#nurfellaempire

Photos and Videos about #nurfellaempire

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 10 Hours Ago

Haii. Serius best pakai KRIM BERUBAT NI. Jerawat kecut hanya 2kali sapuan ! Kami handle skin breakout akibat tersalah pakai produk timbang kilo. Alhamdulillah Mujarab sangat Krim Berubat ni, dengan kehebatan bahan utama iaitu Antiseptik, tiada yang mustahil untuk rawat skin anda akibat breakout 😊 . . . #scaracnecream #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #kkm #krimnb #krimnbhq #nbkrimhq #krimsaka #krimjerawat #krimberubat #krimjeragat #krimparut #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatkulitbreakout #breakout #

LISA 🌹
(@lisa.nbcream)

1 Day 10 Hours Ago

Pengguna tegar Krim Berubat !! Scar Acne Therapy Cream mampu bantu anda miliki kulit selembut bayi. Nak rasa macam mana? Usya whatsapp 0166482547 Cepat wasap atau tekan link di bio. . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #kkm #kulitbreakout #krimberubat #krimparut #krimpuaka #skincare #skin #breakout #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #produkkosmetik #produkkorea #somebymi #nbkrim #scaracnecream -

Terbukti hasilnya #krimnb #krimpuaka #nbscaracnetherapycream. Dengan izin Allah. Mai Admin ajar Cara Pakai #krimparutpuaka.. Cara pakai NB SCAR ACNE THERAPY 🙆 Untuk permulaan minggu yang pertama , saya syorkan awak pakai waktu malam sahaja dulu ye. 1) cuci muka sebersihnya 2) calit secara nipis di serata muka 3) tempat bermasalah seperti jerawat , parut jerawat dan jeragat tu awak letak sedikit lagi krim (tindan) Cara pakai minggu pertama ⤴ Cara pakai selepas minggu pertama⤵ 1) boleh dipakai waktu pagi 2) krim ini berasaskan moisturiser , boleh campur dengan foundation harian. Ps : Nak pakai pagi dan malam ✔ Nak pakai malam sahaja ✔ Nanti update perkembangan kulit awak tau❗ Share dgn admin. 😎 . . . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #breakout #nakcantik #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #aifacosmetics

@novelis_ssyasnain Ada nampak akak hepi? Haaa pepagi da hepi coz #krimparutpuaka bagi kebahagian berpanjangan buat akak. Korank tak tau ke @krimparutpuaka tengah meletop bising boleh rawat segala macam skin korang ? Sorry, krim berubat ni bukan krim timbang kilo or so onn yaaa. Dijamin 500% bahan selamat & bersih dari bahan kimia merbahaya @ mercury ! Nak tau skin akak sebelum ni macam mana? Klik @novelis_ssyasnain Usya sampai muntah hijau tengok feedback kami 😘 .

@novelis_ssyasnain Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . @novelis_ssyasnain . ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

Hai semua selamat petang 🙋🙋 asalamualaikum ... Fira nak share feedback customer yang dah cuba #nbcream #nbscaracnetherapycream . Ok untuk sis atau abang² yang ada masalah parut, jerawat, jeragat,dan brakeout ..untuk details product., boleh jee whatsapp fira 01121146581 😊 _ #nbscaracnetherapycream #nurfellaempire #nbcreamoriginalhq #susukkulit #susukkulitnb #serumnb

@novelis_ssyasnain #jeragat ! Jeragat muncul tak kira usia, tua ke muda ke mesti akan naik bertompok kat muka. Jeragat ni kalau da naik susah nak hilangkan. Nak kasi pudar pun susah ! Krim Berubat dapat membantu pudarkan Jeragat dengan selamat. Apa fungsi Antiseptik yang ada dalam krim berubat? Dapat mematikan sel jeragat dari akar umbi kulit awak tau 😊 . . . More info? . @novelis_ssyasnain .

@novelis_ssyasnain Dua kawan dah register jadi Agen. Yeayyyy . Siapa lagi belum register ? . Mohon Usya @novelis_ssyasnain sekarang ! .

@unnie_zue Assalamualaikum... Selamat pagi ❤️❤️❤ . . . ️ “Alloohumma innii as-aluka ‘ilman naafi’an wa rizqon thoyyiban wa ‘amalan mutaqobbala”. (Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu ilmu yang berguna, rezeki yang baik dan amal yang baik diterima”) (HR. Ibnu Majah) ------------------ . . . 👍JERAWAT HILANG 1 HARI 📣PARUT DEGIL LESAP SEMINGGU ! 🎉READY STOCK 📬 RM9 / RM15 💁‍♀️DROPSHIP WANTED Follow: @unnie_zue @unnie_zue @unnie_zue ___________________ #nbcream #nbscaracnetherapycream #parutjerawat #parutjeragat #ezcema #eczemarelief #kulitsensitif

@novelis_ssyasnain Bukan stakat parut jerawat 😎 luka ksan jahitan pon blh hilang 😘 Wow ke tak wow pkai nbcream ni 🤔... Nak dptkn yg original ??? Snang je' wspp trus 0132587424

Bestnye pkai #nbscaracnetherapycream ni, kulit muka lbh helookkk... Muka lbh siht , sgar je rsa, mana yg nk try blh la beli dkt @nbcreamoriginalhq k 😇... . . Khas untuk semua masalah muka ... . JERAWAT,JERAWAT PASIR, JERAWAT BATU , JERAGAT , BINTIK HITAM, BLACKHEADS, WHITEHEAD , KUSAM, SUNBURN, PARUT, PARUT JAHITAN , BEKAS² ACCIDENT , DLL BOLEH GUNAKAN KRIM NI ... . . . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz#azanisscarserum#jumeascargel#biooil #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfella_beauty_official #nbscaracnetherapycream

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 HRGA MAMPU MILIK.LELAKI PRMPUAN BOLEH GUNA!! . Hi uollss! 😊 . Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Jrwat & Pa_arut, NB KRM juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉 . Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran WHITE SOFT PARAFFIN, NB KRIM memang KRIM Terbaik untuk mrwat dan melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘 . Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp admin cepat. . . WhatsApp ke 019 5618283 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfella_beauty_official #nbscaracnetherapycream #nbcreamkedah #nbcreamjitra

KECIL-KECIL CILI PADI !! 😍 HRGA MAMPU MILIK.LELAKI PRMPUAN BOLEH GUNA!! . Hi uollss! 😊 . Nak tahu tak, selain mampu MEMUDAR & MENGHILANG kan kesan Jrwat & Pa_arut, NB KRM juga boleh MELEMBUT & MELEMBAP kan kulit uolls sepanjang Hari tau! 👍 😉 . Dengan kandungan VITAMIN E nya yang Tinggi dan juga campuran WHITE SOFT PARAFFIN, NB KRIM memang KRIM Terbaik untuk mrwat dan melembapkn kulit. So, kulit muka uolls akan rasa Lembappp je sepanjang Hari, rasa 'Moist-moist' gituu 😘😘😘 . Uolls nak cuba? Jom, WhatsApp admin cepat. . . WhatsApp ke 019 5618283 atau DM je admin.Nak lg mudah? Klik je link wsap dibio, okay 👌😊 #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfella_beauty_official #nbscaracnetherapycream #nbcreamkedah #nbcreamjitra

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

Sis, kulit saya mudah sangat meradang, pluss sensetif yang amat sis, boleh ke pakai krim berubat ni? . Ok, cuba tengok skin dia sekarang. After sebulan fight dengan skin sensetif dia. Ada nampak perubahan tak walaupun sedikit? . Ya. Produk kita guna antiseptik, BUKAN MERCURY @ BAHAN KIMIA MERBAHAYA, sebab tu proses nak rawat sel dalam kulit betul-betul ambik masa. Tapi result dia, boleh buat u hepi tau 😘 . . Apa tunggu lagi, tekan link kat bio sekarang 😘 . Rawat sebelum parah ! . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

PARUT PUDAR‼️‼️‼️ . Uols tengok nie. Dengan amalkan #nbcream nie. Alhmdulillah kulit akak nie makin okay. Uols yang ade masalah sama meh try. Ida guide macam mana nak guna . Dah dapat kulit helokkk memang xkan tinggal dahh #susuknb ni 😘 . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded #founderkrimnb #foundernurfellabeauty

Berkesan ‼️ Memang menjadi NB(Nurfella Beauty) SKIN bertambah better 😍 Bersih,jerawat hilang,jeragat hilang dan SKIN tidak lagi kusam 🥰 Mesti dapatkan guide dari agent yang betul Banyak tanya in shaa allah kami bantu Cantikkan SKIN CUSTOMER adalah keutamaan kami 🤗 Harga mampu milik Wasap 017-6868861 Setiap pembelian ada free gift 🎁 Setiap postage harga special #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbcream #nbcream🌿 #krimnb #nbkrim #krimparutnb #krimnbviral #krimnbkl #krimnbampang #jururawatmalaysia #bisnessurirumah #surirumah #hospitalkualalumpur

Nak SKIN cantik perlu ada Kesabaran In syaa allah dapat hasil yg memuaskan Yg penting jgn give up Konsisten dan Setia dengan NB Dulu SKIN kusam dan jeragat sana sini 😔 Kini SKIN cantik bersih Harga mampu milik Wasap 017-6868861 Setiap pembelian ada free gift 🎁 Setiap postage harga special #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbcream #nbcream🌿 #krimnb #nbkrim #krimparutnb #krimnbviral #krimnbkl #krimnbampang #jururawatmalaysia #bisnessurirumah #surirumah #hospitalkualalumpur

NO timbang kilo ! Bersih dari bahan terlarang seperti mercury, bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan kulit 😘 Formulasi Terbaru Krim Berubat untuk : ✔️ Jerawat + Jerawat kronik + Jerawat pasir + Jerawat batu + Jerawat bernanah ✔️ Jeragat + Jeragat lama + Jeragat baru ✔️ Parut + Parut jerawat + Parut luka + Parut berlubang ✔️ Kulit Kering ✔️ Kulit Kusam ✔️ Tona Tak Sekata ✔️ Kulit Berminyak ✔️ Liang Pori Terbuka ✔️ Kulit terbakar ✔️✔️ Dan lain-lain masalah kulit 1001 masalah boleh diselesaikan dengan Krim Berubat #nbscaracnetherapycream ! #krimsaka #krimjerawat #krimnb #krimberubat #krimparut #krimjerawat #krimpuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #fifa19 #vietnam #malaysia #malaysiavsvietnam #bola #affsuzukicup18 Whatsapp📱📱 +60 17-927 5082 untuk consultancy 😘

NO timbang kilo ! Bersih dari bahan terlarang seperti mercury, bahan kimia merbahaya yang boleh merosakkan kulit 😘 Formulasi Terbaru Krim Berubat untuk : ✔️ Jerawat + Jerawat kronik + Jerawat pasir + Jerawat batu + Jerawat bernanah ✔️ Jeragat + Jeragat lama + Jeragat baru ✔️ Parut + Parut jerawat + Parut luka + Parut berlubang ✔️ Kulit Kering ✔️ Kulit Kusam ✔️ Tona Tak Sekata ✔️ Kulit Berminyak ✔️ Liang Pori Terbuka ✔️ Kulit terbakar ✔️✔️ Dan lain-lain masalah kulit 1001 masalah boleh diselesaikan dengan Krim Berubat #nbscaracnetherapycream ! #krimsaka #krimjerawat #krimnb #krimberubat #krimparut #krimjerawat #krimpuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #vietnam #malaysia #malaysiavsvietnam Whatsapp📱📱 01121146581 untuk consultancy 😘

Saya susah nak tido sebab tension, macam-macam masalah nak pikir. Yela kan, hidup ni tak lari dari masalah. Tapi saya rasa disebabkan saya tak cukup tido la jerawat makin hari makin naik. Hurmm Nasib la sebelum tido sapu dulu krim nb kat skin ni haa. Ini la hasilnya tak sampai seminggu pun ! . . . Rawat skin anda dengan formulasi Krim Berubat Antiseptik ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. . . Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . Rawat sebelum parah ! . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Siapa sangka SKIN yg dahulu tidak boleh dirawat Now jauh beza sekali 🤗 Alhamdulillah Dengan formula NB (Nurfella Beauty) sahaja Nampak perubahan SKIN 😇 Jom cantik sama2 dengan NB (Nurfella Beauty) Yg penting rajin bertanya dengan kami Kami akan guide 🥰 Sampai SKIN mercik 😘 Wasap : 017-6868861 FB : Lynn Yusof FB Page : nurfella_beauty_nbcream Insta : nurfellabeautunbcream #nurfellabeauty #nurfellabeautyhq #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbcream #nbcream🌿 #krimnb #nbkrim #krimparutnb #krimnbviral #krimnbkl #krimnbampang #jururawatmalaysia #bisnessurirumah #surirumah #hospitalkualalumpur

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. . . Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . Rawat sebelum parah ! . . . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Dulu skin rabak habis sebab breakout. Calit krim berubat hilang segala parut dan parut berlubang. Konsisten sebulan lebih, hasilnya bila make up, skin lebih lembut & smooth gitu. Antiseptik yang ada dalam Krim Berubat mampu mematikan bakteria jahat dari akar kulit ! Satu-satunya krim berubat yang ada antiseptik & 500x lebih selamat dari produk timbang kilo ! @nbbeautymazlina . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #krimberubat #krimparut #krimjerawat #krimpuaka #krimjeragat #beauty #produkkorea #produkkosmetik #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellabeautyofficial #nurfellaempire #nbkrim #nbscaracnetherapycream #nbkrimhq #nbscaracnetherapycream #fifa19 #vietnam #malaysia #malaysiavsvietnam #bola #affsuzukicup18

Parut degil udah hilang ! Susah naw nak hilangkan parut. Selalunya ambik masa 2-3bulan baru la hilang sepenuhnya. Lepas usaha pakai krim berubat ni, yezaaaaaa 3minggu je da boleh hilang ! Hasil bersabar dengan Krim Berubat ,😘 saya happy 😍 . . More info? click : @nbbeautymazlina . Rawat sebelum parah ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Konsisten 6bulan krim @nurfellabeauty.official ini lah hasil nya ! Nak tau skin akak ni dulu cam ne? More info? Click at bio : @nbbeautymazlina . Rawat skin anda dengan formulasi Krim Berubat Antiseptik ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #stokisneeded

Kulit breakout? Susah nak buang segala mercury yang ada pada skin akibat tersalah produk? Meh kita buang dalam masa 6hari segala mercury @ bahan kimia merbahaya kat skin uolls dengan krim berubat jurrr ! . More info? click : @nbbeautymazlina . Rawat sebelum parah ! . #krimsaka #krimjerawat #krimnb #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #beauty #barangmakeup #bellazmua #muabellaz #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #krimpuaka #krimjeragat #krimnbhq #nbkrimstokis #nbkrim #nbcream #nurfellaempire #nurfellabeautyhq #nurfellabeauty #nurfellahq #nurfellabeautyofficial #nbscaracnetherapycream #dimatamu