#nbcream

Photos and Videos about #nbcream

Wooww macam magik sangat kan! Calit #krimubat #nbcream je korang dah tak payah runsing fikir masalah jerawat dan masalah kulit lain lagi dah. Jimat duit korang tak payah beli produk mahal-mahal pun boleh cantik Jom wasap 0199606369

Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatnb nii? Usah khuatir usah bimbang sayanggg. Produk lulus kkm. Kenapa dia dipanggil krim berubat ? Sebab dalam ni ada bahan #antiseptik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin korang tu. Bila konsisten sapu , teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadik nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diriiii 😄 So, siapa yang nak hilangkan parut dan jerawat boleh klik link dibawah👇🏻 www.wasap.my/60199606369/krimnb #nbcream

3 items yg Dyh AMAL scr konsisten utk hilangkan jerawat Dan parut parutchikenpox (dh tua2 Kena lg oii!) 😭 1st cream nb sgt2 berguna bg dyh #thepowerantiseptic Mengecutkan jerawat & chikenpox ..plus Ada vit e n moisturizer utk lembapkan skin 2nd serum main ingredient dlm Ni ad biji anggur bertindaksbg antibacteria,kaya dgn vit e utk pudarkan parut.. Then plus dgn aloevera,pitera,papermint n HA.. Parut2 yg lama since school pun dh makin lembut Tau!! So, yg mn just ada parut2 jerawat hitam tu comfirm pudar Klu rajin AMAL! 3rd .bila skin Dh dirawat.. Jerawat pun x rajin Nk menempek! Dyh guna skindessert ..nk lg Moistkan skin kita..gabung 3 item ni! Mmg parutjerawat cpt hilang.. Skinn pun makin geboo.. Yg Ada jeragat /pori2/parut jerawat berlekuk Dyh recommended..mmg focus utk skin bermasalah.. #nurfellabeautyhq #nurfellabeuty #sangsakabiru #nboriginal #nbcream #susukkulit #serumnb #skindessertputrajaya #skindessertselangor #postageseluruhmalaysia

Kenapa korang WAJIB pakai #krimberubatnb waktu MALAM?? ❄ Sebab waktu malam jugak kulit akan lebih menyerap segala nutrien dan bahan aktif daripadanya juga membantu baikpulih dan penggantian sel-sel serta melembapkan kulit semasa kita tidur. ❄ Sebab waktu tidurlah segala proses baikpulih berlaku setelah seharian badan kita bekerja termasuk organ terbesar badan kita iaitu kulit. ❄ Krim NB ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. ❄ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krim NB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semua. ❄ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krim NB nii. ❄ VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikkan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang. ❄ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat. KRIM NB BERTINDAK UNTUK MEMULIHKAN JERAWAT, PARUT JERAWAT DAN JERAGAT, KULIT KUSAM, DAN LIANG PORI BESAR 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Alhamdulillah bertambah ahli baru dalam team #azacircle. Ya الله, semoga aku dapat membantu mereka buat side income tepi. Semoga dilancarkan Ya الله. Amin . Tahniah asiah, berjaya sign up agent nb. Aza sentiasa doakan semoga sentiasa dimurahkan rezeki. . Area kb yang nak krim nb boleh contact agent aza 👉013-365 1303. Nanti agent aza boleh cod kan😘 . #agentwanted #codkelantan #nbcream #susukkulit #serumnb #nbcreamkelantan

แพคคู่นางฟ้าใช้ดีขายดีอันดับ1 แค่ 680฿ เท่านั้น ส่งฟรีEms #nbcream #ซอฟเจลสอดจิ๋มฟิต Line:koi.2526

siapa lagik belom dapat produk #nbcream & #susukulitserum yg tengah viral di sarawak tok .. jum kmk terus 😘 kmk blh cod ngn ktk orang. bnyK dh customer kmk berik feedback sangat positif dan dh berjaya makey NBcream so yg lain.. takkan nak biar jerawat semakin beranak2 😉 anda blh selesaikan mslh hannya NBcream mudah dan jimat untuk ktk org 💓 yg luar kching kmk blh pos 😊✨ Www.wasap.my/60149828211 #agentsahnbkuching #teamwisya #sayapakaisayajual

siapa lagik belom dapat produk #nbcream & #susukulitserum yg tengah viral di sarawak tok .. jum kmk terus 😘 kmk blh cod ngn ktk orang. bnyK dh customer kmk berik feedback sangat positif dan dh berjaya makey NBcream so yg lain.. takkan nak biar jerawat semakin beranak2 😉 anda blh selesaikan mslh hannya NBcream mudah dan jimat untuk ktk org 💓 yg luar kching kmk blh pos 😊✨ Www.wasap.my/60149828211 #agentsahnbkuching #teamwisya #sayapakaisayajual

siapa lagik belom dapat produk #nbcream & #susukulitserum yg tengah viral di sarawak tok .. jum kmk terus 😘 kmk blh cod ngn ktk orang. bnyK dh customer kmk berik feedback sangat positif dan dh berjaya makey NBcream so yg lain.. takkan nak biar jerawat semakin beranak2 😉 anda blh selesaikan mslh hannya NBcream mudah dan jimat untuk ktk org 💓 yg luar kching kmk blh pos 😊✨ Www.wasap.my/60149828211 #agentsahnbkuching #teamwisya #sayapakaisayajual

siapa lagik belom dapat produk #nbcream & #susukulitserum yg tengah viral di sarawak tok .. jum kmk terus 😘 kmk blh cod ngn ktk orang. bnyK dh customer kmk berik feedback sangat positif dan dh berjaya makey NBcream so yg lain.. takkan nak biar jerawat semakin beranak2 😉 anda blh selesaikan mslh hannya NBcream mudah dan jimat untuk ktk org 💓 yg luar kching kmk blh pos 😊✨ Www.wasap.my/60149828211 #agentsahnbkuching #teamwisya #sayapakaisayajual

Nampak tak beza sebelum dan selepas si siti ni siram skin dia dengan #productnb??? Kalau tak nampak korang zoom rapat rapat. Alapadan la skin dia dah makin smofff sekarang ni.Jasa duk konsisten pakai product bebas kimia jerr. #agentjb #nbcream #nbpuaka www.wasap.my/60197330911

⭐NB SCAR ACNE TERAPHY CREAM⭐ . Ada yang murah dan berkesan kenapa perlu beli yang mahal sedangkan kesannya sama jer.. Kannnnn😉 . Selamat ke tak ? Jangan risau sebab NB Treatment ada kelulusan KKM dan telah pun memasuki Farmasi seluruh negara.. Alhamdulilah bermakna sangat selamat digunakan.. Nak tau info detail Jom whatsapp kak eima😘 . Just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60179495823 #nbcream #creamberubat #antiseptik #luluskkm #parut #jerawat #jeragat #kusam #liangpori #sunburn

⭐NB SCAR ACNE TERAPHY CREAM⭐ . Ada yang murah dan berkesan kenapa perlu beli yang mahal sedangkan kesannya sama jer.. Kannnnn😉 . Selamat ke tak ? Jangan risau sebab NB Treatment ada kelulusan KKM dan telah pun memasuki Farmasi seluruh negara.. Alhamdulilah bermakna sangat selamat digunakan.. Nak tau info detail Jom whatsapp kak eima😘 . Just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60179495823 #nbcream #creamberubat #antiseptik #luluskkm #parut #jerawat #jeragat #kusam #liangpori #sunburn

⭐NB SCAR ACNE TERAPHY CREAM⭐ . Ada yang murah dan berkesan kenapa perlu beli yang mahal sedangkan kesannya sama jer.. Kannnnn😉 . Selamat ke tak ? Jangan risau sebab NB Treatment ada kelulusan KKM dan telah pun memasuki Farmasi seluruh negara.. Alhamdulilah bermakna sangat selamat digunakan.. Nak tau info detail Jom whatsapp kak eima😘 . Just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60179495823 #nbcream #creamberubat #antiseptik #luluskkm #parut #jerawat #jeragat #kusam #liangpori #sunburn

⭐NB SCAR ACNE TERAPHY CREAM⭐ . Ada yang murah dan berkesan kenapa perlu beli yang mahal sedangkan kesannya sama jer.. Kannnnn😉 . Selamat ke tak ? Jangan risau sebab NB Treatment ada kelulusan KKM dan telah pun memasuki Farmasi seluruh negara.. Alhamdulilah bermakna sangat selamat digunakan.. Nak tau info detail Jom whatsapp kak eima😘 . Just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60179495823 #nbcream #creamberubat #antiseptik #luluskkm #parut #jerawat #jeragat #kusam #liangpori #sunburn

⭐NB SCAR ACNE TERAPHY CREAM⭐ . Ada yang murah dan berkesan kenapa perlu beli yang mahal sedangkan kesannya sama jer.. Kannnnn😉 . Selamat ke tak ? Jangan risau sebab NB Treatment ada kelulusan KKM dan telah pun memasuki Farmasi seluruh negara.. Alhamdulilah bermakna sangat selamat digunakan.. Nak tau info detail Jom whatsapp kak eima😘 . Just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60179495823 #nbcream #creamberubat #antiseptik #luluskkm #parut #jerawat #jeragat #kusam #liangpori #sunburn

⭐NB SCAR ACNE TERAPHY CREAM⭐ . Ada yang murah dan berkesan kenapa perlu beli yang mahal sedangkan kesannya sama jer.. Kannnnn😉 . Selamat ke tak ? Jangan risau sebab NB Treatment ada kelulusan KKM dan telah pun memasuki Farmasi seluruh negara.. Alhamdulilah bermakna sangat selamat digunakan.. Nak tau info detail Jom whatsapp kak eima😘 . Just click this link for easy whatsapp : http://www.wasap.my/60179495823 #nbcream #creamberubat #antiseptik #luluskkm #parut #jerawat #jeragat #kusam #liangpori #sunburn

Balik krja cod si puake kecik molek nie dluu 😍 cod on sokmo deh sex awok ,area p.puteh 😘 #nbcream Wasap.my/601111995589/nbcream

Tengah packing lagi serum seram sejuk . Dengan krim hilangkan parut ni. . . Adoidoi. Lajunya korang submit order. Kalau taksempat ni mahu 3 trip ni sayangs. . . Nak selit selagi boleh 🔥 . . #agentwanted #krimparut #uforasunscreen #yayacirle #yayaofficial #team #nbcream #shahalam #selangor #incomes #agent #jointeam #flawless #cantik #viral #bisnes #business #marketing #freekosmarketing #malaysia #cantik #gojessmojess #parttime #stokisneeded #stok #beauty

❥คู่จิ้นสุดฟิน 😲😲 ️ #nbcream #ซอฟเจลนางฟ้า คู่ละ 680.- พร้อมส่งฟรี . สั่งซื้อ ID:@gfr3360x (มี@)

👉 รีวิวจริงไม่จกตา👀 #จุดดำ แตกลาย รักแร้ดำ ก้นดำ ง่ามดำ คอดำ ทาวนไปคะ เช้า เย็น . #nbcream เห็นผลกระปุกแรก💯 🌻ราคา 390.- ปริมาณ 50 g.  #จัดส่งฟรี . สั่งซื้อ ID:@gfr3360x (มี@)

Bukan senang nak kasi cuci bersih jerawat jenis kecik kecik ni. Bahan #antiseptik yg ada dalam ingredient tu dah matikan sumer bakteria yg ada dalam lapisan kulit tu, Siram pulak dengan #susukkulit lagi la tambah cepat kesan dia. . . Mau tak cepat ! Cerr skodeng bahan yg ada dalam SUSUK KULIT tu. Kalau baca memang takot, Yerla semua bahan-bahan mahai kita guna. Tp rega kalau dah dapat ase nye bebudak tik tok pun sekali harung je sambar. . . 0199606369 . . #nbcream #nbscaracnetheraphycream #nurfellabeauty #krimparut #krimnb

---------------------------------------- 🌷Cara pakai *SET COMBO NB* ---------------------------------------- *Pakai malam sahaja* 🌜 1) Cuci bersih muka. 2) Sapu *Scar Treatment* secara nipis di seluruh muka. Biarkan dalam 15 saat / rasa sejuk di muka tu hilang. 3) Sapu *NB Scar Cream* secara nipis di seluruh muka. Sapu double di tempat bermasalah seperti jerawat, parut jerawat, jeragat dll P/s : Sebaiknya pakai selepas solat Isyak (jika tiada apa-apa urusan diluar selepas itu). Usah tunggu pakai waktu nak tidur, risau terlupa pulak nanti 🤭. ---------------------------------------- . . #nbcream #scaracnetherapycream #nbcreamsaka #nbcreamoriginal #nbcreamterbaik #krimsaka #nbcream #krimjerawat #krimparut #bazarpaknil #produkhalal #produkterbaik #produkkecantikan #produkmuslim #produkbumiputera #produkmalaysia #produkviral #igshopmalaysia #igermalaysia #instafamousmalaysia #halal #lukuskkm #labtest #tipscantik #tipskulitsihat #tipskecantikan #tipsrawatkukit #glowskin

Hasil konsisten dgn nb cream n serum nb. Muka bebas dari jerawat. Sis pakai sis jual😍😘 #nbcream #treatmentcream #susukkulit #luluskkm #scartherapy #sisjual #sisjual

Selalunya kalau skin penuh jerawat confirm2 akan guna filter untuk gambar kan?? Halah2 sekarang xyah dah, korang guna shj #krimberubatnb ni untuk hilangkan segala mak nenek parut jerawat jeragat tu!! 😍 See!! Adik ni pun dah KONSISTEN pakai #krimberubatnb ni baru ja 2 minggu tapi skin dia dah semakin sihat. Bebas dari ancaman parut dan jerawat. Suko ke idokkkk!!!! 😎 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Jom cuba NB product utk dapatkan kulit muka yg sihat,berseri dan glowing..jgn risau product ada kelulusan kkm dan labtest sayang2. Harga mampu milik tau sayang 😍 #nbcream • RM25 sahaja(5g) • RM45 sahaja(10g) #susukkulit serum •RM30 (10ml) Wsap 0183813227

Katanya nk menghilangkan surgery scar.. nah i suggest nb cream ni..trus grab uolls. Spe xnk kn ni krim berubat.. bukan skincare ye syg2 semua #nbcream #scartherapy #luluskkm #masukfarmasi

Untuk mendapatkan kulit wajah yang sehat membutuhkan waktu dan kesabaran, pilihan skincare juga penting selama pemulihan kulit yang rusak. Kini telah hadir krim terapi kulit pertama di Indonesia yang berfungsi merawat dan mengatasi masalah pada epidermis kulitmu. Di formulasikan dengan kualitas farmasi menjadikan NB Scar Acne Therapy Cream bisa di gunakan mulai dari bayi sampai orang dewasa dan cocok untuk semua jenis kulit. . . Untuk info lengkap bisa chat kami di no WA 08114530052 . . #nbacnescar #nbscaracnecream #nbcream

Baru cuci dah hujan, Takapalah hujan rahmat. . . Kereta banyak berjasa ni. Dari sekecil kecil stock dia bawa, sampai berkotak stock penuh satu kereta. . . Adalah planning nak tambah satu yang besar sikit. Nak angkut stock kan makin banyak. Tapi tambahlah, bukan tukar, sayang wehhhhh yang ni. 😍😂 . . #agentwanted #krimparut #uforasunscreen #yayacirle #yayaofficial #team #nbcream #shahalam #selangor #incomes #agent #jointeam #flawless #cantik #viral #bisnes #business #marketing #freekosmarketing #malaysia #cantik #gojessmojess #parttime #stokisneeded #stok #beauty

HAH ‼️‼️TENGOK NI 😱 Alhamdulillah cuma pakai 2 set ni ja #nbcream & #susukkulit serum dapat rawat skin customers kita : -bersih -jerawat susah nak naik -parut makin pudar -jeragat makin pudar -tegangkan kulit muka -mencerahkan kulit muka -hilangkan sunburn -kurangkan minyak berlebihan di muka Nak kulit cantik,bersih,tiada parut,bebas jerawat dan glowing. Kita mestilah pakai secara konsisten tau sayang2 👍🏻 baru la berkesan dan paling penting selamat utk skin kita 😍 Bersaba dan jangan putus asa pakai tau sayang2 ❤️ PM wisya sekarang cakap 'SAYA NAK SET NB' http://wasap.my/60149928211/nbliya Confirm mesti repeat punye 💋

HAH ‼️‼️TENGOK NI 😱 Alhamdulillah cuma pakai 2 set ni ja #nbcream & #susukkulit serum dapat rawat skin customers kita : -bersih -jerawat susah nak naik -parut makin pudar -jeragat makin pudar -tegangkan kulit muka -mencerahkan kulit muka -hilangkan sunburn -kurangkan minyak berlebihan di muka Nak kulit cantik,bersih,tiada parut,bebas jerawat dan glowing. Kita mestilah pakai secara konsisten tau sayang2 👍🏻 baru la berkesan dan paling penting selamat utk skin kita 😍 Bersaba dan jangan putus asa pakai tau sayang2 ❤️ PM wisya sekarang cakap 'SAYA NAK SET NB' http://wasap.my/60149928211/nbliya Confirm mesti repeat punye 💋

HAH ‼️‼️TENGOK NI 😱 Alhamdulillah cuma pakai 2 set ni ja #nbcream & #susukkulit serum dapat rawat skin customers kita : -bersih -jerawat susah nak naik -parut makin pudar -jeragat makin pudar -tegangkan kulit muka -mencerahkan kulit muka -hilangkan sunburn -kurangkan minyak berlebihan di muka Nak kulit cantik,bersih,tiada parut,bebas jerawat dan glowing. Kita mestilah pakai secara konsisten tau sayang2 👍🏻 baru la berkesan dan paling penting selamat utk skin kita 😍 Bersaba dan jangan putus asa pakai tau sayang2 ❤️ PM wisya sekarang cakap 'SAYA NAK SET NB' http://wasap.my/60149928211/nbliya Confirm mesti repeat punye 💋

แพคคู่นางฟ้าใช้ดีขายดีอันดับ1 แค่ 680฿ เท่านั้น ส่งฟรีEms #nbcream #ซอฟเจลสอดจิ๋มฟิต ❥สอบถาม❥สั่งซื้อ❥สมัครตัวแทน กด👇🏻 🆔 https://bit.ly/2waOYiA

Dulu customer, sekarang agent, bila agent mula rm180 je. Lepastu main restock rm1000+. Berapa ribukah untung dia. Jengjeng. Best bisnes ada cikgu ni, korang takde lah nak jatuh lingkup berkali kali. 🔥 . . #agentwanted #krimparut #uforasunscreen #yayacirle #yayaofficial #team #nbcream #shahalam #selangor #incomes #agent #jointeam #flawless #cantik #viral #bisnes #business #marketing #freekosmarketing #malaysia #cantik #gojessmojess #parttime #stokisneeded #stok #beauty

เซ็ทคู่ 💗 NB + นางฟ้าซอฟเจล 💗 680 บาท พร้อมส่งฟรี Ems /Kerry 💌 #nbcream #ครีมแก้รักแร้ดำ #ก้นดำ #รอยแตกลาย #นางฟ้าซอฟเจล #สมุนไพรสอดจิ๋ม #ฟิต_กระชับ สนใจ สอบถาม สั่งซื้อ ทักแชท 🗨http://line.me/ti/p/geht9Anyfk

Testimoni customer 😍😍 Lelaki pun gunaa produk NB 😊 TERBAIKLAH NB ✅✅ mesti ada yg kurang yakin dngn produk NBcream puaka yg di jual kmk tok nak☺ tok kmk nak bertambah keyakinan ktk orang .. apa yg bagus proses campuran dalam produk #nbcream & #susukulitserum tokk.. so rajin2 lah membaca😉 .. bok tauk apa viral nya produk #scartreatment kmk jual sampy bnyak permintaan. Original itu pasti🤗💓 sebab ya kmk mengalakkan ktk yg masalah skin di luar. try produk kmk. sangat limited skda jual di pasaran kuching 😁 www.wasap.my0149928211 #agentnbsarawak #agentnbkuching #agentsahnb #teamwisyabidadarisaka #sayapakaisayajual

KANDUNGAN NB 😍😍 mesti ada yg kurang yakin dngn produk NBcream puaka yg di jual kmk tok nak☺ tok kmk nak bertambah keyakinan ktk orang .. apa yg bagus proses campuran dalam produk #nbcream & #susukulitserum tokk.. so rajin2 lah membaca😉 .. bok tauk apa viral nya produk #scartreatment kmk jual sampy bnyak permintaan. Original itu pasti🤗💓 sebab ya kmk mengalakkan ktk yg masalah skin di luar. try produk kmk. sangat limited skda jual di pasaran kuching 😁 www.wasap.my0149928211 #agentnbsarawak #agentnbkuching #agentsahnb #teamwisyabidadarisaka #sayapakaisayajual

mesti ada yg kurang yakin dngn produk NBcream puaka yg di jual kmk tok nak☺ tok kmk nak bertambah keyakinan ktk orang .. apa yg bagus proses campuran dalam produk #nbcream & #susukulitserum tokk.. so rajin2 lah membaca😉 .. bok tauk apa viral nya produk #scartreatment kmk jual sampy bnyak permintaan. Original itu pasti🤗💓 sebab ya kmk mengalakkan ktk yg masalah skin di luar. try produk kmk. sangat limited skda jual di pasaran kuching 😁 www.wasap.my0149928211 #agentnbsarawak #agentnbkuching #agentsahnb #teamwisyabidadarisaka #sayapakaisayajual

NB CREAM . Sesuai untuk yang : 🍎 berjerawat 🍎 berparut 🍎 berjeragat 🍎 parut berlekuk 🍎 sunburn . Trial rm25 (5g) . Www.wasap.my/60137581631 . #nbcream #nbcreampasirgudang #nbcreamjohor #nbcreamoriginalhq #nb #nbpasirgudang #agentnb #agentnbjohor #agentnbpasirgudang #agentnbhq

และจะกลับมอนิ่งหุ่นนี้ได้อีกเมื่อไรอ่า​ 😅 #fahtawanrat ❤️❤️

Haiii.. 💁 Bukan mudah nak kecutkan #jerawat nak pudarkan #jeragat nak hilangkan #parut dan macam² #masalah kulit wajah lagi.. Tetapi dengan #nbcream anda akan dapat 4 in 1 termasuk: 🔥#antiseptik ~ Membantu ntuk mengecutkan jerawat 🔥#whitesoftparafin (moisturizer) ~ Untuk menghalang kulit menggelupas 🔥#disodiumedetate (Vitamin C) ~ Untuk mencantikkan balik kulit serta mencerahkan 🔥#dalfhatocopheral (vitaminE) ~ Untuk memudarkan parut / jerawat / luka melecur / mengecilkan pori-pori. Dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP dan produk yang berkelulusan KKM. Harga?! Murah² je yunk. Hanya RM25 sahaja. Tentunya dah dapat merawat skin dengan mudah. Kesan yang effective seawal 3 hari je tau.. 😘. Tak nak lagi ke #krimsaka ni yunkk atau nak lagi helokk guna #setcombonb ni yunkk oiiiii?! Ehhh nakkkkk! Okkkk jom klik link kt bawah ❤️ www.wasap.my/60194417307/nakComboSetNB

❥โปรฯดำด้านแตกลาย ครีมNBเอาอยู่✨🔥🔥ดำตรงไหนทาตรงนั้น💓รักแร้ดำ💓คอดำ💓ก้นดำ💓ศอกดำ💓หลังเท้าดำ💓ง่ามดำ💋แตกลาย..นมลาย..ท้องลาย...สะโพกลาย..ก้นลาย..จัดเลย ✔️1ปุก ราคา 390฿ EMSฟรี ✔️ขนาด50กรัม(ใช้1-2เดือน) 💥โปรฯเปิดบิลตัวแทน5ปุก 1,500฿💥 🆔Line:@nb5cream(มี@) แอดไลน์จิ้มเลย👉🏻 https://line.me/R/ti/p/%40nb5cream #มีบริการเก็บเงินปลายทางด้วยคะ #ก้นลาย #ก้นดำ #ผิวขาวถาวร #ผิวแตกลาย #รักแร้ขาว #รักแร้ดำ #กลิ่นตัวแรง #กลิ่นเต่า #รักแร้เนียน #คอดำ #กระจ่างใส #เห็นผลจริง #ท้าลอง #ขาว #ขาวจริง #ครีมnb #nbcream #390บาทเท่านั้น

ว่าด้วยเรื่อง”ความรัก”... สนใจสินค้า|สอบถาม add line: @nbcream(มี@นะจ๊ะ) #ขาว #นมใหญ่ #เพิ่มนมไม่เพิ่มน้ำหนัก #ยาสอดจิ๋มฟิต #nbcream #noblack #aha #vagina #zalenza

ไม่เด็ดไม่ดีไม่ขาย พังแค่ไหนก้อเยียวยาได้ ทา NBCream วนไปทุกวันนะคะ💙 #nbcream 390฿ / เปิดบิล5ปุก 1500฿รับบัตรตัวแทนขายได้ทันที‼️

ไม่เด็ดไม่ดีไม่ขาย พังแค่ไหนก้อเยียวยาได้ ทา NBCream วนไปทุกวันนะคะ💙 #nbcream 390฿ / เปิดบิล5ปุก 1500฿รับบัตรตัวแทนขายได้ทันที‼️

ไม่เด็ดไม่ดีไม่ขาย พังแค่ไหนก้อเยียวยาได้ ทา NBCream วนไปทุกวันนะคะ💙 #nbcream 390฿ / เปิดบิล5ปุก 1500฿รับบัตรตัวแทนขายได้ทันที‼️

Bukan susah nak cantik. Calit #nbcream setiap malam pun boleh cantik gais. ❤

ของมันต้องมี คู่จิ้นสุดฟินจ่ายแค่หลักร้อย คุณภาพหลักล้านงานผิวดี+Heeฟิต พิชิตจักรวาล💛 🛍สต็อกแน่นพร้อมส่ง #nbcream p 3 9 0 ฿ (50g.). / 5กป. 1500฿ #ยาสอดนางฟ้า 2 9 0 ฿(10เม็ด) \ 5 ซอง 1200฿ สมัครตัวแทนฟรี❤️❤️

BETUL KE NB CREAM BOLEH RAWAT PARUT LEKUK ? Ramai betul nak tahu pasal ni, yelah apa yang kita tahu selama ni parut camni mmg hanya boleh rawat dengan rawatan laser atau dermaroller sahaja. Tapi kedua2 rawatan ni kosnya boleh tahan jugak. Dan tak semua berani nak buat rawatan tu. Bila sebut laser, pasti ramai yg seram, include me.. Ok, sekarang Nurfella beauty dah kluarkan satu produk unik yang mampu bantu improve texture kulit yg boleh buat lekuk pada kulit kita jadi lebih rata dan kurang nyata. Maksudnya takdela obvious macam sekarang ! Sebab active ingredients dalam nb cream ni sangat powerful antipenuaan which is sangat effective untuk bantu kulit produce more collagen. Kandungan D-alpha Tocopheral (dengan kata lain Vitamin E) dan White Soft Paraffin yang dikenali juga sebagai Petroleum Jelly mampu merawat dan membaiki kulit yg tak rata tu. Paling penting, nb cream ni mengandungi ANTISEPTIK yang dapat mencegah Bacteria tumbuh, membunuh kuman yang masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam dan jerawat. Bila antiseptik bertindak membunuh semua kuman2 ni, secara tak langsung ia bantu mempercepatkan proses kulit untuk jadi lebih sihat dan bebas dari segala parut. Hasilnya, kulit jadi lebih tegang, lembut dan sekata. Thats why pengguna Nb Cream banyak bagi feedback parut berlubang mereka tu jadi less obvious. Dah tak dalam cam lembah arizona Cemana ? Dapat sesuatu? Yang murah tak semestinya tak bagus. Kena paham bahan terkandung tu bertindak. Ha camtu lah citer parut lekuk. Tak mustahil dengan Nb Cream je gaisss www.wasap.my/+60102636011 #nbcream

• 🔥สนับสนุนความฟิต ความฟิน โดย #นางฟ้าซอฟเจล 1 ซอง (10เม็ด)290฿ ส่งฟรีems 💛ละลายง่าย ละลายไว แค่30นาที ที่สำคัญปลอดภัยไม่ตกค้างทำมาจากสมุนไพร🌿 . ♡สั่งซื้อสินค้า│สอบถาม♡ ✓ 𝑳𝒊𝒏𝒆 :@𝒋𝒏𝒄𝟖𝟑𝟔𝟎𝒓 (มี@) .

ครีมดี​ดี​ ที่คนอยากผิวดีต้องมี​ใช้ #nbcream​ แก้ไขทุกปัญหาผิว​ ดำด้านด่างลาย​ ขาวเนียนได้แน่นอน🌸 ราคา​ 390บาท​🆓Ems (5กป.1,500บาท) Line:koi.2526

Insyallah dengan set kombo nb ni boleh membantu adik kakok yg ada mslh kulit wajah seperti jerawat, jeragat, breakout dan sebagainya utk tampil lebih yakin lps ni.. Mereka yg dh try tau la cm mane kesannye.. . Yg penting usaha dan konsisten dengan 2 saka biru ni.. Selamat dan xde effect gelupas2 bagai tuu.. Slow2 dia kasi rawat skin awk syg.. 👉DM sekarang utk order. . http://www.wasap.my/601137490430 Cod Area Cheras , Bandar Tun Hussen Onn, Tasik Permaisuri dan Ampang , Balakong , Ulu Langat , Kajang dan Putrajaya 🚗 Pos 📭 Seluruh semenanjung Malaysia okey 🇲🇾 . #susukkulitnb #krimberubatnb #paruthitam #jerawat #jerawat #nakglowing #nakcantik #nurfellabeauty #nbcreamsusukkulit #nbcream #nbcheras #nbampang #nbkajang #nbbtho #nbpermaisuri #nbputrajaya #nbkl #nbcream #nbcreamcheras #nbcreamkajang #nbcreamampang #nbcreamputrajaya #nbcreambtho

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, BERPARUT & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah try #krimberubatajaib & #susukkulit ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit sihat takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀ . Bila dah terkena renjatan dua item ni confirm kulit terus berubah jadi 🌷lebih flawless, lebih glow 🌷Yang best lebih healty . Sape nak kulit sihat? Jom laaa dapatkan dua item ni dgn harga tak sampai RM60 pn. . 👉DM sekarang utk order. . http://www.wasap.my/601137490430 Cod Area Cheras , Bandar Tun Hussen Onn, Tasik Permaisuri dan Ampang , Balakong , Ulu Langat , Kajang dan Putrajaya 🚗 Pos 📭 Seluruh semenanjung Malaysia okey 🇲🇾 . #susukkulitnb #krimberubatnb #paruthitam #jerawat #jerawat #nakglowing #nakcantik #nurfellabeauty #nbcreamsusukkulit #nbcream #nbcheras #nbampang #nbkajang #nbbtho #nbpermaisuri #nbputrajaya #nbkl #nbcream #nbcreamcheras #nbcreamkajang #nbcreamampang

สั่งไปใช้ ♡♡ ผลลัพธ์ คือความประทับใจ ขาวขึ้นแน่นอน ✔ครีมทารักแร้ #nbcream 🌸ใช้ดี รีวิวเพียบ 390฿ คุ้มมม

Haiii.. 💁 Bukan mudah nak kecutkan #jerawat nak pudarkan #jeragat nak hilangkan #parut dan macam² #masalah kulit wajah lagi.. Tetapi dengan #nbcream anda akan dapat 4 in 1 termasuk: 🔥#antiseptik ~ Membantu ntuk mengecutkan jerawat 🔥#whitesoftparafin (moisturizer) ~ Untuk menghalang kulit menggelupas 🔥#disodiumedetate (Vitamin C) ~ Untuk mencantikkan balik kulit serta mencerahkan 🔥#dalfhatocopheral (vitaminE) ~ Untuk memudarkan parut / jerawat / luka melecur / mengecilkan pori-pori. Dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP dan produk yang berkelulusan KKM. Harga?! Murah² je yunk. Hanya RM25 sahaja. Tentunya dah dapat merawat skin dengan mudah. Kesan yang effective seawal 3 hari je tau.. 😘. Tak nak lagi ke #krimsaka ni yunkk atau nak lagi helokk guna #setcombonb ni yunkk oiiiii?! Ehhh nakkkkk! Okkkk jom klik link kt bawah ❤️ www.wasap.my/60199686064/nakComboSetNB

Bila demam mata berair.. tp tetap gagahkn juga utk bg senyuman bt awak semua.. haaa gitu.. muka tu yg penting pakai nb cream pd waktu malam. Siang2 pakai serum@susuk kulit nb.. barulah peloles gitu.. n muka xnmpak lesu..#postnight #shifpetang #nbcream #susukkulit

mohdfirdaus
(@ahmeng_02)

1 Day 8 Hours Ago

nakney nyuroh sik viral NB tokk nakk ohh 😍😍 bukan dapat selesai masalah kulit muka ajak. malah bekas parut, chinkenpox or jeragat pun blh dapat settle hannya dngn #nbcream & #susukulitserum so yg lain sikdala masalah skin, tapi ada masalah jeragat, parut, or bekas chikenpox blh pm #agentsahnbfirdaus Www.wasap.my/60107698253 #agentnbsarawak #agentnbkuching #agentsahnb #teamwisya #sayapakaisayajual

Tutti Shaii
(@shaiitutti)

1 Day 8 Hours Ago

NB CREAM NB Scar Acne Therapy Cream di datangkan dalam 2 saiz travel kit iaitu 🎈Normal Pack RM45 (10G) 🎈Trial Pack RM25 (5G) Dikenali sebagai Krim Berubat yang mampu merawat skin anda dari pelbagai masalah skin seperti, JERAWAT, JERAGAT, PARUT JERAWAT, KULIT BERLUBANG, TONA TAK SEKATA, KULIT SENSITIF, KULIT KUSAM BERMINYAK DAN LAIN-LAIN MASALAH. http://www.wasap.my/60106646929 Cod Area Cheras , Bandar Tun Hussen Onn, Tasik Permaisuri dan Ampang , Balakong , Ulu Langat , Kajang dan Putrajaya 🚗 Pos 📭 Seluruh semenanjung Malaysia okey 🇲🇾 #nbcream #nbcheras #nbampang #nbkajang #nbbtho #nbpermaisuri #nbputrajaya #nbkl #nbcream #nbcreamcheras #nbcreamkajang #nbcreamampang #nbcreamputrajaya #nbcreambtho

Kami datangkan kepada 2 size . 5gm dan 10gm Nak tahu harga boleh tekan link di bio. . Murah murah jea .. Harga memang mampu milik. . . Murah dan paling pasti berkesan kita pun puas hati #krimparut #krimnb #nbcream #cantik #viral #krimviral #jerawat #jerawat #krimjeragat #krimjerawat

#testimoni nb krim hilang parut. Bukan sekadar parut kulit berjerawat jeragat pun boleh pakai. . . Tak sangka krim si kecik molek ni boleh hapuskan mcm2 masalah kulit muka yg paling utama masalah parut2 yg dah bertahun tu. . #masalahkulit #krimnb #nbcream #parutlama #parut #selangor #kosmetikmurah #murahmurah #viral #krimviral #sungaibuloh #jomcantik

3 minggu peram skin dengan #krimberubatnb. Alhamdulillah parut jerawat makin pudar. Sape kata pack kecik KRIM KECIK tak membantu?? 😎 Kecik2 dia pun padat dengan Antiseptik untuk matikan kuman tauu. Bukan itu je, #krimberubatnb jugak padat dengan kandungan Vitamin C & E lagi yg boleh mencerahkan kulit kusam 💕💕 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Macam mana nak keluar rumah kalau skin breakout cenggini?? Nak cover dengan pondesen pun tak lepas ni 😥 Sib baik la sis kiturrr ni duk KONSISTEN pakai #krimpuakanb ni. Habis bekas jerawat kena kikis. Mananya tak weii dalam #krimnb ni ada ANTISEPTIK dan moisturiser lagi untuk mengembalikan skin yg sihat 😍 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

(@dill_dyella)

1 Day 10 Hours Ago

Semakin ramai yang yakin dengan #nbcream krim parut puaka ni 😍 Semakin ramai lahh yg cantik secara sihat dengan #nbcream 💕 Sebab krim kita jual ni bebas mercury dan paraben. Siap ada antiseptik lagi kasi bunuhh semua bakteria punca masalah kulit 😘 Siapa nak skin chingg chingg??

(@dill_dyella)

1 Day 10 Hours Ago

Semakin ramai yang yakin dengan #nbcream krim parut puaka ni 😍 Semakin ramai lahh yg cantik secara sihat dengan #nbcream 💕 Sebab krim kita jual ni bebas mercury dan paraben. Siap ada antiseptik lagi kasi bunuhh semua bakteria punca masalah kulit 😘 Siapa nak skin chingg chingg??

Alhamdulillah Dengan Izin Allah Cerr kalian bagi satu sebab kenapa yang dah terjebak dengan #nb ni diorang susah nak curang tau. #susukkulit dan #krimberubat ni kedua function sama, beza hanya pada formula sahaja. Paling syok bahan #antibakteria tu maintain kita kekalkan dalam formula. 😍 . Whatsapp 0102636011 . . #nbcream

Testimoni #nbcream memang tidak pernah mengecewakan 😉 Bukan setakat masalah #jerawat dan #jeragat sahaja kita bantu., tetapi kulit kusam pun NB Cream Acne Theraphy mampu menyerikan wajah kita... #nbcreamterapi

Masalah jerawat? Sapu #nbcream terus settle! parut pun tak sempat nak duk lama🙊 Semua gara2 si #antiseptik yang ada dalam #krimpuaka. Bukan biashe biashe. Tak caya cer try dulu 😘 #nbcream #krimpuaka

SAPU JER KRIM #antiseptik NI JRAWAT DAN PARUT TERUS HILANG !! 100,000 unit telah terjual dalam masa 3 bulan. dan lebih 12 ,000 testimoni pengguna. “Zura memang dh lama cari produk yg boleh hilangkn jrawat dan parot ni tau. Mmg menjadi krim antiseptikk akak ni, Dah la murah sapu dap dap jer jrawat teros kecut.” Fuhhh nyesal tak guna dari dulu lagi. ✅ Merawat masalah jrawat ✅ Memudarkan paroot ✅ Labtest approved . Terus klik utk wassap. http://www.wasap.my/60102636011/NakKrimBerubat_NB . #nbcream

Semangat lain macam lah ofis baru ni. Bersyukurnya dapat office sendiri. Pencapaian bisnes ni. Mula buat dari rumah mak, lepastu pindah rumah sewa sendiri, lepastu buat dari bilik stor, lepastu buat dekat ofis sharing, and now ada office sendiri dah. Nampak tak proses berkembang takpernah giveup. . . Biar apa jadi pun, jangan stop. Belajar dari orang yang boleh tolong ajar. Belajar dari kesilapan dan pengalaman. Yaya doakan korang pun bisnes makin berkembang tau. . . Nak yaya tunjuk jalan pun boleh. Goodluck sayang yang bisnes online 😘 . . #agentwanted #krimparut #uforasunscreen #yayacirle #yayaofficial #team #nbcream #shahalam #selangor #incomes #agent #jointeam #flawless #cantik #viral #bisnes #business #marketing #freekosmarketing #malaysia #cantik #gojessmojess #parttime #stokisneeded #stok #beauty

See cantik x kulit hakak kita nie . . . Dah dah la tu pakai foundation tebal tebal semata2 nak tutup parut.. Hakak ni pakai nb cream je untuk dapatkan kulit sihat dan cantik . . . Nakkn kulit cantik sihat kena rajin kena konsisten juga taw ! Jangan malas-malas okey. . Luangkn sedikit masa untuk belai kulit kita ,jadikn rutin harian penjagaan kulit terbaik korang sebelom tidur dan bangun pagi esoknya ya. Sudah pasti korang akan dapat kulit yg berseri secara semula jadi. Laki perempuan pun boleh pakai. #krimnb #nbcream #krimparut #cantik #gojess #gojes #parutlama #flawless #muslimah #viral #krimviral #selangor #cod #produkmurah #jomcantik #model

Tengok macam tak percaya kan?? Pakai je cream NB ni muka terus jadi cantik!! 😍 Tak perlu laaa nak pergi spa ke apa bazir duit je tau. Hanya RM 25 je anda dah boleh dapat muka seperti pergi spa tau 😉 Nak skin flawless cepat2 wasap hakak ye 😘 📲 http://watsap.my/01110838374 🚘 COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN 📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📦 #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

#nbcream​ ขาวเนียนไม่นโน​ แก้ไขปัญหาให้ผิวไดจริง​ รีวิวจริงไม่จกตา​ P.390​บาท​ 🆓Ems 🇹🇭สอบถามสั่งสินค้า/สมัครตัวแทนขาย กด https://bit.ly/2waOYiA

Dua dua lighting on point tp kalau dah muka berjerawat tu cover tahap mana pon still nampak jugak. Nahh kalini takde cover dah pantulan zasss ada nur lepas bercinta dengan #scaracnecream #nbsusukkulit ❣️ Untuk lebih comel chin!!chin!! Sememangnya Lebih Jimat & Bijak berbelanja. Alhamdulillah.🤗 www.wassap.my/6097558529/nbcomb #nbserum #nbcream #nbjengka #agentnbjengka #nbpahang #krimpuaka

Dua dua lighting on point tp kalau dah muka berjerawat tu cover tahap mana pon still nampak jugak. Nahh kalini takde cover dah pantulan zasss ada nur lepas bercinta dengan #scaracnecream #nbsusukkulit ❣️ Untuk lebih comel chin!!chin!! Sememangnya Lebih Jimat & Bijak berbelanja. Alhamdulillah.🤗 www.wassap.my/6097558529/nbcomb #nbserum #nbcream #nbjengka #agentnbjengka #nbpahang #krimpuaka