Photos and Videos about

日本鬼才設計師@masahiromaruyama 丸山正宏,以「不完美」角度,審視「藝術」,創出別樹一格の美学!2019 最新系列TWIST ,貫徹Unfinished Art 風格,更將製作難道升級,盡顯福井工藝,少量到荷,請勿錯過! #masahiromaruyama #丸山正宏 #unfinished #art #拼貼 #handmade #unique #fashion #stylish #twist #newarrival #junyawatanabe #japan #tokyo #紅點光學 #reddotoptic #hkig 上環店:信德中心商場 2/F shop250 T.25476388。

Hurt arms will never stop me fighting cuz i get teammates….#meme #Chinaonlinetrends #funnypictures #Chinese #gameplay

Chinese Beijing Roast Duck #chineseculture #roast duck #chinese food

Chinese style photograph15 #Chinese #Chinatrends #Chinaclassic

China top actress 2018 Xiaotong Guan #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

新一季部分包款實拍!趕快到店裡看看喔 下單預購嘍!飽和的素面色彩、還有親子包尺寸可選擇👩‍👧New arrival ❤️❤️ 2019 s/s Tropicana colection #miaowonderland #chilabags#newarrival #2019ss #handmade#colombia#tropicana#uniquefashion #summervibes

Michel Ina
(@stikchops)

6 Minutes Ago

Easily pick up pieces of food with the StikChops Multi-Purpose Eating Utensil. This unique gadget combines the multiples functions of chopsticks and a fork for more comfortable handling! Visit www.stikchops.com landing page for a tasty treat & share, Thanx! #stikchops #universaldesign #utensil #invention #patented #product #kitchenware #chopstick #design #utilitypatent #dinnerware #eat #ergonomic #amazing #kitchengadgets #kitchentools #fork #gadgets #innovations #instagood #newproduct #newarrival #industrialdesign #productdesign #ux #industrial #instadesign #instaproducts

Product:: --lehenga choli.. Crop top & Skirt Size:: --Free size up to xl.. Clr:: --many clr & design avl.. Dm me for more inquiry... Get the latest trend in fashion.. Only Paytm nd bank trnsfr accepted.. #newarrival #newcollection #instadaily #instafashion #instaqueen #instagirl #instalike #instagram #insta #weddingday #weddings #weddingwear #wedding #weddingphotography #weddingdress #dress #kurti #lehngacholi #lehnga #modeling #modellife #model #bridal #bridalmakeup #marriage #engaged #engagement #princess #queen #lehngacholi

El Aretero
(@areteroes)

9 Minutes Ago

Estan lo maximo!!! Encuentralos solo en #elaretero #champagne #perlas #newarrival 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Saree New Arrival | www.bakula.in Bakula Store Direction Map: http://goo.gl/maps/Qb1dQ #newarrival #womenswear #clothingbrand #clothing #clothingstore #saree #cotton #silk #bangalore #nammabengaluru #bengaluru #sari #kalamkari #linensarees

Hear The Roar NEW Leather Jacket in STOCK!!! Available Sizes: Small - 2X Www.SolesLiftedBoutique.com #newboutique #solesliftedboutique #leopardandleather #leatherjacket #leopardprint #leatherandstuds #newarrival #greensboronc #charlottenc #raleighnc

El Aretero
(@areteroes)

13 Minutes Ago

Nuevos modelos de #aceroinoxidable #newarrival solo en #elaretero 💙💙💙💙💙💙💙

| 💚 ZIMBA
(@zimbashop)

14 Minutes Ago

Enjoy the good weather with this nice jacket!☀️ #newarrival #carhartt #brand #jacket #parka #adventurecolors

On en Offroad King! ŠKODA Yeti 4x4 😎 #skoda #skodayeti #skodayeti4x4 #yeti #yeti4x4 #4x4 #offroad #newarrival #forsale

Nuovo arrivo primavera 2019 💐🌷🌹🌸🌼 MAGLIA ONLY 27€ #newarrival #newcollection2019 #newseason #primavera2019 #onlyofficial #veromoda #matibaixa

Nuovo arrivo primavera 2019 💐🌷🌹🌸🌼 MAGLIA ONLY 27€ #newarrival #newcollection2019 #newseason #primavera2019 #onlyofficial #veromoda #matibaixa

El Aretero
(@areteroes)

16 Minutes Ago

De las Tendencias mas fuertes esta nueva temporada #rainbow #decolores #aretesdecristales #newarrival #nuevacoleccion ❤💛💚💙

Wouldn’t this bar cart look fabulous in your space? #newarrival #shoplocalokc #noregretsokc

New arrivals from Shoeroom. At stores and online shop. Shop Now: http://shoeroom.shoes/sr-1575.html #newarrival #shoeroom

NEW IN..... Outfits Available in Plus Size Only. Call/whatapp 08134851446. . #newarrival #plussizefashionnaija #sexygirl beautiful #americanstyle #fashionnova #abujahotties #porthacourt #enugu

2/22(fri)Arpege storyルミネ横浜店入荷情報☺︎‼︎ Mystrada 【Arpege story限定】アートフラワープリーツスカート ¥20,000+tax 3月の限定アイテムが横浜オープン日に先行入荷します❣️ お問い合わせ殺到中のトレンドスカートは数量限定ですので、お早めに💓 #arpegestory #arpegestoryルミネ横浜店 #arpegestory限定 #mystrada #newarrival #プリーツスカート

Oh how we 💕 our sexy slit leg jumpsuits!

NEW ARRIVAL 🇦🇪 IN ANSAR GALLERY & ANSAR MALL 🇦🇪 Make Yourself Fit... FOLLOW US: fb.com/ansarmallsharjah Instagram.com/ansargalleryuae twitter.com/ansargalleryuae #men'sshoes #luxurydesign #classic #lifestyle #shoes #newarrival #shopping #sharjah #dubai

Discover the best seller designer and unique home decor from Michael Aram at @lepapillonbynaz ⠀ #michaelaram #california #losangeles #glendale #glendalegalleria #americanaatbrand #lepapillonbynaz #new #newarrival #design #designlife #designworld #gift

#古巨基 #leoku#newarrival on 18/Feb/2019) ================================= 本店 地址 及 聯絡方法 如下 (有link 有片): ================================= music-shop二手CD店 香 港 灣 仔 - #灣仔道188號 - #東方188商場 二樓 2 0 2 舖 ( 最 頂 層,近後樓梯) ( 如188 正門上,上到頂轉左直行) 專業 收購 CD DVD 黑膠唱片 卡式帶 Cassette . 營業時間 ^^^^^^^^^^ Mon-Fri ~ 12:45-8:00 Sat ~ 1:30-8:00 Sun & Holiday ~ 2:00-8:00 ======================== #最快捷 到達 本店 ~ 有片教您: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1490406081006519&id=170734939640313 ======================== ======================== #本店聯絡方法 : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.814153098631824.1073741948.170734939640313&type=3 ======================== ======================== #instagram (IG) https://www.instagram.com/musicshopcdshop/ ======================== . . 香港 二手CD舖 二手CD買賣 黑膠唱片專業 買賣 收購CD 收購黑膠唱片 . #二手cd店, #二手cd, #香港二手cd, #二手cd舖,#二手cd買賣, #黑膠唱片買賣, #卡式帶買賣 #收購cd #收購黑膠唱片 #新到貨品 #集體回憶 #香港唱片史 #八十年代 #九十年代 #香港樂壇 #光輝年代 #黑膠唱片 #卡式帶 #cassette #tape

#bellaammara 🌷Macam dah boleh start pilih design yg mna satu berkenan ni😅 Teaser baju raya Bellaammara 2019💞 💋Whatsapp: +60139836642 —————————-📲📲📲📲 Nak order boleh DM @ Klik link whatsapp kat bio 👆🏼👆🏼👆🏼😉 #bellaammara #baagents #barmyteambangi #bellaammaralovers #hijab #hijabfashion #kurung #hijabstyle #expresshijab #kurungmoden #viral #kotabharu #kelantan #kualalumpur #baju #hijabtutorial #shopping #newarrival #newarrivals #tudungexpress #sale #muslimah #muslimahfashion #syariahcompliance #hijabers #kurunglace #bajuraya #bajuraya2019

20-60% off in stores & online today! Tons of new arrivals ✨🥳 •use code PRESDAY• • • • #bentonky #partakeinpaducah #shoplocal #newarrival #jadedlayne

🍀 NEW ARRIVAL 🍀 Scalloped Velvet Tank

. . スタイリングに程よいカジュアル感が出る人気のロングモッズコート👏 . . 今季気になるグリーンカラーのニットを差し色に、ワイドパンツで合わせた大人カジュアルスタイリング😌 . . coat ¥14000+tax knit ¥5900+tax pants ¥7900+tax . . #クリアインプレッション#モッズコート#新作#春コーデ#お洒落さんと繋がりたい#大人ファッション#カジュアル#シンプル#vネックニット#お出かけコーデ#ワイドパンツ#大人可愛い #clearimpression#fashion#ootd#2019#knit#coordinate#instagood#color#spring#newarrival

@amaliefischer x New arrival Kendra Crossbody Bag in camel 🐫 and Finley Guitar Strap #markbergmuse #perfectpair #newarrival #markberggoescamel

for what it’s worth

#newarrival Áo sơ mi chữ Fendi Mix đồ chanh sả sành kiệu 💖💖💖. Không chỉ LV, Gucci, mà Fendi giờ đây cũng đã cho ra mắt dòng sơ mi & Fendi iu iu 😌😌😌 💰150.000 Ssl:inbox

If you haven't snagged one of these fabulous lightweight cardigans, they are going fast! Available in two tone Mint or Coral. 🌷Come on Spring! #springfashion2019 #springfashion #newarrival #clothingboutique #boutiquestyle #boutique #mobileboutique #onlineboutique #mint #coral #springcolors #springcardigan

I can hardly contain my excitement! This is Oakley, he's a Maine Coon at 11 weeks old! He's a new addition to my daughters home. I feel like I've become a Nana! Xxx What is more precious than new life? #excitement #newarrival #mainecoon #purfect #cat #cats #caturday365 #nana #life #catsofinstagram #cats_of_instagram #lovecats #catscatscats #kitten #pretty #oakley #pawsarebig #cats_of_the_world #mainecoonboy #happy #newlife #precious #lovecats #tomcat #pedigreecat

Collares y pulseras nuevos !!! #newarrival#❤️❤️❤️

Round Neck Printed Maxi Dress💙 @berrylook_official 👉Shop link in BIO Search🔎 '222147 ' in #berrylook website. #newarrival #springfashion #shoe #sweater #sweaterseason #warmclothes #dresses #coats #knitting

Tessa trio: choose your favourite! #tessa #newarrival #jackiesmith

Number52
(@number52a)

32 Minutes Ago

又係時候飛喇,天氣報告話聽日韓國落大雪,希望唔好咁凍啦🥶🥶🥶🥶 門市: 土瓜灣馬頭涌道52號A2地舖 Open: 3:30pm-10:30pm WhatsApp: 852-9839-8325 (只接收訊息) WeChat: kubibikwok 網上落單(一單計算)買滿$800, 免運費順豐站自取及商業地址 ➖Bank transfer / PayMe / WeChat Pay / AlipayHK / 轉數快➖ #number52 #madeinkorea #fashion #tokwawan #outfitoftheday #hk #matauchungroad #hkgirl #newitem #newarrival #mixandmatch #items #tee #top #vest #sweater #jacket #cardigan #coat #jeans #pants #dress #clothes #accessories #hat #bag #pouch #clutches #earrings #womenwear

Michel Ina
(@stikchops)

39 Minutes Ago

Easily pick up pieces of food with the StikChops Multi-Purpose Eating Utensil. This unique gadget combines the multiples functions of chopsticks and a fork for more comfortable handling! Visit www.stikchops.com landing page for a tasty treat & share, Thanx! #stikchops #universaldesign #utensil #invention #patented #product #kitchenware #chopstick #design #utilitypatent #dinnerware #eat #ergonomic #amazing #kitchengadgets #kitchentools #fork #gadgets #innovations #instagood #newproduct #newarrival #industrialdesign #productdesign #ux #industrial #instadesign #instaproducts

Loving our new label @hopeivylondon ❤️ the prettiest floral prints and ultra feminine styles...totally got us dreaming of summer days ☀️😍😊 Landing in store this week . . . #boutiquemilla #fashion #fashionblogger #ss19 #boutique #new #newin #newarrival #hull #swanland #eastyorkshire #independent #boutiqueshopping #bestboutique #trend #treatyourself #trendsetter #springstyle #celebstyle #celebritystyle #buyonline #onlineshopping #musthaves #instafashion

New Collection #fathersons Black Sateen Slim Stretch Fit (FS546) Shop | Link in bio 🌐 @whoiselijah ~ Medium ~ 80kg ~ 6ft Free Worldwide Express Delivery Spend Over £100 (1-2 Days) #superslim #stretch #classic #shirts #exclusive #menswear #clothing #slimfit #unique #detail #fashion #formal #casual #newarrival #slimfit #fitted #black #shortsleeve #longsleeve #fathersons #father #sons #tatts #ink #inked #gym #fitness #jersey #jeans #zipped

#newarrival [RAYA COLLECTION 2019] ========================= KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ========================= Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Retail = Rm129 Combo = Rm240 *Free pos semenanjung* Add Rm7, Rm12 (combo) Sabah Sarawak

#newarrival [RAYA COLLECTION 2019] ========================= KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ========================= Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Retail = Rm129 Combo = Rm240 *Free pos semenanjung* Add Rm7, Rm12 (combo) Sabah Sarawak

🌟Le follie della moda🌟 ➖➖➖➖YNOT?➖➖➖➖ 🌟New collection🌟 📲SE TI PIACE IL NOSTRO STORE LASCIA UN MI PIACE ALLA PAGINA FACEBOOK 👍📲 ✨ ✨ ✨ #lefolliedellamoda #abbigliamento #donna #ynot #modadonna #blackbag #lookoftheday #followme #follow #picoftheday #style #black #ynotlifestyle #bag #ynot2019 #ynotbag #naples #elegance #chic #formen #lovebags #modeparis #girls #bagcollection #newcollection #newarrival #elegancebag

Dos cosas que no te pueden faltar: 🐤 el amarillo 🌻 M I C R O R E D HOY OPEN! 16 a 20hs ➡️Showroom en Caballito⬅️ . . . . .📦Envíos a todo el país .💳Todos los medios de pago✅ .🆗Cuotas sin interés ✔ . . . #lazarzamora #newarrival #arrival #spring #summer #ss #ss19 #primavera #verano #primaveraverano #trendy #tendencia #quemepongo #mioutfitarg #outfitarg #outfit #outfitoftheday #chooseyouroutfit #verano #verano19 #yellow #amarello #amarillo #loveyellow

#newarrival [RAYA COLLECTION 2019] ========================= KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ========================= Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Retail = Rm129 Combo = Rm240 *Free pos semenanjung* Add Rm7, Rm12 (combo) Sabah Sarawak

You're gonna love this new Z Supply tank. Soft cotton, destroyed crew neck and drop arm holes! #summerislookinggood #savannah7s #newarrival #s7sspring

#newarrival [RAYA COLLECTION 2019] ========================= KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ========================= Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Retail = Rm129 Combo = Rm240 *Free pos semenanjung* Add Rm7, Rm12 (combo) Sabah Sarawak

#newarrival [RAYA COLLECTION 2019] ========================= KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ========================= Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Retail = Rm129 Combo = Rm240 *Free pos semenanjung* Add Rm7, Rm12 (combo) Sabah Sarawak

✳︎ドロシーラング錦糸町店です✳︎  この春も引き続きメタルアクセサリーはトレンドです✨  お店にも続々と新作が届いていますよ〜!   ピアス ¥1,200+tax    #dorothylang #ドロシーラング  #accessory #pierce #newarrival #spring

Two of our brand new tops in beautiful lilac and champagne. Great as layering pieces or on their own. Available in our shop with Free US Shipping 😎link in bio 😎 . . #blouse #top #spring #new #newarrival #onlineshop #beautiful #whatiwore #mystyle #mylook #shopmylook #look #lookbook #blogger #bloggerstyle #style #styleblogger #picoftheday #streetstyle #women #clothes #influencer #ecommerce #styleover40 #styleover50 #fashionover40 #fashionover50 #instastyle #monday

Happy Monday! This new dress is perfect for spring, or vacations! #blingbabe #newarrival #blingkearney #cutedress

#newarrival [RAYA COLLECTION 2019] ========================= KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ========================= Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Retail = Rm129 Combo = Rm240 *Free pos semenanjung* Add Rm7, Rm12 (combo) Sabah Sarawak

EM'S BOUTIQUE
(@shopems)

46 Minutes Ago

[spring scene]. @riki.minaj in #newarrival @alc_ltd floral dress with V neckline, wrap front, belted waist, and an asymmetrical ruffled midi skirt $595. #storefav #nola #fashion #nyfw #mwfav #ootd [photo cred @the.james.shaw]

Craving radiant results, the natural way? So happy and excited to share that @flowerandspice has joined the Aurora Beauty Family! Featuring... . 💗 INSTANT GLOW CALMING EXFOLIATOR - Light and creamy chemical (AHA Fruit Acids) and gentle particles of (Bamboo Stems) safely and effectively slough away dead cells while keeping its moisture levels in tip-top condition. - Gives the skin an instant glow from within look, while the calming scent creates a feeling of a "spa" experience. . 💗 MIDNIGHT BEAUTY RICH REVITALIZING SERUM - The holy grail of Flower and Spice. - Powerful blend of 10 oils shows immediate results. - Skin feels softer, nourished and moisturized. - Especially great for aging skin + acne prone skin because it reduces inflammation and evens the skin tone. . 💗 SOOTHE AND REPAIR DAILY MOISTURIZER - Lightweight but rich face cream. - Easily absorbed, not greasy, great for under the makeup! - Calming, moisturizing, hydrating, softens the skin. - Flower and Spice bestseller! . Beautiful Photos by 📷✨: @flowerandspice . #greenbeauty #cleanbeauty #newarrival #discover #flowerandspice #swissmade #selfcare #ritual #certifiedorganic #exfoliant #serum #facecream #vegan #crueltyfree

We cannot get enough of our new SS Collection, with Spring feels it’s enough to make you feel like Spring is here! ☀️ #blueskygujarat #nailacademy #blueskygelpolish #blueskyindia #teamindia #newarrival #availablenow #buynow #newcollection #summer2019

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ #hargabest #newarrival [RAYA COLLECTION 2019] . . MENCARI TEMA RAYA TAHUN INI?? JANGAN RISAU UOLSS, KAK GEE TAMPILKAN KOLEKSI RAYA TERKINI YANG AKAN BUAT WANITA DI LUAR SANA TAMPIL ANGGUN & CANTIK 😍😍 . . #terlajaklaris.. Masih ingat tak KURUNG CLARA ni uolss! Alhamdulillah kurung Clara ni SOLD OUT hanya dalam 2 minggu sahaja... So atas permintaan ramai kak gee buat comeback untuk baju KURUNG CLARA yg melecunss dan boleh dipakai di pagi hari Raya gituww💕💕 . . ============================ KEISTIMEWAAN KURUNG CLARA ============================ Direka khas untuk wanita yang suka bergaya, ingin tampil anggun & elegant dengan design patuh syariah.. bila pakai je uolss akan rasa lebih confident tau! Design yang sangat selesa untuk semua lapisan umur . . KENAPA KURUNG CLARA MENJADI PILIHAN: 💓 Material polycrepe sangat selesa dipakai 💓Cutting A cut bawah bahagian pinggul (Cover punggung) 💓Wuduk & nursing friendly (hidden zip) 💓 Terdapat poket sisi di sebelah kanan 💓 Lipatan pleated di sisi depan baju 💓Dihiasi bunga yang dijahit kemas tanpa risau tertanggal tau 😉 💓Ditambah pula taburan manik yang dijahit kemas tanpa risau nak basuh dengan mesin basuh 😉 💓6 warna menjadi pilihan 💓Size S hingga 3xl . Tapi ingat ye STOCK TERHAD, semua design adalah LIMITED EDITION! . Jangan lepaskan peluang ni gais😘 Harga rm145

phone booth

not all pictures have captions