#nbscaracnetherapycream

Photos and Videos about #nbscaracnetherapycream

. NB cream . NB SCAR ACNE THERAPY . Kelebihan NB SCAR ACNE THERAPY . 💞sesuai utk semua masalah kulit . . 💞masalah parut, Jerawat Jeragat, Kulit kusam insyaAllah semua boleh rawat. . 💞krim Nb Scar Acne Therapy Cream ni krim berubat, ada antiseptik..ia dapat membunuh kuman2 sehingga ke dlm lapisan kulit.. . #nb #nbtherapycream #nbscaracnetherapycream #readystockkajang . Whatsapp 018-9864885 . Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat . #whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3malaysia #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiaafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah

. NB cream . NB SCAR ACNE THERAPY . Kelebihan NB SCAR ACNE THERAPY . 💞sesuai utk semua masalah kulit . . 💞masalah parut, Jerawat Jeragat, Kulit kusam insyaAllah semua boleh rawat. . 💞krim Nb Scar Acne Therapy Cream ni krim berubat, ada antiseptik..ia dapat membunuh kuman2 sehingga ke dlm lapisan kulit.. . #nb #nbtherapycream #nbscaracnetherapycream #readystockkajang . Whatsapp 018-9864885 . Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat . #whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3malaysia #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiaafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah

. NB cream . NB SCAR ACNE THERAPY . Kelebihan NB SCAR ACNE THERAPY . 💞sesuai utk semua masalah kulit . . 💞masalah parut, Jerawat Jeragat, Kulit kusam insyaAllah semua boleh rawat. . 💞krim Nb Scar Acne Therapy Cream ni krim berubat, ada antiseptik..ia dapat membunuh kuman2 sehingga ke dlm lapisan kulit.. . #nb #nbtherapycream #nbscaracnetherapycream #readystockkajang . Whatsapp 018-9864885 . Follow ig @produk_lelaki_tulen & @shyazlinda_chemat . #whatsapp0189864885 #dramasweetdreams #satukanrasa #dramasangat #tv3malaysia #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #benamir #benamirr #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiaafiyah #kamaladli #comelpipimerah #mirafilzah

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Krim Puaka Kegilaan Wanita Kini💟 . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria 💙 Bau seperti ubat 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik KANDUNGAN : NB Scar Acne Therapy Cream ; Water, White Soft Paraffin, Cetosteary Alcohol, Liquid Paraffin, Cetomacrogol Emulsifying Wax, D-alpha Tocopherol, Chany Fragrance, Disodium Edetate, Chlorocresol, Vitamin E & Moisturizer. Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 180407819K Whatsapp : 0199346097 #nbscaracnetherapycream #nbscaracnecream #krimparutpuaka #mengawalkulitberminyak #melembapkankulitmuka #mengecilkanliangpori #mengecutkanjerawat #merawatmasalahkulit

📌KKM Approved 📌NPRA FARMASI Approved 📌Lab test Approved #nbscaracnetherapycream #susukkulit #krimparut #antiseptik #agentdamansara Jangan ragu2 sis x jual benda yg x elok tuk korang..

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 10 Hours Ago

Haii. Serius best pakai KRIM BERUBAT NI. Jerawat kecut hanya 2kali sapuan ! Kami handle skin breakout akibat tersalah pakai produk timbang kilo. Alhamdulillah Mujarab sangat Krim Berubat ni, dengan kehebatan bahan utama iaitu Antiseptik, tiada yang mustahil untuk rawat skin anda akibat breakout 😊 . . . #scaracnecream #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #kkm #krimnb #krimnbhq #nbkrimhq #krimsaka #krimjerawat #krimberubat #krimjeragat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkulitbreakout #breakout #

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 23 Hours Ago

- Anak kecik jangan simpan lama lama parut kudis tu semua. Letak ja antiseptik setiap malam, helok la nanti. #krimnb #nbcream #rawatcaraselamat #squadkrimsaka #nbscaracnetherapycream

STOP PAKAI PRODUK MERCURY ! Muka yang breakout perlulah di rawat dari dalam lapisan kulit. Miliki kulit yang sihat sekarang dengan penggunaan #krimantiseptik secara konsisten dari Nurfella Beauty. Awak nak saya bantu? 😊 @nurfellabeauty.official trusted agent #krimjerawat #acneskin #acneproblem #acnesolution #krimberubatnb #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #nurfellabeautyagent #nurfellabeautypuchong #krimnbpuchong #krimberubatnbpuchong #nbscaracnetherapycreampuchong

Marlina Bie
(@marlina_bie)

2 Days 2 Hours Ago

Cream antiseptic NB bukan sahaja untuk mengatasi masalah jerawat ,jeragat Dan parut tetapi juga untuk anak2 yg Ada masalah enzema @ruam. #nbscaracnetherapycream #serumnb

Jahanam habis jerawat lepas kena simbah dengan #Antiseptik.🤭🤭.Tu sebab yatie suka tenyeh Krim Nb ni kalau jerawat naik.Parut pun segan nak menapak dekat skin tu. #nbcreamjohorbahru #nbkrimantiseptik #nbkrimberubat #nbscaracnetherapycream

Kecik kecik cili padi taw , sekali sapp je parut lama ke parut eksiden ke boleh pudar yang penting kena konsisten dan istiqomah 😉. So , korang kena cuba taw tak kan hakak nak cantik sensorang pulak ❤. Link wasap dekat bio eh 😘. Klik skrg utk dptkan fast respon hakak ya. . #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri #jerawat #jeragat #parutberlubang #berkesandanselamat #chickenpox #parutjerawat #lekukjerawat #jeragatpudar #ekzema #kulitkusam #kulitburn #sunburn #cerahkankulit #putihberseri #codpokoksena #alorsetar

Kecik kecik cili padi taw , sekali sapp je parut lama ke parut eksiden ke boleh pudar yang penting kena konsisten dan istiqomah 😉. . So , korang kena cuba taw tak kan hakak nak cantik sensorang pulak ❤. Link wasap dekat bio eh 😘. Klik skrg utk dptkan fast respon dri hakak 😍 . #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri #jerawat #jeragat #parutberlubang #berkesandanselamat #chickenpox #parutjerawat #lekukjerawat #jeragatpudar #ekzema #kulitkusam #kulitburn #sunburn #cerahkankulit #putihberseri #codpokoksena #alorsetar

@unnie_zue BILA APPLY SUNSCREEN BY UFORA TERUS NAMPAK LAWA . Baru la natural beauty gitu Dengan Si genit rose gold ni dah tak susah pakai tebal2 dah makeup 😍😍😍 . Benda wajib pakai untuk elak muka uolls burn.Ha jangan kata @unnie_zue tak payung 😘 . #sunscreenufora #uforaskincare

LOCAL TESTIMONI ON NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Net weight: 10g Price: BND20 only Tempoh pemakaian: 2 - 3 bulan Fungsi: - Melawan, mencegah dan membunuh bakteria dalam lapisan kulit. - Merawat masalah kulit gatal dan ekzema termasuk cacar air. - Memudarkan parut serta jeragat. - Melindungi kulit dari UV. - Anti penuaan. - Mampu mencerahkan kulit wajah. - Rawat, cegah, kawal dan baiki kulit bermasalah. - Mampu mengekalkan kelembapan kulit. - Mengecutkan jerawat dan menutup parut-parut berlubang dengan cepat. Available at AMY C3, Reya Enterprise HuaHo Tutong (sebalah Baiduri Bank) #nbcream #nbscaracnetherapycream #krimpuaka #squadbc

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

👆 Testimoni jerawat pudar & hilang. Dengan izin Allah. Hasil slepas 2 hri pakai krimnb. Memang wooww!!! Terbuktiii keberkesanan #nbscaracnetherapycream. Siapa lagi belum cubaaa???!!!. #nbcreamkl #krimparut #krimjerawat #krimjeragat #krimpuaka #krimpuakanb #krimviral #nbcream #nbcreamkl #codkl #codselayang #coddataran #tipshilangkanjerawat #tipshilangkanparut

CARA PAKAI NB SCAR 👇🏻👇🏻 Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) Boleh dipakai seluruh muka pada waktu malam P/s : Pakai waktu malam sebaiknya😊

@novelis_ssyasnain KEBAIKAN / KELEBIHAN NB 👉 Sesuai untuk semua jenis kulit 👉 Merawat rasa-rasa gatal untuk masalah kulit alergik 👉 Merawat kulit yang sunburn 👉 Jerawat, Jeragat, Eczema, Elergik, Parut Jerawat, Parut Bersalin, Parut Accident & Pelbagai Masalah Kulit 👉 Seluruh Badan / Kegunaan Luar Sahaja 👉 Tiada penggelupasan 👉 Memudarkan dan menghilangkan parut lekuk 👉 Parut tompok / parut operation / parut bersalin 👉 Mengecutkan jerawat 👉 Menghilangkan jeragat 👉 Mengawal kulit yang berminyak 👉 Mengecilkan liang pori 👉 Melembapkan kulit yang kering

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM ( krim berubat / krim parut). . . Krim ni bukan skincare tau tapi krim berubat yang ada antiseptik 💊💉 . Digunakan untuk merawat, mengawal, mencegah dan membaikit kulit dari : . ♥ Hydrating kulit ♥ Eczema ♥ Gatal - gatal ♥ Jerawat ♥ Jeragat ♥ Parut Read Less Nak order? http://www.wasap.my/+60136756126/nb cream #krimparut #nbscaracnetherapycream #kedah #love #spa #fashion #stok #malaysia #flawless #glowingskin #business #skincare #instatravel #intagbeauty #sweepstakes #winitwednesday #winit #contestentry #contestalert #beauty #nakcantik #produkviral2019 #giveaway

MasyaAllah tak sangka perap #krimubatnb boleh berubah ketara macam ni . . Makin cantik dah muka dia 😍 . Sudah lama dia cuba cari proodakk yang boleh rawat skin dia. . Skin dia memang parut terlalu banyak and jerawat lekuk lekuk . Tapi tak sangka lepas sebuulan lebih konnsisten perap krimberubat ni makin hari makin nampak perubahan dia . . Berbaloi tak korang rasa grab krimubatNB trial pack dengan harga budak sekolah tapi result dia lawaa cengini haa dgn izin Allah. . 📲whatsapp>>0145283888 Trial pack 5g - Rm25 Normal pack 10g - Rm45 . #squadnblaris #krimnb #viralkrimnb #nbscaracnetherapycream #krimberubat

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Krim Puaka Kegilaan Wanita Kini💟 . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria 💙 Bau seperti ubat 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik KANDUNGAN : NB Scar Acne Therapy Cream ; Water, White Soft Paraffin, Cetosteary Alcohol, Liquid Paraffin, Cetomacrogol Emulsifying Wax, D-alpha Tocopherol, Chany Fragrance, Disodium Edetate, Chlorocresol, Vitamin E & Moisturizer. Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 180407819K Whatsapp : 0199346097 #nbscaracnetherapycream #nbscaracnecream #krimparutpuaka #mengawalkulitberminyak #melembapkankulitmuka #mengecilkanliangpori #mengecutkanjerawat #merawatmasalahkulit

👉NB Scar acne threaphy cream👈 Krim berubat terbaik yang pernah sis try.. Sebab sis memang jenis susah nak percaya produk without bukti yang kukuh.💪 🌷NB Cream ni khas untuk merawat skin breakout. Paling best parut pon boleh pudar tau..💋 . . Kita nk bgi freegift menarik utk 3 org terawal shj 😍. Klik link kt bio skrgg tau😘 #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami 😘 .

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM . . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik . . #agentwanted #dropshipwanted #nbscaracnecream #nbscaracnecream #nbcream #nbscaracnecream #nbmalaysia #nbscaracnetherapycream #kosmetikmurah #krimviral #krimparut #krimhapusparut #nbcreamshahalam #nbcreamuitm

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

❄️INGREDIENTS NB Scar Acne Therapy Cream ; Water, White Soft Paraffin, Cetosteary Alcohol, Liquid Paraffin, Cetomacrogol Emulsifying Wax, D-alpha Tocopherol, Chany Fragrance, Disodium Edetate, Chlorocresol, Vitamin E & Moisturizer. Nak order? http://www.wasap.my/+60136756126/nb cream #krimparut #nbscaracnetherapycream #kedah #love #spa #fashion #stok #malaysia #flawless #glowingskin #business #skincare #instatravel #intagbeauty #sweepstakes #winitwednesday #winit #contestentry #contestalert #beauty #nakcantik #produkviral2019 #giveaway

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 23 Hours Ago

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Lisa ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 www.wasap.my/60166482547/carapakaikrimnb

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 23 Hours Ago

👆 Testimoni jerawat pudar & hilang. Dengan izin Allah. Hasil slepas 2 hri pakai krimnb. Memang wooww!!! Terbuktiii keberkesanan #nbscaracnetherapycream. Siapa lagi belum cubaaa???!!!.

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

3 Days 23 Hours Ago

NBSCARACNECREAM 💙Sesuai utk semua jenis kulit 💙Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 💙Bau seperti ubat memudarkan&menghilangkan parut lekuk 💙Mengecutkan jerawat 💙Menghilangkan jeragat 💙Mengawal kulit yg berminyak 💙Mengecilkan liang pori 💙Melembapkan kulit kering 💙Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik 💙Merawat kulit yg sunburn 💙Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik #nbscaracnetherapycream

Parut kalau dibiar lama2 susah nak sental tau. Nak2 lagi parut yang dah jadi hitam, rasa macam nak salin kulit baru ja. Tapi #nbcream ni power dia lain maciammm , konsisten guna tengok2 licin terus. Time bila lah dia kikis kulit tu sampai peloles. #nurfellabeautyagent #agentdamansara #kgsgkayuaradamansara #tamantundrismail #uptownkotadame #nbscaracnetherapycream

👆 Testimoni Berjaya #jerawat #jerawatpudar. Alhamdulillah. Cuma dgn set trail 5g.. blh nmpak hasilnya dlm masa 6hari. Dengan izin Allah. Terbukti hasilnya melalui #krimsaka #nbscaracnetherapycream.

Hai semua selamat petang 🙋🙋 asalamualaikum ... Fira nak share feedback customer yang dah cuba #nbcream #nbscaracnetherapycream . Ok untuk sis atau abang² yang ada masalah parut, jerawat, jeragat,dan brakeout ..untuk details product., boleh jee whatsapp fira 01121146581 😊 _ #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nbcreamoriginalhq #susukkulit #susukkulitnb #serumnb

@novelis_ssyasnain #jeragat ! Jeragat muncul tak kira usia, tua ke muda ke mesti akan naik bertompok kat muka. Jeragat ni kalau da naik susah nak hilangkan. Nak kasi pudar pun susah ! Krim Berubat dapat membantu pudarkan Jeragat dengan selamat. Apa fungsi Antiseptik yang ada dalam krim berubat? Dapat mematikan sel jeragat dari akar umbi kulit awak tau 😊 . . . More info? . @novelis_ssyasnain .

@unnie_zue Saya sudaaaa, anda ? Bilew lagi? 😘 Ubat segala masalah skin -jerawat -jeragat -breakout -parut More info klik @unnie_zue . #nbkrim #nbscaracnetherapycream #krimnb #krimberubat #jerawat #jeragat #jerawatnanah #skincare #skin #makeuptutorial #makeup #beauty #nurfellabeautyofficial

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Krim Puaka Kegilaan Wanita Kini💟 . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria 💙 Bau seperti ubat 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik KANDUNGAN : NB Scar Acne Therapy Cream ; Water, White Soft Paraffin, Cetosteary Alcohol, Liquid Paraffin, Cetomacrogol Emulsifying Wax, D-alpha Tocopherol, Chany Fragrance, Disodium Edetate, Chlorocresol, Vitamin E & Moisturizer. Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 180407819K Whatsapp : 0199346097 #nbscaracnetherapycream #nbscaracnecream #krimparutpuaka #mengawalkulitberminyak #melembapkankulitmuka #mengecilkanliangpori #mengecutkanjerawat #merawatmasalahkulit

@novelis_ssyasnain Dua kawan dah register jadi Agen. Yeayyyy . Siapa lagi belum register ? . Mohon Usya @novelis_ssyasnain sekarang ! .

💢EYESHADOW CAKE POP 💢 • Sebab ape uollsss kena grab eyeshadow palette ni❓Sbb satu palette ni dh complete semua kaler drpd soft , pinkish , earth tone smpai lah ke dark tone . • ✅ Sesuai utk daily use / event ✅ Kaler cunss & pigment ✅ Jimat semua kaler ade dlm satu palette ✅ Harga sgt berbaloi • • #kosmetikbatupahat #eyeshadowmalaysia #nhsfoundation #nurfellabeauty #nurfellabeautyserum #nbscaracnetherapycream #alhaalfabatupahat #okayabatupahat #birdnestessencebypna #bnebatupahat #lipmattemalaysia #muahbybellaz #pandahairremoval #krimbuangbulu #lensbatupahatreadystock #sugargoldoil #kosmetikoriginalbatupahat #sneakersmurahmalaysia #sandalmurahmalaysia #surprisedeliverybatupahat

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@novelis_ssyasnain Bukan stakat parut jerawat 😎 luka ksan jahitan pon blh hilang 😘 Wow ke tak wow pkai nbcream ni 🤔... Nak dptkn yg original ??? Snang je' wspp trus 0132587424

NB SCAR ACNE THERAPY CREAM Krim Puaka Kegilaan Wanita Kini💟 . 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Tiada penggelupasan 💙 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria 💙 Bau seperti ubat 💙 Memudarkan & menghilangkan parut lekuk 💙 Mengecutkan jerawat 💙 Menghilangkan jeragat 💙 Mengawal kulit yang berminyak 💙 Mengecilkan liang pori 💙 Melembapkan kulit kering 💙 Merawat rasa gatal untuk masalah kulit alergik 💙 Merawat kulit yang sunburn 💙 Satu satunya Krim jenis berubat yang mampu merawat masalah muka kronik KANDUNGAN : NB Scar Acne Therapy Cream ; Water, White Soft Paraffin, Cetosteary Alcohol, Liquid Paraffin, Cetomacrogol Emulsifying Wax, D-alpha Tocopherol, Chany Fragrance, Disodium Edetate, Chlorocresol, Vitamin E & Moisturizer. Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 180407819K Whatsapp : 0199346097 #nbscaracnetherapycream #nbscaracnecream #krimparutpuaka #mengawalkulitberminyak #melembapkankulitmuka #mengecilkanliangpori #mengecutkanjerawat #merawatmasalahkulit

Errrr parut hitam memang cukup menyakitkan ati kan. Rasa tak da keyakinan langsung nak jumpa orang. Laki sekarang pon dah jaga skin tau. Sapa yang takmo peloles kan. Memang idaman semua orang lah kulit licin gebu nih. Mujur la #nbkrim boleh slowly rawat bagi pulih balik. Yang penting, pulih cara sihat. Bukan letak chemical mercury segala bagai bagi bakteria tu terkandas kat dalam. Nanti² kuar jugak la dia kalau dah penuh bersarang kat dalam. Dapat tak? Kalau dapat TERBAIK #agentnbshahalam #nurfellabeauty #nbscaracnetherapycream #serumnb

Calit calit tiap malam, kulit jadi makin licin! Penat2 nak layan muka gini pun tetap berbaloi juga. Yang penting kena sabar dan sentiasa konsisten! . Harga Scar Acne Therapy Cream : RM25 sahaja! Yep sangat murah tapi berkualiti! Kalau tak berkualiti memang tak masuk farmasi :) . Krim NB Scar Acne Therapy adalah sejenis krim berubat farmaseutikal(bersifat antiseptik pembunuh bakteria kulit) malah merupakan "night repairing therapy cream". Bangun pagi muka makin helokkk sis, habis semua repair! • Merawat segala masalah kulit anda! Kelebihan NB SCAR ACNE CREAM: - Menghapuskan jerawat/jeragat - Mencerahkan kulit kusam - Merawat kulit tidak sekata - Kulit lebih cerah putih(krim tinggi vitamin C) - Mengecilkan pori-pori yang besar dan degil - Parut jerawat hitam (dark pigmented spots) - Parut jerawat berlubang(deep scars) - Anti penuaan(anti-aging) kulit awet muda! - Parut lain lain disebabkan luka/pembedahan INI LAH SUSUK KULIT ALAF BARU RM25 sahaja dikkk oii termasuk FREE Facial Mask! Nak order tak? FREE COD sekitar Shah Alam ya www.wasap.my/60187627859/NakKrimNB • #nbscaracnetherapycream #krimparutjerawat #krimantiseptik #krimparut #krimhilangjerawat #acnetreatmentmalaysia #skincareluluskkm #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #nbshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne #nbscaracnetherapycream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #serumhilangparutberlubang #serumhilangjerawat

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

Bestnye pkai #nbscaracnetherapycream ni, kulit muka lbh helookkk... Muka lbh siht , sgar je rsa, mana yg nk try blh la beli dkt @nbcreamoriginalhq k 😇... . . Khas untuk semua masalah muka ... . JERAWAT,JERAWAT PASIR, JERAWAT BATU , JERAGAT , BINTIK HITAM, BLACKHEADS, WHITEHEAD , KUSAM, SUNBURN, PARUT, PARUT JAHITAN , BEKAS² ACCIDENT , DLL BOLEH GUNAKAN KRIM NI ... . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz#azanisscarserum#jumeascargel#biooil #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfella_beauty_official #nbscaracnetherapycream

👆Feed back . . #parutjerawatberlubang #kesanhitamjerawat dpt pulih melalui #nbscaracnetherapycream. Dgn izin Allah. 😍 . .

My beloved customer bg feedback, dia pon x sangka kulit dia boleh terima #nurfellabeauty ni, bnyk kali dok ws tanye 'boleh jadi x ni?' risau beria 🤣 Sebab sebelum ni dia da pakai produk mahai2 pon x jd juga, tp Alhamdulillah boipren dia tegur licin da pp dia dari jerawat pasir2 tu, tambah2 pulak 1 rumah dok rembat #susukkulit die sbb sejuk ja letak kat muka.. Now dia dok order lg 1 set nb n 1 susuk kulit.. 💕 #feedbackcustomerazza #nbscaracnetherapycream #sayagunasayajual #agentkotadamansara #agentsahnb #agentdamansara #kgsgkayuaradamansara #tamantundrismail #uptownkotadame

"tak percaya jangan pakai, tak yakin jangan jual" ☻ Tapi saya dah pakai dan saya juga jual, makna nya #nbscaracnetherapycream ni tak mengecewakan saya 😘. #nbcream #krimparut #krimberubat

Tolong tolong tolong perhatikan betul betul warna krim #nb yg FAKE dengan yg ORI .. Terutama kpd korang yg masih belum pernah membeli krim nb ni korang tak tau lagi nak beza yg fake n ori ni macamana kan. Perhatikan tekstur krim tu betul betul okay. Utk selamat korang boleh dapatkan krim nb nidengan agent sah sahaja.. ♥ #krimparutnb #nbsquad #businessgrowth #beauty #original #krimnbsabah #krimparut #nbscaracnetherapycream #nurfellabeautyhq #nbscaracnetherapycream #yayacircle

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

are'ngah
(@arengah16)

6 Days 15 Hours Ago

Ape yang best sangat #krimberubatnb nie...☝☝☝ #nbscaracnetherapycream #nbscartreatmentskinsolution #codsekitarshahalam_klang🚘

🌺 NB SCAR TREATMENT SKIN SOLUTION 🌺 . 1 pc RM30 2 pcs RM28 each + POSTAGE RM8 (SM), RM12 (SS) ⚖️KOS POSTAGE ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT ITEM⚖️ . ‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️ ✅ 100% ORIGINAL. Tak yakin, tak payah beli 🤗. ✅ READY STOCK ✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu pertama) . 📲👉🏻 WHATSAPP 013-5269766 Wasap.my/60135269766 🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈 . . 🌸KELEBIHAN SCAR TREATMENT GEL🌸 #bijianggur - Bertindak sbgai bahan anti bakteria - Memudarkan bekas luka dan parut - Mengecutkan jerawat - Vitamin E . #pitera - Melicinkan tekstur permukaan kulit yg kasar - Membuang sel kulit mati - Mencegah kulit dari kekeringan . #hyaluronicacid - Memberi kelembapan pada kulit - Mengurangi garis halus dan kedutan - Mampu memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih lembut. . #aloevera - Vitamin C dan E yg ada dlm aloevera mampu menjaga kulit supaya sihat anjal dan tegang - Merawat mslh jerawat - Mampu merawat masalah kulit berminyak. . ✔Harga hanya RM30 ✔Bebas kimia, SELAMAT dan lulus KKM Dapatkan segera sementara stok masih ada ! #nbscar #nbscarmurah #nbscaroriginal #nbscaracnecream #nbscaracnecreammurah #nbscaracnetherapycream #nbscaracnetherapycreamoriginal #nbscaracnetherapycreammurah #nbscaracne #nbscaracnetherapy #nbscaracnetrial #nbscream #nbsacne #followforfollowback #followtofollowback #nbscartreatmentskinsolution #nbscartreatmentskinsolutionmurah #nbscartreatmentskinsolutionoriginal #nbscartreatment #nbscartreatmentserum #nbscartreatmentmurah #nbscartreatmentserummurah #scartreatmentskinsolution #treatmentskinsolution

🌺 NB SCAR ACNE THERAPY CREAM 🌺 . 1 pc RM25 2 pcs RM23 each + POSTAGE RM8 (SM), RM12 (SS) ⚖️KOS POSTAGE ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT ITEM⚖️ . ‼️BUY NOW WHILE STOCK LAST‼️ ✅ 100% ORIGINAL. Tak yakin, tak payah beli 🤗. ✅ READY STOCK ✅ POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu pertama) . 📲👉🏻 WHATSAPP 013-5269766 Wasap.my/60135269766 🎈KLIK LINK WHATSAPP KAT PROFILE @lulu_beauteempire 🎈 . . 🌸NB SCAR ACNE THERAPY CREAM 🐾Sesuai utk semua jenis kulit 🐾Tiada penggelupasan 🐾Mengandungi bahan antiseptik utk mematikan semua bakteria 🐾Bau seperti ubat 🐾Memudarkan&menghilangkan parut lekuk 🐾Mengecutkan jerawat 🐾Menghilangkan jeragat 🐾Mengawal kulit yg berminyak 🐾Mengecilkan liang pori 🐾Melembapkan kulit kering 🐾Merawat rasa gatal utk masalah kulit alergik 🐾Merawat kulit yg sunburn 🐾Satu2nya Krim jenis berubat yg mampu merawat masalah muka kronik #nbscar #nbscarmurah #nbscaroriginal #nbscaracnecream #nbscaracnecreammurah #nbscaracnetherapycream #nbscaracnetherapycreamoriginal #nbscaracnetherapycreammurah #nbscaracne #nbscaracnetherapy #nbscaracnetrial #nbscream #nbsacne #followforfollowback #followtofollowback