#perebutan

262 posts tagged with #perebutan

Photos and Videos about #perebutan

Reno Pulata
(@renopulata)

4 Days 18 Hours Ago

gk kebagian bangku di acara matanajwa topik#perebutan tahta jawa

keiramanuella
(@keyunyuunyu)

11 Days 11 Hours Ago

#acara #natal #guru #sekolah Minggu #gbi Gajah Mada #semarang #10/1/2018 #semalam #seru #rame #acr yg #dinanti2 #tukar kado #perebutan kado #asik

Assalamualaikum #takaful ada #hibah En razak #simpan di takaful hanya rm100 je sebulan Jumlah takaful #hibah yg di ambil en razak RM 200,000 ribu dan beberapa #manfaat tambahan En razak telah #menamakan isterinya sebagai penerima #hibah Di takdir kan selepas 10 tahun en razak meninggal dunia, isteri arwah menerima #pampasan + #invesment + #simpanan berjumlah RM 212,000 ribu untuk menyara keluarga nya Isteri arwah juga boleh menyelesaikan beberapa hal seperti #hutang arwah, tuntutan harta #pusaka, badal #haji, #wakaf & lain2. Isteri arwah berasa lega kerana wang #pampasan tidak di kira harta #pusaka dan tidak perlu di faraid, maka tiada #perebutan harta antara waris Bagusnya ada takaful #hibah. Bagaimana nak mohon takaful #hibah? Whasup sy terus 012 9148543 ( Yahya )Perunding takaful #free gift #free quatation #zurich #takaful #hibahtakaful #incomereplacement #kemalangan #sakit #simpanan #invesment #wakaf #khairat #kematian #patuhsyariah #badalhaji #hilangupayakekal

(@synar_30)

24 Days 3 Hours Ago

Menang atau kalah sudah biasa dalam pertandingan #perebutan juara #turnamen sepak bola

Mini Mohd
(@mini_mohd)

27 Days 1 Hour Ago

Phase 1- Day 3 - Hottest Project Updates 👉 Meeting up well-known celebrities to spice up the project environment😍😍 👉 Stabilizing the momentum in a cold -7° and windy surroundings😌😌 👉 Closing the day with a warm spa treatment.. Stay tuned for phase 2 updates tomorrow😘😘 #projectmanagers #mostchallenging #project #overthesea #grevin #waxmuseum #junggu #seoul #namdaemun #shopping #street #starbucks #myeongdong #perebutan #oppa #begins #leeminho

Well boy
(@wellas_boy)

27 Days 13 Hours Ago

..Kembali ke aktifitas utama" #mitrakudusu-23 #mandiriunited #perebutan ticket 12 Besar"

Deni Permana
(@defit77)

2017-11-24 17:58:00

#porprov VIII #perebutan Perunggu #bahagia aja

dias
(@diassahar22)

2017-11-09 01:09:48

Memang sukses itu di butuhkan kesabaran,ketenangan dan keseriusan. #permainan pentaque #perebutan 1-2

Mahabharata.. Saat Tuan Putri Drupadi Harus Adil Dan Damai Karena Mempunyai 5 Suami... @khairunnisa_too @poojabsharma . . . . . . . . . . #महाभारत #mahabharat #mahabharatham #mahabharatstarplus #mahabharatamnctv #dropadi #panchali #pandawa #pemilihan #perebutan..

Teka-teki para peminat perlumbaan mengenai siapa akan mengungguli gelaran Kejuaraan Motosikal Dunia (MotoGP) hanya akan terjawab pada pusingan terakhir Grand Prix (GP) Valencia, Sepanyol 12 November depan. Ikuti berita sukan selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini. #perebutan#gelaran#duniasengit

Bola Nusantara
(@bolanusantara)

2017-10-13 22:13:50

Tidak hanya pemain, tetapi pelatih juga menjadi sosok penting kesuksesan sebuah tim. Berikut lima pelatih yang tengah berebut gelar juara Liga 1. Kira-kira siapa yang akan mengantarkan timnya juara? Menarik ditunggu! #bungnusa #pelatih #juara #liga1gojektraveloka2017 #perebutan #bola #bolaindonesia #bolanusantara

JJ Solana The Emcee
(@drjjsolana)

2017-10-12 23:30:14

12th OCTOBER 2017 - Catching up with @chainaszri , @bardcllp and @adelea.sofea yesterday, without @adli.my , due to evening classes and @muna_tasu , busy preparing Mee Hong Kong for the family. #makmakkan After singing 4 songs together (free mini concert at Starbucks) then I realized Lil Sofea prefer to chit chat with Uncle Chai compared to Auntie JJ. It seems that Auntie JJ needs to put EXTRA efforts to win Sofea's heart. Ekekekekke 😅😅😅 Tak per lah, Auntie JJ can chat with Papa.. ehhh!!! 😏 The KL2017 friendship remains forever. Ouch! 😘😘 Nota Kaki : Next week kita bersokan pulak k! Makan, makan jugak! Tapi mesti fit, baru Passat offer job. Oppss! 😋 #coffeesession #jjchaiandbard #auntiejjwithsofea #starbucks #spiderspider #sharkdoodoo #twinkletwinkle #maryhadalittlelamb Okey Abam Chai I dah practice lagu2 fav Sofea. Semoga I jadi pilihan Sofea plak for next meet up session. Hihi! 😀😀

Robby
(@robby211993)

2017-10-11 00:46:54

SMK 3 JAYAPURA #perebutan PIALA WALIKOTA JAYAPURA 2017

syihabudin
(@dinologi)

2017-10-07 21:14:05

Happy birthday Bruno mars, Matt Damon and Rano Karno.. 🎂 #brunomars #mattdamon #ranokarno #jan #perebutan #ya

Mudhofir
(@mudhoper_mudho)

2017-09-30 10:41:25

Smapa Jaya Kediri(hitam) vs Mitra Utama Kediri(pink) 3:0 smapa win #perebutan juara 3 & 4 @abmcupvolleyball2017

Luph MhelVi
(@mhelvi)

2017-09-05 05:51:47

Part 3 #perebutan bola😁

(MF)ozan IRKAL TSM
(@mf_ozan)

2017-09-04 03:51:53

#perebutan wilayah 😱😱😱😁😁😁

Final lomba bakiak, perebutan juara 1 2 3. #agustus #lomba17an #lomba #juara #perebutan #juara

Third Place- KR FC 5- 4 STMY FC. #misdinarcup#perebutan juara3#

WP 💋
(@windapratiwiradiman)

2017-09-03 02:08:11

. ngeBakso Jeletot dulu kitaaah 😉😉😉😉 . . . . . . #baksojeletot #kesukaan #baksofavorit #perebutan

N I A 19💕
(@niaghifari19)

2017-08-28 22:59:36

Semangat Garuda Muda Indonesia Bawa pulang medali perunggu👏dilaga akhir ini💪 . . . . #timnasday #boladay #perebutan #perunggu #strong#skuat#garuda #seagames2017#always #supportindonesia 💋

#timnasday Satu kesempatan terakhir bagi Indonesia untuk membawa pulang medali perunggu di ajang SEA Games 2017 namun terlebih dahulu harus bentrok dengan Myanmar di Stadion MP Selayang, Selasa, 29 Agustus 2017. Mari berikan dukungan bagi timnas Indonesia! .. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Add Official account Line: @xjh4383u . Atau klik link-nya di Bio kami 👌. Informasi mengenai ✔Berita, ✔Foto, ✔Klasemen, ✔Sejarah, ✔Video, dll. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .. #timnas2017 #timnasday #perebutan #seagames2017 #kualalumpur

Orip Hidayat
(@orip_hidayat33)

2017-08-28 15:55:04

Bismillah #indonesiaday #perebutan Mendali Perunggu

Barakallahulaka wabaraka'alaika wajama'a bainakuma fii khairr.. Aamiin🙏 Pernikahan saudara. Njagong berangkat pagi pukul 05:45 Alhamdulillah..lancar.. Walaupun ada kendala jalan yang baru diperbaiki. #njagong #pernikahan #silaturahim #keluarga #saudara #family #exploreklaten #explorediy #klaten #jawatengah #bayat #sumberan #perebutan #pendem #pedetanaksapi

#perebutan tambang

Masih besyukur lumayan, Trims avante strato#stb+seriterahir#perebutan#juaraumum

Tirtostyle
(@tirtostyle)

2017-08-18 08:05:42

Sedang berlangsung panjat pinang di Desa Samborejo Mijen,, dan hadiahnya belum jg di dapatkan sampai sekarang,, Soo bagi yg penasaran dan ingin melihat secara langsung segera merapat ke lokasi ya, Selamat malam Salam dulur kabeh🤘🤘 Via @adha_04 #tirto #pekalongan #lomba17an #panjatpinang #rebutan #perebutan #merdeka #hutri72 #like #likeforlike #like4like #likeforfollow #instapekalongan #samborejo #tirtostyle #semangat

Masya alloh ni anak anak kelihatan bahagia gk ada beban hidup Hahahaha mungkin dulubwak aku sekecil ini dulu jg Seperti mereka #bahagia #sukacita #perebutan #semangatadek #ambilsemuahadiah #merdeka #wkwkwkwk #bismillah

Lombok Bali
(@ory_beachboy)

2017-08-09 00:41:00

#perebutan piala #yamahasanur Lombok vs medan

Gara"merebutkan haknya masing".#perebutan bontot#kamikami