatsapp: +60 10-263 4987 #smpirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare #sayajualsayaguna

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Pm meh. . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 10-2482577 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut . .

#nbfeedback Alhamdulillah another feedback yg baik dari customer kita yg menggunakan beauty bar ni . Muka berbeza smpai kawan pon tegur . Syukur sangat2. . . Kan da cakap mmg terbukti yang beauty bar kita ni sangat2 berkesan . Untuk korang yg nak kulit cerah licin tanpa jerawat serta jerawat cepat DM okay . 😘😘😘😘 #testimoni #feedback #beauty #whitening #nakputih #nakflawless

Kandungan bahan terbaik dalam susu Maaez: -sarang burung walit,biji aprikot,susu kambing,buah tin,delima,tomato,kurma dan madu.

NAK KEKAL CANTIK TANPA MAKE UP? Pergi kerja pakai foundation, bedak, concealer bagai... masa nak ambil wudhuk utk solat... Make up semua tangga!!! kwn2 tgk muka kita sebenar... Mesti rasa malu kan? Ada tu smpai SANGGUP tinggal solat semata2 takut make up hilang!!!! MANA SATU KITA TAKUT??? ~ 🌸Sebab tu kene pakai set saendymoon ni... mmg dirumus khas utk mendapatkan kecantikan semulajadi tanpa bahan kimia.... KEKAL YAKIN DENGAN SAENDYMOON... ~ Wassap ke 0184694591 sekarang.... ~ #menomenosoap #kulitkering #natural #kelantan #malaysia #murah #nakputih #cantik #kusam #kulitberminyak #sabun #jerawat #berseri #cod #kotabharu #handsome #hilangkansebum #blackhead #blackheadremover #ubatjerawat #masalahparut #nakcerah

Nexlo memang SEDAPPPP Pantang tengok mesti nak minum sebab sedap sgt sgt sgt Walaupun kenyang sepanjang hari tapi tetap bertenaga. Syok la minum sw nexlo ni Jangan ragu ragu , saya sendiri pun dah cuba memang sedap lagi terbaik 👍🏻 #nakkurus #nakputih #swjus #swnexlo #bismillah

MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 . . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

2 kg dalam masa 6 hari Kan dah kata, minum jus slimmewhite kompem2 berat hilang kurang dr 7 hari. Siapa lagi yang nak kurus sgt sgt Sis betul betul nak bantu korang . Nak singkirkan lemak degil? . --> BERMINAT? NK TRY? BOLEH PM Saya OR WHATSAPP TERUS UTK FAST RESPOND DAN MAKLUMAT LANJUT..😘 . 🔥Jaminan wang akan dikembalikan jika testimoni dibawah adalah palsu💰👮🏻‍♀️ . 💖AGENT SAH SLIME WHITE / SW NEXLO 💖 . http://zeeqaempire.wasap.my/ . Sape lambat, dia rugi..😜 . Nota: Jangan lupe Like & Share FB PAGE ( KURUS SIHAT DENGAN ZEEQA )😘 — feeling loved. . #agentsw #slimewhite #tipskurussihatzeeqaempire #nexlo #kurusdenganswnexlo #kempisperut #tophealthybrand #slimmewhite #slimmewhiteberkesan #juskurus #jusputih #kurusputihserentak #supplementkurus #nakputih #nakkurus #nakcantik #produkberkualitas #produkberkesan #dijaminpuashati #slimmewhiteterbaik #testimonislimmewhite

Jom order spirulina cepat cepat! 🌿 . Kebaikan Spirulina Mask 🌿 Mencerahkan muka 🌿 Hilangkan jerawat 🌿 Hilangkan jeragat 🌿 Muka licin 🌿 Hilangkan sunburn 🌿 Hilangkan parut jerawat 🌿 and more . . Berminat? ⬇️ DM | WHATSAPP 0105059056 | LINK IN BIO . . #spirulinamalaysia #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #facialmalaysia #giveaway #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincaremalaysia #maskherb #jerawat

🔥⚡✨ CRAZY PAY DAY SALE ✨⚡🔥 . . 🤩 5 HARI SALE TANPA HENTI 🤩 #jangancakapsistakpayung . . DISCOUNT SAMPAI BERPULUH PULUH HINGGET TAUUUUU, MEMANG BERBALOI BORONG 🙈🙉🙊 lpsni mohon semua putih gebu gebas. Kbai 👰🏻 _ Tak grab rugi. Lambat, melepas. Kbai 💐 . . DM ATAU WHATSAPP NOW !!! 🔥🤩😎 . Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809797 #mylara #mylarafeedback #mylaraskincare #mylaraskincareselayang #mylaraskincarebatucaves #mylaraskincaresgtua #mylarakepong #mylarakualalumpur #mylaraselangor #collara #collarafeedback #codcollara #codmylara #nakcantik #nakputih #nakgebu

🔥⚡✨ CRAZY PAY DAY SALE ✨⚡🔥 . . 🤩 5 HARI SALE TANPA HENTI 🤩 #jangancakapsistakpayung . . DISCOUNT SAMPAI BERPULUH PULUH HINGGET TAUUUUU, MEMANG BERBALOI BORONG 🙈🙉🙊 lpsni mohon semua putih gebu gebas. Kbai 👰🏻 _ Tak grab rugi. Lambat, melepas. Kbai 💐 . . DM ATAU WHATSAPP NOW !!! 🔥🤩😎 . Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809797 #mylara #mylarafeedback #mylaraskincare #mylaraskincareselayang #mylaraskincarebatucaves #mylaraskincaresgtua #mylarakepong #mylarakualalumpur #mylaraselangor #collara #collarafeedback #codcollara #codmylara #nakcantik #nakputih #nakgebu

🔥⚡✨ CRAZY PAY DAY SALE ✨⚡🔥 . . 🤩 5 HARI SALE TANPA HENTI 🤩 #jangancakapsistakpayung . . DISCOUNT SAMPAI BERPULUH PULUH HINGGET TAUUUUU, MEMANG BERBALOI BORONG 🙈🙉🙊 lpsni mohon semua putih gebu gebas. Kbai 👰🏻 _ Tak grab rugi. Lambat, melepas. Kbai 💐 . . DM ATAU WHATSAPP NOW !!! 🔥🤩😎 . Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809797 #mylara #mylarafeedback #mylaraskincare #mylaraskincareselayang #mylaraskincarebatucaves #mylaraskincaresgtua #mylarakepong #mylarakualalumpur #mylaraselangor #collara #collarafeedback #codcollara #codmylara #nakcantik #nakputih #nakgebu

🔥⚡✨ CRAZY PAY DAY SALE ✨⚡🔥 . . 🤩 5 HARI SALE TANPA HENTI 🤩 #jangancakapsistakpayung . . DISCOUNT SAMPAI BERPULUH PULUH HINGGET TAUUUUU, MEMANG BERBALOI BORONG 🙈🙉🙊 lpsni mohon semua putih gebu gebas. Kbai 👰🏻 _ Tak grab rugi. Lambat, melepas. Kbai 💐 . . DM ATAU WHATSAPP NOW !!! 🔥🤩😎 . Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809797 #mylara #mylarafeedback #mylaraskincare #mylaraskincareselayang #mylaraskincarebatucaves #mylaraskincaresgtua #mylarakepong #mylarakualalumpur #mylaraselangor #collara #collarafeedback #codcollara #codmylara #nakcantik #nakputih #nakgebu

🔥⚡✨ CRAZY PAY DAY SALE ✨⚡🔥 . . 🤩 5 HARI SALE TANPA HENTI 🤩 #jangancakapsistakpayung . . DISCOUNT SAMPAI BERPULUH PULUH HINGGET TAUUUUU, MEMANG BERBALOI BORONG 🙈🙉🙊 lpsni mohon semua putih gebu gebas. Kbai 👰🏻 _ Tak grab rugi. Lambat, melepas. Kbai 💐 . . DM ATAU WHATSAPP NOW !!! 🔥🤩😎 . Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809797 #mylara #mylarafeedback #mylaraskincare #mylaraskincareselayang #mylaraskincarebatucaves #mylaraskincaresgtua #mylarakepong #mylarakualalumpur #mylaraselangor #collara #collarafeedback #codcollara #codmylara #nakcantik #nakputih #nakgebu

🔥⚡✨ CRAZY PAY DAY SALE ✨⚡🔥 . . 🤩 5 HARI SALE TANPA HENTI 🤩 #jangancakapsistakpayung . . DISCOUNT SAMPAI BERPULUH PULUH HINGGET TAUUUUU, MEMANG BERBALOI BORONG 🙈🙉🙊 lpsni mohon semua putih gebu gebas. Kbai 👰🏻 _ Tak grab rugi. Lambat, melepas. Kbai 💐 . . DM ATAU WHATSAPP NOW !!! 🔥🤩😎 . Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809787 Whatsapp 0193809797 #mylara #mylarafeedback #mylaraskincare #mylaraskincareselayang #mylaraskincarebatucaves #mylaraskincaresgtua #mylarakepong #mylarakualalumpur #mylaraselangor #collara #collarafeedback #codcollara #codmylara #nakcantik #nakputih #nakgebu

(5) TIPS MUDAH UNTUK SELIM MELIM TANPA PERLU SUSAH PAYAH IKAT PEROOT ============ . Ramai WANITA diluar sana masih mencari tips nak kurus dengan mudah tanpa perlu senaman yang berat serta berlapar ikat peroott. . So cuba amalkan (5) tips mudah ini…insyallah . ============== 1.0 Amalkan Minum 8 Gelas Air Suam Setiap Hari . 2.0 Amalkan Minuman DETOX. . 3.0 Hentikan Pengambilan Minuman Bergas Dan Manis (Minuman Berkarbonat) . 4.0 Lebihkan Sumber Protein Dalam Diet Seharian . 5.0 Lebihkan Pengambilan Sayur-Sayuran Dan Buah-Buahan . ============== NAK AMBIL SUPLEMENT BOLEH KE? ============== . Sekiranya anda ingin turunkan berat badan dengan cepat bersama pengambilan suplemen, pastikan suplemen tersebut adalah suplemen semulajadi. Ambil yang tiada kesan sampingan. . Boleh cuba set combo MonstaFit & juga MonstaFlush.

RM55 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . www.wasap.my/60192530305 . BARU GUNA 3 HARI DAH KNE STOPP..!!! . KAWAN2 SEMUA TANYA KNP KULIT SAYA BOLEH CERAH BERSERI2 MCM NIE. . Just guna OHANA saja terus kulit jadi berseri2 ✨ KELEBIHAN LOTION OHANA ✨ 💐 Cepat meresap. Tidak melekit. 💐 Basuh tidak keluar putih. 💐Putih nature. 💐Wangi mewah. 💐Memutih & mencerahkan satu badanN. 💐Memutihkan bahagian berlipat & celah paha. 💐Menghilangkan sunburn (berbelang-belang dibhgian muka, kaki & tangan). 💐Menyelesaikan masalah peluh ketiak & badan. 💐Melembapkan kulit satu badan. 💐Menghilangkan parut & jeragat . #ohana #whiteninglotionexpert #ohanatrustedbrand #ohanatestimoni #ohanafeedback #ohanawhitening #personalcare #cosmetics #ohanaoriginal #lotionputihviral #ohanawhiteninglotion #lotionohana #ohanalotion #ohanamalaysia #ohanabeauty #nakputih #lotionviral #produkviral #reviewohana #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Perhatian semua customer Shaklee ada promosi super duper jimat. Pembelian set promosi ini anda dapat: ❤ free member ❤ harga less 10% ❤ redeem cash back 5% to 11% ❤ free postage ❤ free gift ❤ less beratus ratus dari harga biasa PROMOSI less 10% untuk set: 🌷 VIVIX TWIN PACK 🌷 SET WELLNESS untuk 1 family user 🌷 SKIN CARE YOUTH STARTER Harga super duper jimat. Lets JOM SHAKLEE dengan saya. wasap.my/60125343854/jomshaklee . . Ni feedback customer dengan vivix . . #shakleesgpetani #shakleekepalabatas #shakleebertam #shakleepenaga #shakleekulim #shakleeseberangjaya #shakleeeffect #shaklee #shakleemalaysia #vitamincshaklee #shakleeesp #promosi #setdietshaklee #jeragat #jerawat #nakputih #resdung #nakkurus #jomkurus1malaysia #sukusukuseparuh #dietatkinsmalaysia #uitm #uitmpenang #uitmpermatangpauh #vivix #vivixshaklee

Perhatian semua customer Shaklee ada promosi super duper jimat. Pembelian set promosi ini anda dapat: ❤ free member ❤ harga less 10% ❤ redeem cash back 5% to 11% ❤ free postage ❤ free gift ❤ less beratus ratus dari harga biasa PROMOSI less 10% untuk set: 🌷 VIVIX TWIN PACK 🌷 SET WELLNESS untuk 1 family user 🌷 SKIN CARE YOUTH STARTER Harga super duper jimat. Lets JOM SHAKLEE dengan saya. wasap.my/60125343854/jomshaklee . . Ni feedback customer dengan vivix . . #shakleesgpetani #shakleekepalabatas #shakleebertam #shakleepenaga #shakleekulim #shakleeseberangjaya #shakleeeffect #shaklee #shakleemalaysia #vitamincshaklee #shakleeesp #promosi #setdietshaklee #jeragat #jerawat #nakputih #resdung #nakkurus #jomkurus1malaysia #sukusukuseparuh #dietatkinsmalaysia #uitm #uitmpenang #uitmpermatangpauh #vivix #vivixshaklee

Perhatian semua customer Shaklee ada promosi super duper jimat. Pembelian set promosi ini anda dapat: ❤ free member ❤ harga less 10% ❤ redeem cash back 5% to 11% ❤ free postage ❤ free gift ❤ less beratus ratus dari harga biasa PROMOSI less 10% untuk set: 🌷 VIVIX TWIN PACK 🌷 SET WELLNESS untuk 1 family user 🌷 SKIN CARE YOUTH STARTER Harga super duper jimat. Lets JOM SHAKLEE dengan saya. wasap.my/60125343854/jomshaklee . . Ni feedback customer dengan vivix . . #shakleesgpetani #shakleekepalabatas #shakleebertam #shakleepenaga #shakleekulim #shakleeseberangjaya #shakleeeffect #shaklee #shakleemalaysia #vitamincshaklee #shakleeesp #promosi #setdietshaklee #jeragat #jerawat #nakputih #resdung #nakkurus #jomkurus1malaysia #sukusukuseparuh #dietatkinsmalaysia #uitm #uitmpenang #uitmpermatangpauh #vivix #vivixshaklee

Manfaat dari wap muka utk kulit sihat berseri 🤗 . 1. Membuat kulit lebih bercahaya Pengwapan wajah dapat meningkatkan sirkulasi darah dan memanaskan wajah kita. Hal ini dapat meningkatkan aliran darah ke wajah, menyebabkan lebih banyak nutrisi dan oksigen yang mengalir ke wajah sehingga membuat wajah lebih sihat dan bersinar. 2. Memberantas jerawat  Pengwapan wajah juga dapat menghilangkan sel kulit mati, bakteri, kotoran dan minyak berlebih dari kulit, sehingga dapat mencegah jerawat. Jerawat disebabkan oleh kotoran dan bakteri yang terperangkap di dalam pori-pori kulit. Penguapan wajah juga dapat melembutkan lapisan atas kulit  untuk menghapus semua kotoran dan membantu kulit untuk bernapas. . 3. Mengeluarkan racun Di antara manfaat kecantikan terbaik dari wap wajah adalah membantu kulit berkeringat. Keringat yang keluar akan membawa semua racun dan sel-sel kulit mati. Ini akan mencegah semua infeksi kulit dan membuat kulit bersinar dan segar. . 4. Menghilangkan whitehead Minyak dan lemak yang terjebak dalam folikel kulit ternyata dapat menyebabkan whitehead. Proses penguapan ini akan menghapus semua kotoran dan minyak sehingga menghilangkan whitehead. . 5. Membuat kulit lebih muda Setelah mencapai usia 20 tahun, proses pembaharuan kulit akan melambat, sel-sel kulit mati tidak dapat hilang dengan mudah dan sel-sel kulit baru memerlukan waktu yang lama untuk menggantikannya. And then, lapisan atas kulit korang akan jadi berkerut dan kusam. Proses pengwapan wajah akan menghilangkan lapisan sel kulit mati dan membantu dalam peremajaan kulit. . 6. Menghapus noda pada wajah Wap membantu memudarkan semua noda di kulit, karena akan meningkatkan sirkulasi darah yang membawa nutrisi ke kulit wajah. Hal ini juga akan merangsang pertumbuhan sel baru dan menghilangkan sel-sel kulit yang sudah tua. Semua proses ini membantu untuk menghilangkan bintik-bintik pada wajah 🤗 . 7. Pigmentation Wap wajah juga dapat membantu menghilangkan pigmentation kulit dengan menangkal pigmentation secara bertahap. Hal ini juga dapat mencerahkan warna kulit korang. . Panduan memilih bahan herba rujuk komen ye 🤗

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

5 Sebab Kenapa Geng Mak Anak Kecik Kena Pakai La Beauty - 1. Pantas & Ringkas Bila pakai La Beauty ni you, you dah tak perlu susah susah berlama lama depan cermin sebelum pergi kerja. Dengan hanya beberapa oles, tak sampai 10 minit selesai. Yang penting muka flawless, tak pucat, dan berseri. 2. 5 dalam 1 Serba Seri Awak tahu ke La Beauty ni 5 in 1 Foundation tau. Dialah pelembap, dialah pressed powder, dialah 2 way cake, dialah foundation, dan dialah pencerah kulit. Gitu. Nampak tak jimat tak JIMAT kalau awak pakai La Beauty ni? Semua dah ada dalam satu bekas. MUDAH kan 3. Ada Argan & Marula Oil Uniknya La Beauty ni sebab dalamnya terkandung Argan & Marula Oil. Dua jenis minyak ni sangat bagus untuk kesihatan kulit kita tau. Sebab tu awak yang ada kulit sensitif pun boleh pakai tau La Beauty ni. Tak perlu risau dah. 4. Boleh pakai 2 Cara 2 cara tu adalah awak nak pakai dengan cara span basah boleh, span kering boleh. Haaa menarik kannnn. Kalau rasa kulit macam Beyonce boleh la pakai dengan cara basahkan span, kalau dah putih cerah macam tapak tangan Ain ha boleh guna span kering je. Best tak best tak. 5. Sesuai dengan semua Tona Kulit. Tak kisahlah awak cerah ke sawo matang ke tanned ke, semua boleh guna La Beauty tau awak. So awak tak payah fikir banyak dah, terus lah pinang si La Beauty ni cepat yer. Meh wasap Ain meh 😘😘

Sekadar 4 botol #dianzvitamin sis consume untuk bebaskan diri sis dari jerawat. Kulit makin licin ni, rasa smooth aje tau! Patutla cik abang duk tegur sis makin peloles tiap-tiap hari! 😍 www.wasap.my/60196008450/dv

Ibu mengandung, menyusu dan berpantang boleh makan dianz x??

Wooowwwww, bukan nak kata la. Baru 2 bulan consume #dianzvitamin kulit sis kita ni jadi makin peloles dan cerah! Sampaikan member ofis ada yang jeles katanya! 😉 www.wasap.my/60196008450/dv

Betul ke orang kata kalau setia dengan #dianzvitamin boleh jadi peloles? Betul la orang tu kata sis! Tengok hakak kita ni, setia dengan #dianzvitamin sampai 3 bulan dah hilang habis jerawat & parut makin pudar! 🤩 www.wasap.my/60196008450/dv

Kenapa Dianz vitamin pilihan MUA Bella? KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMIN 🌸 Vitamin C berasaskan Oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat. 🌸 Vitamin E berasaskan Maquiberry untuk melembapkan kulit. 🌸 Kolagen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu. 🌸 EXTRA gluthathoine sebagai antioksida & menggandakan kesan pencerahan. 🌸 EXTRA Ascorbic Asid untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh.

Assalamualaikum & Good Morning! 😀 Sis ni dapat kulit peloles & kecutkan jerawat dalam masa 19 hari aje!!! Rahsianya? #dianzvitamin la! Kan senjata peloles wanita Malaysia tu. 🤩 www.wasap.my/60196008450/dv

😱 ketiak 😱 siku 😱 lutut 😱 leher 😱 celahan peha 😱 buku lali Semua dah mula jd gelap? Why?! 🤗 Don't worry, kami ada penyelesaian nya!🤭 #ketiakhitam #ketiakputih #sikugelap #lututgelap #leherberdaki #celahangelap #bukulali #transformation #penyelesaian #masalah #masalahketiakhitam #nakrawatkawasangelap #ketiakputih #tonasekata #nakputih #nakpulih #murah #berpatutan #terbaik #pilihanno1 #pilihanpertama

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Tips : Untuk kesan yang baik & cepat, gunakan setiap hari dengan *KONSISTEN* // Boleh pakai deodorant mcm biasa lepas masheface kering &meresap kat kulit😉 #ketiakhitam #ketiakputih #sikugelap #lututgelap #leherberdaki #celahangelap #bukulali #transformation #penyelesaian #masalah #masalahketiakhitam #nakrawatkawasangelap #ketiakputih #tonasekata #nakputih #nakpulih #murah #berpatutan #terbaik #pilihanno1 #pilihanpertama