#natuwrelmilksoap

Photos and Videos about #natuwrelmilksoap

norhafieah
(@norhafieah)

9 Days 10 Hours Ago

SABUN SUSU, SABUN SUSU,SABUN SUSU! Apa Lah sabun susu tu? ๐Ÿค” Sabun susu tu adalah sabun yang berasal daripada 3 jenis campuran susu tumbuhan organi:- ๐ŸŒธsusu beras, ๐ŸŒธsusu oat, ๐ŸŒธsusu kelapa. ๐Ÿ’ฏ% Susu dari beras organik Negeri Kedah. ๐Ÿ’ฏ% tanpa menggunakan susu Haiwan #natuwrelselangor #natuwrelorganic #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare

MANDI SUSU EVERYDAY TAK MAHAL LANGSUNG TAK PERLU KE SPA TAK PERLU AMBIK MASA YANG LAMA UNTUK โ€œME TIMEโ€ . . Soap base yang digunakan untuk MILK SOAP kita ni bukan murah tau Korang. SPECIAL TO TREAT YOUR HEALTHY SKIN. . . SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป SHOPPEE ID ๐Ÿ‘‰๐Ÿป anithamira ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . . . WHATSAPP . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0186691413 / Click @ Bio ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0186691413 / Click @ Bio ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป0186691413 / Click @ Bio ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . . #milksoap #natuwrelmilksoap #mandisususpa #mandisusu #kulitlembap #masalahkulitkering

norhafieah
(@norhafieah)

15 Days 4 Hours Ago

#natuwrel ni ada 1 product je ke sis? Oh tidak-tidak, ๐Ÿคจ natuwrel ni mempunya product from head to toe u ollss. ๐Ÿ˜ Anda pilih yang mana ? 1-#natuwrelmilksoap ada, untuk kegunaan badan hingga kaki. 2-Set #natuwrelhairoma ada untuk rambut . 3- Set #natuwrelaromoist ada untuk kulit 4-Set #natuwrelclearskin pun ada untuk muka #natuwrelklang #natuwrelshahalam #natuwrelselangor #natuwrelclearskinsoap #natuwrelmilksoap #natuwrelskincare #natuwrelbodycare #natuwrelorganic

NATUWREL MILKSOAP ๐ŸŒฟ Made in Kedah uols ๐Ÿ’š Membantu melembut, mencerah dan melembabkan kulit ๐Ÿ’ž #natuwrelklang #natuwrelbodycare #natuwrelmilkcare #natuwrelmilksoap

NATUWREL MILKSOAP ๐ŸŒฟ Made in Kedah uols ๐Ÿ’š Membantu melembut, mencerah dan melembabkan kulit ๐Ÿ’ž #natuwrelklang #natuwrelbodycare #natuwrelmilkcare #natuwrelmilksoap

NATUWREL MILKSOAP ๐ŸŒฟ Made in Kedah uols ๐Ÿ’š Membantu melembut, mencerah dan melembabkan kulit ๐Ÿ’ž #natuwrelklang #natuwrelbodycare #natuwrelmilkcare #natuwrelmilksoap

NATUWREL MILKSOAP ๐Ÿƒ๐Ÿƒ #natuwrelklang #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap

CLEARSKIN SOAP Ingredients: Water, RiceMilk, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Aloe Vera Extract,Glycerin, Sodium Laureth Sulfate,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tomato, Sodium Myristate, Sodium Cocoyl Isethionate. Sabun tomato sesuai untuk semua jenis kulit especially kulit sensitif. Sabun yang tak mengeringkan kulit malah dapat mencerah dan memudarkan parut jerawat Rm28 shj #natuwrelserumorynzyme #natuwrelcombofamily#natuwrelmilksoap#clearskinsoap http://Www.wasap.my/60125607564

NATUWREL MILKSOAP ๐Ÿƒ๐Ÿƒ #natuwrelklang #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap

NATUWREL MILKSOAP ๐Ÿƒ๐Ÿƒ #natuwrelklang #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap

ini sabun susu dan spray susu. fungsi utama dia untuk mencerah, melembap, dan melembutkan kulit โค Cerah tu untuk sunburnt, kulit kusam bagi glowing, parut pudar, plus boleh putih gebu macam uqasha senrose sikit. haha โค Melembap pulak untuk kulit yg kering, bersisik, mengelupas, merekah. dia boleh bantu lembapkan kulit โค Melembut ni untuk bagi licin, gebu, rata je kulit. tak kesat. ini untuk badan tau. bukan untuk muka. mula-mula mandi sabun susu tu, lepas tu spray dengan mist tu pulak licin elokk je kulit, gebu aumm. haha #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelkuantan #sabunekzemabayi #kulitputih

Serum ni bila sapu pade kulit langsung tak melekit walaupun ada macam partikel minyak di bahagian atas ๐Ÿ˜Š . Ia mudah serap pada kulit dan langsung tidak berminyak ๐Ÿคฃ . Pakai sebelum tido dan disiang hari. Paling elok bila guna untuk prep muka sebelum mekap ๐Ÿฅฐ . Harga ? Cume Rm35 sahaja ๐Ÿ˜ . #serum #serumbionatuwrel #natuwrel #natuwrelmalaysia # natuwrelproduk #natuwrelmilksoap #natuwrelselangor

Gabungan 3 bahan semulajadi ๐ŸŒพ Rice ๐Ÿ… Tomato ๐Ÿผ Rice milk Sabun muka yg sangat awesome. Mencerah dan memudarkan parut. 1bar rm28. Berminat whatsapp 0125607564 / klik link dibio ๐Ÿ‘† #agennatuwrelpenang #natuwrelserumorynzyme#natuwrelbbcream#natuwrelmilksoap#natuwrelmilkmist#cerah

Natuwrel Milk Soap Ramai yang suka sabun buku Ada yang suka sabun liquid Tapi yang ni bukan biasher biasher Yang ni ada scrub Kulit gebu tanpa berbelanja lebih. #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #sabunsusu #kulitcerah #eczema

Set trio ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Bb cream rm29 Serum rm35 Clear skinsoap rm28 Full set rm92shj. Ramai yg muka breakout selepas guna produk yg mengandungi bahan kimia dah bertukar dgn produk natuwrel. KENAPA?? Sebab natuwrel diproses dari bahan2 semulajadi. #natuwrelserumorynzyme#natuwrelmilksoap# natuwrelclearskinsoap#natuwrelbbcream#natuwrelmilkmist#natuwrelcombofamoly

Siapa cakap haiwan saje ada susu ๐Ÿฅ› Buktinya , Cubalah Milksoap keluaran Natuwrel ๐Ÿƒ bahan utama memang dari susu tumbuhan, langsung tak ada susu dari haiwan๐Ÿ„ Memang terbukti bagus untuk melembut dan mencerahkan kulit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #natuwrelmilkcare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelbodyare #natuwrelklang

Siapa cakap haiwan saje ada susu ๐Ÿฅ› Buktinya , Cubalah Milksoap keluaran Natuwrel ๐Ÿƒ bahan utama memang dari susu tumbuhan, langsung tak ada susu dari haiwan๐Ÿ„ Memang terbukti bagus untuk melembut dan mencerahkan kulit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #natuwrelmilkcare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelbodyare #natuwrelklang

Siapa cakap haiwan saje ada susu ๐Ÿฅ› Buktinya , Cubalah Milksoap keluaran Natuwrel ๐Ÿƒ bahan utama memang dari susu tumbuhan, langsung tak ada susu dari haiwan๐Ÿ„ Memang terbukti bagus untuk melembut dan mencerahkan kulit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #natuwrelmilkcare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelbodyare #natuwrelklang

NATUWREL MILKCARE ๐Ÿƒ ๐Ÿ’šNatuwrel Milksoap ๐Ÿ’šNatuwrel Milkmist Boleh pilih nak setiap satu atau boleh cuba pek combo ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Nak cuba kebaikkan susu ? Klik link di bawah ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป http://www.wasap.my/60167980877/natuwrelmilkcare #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelklang #natuwrelmilkcare

NATUWREL MILKCARE ๐Ÿƒ ๐Ÿ’šNatuwrel Milksoap ๐Ÿ’šNatuwrel Milkmist Boleh pilih nak setiap satu atau boleh cuba pek combo ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Nak cuba kebaikkan susu ? Klik link di bawah ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป http://www.wasap.my/60167980877/natuwrelmilkcare #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelklang #natuwrelmilkcare

NATUWREL MILKCARE ๐Ÿƒ ๐Ÿ’šNatuwrel Milksoap ๐Ÿ’šNatuwrel Milkmist Boleh pilih nak setiap satu atau boleh cuba pek combo ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Nak cuba kebaikkan susu ? Klik link di bawah ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป http://www.wasap.my/60167980877/natuwrelmilkcare #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelklang #natuwrelmilkcare

Fungsi clear soap . . ๐Ÿ‘‰ Menganjalkan kulit ๐Ÿ‘‰ Menghaluskan kulit ๐Ÿ‘‰ Membersih kulit secara lembut ๐Ÿ‘‰ Tidak mengeringkan kulit . . #natuwrel #natuwrelmalaysia #natuwrelmilksoap #ricesoap

Rangkaian produk Natuwrel . . Harga pasti mampu milik . . #natuwrel #natuwrelproduct #natuwrelbanting #natuwrelorganik #natuwrelmilksoap #natuwrelselangor #natuwrellover

Everyday boleh Me Time dengan Natuwrel.๐Ÿ˜๐Ÿ›€๐Ÿป . #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #sabunsusu #sabunsusuviral #viral #meletop #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

MILK SOAP on baby. Alhamdulillah so far baby pun boleh guna Sabun Susu kita. Sabun Susu kita Contain of Oat milk, Coconut Milk, Rice Milk & VCO. . . Those yang Baby ada masalah ruam boleh try. Tapi if ragu2 Takpe slowly. Bagi dia besar sikit then you can try! . . Buih kan & sapu buih tu kat ruam tu ye . Milk soap only RM28 WhatsApp Mira 0186691413 #milksoap #sabunsusu #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwreltrustedagent #natuwrelagent #dropshipneeded

Sabun Susu Beras Organik by Natuwrel . โœ“ Berkesan mencerahkan pelipat gelap seperti ketiak, lutut, dan celah kangkang . โœ“ Melembapkan dan melembutkan kulit. Sangat sesuai untuk bayi yang mengalami eczema kerana sifatnya yang sangat ringan dan 'mild' . โœ“ Berbau wangi dengan wangian semulajadi susu beras, walaupon tidak ditambah pengawet, pewarna, atau pewangi tambahan . โœ“ Warna putih sabun ini berasal dari campuran 3 jenis susu tumbuhan organik, iaitu Susu Beras, Susu Oat, dan Susu Kelapa . 100% SUSU DARI BERAS ORGANIK NEGERI KEDAH . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #sabunsusuviral #sabunsusu #viral #meletop #natuwrelsabah #sabah #ipoh #kkcity #malaysia #kulitkusam #kulitgelap #kulitkering #kulitsensitif #ezcema #parut #baubadan #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Sabun Susu Beras Organik by Natuwrel . โœ“ Berkesan mencerahkan pelipat gelap seperti ketiak, lutut, dan celah kangkang . โœ“ Melembapkan dan melembutkan kulit. Sangat sesuai untuk bayi yang mengalami eczema kerana sifatnya yang sangat ringan dan 'mild' . โœ“ Berbau wangi dengan wangian semulajadi susu beras, walaupon tidak ditambah pengawet, pewarna, atau pewangi tambahan . โœ“ Warna putih sabun ini berasal dari campuran 3 jenis susu tumbuhan organik, iaitu Susu Beras, Susu Oat, dan Susu Kelapa . 100% SUSU DARI BERAS ORGANIK NEGERI KEDAH . #natuwrel #sabunsusuviral #sabunsusu #milksoap #natuwrelmilksoap #viral #meletop #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitkering #ezcema #parut #baubadan #jerawatbadan #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Good morning you allsssss Salam Jumaat ye semua โ™ฅ๏ธ . #milksoaporganic #milksoap #milkmist #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist

dulu kan.. cewah ayat nak throwback la tu haha . dulu, time wan keluar sabun susu beras ni ramai yang tanya..kenapa sabun susu beras? . sama dengan sabun susu beras thailand kan? boleh ke nak compete? sana jual 12biji rm10 . ini sabun susu beras malaysia gais made from beras kedah gais nama pun dah beza hehe . mana bole cakap sama dengan sabun seberang. kalau nak tahu, orang seberang pun jadi agent sabun susu beras malaysia ni tau . natuwrel offers 4 pakej untuk dipilih mengikut kesesuaian pengguna. . sabun 2 biji rm28 mist besar rm28 sabun 1 + mist kecik rm35 . and ada pakej untuk famili yang lebih jimat sekarang ni pengguna yang repeat order selepas guna dah taknak pakej atas tu ๐Ÿ˜ฌ . semua nak pakej combo famili macam dalam gambar ni. sabun dua biji plus mist besar. pilihan bijak dan tepat hanya RM48. . JIMAT RM8 tau! . amboi laju betul sekarang kalau minum boba susu tengah viral . hello..natuwrel susu ni pun viral hokay ๐Ÿ˜‚ . haritu khairol yoi viralkan kemudian odah the vas viralkan . terbaru ni Menteri Besar Kedah tambah lagi gelombang viral masuk rancangan Selamat Pagi Malaysia . Rezeki ni kalau Dia nak bagi Dia bagi โค๏ธ sedalam dalam hati sebenarnya wan sangat seronok happy dan terharu. rasa puas dapat tengok team natuwrel tengah SIBUK. . ya tengah SIBUK melayan customer yang Allah hantar kepada mereka. pergi cod sana sini. hari hari keluar pos. stock licin sekejap ja . kakwan bangga dengan kejayaan semua tau ๐Ÿ˜š keep it up. teruskan menjemput rezeki. . LOVE โค๏ธ . #natuwrel #sabunsusuviral #sabunsusu #natuwrelmilksoap #milksoap #natuwrelsabah #viral #meletop #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitkering #ezcema #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

๐ŸŒพ beras bukan sebarang beras tau . Kedah Organic Unpolished Brown Rice ! . hah. tolong translate sat hahaha Beras Perang 'Unpolished' Organik Kedah . unpolished tu apa haaa sesuai hahahaha . WHY unpolished? khasiat lebih MERIAH ๐Ÿ’ƒ . #natuwrel #natuwrelmilksoap #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #sabunsusuviral #sabunsusu #kulitkusam #kulitgelap #kulitsensitif #kulitkering #ezcema #parut #baubadan #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

๐ŸŒพ beras bukan sebarang beras tau . Kedah Organic Unpolished Brown Rice ! . hah. tolong translate sat hahaha Beras Perang 'Unpolished' Organik Kedah . unpolished tu apa haaa sesuai hahahaha . WHY unpolished? khasiat lebih MERIAH ๐Ÿ’ƒ . #natuwrel #natuwrelmilksoap #sabunsusuviral #sabunsusu #viral #meletop #milksoap #milkmist #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitsensitif #kulitgelap #ezcema #parut #baubadan #jerawatbadan #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Masalah Ezcema anak makin sembuh !๐Ÿ˜ . Sabun Susu Milksoap Rm28 2 ketul . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelmilksoap #sabunsusuviral #sabunsusu #viral #meletop #kulitkusam #ezcema #kulitkering #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Active Ingredient : Milk rice , Milk oat , Milk Coconut and Vco !๐Ÿ˜ . #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare #sabunsusuviral #sabunsusu #milksoap #viral #meletop #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Alhamdulillah total semalam Malam Customer Comel kita Grab Shampoo, Clearskin Soap 2 ketui, Milk Soap 1 Kotak. . . #codnatuwrel #teamnatuwrel #natuwrelselangor #natuwrelmalaysia #sayajual #sabunsusu #natuwrelsabunsusu #milksoap #natuwrelmilksoap

โ˜˜๏ธ NATUWREL MILK SOAP . skin lightening and moisturise . Secrets of milk for skin now revealed ! . get your glowing healthy skin with wonderful and amazing benefits of Rice Milk, Oat Milk, Coconut Milk and Virgin Coconut Oil to gently lightening and moisturize for brighter and even skin tone while fighting off bacteria on body. . for all skin types . 65gram x 2 bars for only RM28 . #natuwrel #natuwrelmilksoap #sabunsusuviral #sabunsusu #viral #meletop #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #kulitcerah #kulitgelap #ezcema #parut #baubadan #jerawatbadan #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Morning gaisss. ๐Ÿ˜ . Pagi pagi jangan bagi badan ja minum susu kulit pun kena bagi mandi susu jugak.๐Ÿ˜ . #natuwrel #sabunsusu #sabunsusuviral #milksoap #natuwrelmilksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #ipoh #perak #viral #meletop

Sabun Susu Viral ! . ๐Ÿถ melembut dan melembapkan kulit . ๐Ÿถ mencerahkan kulit . ๐Ÿถ bertindak sebagai skrub untuk kulit . ๐Ÿถ menanggalkan sel-sel kulit mati . ๐Ÿถ memudarkan parut . ๐Ÿถ menghilangkan jerawat badan . ๐Ÿถ menghilangkan bau badan . ๐Ÿถ menghapuskan kulit kusam / sensitif . Rm28 2 ketul . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare #sabunsusuviral #sabunsusu #viral #meletop #natuwrelsabah #sabah #kkcity #ipoh #malaysia #kulitkusam #celahgelap #kulitkering #ezcema #parut #baubadan #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Cara mudah mandi susu dirumah!๐Ÿ˜ . Sabun nie tadi la masuk Spm kat tv1 tu. Ramai dah cuba kata syok semua masalah kulit boleh settle. Korang takmo try ka?hee๐Ÿ˜ . Dalam kotak nie dapat 2 ketul tau sabun susu. Jimat sangat weyyy. Korang nak try jugak meh wasap rod.๐Ÿ‘‡๐Ÿป . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #sabunsusuviral #viral #meletop #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #natuwrelmilksoap #kulitkusam #kulitkering #kulitgelap #celahgelap #ezcema #parut #jerawatbadan #baubadan #kulitsensitif #bazarpaknil #skuadpenggunabijak #bazarpaknilonline

Dah la wangi...melembutkan kulit sehalus kulit baby pulak tu #natuwrel #kuantan #natuwrelmilksoap #mencerahkankulit

Thank you dear beli Famili Combo ๐Ÿ˜ Dapat 1 Milk mist besauuuu & 2 biji sabun susu! . #customerkitapunyafeedback #sabunsusu #spraysusu #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkspray #milkmist #milkspray #gatalgatal #kulitsensitive

ALHMDULILLAH Ramai dah terjerat dengan sabun susu kita dah. Best kannnnn. Kalau Korang nak tau Dalam Sabun Susu kita ada organic rice milk Okay! . . Korang yang ada Sensitive Skin bagai tu meh lah try seketul dua ๐Ÿ˜ WhatsApp Mira/ tekan Link Kat Bio Okay untuk tanya tanya! . . #milksoap #natuwrelmilksoap #sabunsusu #sabunsusuorganic #gatalgatalhilang #gatalgatalbadan #celahangelap #celahangatal

MAMPU KE NAK BELI SATU SATU SUSU NI NAK BUAT MANDI MANDA TIAP HARI WEYYYY โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ . . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dengan Sabun Susu NATUWREL Cuma RM28 je korangggg! Korang Boleh dapat semuaaa nutrients dalam Susu tauuu. . . Perbaiki kulit! Dengan mandian Susu natuwrel MODAL RM28 ONLY! . . Korang yang nak dapatkan Cepat Whatsapp mira Okay! 0186691413 - Click Link Kat Bio! . #sabunsusu #milksoap #organicmilksoap #natuwrelmilksoap #natuwrelklang #natuwrelselangor #natuwrelmalaysia #sabunsusuberasorganic #sabunberasmalaysia #sabuneczema #kulitgatal #eczema #celahangelap #celahangatal #baubadan #baubadanbusuk #sabunketiakcerah

SPRAY SUSU BUAT BADAN WANGI. KETIAK TAK BAU PELUH. ๐Ÿ˜ . . Ramai kan tak tau Apa Function SPRAY SUSU//MILK MIST NATUWREL kita niiii. Okay meh mira nak shareeeeee. . . ================================================================ *Antara Function Milk Mist* โœ”๏ธ Boleh act as Deodorant - Hilangkan bau Badan โœ”๏ธ Meredakan kegatalan (Boleh Spray pada Tempat yang gatal/Tengah meradang gatal) โœ”๏ธ Melembapkan Kulit (act as lotion spray, boleh Spray di kawasan Kering macam siku, Lutut & etc) โœ”๏ธ Boleh jugak Di Spray Di miss V untuk elakkan bau tak enak. kalau nak lebih spesifik : #milkmist bole spray pada ๐Ÿ’จLEHER - leher antara part yang mudah kering. sebab tu jadi gelap. ๐Ÿ’จKETIAK - bagi yang tak suka deodorant. now bole ganti dengan mist ๐Ÿ’จSIKU, LUTUT, BUKU LALI - part ni selalu permukaan kulit rasa tebal dan keras kan. spray spray spray ๐Ÿ’จKAKI - sebelum pakai stokin tu elokla spray dulu hehe ๐Ÿ’จSELURUH BADAN - nak kulit cantik kan? please spray serata rata. TIDAK melekit langsung & TIDAK berminyak pun! dan paling best sebab sangat WANGI buat semua orang selesa dekat dengan kita ๐Ÿ’• #spraysusu #sabunsusu #milksoap #spraymilk #milkspray #natuwrelmilkmist #natuwrelmilksoap #natuwrel #natuwrelklang #natuwrelmalaysia #natuwrelselangor #natuwrelpendamaran

๐Ÿƒ Natuwrel Milksoap . Bertindak sebagai skrub untuk menanggalkan daki dan sel-sel kulit mati. . Esok sedar-sedar dah geboo.๐Ÿ˜ . Sabun susu Rm28 ja gais dapat 2 ketul.๐Ÿ˜ . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #bodycare #natuwrelmilksoap #sabunsusuviral #sabunsusu #viral #meletop #organic #natural #kulitkusam #kulitsensitif #kulitgelap #celahgelap #kulitkering #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #kulitsehat #skuadpenggunabijak #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #ipoh #perak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Kulit Lembut dan Wangi ! . Gabungan mantap untuk natuwrel milkcare. Lepas sabun dengan sabun susu terus spray dengan milkmist. Bau melekat-lekat tahan dari pagi sampai petang tau.๐Ÿ˜ . Combo Milkcare Rm35 1 ketul sabun 1 botol milkmist ( 60ml ) . www.wasap.my/60175232674/combomilkcare . #natuwrel #natuwrelbodycare #bodycare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #sabunsusu #sabunsusuviral #viral #meletop #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #parut #ezcema #kulitgelap #celahgelap #baubadan #jerawatbadan #natural #organic #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Nampak dak serdak serdak kelapa tu. Serdak kelapa tula membantu tanggalkan daki-daki yang melekat kat badan uolls tu. Hehe๐Ÿ˜ . Sental ja sabun Milksoap nie kat celah-celah gelap uolls tu konfem cerah. Heee . And lagi satu jangan risau sabun milksoap nie takkan mengembang. Seketul nie boleh tahan 1 ke 2 bulan tau ikut penggunaan korang. Best๐Ÿ‘ . #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare #sabunsusu #sabunsusuviral #viral

๐Ÿƒ Milk Soap . Selain dari susu beras, sabun ini juga menggunakan susu oat dan susu kelapa, serta ditambah minyak kelapa dara, untuk memberikan efek lembap yang maksimum pada kulit, bagi membantu untuk; . ๐Ÿ› Mencerah dan menggebukan kulit . ๐Ÿ›€๐Ÿป Memudarkan parut . ๐Ÿ› Membantu pembentukan sel kulit baru melalui proses 'skrubbing' dengan bantuan oat meals dan coconut flakes . ๐Ÿ›€๐ŸปMemberikan efek GLOWING pada kulit . ๐Ÿ› Sesuai untuk bayi eczema kerana sifatnya yang ringan dan 'mild' . ๐Ÿ›€๐Ÿป Mempunyai fungsi antibacterial dan anti fungal bagi mengatasi kulit sensitif seperti gatal, ruam, dan merah-merah . ๐Ÿ› Diperkaya dengan Vitamin E, Vitamin B, zinc, antioksidan, Vitamin C. . Rm28.00 2 ketul . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare #bodycare #milksoap #milkmist #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitkering #ezcema #kulitsensitif #kulitcerah #kulitputih #kulitsehat #celahgelap #kulitgelap #parut #natural #organic #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline #sabunsusu #sabunsusuviral #susu

๐Ÿƒ NATUWREL MILKSOAP . โœ”mencerahkan kulit โœ”melembapkan kulit โœ”menghaluskan kulit . 3 Jenis susu dalam milksoap nie sangat terbaik untuk kulit tau. ๐Ÿ˜ . RM28.00 . www.wassap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #sabunsusu #sabunsusuviral #viral #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #natural #organic #kulitkusam #kulitgelap #kulitkering #kulitsensitif #celahgelap #jerawatbadan #baubadan #kulitcantik #kulitputih #kulitsehat #kulitglowing #skuadpenggunabijak #ezcema #bazarpaknil #bazarpaknilonline

A is pengguna tegar #natuwrel MilkSoap dah 2 kali repeat order sebab serasi sangat . before ni guna sebamed anak kecil A juga kulit kering . kemudian A upload gambar #milksoap di facebook . kawan A tanya . F : Okay ke Sabun ni A? . A : Okay sangat sangat jah Moist je kulit lepas pakai aku pakai satu badan maklumla sekarang semua benda nak cepat tak sempat nak belek belek muka dah Ninar (baby) pakai pon ok takde kering dah kulit baby kat kaki . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ syabas. nampak? bila dah suka bila dah dapat result kawan tanya 3 patah dia jawab 300 patah . kat sini siapa ada masalah kulit kering dan sensitif? you must try this ladies..beli untuk guna 1 family yeah.๐Ÿ˜ . Rm28.00 2 ketul . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #bodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #bodycare #natural #organic #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #ezcema #parut #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #celahgelap #jerawatbadan #baubadan #parut #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline #viral #sabunsusuviral #sabunsusu

๐Ÿ’ƒ natuwrel milksoap . setiap box dapat DUA ketul soap tau . jangan lupa nanti time packing bag baju please masukkan sekali soap ni . baru la seronok mandi manda kulit pun moist sepanjang hari . makin lama kulit makin cerah sebabnya dah tanggal semua daki . 2 ketul rm28 . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #bodycare #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #milkmist #sabunsusuviral #viral #sabunsusu #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitsensitif #ezcema #celahgelap #kulitcantik #kulitputih #parut #jerawatbadan #baubadan #natural #organic #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Kulit Makin Cerah ! . Kini tiada lagi masalah kulit kusam lepas sabun mandi menggunakan sabun milksoap. Syokk.๐Ÿ˜ . Rm28.00 2 ketul sabun . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #milkmist #bodycare #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #kulitcerah #kulitsehat #kulitputih #kulitcantik #parut #celahgelap #natural #organic #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Sabun Susu Viral ! . โœ… Paling banyak repeat order. โœ… Paling banyak feedback positif untuk kulit sensitif. โœ… Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. โœ… Berkesan untuk mencerahkan kulit. โœ… Menggunakan 3 jenis susu dan minyak kelapa dara yang terbaik untuk kulit. . Rm28.00 2 ketul sabun . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #natuwrelsabah #bodycare #sabah #kkcity #kotakinabalu #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #celahgelap #jerawatbadan #baubadan #parut #kulitcerah #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #skuadpenggunabijak #natural #organic #bazarpaknil #bazarpaknilonline

๐Ÿƒ Natuwrel Milksoap ! . Masalah kulit kering semakin sembuh cuma mandi sental dengan sabun milksoap. Alhamdulillah๐Ÿ˜๐Ÿคฒ๐Ÿป . Rm28.00 2 bars . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #bodycare #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #sunburn #parut #jerawat #jerawatbadan #baubadan #kulitkering #ezcema #kulitsensitif #kulitkusam #celahgelap #kulitsehat #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline #organic #natural

๐Ÿƒ Natuwrel Family Combo Milkcare . Untuk family combo pulak dalam satu box ada 3 item. Sesuai untuk korang yang nak bagi anak dan suami guna jugak. Sweet kan. Hehe๐Ÿ˜ . โœ… 2 ketul sabun Milksoap โœ… 1 Milkmist ( 100ml ) . Rm48.00 . www.wasap.my/60175232674/familycombomilkcare . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #natuwrelmilkmist #bodycare #natuwrelsabah #milksoap #milkmist #sabah #kkcity #kotakinabalu #parut #sunburn #jerawatbadan #baubadan #kulitkusam #kulitgelap #celahgelap #kulitkering #kulitsensitif #kulitcerah #kulitsehat #ezcema #psosrisis #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

๐Ÿƒ Natuwrel Milksoap ! . Alhamdulillah masalah ezcema anak makin sembuh cuma ikhtiar dengan sabun milksoap. ๐Ÿคฒ๐Ÿป . Rm28.00 2 bars . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #bodycare #ezcema #parut #kulitsensitif #kulitkering #kulitkusam #sunburn #parut #jerawatbadan #baubadan #kulitsehat #kulitcerah #kulitputih #organic #natural #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

๐Ÿƒ Natuwrel Combo Trial Milkcare . Apa ada dalam satu box susu yang comel nie. . โœ… 1 Sabun Milksoap โœ… 1 MilkMist ( 60ml ) . Rm35.00 . www.wasap.my/60175232674/combomilkcare . #natuwrel #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare #bodycare #milksoap #milkmist #combotrialmilkcare #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #sunburn #jerawatbadan #kulitkusam #celahgelap #kulitgelap #kulitkering #ezcema #parut #baubadan #kulitsehat #kulitcerah #kulitputih #natural #organic #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Kekal Lembap Sepanjang Hari ! . Syoknya mandi dengan milksoap kulit sentiasa lembap sepanjang hari.๐Ÿ˜ . Rm28.00 2 bars . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #bodycare #natuwrelmilksoap #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #sunburn #jerawatbadan #kulitkusam #kulitkering #ezcema #parut #jerawatbadan #baubadan #celahgelap #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Moist ! . Apa yang moist sangat tu? . Kulit la moist sangat lepas mandi sental dengan milksoap.๐Ÿ˜ . Rm28.00 2 bars . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natuwrelbodycare #bodycare #milksoap #natuwrelmilksoap #sunburn #kulitkering #kulitkusam #celahgelap #parut #kulitcerah #kulitgelap #kulitsehat #kulitputih #jerawatbadan #baubadan #sabah #kkcity #kotakinabalu #natuwrelsabah #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline

Sunburn ! . Kulit sunburn teruk kembali cerah lepas mandi sental dengan milksoap.๐Ÿ˜ . Rm28.00 2 bars . www.wasap.my/60175232674/milksoap . #natuwrel #natural #organic #natuwrelmilksoap #natuwrelbodycare #bodycare #milksoap #natuwrelsabah #sabah #kkcity #kotakinabalu #sunburn #kulitkusam #celahgelap #kulitcerah #kulitgelap #kulitcantik #kulitsehat #kulitsensitif #ezcema #parut #skuadpenggunabijak #bazarpaknil #bazarpaknilonline