#nurfellabeauty

Photos and Videos about #nurfellabeauty

Eh macamana nak guna #nbcream nihโ‰๏ธ Sis cream ni pakai MALAM je tau.Nah sis share detail Cara nak guna dia : Sbelum tidur cuci muka & lap bagi kering , sapu krim parut nipis2 satu muka lepastu amek lagi dap2 kat tempat bermasalah & terus masuk tidur ye ๐Ÿ˜Š( sapu time nk tidur ja ) ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Kenapa korang WAJIB pakai #krimberubatnb waktu MALAM?? โ„ Sebab waktu malam jugak kulit akan lebih menyerap segala nutrien dan bahan aktif daripadanya juga membantu baikpulih dan penggantian sel-sel serta melembapkan kulit semasa kita tidur. โ„ Sebab waktu tidurlah segala proses baikpulih berlaku setelah seharian badan kita bekerja termasuk organ terbesar badan kita iaitu kulit. โ„ Krim NB ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. โ„ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krim NB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semua. โ„ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krim NB nii. โ„ VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikkan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang. โ„ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat. KRIM NB BERTINDAK UNTUK MEMULIHKAN JERAWAT, PARUT JERAWAT DAN JERAGAT, KULIT KUSAM, DAN LIANG PORI BESAR ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Alhamdulillah! Dah masuk farmasi ๐Ÿ˜ฑ soo bila dh masuk farmasi bukan calang produk guyss . Nk masuk farmsi bukan senang guyss kena ada kelulusan, tgok barang ape yg digunakan dan semestinya BEBAS MERCURY . Soo guyss jgn risau harga jualan sama jur kt famarsi or agent2 #nurfellabeauty . SEMESTINYA CARIK AGENT2 SAH SAHAJA ๐Ÿ’™

Ramai mana yang dah laff ikat mati dengan #nurfellabeauty ni. Kami sedaya upaya untuk bina trust pada audiens untuk membuktikan yang produk ini selamat untuk semua. Alhamdulillah Pharmacy approved again. #nurfellabeautyipoh #nbcreamipoh #nbserumipoh #nbcreamtambun #agentsahnbcreamtambunipoh

Bukan senang nak kasi cuci bersih jerawat jenis kecik kecik ni. Bahan #antiseptik yg ada dalam ingredient tu dah matikan sumer bakteria yg ada dalam lapisan kulit tu, Siram pulak dengan #susukkulit lagi la tambah cepat kesan dia. . . Mau tak cepat ! Cerr skodeng bahan yg ada dalam SUSUK KULIT tu. Kalau baca memang takot, Yerla semua bahan-bahan mahai kita guna. Tp rega kalau dah dapat ase nye bebudak tik tok pun sekali harung je sambar. . . 0199606369 . . #nbcream #nbscaracnetheraphycream #nurfellabeauty #krimparut #krimnb

Yeaahhhh... #bebuihlove ni ada dua jenis., satu untuk kulit sensetif dan satu lagi untuk kulit normal... Yang penting hq dah bagi detail harga tau ๐Ÿ˜. Korang dah ready ke nak sental kat Skin korang tuh... #nurfellabeauty

Selalunya kalau skin penuh jerawat confirm2 akan guna filter untuk gambar kan?? Halah2 sekarang xyah dah, korang guna shj #krimberubatnb ni untuk hilangkan segala mak nenek parut jerawat jeragat tu!! ๐Ÿ˜ See!! Adik ni pun dah KONSISTEN pakai #krimberubatnb ni baru ja 2 minggu tapi skin dia dah semakin sihat. Bebas dari ancaman parut dan jerawat. Suko ke idokkkk!!!! ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Lelebihan NB Cream ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Set complete #nurfellabeauty coming STOK LIMITED๐Ÿ”ฅ

Ramai mana yang dah laff ikat mati dengan #nurfellabeauty ni. Kami sedaya upaya untuk bina trust pada audiens untuk membuktikan yang produk ini selamat untuk semua. Alhamdulillah Pharmacy approved again.

Gigih I memalam pitas stock #barangsaka sama nek saka n pounder #nurfellabeauty. Berbju tido is comel kan?? ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Sesudah pitas stock teruss I lacar COD ๐Ÿ’ƒ #tqkastemer

ZuyraNick
(@zuyranick)

1 Day 2 Hours Ago

Stok #nurfellabeuaty makin suruttt ๐Ÿ˜ฒ.. Nampak je produk ni kecik tapi dia punya permintaan memang tinggi melangit! Korang rasa produk #nurfellabeuaty macam mana...?? Rugilah tak pakaiii. Produk yang selamat untuk semua dan yang penting rajin dan konsisten pakai baru la hasilpun wowww .. InsyaAllah, Akan dapat hasil yang cantikkkk ๐Ÿ’‹... Ramai mana yang dah ikat mati dengan #nurfellabeauty ni. Alhamdulillah.. Lagiยฒ le minggu depan, insyaAllah.. 2 jenis sabun #bebuihlove akan keluar... Satu untuk skin sensitif dan satu lagi untuk skin normal.. Waaoowww... Pakat dok booking order dah.. Sesapa nak try tu, meh wasap hakak Zuyra.. ๐Ÿ’ฐUntuk Order Stok https://wasap.my/60194417307/SayaBerminatNakNB ๐Ÿ’ฐOpen Untuk Jadi Agent https://wasap.my/60194417307/SayaBerminatNakJadiAgentNB #nbscaracnecream #nbtreatment #bidadarisaka #bizonline #parttimebiz #teamsiszuyra #nb Lover โค๏ธ

Alhamdulillah ...Semalam baru pos kut, hari ni dah smpai ...Laju roket J&t la ni tau ...hehehe .. Happy laa cik Syu kite boleh pakai terus deh malam ni.. #nurfellabeauty #nbpower #nbhebat

Insyallah dengan set kombo nb ni boleh membantu adik kakok yg ada mslh kulit wajah seperti jerawat, jeragat, breakout dan sebagainya utk tampil lebih yakin lps ni.. Mereka yg dh try tau la cm mane kesannye.. . Yg penting usaha dan konsisten dengan 2 saka biru ni.. Selamat dan xde effect gelupas2 bagai tuu.. Slow2 dia kasi rawat skin awk syg.. ๐Ÿ‘‰DM sekarang utk order. . http://www.wasap.my/601137490430 Cod Area Cheras , Bandar Tun Hussen Onn, Tasik Permaisuri dan Ampang , Balakong , Ulu Langat , Kajang dan Putrajaya ๐Ÿš— Pos ๐Ÿ“ญ Seluruh semenanjung Malaysia okey ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . #susukkulitnb #krimberubatnb #paruthitam #jerawat #jerawat #nakglowing #nakcantik #nurfellabeauty #nbcreamsusukkulit #nbcream #nbcheras #nbampang #nbkajang #nbbtho #nbpermaisuri #nbputrajaya #nbkl #nbcream #nbcreamcheras #nbcreamkajang #nbcreamampang #nbcreamputrajaya #nbcreambtho

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, BERPARUT & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah try #krimberubatajaib & #susukkulit ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit sihat takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€ . Bila dah terkena renjatan dua item ni confirm kulit terus berubah jadi ๐ŸŒทlebih flawless, lebih glow ๐ŸŒทYang best lebih healty . Sape nak kulit sihat? Jom laaa dapatkan dua item ni dgn harga tak sampai RM60 pn. . ๐Ÿ‘‰DM sekarang utk order. . http://www.wasap.my/601137490430 Cod Area Cheras , Bandar Tun Hussen Onn, Tasik Permaisuri dan Ampang , Balakong , Ulu Langat , Kajang dan Putrajaya ๐Ÿš— Pos ๐Ÿ“ญ Seluruh semenanjung Malaysia okey ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ . #susukkulitnb #krimberubatnb #paruthitam #jerawat #jerawat #nakglowing #nakcantik #nurfellabeauty #nbcreamsusukkulit #nbcream #nbcheras #nbampang #nbkajang #nbbtho #nbpermaisuri #nbputrajaya #nbkl #nbcream #nbcreamcheras #nbcreamkajang #nbcreamampang

Hasil yang memuas kan hati perempuan2 sekalian, bila muka semakin licin muka bebas jerawat, jeragat & parut. Wow syokk laa๐Ÿ˜ฑ. Cuba uolls tengok sendiri pedback kat bawah to, bukan edit semata2 taw. Memang terbukti berkesan uolls. Funtion NB CREAM ni merawat, makna nye ambk masa cikit untuk cantik, tapi nati dapat result puas aty. Kunci nye adalah sabar & konsisten sapu setiap malam. Kalau dah dapat muka licin xpyh pakai fondation tebal utk ttp jerawat or parut kan. Dah save bajet kat situ. Kenapa nak bazir kan duit beli benda mahal2 kalau yang mur2 ade. www.wasap.my/60129467075/nbviral #nurfellabeauty #krimnb #susukkulit #sabunbuihlove #openagent

Dua org sis kite nie dh risik2 produk #nurfellabeauty.. Anda bila lagi..๐Ÿค— Produk dijamin lulus kkm.. ๐Ÿ‘.. Jom cantik bersama #nurfellabeauty.. #krimsaka #serumsusukkulit

3 minggu peram skin dengan #krimberubatnb. Alhamdulillah parut jerawat makin pudar. Sape kata pack kecik KRIM KECIK tak membantu?? ๐Ÿ˜Ž Kecik2 dia pun padat dengan Antiseptik untuk matikan kuman tauu. Bukan itu je, #krimberubatnb jugak padat dengan kandungan Vitamin C & E lagi yg boleh mencerahkan kulit kusam ๐Ÿ’•๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Haii. Serius best pakai KRIM BERUBAT NI. Jerawat kecut hanya 2kali sapuan ! Kami handle skin breakout akibat tersalah pakai produk timbang kilo. Alhamdulillah Mujarab sangat Krim Berubat ni, dengan kehebatan bahan utama iaitu Antiseptik, tiada yang mustahil untuk rawat skin anda akibat breakout ๐Ÿ˜Š . . . #scaracnecream #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #kkm #krimnb #krimnbhq #nbkrimhq #krimsaka #krimjerawat #krimberubat #krimjeragat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkulitbreakout #breakout #

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi. Nak rasa macam mana? Usya whatsapp 0166482547 Cepat wasap atau tekan link di bio. . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #krimpuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #scaracnecream -

Macam mana nak keluar rumah kalau skin breakout cenggini?? Nak cover dengan pondesen pun tak lepas ni ๐Ÿ˜ฅ Sib baik la sis kiturrr ni duk KONSISTEN pakai #krimpuakanb ni. Habis bekas jerawat kena kikis. Mananya tak weii dalam #krimnb ni ada ANTISEPTIK dan moisturiser lagi untuk mengembalikan skin yg sihat ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Hai , ada yang tak sabar ke ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bebuihlove #sabunnb #nurfellabeauty #teamciknon Wa.me/60149473704/nakbebuihlove

NB scar acne therapy cream lebih kepada krim merawat tau . Dia bukan skincare yg biasa kita guna. Beza dia dari tekstur cream & bau cream tu . NB cream ni khas untuk menghilangkan parut, jerawat, jeragat, blackhead, kulit kusam & merawat kulit breakout serta kulit sensitif... NB ni memang krim utk merawat skin sbb tu ada bau ubat sikit & ada ANTISEPTIK yg boleh mematikan kuman dari dalam kulit & bina sel baru untuk skin kita.. Sbb tulah syg2 ku jgn expect pakai hari nie, esok terusss jadi cantik mcm SITI NURHALIZA ,. so klau nak kulit molek, cantik, bebas dr jeragat, jerawat, parut2, kusam semua tu, korang kena sabar n konsisten BerNb okey? jerawat slow2 mghilang... #nurfellabeauty #krimberubatnb Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 18040781 www.wasap.my/60102636011/nbcream

NB scar acne therapy cream lebih kepada krim merawat tau . Dia bukan skincare yg biasa kita guna. Beza dia dari tekstur cream & bau cream tu . NB cream ni khas untuk menghilangkan parut, jerawat, jeragat, blackhead, kulit kusam & merawat kulit breakout serta kulit sensitif... NB ni memang krim utk merawat skin sbb tu ada bau ubat sikit & ada ANTISEPTIK yg boleh mematikan kuman dari dalam kulit & bina sel baru untuk skin kita.. Sbb tulah syg2 ku jgn expect pakai hari nie, esok terusss jadi cantik mcm SITI NURHALIZA ,. so klau nak kulit molek, cantik, bebas dr jeragat, jerawat, parut2, kusam semua tu, korang kena sabar n konsisten BerNb okey? jerawat slow2 mghilang... #nurfellabeauty #krimberubatnb Dikilang bertaraf GMP No KKM : NOT 18040781 www.wasap.my/60102636011/nbcream

Nb nie ada antiseptik antara bahan yang termahal dalam produk nb nie. So tak mustahil la kenapa ramai yang konsisten dengan KrimNB nie skin makin elok. Di tambah pula dengan vitamin E yang banyak kebaikan. Alhamdulillah serasi dengan sis nie. Pakai 5hari jerawat besar gedabak mengecut. #nurfellabeauty #nbkrim #susukkulit #sabunbuihlove #letscantik

Penggunaan yang BETUL dan KONSISTEN Akan dapat hasil yang baik Yg penting selepas penggunaan NB (Nurfella Beauty) NO CAMERA 360,Beauty Camera or edit2 Nampakkan hasilnya ๐Ÿฅฐ Slow2 NB (Nurfella Beauty) merawat kulit So sampai bila korang nak stay dengan kulit kusam,jerawat,jeragat??? Meh TRY NB (Nurfella Beauty) baru tahu macam mana perginya ๐Ÿ˜œ Saya Pakai Saya Jual Harga Mampu Milik Setiap pembelian ada free gift Setiap postage harga istimewa wasap : 017-6868861 FB : Lynn Yusof FB Page : nurfella_beauty_ nbcream Instagram : nurfellabeautynbcream #nurfellabeauty #nbkrim #nurfellabeautyhq #nurfellabeautyofficial #nbkrimhq #krimnb #krimnbviral #krimnbviralmalaysia #krimpuakanb #agenampang #ampang #kualalumpur #jururawatmalaysia #surirumah

Ya Allah semerbak bau #pappermint ni haa. Nyaman bila kena simbah dekat kulit. Kulit ni kalau hari-hari kena baja dengan bitamin subur tu sampai bebila. Padan la geng suntik jerawat paling oberdos gila kat #serumparut ni. Restok beribu lemon lesapp sesaat itu normal kalau dengan #nurfellabeauty ni gais โœŒ

Tengok macam tak percaya kan?? Pakai je cream NB ni muka terus jadi cantik!! ๐Ÿ˜ Tak perlu laaa nak pergi spa ke apa bazir duit je tau. Hanya RM 25 je anda dah boleh dapat muka seperti pergi spa tau ๐Ÿ˜‰ Nak skin flawless cepat2 wasap hakak ye ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

HILANGKAN WHITEHEAD BLACKHEAD GUNA PUTIH TELUR . Bahan : Putih telur Kapas muka . . Penyediaan : Asingkan putih telur dan kuning telur. Ambil putih telur sahaja. Tekap kapas muka dengan putih telur. Biar seketika sehingga meresap. . . Pakai kapas tadi pada bahagian bermasalah. Tunggu sehingga kapas kering. MAZ cadangkan duduk depan kipas untuk cepatkan proses kering. Bila dah kering. Tarik pelahan-lahan. Kapas tadi akan ditarik bersama dengan whitehead dan blackhead. . . Cubalah. Best dak hampa tip ni? Nak Maz share tip apa lagi? Cer bagi cadangan kat bawah. . Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik -

- KESAN NB CREAM MEMANG POWER tengok lah kulit sis nih ๐Ÿ˜alhamdulillah Selepas pakai krim parut nih muka Dia semakin pulih Jum siapa Ada masalah jerawat jeragat parut jerawat dm Maz Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, siLa klik link wsap di bio #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Dulu dulu rasa segan nak jumpa orang bila kulit muka bertompokkan jeragat Jeragat parut paling susah utk dirawat. Alhamdulillah konsistan sapu NB krim Masaalah jeragatt dah banyak berkurangan. Kulit makin glowing, Tq Allah Kulit wajah saya dah berseri macam dulu2 ๐Ÿคฉ Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Sebab #krimantiseptik ni lah rezeki bertambah. Sampai HQ Bahan mentah takdan nak cover dengan permintaan yang oberdos. Korang kalau ragu ragu dengan #krimberubatnb ni jangan lupa skodeng satu satu ramuan dalam saka biru ni tau. Dah konpidem lelajuz tekan butang wasap kita eh๐Ÿ™Š #teamnb #nbscaracnecream #nurfellabeauty www.wasap.my/60166482547/nbkrim

STOP PAKAI PRODUK MERCURY ! Muka yang breakout perlulah di rawat dari dalam lapisan kulit. Miliki kulit yang sihat sekarang dengan penggunaan #krimantiseptik secara konsisten dari Nurfella Beauty. Awak nak saya bantu? ๐Ÿ˜Š @nurfellabeauty.official trusted agent #krimjerawat #acneskin #acneproblem #acnesolution #krimberubatnb #nbscaracnecream #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #nurfellabeautyagent #nurfellabeautypuchong #krimnbpuchong #krimberubatnbpuchong #nbscaracnetherapycreampuchong

Nah utk yg tanya soalan ' fika brape lama dh pakai? Berape pcs dh habis pakai? Nk thu lama ke banyak ke tgok gambar kat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ. Tu yg I simpan, yg termasuk dlm tong smpah bnyk mane dah ๐Ÿคฃ. Sooo uolss kena buat mcm I jugak lerr KONSISTEN .please laa uolss KONSISTEN. Halah produk murah canggini takkan nk berkira jugak? Eh lupa uolss nk tahu produk tu ada bahan2 mercury ke tak cuba uolss simpan yg agak lama bekas produk tu tgok jadi cam ano kalau produk #nurfellabeauty simpan Bertahun2 pom putih gebu kt situ jur ๐Ÿ’™ I PAKAI I KONSISTEN N I JUAL.

Nak share sikit Gaya Rasullah s.a.w berniaga.. Semoga hari ini samaยฒ kita mendapat keberkatan dan manfaat daripada cara berniaga mengikut sunnahNya.. 1. Tidak pernah berdebat iaitu beliau tidak pernah menyakiti hati peniaga lain ketika berniaga. 2. Gunakan teknik menjual yang unik iaitu menjual barangan dengan harga yang tidak terlalu tinggi supaya pembeli tidak merasa seperti ditipu dan berpuas hati. 3. Sentiasa senyum ketika berniaga kerana ianya merupakan daya penarik. Walaupun tutur kata tidak seberapa, namun pelanggan tetap menggemari peniaga yang berwajah manis. 4. Selain itu, jujur juga adalah perlu. Kejujuran sangat ditekankan dalam perniagaan kerana ianya merupakan elemen penting. 5. Berniaga bukan hanya mengejar harta semata-mata, malah untuk mencari penghidupan yang halal. . #nurfellabeauty #krimberubat #susukkulit

Produk NB cream ๐Ÿ‘‡ โœจ Sesuai untuk semua kulit โœจ Boleh merawat jerawat, jeragat dan sunburn โœจ Memudarkan parut jerawat โœจ Menutupi liang2 roma ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Nak cantik, nak bebas dari jerawat boleh order sekarang!! RM 25 sahaja guyss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Kecik kecik cili padi taw , sekali sapp je parut lama ke parut eksiden ke boleh pudar yang penting kena konsisten dan istiqomah ๐Ÿ˜‰. So , korang kena cuba taw tak kan hakak nak cantik sensorang pulak โค. Link wasap dekat bio eh ๐Ÿ˜˜. Klik skrg utk dptkan fast respon hakak ya. . #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri #jerawat #jeragat #parutberlubang #berkesandanselamat #chickenpox #parutjerawat #lekukjerawat #jeragatpudar #ekzema #kulitkusam #kulitburn #sunburn #cerahkankulit #putihberseri #codpokoksena #alorsetar

Kecik kecik cili padi taw , sekali sapp je parut lama ke parut eksiden ke boleh pudar yang penting kena konsisten dan istiqomah ๐Ÿ˜‰. . So , korang kena cuba taw tak kan hakak nak cantik sensorang pulak โค. Link wasap dekat bio eh ๐Ÿ˜˜. Klik skrg utk dptkan fast respon dri hakak ๐Ÿ˜ . #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri #jerawat #jeragat #parutberlubang #berkesandanselamat #chickenpox #parutjerawat #lekukjerawat #jeragatpudar #ekzema #kulitkusam #kulitburn #sunburn #cerahkankulit #putihberseri #codpokoksena #alorsetar

Parut parut semua hilang selepas konsisten NB cream ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

TESTIMONI PANAS-PANAS LAGI๐Ÿ˜ Saya tak pernah nak reka citerr kalau bab testimoni NB ni. Rata rata customer sendiri yang share feedback mereka lepas konsisten guna #setcombonb. Alhamdulillah๐Ÿ‘ Kalau dah dalam dua dua item ada vitamin E dan Vitamin C, korang jangan heran kalau parut hitam parut merah jerawat dia kasi pudar dalam masa yang singkat. #nbcream #susukkulit #nurfellabeauty #agentdropshipdiperlukan #stokisnbkualakrai

salah satu bahan2 yg ad dlm #nurfellabeauty scar treatment ๐Ÿ˜ . kenapa sis suka produk #nb ni? sebab bila pakai kulit rasa lembut j..dan paling penting pharmacy approval tau๐Ÿ˜˜pakai tanpa was2 dan konsisten insyaAllah masalah jerawat jeragat bole hilang๐Ÿ˜Š #nurfellabeauty #pharmacyapproval #sisjualsispakai

Buat apa nk malu pakai skincare yg harga bajet?.. Buat apa pakai skincare yg harga melambung tpy hasil x memberangsangkan?? Buat cari yg mahal klu yg bajet dh blh beri hasil yg setanding produk berjenama?? Cukup sekedar konsisten dgn #nurfellabeauty.. Kita akn dpt skin yg superb ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. Nk try loose item pun blh.. Hanya rm25 shja.. Hari ni dh start gaji kan.. Meh lah try 1..๐Ÿค—๐Ÿค—

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY ๐Ÿ™† Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama โคด Cara pakai selepas minggu pertamaโคต 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam โœ” Nak pakai malam sahaja โœ” Nanti update perkembangan kulit awak tauโ— Share dgn admin. ๐Ÿ˜Ž . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

Wowww, ramainya yang risik2 tanya #bebuihlove ni. Stok xsampai lagi dah beratur nak try. Lepas ni #nurfellabeauty dah cukup satu family. Nak try boleh preorder dulu. Jom wasap mia 0199606369

Hasil selepas pakai NB cream ๐Ÿ˜ Alhamdulillah muka sangat2 okey dengan NB cream!! ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Woowww.. #bebuihlovesoap by #nurfellabeauty bakal menyusul guysss.. Lps ni dh xyah cuci muke guna pencuci lain dahh ๐Ÿ˜˜.. Lps cuci muke blh dap dapp #susukkulit dan #nbcream.. Pergghhh.. Makin meletop lah kulit youallss๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

umi_mizi
(@umi_mizi)

3 Days 1 Hour Ago

Saya Jual NB Bukan Semata-mata nak dapatkan duit yang berkefuk-kefuk. Saya Jual NB Kerna Saya Nak Kongsikan Manfaat NB Kepada Semua Orang. ๐Ÿค— Kongsi Rezeki & Ilmu Kerna Allah. Mendapat Kebaikan Dunia Akhirat. Jom Sertai Team NB Original #squadibuduit2juta #nurfellabeauty

Ramai dok tanya pasal sabun Nb berbuih love.. Tadi dapat info sabun yang dikeluarkan ada dua jenis. Ok sabun yang ada bids merah - merah tu untuk skin sensitif. dan yang satu lagi tu plak ada tambahan oat dengan minyak zaitun.. Haa... yang ni untuk tambah pelolesss. So, kena sesuaikan dengan jenis kulit. Nanti full ingredients kluar kita shareยฒ lg.. satu lagi, sabun kita ni xde buih2 cinta yang meriah sangat sebab buih yang banyak akan mengganggu kelembapan kulit dan buat kulit muka jadi kering. #sabunnb #berbuihlove #nurfellabeauty

Oppsss BERITA BAIK u olls๐Ÿ˜ Tak lama lagi #bebuihlovesoapnb dah nak keluar. Tapi macam biasalah 1st batch sangat2 limited. Keluar dalam 2 pilihan tau๐Ÿ‘‡ โ€ข UNTUK SKIN NORMAL โ€ข UNTUK SKIN SENSITIF HARGA DAH ADA YA. Boleh whatsApp untuk harga dan booking. Untuk pengguna #nblovers korang wajib grab sabun nie tau๐Ÿ˜˜ http://www.wasap.my/60145140473/BebuihloveNB #bebuihlovesoap #nurfellabeauty #teameliey #agentdropshipdiperlukan #stokisnbkualakrai

noraini
(@ainieyrizqi)

3 Days 2 Hours Ago

Skin kusamโ€ผtengok skin sendiri pun ase fedap kan..๐Ÿ˜ข Mahu skin kembali bermaya.podak puaka kan ade๐Ÿ˜ Jom pm cikeni๐Ÿ’œ #susukkulit# #krimpuaka# #nurfellabeauty #bebasjerawatparutbreakout Www.wasap.my/60139523753

Nak p COD NB CREAM ๐Ÿฆ„ Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Semakin ramai yang yakin dengan #nbcream krim parut puaka ni ๐Ÿ˜ Semakin ramai lahh yg cantik secara sihat dengan #nbcream ๐Ÿ’• Sebab krim kita jual ni bebas mercury dan paraben. Siap ada antiseptik lagi kasi bunuhh semua bakteria punca masalah kulit ๐Ÿ˜˜ Siapa nak skin chingg chingg?? Jom lekaih tekan link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

feedback from customer ๐Ÿ’•๐Ÿ’• #nbcream #susukkulit #nurfellabeauty

" KRIM MUKA ANTI JERAWAT YANG PERTAMA DENGAN BAHAN #ANTISEPTIK" SUSUK KULIT ANTI JERAWAT TERBAIK โ€ผโ€ผโ€ผ NB #scaracnecream HAPUS JERAWAT HANYA 7 HARI Satu-satunya krim jenis berubat yang dijamin selamat dan LULUS KKM!! Yang paling bestnya jerawat sekali paroot loobang boleh settle ๐Ÿ˜ โœ… Kulit jadi lembap sebab dalam krim ni siap mengandungi MOISTURISER โœ… Paroot lekuk dan jeragat boleh hilang dengan adanya campuran VITAMIN C& E โœ… Kulit lebih cerah ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Ramai mana yang dah laff ikat mati dengan #nurfellabeauty ni. Kami sedaya upaya untuk bina trust pada audiens untuk membuktikan yang produk ini selamat untuk semua. Alhamdulillah Pharmacy approved again.

. . Kelebihan NB Scar Cream . ๐Ÿ“Œmengecutkan jerawat ๐Ÿ“Œmembantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. ๐Ÿ“Œparut parut berlubang cepat tertutup ๐Ÿ“Œmencerahkan kulit yang sunburn ๐Ÿ“Œmengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ“Œmembantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . โŒnak cantik dalam masa tiga hari โŒMalas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน WASAP DI TALIAN ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ Atau boleh โฌ†๏ธtekan LINK wasap di WALL ig di atas โฌ†๏ธ . โ›”HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ›” โญ•AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)โญ• ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

. . Kelebihan NB Scar Cream . ๐Ÿ“Œmengecutkan jerawat ๐Ÿ“Œmembantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. ๐Ÿ“Œparut parut berlubang cepat tertutup ๐Ÿ“Œmencerahkan kulit yang sunburn ๐Ÿ“Œmengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ“Œmembantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . โŒnak cantik dalam masa tiga hari โŒMalas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน WASAP DI TALIAN ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ Atau boleh โฌ†๏ธtekan LINK wasap di WALL ig di atas โฌ†๏ธ . โ›”HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ›” โญ•AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)โญ• ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

. . Kelebihan NB Scar Cream . ๐Ÿ“Œmengecutkan jerawat ๐Ÿ“Œmembantu menganjalkan kedutan,melembapkan kulit,menyamarkan cela jeragat dan parut. ๐Ÿ“Œparut parut berlubang cepat tertutup ๐Ÿ“Œmencerahkan kulit yang sunburn ๐Ÿ“Œmengawal masalah kulit berminyak ๐Ÿ“Œmembantu mengeluarkan kekotoran yang menyumbatkan pori pori di wajah. Dilarang keras bagi mereka yang nak . โŒnak cantik dalam masa tiga hari โŒMalas nak konsisten Bahan-bahan dalam KRIM PARUT yang POWER ni . 1. White Soft Paraffin ( Petroleum Jelly) - Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit - Kulit Hydrating - Kulit gatal - gatal - Kulit Eczema - Jangkitan kulit . 2 : D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) - Sangat bagus untuk perlindungan kulit - Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti Pencemaran , Radiasi Sinaran Matahari Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan . 3. Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic) - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk . 4. ANTISEPTIK - mencegah Bacteria tumbuh - Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit akibat luka, ruam, jerawat . . ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน WASAP DI TALIAN ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01112987377๐Ÿ“ฒ Atau boleh โฌ†๏ธtekan LINK wasap di WALL ig di atas โฌ†๏ธ . โ›”HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGEโ›” โญ•AMBIL TIGA BARANG KEATAS BARU DAPAT HARGA BORONG(ambil 3barang dan harga diatas utk 1brg bila borong 3barang)โญ• ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน . #nurfellabeauty #scaracnetherapycream #nurfellabeautyofficial #nurfellabeautyhq #nurfellabeautymurah #nurfellabeautyoriginal #nbcream #creamnb #nbkrim #krimnb #scaracnetherapycreammurah #krimberubat #krimberubatnb #krimberubatmurah #krimberubatborong #krimberubatnb #krimberubatjerawat #creamberubat #krimubatjerawat #krimjerawat #krimubat #krimpuaka #krimpuakamurah #nakputih #kulitberseri

๐Ÿ‘‰NB Scar acne threaphy cream๐Ÿ‘ˆ Krim berubat terbaik yang pernah sis try.. Sebab sis memang jenis susah nak percaya produk without bukti yang kukuh.๐Ÿ’ช ๐ŸŒทNB Cream ni khas untuk merawat skin breakout. Paling best parut pon boleh pudar tau..๐Ÿ’‹ . . Kita nk bgi freegift menarik utk 3 org terawal shj ๐Ÿ˜. Klik link kt bio skrgg tau๐Ÿ˜˜ #nbscaracnetherapycream #nurfellabeauty #yayacircle #krimparut #krimsaka #krimpuaka #nbcream #krimberubat #produkviral #kkmapproved #luluskkm #nomerkuri

Ada orang tanya kenapa krim NB ni orang panggil #krimberubat?? Sebab ingredient dia ada antiseptik, moisturiser, vitamin C&E. Bau pun dah macam ubat dekat wad wad tu haa ๐Ÿ˜… NB ni memang mujarab sangat dalam merawat masalah kulit bukan saja kat muka, masalah badan pun boleh ๐Ÿ˜ Sekali sental krim ni habis kikis luka jahitan, parut, jerawat, jeragat ๐Ÿ˜ฑ Nampak tak? ๐Ÿ’• ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Ikin nk bg tahu skit pasal saka biru HOT item Nurfella Beauty. Bukan sahaja merawat skin yang bermasalah, malah boleh juga digunakan parut lekuk, parut hitam, skin berminyak dan lainยฒ lagi. Ikin recomend sangat korang guna hot item ni. Kesan habis cepat dalam masa seminggu.. Nampak tak testemoni tu jerawat & parut dah nampak hilang atau pudar sikitยฒ.. InsyaAllah. Yang penting, kita ikhtiar & merawat. www.wasap.my/60199686064/nakComboSetNB #setcombonb #nurfellabeauty

Kalau bab parut dan jerawat memang power sangat si krim puaka ni ๐Ÿ‘ terbaik la. JANGAN RISAU KRIM BERUBAT PUAKA BOLEH SELESAIKAN ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Ni lah salah satu kepakaran krim puaka. Sebut je parut apa semua jalan. Sebab krim puaka ni krim berubat, tapi dalam masa yang sama boleh bagi skin kita cantik jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

Exceli madam seram nak upload testimoni #susukkulit kalini. Bimbang takut orang kata kita saje edit gambar si Fika ni bagi peloles. . . Dedulu memang la skin dia jerawat teruk tapi dah clear bila kena perap dengan #krimantiseptik tu. Tapi hat ni paling rare sampai madam kata โ€œAku tak caye selagi tak nengok muka dia depan-depanโ€. . . Siyess ah jadi gelowing lagu tu lepas belai dengan SUSUK KULIT. . . www.wasap.my/60199058672/nb . . #nbcream #nurfellabeauty #krimparut #krimberubatnb #susukkulit #serumparut #serumnb

Bukan senang nak kasi cuci bersih jerawat jenis kecik kecik ni. Bahan #antiseptik yg ada dalam ingredient tu dah matikan sumer bakteria yg ada dalam lapisan kulit tu, Siram pulak dengan #susukkulit lagi la tambah cepat kesan dia. . . Mau tak cepat ! Cerr skodeng bahan yg ada dalam SUSUK KULIT tu. Kalau baca memang takot, Yerla semua bahan-bahan mahai kita guna. Tp rega kalau dah dapat ase nye bebudak tik tok pun sekali harung je sambar. . . 019-9058672 . . #nbcream #nbscaracnetheraphycream #nurfellabeauty #krimparut #krimnb

Uolls nampak tak biji2 merah dalam serum #susukkulit ni? . . Ni la biji anggur. Taw tak pe kelebihan biji anggur tuk skin muka? . . - melembabkan kulit -menghilangkan garis-garis halus -menghilanglan lingkaran gelap bawah mata -menghilangkan parut . . #serumnb #nurfellabeauty

Ada orang tanya kenapa krim NB ni orang panggil #krimberubatnb . Sebab ingredient dia ada antiseptik, moisturizer, vitamin C & E . Bau pun dah macam ubat dekat wad wad tu haa ๐Ÿคญ. . . Nb ni memang mujarab sangat dalam merawat masalah kulit bukan saja kat muka, masalah badan pun boleh . . . Sekali sental krim ni habis kikis luka jahitan, parut, jeragat, jerawat . . . Nampak tak ? . . 019-9058672 . . #nbcream #nurfellabeauty #krimparut #krimberubatnb

Ada orang tanya kenapa krim NB ni orang panggil #krimberubatnb . Sebab ingredient dia ada antiseptik, moisturizer, vitamin C & E . Bau pun dah macam ubat dekat wad wad tu haa ๐Ÿคญ. . . Nb ni memang mujarab sangat dalam merawat masalah kulit bukan saja kat muka, masalah badan pun boleh . . . Sekali sental krim ni habis kikis luka jahitan, parut, jeragat, jerawat . . . Nampak tak ? . . 019-9058672 . . #nbcream #nurfellabeauty #krimparut #krimberubatnb

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami ๐Ÿ˜˜ .

Semua sudah orang yang punya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sebarang pertanyaan tentang NB CREAM & SERUM NB SCAR, sila klik link whatsapp di bio @nbbeautymazlina #nbcreamterengganu #nbcreamsetiu #nbcreamoriginal #nurfellabeauty #krimnb #krimparut #krimpuaka #krimparutpuaka #krimparutjerawat #parutjerawat #parutexcident #parutlecur #jeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #krimantiseptik

Masih ada yang belum tahu apa kandungan yang ada dalam NB Cream ni ?? ๐Ÿ˜‰ Meh sini syeera share sikit kandungan yang ada dalam #nbcream ni. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Berminat tekan link dibawah ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ http://watsap.my/01110838374 ๐Ÿš˜ COD AREA KOTA BHARU DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฆ POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ“ฆ #nurfellabeauty #krimsaka #krimnb #krimberubat #treatmentcream #krimpuaka #scaracnetherapycream #nbcream #nbscaracnecream #krimjerawat #krimjeragat #nbreamkb #agentnbcreamkb #agentnbcream #agentkotabharu #pasticantikdengannb #agentnbcreamkotabharu #syeerabeautycottage #azacircle

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, BERPARUT & TONA TIDAK SEKATA ? . . Dah try #krimberubatajaib & #susukkulit ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit sihat takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Bila dah terkena renjatan dua item ni confirm kulit terus berubah jadi ๐ŸŒทlebih flawless, lebih glow ๐ŸŒทYang best lebih healty . Sape nak kulit sihat? Jom laaa dapatkan dua item ni dgn harga tak sampai RM60 pn. . ๐Ÿ‘‰DM sekarang utk order. . . #susukkulitnb #krimberubatnb #paruthitam #jerawat #jerawat #nakglowing #nakcantik #nurfellabeauty #nbcreamsusukkulit #nbkelantan

Calit calit tiap malam, kulit jadi makin licin! Penat2 nak layan muka gini pun tetap berbaloi juga. Yang penting kena sabar dan sentiasa konsisten! . Harga Scar Acne Therapy Cream : RM25 sahaja! Yep sangat murah tapi berkualiti! Kalau tak berkualiti memang tak masuk farmasi :) . Krim NB Scar Acne Therapy adalah sejenis krim berubat farmaseutikal(bersifat antiseptik pembunuh bakteria kulit) malah merupakan "night repairing therapy cream". Bangun pagi muka makin helokkk sis, habis semua repair! โ€ข Merawat segala masalah kulit anda! Kelebihan NB SCAR ACNE CREAM: - Menghapuskan jerawat/jeragat - Mencerahkan kulit kusam - Merawat kulit tidak sekata - Kulit lebih cerah putih(krim tinggi vitamin C) - Mengecilkan pori-pori yang besar dan degil - Parut jerawat hitam (dark pigmented spots) - Parut jerawat berlubang(deep scars) - Anti penuaan(anti-aging) kulit awet muda! - Parut lain lain disebabkan luka/pembedahan INI LAH SUSUK KULIT ALAF BARU RM25 sahaja dikkk oii termasuk FREE Facial Mask! Nak order tak? FREE COD sekitar Shah Alam ya www.wasap.my/60187627859/NakKrimNB โ€ข #nbscaracnetherapycream #krimparutjerawat #krimantiseptik #krimparut #krimhilangjerawat #acnetreatmentmalaysia #skincareluluskkm #nurfellabeauty #nurfellabeautyshahalam #nbshahalam #nbcreamshahalam #nbcream #krimnbscaracne #nbscaracnetherapycream #nbcreamoriginalhq #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimparutmurah #skincareluluskkm #serumparut #serumparutberlubang #serumhilangparut #serumhilangparutberlubang #serumhilangjerawat