Photos and Videos about

Had my panadol before sleep yesterday. . Tak demam. Tapi sakit kepala. So, there you go. EL hari ni. . While waiting for my appointment, let's work on these sambil ditemani aroma lavendar. . Received colour my my mood kit that I purchased from @illymuzliza.art before 2018 ends. . But today baru sempat nak menggodek. . I'm one of her owh so muslim fan. No wonder la jumpa this one pun terus jatuh hati. Hehe. . Will share more about it with you guys 💛 Nak grab New year hamper jimat RM 150? . Click link di bio / DM or http://www.wassap.my/0133536457 . #colourmymood #dandelion #maryjardin #jerawat #jeragat #parut #kulitkusam #produknatural #skincareselamat #chemicalfreeskincare #maryjardinkotabharu #kotabharu #kelantan #serumbest #whitehead #blackhead #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #naturalskincare #testimonimaryjardin #cosmetic #halalskincare #naturalmakeup #naturalbeauty #moisturiserfordryskin #glowingskin #newyearhamper #jimat150 #99.90only

DIY CREAM KECUTKAN JERAWAT . Kayu manis ni bersifat anti bekteria jadi ia boleh bertindak sebagai agent mengecutkan jerawat dan merawat radang merah-merah akibat jerawat. . Bahan : Madu & Serbuk kayu manis . Penyediaan : Gaul 1-3 sudu madu dengan 1-3 cubit serbuk kayu manis. Lepas dah gaul rata. Masukan dalam belas untuk mudahkan kita simpan. Bekas plastik tu abah beli kat kedai RM2 je. . Pakai pada bahagian jerawat 3-4jam sampai jerawat kering. . . . #skincareorganik #organik #timun #cucumber #cucumberfeedback #tipscantik #petuakulit #petuakulitcantik #petuakulitsihat #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahbersih #kulitkusam #kulitkering #tipskulitcantikmulus #hilangkanjerawat #nakcantikraya #tipssyantikema #teamon #teamrsema #naturalskincare

Assalammualaikum 💕 Esp Shaklee ialah Promo january, korang boleh dapat kan harga KASIH SAYANG Dari akma tau Untuk PROMO ESP ni 😘 . . Fyi kalau ape-ape set yang bersangkut paut dengan Esp pasti akan dapat harga KASIH SAYANG 😉 . . BELI 1 harga PROMO BELI 2 harga JIMAT BELI 3 HARGA SUPER JIMAT . . ESP Shaklee Normal price Rm 189 , BILE ADA PROMO NI OFCUS HARGA JAUH LEBIH MURAH 😘 . . Antara manfaat ESP SHAKLEE yang akma boleh kongsikan : . . ✔️ CERAHKAN KULIT ✔️ HITAMKAN RAMBUT ✔️ LEBATKAN RAMBUT ✔️ PUDARKAN PARUT ✔️ KURANGKAN JERAWAT ✔️ BERI TENAGA ✔️ KAWAL NAFSU MAKAN ✔️ BANYAKAN SUSU ✔️ KUATKAN RAHIM ✔️ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma) ✔️ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT dan JAYA NYA . . Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER dan TAHAN 2 bulan secanister rugi kalau lepaskan . Macam mane nak buat masker ya ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA. . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 . . SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma #vitaminc #vitamincorganik #vitamine #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Assalammualaikum 💕 Esp Shaklee ialah Promo january, korang boleh dapat kan harga KASIH SAYANG Dari akma tau Untuk PROMO ESP ni 😘 . . Fyi kalau ape-ape set yang bersangkut paut dengan Esp pasti akan dapat harga KASIH SAYANG 😉 . . BELI 1 harga PROMO BELI 2 harga JIMAT BELI 3 HARGA SUPER JIMAT . . ESP Shaklee Normal price Rm 189 , BILE ADA PROMO NI OFCUS HARGA JAUH LEBIH MURAH 😘 . . Antara manfaat ESP SHAKLEE yang akma boleh kongsikan : . . ✔️ CERAHKAN KULIT ✔️ HITAMKAN RAMBUT ✔️ LEBATKAN RAMBUT ✔️ PUDARKAN PARUT ✔️ KURANGKAN JERAWAT ✔️ BERI TENAGA ✔️ KAWAL NAFSU MAKAN ✔️ BANYAKAN SUSU ✔️ KUATKAN RAHIM ✔️ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma) ✔️ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT dan JAYA NYA . . Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER dan TAHAN 2 bulan secanister rugi kalau lepaskan . Macam mane nak buat masker ya ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA. . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 . . SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma #vitaminc #vitamincorganik #vitamine #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Arrhhhhh banyaknyer jeragat!!!! Pernah tak stress bila tengok cermin muka penuh jeragat. Padahal umur baru 30an. Macam-macam produk dah pakai tapi masih tak hilang jeragat nie Korang pernah dengar Meeracle Gemstone? Korang tahu tak dengan bahan-bahan yang terkandung dalam meeracle seperti batu permata ruby, pearl dan diamond jeragat korang dapat dirawat. Berkesan ke ? Tak ada side effect ke? Insyallah kalau korang konsisten menggunakan meeracle, jeragat korang akan hilang. Saya tak janjikan seminggu terus hilang tapi selagi kita konsisten dan bersabar insyallah keajaiban akan terjadi Tak ada side effect sayang dengan meeracle nie. Sebab meeracle nie diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan lulus KKM dan paling penting produk meeracle dikilangkan oleh meeracle sendiri. Tak ada campur dengan jenama lain Peringatan, meeracle hanya untuk orang yang sabar dan konsisten menggunakannya sahaja. Jom wasap untuk dapatkan meeracle anda dengan harga promosi free postage sehingga 10 feb ini 😊 .

SOALAN : Apa beza JERAGAT vs PIGMENTASI ? JAWAPAN : JERAGAT Dikenali sbgai freckles disebabkan faktor KETURUNAN yg dialami sejak kecil atau remaja. Ia adalah BINTIK2 HALUS berwarna COKLAT dan KEPERANGAN. Jika trlalu trdedah dgn cahaya matahari atau haba ia akan bertmbah GELAP dan dikhuatiri menkadi MELASMA (pigmentasi bertompok) PIGMENTASI Kelihatan bertompok atau melasma berpunca dr kerosakan kulit akibat dr penggunaan PRODUK yg mngndungi BAHAN PEMUTIH dan PENGELUPASAN. Faktor lain sbb KEHAMILAN, PEMAKANAN, PENGAMBILAN PIL PERANCANG serta KETidakSEIMBANGAN HORMON.. Semua ini tak boleh nak dielakkan , kecuali kite memilih product yang boleh membantu untuk mengurangkan masalah yang dihadapi oleh semua wanita . Untuk product yang terbaik adalah pengunaan MEERACLE GEMSTONE SERUM dalam penjagaan kulit wajah .

Hanya calit-calit 2 kali sehari menjaga kulit wajah anda sihat berseri-seri 😊 . Milikinya SEKARANG. Lebih cepat pakai, Lebh cepat Cantik. 😊 . Utk info dan testimoni lanjut follow @meeracle_kota.tinggi @meeracle_kota.tinggi @meeracle_kota.tinggi

LAGI TESTIMONI GEMPAK❗️❗️❗️ YANG GELAP DAH CERAH BERSERI😱 SANGAT LUAR BIASA PRODUK KARISMA NI KAN...SEBAB TU LAH RAMAI YG GELARKAN `PRODUK NGOSEK'😅😅😅 (PRODUK BERHANTU) Mana tak nya kalau dah sehari berpuluh2 testimoni masuk..ini BUKTI bahawasanya produk ni benar2 MENJADI!!! Lihat saja wajah2 sis kita ni semua chantikkkk, cukup perfect... x puas tengok ore kata,Haaaa dasyattt x penangan karisma. Karismacosmetic 👍👍👍 Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! Wsaap 0192152745 Fizah stokis karisma cosmetic #kualaselangor #stokiskarismacosmetickualaselangor #stokiskarismacosmetic #karismaempayarsdnbhd #karismacosmetic #skincareterbaik #jeragat #jerawat #kusam #parut #poriporiterbuka #kulithalus #kulitbersih #kulitflawless #kulitgebu #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatkronik #jerawatnanah #jerawatkecut #jeragatberkerak #jeragatkronik #jeragatdegil #parutjerawat #paruthitam #paruthilang #parutpudar

"SIS THAIPUSAM NI XDE DISKAUN KER?" sis ofer 30 unit je harga super murah.biasa RM69 satu unit . promo thaipusam 1 unit RM49 2 unit RM98 3 unit RM140 . 3 unit sis belanja postage terus how to oder? tekan link di bio or ws terus 📲 http://wasap.my/60169183825 . #profix #profixoriginal #profixmurah #profixmalaysia #profixkuantan #profixhq #teamalva #alvateam #liveitorfixit #jerawat #jerawatbatu #parut #parutberlubang #vitaminmuka #tipskecantikan #nakmaluapebossku

PROMOSI BERBAKI 10 HARI LAGI Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka: . 🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil: . 👉ESP pulihara dan pelihara rahim. . 🌼Untuk wanita yang sedang hamil . 👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin: . 👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran.. . 🌸Untuk wanita yang menyusu anak: . 👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'. . 🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: . 👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus: . 👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan. . 🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: . 👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang. . 🌼Untuk sesiapa yang nak cantik: . 👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi. . 🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa: . 👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga . 🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:. . 👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'. . Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa. . . Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊 . Boleh whsapp ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496 #espshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #tonakulittaksekata  #parut  #penuaan  #rahimlemah  #penyusuan  #kesuburan  #kulitberkedut  #cepatletihdanlesu  #gastrik

PROMOSI BERBAKI 10 HARI LAGI Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka: . 🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil: . 👉ESP pulihara dan pelihara rahim. . 🌼Untuk wanita yang sedang hamil . 👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin: . 👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran.. . 🌸Untuk wanita yang menyusu anak: . 👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'. . 🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: . 👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus: . 👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan. . 🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: . 👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang. . 🌼Untuk sesiapa yang nak cantik: . 👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi. . 🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa: . 👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga . 🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:. . 👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'. . Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa. . . Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊 . Boleh whsapp ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496 #espshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #tonakulittaksekata  #parut  #penuaan  #rahimlemah  #penyusuan  #kesuburan  #kulitberkedut  #cepatletihdanlesu  #gastrik

Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! @kedai_peninggie.my01 @kedai_peninggie.my01 @kedai_peninggie.my01 #spirulina #spirulinamalaysia #spirulinabrunei #spirulinasingapore #spirulinatiens #putihgebu #parut #jeragat #parutjerawat #gebugebas #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah

Nilahh #free pouch bag korang akan dapat tuu. Beli #dianzmaskmoist rm59 pon dah dapat free tauuu. Sekarang promo baru. Beli dua botol #dianzvitamin pom dapat free pouch bag ni. Dahlahh begg merelip, blink2 dari jauh dah nampakk oiii😍 #teamadda #agentdianzganu #parutluka #hilangkanparut #serumparut #ubatparutjerawat #ubatparut #prilaga #parut #parutlekuk #parutjeragat #parutjerawathilang #parutberlubang #paruthitam #paruthilang #parutjerawat #parutpudar #hilangparut

We have 5 shades for sobella lipmatte 5.0. Can u guess what is missing? 💋💄

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

Akak tahu x ? SPIRULINA memiliki kandungan utama Antrospira sp, yang memiliki kandungan nutri yang tinggi meliputi protein ganggang biru, karbohidrat, asam lemak, vitami A, B, E serta aneka ragam mineral, klorofil dan beta carotene. Sehingga memiliki kandungan nutrisi yang tinggi, sangat baik untuk menjaga kesehatan kulit. . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #spirulina #spirulinamalaysia #spirulinabrunei#spirulinasingapore #spirulinatiens #putihgebu#parut #jeragat #parutjerawat #gebugebas#kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #jerawat #kulitsihat #selangor #negerisembilan #peninggibadanmalaysia #maskerwajah #wajahputih

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Pm meh. . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

Nak jimat ? 😍 ini lah masanya ! 18% discount from Mary Kay 😬. Cepat cepat grab sebelum OUT OF STOCK okies ? Setiap produk Mary Kay yang tengah promo sekarang boleh tahan penggunaan sehingga 6 bulan tau ! Sangat jimat jika dibahagikan selama 6 bulan 😄. . . Masalah pori besar - TIMEWISE MICRODERMBRASION. Masalah lingkaran bawah mata - FIRMING EYE CREAM. Masalah tangan kasar dan gelap - SATIN HANDS SET. Masalah kedutan yang dalam - DEEP WRINKLE FILLER. . . Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding Product Okies 😘 dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti. . 🌸Pilihlah yang Terbaik untuk skin uolss🌸. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm dina cepat . . . Dina Hisam, 011.11052753 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 . . . . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#kuis#marykaycheras#nightsolution#jerawat#jeragat#parut#marykaybeautyconsultant#trustedbc#cincinemas916

PROMOSI BERBAKI 10 HARI LAGI . Antara sebab kenapa ramai orang memilih ESP sebagai supplement mereka: . 🌼Untuk wanita yang ingin atau merancang hamil: . 👉ESP pulihara dan pelihara rahim. . 🌼Untuk wanita yang sedang hamil . 👉ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . 🌼Untuk ibu yang nak masuk dewan besalin: . 👉ESP memberi tenaga segera yang berpanjangan. Ini dapat membantu memberi tenaga kepada ibu-ibu untuk melalui detik kelahiran.. . 🌸Untuk wanita yang menyusu anak: . 👉ESP bantu meningkatkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, maka kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. ESP sebagai 'Milk Booster'. . 🌼Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon: . 👉ESP diperbuat daripada kacang soya yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita, keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . 🌼Untuk sesiapa yang mahu kurus: . 👉ESP buat rasa kenyang lebih lama. Selain itu, ia dapat mengurangkan nafsu makan. . 🌼Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: . 👉ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrien dalam badan kita. Bila nutrien mencukupi, badan kuat melawan penyakit yang datang. . 🌼Untuk sesiapa yang nak cantik: . 👉ESP buat kulit jadi anjal, gebu dan lebih cerah. Nampak berseri-seri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tampal makeup tebal-tebal lagi. . 🌼Untuk sesiapa yang nak berpuasa: . 👉ESP bekalkan tenaga berpanjangan, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga sepanjang berpuasa tetap ada. Tapi ki tetap bertenaga . 🌼Untuk sesiapa yang sentiasa sibuk:. . 👉ESP boleh dijadikan instant breakfast, instant lunch ataupun instant dinner yang mudah disediakan. Hanya 'Shake & Take'. . Jadinya anda tidak akan skip breakfast, lunch mahupun dinner kerana kesuntukan masa. . . Untuk dapatkan rangkaian produk shaklee dan konsaltan percuma😊 . Boleh whsapp ke 0103806496 Atau tekan sahaja link ni http://www.wasap.my/ 60103806496 #espshaklee  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitberminyak  #kulitkering  #tonakulittaksekata  #parut  #penuaan  #rahimlemah  #penyusuan  #kesuburan  #kulitberkedut  #cepatletihdanlesu  #gastrik

Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! @kedai_peninggie.my01 @kedai_peninggie.my01 @kedai_peninggie.my01 #spirulina #spirulinamalaysia #spirulinabrunei #spirulinasingapore #spirulinatiens #putihgebu #parut #jeragat #parutjerawat #gebugebas #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ? Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA ! 📱whatsapp: +60 10-2482577 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Pm meh. . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . For more information sila chat . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 📱whatsapp: +60 10-2482577 #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut . .

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Pm meh. . 📱whatsapp: +60 10-2482577 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

MASKER SPIRULINA . 👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil 👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai 👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau 👉 100dijamin selamat dan berkesan! . . Berfungsi untuk ❤ Menghilangkan jeragat ❤ Merawat jerawat ❤ Memudarkan parut jerawat ❤ Memberi effect pinkish pada wajah ❤ Glowing kulit dan anti penuaan ❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah . . . 🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊 . . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

SPIRULINA Penjagaan Kulit - Mencerahkan Kulit Wajah, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! . Ingin Putihkan Kulit? SPIRULINA Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! . ➡Bertindak Memutihkan Kulit Wajah Secara Rata ➡Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat ➡Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. ➡Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi ➡Mudah Dipakai. Mudah Dibawa Ke Mana Sahaja. . 🎊🎉 . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

KOMBO MINI BUNDLE . 3 MOISTURIZER CREAM 15g yang berharga RM39 setiap satu . JIMAT RM59! . . ☎ 0126897002 📫Daily Postage(Mon-Fri)

Antara penyebab berlakunya jeragat ialah salah guna skincare. Jangan memain tau, skincare pun boleh rosakkan kulit . Banyak cara untuk pudarkan jeragat walaupun tak boleh hilangkan sepenuhnya jeragat tu. Kalau rajin boleh amalkan petua guna bahan-bahan dapur. Tapi kalau masa terhad tak sempat nak perah menumbuk bagai, guna je cara yang mudah dan cepat . Caranya guna skincare. Pilih skincare yang tinggi kandungan vitamin c. Vitamin C dapat membantu menanggalkan secara lembut lapisan jeragat pada permukaan kulit. Vitamin c jugak dapat mengawal pengeluaran melanin penyebab jeragat . Dah tau kan bahan apa untuk pudarkan jeragat? Boleh ler risik-risik vit C serum Annona . Risik kat wasap ni okay ⬇⬇⬇ . WhatsApp 0126897002 @ tekan link di bawah ya http://Annonafb.wasap.my http://Annonafb.wasap.my

Teringin nak kulit glowing dalam masa yang singkat? Nak hapuskan JERAWAT JERAGAT dan PARUT ? . ✅Tanpa pengelupasan ✅Tanpa keringkan kulit ❌Tak perlu krim siang ❌Tak perlu krim malam ❌Tak perlu cucuk ❌Tak perlu buat rawatan spa Hanya sapu 2x sehari je! Jom Kami guide macam mana nak dapat kulit macam nie. Jimat RM29‼️ Set ada Serum dan Cleanser. Bole tahan sampai 2 bulan guna. Berminat bole contact ⤵ +601120915471 . .

THE AMPOULE Kini menemui anda! Ingin rawat dan cantik secara CEPAT tapi SELAMAT? . . Kami bawakan kini Ampoule dengan bahan Aktif yang lebih ‘concentrated’ dengan molekul yang lebih halus mampu bertindak dengan lebih PANTAS dan kesan yang lebih WOW! . . MULBERRY WHITENING AMPOULES . 🔺Jeragat 🔺Parut 🔺Mencerah 🔺Tona tak sekata #jerawathilang #jerawat #masalahjerawat #mukagelap #parut #paruthitam #jeragat #kulitkering #kulitkusam #masalahjerawat #jerawatsembuh #jeragat #jerawathilang #masalahkulitkusam #masalahsunburn #kulitkering #masalahjeragat #masalahsunburn #kulitkering #masalahjeragat #busybodyseremban #busybodyselangor #busybodynilai #busybodycyberjaya #busybodyputrajaya #ampoule #busybodyampoule #busybodypeeloffmask #peeloffmask

VITAMIN C UNTUK KULIT DAN WAJAH. Kulit cerah sekata. *Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin. Kulit muda & tegang. *Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda. Kulit cantik & sihat. *Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda. Kulit lembab & lembut. *Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda. Kulit bebas jerawat. *Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat. Kulit bebas jeragat. *Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten. . . Ciri-ciri istimewa VCS Annona : . - Colourless ( berwarna jernih ) - Cepat meresap ke dalam kulit - Tidak meninggalkan kesan berminyak - Mudah untuk pakai mekap . . Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona : . ✔ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk) . ✔ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam) . ✔ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa) Nak tahu lebih lanjut, tekan link di bawah ya http://Annonafb.wasap.my 💋💋

Assalammualaikum 💕 Esp Shaklee ialah Promo january, korang boleh dapat kan harga KASIH SAYANG Dari akma tau Untuk PROMO ESP ni 😘 . . Fyi kalau ape-ape set yang bersangkut paut dengan Esp pasti akan dapat harga KASIH SAYANG 😉 . . BELI 1 harga PROMO BELI 2 harga JIMAT BELI 3 HARGA SUPER JIMAT . . ESP Shaklee Normal price Rm 189 , BILE ADA PROMO NI OFCUS HARGA JAUH LEBIH MURAH 😘 . . Antara manfaat ESP SHAKLEE yang akma boleh kongsikan : . . ✔️ CERAHKAN KULIT ✔️ HITAMKAN RAMBUT ✔️ LEBATKAN RAMBUT ✔️ PUDARKAN PARUT ✔️ KURANGKAN JERAWAT ✔️ BERI TENAGA ✔️ KAWAL NAFSU MAKAN ✔️ BANYAKAN SUSU ✔️ KUATKAN RAHIM ✔️ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma) ✔️ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT dan JAYA NYA . . Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER dan TAHAN 2 bulan secanister rugi kalau lepaskan . Macam mane nak buat masker ya ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA. . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 . . SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma #vitaminc #vitamincorganik #vitamine #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

Assalammualaikum 💕 Esp Shaklee ialah Promo january, korang boleh dapat kan harga KASIH SAYANG Dari akma tau Untuk PROMO ESP ni 😘 . . Fyi kalau ape-ape set yang bersangkut paut dengan Esp pasti akan dapat harga KASIH SAYANG 😉 . . BELI 1 harga PROMO BELI 2 harga JIMAT BELI 3 HARGA SUPER JIMAT . . ESP Shaklee Normal price Rm 189 , BILE ADA PROMO NI OFCUS HARGA JAUH LEBIH MURAH 😘 . . Antara manfaat ESP SHAKLEE yang akma boleh kongsikan : . . ✔️ CERAHKAN KULIT ✔️ HITAMKAN RAMBUT ✔️ LEBATKAN RAMBUT ✔️ PUDARKAN PARUT ✔️ KURANGKAN JERAWAT ✔️ BERI TENAGA ✔️ KAWAL NAFSU MAKAN ✔️ BANYAKAN SUSU ✔️ KUATKAN RAHIM ✔️ NAIKKAN MUSCLE (bagi yang nak sado tips special dari akma) ✔️ KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT dan JAYA NYA . . Bestnya lagi ESP bukan untuk consume je tapi boleh BUAT MASKER dan TAHAN 2 bulan secanister rugi kalau lepaskan . Macam mane nak buat masker ya ? SPECIAL CONSULTANT UNTUK CUSTOMER AKMA SAHAJA. . . Akma Whatsapp ▶️ 01123780862 . . SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma #vitaminc #vitamincorganik #vitamine #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau. Pm meh. . . #tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

TIMUN UNTUK MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA . . Punca liang pori-pori besar * Kotoran * Terdedah kepada cuaca panas * Kulit yang berminyak * Faktor Penuaan * Genetik * Mengamalkan diet yang tidak sihat dan pengambilan gula berlebihan * Perubahan hormon semasa hamil . Sapa nak segak macam ni dengan RS Cucumber modal RM50 je sebulan? Komen "saya nak" kat bawah. . . Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio. . . P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Abah bagi free gift facebrush bernilai RM20. Sapa cepat dia dapat. . . Follow @rscucumber_ipoh . #rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat - #rscucuberipoh

Mulakan hari anda dengan kulit segar dan bersih. Meeracle Facial Cleanser akan membersihkan kulit anda dari kekotoran tanpa mengeringkan kulit. . . . WHATSAPP | 019.639.7673 Or klik link di bio

. Yang baru mengenali HERV NATURAL🌱 Ada 3 items kesemuanya: Dimulakan dengan Aktif ingredients, nama produk, fungsi utama dan harga. 1) 🍊 (Oren), Oil cleanser = Double cleansing untuk remove impurities, pori tersumbat dan memberikan effect brightening = RM 79 2) 🍑 (peach), Exfoliator/ gentle scrub = Remove dead cells secara lembut = RM 69 3) 🌹( rose), Essence = Mengoptimumkan penyerapan serum, agen penaik seri dan melembabkan, texture lebih ringan berbanding serum = RM 39 (kecil) / RM 79 (besar) Nak combo (🍑+ 🍊) RM 145 Mahu ber DOUBLE CLEANSING CLEANSING + EXFOLIATING + MOISTURISING skin dengan HERV NATURAL? Tekan link bawah for consultation: Berminat klik jer http://www.wasap.my/60197196274. #sayangkulit #kulitsihat #hervnatural #skincare #teamohlalaladyboss #kulitmulus #kulithalus #jerawat #tiadajerawat #bebasjerawat #serums #serumantijerawat #serumjerawat #serumparutjerawat #parut #parutjerawat #paruthilang #serumpemutihwajah #kulitputih

Pagi2 ni jom manjakan kulit muka dgn beadoll serum. . Kata nk kulit glowing, so perlu rawat skin kita dulu. #beadollserum mampu merawat kulit kita. Mur mur je uolls😍.. #beadollserum #beadollproduk #kulitkusam #kulitberminyak #jerawat #parut #jeragat #kulitcantik #tispkulitcantik #beadollthebest

Nak #kulitcantik berseri dari dalam, anda perlukan protein berkualiti seperti ESP . 6 keistimewaan Energizing Soy Protein (ESP) ===== . 1) Menyediakan 14g protein soya dengan indeks glisemik rendah (39) . 2) Membekalkan kesemua 9 asid amino 'perlu' yang tak dapat dihasilkan oleh badan . 3) Setiap hidangan membekalkan 50% saranan keperluan kalsium harian iaiti sebanyak 500mg . 4) Dihasilkan dari soya nonGMO di bawah kawalan ketat IPP (Identity Preservation Program) . 5) Nilai PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0, setaraf nilai protein dari sumber haiwan . 6) Berkesan menurunkan paras kolesterol (Berdasarkan kajian, disyorkan 25gram soya sehari mampu memberi kesan ini) . Ain 0164214704 . #espshaklee #pengedarshakleebutterworth #pengedarshakleepenang #shakleepenang #shakleebutterworth #setkurus #setmenyusu #sethamil #promosishaklee #shakleemurah #jerawat #jeragat #parut

Dulu masa sekolah. Min selalu pesan pada mak . Simpan air beras. Min nak buat basuh muka. Abah terbaca petua ni dulu dalam paper. Abah selalu amalkan. . Kalau korang perasan, Banyak sabun beraskan? Sebab beras secara semula jadi boleh mengurangkan kulit berminyak dan mencerahkan wajah. . . Kalau korang nak muka bersih cerah. Amalkan guna air beras ni setiap hari. InshAllah na. . . FOLLOW Follow : @rscucumber_ipoh . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik #rscucumberipoh #rstimun

Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !! @kedai_peninggie.my01 @kedai_peninggie.my01 @kedai_peninggie.my01 #spirulina #spirulinamalaysia #spirulinabrunei #spirulinasingapore #spirulinatiens #putihgebu #parut #jeragat #parutjerawat #gebugebas #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah

Dulu min pun pakai timun yang min buat sendiri kat rumah. Min beli timun biasa tu. Lepas tu Min tenyeh getah timun kat bahagian yang ada jerawat. Hasilnya. 1-2 hari jerawat kecut sepenuhnya. . Pernah cuba? . . Follow @rscucumber_ipoh . #rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #rscucuberipoh

3 Bahan ni boleh bantu kurangkan sunburn. . . 1. Timun Kisar timun sehinggar hancur dan campur dengan 2sudu madu. jadikan seperti masker dan pakai 30 minit pada wajah. 2. Tembikai Hiris tembikai nipis dan tekap pada wajah. Biar selama 15 minit.Tembikai mengandungi zat astrigen yang boleh sejukan muka terbakar akibat cahaya matahari. 3. Yogurt Campurkan yogurt dengan air perahan timun. Gaul rata dan jadikan masker. Kulit akan jadi lebih lega dan tenang. . . Cuba tag 3 kawan hampa sat. Mana tau terbetuah nana hadiahkan 1 set rscucumber. Elok untuk sunburn. . . FOLLOW Follow : @rsteamon.penang Follow : @rsteamon.penang Follow : @rsteamon.penang . #tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

Arrhhhhh banyaknyer jeragat!!!! Pernah tak stress bila tengok cermin muka penuh jeragat. Padahal umur baru 30an. Macam-macam produk dah pakai tapi masih tak hilang jeragat nie Korang pernah dengar Meeracle Gemstone? Korang tahu tak dengan bahan-bahan yang terkandung dalam meeracle seperti batu permata ruby, pearl dan diamond jeragat korang dapat dirawat. Berkesan ke ? Tak ada side effect ke? Insyallah kalau korang konsisten menggunakan meeracle, jeragat korang akan hilang. Saya tak janjikan seminggu terus hilang tapi selagi kita konsisten dan bersabar insyallah keajaiban akan terjadi Tak ada side effect sayang dengan meeracle nie. Sebab meeracle nie diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan lulus KKM dan paling penting produk meeracle dikilangkan oleh meeracle sendiri. Tak ada campur dengan jenama lain Peringatan, meeracle hanya untuk orang yang sabar dan konsisten menggunakannya sahaja. Jom wasap untuk dapatkan meeracle anda dengan harga promosi free postage sehingga 10 feb ini 😊 .

SOALAN : Apa beza JERAGAT vs PIGMENTASI ? JAWAPAN : JERAGAT Dikenali sbgai freckles disebabkan faktor KETURUNAN yg dialami sejak kecil atau remaja. Ia adalah BINTIK2 HALUS berwarna COKLAT dan KEPERANGAN. Jika trlalu trdedah dgn cahaya matahari atau haba ia akan bertmbah GELAP dan dikhuatiri menkadi MELASMA (pigmentasi bertompok) PIGMENTASI Kelihatan bertompok atau melasma berpunca dr kerosakan kulit akibat dr penggunaan PRODUK yg mngndungi BAHAN PEMUTIH dan PENGELUPASAN. Faktor lain sbb KEHAMILAN, PEMAKANAN, PENGAMBILAN PIL PERANCANG serta KETidakSEIMBANGAN HORMON.. Semua ini tak boleh nak dielakkan , kecuali kite memilih product yang boleh membantu untuk mengurangkan masalah yang dihadapi oleh semua wanita . Untuk product yang terbaik adalah pengunaan MEERACLE GEMSTONE SERUM dalam penjagaan kulit wajah .

BEKAS JERAWAT HILANG! JERAWAT DAH TAK SINGGAH LAGI! . Sebab tu ramai suka ESP. Sangat bagus untuk kulit. Rajin amik ESP hasilnya: . 👸Kulit makin cerah 👼Parut makin pudar 👱Kulit lebih tegang anjal 👴Jerawat makin baik 👲Kulit tak kusam 👳Kulit makin sekata tona 👷Jeragat makin pudar 👮Kulit kurang berminyak 💂Kulit tak kering 👄Baiki sunburn . . Yang ada masalah kulit bolehlah amik ESP dulu untuk rawat! . . ESP TENGAH PROMOSI SEKARANG!! HARGA MURAH2 TAU!! . . Gee Shaklee 013-5707812 . . #espshaklee #kulitkusam #kulitkusam #kulitberjerawat #kulitberminyak #kulitkering #jerawathilang #jerawat #parut #parutjerawat #parutpudar #paruthilang #shaklee #shakleemurah #shakleesarawak #shakleeselangor .

Alhamdulillah im so happy. Byk sgt feedback vit ni 😭. Thank you semua selalu tak putus share feedback & recommend vit ni. Moga bertambah2 cantik insyaAllah❤️☺️ . Esok ada postage. Yg nak join postage boleh whatsapp sheera. Harga combo ada lagi. Haritu sbnrnya harga naik tp sheera tak sanggup nak naikkan harga lagi sbb cust sheera ramai jugak yg students & suri rumah. So sheera cuba terbaik utk kekalkan harga combo yg murah tu ye. Sheera perlukan support awak semua💪🏼💪🏼😊❤️ . #vitcrosehip #vitc #jerawat #jeragat #parut #sunburn #eczema #resdung #alergik #haneesyahanee #dewiremaja

KHAS UNTUK WANITA YG INGINKAN KULIT BERSIH CERAH DAN BERSERI . . . 💖MEERACLE GEMSTONE SERUM MESRA WUDUK💖. . Serum yg berasaskan GEMSTONE ( berlian, ruby dan mutiara ) adalah serum wajah yg dapat membuatkan mimpi menjadi kenyataan! KENAPA GEMSTONE? . 💎 Berlian 💎. Berlian sangat sesuai untuk proses pencerahan kulit wajah. Jika Anda memiliki kulit yang sensitif, maka berlian adalah batu permata yang sesuai untuk Anda. Berlian boleh digunakan untuk memperbaiki warna kulit yang tidak sekata, kulit kering, atau bintik-bintik hitam.. . . Serum yang menggunakan berlian juga boleh menghilangkan kedutan-kedutan di wajah Anda. 1. Membersihkan, menghaluskan, dan mencerahkan kulit wajah. 2. Mengurangi timbulnya jerawat dan membantu memperkecil pori kulit. 3. Menghilangkan noda hitam dan vlek-vlek pada wajah. 4. Mengatasi masalah kulit kusam dan risiko pigmentasi. 5. Menghilangkan lapisan kulit mati dan merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru. 6. Memperbaiki bekas jerawat dan cacar. 7. Memperlambat proses penuaan dini, sehingga wajah tampak awet muda. 8. Membantu pembentukan kolagen baru dalam lapisan kulit. . 💎 Ruby 💎. Cahaya merah yang diberikan oleh permata berwarna merah ini akan meremajakan kulit wajah, merawat kulit yang terinfeksi, dan melancarkan aliran darah. Ruby juga merupakan pelembab kulit yang baik dan kaya dengan vitamin A. Batu permata ini sangat sesuai untuk mencegah penuaan. . 💎 PEARL 💎 . . Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit. . ⚠ Ini dia beberapa manfaat mutiara bagi kulit: 1. Membantu menstimulasi kolagen sehingga kulit tetap lembap, halus, dan kenyal. 2. Melindungi kulit dari radikal bebas. 3. Membantu menghilangkan noda hitam pada kulit wajah, meningkatkan proses regenerasi sel kulit, dan membuat kulit tampak cerah. 4. Memperhalus tekstur kulit yang cenderung kusam dan kasar. 5. Kandungan amino acid dan protein dalam mutiara mampu bersinergi membantu proses revitalisasi kulit Dah paham kan? So sebab tu lah MEERACLE GEMSTONE SERUM ni special! . . Nak info lebih klik link di bio

BRICK RED IN ACTION 🔥 . Merah batu bata yang sesuai untuk semua tone kulit. . . Kalau nak risik2 dulu pun boleh. Klik link dekat bio 📩 . . #sobella | #sayajualmurah | #eyeshadow | #sayapakaisayajual | #bazarpaknilmurah | #parut | #flawlessmakeup | #bazaaronline | #bazarpaknil | #sayajualprodukkecantikan | #promosi | #foundation | #makeuptutorial | #makeupartist | #foundationmurah | #giftreview | #aurainstabatch6 | #ipoh | #kualalumpur | #manjung |#penang | #perak | #uitm | #unikl | #makeuplover | #muamalaysia | #muashahalam | #muaperak | #muakedah

Luka cepat sembuh. . . Tak sampai seminggu luka jatuh motor dh kembali pulih. . Cuma menggunakan copaiba, lavender dan frankincense oil. . Mahu cari eo untuk hilangkan parut? . Meh dm kak yong. . . #younglivingmalaysia #younglivingkulim #younglivingsungaiara #younglivingalorsetar #younglivingbertam #younglivingipoh #younglivingdamansara #younglivingpenang #parut #accident

GOOD MORNING MONDAY! 😍 - Tiba-tiba diserang miss J dengan jayanya!!! 😰 But then dengan adanya Purifying Detox Mask boleh mengecutkan jerawat. Tumeric amat bagus😱 Kombinasi Detox Mask + Coffee Scrub amat membantu merawat & mengurangkan parut hitam serta jerawat 😍 - - - - #temyraclesarawak #temyraclekuching #temyraclekotasamarahan #temyraclekuchingagent #kuchingonlineshop #kuchingonlineshopping #teamnana #temyraclesayamesticari #temyracle #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #natural #productnatural #semulajadi

20box Ready Stock ❤❤ Sesiapa tengah cari sabun CLEO SECRET ,boleh whatsapp sha lelaju 📲+6013-9904763 Apa yg bestnyer CLEO soap ni? Ckeo bukan sekadar whitening soap, malah ia boleh merawat masalah³ kulit seperti jerawat,jeragat,parut lama & baru,panau,sunburn & kulit sensitif seperti ekzema,alergik,ruam & kudis3 pun sesuai.. Badan & muka boleh amalkan 🎀 #cleosecret #cleosecretterengganu #pujaanhatikanda #whiteningsoap #parut

Ainaa Serum READYSTOCK 🔥 Buy 1 Free 2. Grab yours now 😆 . Cod: Area Kota Tinggi & Desaru Postage: Seluruh Malaysia ✨ . Jom Cantik dengan Ainaa Serum 💕

Bismillah Allahummakfini bi halaalika a'n haraamika Wa aghnini bi fadhlika a'mman siwaak Ya Allah Cukupkanlah aku dengan rezkiMu yang halal hingga aku terhindar dari yang haram. Kayakanlah aku dengan anugerahMu hingga aku tidak meminta kepada selainMu. Aamin Ya Rabbal A'lamin... #rscucumber#rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #dyrarose #tipsdapodyrarose #jeragat #sunburn

RESEPI OVERNIGHT BARLI WITH ESP 🍶 - selalu buat overnight oats kan? harini hana nak share overnight barli pulak. sedap tau. korang wajib cuba. - bahannya: Barli ESP shaklee Chia seed Pisang - so simpan semalaman dan bolej jadilan sarapan. memang kenyang lama tau. berkhasiat pun ye jugak. mesti cuba okei! 🤗 - ESP ada promo tau sekarang ni. Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul, . (COD AREA BAGAN SERAI, TAIPING DAN PARIT BUNTAR) Hana 0174434992 SID 1253416 . #espshaklee #resepisedap #resepiespshaklee #nakcantik #jerawat #parut #minumanprotein #jomsihat #bazarpaknil #sayanakcantik #nakkulitcantik #bebasjerawat #kulitberseri #teaminstamf #instaphoto #codbaganserai #codtaiping #codparitbuntar #codshaklee #shakleeperakutara

Cantik seindah bidadari syurga katanyaa..... Bila dh cantik pon ad jgk mulut2 jahat berckap knn... Cantik salah buruk lagi la salah.. Ehhh joyahh cantik kulit ko skrg g cucuk kt mana eh... Haiiyooo....sentap taw..kita pnye la berusaha nk cantik..dia senang2 je tuduh kita g cucuk🤣🤣 Lau nk tahu kita amalkan apa untuk cantiikk...maiii laaaa la risik2 sis yaaa...harga mampu milik taw uolsss...y penting no cucuk2‼️‼️‼️ ‼️‼️Snowhite‼️‼️ “Inpirasi cantik tanpa suntikan . . Whatsapp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodshahalam #snowwhitecodsetiaalam #snowwhitecoduitm #snowwhitecodklang #inspirasicantiktanpasuntikan #snowwhiteviral #snowybodylotion

Inilah adalah 🌺 SNOWY BODY LOTION 🌺 ⛄ Losyen pemutih yang berkesan utk mencerahkan kulit. ⛄ Baunya juga wangi bak perfume 😊 ⛄ Kesan PENCERAHAN 50x ganda ⛄ Tak melekit dan berminyak. ⛄ HANYA DENGAN 1 SAPUAN akan ada perubahan - . . Whatsapp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodshahalam #snowwhitecodsetiaalam #snowwhitecoduitm #snowwhitecodklang #inspirasicantiktanpasuntikan #snowwhiteviral #snowybodylotion

Memang BEST SANGAT YAK AMAAT SCRUB WALNUT by IMANNI ni . Memang sangat sesuai untuk orang yang super duper pemalas detox muka guna masker . Awak tinggal picit je scrub ni kat tangan . Lepastu gosok gosok je muka tu . Hasilnye hilang la segala mak nenek blackhead & whitehead yang selama ni tumbuh subur diwajah awak tu . Selain tu ia juga boleh merawat jerawat , jeragat dan kulit kusam . Yang paling best kulit awak terasa licin , lembut serta bernafas 200% daaan bila mekap wajah bertambah lebih cantik dari biasa ❤ Murah je SCRUB WALNUT ni . HARGA PENGENALAN HANYA RM38 . Normal PRICE RM50 . Nak dapat lebih lagi kulit sihat boleh dapatkan set CNY SALES . setiap CNY SALES korang akan dapat FREE FEMININE WASH!! suka tak 😄 Kalau suka wassap cikla lelaju tau 01110388115 PRODUK LAKU KERAS . JANGAN SAMPAI TAK SEMPAT BELI SUDAHLAYER EXCLUDE POSTAGE #foundationmurahmalaysian #kosmetikmalaysia #lipmatte #lipbalm #lipstict #kosmetikviral #produkviral #pipimerah #cantikkankulit #comelpipimerah #bazarpaknil #jerawat #jeragat #parut #blackhead #uitm #upm #uum #utm #unimap #unisel #imanniskinz

Bersinar sepanjang hari sis... Nak tahu rahsia disebaliknyaaa maiii hakak nk share... Sis ada masalah kulit xsekata❓❓ Kulit hitam sunbun❓❓❓ Haaaaa kalau ada maiii hakak nk bg masalah sis semua selesai dgn begitu mudahhh.... Pm or ws hakak cpt Nk jelita semudah ABC‼️‼️ ‼️ . . Whatsapp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodshahalam #snowwhitecodsetiaalam #snowwhitecoduitm #snowwhitecodklang #inspirasicantiktanpasuntikan #snowwhiteviral #snowybodylotion

Memang BEST SANGAT YAK AMAAT SCRUB WALNUT by IMANNI ni . Memang sangat sesuai untuk orang yang super duper pemalas detox muka guna masker . Awak tinggal picit je scrub ni kat tangan . Lepastu gosok gosok je muka tu . Hasilnye hilang la segala mak nenek blackhead & whitehead yang selama ni tumbuh subur diwajah awak tu . Selain tu ia juga boleh merawat jerawat , jeragat dan kulit kusam . Yang paling best kulit awak terasa licin , lembut serta bernafas 200% daaan bila mekap wajah bertambah lebih cantik dari biasa ❤ Murah je SCRUB WALNUT ni . HARGA PENGENALAN HANYA RM38 . Normal PRICE RM50 . Nak dapat lebih lagi kulit sihat boleh dapatkan set CNY SALES . setiap CNY SALES korang akan dapat FREE FEMININE WASH!! suka tak 😄 Kalau suka wassap cikla lelaju tau 01110388115 PRODUK LAKU KERAS . JANGAN SAMPAI TAK SEMPAT BELI SUDAHLAYER EXCLUDE POSTAGE #foundationmurahmalaysian #kosmetikmalaysia #lipmatte #lipbalm #lipstict #kosmetikviral #produkviral #pipimerah #cantikkankulit #comelpipimerah #bazarpaknil #jerawat #jeragat #parut #blackhead #uitm #upm #uum #utm #unimap #unisel #imanniskinz

Sape dah pernah cuba SNOWHITE table ni?? Spe yg dh pnh cuba msti dh thu apee yg best kn snowwhite ni..😍😍 jgn risaw snowhite ni bkn laa pil yg sebarangan,tpi snowhite ni adalah sejenis supliment Sperti vitaminc C,hanya kemam2 sajaa..mcm gula2 strawberry taw raSa dia..rugi taw yg msih belum cuba tu..nk try?? cpt2 ws skrggg naaa 👇👇 . . Whatsapp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodshahalam #snowwhitecodsetiaalam #snowwhitecoduitm #snowwhitecodklang #inspirasicantiktanpasuntikan #snowwhiteviral #snowybodylotion

Memang BEST SANGAT YAK AMAAT SCRUB WALNUT by IMANNI ni . Memang sangat sesuai untuk orang yang super duper pemalas detox muka guna masker . Awak tinggal picit je scrub ni kat tangan . Lepastu gosok gosok je muka tu . Hasilnye hilang la segala mak nenek blackhead & whitehead yang selama ni tumbuh subur diwajah awak tu . Selain tu ia juga boleh merawat jerawat , jeragat dan kulit kusam . Yang paling best kulit awak terasa licin , lembut serta bernafas 200% daaan bila mekap wajah bertambah lebih cantik dari biasa ❤ Murah je SCRUB WALNUT ni . HARGA PENGENALAN HANYA RM38 . Normal PRICE RM50 . Nak dapat lebih lagi kulit sihat boleh dapatkan set CNY SALES . setiap CNY SALES korang akan dapat FREE FEMININE WASH!! suka tak 😄 Kalau suka wassap cikla lelaju tau 01110388115 PRODUK LAKU KERAS . JANGAN SAMPAI TAK SEMPAT BELI SUDAHLAYER EXCLUDE POSTAGE #foundationmurahmalaysian #kosmetikmalaysia #lipmatte #lipbalm #lipstict #kosmetikviral #produkviral #pipimerah #cantikkankulit #comelpipimerah #bazarpaknil #jerawat #jeragat #parut #blackhead #uitm #upm #uum #utm #unimap #unisel #imanniskinz

Snowwhite ni adalah satu vitamin tanpa suntikan , "Tak perlu takut side effect dia,side effect die buat kulit korang jadi cantik putih sihat shj 😍😍" "mek sndri pon amalkn produk ni bukan la Mek riview smata mata.nop!! ni mek share ape yg mek amalkan sahaja..simpan duit korang hanya RM59 shj untuk sebulan untuk kecantikan diri korang.." Snowwhite ni 2in1,cantik luar dan dalaman ,jadi jimat kan ..jom brsnowhite . . Whatsapp 018 254 4821 Facebook Wan Rasyiqah . . #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #umppekan #snowwhitecodshahalam #snowwhitecodsetiaalam #snowwhitecoduitm #snowwhitecodklang #inspirasicantiktanpasuntikan #snowwhiteviral #snowybodylotion