Photos and Videos about

Apa kebaikan Touchme? Banyak kebaikan sbb bahan dia semua power2 uols bkn sekadar boleh goreng teloq menguna olive tapi olive jugak boleh merawat kulit wajah yang kusam , jerawat batu , kulit berminyak banyk sgt kebaikan bukan di wajah malah tapak kaki korang yang merutu keraih nak mampos wajib sapu bgi hilang noohhh Promosi 20ml rm10 tak lama dh nnti hrga kembali asal baru hangpa nk nyesal ..baik grab sorang satu . Eh eh kt mna boleh dapat touchme? Pm jaa sis atau blh klik jaa link kt bwah👇🏻👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/+60122634983 Tak salah kan sis kongsi kebaikan #touchmecleansingoil😍😍 #touchmecleansingoil #cleansingoil #makeupremoval #strechmarks #acnescar #touchmeperlis #touchmehilangjerawat #openagent #opendropship

KENAPA PERLU AMBIL LAREINA COLLAGEN NI?. . 1- Kesan pemutihan kulit seluruh tubuh badan sehingga 5X ganda 2- Membersihkan kulit dari dalam seputih & selicin mutiara 3- Mampu menjadikan kulit glowing & flawless 4- Memudarkan jeragat & jerawat degil sepantas 5 hari 5- Memulihkan struktur kulit parut, jerawat berlubang seawal 1 minggu 6- Menghilangkan pigmentasi, radang kulit, melasma dan bintik hitam 7- Agen antioksidan TERBAIK dalam meremajakan kulit & mempercepatkan pertumbuhan kulit baru 8- Mengecilkan liang2 pori terbuka sekaligus menjadikan warna kulit lebih rata & sekata 9- Memerahkan bibir secara semulajadi 10- Menjadikan rambut sihat, lebat, hitam berkilau bak mutiara. 11- Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan. 12- Kulit putih gebu mulus dan cerah berseri seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang. . READY STOCK : PRICE RM90 ( 20 SACHET). . 🎁 JIMAT RM5 . 📦FREE POSTAGE Sem . . 💌 WhatsApp 0126488490 . . . #lareinacollagen #whitening #supplement #energy #antiaging #putih #gebu #malaysia #openagent #naklawa #masalahjerawat #cantik #putih #singapore

Selamat malam korang.. be princess with pin’cess perfume 🥰 @pincess_official #openagent #opendropship #bestqualityperfume #perfume #malaysia

Produk senang jual✔ Harga mampu milik✔ Bahan semulajdi✔ No bahan terlarang❌ Teringin nak jdi #dropship @ #agent tp takut nak mulakan... Sehari senang² je masuk duit Rm30-RM100😱 Jgn malu jgn segan meh join team sis👇🏻 http://www.wasap.my/+60122634983 #touchmecleansingoil #cleansingoil #makeupremoval #strechmarks #acnescar #touchmeperlis #opendropship #openagent

Ingin memiliki kulit yang halus dan sekata adalah idaman setiap wanita. Tapi tanpa menjaga kulit muka sepenuhnya juga tidak akan mendapat kulit yang diidamkan. Penggunaan GLOW DROP FACE amat penting dan selain dari merawat kulit, ianya juga dapat mempercepatkan merawat dan membaiki struktur kulit semasa tidur. Penggunaan GLOW DROP FACE sebelum tidur adalah sangat penting. Kulit anda pasti kelihatan cerah, berseri dan mulus pada keesokan harinya. Kami FORMULASIKAN GLOW DROP FACE untuk mendapatkan keajaiban untuk kulit muka anda selepas tidur. Formulasi dari perancis yang di buat khas tuk merawat kulit muka sehingga menyerap ke dalam lapisan kulit. Nah! Bila kulit muka kita berseri dan mulus digabungkan dengan STAY PERFECT FOUNDATION menjadikan kulit muka lebih kelihatan bermaya dan bersinar. Kami sertakan TESTIMONI yang membuat anda akan lebih yakin dengan AdROSE Beaute. Kami menjaga kualiti dan mengikut spec GMP yg telah ditetapkan. Produk kami juga LULUS KKM. Tunggu apa lagi...cepat cepat ! Dapatkan pada Agent AdROSE Beaute yang sah! wasap.my/60123349212/Adrose #openagent #adrosebeaute

❤TAK PERLU NAK RENDAM! ❤MENGGUNAKAN 8 JENIS CHOCOLATE PREMIUM! ❤280g+- . JAR YANG LEBIH BESAR 🤤 . (Classic Chocolate) . 🍫MILO NUGGET 🍫NESTUM 🍫COCO CRUNCH 🍫OREO CRUSH 🍫CORNFLAKES 🍫KINDER BUENO 🍫KITKAT . (Strawberry Chocolate) . 🍫NESTUM 🍫MILO NUGGET 🍫OREO CRUSH 🍫KITKAT . (Butterscotch Chocolate) . 🍫 COCO CRUNCH 🍫MILO NUGGET 🍫OREO CRUSH 🍫KITKAT . . #aylaschocoliciousss #teamlyacr #thebakerskelantan #thebakerskotabharu #agentthebakerskelantan #openagent #opendropship #chocorice #bublerice #bublericekelantan #chocoricekelantan #chocoriceklate #chocojarthebakers #chocoricekotabharu #chocojarthebakerskelantan #chocoricesedap #chocoriceviral #chocoricemurah #trustedseller💯 #seriousbuyeronly #chocojar #chocojarkelantan #codkelantan #codkotabharu #codbinjai #codpasirtumboh #codkubangkerian

HEALTHY GLOW MOISTURIZER menggunakan bahan yang sememangnya dijumpai dalam kulit manusia tapi dalam kuantiti yg sangat sedikit Bahan yang disebut di atas dipanggil NATURAL MOISTURIZING FACTOR (NMFs) iaitu bahan : . 💧SQUALANE 💧SODIUM HYALURONATE bahan dari buah-buahan . 💧CITRIC ACID (vitamin) . 3 bahan ini adalah bahan utama dalam HGM yang buat kulit lebih lembab, healthy glow effect dan makin cerah. bahan natural NMFs ni . ❌TAK SUMBATKAN PORI ❌TAK BUAT SKIN IRRITATED . . #antijerawat #rawatjerawat #admirebeautykelantan #admirekelantan #stokisadmirekelantan #openagent #agentwanted #agentneeded #opendropship #rosegoldoil #exfoliatingliquid #cleansingoil #admirecleansingoil #healthyglow #healthyglowmoisturizer #hydratingtoner #dailyrepaireyeserum #eyeserum #stokisadmirebeauty #feedyourskin #admire #admirebeauty #naturalbeauty #roadtohealthyskin #produknatural #trustedseller #codkotabharu #codkubangkerian #codpasirtumboh #codbinjai

🌸 Mana satu masalah yang anda alami‼️ . . ✔️CEKBunga BERBAU ✔️CEKBunga GATAL-GATAL ✔️CEKBunga KEHITAMAN ✔️CEKBunga BERAIR . Try la sabun CEKPOH WANGI ekstrak manjakani nie.. bukan indah kabar dari rupa tau. SAJER LA NAK BGTAU CEKPOH WANGI NIE WANGI GILER. . RM10 JER 1KETUL . Nak order ?? Tekan je link ws kat bio ig anis❤️ . . #kelantan kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

🌸 Mana satu masalah yang anda alami‼️ . . ✔️CEKBunga BERBAU ✔️CEKBunga GATAL-GATAL ✔️CEKBunga KEHITAMAN ✔️CEKBunga BERAIR . Try la sabun CEKPOH WANGI ekstrak manjakani nie.. bukan indah kabar dari rupa tau. SAJER LA NAK BGTAU CEKPOH WANGI NIE WANGI GILER. . RM10 JER 1KETUL . Nak order ?? Tekan je link ws kat bio ig anis❤️ . . #kelantan kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

🌸 Mana satu masalah yang anda alami‼️ . . ✔️CEKBunga BERBAU ✔️CEKBunga GATAL-GATAL ✔️CEKBunga KEHITAMAN ✔️CEKBunga BERAIR . Try la sabun CEKPOH WANGI ekstrak manjakani nie.. bukan indah kabar dari rupa tau. SAJER LA NAK BGTAU CEKPOH WANGI NIE WANGI GILER. . RM10 JER 1KETUL . Nak order ?? Tekan je link ws kat bio ig anis❤️ . . #kelantan kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

Sobella ni memang win bab mix ni tau. Terus naik seri pemakai. Lip lap jek mata tengok😍 . #nudeteddy #brickred #makeuplover #honeylipsmatte #sobellasenggarang #sobellabatupahat #openagent

Siang pecinta cokelat!!! . . . Udah tau belum keuntungan apa aja kalo join jadi Agen/Reseller @brontoloro.official ? Yuk baca! Masih ada slot beberapa kota loh Kamu mau? Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun

nampak je si botol comel ni kecik tapi sekali masuk dia punye buble rice yang disaluti coklat tu dalam mulut memang umphh , tidak terkata . 😋 sedap sangat sekmung weh . #teamwarrioradeliciousz #takpernahtaksedap #chocojarterengganu #openagent #opendropship #teampowerma

nampak je si botol comel ni kecik tapi sekali masuk dia punye buble rice yang disaluti coklat tu dalam mulut memang umphh , tidak terkata . 😋 sedap sangat sekmung weh . #teamwarrioradeliciousz #takpernahtaksedap #chocojarterengganu #openagent #opendropship #teampowerma

nampak je si botol comel ni kecik tapi sekali masuk dia punye buble rice yang disaluti coklat tu dalam mulut memang umphh , tidak terkata . 😋 sedap sangat sekmung weh . #teamwarrioradeliciousz #takpernahtaksedap #chocojarterengganu #openagent #opendropship #teampowerma

Adakah uols masih tercari-cari moisturizer untuk muka yang best dan selesa dipakai? . Uols should try this HEALTHY GLOW MOISTURIZER nowww ! Highly recommended 👍🏻👍🏻👍🏻 . HGM sejenis moisturizer bertekstur milky-gel yang menggunakan 💯% bahan saintifik dan bebas kimia tinggi . ✅ FREE FRAGRANCE & ALCOHOL ✅ tidak berminyak ✅ tidak melekit ✅ cepat meresap & bagi kelembapan secukupnya kepada kulit . . #antijerawat #rawatjerawat #admirebeautykelantan #admirekelantan #stokisadmirekelantan #openagent #agentwanted #agentneeded #opendropship #rosegoldoil #exfoliatingliquid #cleansingoil #admirecleansingoil #healthyglow #healthyglowmoisturizer #hydratingtoner #dailyrepaireyeserum #eyeserum #stokisadmirebeauty #feedyourskin #admire #admirebeauty #naturalbeauty #roadtohealthyskin #produknatural #trustedseller #codkotabharu #codkubangkerian #codpasirtumboh #codbinjai

Bila panas2 landing suami duk gopoh esok p jemputan minta calit lekcu 5.0 ni cepat2, tak sabar katanye. Nak pakai warna ape ek esok🤔 . #sobellasenggarang #sobellabatupahat #makeuplover #honeylipsmatte #openagent

Bismillah... 🌸 Munira MS06 🌸 Segiempat Instan Luchu+Manis yg bakal cantik banget kalo kamu pakai🤭 Berbahan Silk Turki, tinggal langsung pakai dan tanpa pentul, aksen list warna, ketika dipakaipun terasa halus, lembut, dan plek bangeud😅🤭. Panjang Depan 80cm dan Panjang Belakang 110cm Harga Rp. 145.000 Untuk pemesanan Hubungi 082117199398 #ukhtimunira #ukhtimuniraonline #ms06 #muniraaddict #jilbabcantikku #jilbabsyarie #jilbabinstanmurah #segiempatsyari #segiempatinstansyari #jilbabturki #openagent #openreseller #anaksholehah #like4likes #like4likeback #like4likeback #liker #katalog #openagendanreseller

Bismillah... 🌸 Munira MS06 🌸 Segiempat Instan Luchu+Manis yg bakal cantik banget kalo kamu pakai🤭 Berbahan Silk Turki, tinggal langsung pakai dan tanpa pentul, aksen list warna, ketika dipakaipun terasa halus, lembut, dan plek bangeud😅🤭. Panjang Depan 80cm dan Panjang Belakang 110cm Harga Rp. 145.000 Untuk pemesanan Hubungi 082117199398 #ukhtimunira #ukhtimuniraonline #ms06 #muniraaddict #jilbabcantikku #jilbabsyarie #jilbabinstanmurah #segiempatsyari #segiempatinstansyari #jilbabturki #openagent #openreseller #anaksholehah #like4likes #like4likeback #like4likeback #liker #katalog #openagendanreseller

Bismillah... 🌸 Munira MS06 🌸 Segiempat Instan Luchu+Manis yg bakal cantik banget kalo kamu pakai🤭 Berbahan Silk Turki, tinggal langsung pakai dan tanpa pentul, aksen list warna, ketika dipakaipun terasa halus, lembut, dan plek bangeud😅🤭. Panjang Depan 80cm dan Panjang Belakang 110cm Harga Rp. 145.000 Untuk pemesanan Hubungi 082117199398 #ukhtimunira #ukhtimuniraonline #ms06 #muniraaddict #jilbabcantikku #jilbabsyarie #jilbabinstanmurah #segiempatsyari #segiempatinstansyari #jilbabturki #openagent #openreseller #anaksholehah #like4likes #like4likeback #like4likeback #liker #katalog #openagendanreseller

JENIS & MASALAH KULIT YANG SESUAI PAKAI HGM ? . 💧 DEHYDRATED SKIN ( kulit berminyak teruk tapi sebenarnya kering sangat kat lapisan kulit dalam) . •squalane membantu seimbangkan minyak dan air dalam kulit jadi kembali normal & lembab tanpa minyak teruk. . . . 💧KULIT BERJERAWAT ATAU MERAH . • tersalah pakai produk atau kulit jadi jerawat teruk boleh guna .SQUALANE ada anti bakteria yang matikan kuman jerawat . . . 💧KULIT KUSAM & PARUT JERAWAT . •citric acid mencerahkan kulit satu tona dari kulit asal so parut akan pudar & hilang . . 💧KULIT KERING . squalane & sodium hyaluronate bergabung memberikan kelembapan secukupnya kepada kulit. . APPROVED BY KKM NOT181102790K . . #antijerawat #rawatjerawat #admirebeautykelantan #admirekelantan #stokisadmirekelantan #openagent #agentwanted #agentneeded #opendropship #rosegoldoil #exfoliatingliquid #cleansingoil #admirecleansingoil #healthyglow #hydratingtoner #dailyrepaireyeserum #eyeserum #stokisadmirebeauty #feedyourskin #admirebeauty #naturalbeauty #roadtohealthyskin #produknatural #trustedseller #codkelantan #codkotabharu #codkubangkerian #codpasirtumboh #codbinjai

APA ITU HEALTHY GLOW MOISTURIZER by #admire ? . Pelembab wajah bertekstur milky-gel yang menggunakan 💯% bahan saintifik dan bebas kimia tinggi . ✅FREE FRAGRANCE & ALCOHOL ✅tidak berminyak ✅tidak melekit ✅cepat meresap & bagi kelembapan secukupnya kepada kulit #healthyglowmoisturizer menggunakan bahan yang sememangnya dijumpai dalam kulit manusia tapi dalam kuantiti yg sangat sedikit Bahan yang disebut di atas dipanggil NATURAL MOISTURIZING FACTOR (NMFs) iaitu bahan : . 💧SQUALANE 💧SODIUM HYALURONATE bahan dari buah-buahan . 💧CITRIC ACID (vitamin) . 3 bahan ini adalah bahan utama dalam HGM yang buat kulit lebih lembab, healthy glow effect dan makin cerah. bahan natural NMFs ni . ❌TAK SUMBATKAN PORI ❌TAK BUAT SKIN IRRITATED . . . JENIS & MASALAH KULIT YANG SESUAI PAKAI HGM ? . 💧 DEHYDRATED SKIN ( kulit berminyak teruk tapi sebenarnya kering sangat kat lapisan kulit dalam) . •squalane membantu seimbangkan minyak dan air dalam kulit jadi kembali normal & lembab tanpa minyak teruk. . . . 💧KULIT BERJERAWAT ATAU MERAH . • tersalah pakai produk atau kulit jadi jerawat teruk boleh guna .SQUALANE ada anti bakteria yang matikan kuman jerawat . . . 💧KULIT KUSAM & PARUT JERAWAT . •citric acid mencerahkan kulit satu tona dari kulit asal so parut akan pudar & hilang . . 💧KULIT KERING . squalane & sodium hyaluronate bergabung memberikan kelembapan secukupnya kepada kulit. . APPROVED BY KKM NOT181102790K . . HARGA RM49.90 MASUK POS SEMENANJUNG RM59.90 SABAH/SARAWAK . 15gram banyak tau tahan 1-2 bulan . . #antijerawat #rawatjerawat #admirebeautykelantan #admirekelantan #stokisadmirekelantan #openagent #agentwanted #agentneeded #opendropship #rosegoldoil #exfoliatingliquid #cleansingoil #admirecleansingoil #healthyglow #hydratingtoner #dailyrepaireyeserum #eyeserum #stokisadmirebeauty #feedyourskin #admirebeauty #naturalbeauty #roadtohealthyskin #produknatural #trustedseller

Most of you guys don’t like the old packaging cause it easier for you to spill a lot of cleanser. What a waste! . . Now, we change our packaging. More secure. You can lock the pump as well!! Travel friendly! 😍 . senang digunakan,boleh dibawa kemana² tanpa risau tertumpah atau susah digunakan . siapa yg nk rasai this new packaging,boleh whatsapp okay! . 📱WS 014-9655241 . . 🌹 CoalFace Soap - RM35 🌹 CoalFace Cleanser - RM39 🌹 Konjac Sponge - RM15 - #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser . #coalfacesoap #charcoalsoap #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent #naturalingredients #luluskkm #kkmapproved #sayajual #kbeauty #coalfacesoap #coalfacesoap #codmelaka #kaymanbeautymelaka #kaymanbeauty #uitmshahalam #jelitaklmelaka #jelitakl #seksyen7 #melaka #shahalam #posseluruhmalaysia #kaymanhq #cleanser #melakatengah #kaymanbeautymelaka #codareamelaka #agentwanted #agentstudent #dropshipwanted #openagent #melakatengah #agentkayman #stokiskayman

MASALAH MISS V HILANG SEKELIP MATA 😱😱😱 . . 1-Gatal2 CIK🌼 hilang 2-Gatal2 Bawah payudara hilang 3-Ketiak Hitam pon da hilang 4-Masalah Keputihan Teruk pon hilang 5-Bau CIK🌼 yang tidak menyenangkan pon dah hilang . . Rugi sangat korang tau? Kalau belum cuba lagi kehebatan sabun cekpoh wangi ni..murah tapi keberkesanan dia tu ajaib sangat..Ramai pengguna berpuas hati Rm10 rm10 rm10 . Nak order ? Tekan je link ws kat bio ig anis ❤️ _ _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

MASALAH MISS V HILANG SEKELIP MATA 😱😱😱 . . 1-Gatal2 CIK🌼 hilang 2-Gatal2 Bawah payudara hilang 3-Ketiak Hitam pon da hilang 4-Masalah Keputihan Teruk pon hilang 5-Bau CIK🌼 yang tidak menyenangkan pon dah hilang . . Rugi sangat korang tau? Kalau belum cuba lagi kehebatan sabun cekpoh wangi ni..murah tapi keberkesanan dia tu ajaib sangat..Ramai pengguna berpuas hati Rm10 rm10 rm10 . Nak order ? Tekan je link ws kat bio ig anis ❤️ _ _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

MASALAH MISS V HILANG SEKELIP MATA 😱😱😱 . . 1-Gatal2 CIK🌼 hilang 2-Gatal2 Bawah payudara hilang 3-Ketiak Hitam pon da hilang 4-Masalah Keputihan Teruk pon hilang 5-Bau CIK🌼 yang tidak menyenangkan pon dah hilang . . Rugi sangat korang tau? Kalau belum cuba lagi kehebatan sabun cekpoh wangi ni..murah tapi keberkesanan dia tu ajaib sangat..Ramai pengguna berpuas hati Rm10 rm10 rm10 . Nak order ? Tekan je link ws kat bio ig anis ❤️ _ _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

MASALAH MISS V HILANG SEKELIP MATA 😱😱😱 . . 1-Gatal2 CIK🌼 hilang 2-Gatal2 Bawah payudara hilang 3-Ketiak Hitam pon da hilang 4-Masalah Keputihan Teruk pon hilang 5-Bau CIK🌼 yang tidak menyenangkan pon dah hilang . . Rugi sangat korang tau? Kalau belum cuba lagi kehebatan sabun cekpoh wangi ni..murah tapi keberkesanan dia tu ajaib sangat..Ramai pengguna berpuas hati Rm10 rm10 rm10 . Nak order ? Tekan je link ws kat bio ig anis ❤️ _ _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

MASALAH MISS V HILANG SEKELIP MATA 😱😱😱 . . 1-Gatal2 CIK🌼 hilang 2-Gatal2 Bawah payudara hilang 3-Ketiak Hitam pon da hilang 4-Masalah Keputihan Teruk pon hilang 5-Bau CIK🌼 yang tidak menyenangkan pon dah hilang . . Rugi sangat korang tau? Kalau belum cuba lagi kehebatan sabun cekpoh wangi ni..murah tapi keberkesanan dia tu ajaib sangat..Ramai pengguna berpuas hati Rm10 rm10 rm10 . Nak order ? Tekan je link ws kat bio ig anis ❤️ _ _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

MASALAH MISS V HILANG SEKELIP MATA 😱😱😱 . . 1-Gatal2 CIK🌼 hilang 2-Gatal2 Bawah payudara hilang 3-Ketiak Hitam pon da hilang 4-Masalah Keputihan Teruk pon hilang 5-Bau CIK🌼 yang tidak menyenangkan pon dah hilang . . Rugi sangat korang tau? Kalau belum cuba lagi kehebatan sabun cekpoh wangi ni..murah tapi keberkesanan dia tu ajaib sangat..Ramai pengguna berpuas hati Rm10 rm10 rm10 . Nak order ? Tekan je link ws kat bio ig anis ❤️ _ _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

cik kaktus
(@cik_kaktus296)

1 Day 14 Hours Ago

Assalammualaikum salam jumaat Nahhh payung lagi item hot hot hottttt.. Untuk tatapan hampa semua ☺️ #kaktussho #kaktus #kedaikaktus #onlinesaller #handphonemurah #handphoneoriginal #jualhandphone #openagent #original

Special Combo Set 💋💋. . When it comes to cleanser, Kayman Beauty’s Coalface Cleanser should be in your skincare routine! A low pH cleanser that suits all types of skin especially dry and sensitive skin. With CoalFace Cleanser, every person can experience the true power of cleansing from activated charcoal, honey, green tea and aloe vera. . ✔️ Cleanse the skin without stripping the moisture barrier ✔️ Super effective for treating and managing acnes ✔️ Absorb all the excess oil and dirts on the skin . INGREDIENTS: water, aloe vera extract, coco amido propyl betaine, glycerin, polysorbate, xanthan gum, honey extract, green tea extract, charcoal, phenoxyethanol, black liquid and gold . DIRECTION OF USE: 👉🏻 Apply a small amount of facial cleanser to the skin 👉🏻 Use your fingers to gently massage the cleanser onto your face in circular motion 👉🏻 Rinse with warm water - 🌸 WhatsApp 014-9655241 . . 🌹 CoalFace Soap - RM35 🌹 CoalFace Cleanser - RM39 🌹 Konjac Sponge - RM15 - #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser . #coalfacesoap #charcoalsoap #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent #naturalingredients #luluskkm #kkmapproved #sayajual #kbeauty #coalfacesoap #coalfacesoap #codmelaka #kaymanbeautymelaka #kaymanbeauty #uitmshahalam #jelitaklmelaka #jelitakl #seksyen7 #melaka #shahalam #posseluruhmalaysia #kaymanhq #cleanser #melakatengah #kaymanbeautymelaka #codareamelaka #agentwanted #agentstudent #dropshipwanted #openagent #melakatengah #agentkayman #stokiskayman

Special Combo Set 💋💋 . When it comes to cleanser, Kayman Beauty’s Coalface Cleanser should be in your skincare routine! A low pH cleanser that suits all types of skin especially dry and sensitive skin. With CoalFace Cleanser, every person can experience the true power of cleansing from activated charcoal, honey, green tea and aloe vera. . ✔️ Cleanse the skin without stripping the moisture barrier ✔️ Super effective for treating and managing acnes ✔️ Absorb all the excess oil and dirts on the skin . INGREDIENTS: water, aloe vera extract, coco amido propyl betaine, glycerin, polysorbate, xanthan gum, honey extract, green tea extract, charcoal, phenoxyethanol, black liquid and gold . DIRECTION OF USE: 👉🏻 Apply a small amount of facial cleanser to the skin 👉🏻 Use your fingers to gently massage the cleanser onto your face in circular motion 👉🏻 Rinse with warm water - 🌸 WhatsApp 014-9655241 . . 🌹 CoalFace Soap - RM35 🌹 CoalFace Cleanser - RM39 🌹 Konjac Sponge - RM15 - #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser . #coalfacesoap #charcoalsoap #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent #naturalingredients #luluskkm #kkmapproved #sayajual #kbeauty #coalfacesoap #coalfacesoap #codmelaka #kaymanbeautymelaka #kaymanbeauty #uitmshahalam #jelitaklmelaka #jelitakl #seksyen7 #melaka #shahalam #posseluruhmalaysia #kaymanhq #cleanser #melakatengah #kaymanbeautymelaka #codareamelaka #agentwanted #agentstudent #dropshipwanted #openagent #melakatengah #agentkayman #stokiskayman

Team Peacock has been named as a 2018 Agent of Choice in OpenAgent’s 2018 Home Sellers Choice Awards Thank you everyone for your support to achieve this award!!! Read more: https://bit.ly/2Dh8IoA Are you planning to sell your home in this new year? Please contact us on 0438 606 997 for an obligation free appraisal #teampeacock #openagenthsca #openagent #wanneroo #perth #realestateagent #platinumrealtygroup

Stock masuk lagi! Saka betul la makko hijo ni! Tiap2 minggu restock! Sapa nak skin glass2 tu wajib pakai essence.sini #laveraessence hanya rm19.90 sahaja tapi kesan sangat powerr Open pembelian retail dan Agent❤ Modal agent serendah rm75 sahaja Berminat? Whatsapp 0175172532

BAHAN BAHAN DALAM HELLO PEACH PLEASE 🍑🍑🍑 ADA BAHAN DARI 3 BUAH NEGARA SALAH SATUNYA DARI NEGARA JEPUN 🌸🌸🌸🌸🌸 . . 🌸🌸 Bunga sakura merupakan bunga nasional negara jepang. Dalam bahasa inggris bunga sakura ini disebut dengan cherry blossom. Bunga sakura ini merupakan bunga yang unik, mengapa? karena masa mekarnya hanya selama 1-2 minggu dalam setahun. Bunga yang satu ini kebanyakan tumbuh di dataran tinggi. Dan ternyata sakura memiliki ratusan jenis, dimana merupakan hasil perkawinan silang antara jenis yang satu dan yang lainnya. . 🌸🌸Bunga sakura ini biasanya dijadikan simbol kecantikan untuk wanita jepang. Bahkan di negri matahari terbit ini ketika berkembangnya sakura jadi pemberi tanda awal datangnya musim kecantikan dan kebahagiaan. Tidak cuma untuk simbol bunga sakura ini juga bisa digunakan untuk perawatan kecantikan. Bahkan seluruh dunia pun nyaris memanfaatkan bunga yang satu ini . Lantas tidak heran apabila sakura banyak dimanfaatkan untuk bahan dasar pembuatan produk kecantikan seperti, bedak, cream pemutih wajah, body lotion serta body shoap. . #dyxycosmetic #asyaliee #hppkl #hppcheras #hppbangi #hppklang #hppkajang #hppmaluri #hpppavilion #hppcantik #serumessentials #serumbaik #omckl #omcbangi #omckajang #omcklang #omcterbaik #sunscreamnisa #nisabeautycom #meletopsteamloveliee #meletopsteamnisa #openagent #sale #freegiftletops #peloles #nsabeauty #suplementviral #hppviral #openorder #opendelivery

Ingin memiliki kulit yang halus dan sekata adalah idaman setiap wanita. Tapi tanpa menjaga kulit muka sepenuhnya juga tidak akan mendapat kulit yang diidamkan. Penggunaan GLOW DROP FACE amat penting dan selain dari merawat kulit, ianya juga dapat mempercepatkan merawat dan membaiki struktur kulit semasa tidur. Penggunaan GLOW DROP FACE sebelum tidur adalah sangat penting. Kulit anda pasti kelihatan cerah, berseri dan mulus pada keesokan harinya. Kami FORMULASIKAN GLOW DROP FACE untuk mendapatkan keajaiban untuk kulit muka anda selepas tidur. Formulasi dari perancis yang di buat khas tuk merawat kulit muka sehingga menyerap ke dalam lapisan kulit. Nah! Bila kulit muka kita berseri dan mulus digabungkan dengan STAY PERFECT FOUNDATION menjadikan kulit muka lebih kelihatan bermaya dan bersinar. Kami sertakan TESTIMONI yang membuat anda akan lebih yakin dengan AdROSE Beaute. Kami menjaga kualiti dan mengikut spec GMP yg telah ditetapkan. Produk kami juga LULUS KKM. Tunggu apa lagi...cepat cepat ! Dapatkan pada Agent AdROSE Beaute yang sah! #openagent #adrosebeaute

LEVEL UP ☺ ! TQ FOR ALWAYS BEING SUPPORTING ME 💕 . . NAJAH KENAL THE JUNNI AS CUSTOMER, THEN JADI DROPSHIP 6 BULAN! THEN UPGRADE JADI AGENT PUN SELAMA 6 BULAN 🙆 . . NOW HERE I AM 🌸 , BANYAK BENDA BARU I GAIN! BELAJAR BERURUSAN DENGAN POSLAJU, MANAGE TEAM, MANAGE CUSTOMER, O MYGODD!!!!!! MACAM MACAM ADE 😂 . . BUT CHILL SAJE, INSHAALLAH MASA² TU TIDAK DIBUANG BEGITU SAHAJA, ADA MANFAATNYA! TQ LEADER HEBAT @beautywithbrain._ 🙆 . . SO NAJAH AKAN MULAKAN PENCARIAN AGENT, ANY HAL DM NAJAH OR KLIK LINK DI BIO! 👇 0145030641 👇 0145030641 🙏 . . #tjcodukmbangi #tjcodukmbangi #licenserum #normalset #tjcodkelantan #tjcodkolejpendetazaaba #tjcodkolejkerismas #tjcodkolehungkuomar #putihkorea #openagent #opendropship #openagent

LEVEL UP ☺ ! TQ FOR ALWAYS BEING SUPPORTING ME 💕 . . NAJAH KENAL THE JUNNI AS CUSTOMER, THEN JADI DROPSHIP 6 BULAN! THEN UPGRADE JADI AGENT PUN SELAMA 6 BULAN 🙆 . . NOW HERE I AM 🌸 , BANYAK BENDA BARU I GAIN! BELAJAR BERURUSAN DENGAN POSLAJU, MANAGE TEAM, MANAGE CUSTOMER, O MYGODD!!!!!! MACAM MACAM ADE 😂 . . BUT CHILL SAJE, INSHAALLAH MASA² TU TIDAK DIBUANG BEGITU SAHAJA, ADA MANFAATNYA! TQ LEADER HEBAT @beautywithbrain._ 🙆 . . SO NAJAH AKAN MULAKAN PENCARIAN AGENT, ANY HAL DM NAJAH OR KLIK LINK DI BIO! 👇 0145030641 👇 0145030641 🙏 . . #tjcodukmbangi #tjcodukmbangi #licenserum #normalset #tjcodkelantan #tjcodkolejpendetazaaba #tjcodkolejkerismas #tjcodkolehungkuomar #putihkorea #openagent #opendropship #openagent

LEVEL UP ☺ ! TQ FOR ALWAYS BEING SUPPORTING ME 💕 . . NAJAH KENAL THE JUNNI AS CUSTOMER, THEN JADI DROPSHIP 6 BULAN! THEN UPGRADE JADI AGENT PUN SELAMA 6 BULAN 🙆 . . NOW HERE I AM 🌸 , BANYAK BENDA BARU I GAIN! BELAJAR BERURUSAN DENGAN POSLAJU, MANAGE TEAM, MANAGE CUSTOMER, O MYGODD!!!!!! MACAM MACAM ADE 😂 . . BUT CHILL SAJE, INSHAALLAH MASA² TU TIDAK DIBUANG BEGITU SAHAJA, ADA MANFAATNYA! TQ LEADER HEBAT @beautywithbrain._ 🙆 . . SO NAJAH AKAN MULAKAN PENCARIAN AGENT, ANY HAL DM NAJAH OR KLIK LINK DI BIO! 👇 0145030641 👇 0145030641 🙏 . . #tjcodukmbangi #tjcodukmbangi #licenserum #normalset #tjcodkelantan #tjcodkolejpendetazaaba #tjcodkolejkerismas #tjcodkolehungkuomar #putihkorea #openagent #opendropship #openagent

Fairy pink ni betul2 menggoda warna dia. Terus jadi barbie doll look sis ni bila calit sobella di bibiaq dia😍😍 . #sobellasenggarang #sobellabatupahat #makeuplover #honeylipsmatte #openagent

Coba komen di bawah Apa sih yang menghambat kamu merintis usaha? Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun

Makan cokelat bikin mood oke Akhirnya bahagia Dan tadaaa berat badan naik! Hihi Jangan takut Brontoloro enak kok Gak bikin kantong bolong Malah nambah kantong lagi 😁 Mau tau caranya? Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun

🌸 DISKAUN KAW KAW ‼️ _ Jarang² HQ buat sales untuk sabun cekpoh wangi nie 😂 yelah kan barang murah rm10 jee tiber HQ buat sales pecoh palo 2 KETUL RM15.00 sahaja 😍 masa nie laa nak grab untuk buat stock 😁 jom apa tunggu lagi jangan lepaskan perluang SAVE RM5 tau korang 😝 rugi siapa tak grab promosi end year sales 👏👏👏 jom whatsapp 014-9733026 atau tekan je link ws kat bio ig anis 😘 _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

🌸 DISKAUN KAW KAW ‼️ _ Jarang² HQ buat sales untuk sabun cekpoh wangi nie 😂 yelah kan barang murah rm10 jee tiber HQ buat sales pecoh palo 2 KETUL RM15.00 sahaja 😍 masa nie laa nak grab untuk buat stock 😁 jom apa tunggu lagi jangan lepaskan perluang SAVE RM5 tau korang 😝 rugi siapa tak grab promosi end year sales 👏👏👏 jom whatsapp 014-9733026 atau tekan je link ws kat bio ig anis 😘 _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

🌸 DISKAUN KAW KAW ‼️ _ Jarang² HQ buat sales untuk sabun cekpoh wangi nie 😂 yelah kan barang murah rm10 jee tiber HQ buat sales pecoh palo 2 KETUL RM15.00 sahaja 😍 masa nie laa nak grab untuk buat stock 😁 jom apa tunggu lagi jangan lepaskan perluang SAVE RM5 tau korang 😝 rugi siapa tak grab promosi end year sales 👏👏👏 jom whatsapp 014-9733026 atau tekan je link ws kat bio ig anis 😘 _ #kptmkb #sabuncekpohwangipahang #sabuncekpohwangikelantan #motifviral #sabunrm10 #sabunmissvmurah #sabunwangi #pinklover #kotabharu #abesayelebih #opendropship #openagent #jombuatduit #nursajat #safieyilias #sabuncekpohwangijerantut

KENAPA PERLU AMBIL LAREINA COLLAGEN NI?. . 1- Kesan pemutihan kulit seluruh tubuh badan sehingga 5X ganda 2- Membersihkan kulit dari dalam seputih & selicin mutiara 3- Mampu menjadikan kulit glowing & flawless 4- Memudarkan jeragat & jerawat degil sepantas 5 hari 5- Memulihkan struktur kulit parut, jerawat berlubang seawal 1 minggu 6- Menghilangkan pigmentasi, radang kulit, melasma dan bintik hitam 7- Agen antioksidan TERBAIK dalam meremajakan kulit & mempercepatkan pertumbuhan kulit baru 8- Mengecilkan liang2 pori terbuka sekaligus menjadikan warna kulit lebih rata & sekata 9- Memerahkan bibir secara semulajadi 10- Menjadikan rambut sihat, lebat, hitam berkilau bak mutiara. 11- Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan. 12- Kulit putih gebu mulus dan cerah berseri seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang. . READY STOCK : PRICE RM90 ( 20 SACHET) . 📦FREE POSTAGE Sem . 💌 WhatsApp 0126488490 . . . #lareinacollagen #whitening #supplement #energy #antiaging #putih #gebu #malaysia #openagent #naklawa #masalahjerawat #cantik #putih #singapore

Dewi Luv❤️ita
(@dewi_luv_ita)

2 Days 15 Hours Ago

Antara 5 kod yg sampai ni esok, yang mana korang x sabar nak pakai😍 Ke korang calit sume sekali jalan sebab sume lawa2 belaka😘 . . #sobellasenggarang #sobellabatupahat #makeuplover #openagent

Produk pilihan wanita dan seisi keluarga abad ini. Mudah, Sedap, Ringkas, Selamat dan Berkesan. Sebarkan manfaat Jana pendapatan. #teamwanted #openagent

Produk pilihan wanita dan seisi keluarga abad ini. Mudah, Sedap, Ringkas, Selamat dan Berkesan. Sebarkan manfaat Jana pendapatan. #teamwanted #openagent

Produk pilihan wanita dan seisi keluarga abad ini. Mudah, Sedap, Ringkas, Selamat dan Berkesan. Sebarkan manfaat Jana pendapatan. #teamwanted #openagent

Feedback ikhlas dari customer kami....anak sis effa ni guna qunyit gold serum...kulit makin bersih dan flawless.... Alhamdulillah...serius cakap...customer yg dh cuba pasti akan repeat order lagi hmpa...sebab kesan dia tu mmg the best sangat2... Serum ni waterbase..lembapkan kulit..xmelekit...xberminyak....bau pun lembut wangi jer...🌼 Hmpa nak kulit sihat....? Kulit bersih....? Rawat masalah kulit....? Jom la cuba ...😉 #qunyitgoldserum #opendropship #openagent

AH
(@a.hackneyatmandoemedia)

3 Days 5 Hours Ago

Who else loves real estate ? 🏡 The property market has been a passion of mine from a young age and is still something I continue to follow as much as I can, whether it is attending auctions or simply flicking through the paper of a weekend. With my roll at Mandoe Media I am now fortunate enough to work alongside different agencies across the country to create really exciting content on some spectacular listings. #realestate #raywhite #brisbaneproperty #mrrerockhamton #propertymanagement #brisbanerealestate #realestate #realestateagent #realestateinvestor #propertymarketing #harcourts #openagent #openhouse #openhousebrisbane #ljhooker #mcgrathrealestate #eldersrealestate #raineandhorne #onthehouse #beesneescityrealty #knightfrankaustralia #spaceproperty #pennylanerealty #belleproperty @staynoosarealestate @mrrerockhampton @raywhiterockhampton

Beauty
(@beauty_secret_sue)

3 Days 8 Hours Ago

Tok Melah Chewable Tablet tak dijual secara borong. Produk Tok Melah dipasarkan menggunakan Sistem Agent - ada Dropship, Mini Agent, Agent, Stockist serta Master Stockist . Maklumat setiap Tok Melah Rescue Ranger dalam sesuatu team yang ditubuhkan perlu diberikan kepada pihak HQ. Tidak terkecuali, maklumat lokasi farmasi dan kedai yang mengedarkan produk Tok Melah bagi pihak Agent kawasan tersebut . No. ID, flyers & bahan iklan juga disediakan dan dikongsikan bersama untuk mempermudahcarakan urusan Tok Melah Rescue Ranger membuat jualan dan beriklan serta menyebarluaskan lagi jenama Tok Melah . Harga juga diselaraskan pada semua peringkat. Freegift juga tidak dibenarkan untuk diberikan kepada pelanggan melainkan freegift yang telah ditetapkan oleh pihak HQ dengan persetujuan bersama Tok Melah Rescue Ranger dan akan diberikan dalam tempoh masa yang tertentu saja. Biasanya freegift akan disediakan oleh HQ. Ada terms dan conditionnya juga . Anda jujur? Anda amanah? Berminat dengan produk yang telah terbukti berkesan, selamat dan berdaftar dengan Biro Farmasi? . Whatsapps sekarang di http://www.wasap.my/60139468836/JoinFamilyTokMelah . . #tokmelahchewabletablet #produkdaftarkkm #rawatdankawalgejalaresdung #carapalingmudahrawatgejalaresdung #openagent #joinfamilytokmelah #familytokmelah .

Semangat Rabu!!! Hal kecil apa saja yang berdampak besar? ----------------- Udah tau belum keuntungan apa aja kalo join jadi Agen/Reseller @brontoloro.official Yuk baca! Masih ada slot beberapa kota loh Kamu mau? Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun

Semangat Rabu!!! Hal kecil apa saja yang berdampak besar? ----------------- Udah tau belum keuntungan apa aja kalo join jadi Agen/Reseller @brontoloro.official Yuk baca! Masih ada slot beberapa kota loh Kamu mau? Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun

Semangat Rabu!!! Hal kecil apa saja yang berdampak besar? ----------------- Udah tau belum keuntungan apa aja kalo join jadi Agen/Reseller @brontoloro.official Yuk baca! Masih ada slot beberapa kota loh Kamu mau? Info detail produk 📲 0817 7695 7468 (Admin 1) 📲 0878 777 11807 (Admin 2) 📩 brontoloro.official@gmail.com #produkasliindonesia #ukmbekasi #ukmtambun #ukmpalembang #ukm #cokelatmurah #brontolorocokelat #brontoloro #openagen #openagent #openkemitraan #agenseluruhindonesia #peluangbisnis #instafood #instafollow #kidszamannow😎 #f4f #followforfollow #likeforlike #tagforlikes #urbancikarang #9gag #like4like #jajanancibitung #tambun

Make up looks so much better on healthy, hydrate skin is it? After you wash your face with our soap/cleanser, pls make sure to moisturize your skin 😜✨ - 🌸 WhatsApp 014-9655241 014-9655241 . . 🌹 CoalFace Soap - RM35 🌹 CoalFace Cleanser - RM39 🌹 Rosa Glow Treatment Essence - RM89 (out of stok) 🌹 Konjac Sponge - RM15 - . . #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser . #coalfacesoap #charcoalsoap #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent #naturalingredients #luluskkm #kkmapproved #sayajual #kbeauty #coalfacesoap #coalfacesoap #codmelaka #kaymanbeautymelaka #kaymanbeauty #uitmshahalam #jelitaklmelaka #jelitakl #seksyen7 #melaka #shahalam #posseluruhmalaysia #kaymanhq #cleanser #melakatengah #kaymanbeautymelaka #codareamelaka #agentwanted #agentstudent #dropshipwanted #openagent #melakatengah #agentkayman #stokiskayman

Confused which one should you choose? Soap or Liquid Cleanser? Read below 👇 . 🧚‍♀️DIFFERENCE BETWEEN SOAP AND CLEANSER🧚‍♀️ . 🌸Our soap and cleanser are suitable for all types of skin; Normal, Oily, Dry, Combination and Sensitive skin. . 🌸Its all about the preferences. Some people with an oily skin, loves to wash their face with a deep cleansing cleanser to remove the excessive oils on the skin. So they choose soap as their preferred cleanser. Meanwhile, some people with a dry skin loves mild cleansing. So it doesnt dry out the skin. . 🌸But, there is a time where some peole with dry skin want to deep cleansing their skin. So can choose to use CoalFace Soap. No problem! Cause the function is the same. It is just preferences: whether you like DEEP CLEANSING or MILD CLEANSING. . 🌸How about Normal, Combination, and sensitive skin? You can use both! No problem, just ask yourself what do you prefer? Deep Cleasing or Mild Cleansing? The function for both is the SAME! . 🌸 WhatsApp 014-9655241 014-9655241 . . 🌹 CoalFace Soap - RM35 🌹 CoalFace Cleanser - RM39 🌹 Rosa Glow Treatment Essence - RM89 (out of stok) 🌹 Konjac Sponge - RM15 - #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser #kaymanbeauty #coalface #coalfacesoap #coalfacecleanser . #coalfacesoap #charcoalsoap #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent #naturalingredients #luluskkm #kkmapproved #sayajual #kbeauty #coalfacesoap #coalfacesoap #codmelaka #kaymanbeautymelaka #kaymanbeauty #uitmshahalam #jelitaklmelaka #jelitakl #seksyen7 #melaka #shahalam #posseluruhmalaysia #kaymanhq #cleanser #melakatengah #kaymanbeautymelaka #codareamelaka #agentwanted #agentstudent #dropshipwanted #openagent #melakatengah #agentkayman #stokiskayman

Bismillah... 🎀Ukhti U43🎀 Gamis Ukhti U43 ini salah satu yang laris manis di ukhti munira. Modelnya simpel dan manis. Bahan Toyobo, adem, nyaman dan tidak mudah kusut. Terlihat mewah dikenakan. Busui friendly. Dengan rempel dibagian bawah. Tersedia dalam warna hitam, cappucino dan dongker Ayoo langsung pesen, mumpung barang ready. Jangan sampai kehabisan yaa.. Ntar nyesel lhoo😆 Harga ukuran S, M, L 375.000 Harga ukuran XL 395.000 💖💖 #ukhtimuniraonline #ukhtimunira #u43 #anaksholehah #like4likes #like4likeback #like4likesfollow #openagent #openreseller #gamiscantik #gamismodis #gamisbranded #gamispesta #gamislucu

Bismillah... 🎀Ukhti U43🎀 Gamis Ukhti U43 ini salah satu yang laris manis di ukhti munira. Modelnya simpel dan manis. Bahan Toyobo, adem, nyaman dan tidak mudah kusut. Terlihat mewah dikenakan. Busui friendly. Dengan rempel dibagian bawah. Tersedia dalam warna hitam, cappucino dan dongker Ayoo langsung pesen, mumpung barang ready. Jangan sampai kehabisan yaa.. Ntar nyesel lhoo😆 Harga ukuran S, M, L 375.000 Harga ukuran XL 395.000 💖💖 #ukhtimuniraonline #ukhtimunira #u43 #anaksholehah #like4likes #like4likeback #like4likesfollow #openagent #openreseller #gamiscantik #gamismodis #gamisbranded #gamispesta #gamislucu

Bismillah... 🎀Ukhti U43🎀 Gamis Ukhti U43 ini salah satu yang laris manis di ukhti munira. Modelnya simpel dan manis. Bahan Toyobo, adem, nyaman dan tidak mudah kusut. Terlihat mewah dikenakan. Busui friendly. Dengan rempel dibagian bawah. Tersedia dalam warna hitam, cappucino dan dongker Ayoo langsung pesen, mumpung barang ready. Jangan sampai kehabisan yaa.. Ntar nyesel lhoo😆 Harga ukuran S, M, L 375.000 Harga ukuran XL 395.000 💖💖 #ukhtimuniraonline #ukhtimunira #u43 #anaksholehah #like4likes #like4likeback #like4likesfollow #openagent #openreseller #gamiscantik #gamismodis #gamisbranded #gamispesta #gamislucu

❤️ KEBAIKAN GINSENG❤️ ✔️Menambah selera makan ✔️Menaikkan berat badan ✔️Menguatkan tenaga badan ✔️ Menurunkan Kadar Metabolisme Badan ✔️Boleh diambil dgn supplement lain ( Cuma jarakkan masa pengambilan ) ✔️Mengurangkan masalah sembelit ✔️Tidak mengandungi STEROID ✔️Tidak mengandungi kandungan yg bahaya ✔️Bebas pengawalan dadah ✔️Kandungan 100% herba . . Nak order boleh terus whatsapp aida 0139449376 atau tekan link di bio . . #ubatgemukcepatnaik #original #openagent #ubatgemukginseng #ubatgemuk #ubatgemokmurah #viral2019 #ubatgemukmalaysia #borong #borongubatgemuk

Hayda Scarf
(@iejaothman_89)

3 Days 16 Hours Ago

BAWAL CHIFFON EXCLUSIVE ✔️TYPE SQUARE BAWAL ✔️MATERIAL CHIFFON ✔️MEASUREMENT 45" X 45" ✔️BOLEH DIGAYAKAN SINGKAT @ LABUH ✔️MUDAH BENTUK ❌TAK JARANG COLOUR MAY NOT ACCURATE CAUSE OF LIGHTING PHOTOSHOOT Rm29 tak trmsuk postage CARA NAK ORDER : 1) Screenshot gambar 2) Tekan link whtsapp biru di atas @ 0125625204 #teamiejagorgeous #haydascarf #openagent #opendropship #haydascarfkedah #haydascarfalorsetar #tudung #murah #jimat #bawal #shawl #share #ctdk #tudungmurah #agenthaydascarfkedah #bazarpaknil #selendang

Hayda Scarf
(@iejaothman_89)

3 Days 16 Hours Ago

BAWAL CHIFFON EXCLUSIVE ✔️TYPE SQUARE BAWAL ✔️MATERIAL CHIFFON ✔️MEASUREMENT 45" X 45" ✔️BOLEH DIGAYAKAN SINGKAT @ LABUH ✔️MUDAH BENTUK ❌TAK JARANG COLOUR MAY NOT ACCURATE CAUSE OF LIGHTING PHOTOSHOOT Rm29 tak trmsuk postage CARA NAK ORDER : 1) Screenshot gambar 2) Tekan link whtsapp biru di atas @ 0125625204 #teamiejagorgeous #haydascarf #openagent #opendropship #haydascarfkedah #haydascarfalorsetar #tudung #murah #jimat #bawal #shawl #share #ctdk #tudungmurah #agenthaydascarfkedah #bazarpaknil #selendang

Hayda Scarf
(@iejaothman_89)

3 Days 16 Hours Ago

BAWAL CHIFFON EXCLUSIVE ✔️TYPE SQUARE BAWAL ✔️MATERIAL CHIFFON ✔️MEASUREMENT 45" X 45" ✔️BOLEH DIGAYAKAN SINGKAT @ LABUH ✔️MUDAH BENTUK ❌TAK JARANG COLOUR MAY NOT ACCURATE CAUSE OF LIGHTING PHOTOSHOOT Rm29 tak trmsuk postage CARA NAK ORDER : 1) Screenshot gambar 2) Tekan link whtsapp biru di atas @ 0125625204 #teamiejagorgeous #haydascarf #openagent #opendropship #haydascarfkedah #haydascarfalorsetar #tudung #murah #jimat #bawal #shawl #share #ctdk #tudungmurah #agenthaydascarfkedah #bazarpaknil #selendang

Hayda Scarf
(@iejaothman_89)

3 Days 16 Hours Ago

BAWAL CHIFFON EXCLUSIVE ✔️TYPE SQUARE BAWAL ✔️MATERIAL CHIFFON ✔️MEASUREMENT 45" X 45" ✔️BOLEH DIGAYAKAN SINGKAT @ LABUH ✔️MUDAH BENTUK ❌TAK JARANG COLOUR MAY NOT ACCURATE CAUSE OF LIGHTING PHOTOSHOOT Rm29 tak trmsuk postage CARA NAK ORDER : 1) Screenshot gambar 2) Tekan link whtsapp biru di atas @ 0125625204 #teamiejagorgeous #haydascarf #openagent #opendropship #haydascarfkedah #haydascarfalorsetar #tudung #murah #jimat #bawal #shawl #share #ctdk #tudungmurah #agenthaydascarfkedah #bazarpaknil #selendang

Okaya viral Malaysia ❤️ . . . Okaya best dn terbaik ..produck dikenali ramai ..sangat mudah di jual . . Pengambilan agent okaya dibuka seluruh malaysia whatsapp aida 0139449376 atau tekan link di bio . . #okaya #okayaprimer #okayageleyebrow#okayafoundation #original #viral2019 #openagent

#repost @boci_idola_garsel (@get_repost) ・・・ Buat para jajaners nusantara di order yu boci idola baso aci dari khas garut dengan isi ayam dan abon dan di lengkapi dengan toping toping yang bikin kita kenyang👌 Open agen dan Reseller luar kota juga yah .. Kontak person WA 082121018677 !! #boci #bociidola #bociidolainstan #jajanangarut #kulinertrenggalek #trenggalek #kulinermadura #kulinermalang #kulinersolo #kulinerjogjakarta #kulinersemarang #kulinergresik #kulinerjakarta #kulinerbogor #kulinerbekasi #kulinersukabumi #kulinermagelang #kulinermalioboro #jawararasanya #agenbociidola #agenbociidola1 #openagent #openreseller #openagen #openagenreseller

Cod malam ni rare sikit. Kastemer request nak surprise kan kawan dia. Tapi dengan sis sekali ter surprise dek kena marah dengan mak dia. Apakah salah kuuuuuuuu 🤣🤣🤣 . Adoiiii adik-adik sekalian lepas ni takda dah tau servis-servis surprise ni. Sis takmo bebetol gugur jantung sis sayang jantung sis 🤣🤣🤣 . . #aylaschocoliciousss #teamlyacr #thebakerskelantan #thebakerskotabharu #agentthebakerskelantan #openagent #opendropship #chocorice #bublerice #bublericekelantan #chocoricekelantan #chocoriceklate #chocojarthebakers #chocoricekotabharu #chocojarthebakerskelantan #chocoricesedap #chocoriceviral #chocoricemurah #trustedseller💯 #seriousbuyeronly #chocojar #chocojarkelantan #codkelantan #codkotabharu #codbinjai #codpasirtumboh #codkubangkerian

Isu ni hangat sangat Nak berniaga tapi takut rugi . Dengar modal dah kecut spender awok Suruh jadi dropship kemain demand . Duk diam2 pikiaq bg jelas... Aku nak apa??target kna ada Even sekecil telur kutu . #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarpenang #openagent #agentdiperlukansegera

Ya ampun cantik-cantik colornya . Merecik habis uolls ! Tak cantik , bukan Sobella lah uolls . #lipmatteviral2019 #vsco #coco #chanel #sobellaagent #sobellaklang #lipstickviral #agentshahalam #malaysia #leader #openagent #opendropship