Photos and Videos about

Laptop anda menghadapi masalah seperti ini ? Button penting pulak tu . Oh tidakkkk !!! Okay rilex , OK Computer Solution Kuala Lumpur #kedairepairlaptopcheras kan ada ๐Ÿ™‚ Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur : 03-9202 2947 / 017-641 7084 #macbookair #macbookpro #macbook #appleimac #iphone #ipad #toshiba #acer #asus #compaq #samsung #hp #sony #dell #lenovo #alienware #illegear #repairlaptopcheras #repairlaptopampang #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #repairlaptopmy #repairlaptopkl #okcskl

Chinese Xiao Long Bao steamed buns #chineseculture #baozi #chinese food

Chinese style photograph4 #Chinese #snowandredplum #Chinatrends

Laptop sudah lama tak servis ? Tak kesian ke dekat laptop awak? Sama jugak macam kereta , kena servis . Laptop pun tau ! Bila laptop tak servis , haa mula lah rasa laptop panas melampau . Sebab apa ? Sebab habuk2 dah banyak kumpul area kipas laptop . Aihh sedihh nyaa . Em . Haa tahu tak ? Laptop kena servis 6bulan sekali tau ! Apa tunggu lagi , jum datang OKCS Kuala Lumpur hari ini ๐Ÿ˜Š Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur : 03-9202 2947 / 017-641 7084 #macbookair #macbookpro #macbook #appleimac #iphone #ipad #toshiba #acer #asus #compaq #samsung #hp #sony #dell #lenovo #alienware #illegear #repairlaptopcheras #repairlaptopampang #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #repairlaptopmy #repairlaptopkl #okcskl

Hurt arms will never stop me fighting cuz i get teammatesโ€ฆ.#meme #Chinaonlinetrends #funnypictures #Chinese #gameplay

Hello ! Korang ada masalah dengan laptop keyboard ? Ada button yang tak boleh nak tekan ? Stress ? Nak siapkan tugasan pun susahhh ? Okay jangan risau !!! OKCS KL kan ada ๐Ÿคช Kami di kedai repair laptop Cheras sedia membantu anda ! ๐Ÿ˜Š Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur : 03-9202 2947 / 017-641 7084 #macbookair #macbookpro #macbook #appleimac #iphone #ipad #toshiba #acer #asus #compaq #samsung #hp #sony #dell #lenovo #alienware #illegear #repairlaptopcheras #repairlaptopampang #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #repairlaptopmy #repairlaptopkl #okcskl

China top actress 2018 Dilraba #Chinese #Chinastars #Chinesebeauty

Korang ada masalah PC.???Kami ada jalan penyelesaiannya.Sekarang ni technician kami sedang servis PC.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Ž #macbook #laptop #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #dell #repair #canton #shamelin #murah #hotstuff #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

Hari ni okcs berjaya selesaikan masalah dell inspiron tak boleh on.nak tau masalah apa.?boleh klik link dekat bio. Sliede for more interesting picture..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #dell #repair #canton #shamelin #murah #hotstuff #enjoyyourmac #enjohyourlaptop

Jom upgrade ke ssd.kitorang buat special offer untuk korang.boleh contact nombor dekat bio or boleh terus ke kedai kami. #okcs #okcskl #wefix #ssd #upgrade #laptop #offer #repair #software #graphicdesign

[SOLVED] FORMAT ACER ASPIRE V5 ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Berminat nak baca artikel penuh.?klik link dekat bio kami๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #okcs #okcskl #wefix #acer #repair #laptop #murah

Hari ni okcs kl dapat desktop lenovo la๐Ÿ˜korang taknak hantar jugak ke.?#okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #syawal #repair #desktop #saturday #enjoylife #kl #workout #perfection

Korang ada masalah dengan laptop korang.?Mai singgah kat kitorang dulu.Open from 11am to 8pm. Asus. #asus #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #syawal #repair

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah battery Asus. #asus #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah penukaran hard disk Apple Imac 21. #appleimac #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah penukaran battery Macbook Air. #macbookair #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya membaiki skrin Macbook Pro yang pecah dalam masa beberapa minit๐Ÿ˜Ž #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop

OK Computer Solution Kuala Lumpur berjaya menyelesaikan masalah backup and format Macbook Pro. #macbookpro #okcskl #wefixlaptops #wefixipads #wefixiphones #okcomputersolution #enjoyyourmac #enjoyyourlaptop