#pans

91,791 posts tagged with #pans

Photos and Videos about #pans

(@drexelsmith)

50 Minutes Ago

When you used to think Unions were good, but you realize they are selfish children, throwing a tantrum, not giving a rat's ass about the people around them. Loud, obnoxious, self-centered. Remember when America was work hard, get an education, work your way up...now it's, "Don't like your pay, stop working and disrupt everyone else's life because YOU are all that matters." #kardashian

Hello! Moi c'est Inès 16 ans je suis bi🏳️‍🌈 je suis là pour faire des nouvelles rencontres potes ou plus (PS: les filles androgynes franchement je vous kiff cœur sur vous♥️) et voilà voilà bizzz #lgbt #lgbtq #loveislove #rencontres #rencontreshomos #gay #lesbienne #lesbian #trans #couple #🏳️‍🌈 #pride #likeforlikes #like4likes #love #lesbianlovers #lesbianpride #pansexual #queer #bi #pans #gaypride #lesbianpride #pansexualpride #les #gayisok #lesbianisok #lovewins #genderqueer #instagay #nonbinary

اموزش الگو لباس و طراحی لباس 👗 #fashion illustration#fashiondesigners#fashion#clothes#fashionteaching#pattern#style#design#pans#skirts#fashion#

(@thriftfurniture)

2 Hours Ago

Household Item - Pressure Cooker Brand - Anchor Color - Silver and black handle State - Brand New From - Nigeria Priced at - N15,,000 Selling at - N8,500 ________ Buyer bears delivery cost ________ #thrift #thriftfurniture #officedesk #officetable #workstation #pressure cooker #pot #pans #thriftfurnitureng #thriftstore #thrifting #lagos #nigeria #wardrobe #officefurniture #nigeria

This means living with an artist. He does a lot of compositions, he even orders all the drawers. You come at home later and find a pop art work 🤗 #pans #pots #cooking #cook #drawers #kitchen #composition #order #popart #art #artist living with @marcospotti3

⚠️Cena in preparazione⚠️ 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳 Verdure di stagione saltate in padella Ingredienti: Rapa Carota e le sue foglie Broccolo e le sue foglie Cipolla rossa Olio di sesamo Sale integrale del mediterraneo; @ilgustoelasalute oltre a riservare un'attenzione particolare bei confronti della materia prima, non trascura la qualità degli strumenti come pentole e padelle. Mangiare sano vuol dire anche questo💪🏻 @lepentole_dellasalute . . . . . . #food #healthyfood #healthychoices #holisticnutritionist #holistictherapist #healthyingredients #pots #pans #cucinasana #noalluminio #cookwere #foodblog #foodblogger #foodlover #cooking #cucinaconsapevole #alimentazionesana #alimentazione #macrobiotic #macrobiotica #dietamediterranea #cucinamediterranea #vegan #foodismedicine #foodtherapy #naturopata #naturopathie #medicinanaturale #ilgustoelasalute #lucreziadilernia

Ready stock 🔥🔥 .. ( SWIPE TEPI 👉) Suitable for : FOOTBALL Use For: Men Price 💰: 1) Adidas Nemeziz 18.1 FG - rm130 . 👉👉" Include postage 😘😘 👉👉"FREE Gifts 😘😘 + sticker + gambag Saiz : 39 40 41 42 43 44 45 Bnyak lagi stock boleh tgk kat ig somer 🤗🤗 Follow ig : @somer_malaysiastore 2nd ig : @somer_malaysiastore2nd . . Dm or Ws for order : 0139312695 (somer) Www.wasap.my/60139312695 "Klik Link Di Bio Untuk Terus Whatsapps Somer Tanpa Save Nombor " #kasutbolamurah#kasutfutsalmurah#kasutmurah#kakifutsal#kakibola#nike#adidas#mizuno#asics#pans#joma#bolasepak#ligamalaysia#malaysia#bangkitbersama#futsal#bola#football#rugby#sukan#uitm#uitamselangor#uitmshahalam#uitmjengka#s_mssport#somer_malaysiastore

(@xlgbt.hoesx)

3 Hours Ago

I’m in love with this????? -⚡️ Drawn by @linklyshow - (dm for removal) • • • • • • • • #lgbt #gay #pansexual #lesbian #bisexual #transgender #asexual #aromantic #panromantic #agender #biromantic #trans #pans #bi #wtfisgender #nogender #genderfluid #nonbinary #gender #lgbtqia #lgbt

« salut, moi c’est coco, je veux seulement parler et rencontrer de nouvelles personnes. je viens de clermont ferrand et puis j’ai 17 ans » @hijodeputx #lgbt #lgbtq #loveislove #rencontres #rencontreshomos #gay #lesbienne #lesbian #trans #couple #🏳️‍🌈 #pride #likeforlikes #like4likes #love #lesbianlovers #lesbianpride #pansexual #queer #bi #pans #gaypride #lesbianpride #pansexualpride #les #gayisok #lesbianisok #lovewins #genderqueer #instagay #nonbinary

(@kamitakramai)

5 Hours Ago

Assalamualaikum guys . Kepada kakibola/kakifutsal , jom serbu IG @fbi_sports . Dengar cerita ig ni menjual kasut bola dan kasut futsal yang terbaik dari ladang 🔥 kasut yang trending pon diorang jual taw ! Kalo anda peminat setia bolasepak tak sah kalo anda tak memiliki sepasang kasut yang lawo overdose 😍 . . In syaa Allah dengan membeli kasut ni dapat sedikit sebanyak menambah keyakinan bro2 semua untuk beraksi 🔥tambah2 lagi bila awek2 dok usha dari jauh , manataw melting ke 🤪 . . Nak order boleh DM IG @fbi_sports @fbi_sports @fbi_sports Or WS 0179693782 (islam/eric) #kasutfutsal #kasutbola #kakifutsal #kakibola #kasutbolamurah #kasutfutsalmurah #kasutmurah #nike #adidas #puma #nikemurah #pumamurah #adidasmurah #kelme #pans #asics #joma #kasutviral #kasutfbi #fbi #uitm #uitmkelantan #uitmshahalam #palam #uitmbukitbesi #uitmdungun #uitmsriiskandar #uitmpp #uitmmelaka #uitmarau

(@furniture_bank)

5 Hours Ago

Huge thanks to everyone who dropped off plates and pans last week! The shelves were full this morning for the 20 families that came through for appointments today. Keep ‘em coming! Inventory on all donations - from sofas to plates - turns over every 72 hours. #endfurniturepoverty #donate #donations #bakeware #plates #dishes #pans #cutlery #glasses #cups #bakeware #lamps #sofa #couch #mattress #bookshelf

(@circulonuk)

5 Hours Ago

The post Sunday roast clean-up can be easy with dishwasher-safe cookware from Circulon - say goodbye to endless scrubbing. Compared to other brands, Circulon pans are three times more resistant to dishwasher cleaning: https://bit.ly/2zs1oV3 #cookware . . . . #circuloncookware #cookwithcirculon #qualitycookware #quality #cooking #kitchenware #pansforlife #kitchenessentials #pansontest #sundayroast #sundaydinner #roastdinner #cleanup #foodanddrink #healthyeating #healthy #healthylifestyle #healthyliving #lifestyle #pans #buddingchef #foodie #instafood #homemade #circulonpans #cookery

(@babyyumyumsa)

5 Hours Ago

Summer is the rainy season for parts of SA, but that doesn’t have to drown out your fun. There are many fun indoor games you can play with your toddler to prevent them from tearing the house down. ⠀ ⠀ . ⠀ ⠀ . ⠀ ⠀ . ⠀ ⠀ #toddlergames #fungames #indoorgames #rainydays #babyyumyum #1parentingportal #music #pots #pans #spoons #musicalinstruments #instruments #rain #indoors #indoorgames #objects #diy

(@closetfashiont)

6 Hours Ago

#body #pans ✅✅

Parece que o mal #tempo ☃️ estanos a dar unha tregua duns días, pero seguro que moi pronto volverán as #choivas ☔. E que podería haber mellor que un #caldo, un guiso ou mesmo unha potaxe? 🥣 Iso sí, non deixes o ingrediente segredo: o noso #moño ou o #cortado 🥖. Estes #pans combinan á perfección con este tipo de pratos. Sabes por que? Porque a súa #miga convértenos nas variedades ideais para aproveitar a salsiña nestas elaboracións 😋. Toda a información no noso último #post ⬇️. ➡️ http://ow.ly/4V2930mFnkR #panadaría #panadería #panartesano #panartesanal #bakery

(@kamitakramai)

9 Hours Ago

Assalamualaikum guys . Kepada kakibola/kakifutsal , jom serbu IG @fbi_sports . Dengar cerita ig ni menjual kasut bola dan kasut futsal yang terbaik dari ladang 🔥 kasut yang trending pon diorang jual taw ! Kalo anda peminat setia bolasepak tak sah kalo anda tak memiliki sepasang kasut yang lawo overdose 😍 . . In syaa Allah dengan membeli kasut ni dapat sedikit sebanyak menambah keyakinan bro2 semua untuk beraksi 🔥tambah2 lagi bila awek2 dok usha dari jauh , manataw melting ke 🤪 . . Nak order boleh DM IG @fbi_sports @fbi_sports @fbi_sports Or WS 0179693782 (islam/eric) #kasutfutsal #kasutbola #kakifutsal #kakibola #kasutbolamurah #kasutfutsalmurah #kasutmurah #nike #adidas #puma #nikemurah #pumamurah #adidasmurah #kelme #pans #asics #joma #kasutviral #kasutfbi #fbi #uitm #uitmkelantan #uitmshahalam #palam #uitmbukitbesi #uitmdungun #uitmsriiskandar #uitmpp #uitmmelaka #uitmarau

(@turbelcompany)

10 Hours Ago

Yeni bir hafta başlıyor. İşimizin aciliyeti ne olursa olsun sağlık her şeyden önce gelmelidir. İşçilerimizin güvenliği ve sağlığı için her zaman temkinli olmaları konusunda onları uyarıyoruz. 👩🏻‍🏭👨🏻‍🏭 // A new week begins. Whatever the urgency of our work, health must come first. We warn our workers to be cautious at all times for their safety and health. 👩🏻‍🏭👨🏻‍🏭

(@pans_artesanalcl)

1 Day 6 Hours Ago

Así como lo vez, así de provocativo y delicioso es nuestro pan de Jamón venezolano. No dejes q te lo cuenten. Vive los sabores caribeños en un pan relleno. Buscanos en Instagram como @pans_artesanalcl y en Facebook como @pansartesanalcl. Entregamos en San Pablo 1391, en metro santa Ana, cal y canto o plaza de armas. #santiagodechile #venezolanosenchile #gastroart #sourdough #emprendimiento #vzla #yosoypanadero #slowfood #foodporn #chilegram #placeresenchile #hechoatumedida #directoatussentidos #panrelleno #panartesanal #pans #pancasero #panaderiainternacional #venezuelaenchile #puravida #purosabor #vivelossabores #viveencadaprueba #pansartesanalcl #venezuela #chile #pandejamonvenezolano🇻🇪 #panesenchile #parati #paracompartir

(@nic.lhr)

10 Hours Ago

#nicevents Lumunites Assemble. MittiGhar brings its clay therapy workshops back to NIC on popular demand and this time for LUMS students only. If you want to experience serenity, calmness and an experience like none other, then register and sign up today. Follow the details provided on the poster. #mittighar #nic #lums #lahore #events #clay #therapy #cups #pots #pans #ceramics #minwerals #earthenware #incubation #acceleration #creativity #ceramicwheels #slabmethod #fun #lumunites

اموزش الگو لباس و طراحی لباس 👗 #fashion illustration#fashiondesigners#fashion#clothes#fashionteaching#pattern#style#design#pans#skirts#fashion#

اموزش الگو لباس و طراحی لباس 👗 #fashion illustration#fashiondesigners#fashion#clothes#fashionteaching#pattern#style#design#pans#skirts#fashion#

(@jybakerybakeware)

13 Hours Ago

straps Loaf tins ,oven furnace line usage industry baking straps loaf bread bun pans #tins #bread #bun #baking #loaf #trays #pans #straps #food #industry

(@teewohfire)

14 Hours Ago

It was a privilege, a heartwarming one, to compere the maiden edition of the PharmaLead Leadership Conference. John Maxwell wrote in his book 'The 360° Leader': Everything rises and falls on leadership. Little wonder leadership is one of the most actively discussed concept amongst young and old. Many nations of the world, including Nigeria, perform below par because of poor leadership. Many systems of the world, including the healthcare system, perform below par because of poor leadership. It is however timely that a leadership club would exist in tertiary institutions to actively groom young people to be the best leaders the world would ever have. The PharmaLead Club is the brainchild of the former dean of the Faculty of Pharmacy, University of Ibadan and current Vice-Chancellor of Chrisland University, Prof Chinedum Babalola. Still in its second year, the club has done commendably by ensuring that Pharmacy students in the University of Ibadan have the right perspective of leadership and and better positioned to actively and effectively take up leadership roles in the healthcare system and beyond. I'm glad to support my great friend, the governess of PharmaLead Club, University of Ibadan, Muslimat Muritadha. Kudos on a job well done! It was great to have amazing speakers like Pharm Taofeek Odukoya, the CEO of Vanguard Pharmacy, Pharm John Oluwadamilare, the CEO of Building Nations Initiative (BNI) and Daniel Emenahor, the Programme Officer of LEAP Africa. Thank you for all that you do to ensure that as contemporary leaders, we are able to meet and surpass the demands of the future. I sincerely hope that the PharmaLead Club would be replicated in other Pharmacy schools of the nation. #pharmalead #leadership #healthcare #pharmacist #pans #ipsf #universityofibadan

(@kamitakramai)

15 Hours Ago

Assalamualaikum guys . Kepada kakibola/kakifutsal , jom serbu IG @fbi_sports . Dengar cerita ig ni menjual kasut bola dan kasut futsal yang terbaik dari ladang 🔥 kasut yang trending pon diorang jual taw ! Kalo anda peminat setia bolasepak tak sah kalo anda tak memiliki sepasang kasut yang lawo overdose 😍 . . In syaa Allah dengan membeli kasut ni dapat sedikit sebanyak menambah keyakinan bro2 semua untuk beraksi 🔥tambah2 lagi bila awek2 dok usha dari jauh , manataw melting ke 🤪 . . Nak order boleh DM IG @fbi_sports @fbi_sports @fbi_sports Or WS 0179693782 (islam/eric) #kasutfutsal #kasutbola #kakifutsal #kakibola #kasutbolamurah #kasutfutsalmurah #kasutmurah #nike #adidas #puma #nikemurah #pumamurah #adidasmurah #kelme #pans #asics #joma #kasutviral #kasutfbi #fbi #uitm #uitmkelantan #uitmshahalam #palam #uitmbukitbesi #uitmdungun #uitmsriiskandar #uitmpp #uitmmelaka #uitmarau