#openagent

7,804 posts tagged with #openagent

Photos and Videos about #openagent

(@ardazril)

38 Minutes Ago

Bawal Chiffon Printlimited RM25 ✔️TYPE SQUARE BAWAL ✔️MATERIAL CHIFFON CREPE ✔️MEASUREMENT 45" X 45" ✔️PALING LARIS JUALAN ✔️SETIAP STOK ADALAH LIMITED ✔️EASY TRAVEL ❌NO IRON COLOUR MAY NOT ACCURATE CAUSE OF LIGHTING PHOTOSHOOT Berminat trus wasap: http://www.wasap.my /601126531489 /haydascarf #teamiejagorgeous #haydascarf #openagent #opendropship #haydascarfkedah #haydascarfalorsetar #tudung #murah #jimat #bawal #shawl #share

Let's go joint Agent atau Reseller Trifle cheesecake Kapan lagi bisa jualan makanan yg laris manis di pasaran...dengan modal yg minim? Trifle cheesecake solusinya😉👌 Sudah banyak yg gabung..dan ngrasain enaknya Trifle, Kamu ?? Yuk cobain dan buruan gabung😍🙌🍰💰💰💰💰 . . #diatributortrifle #distributor #openagent #openreseller #trifleenak #trifletokyosnap #joinagenttrifle #jointresellertrifle #triflemurah #khasmalang #cheesecake #cheescakefactory🍰 #triflejakartatimur

(@the_yellow_psych)

10 Hours Ago

It may be important to great thinkers to examine the world, to explain and despise it. But I think it is only important to love the world, not to despise it, not for us to hate each other, but to be able to regard the world and ourselves and all beings with love, admiration and respect. . . . . #admire #love #i #nature #tree #beautiful #desire #exfoliatingliquid #photooftheday #healthyglowmoisturizer #quoteoftheday #rosegoldoil #openagent #a #antijerawat #eyeserum #dailyrepaireyeserum #hydratingtoner #rawatjerawat #healthyglow #admirecleansingoil #cleansingoil #amazing #comment #admirebeautykelantan #admirekelantan #like #inspiration #happiness #bhfyp

(@sobella_shah_alam)

11 Hours Ago

4 shades of sobella wonderblush . Which one is yours ? #sobellashahalam #codshahalam #sobellasquadhq #opendropship #openagent #jombuatduit

(@ezzatimarzuki)

13 Hours Ago

THE POWER OF MASCARA DYXY 💛 💗Waterproof (kalis air) 💗Senang dicuci ( wudhuk friendly) 💗Melentik dengan pantas 💗Melebatkan bulu mata 💗Tidak menggatalkan mata 💗Tidak menanggalkan bulu mata 💗Tahan 12 jam 💗Tidak hitamkan bawah mata 💗Mudah dibawa kemana-mana Power ke sangat power ❓ Anda inginkan bulu mata seperti Che Ta melentik 360 darjah ❓ Jgn tunggu lagi . Wasap zati utk grab sekarang 📲0111-6399961. Stock laju macam goreng pisang panas 🔥. # M-0011832 #teamdyxyzati #usahawandyxy #teamdyxyachu #teamdyxynurul #codsentul #codtitiwangsa #coddungun #zatisigadisdyxy #stokissentulklganu #trustedstokis #freepostage #freecod #freegiftawesome #produkviral #openstokis #openagent

(@ezzatimarzuki)

13 Hours Ago

THE POWER OF MASCARA DYXY 💛 💗Waterproof (kalis air) 💗Senang dicuci ( wudhuk friendly) 💗Melentik dengan pantas 💗Melebatkan bulu mata 💗Tidak menggatalkan mata 💗Tidak menanggalkan bulu mata 💗Tahan 12 jam 💗Tidak hitamkan bawah mata 💗Mudah dibawa kemana-mana Power ke sangat power ❓ Anda inginkan bulu mata seperti Che Ta melentik 360 darjah ❓ Jgn tunggu lagi . Wasap zati utk grab sekarang 📲0111-6399961. Stock laju macam goreng pisang panas 🔥. # M-0011832 #teamdyxyzati #usahawandyxy #teamdyxyachu #teamdyxynurul #codsentul #codtitiwangsa #coddungun #zatisigadisdyxy #stokissentulklganu #trustedstokis #freepostage #freecod #freegiftawesome #produkviral #openstokis #openagent

(@ezzatimarzuki)

13 Hours Ago

THE POWER OF MASCARA DYXY 💛 💗Waterproof (kalis air) 💗Senang dicuci ( wudhuk friendly) 💗Melentik dengan pantas 💗Melebatkan bulu mata 💗Tidak menggatalkan mata 💗Tidak menanggalkan bulu mata 💗Tahan 12 jam 💗Tidak hitamkan bawah mata 💗Mudah dibawa kemana-mana Power ke sangat power ❓ Anda inginkan bulu mata seperti Che Ta melentik 360 darjah ❓ Jgn tunggu lagi . Wasap zati utk grab sekarang 📲0111-6399961. Stock laju macam goreng pisang panas 🔥. # M-0011832 #teamdyxyzati #usahawandyxy #teamdyxyachu #teamdyxynurul #codsentul #codtitiwangsa #coddungun #zatisigadisdyxy #stokissentulklganu #trustedstokis #freepostage #freecod #freegiftawesome #produkviral #openstokis #openagent

🌻 Siapa yang patut memiliki NÓURISH crystal stick deodorant ? 🌻 Ramai di kalangan kita kurang peka tentang kandungan dalam deodoran/antiperspirant yang kita guna setiap hari sehingga mengalami pelbagai masalah melibatkan bahagian bawah lengan yang tidak terkawal. 🌻 NÓURISH crystal stick deodorant dirumus khas bagi individu yang mengalami masalah-masalah berikut: 1. Bau badan yang kurang menyenangkan 2. Ketiak makin gelap dan tona tidak sekata 3. Peluh secara berlebihan menyebabkan rasa tidak selesa 4. Mengalami masalah kulit sensitif seperti eczema dan gatal-gatal 5. Bahagian bawah lengan kasar dan kusam disebabkan bercukur 6. Lain2 masalah bahagian bawah lengan . . Ssiapa yang belum cuba cepat2 cuba ! Confirm tak menyesal RM15 tahan sampai setahun ! 😱😱😱 Whatsapp untuk pertanyaan dan order 0145179052 atau blh terus click link dekat bio 😊 #openagent #opendropship #parttimejob #agentwanted #dropshipwanted #joinourteam #jombuatduit #pemutihketiakmalaysia #dedorantstickmalaysia #deodorantstick #stickdeodorant #ubatputihketiak #ubatketiakmalaysia #ketiakputih #deodorant #deodorantmurah #deodorantnonalkohol #deodorantorganic #deodorantsemulajadi #nourishstickdeodorant #nourishdeodorant #nourishofficial

(@syazieylabeauty)

17 Hours Ago

#specialhaircare ATASI RAMBUT BOTAK GUGUR & RAMBUT KEMBANG, ROSAK TERUK!!! sekali guna je RAMBUT GUGUR Berkurangan SERTA MERTA !!! Rambut KERASSSS KASAR JADI LEMBUT HABIS !!! #hargamampumilik #teamspecialcikeyla #openagent #opendropship #pakarrawatrambutdirumah #bajarambutmoden #spadarirumahja SET SPECIAL COMBO RM22 postage rm8 Www.wasap.my/60124160609/haircare

(@by_fna)

20 Hours Ago

SOBELLA LIPMATTE RM38 exc postage Whatsapp 0179094960 to purchase 💋 #sobella #sobellalipmatte #monsterstokissobella #openagent #sobellakelantan #sobellapasirputehkotabharu #sobellaeyeshadow

(@by_fna)

21 Hours Ago

WONDER BLUSH SOBELLA RM35 exc postage Whatsapp 0179094960 to purchase 💋 #sobella #monsterstokissobella #openagent #sobellakelantan #sobellapasirputeh #lipmattesobella #blushersobella

(@syazieylabeauty)

23 Hours Ago

Rambut kalau tak bagi Vitamin & Baja cukup2 sama macam pokok taw hampa. Dia jadi layu kering rapuh habih daun. Dahan pon tak kuat. Macam mana putik daun baru nak tumbuh? Apatah lagi buah. Gitu la rambut pon☝️KENA JAGA.. KENA BOH BAJA.. BARU RAMBUT SIHAT N CANTIK.. 😍 Kami lega hari2 duk apply #bajarambutmoden. Takdak dah dalam kamus hidup rambut macam dalam gambaq tu❌ Syok noh rambut lembut wangi 72jam! Bebas masalah RAMBUT .. 😍😍 klik link dibawah. wasap.my/60124160609/specialhaircare #specialhaircare #adarambutadaspecialhaircare #combospecialrm22 #bajarambutmodenpower #jomcuba #opendropship #openagent #specialhaircare_kangarperlis #syazieylabeauty

(@teamsweetescape)

1 Day 7 Hours Ago

Jgn lepaskan peluang untuk menjana pendapatan bersama kami. Modal Serendah RM300 dan untung mencecah 30%. Sila sebarkan kpd rakan2 anda yg mahu mencari rezeki bersama kami 😀 #openagent #produkviral #rezeki #modalrendah

(@brontoloro.official)

1 Day 18 Hours Ago

Selamat Hari Sabtu!!! Weekend ini pada kemana nih? Mba imin ngerekap orderan saja Alhamdulillah mantul orderannya Nah tetap masih bingung cari peluang usaha yang marginnya bisa sampai 75%? Yang produknya enak Disukai semua kalangan Brontoloro solusinya ~ Promo wow bulan ini Turun minimal order pembelian Harganya? Jauh lebih murah donk Mau? Penasaran? Chat via wa ya! Tinggal klik di bio (gak ribet) Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun #bekasibanget

(@nourishofficial.hq)

1 Day 19 Hours Ago

🌻 Siapa yang patut memiliki NÓURISH crystal stick deodorant ? 🌻 Ramai di kalangan kita kurang peka tentang kandungan dalam deodoran/antiperspirant yang kita guna setiap hari sehingga mengalami pelbagai masalah melibatkan bahagian bawah lengan yang tidak terkawal. 🌻 NÓURISH crystal stick deodorant dirumus khas bagi individu yang mengalami masalah-masalah berikut: 1. Bau badan yang kurang menyenangkan 2. Ketiak makin gelap dan tona tidak sekata 3. Peluh secara berlebihan menyebabkan rasa tidak selesa 4. Mengalami masalah kulit sensitif seperti eczema dan gatal-gatal 5. Bahagian bawah lengan kasar dan kusam disebabkan bercukur 6. Lain2 masalah bahagian bawah lengan . . Ssiapa yang belum cuba cepat2 cuba ! Confirm tak menyesal RM15 tahan sampai setahun ! 😱😱😱 Whatsapp untuk pertanyaan dan order 0145179052 atau blh terus click link dekat bio 😊 #openagent #opendropship #parttimejob #agentwanted #dropshipwanted #joinourteam #jombuatduit #pemutihketiakmalaysia #dedorantstickmalaysia #deodorantstick #stickdeodorant #ubatputihketiak #ubatketiakmalaysia #ketiakputih #deodorant #deodorantmurah #deodorantnonalkohol #deodorantorganic #deodorantsemulajadi #nourishstickdeodorant #nourishdeodorant #nourishofficial

(@nourishofficial.hq)

1 Day 19 Hours Ago

NÓURISH's customer feedback 😘 Okayy disebabkan deodorant ni 100% natural and organic so result dia take time okay, slowly but surely gituuuu. Haaa deodorant ni takde addition any chemicals so effect mungkin lambat depends pn individuals. Seawal dua minggu, you guys akan slowly nampak kesan dia. Haa kalau tak start sekarang bila lagi ? Cepat-cepat sape nk ketiak cerah scara smulajadi tanpa bahan kimia berbahaya and nk reduce over-sweat skligus dgn prevent body odour, NÓURISH is the one 👍🏻👍🏻 Whatsapp untuk pertanyaan dan order 0145179052 atau blh terus click link dekat bio 😊 #openagent #opendropship #parttimejob #agentwanted #dropshipwanted #joinourteam #jombuatduit #pemutihketiakmalaysia #dedorantstickmalaysia #deodorantstick #stickdeodorant #ubatputihketiak #ubatketiakmalaysia #ketiakputih #deodorant #deodorantmurah #deodorantnonalkohol #deodorantorganic #deodorantsemulajadi #nourishstickdeodorant #nourishdeodorant #nourishofficial

(@nourishofficial.hq)

1 Day 19 Hours Ago

NÓURISH's customer feedback 😘 Okayy disebabkan deodorant ni 100% natural and organic so result dia take time okay, slowly but surely gituuuu. Haaa deodorant ni takde addition any chemicals so effect mungkin lambat depends pn individuals. Seawal dua minggu, you guys akan slowly nampak kesan dia. Haa kalau tak start sekarang bila lagi ? Cepat-cepat sape nk ketiak cerah scara smulajadi tanpa bahan kimia berbahaya and nk reduce over-sweat skligus dgn prevent body odour, NÓURISH is the one 👍🏻👍🏻 Whatsapp untuk pertanyaan dan order 0145179052 atau blh terus click link dekat bio 😊 #openagent #opendropship #parttimejob #agentwanted #dropshipwanted #joinourteam #jombuatduit #pemutihketiakmalaysia #dedorantstickmalaysia #deodorantstick #stickdeodorant #ubatputihketiak #ubatketiakmalaysia #ketiakputih #deodorant #deodorantmurah #deodorantnonalkohol #deodorantorganic #deodorantsemulajadi #nourishstickdeodorant #nourishdeodorant #nourishofficial

(@lapakcindo)

1 Day 19 Hours Ago

Selamat Hari Sabtu!!! Weekend ini pada kemana nih? Mba imin ngerekap orderan saja Alhamdulillah mantul orderannya Nah tetap masih bingung cari peluang usaha yang marginnya bisa sampai 75%? Yang produknya enak Disukai semua kalangan Brontoloro solusinya ~ Promo wow bulan ini Turun minimal order pembelian Harganya? Jauh lebih murah donk Mau? Penasaran? Chat via wa ya! Tinggal klik di bio (gak ribet) Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun #bekasibanget

(@vcp_jushinec)

1 Day 20 Hours Ago

OPEN AGENT #vitamincpowder. . 🍋MODAL RM225 + postage RM5. 🍋UNTUNG RM15/botol. ORDER : Whatsapp 0172585957 @ tekan link ( www.wasap.my/60172585957/VCP ) dibio ya untuk order. COD : KINRARA / DAMAI UTAMA / PUCHONG / BUKIT JALIL / PUNCAK JALIL / TAMAN EQUINE / SRI PETALING / ENDAH PARADE /TAMAN DATO HARUN / TAMAN MEDAN POST : SELURUH NEGARA. #vitamincpowder #vitamincpowdernleebeauty #vitamincpowderpuchong #vitamincpowderbukitjalil #like4like #stokisvcp #vitamincpowderpuncakjalil #vitamincpowdertamanequine #vcppuchong #vcpbukitjalil #vcppuncakjalil #vcptamanequine #vcp #agentvcp #stokisvcp #freegift #hilangkanparut #sembelit #resdung #hamil #berpantang #bersalin #openagent

(@_nz_scarf)

1 Day 21 Hours Ago

Anyone nak buat income ? nak tambah duit poket ? nak rasa ada duit sendiri ? 🤔 Suri rumah ? student ? Staff semua boleh asalkan RAJIN sahaja 😅 Agent/Dropship ( BME )👇🏻👇🏻 untuk Agent ⚜️ anda hanya perlu mengeluarkan modal sahaja , selebihnya Semua kami sediakan kecuali Postage ! Untuk Dropship ⚜️ Semua kami sediakan , Kerja anda hanya perlu PROMOT sahaja ! Anda usaha anda rajin anda kaya raya ‼️ Anda malas Anda rugi ‼️ Untung Rugi ditangan anda 🤭☺️ Berminat boleh terus tekan link dekat BIO - Ws 01137402784 #openagent/ds #terhad10orangsahaja

(@ezzatimarzuki)

1 Day 22 Hours Ago

☘️DYXY MINERAL FACE MIST☘️ 🍃Melembapkan muka 🍃Memberi effect glowing pada wajah serta merta 🍃Bau teh hijau yang wangi & segar 🍃Make up tahan lebih lama 🍃Boleh dijadikan makeup based 🍃Mengandungi zat mineral 🍃Membantu mengurangkan alahan 🍃Membantu mengecutkan jerawat 🍃Sesuai utk lelaki & perempuan Nak muka rasa fresh ? Roger je zati 📞0111-6399961 #m-0011832 #teamdyxyzati #teamdyxyachu #teamdyxynurul #teamdyxysalihah #usahawandyxy #zatisigadisdyxy #stokissentulklganu #trustedstokis #dyxyoriginal #freepostage #freecod #freegiftawesome #produkviral #openstokis #openagent

(@ezzatimarzuki)

1 Day 22 Hours Ago

☘️DYXY MINERAL FACE MIST☘️ 🍃Melembapkan muka 🍃Memberi effect glowing pada wajah serta merta 🍃Bau teh hijau yang wangi & segar 🍃Make up tahan lebih lama 🍃Boleh dijadikan makeup based 🍃Mengandungi zat mineral 🍃Membantu mengurangkan alahan 🍃Membantu mengecutkan jerawat 🍃Sesuai utk lelaki & perempuan Nak muka rasa fresh ? Roger je zati 📞0111-6399961 #m-0011832 #teamdyxyzati #teamdyxyachu #teamdyxynurul #teamdyxysalihah #usahawandyxy #zatisigadisdyxy #stokissentulklganu #trustedstokis #dyxyoriginal #freepostage #freecod #freegiftawesome #produkviral #openstokis #openagent

(@ezzatimarzuki)

1 Day 22 Hours Ago

☘️DYXY MINERAL FACE MIST☘️ 🍃Melembapkan muka 🍃Memberi effect glowing pada wajah serta merta 🍃Bau teh hijau yang wangi & segar 🍃Make up tahan lebih lama 🍃Boleh dijadikan makeup based 🍃Mengandungi zat mineral 🍃Membantu mengurangkan alahan 🍃Membantu mengecutkan jerawat 🍃Sesuai utk lelaki & perempuan Nak muka rasa fresh ? Roger je zati 📞0111-6399961 #m-0011832 #teamdyxyzati #teamdyxyachu #teamdyxynurul #teamdyxysalihah #usahawandyxy #zatisigadisdyxy #stokissentulklganu #trustedstokis #dyxyoriginal #freepostage #freecod #freegiftawesome #produkviral #openstokis #openagent

(@onlineshopsyafiqah_)

2 Days 6 Hours Ago

Jangan ingat JAMU SERI WANITA boleh telan saja tapi boleh dibuat masker muka lagi taw takk 😘 Tak rugi sebotol RM 25.00 jer dalam ada 50 biji 👌 #agentkulim #jswkurusmenawan #jswrahsiakecantikkandalamanwanita #openagent

(@onlineshopsyafiqah_)

2 Days 6 Hours Ago

Jangan ingat JAMU SERI WANITA boleh telan saja tapi boleh dibuat masker muka lagi taw takk 😘 Tak rugi sebotol RM 25.00 jer dalam ada 50 biji 👌 #agentkulim #jswkurusmenawan #jswrahsiakecantikkandalamanwanita #openagent

(@onlineshopsyafiqah_)

2 Days 6 Hours Ago

Jangan ingat JAMU SERI WANITA boleh telan saja tapi boleh dibuat masker muka lagi taw takk 😘 Tak rugi sebotol RM 25.00 jer dalam ada 50 biji 👌 #agentkulim #jswkurusmenawan #jswrahsiakecantikkandalamanwanita #openagent

(@dakohhhchocojarjohor)

2 Days 9 Hours Ago

Ni dark chocolate milo nugget . Dia dalam katogori PREMIUM TOPPING . Harga RM8 sahaja . Kalau jadi agent dapat harga tak masuk akal srsly ! Boleh buat side income 💸 #sayajualchocojar #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarmurahmalaysia #chocojarsedapmurah #chocojarlover #chocojarrangup #chocojarmeleleh #agentneeded #openagent #mencariagent #feedbackagent #viral #feedbackviral #chocojarjohor #johor #johordarultakzim

(@reviewig_termurah_malaysia)

2 Days 12 Hours Ago

Limited Edition 1MMF . . Menangis tengok set ni... 😋 . . Ada tambahan perisa strawberry lagi confirm manis . . EXCLUSIVE 1MMF.. . . (ADVANCE 1MMF) Add Extrak strwbery -mmpu merawat kulit dari dalam.. -menghaluskan kulit selembut bayi -bertindak sebagai anti agin -antioksida yg sgt powerfull.. . . Add Extrak Mutiara Asli -menglowingkan wajah tahap overdose -menyerap minyak berlebihan -menghaluskan pori2 . . FREE CHARCOAL GLITTER SPONGE FREE SPONGE PENUMBUK . . RM65 . . #1mmflimitededition #1minutemiraclefoundation #openagent

(@vcp_jushinec)

2 Days 13 Hours Ago

OPEN AGENT !! . Kakak open peluang MASTER AGENT & AGENT untuk #jushinecadvance SELURUH NEGARA. JUSHINE ADVANCE. 🌸 HARGA JUALAN RM39.90 SM RM43.30 SS. 🌿 MODAL MASTER AGENT ( RM375.00 ). 🌳 MODAL AGENT ( RM174.00 ). Jushine c kembali menjadi fenomena. Jadilah yang terawal join & jana pendapatan. WHATSAPP : 0172585957 ( www.wasap.my/60172585957/JCAdvTeam ) Click link diBIO. #jushinecadvance #jushinec #agentjushinec #stokisjushinec #vitaminc #jushinecpuchong #jushinecbukitjalil #jushinectamanequine #jushinecsripetaling #jushineckuchailama #jushinecoug #jushinectamanmedan #dropshipjushinec #jusvitaminc #openagent

(@sue_talib)

2 Days 19 Hours Ago

" JERAWAT BERNANAH HILANG !! " . Bila muka berjerawat bukan je kite rasa tak selesa tapi mesti malu nak jumpa orang. . Tapi dengan MEERACLE FACIAL SERUM ni comfirm boleh atasi masalah kulit muka yang anda alami taw. . .“Org selalu ingt nak cantik jer amek injection , Sebenarnya pakai MEERACLE FACIAL SERUM je smua selesai masalah lekuk bekas jerawat hilang , tona jadi sekata TAPI! Yg paling best kulit muka jadi sihat okey . “Biar betul pakai SERUM je?? “ . “ Yes ! serum ni MAHAL taw, ehhh bukan MAHAL dari segi harga , tapi BAHAN DLM MEERACLE FACIAL SERUM ni” . “Apa yg MAHAL sgt dalam MEERACLE FACIAL SERUM tu?” . “Sis pernah beli “BATU PERMATA” , Haaaa.. meh sini nak share sikit pasal kelebihan MEERACLE FACIAL SERUM ni” . ==================== KELEBIHAN MEERACLE GEMSTONE BEAUTY ==================== . ✅ serum "Gemstone" Pertama di Malaysia ✅ serum yg menggunakan bhn TERMAHAL didunia (BERLIAN RUBY PEARL ) ✅ serum yg mengandungi RASTEM & ARBUTIN ✅ serum Pertama bertekstur " Lotion " ✅ serum yg diiktiraf KKM & HALAL ✅ serum eksklusif tapi mampu milik . “Biar betul “BATU PERMATA” boleh menghilngkan mslh kulit wjah berjrwt & berjrgat?” . “Ye sis , "sudah lebih beratus orang berjaya selesaikan msalah kulit dengan MEERACLE GEMSTONE BEAUTY "98% daripada beratus orang beri respon positif mengatakan meeracle gemstone beauty ini telah membantu mereka hilangkan msalah kulit” . www.wasap.my/60174334653 . #formulagemstone #meeraclegemstonebeauty #1stgemstonebeautyproductinasia #menjadidenganmeeracle #meeraclekulim #meeracleutara #openagent #opendropship

(@lavera.essence.official)

2 Days 19 Hours Ago

DULU , ESSENCE ADALAH JANTUNG AWEK KOREA ❤️ . SEKARANG , DAH JADI JANTUNG AWEK MALAYSIA 🤭 . Fakta yaa .. 80% wanita korea yang pentingkan penjagaan kulit takkan tinggalkan essence langsung dalam skincare routine depa . Essence ni adalah gabungan toner + serum . Tekstur dia soft , light tapi tak cair macam toner , sangat recommended apply malam hari before tidur . Sebab waktu tidur kulit kita tengah berehat dan masa yang paling tepat jugak untuk kita rawat barrier skin kita time tu tau .. . #laveraessence #doktorpakarkulitanda #opendropship #openminiagent #openagent