#okcskl

13 posts tagged with #okcskl

Photos and Videos about #okcskl

(@okcs_kl)

2018-09-03 03:47:26

Korang ada masalah PC.???Kami ada jalan penyelesaiannya.Sekarang ni technician kami sedang servis PC.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Ž #macbook #laptop #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #dell #repair #canton #shamelin #murah #hotstuff #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-08-21 03:43:46

Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua umat Islam di Malaysia๐Ÿ˜Š #macbook #laptop #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #dell #repair #canton #shamelin #murah #hotstuff #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-08-18 02:32:42

OKCS KL berjaya buat akak ni tersenyum๐Ÿ˜…๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰ #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #dell #repair #canton #shamelin #murah #hotstuff #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-07-26 23:29:55

Hari ni okcs berjaya selesaikan masalah dell inspiron tak boleh on.nak tau masalah apa.?boleh klik link dekat bio. Sliede for more interesting picture..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #dell #repair #canton #shamelin #murah #hotstuff #enjoyyourmac #enjohyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-07-18 00:43:02

Jom upgrade ke ssd.kitorang buat special offer untuk korang.boleh contact nombor dekat bio or boleh terus ke kedai kami. #okcs #okcskl #wefix #ssd #upgrade #laptop #offer #repair #software #graphicdesign

(@okcs_kl)

2018-07-16 01:07:58

[SOLVED] FORMAT ACER ASPIRE V5 ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Berminat nak baca artikel penuh.?klik link dekat bio kami๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #okcs #okcskl #wefix #acer #repair #laptop #murah

(@okcs_kl)

2018-06-22 21:33:31

Hari ni okcs kl dapat desktop lenovo la๐Ÿ˜korang taknak hantar jugak ke.?#okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #syawal #repair #desktop #saturday #enjoylife #kl #workout #perfection

(@okcs_kl)

2018-06-21 00:14:53

Korang ada masalah dengan laptop korang.?Mai singgah kat kitorang dulu.Open from 11am to 8pm. Asus. #asus #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #syawal #repair

(@okcs_kl)

2018-06-08 21:25:53

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah battery Asus. #asus #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-06-08 21:20:58

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah penukaran hard disk Apple Imac 21. #appleimac #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-06-07 18:51:48

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah penukaran battery Macbook Air. #macbookair #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-06-05 05:37:32

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya membaiki skrin Macbook Pro yang pecah dalam masa beberapa minit๐Ÿ˜Ž #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

(@okcs_kl)

2018-06-05 05:05:25

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah backup and format Macbook Pro. #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop