#orcamalaysia

647 posts tagged with #orcamalaysia

Photos and Videos about #orcamalaysia

(@_jersiteammurah)

11 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix Lonzo Price : Rm 38 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

1 Day 14 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A5029 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

6 Days 19 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A2023 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

8 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : S SPEED Model : S SPEED 456 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

9 Days 17 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-444 Price : Rm 29 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

11 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Sakka Model : Sakka Basiz Price : Rm 25 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

12 Days 5 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Warrix Model : Warrix Price : Rm 52 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

13 Days 6 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-456 Price : Rm 29 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

15 Days 7 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Monsta Model : Monsta 117 Price : Rm 27 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

16 Days 7 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus VLS-M01 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

16 Days 11 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza CL-6 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL F Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

17 Days 15 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A2021 Price : Rm 55 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

18 Days 11 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka A5030 Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

20 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Monsta Model : Monsta 117 Price : Rm 27 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

21 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

24 Days 13 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Eureka Model : Eureka Golden Generation Price : Rm 42 (Baju+cop nama dan nombor) Size : M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

25 Days 10 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus 002 Price : Rm 35 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

27 Days 7 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus Price : Rm 26 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

28 Days 4 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-451 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@myquicksport)

28 Days 16 Hours Ago

Compression triathlon/duathlon πŸŠπŸΌπŸš΄πŸ½β€β™‚οΈπŸƒπŸ½β€β™‚οΈshorts (longer version) that holds your thigh muscles. Built with 2 back pocket with cover for your nutrition supplies during the course. Tagged with 226 label which is meant for long distance πŸ’ͺ🏽 #226tri #quicksport #113tri #orcatriathlon #orcamalaysia #ironmanlangkawi #ironmanmalaysia #ironman703langkawi

(@_jersiteammurah)

29 Days 5 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Sakka Model : Sakka Wonder Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

29 Days 12 Hours Ago

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-17 08:40:19

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Okane Model: Okane 1001 Price: Rm 27 ( Baju+cop nama dan nombor) Size: S M L XL 2XL 4XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-17 06:04:42

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-451 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-16 04:54:03

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Relate Model: Relate R18 Price: Rm 26 ( Baju+cop nama dan nombor) Size: S M L XL 2Xl Minimum: 7 pcs . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-13 06:14:19

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-13 00:04:43

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza Change CZ-14 Price : Rm 28 (Baju+cop nama dan nombor) Add logo dan sponsor available Size : S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@myquicksport)

2018-10-12 19:41:49

Designed for 226 with aero advantage on the bike. Compressive and maximum breathability. Full open system friendly for toilet relief. A triathlon race suit that designed to be with you all day long #orcamalaysia #quicksport #triathlonmalaysia #triathlonsuit #ironmanmalaysia #ironmanlangkawi #ironman703malaysia #customprinting

(@_jersiteammurah)

2018-10-10 07:56:22

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Cadenza Model : Cadenza CL-7 Price : Rm 32 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL F Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-08 02:11:17

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Cappuccino Model: Cappuccino K6 Price: Rm 28 ( Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size: S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-05 19:41:03

Ada sesiapa kat sini ada team bola/futsal sendiri? Belum ada jersi team lagi? Teringin nak pakai jersi team original yang murah? Tunggu apa lagi geng. @king.jersi la tempatnya. Korang boleh pilih design mana yg suka dan minat. . . Cuma perlu whatsapp 0145103665 atau tekan je link kat bio tu. First come first serve tau. Sape order dulu dia dapat cepat. Jersi siap within 2 weeks je. 😘😘 . . Brand: Orca Model: Orca 0013 Price: Rm 29 ( Baju+cop nama dan nombor) Add logo and sponsor available Size: S M L XL 2XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-05 06:06:26

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Versus Model : Versus Vs710 Price : Rm 35 (Baju+cop nama dan nombor) Size : S M L XL 2XL 3XL 4XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #swapreviewmalaysia #swapreview #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018

(@_jersiteammurah)

2018-10-04 02:00:03

KALAH TAKPE, JANJI MENANG JERSI!! . . Team lain dah ada jersi sendiri, team korang bila lagi?? . . Kalau tengah cari jersi team bajet murah, cepat whatsapp kami. Tekan je link kat bio tu. . . Brand : Grand Sport Model : Grand Sport 11-444 Price : Rm 30 (Baju+cop nama dan nombor) Size : XS S M L XL 2XL 3XL Minimum order : 7 pcs (team order) . . #jersiteammurah #jersi #team #murah #realmalaysia #cadenzamalaysia #peganmalaysia #okanemalaysia #orcamalaysia #zealvermalaysia #eurekamalaysia #sakkamalaysia #sabah #sarawak #jersiori #jersithailand #jersimurah #jersikelas #jersibatch #bajukelas #bajubatch #jersicompany #jersibola #jersifutsal #ligaharam #lfk2018 #futsalmalaysia #kvleague #ligasosial #scl2018