#nakputih

245,358 posts tagged with #nakputih

Photos and Videos about #nakputih

(@nexentury_hq)

1 Minute Ago

Goodnews for first timer yang nak try NEXENTURY whitening. Boleh try looset dulu ๐Ÿ˜Š . Whataps me for free consultation and choose the best whitening plan with me ๐Ÿ“ฒ0183723351 ๐Ÿ“ฒ0183723351 ๐Ÿ“ฒ0183723351 . #nexentury29 #29nexentury #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #skinwhitening #kulitputih #nakputih #nakputihcepat #slc24a5nexentury #putihkekal #putihgebu #nakkurus #jerawat #nexenturywhitecell #nexenturyoriginal

(@nexentury_hq)

2 Minutes Ago

Goodnews for first timer yang nak try NEXENTURY whitening. Boleh try looset dulu ๐Ÿ˜Š . Whataps me for free consultation and choose the best whitening plan with me ๐Ÿ“ฒ0183723351 ๐Ÿ“ฒ0183723351 ๐Ÿ“ฒ0183723351 . #nexentury29 #29nexentury #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #skinwhitening #kulitputih #nakputih #nakputihcepat #slc24a5nexentury #putihkekal #putihgebu #nakkurus #jerawat #nexenturywhitecell #nexenturyoriginal

(@nexentury_hq)

7 Minutes Ago

Goodnews for first timer yang nak try NEXENTURY whitening. Boleh try looset dulu ๐Ÿ˜Š . Whataps me for free consultation and choose the best whitening plan with me ๐Ÿ“ฒ0183723351 ๐Ÿ“ฒ0183723351 ๐Ÿ“ฒ0183723351 . #nexentury29 #29nexentury #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #skinwhitening #kulitputih #nakputih #nakputihcepat #slc24a5nexentury #putihkekal #putihgebu #nakkurus #jerawat #nexenturywhitecell #nexenturyoriginal

KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SNOW WHITE SECRET โœ” Harga yg berpatutan dan mampu milik (RM59 Jerr uolls) โœ” Sihat luaran dan dalaman โœ” Bertambah testimoni dri sehari ke sehari โœ” Membantu merawat thyroid, fibroid dan cyst โœ” Sesuai utk lelaki dan perempuan yg berumur 15 tahun ke atas โœ” Ikhtiar kepada kehamilan โœ” Sesuai utk ibu mengandung dan menyusu โœ” Memperbanyakkan susu badan โœ” Merawat kulit bermasalah termasuk selepas pembedahan โœ” Mengatasi masalah sembelit atau susah membuang โœ” Membantu menurunkan @ menambah berat bdn . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini ๐Ÿ˜˜

(@shaliciousmira)

9 Minutes Ago

BUKAN PEREMPUAN JE YANG BOLEH CONSUME MIXBERRY POWDER NI, LELAKI PON BOLEH๐Ÿ˜ฑ . . RAHSIA KULIT PUTIH BERSIH DALAM MASA SINGKAT DAH TERBONGKAR!!. . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? NAK KULIT BEBAS JERAWAT DAN PARUT? PENAT BERTUKAR SUPPLEMENT TAPI TAK BERKESAN? . . Dahhh jangan risau ! Meh sini mira bantu. Mixberry Powder ni whitening supplement terbaik untuk kulit anda. Hanya Mixberry Powder yang dapat membantu mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam dan mencerahkan kulit. . . Alhamdulillah, baru consume 1 botol Mixberry Powder. Kulit jadi cerah melepak, takde edit pon awak. Best kan? Hanya kemam kemam Mixberry Powder je pagi dan malam. Sebotol boleh tahan dua bulan tau. Jimat bergandaโ— . . . Whatsapp mira 017 3980 757๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

(@medyoshoppe_hq)

12 Minutes Ago

Musim raya atau tak, selfie adalah terapi stress๐Ÿ˜ฌ .. tapi ada satu masalah besar๐Ÿ˜ฃ Sebab bila raya kawan kawan ajak pergi kenduri,gathering dengan kawan2 Erghhh stress kan malu pun ado dengan muka penuh jerawat ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ Nak selfie pun rasa segan sebab orang lain muka helok2 jee Jangan risau *Medyo Serum* kan ada โค๏ธโค๏ธ #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia

JERAWAT TAK BERANI DATANG LAGI Korang tau tak Spirulina mengandungi Gamma Linnoleic Acid yang berperanan untuk menjaga sel kulit. . . Kandungan vitamin C, fosforus yang ada dalam spirulina akan menghilangkan jerawat dan parut jerawat. . . Nak info lebih lanjut ttg spirulina? Jum dm/ws sis! .๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 4987 #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! . . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 4987 . . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

(@purse.murah.izzshop)

36 Minutes Ago

. . . Cara untuk order: ๐Ÿ“ธ screenshot โ˜Ž wassap ๏ผ‹6016 455 3534 . . . ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ Hai..kami ada buat giveaway setiap bulan utk follower yg aktif ๐Ÿ˜Š . Caranya 1. ๐Ÿ’— like byk2 post kami 2. ๐Ÿ’ฌ pastu..tingalkn comment (komen yg positive2 atau letak smiley pun buleh) . Simple kn ๐Ÿ˜˜ . . #pursemalaysia #pursemurah #pursemurahmalaysia #jubahmalaysia #handbagcantik #begmalaysia #beg #handbagmalaysia #handbagmurah #bagmalaysia #bagmurah #tudung #kasutmurah #kasutmalaysia #wedgesmalaysia #palazomalaysia #shawlmalaysia #walletmalaysia #highheelmalaysia #sayajual #dropshipwanted #clucthlelaki #clucthmalaysia #walletlelaki #blousemurah #purse #skincare #nakputih

Done cod SET ALHA ALFA . Sekali grab 3 barang terus . Tq sys datang self pick up โ™ก . Fd propolis code fervi Glow creator code natural Eyeshadow code true naked . sila tekan wasap link dibawah. mudah saja cuma tekan. lebih mudah untuk berurusan tq. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠโœŒโœŒโœŒ www.wasap.my/60182289732 www.wasap.my/60183846604 Aisha . #alhaalfapropolisfoundation #alhaalfacosmetics #0182289732 #0182289732 #0182289732 #codklselangorsetiaphari #codsungaibesi #codbandartasikselatan #codkinrara #codpuchong #codcheras #codampang #codklcc #codbukitjalil #codserdang #codbalakong #codserikembangan #nakcantik #nakflawless #nakputih #nakgebu #bazzarpaknil #artismalaysia #igshop #onlinebazaar #onlineshopping #jualmurah #jualmakeup #jualkosmetik #skincare #foundation

Done cod SET ALHA ALFA . Sekali grab 3 barang terus . Tq sys datang self pick up โ™ก . Fd propolis code fervi Glow creator code natural Eyeshadow code true naked . sila tekan wasap link dibawah. mudah saja cuma tekan. lebih mudah untuk berurusan tq. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠโœŒโœŒโœŒ www.wasap.my/60182289732 www.wasap.my/60183846604 Aisha . #alhaalfapropolisfoundation #alhaalfacosmetics #0182289732 #0182289732 #0182289732 #codklselangorsetiaphari #codsungaibesi #codbandartasikselatan #codkinrara #codpuchong #codcheras #codampang #codklcc #codbukitjalil #codserdang #codbalakong #codserikembangan #nakcantik #nakflawless #nakputih #nakgebu #bazzarpaknil #artismalaysia #igshop #onlinebazaar #onlineshopping #jualmurah #jualmakeup #jualkosmetik #skincare #foundation

(@dianz.vitamin_hq)

54 Minutes Ago

kemain kak dianz berjambul harini ala2 lofa gtuuu ๐Ÿ˜Š kak dian pun uptodate ok ! hahaha sambil jawab soalan ,sambil pakai dianz mask uoalsss ! hahahah . . . . . . . Rm90/60 biji Boleh tahan dua bulan RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . . . ๐Ÿ“ฒ 0174463327 . #dianzvitaminc #dianzvitaminmurah #pemutihkulit #kulitcantik #supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #krimjeragat #ubatparut #parutjerawat #parutluka #dianzvitamilk #skincare #krimmuka #ubatekzema #ubatresdung #tular #muabella #dianzlover #ctdk #tipskecantikan #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #infokecantikan #ootd

๐Ÿ˜ฑ Anda mempunyai masalah berat berlebihan? ๐Ÿ˜ฑ Masalah keputihan? ๐Ÿ˜ฑ Masalah rambut yg semakin menipis? ๐Ÿ˜ฑ Period tak teratur? ๐Ÿ˜ฑ Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? ๐Ÿ˜ฑ Nafsu utk bersama suami sangat kurang? ๐Ÿ˜ฑ Kulit berjerawat? JANGAN RISAU! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’• PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! ๐Ÿ’• ๐ŸŒธMANFAAT PINK LADY ๐ŸŒธ ๐Ÿ‘๐Ÿป Fountain makanan tambahan belia. ๐Ÿ‘๐Ÿป Peningkatan Payudara dan ketegasan. ๐Ÿ‘๐Ÿป Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan faraj dan peremajaan. ๐Ÿ‘๐Ÿป Kesihatan faraj dan libido. ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. ๐Ÿ‘๐Ÿป Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. ๐Ÿ‘๐Ÿป Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. ๐Ÿ‘๐Ÿป Berkesan untuk penurunan berat badan. ๐Ÿ‘๐Ÿป High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan. ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan aliran darah. ๐Ÿ‘๐Ÿป Mencegah risiko osteoporosis. ๐Ÿ‘๐Ÿป Menentang gejala menopause. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Dengan harga RM320, anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . #payudara #pinkladyoriginal #pinkladybaru #freegift #keputihan #missvketat #awekseksi #isteri #mantap #montok #langsing #nakkurus #regrann #tv3malaysia #tudungbawal #suamiisteri #nakputih #jeansmurah #ubatputih #pilkurus #pinkladymurah #bengkung #ketat #sendat #awetmuda #botoks

(@medyoshoppe_hq)

1 Hour Ago

PETUA KECUTKAN JERAWAT DAN HILANGKAN PARUT DEGIL. *kulit kayu manis *bedak sejuk *air Step1 โ€“ tumbuk sampai jadi serbuk kulit kayu manis. Serbuk ni boleh blend guna blender kering untuk lagi halus. Step2- amik 5-10biji bedak sejuk dan amik setengah sudu kecil serbuk kulit kayu manis campur dengan air terus tempek di tempat yang ada jerawat yang baru timbul dan tempat parut2. Tunggu sampai kering dan bilas. Esok pagi jerawat kecut (jerawat baru) Psssssttt : nak bagi tau cara ni memang muka pedih sikit tapi percaya la mujarab. Pedih dalam 2minit awal lepastu korang boleh lena hihihi๐Ÿ˜ Selamat mencuba Pssst.. cara lagi MUDAH.. apply medyoSerum di kawasan bermasalah (jerawat). Jerawat akan cepat kecut tauโค๏ธ๐Ÿ˜Š #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #nakcantik #nakglowing #nakputih #kulitlicin #antijeragat #antijerawat #berseri #kulitkering #selmati #antikedut #mukaflawless #senangpakai #produlhalal #serumsejuk #lakukeras #barangmalaysia #produkwanita #mampumilik #serumajaib #terapimuka #serumviral #glowing #poriterbuka #poritersumbat #pelembabmuka #tiadajerawat #tiadajeragat #bahansemulajadi #pembersihmuka #tiadakimia

Biar betul!!! Jerawat hilang terus jadi peloles ya sis!! Lepas ni konfem nak repeat lagi #dianzvitamin kannn? ๐Ÿ˜„ follow @ciktina_dianzvitamin . . RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order 01139141658 ๐Ÿ˜Š . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #quputeh #tatiskincare #manjakaseh #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #hilangajeragat

(@shaliciousmira)

1 Hour Ago

TAK PERASAN PON KULIT MAKIN CERAH๐Ÿ˜ฑ . . RAHSIA KULIT PUTIH BERSIH DALAM MASA SINGKAT DAH TERBONGKAR!!. . NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? NAK KULIT BEBAS JERAWAT DAN PARUT? PENAT BERTUKAR SUPPLEMENT TAPI TAK BERKESAN? . . Dahhh jangan risau ! Meh sini mira bantu. Mixberry Powder ni whitening supplement terbaik untuk kulit anda. Hanya Mixberry Powder yang dapat membantu mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, kulit kusam dan mencerahkan kulit. . . Alhamdulillah, baru consume 2 botol Mixberry Powder. Kulit jadi cerah melepak, takde edit pon awak. Best kan? Hanya kemam kemam Mixberry Powder je pagi dan malam. Rasa best tu macam nak lompat hingga langit ketujuh! . . . Whatsapp mira 017 3980 757๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

(@dianz.hq_kl)

3 Hours Ago

laa, awat cheq duk serabut ni โ“ duk pikiaq pasal kelebihan #dianzvitamin ka โ” takpa ni kami habaq kat hampa kelebihan dia ๐Ÿ˜Ž . - vitamin C berasaskan buah oren untuk merawat parut / jerawat / jeragat - vitamin E berasaskan Maquiberry untuk melembabkan kulit - kolagen asli berasaskan ikan talapia untuk melembutkan dan kelihatan lebih gebu pada kulit - EXTRA Glutathione sebagai antioksida & menggandakan kesan pencerahan - EXTRA Ascorbic Acid untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh . follow @dianz.hq_kl . . ๐Ÿ’ญ promosi dianz vitamin pink rm90 /60 biji ๐Ÿ“ฑ dm for orders /whatsapp 0172259266 #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas

KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SNOW WHITE SECRET โœ” Harga yg berpatutan dan mampu milik (RM59 Jerr uolls) โœ” Sihat luaran dan dalaman โœ” Bertambah testimoni dri sehari ke sehari โœ” Membantu merawat thyroid, fibroid dan cyst โœ” Sesuai utk lelaki dan perempuan yg berumur 15 tahun ke atas โœ” Ikhtiar kepada kehamilan โœ” Sesuai utk ibu mengandung dan menyusu โœ” Memperbanyakkan susu badan โœ” Merawat kulit bermasalah termasuk selepas pembedahan โœ” Mengatasi masalah sembelit atau susah membuang โœ” Membantu menurunkan @ menambah berat bdn . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini ๐Ÿ˜˜

Laa, awat cek duk serabut ni? Duk fikir pasal kelebihan #dianzvitamin ka? Takpa ni kami nak cete kelebihan dia. ๐Ÿ˜Ž . -Vitamin C berasaskan buah oren untuk merawat parut / jerawat / jeragat. - Vitamin E berasaskan Maquiberry untuk melembabkan kulit. - Kolagen asli berasaskan Ikan Talapia untuk melembutkan dan kelihatan lebih gebu pada kulit. - EXTRA Glutathione sebagai Antioksida & menggandakan kesan pencerahan. - EXTRA Ascorbic Acid untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh . follow @ciktina_dianzvitamin . RM50/30 biji Boleh tahan sebulan . #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #flawless #aurawhite #nakputih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #quputrh #tatiskincare #dianz #tamanequin

(@produkbyannona)

1 Hour Ago

Kandungan utama VITAMIN C SERUM by Annona.

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . โžกBertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata โžกMembantu Menghilangkan Masalah Jerawat โžกSelamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. โžกDiformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi โžกMudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ . For more information sila chat . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 4987 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Pm meh. . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 4987 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . โžกBertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata โžกMembantu Menghilangkan Masalah Jerawat โžกSelamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. โžกDiformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi โžกMudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ . For more information sila chat . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 10-263 4987 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

(@callista.co)

1 Hour Ago

PUREGLUTASOAP RESTOCK๐Ÿ”ฅ . Alhamdulillah atas sambutan yg sgt menggalakkan, kita dah restock lagi PUREGLUTASOAP ๐Ÿ˜ Fuhh sekejap je stock licin! Thank you uolls yg percayakan PUREGLUTASOAP & dah beli sabun viral ni dari sis๐Ÿ™๐Ÿป . Yang mana nak jadi ds / agent callista.co uolls boleh direct Whatsapp sis. Nak jadi agent boleh borong serendah 10kotak jeโœจ . Click link Whatsapp sis for fast response. 010-2731099

(@ohana.yanaa)

1 Hour Ago

Tinggalkan no wasap disini atau ambil no ni terus wasap yana k.(ws-01156881088)๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ nak mudah lagi tekan link bio diats trus wasap yana..๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป #ohana #whiteninglotionexpert #ohanatrustedbrand #ohanatestimoni #ohanafeedback #skincare #personalcare #cosmetics #ohanaoriginal #lotionputihviral #ohanamalaysia #ohanabeauty #nakputih #lotionviral #produkviral #reviewohana

(@ohana.yanaa)

1 Hour Ago

Tinggalkan no wasap disini atau ambil no ni terus wasap yana k.(ws-01156881088)๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ nak mudah lagi tekan link bio diats trus wasap yana..๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป #ohana #whiteninglotionexpert #ohanatrustedbrand #ohanatestimoni #ohanafeedback #skincare #personalcare #cosmetics #ohanaoriginal #lotionputihviral #ohanamalaysia #ohanabeauty #nakputih #lotionviral #produkviral #reviewohana

(@ohana.yanaa)

1 Hour Ago

Tinggalkan no wasap disini atau ambil no ni terus wasap yana k.(ws-01156881088)๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ nak mudah lagi tekan link bio diats trus wasap yana..๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป #ohana #whiteninglotionexpert #ohanatrustedbrand #ohanatestimoni #ohanafeedback #skincare #personalcare #cosmetics #ohanaoriginal #lotionputihviral #ohanamalaysia #ohanabeauty #nakputih #lotionviral #produkviral #reviewohana

(@ohana.yanaa)

1 Hour Ago

Tinggalkan no wasap disini atau ambil no ni terus wasap yana k.(ws-01156881088)๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ nak mudah lagi tekan link bio diats trus wasap yana..๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป #ohana #whiteninglotionexpert #ohanatrustedbrand #ohanatestimoni #ohanafeedback #skincare #personalcare #cosmetics #ohanaoriginal #lotionputihviral #ohanamalaysia #ohanabeauty #nakputih #lotionviral #produkviral #reviewohana

๐Ÿ’‰MIRACLE WHITE (INJECTION)๐Ÿ’‰ made in : SWITZERLAND. RM260 . ======= FUNGSI : ๐Ÿ“mencerah & memutihkan kulit ๐Ÿ“melembutkan kulit ๐Ÿ“merawat jerawat & parut ๐Ÿ“mengembalikan keanjalan kulit ๐Ÿ“mengurangi bintik2 gelap/pigmentasi ๐Ÿ“memudarkan lingkaran gelap bawah mata ๐Ÿ“kulit dan bibir jadi merah muda ๐Ÿ“Mengurangkan berat badan . KEBAIKAN : ๐Ÿ“menjaga mentabolisma tubuh,sel2 darah & saraf. ๐Ÿ“menyembuhkan luka & menghilangkan bekas luka ๐Ÿ“menguatkan sistem imuniti(melawan penyakit) ๐Ÿ“memudahkan pembuangan kulat candida albicans (sering menyebabkan keputihan di kalangan wanita) ๐Ÿ“menambah tenaga ๐Ÿ“Anti oksidant . 1BOX 6SET . . DI LARANG AMBIL BAGI โ†“ โœ˜wanita hamil โœ˜wanita menyusu โœ˜wanita period(lepas habis boleh cucuk) โœ˜berpenyakit bahaya (kena dapatkan nasihat doktor) Recommended dosage:- Once a week. . WHATSAPP +60175005707 . #miraclewhiteswitzerland #miraclewhite #miraclewhiteinjectionmalaysia #whiteninginjection #miraclewhiteinjection #injectputih #nakputih #cepatputih #masalahkulit #jerawat #bekasluka #parut #darkskin #pigment #malaysia #dubai #usa #france #kuwait #brunei #sabah #sarawak

(@ohana.yanaa)

1 Hour Ago

Tinggalkan no wasap disini atau ambil no ni terus wasap yana k.(ws-01156881088)๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ nak mudah lagi tekan link bio diats trus wasap yana..๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป #ohana #whiteninglotionexpert #ohanatrustedbrand #ohanatestimoni #ohanafeedback #skincare #personalcare #cosmetics #ohanaoriginal #lotionputihviral #ohanamalaysia #ohanabeauty #nakputih #lotionviral #produkviral #reviewohana