#perfumedianz

6,305 posts tagged with #perfumedianz

Photos and Videos about #perfumedianz

Nano Lightener Cream ** Mencerahkan kulit gelap -ketiak -tenkuk -leher -siku -celah paha -lutut -dll ** Kesan seawal 3 hari (bukan hilang, tapi lebih cerah / bersih) ** Gunakan minimum 2 kali sehari (pagi dan malam) selepad mandi. Boleh digunakan untuk semua peringkat usia, termasuk bayi dan kanak² ** Mengandungi -Aloevera (merawat kulit) -Mint (memberikan kesan segar) ** Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL Free gift ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Nano Lightener Cream ** Mencerahkan kulit gelap -ketiak -tenkuk -leher -siku -celah paha -lutut -dll ** Kesan seawal 3 hari (bukan hilang, tapi lebih cerah / bersih) ** Gunakan minimum 2 kali sehari (pagi dan malam) selepad mandi. Boleh digunakan untuk semua peringkat usia, termasuk bayi dan kanak² ** Mengandungi -Aloevera (merawat kulit) -Mint (memberikan kesan segar) ** Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL Free gift ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Nano Lightener Cream ** Mencerahkan kulit gelap -ketiak -tenkuk -leher -siku -celah paha -lutut -dll ** Kesan seawal 3 hari (bukan hilang, tapi lebih cerah / bersih) ** Gunakan minimum 2 kali sehari (pagi dan malam) selepad mandi. Boleh digunakan untuk semua peringkat usia, termasuk bayi dan kanak² ** Mengandungi -Aloevera (merawat kulit) -Mint (memberikan kesan segar) ** Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL Free gift ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Nano Lightener Cream ** Mencerahkan kulit gelap -ketiak -tenkuk -leher -siku -celah paha -lutut -dll ** Kesan seawal 3 hari (bukan hilang, tapi lebih cerah / bersih) ** Gunakan minimum 2 kali sehari (pagi dan malam) selepad mandi. Boleh digunakan untuk semua peringkat usia, termasuk bayi dan kanak² ** Mengandungi -Aloevera (merawat kulit) -Mint (memberikan kesan segar) ** Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL Free gift ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Nano Lightener Cream ** Mencerahkan kulit gelap -ketiak -tenkuk -leher -siku -celah paha -lutut -dll ** Kesan seawal 3 hari (bukan hilang, tapi lebih cerah / bersih) ** Gunakan minimum 2 kali sehari (pagi dan malam) selepad mandi. Boleh digunakan untuk semua peringkat usia, termasuk bayi dan kanak² ** Mengandungi -Aloevera (merawat kulit) -Mint (memberikan kesan segar) ** Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL Free gift ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Nano Lightener Cream ** Mencerahkan kulit gelap -ketiak -tenkuk -leher -siku -celah paha -lutut -dll ** Kesan seawal 3 hari (bukan hilang, tapi lebih cerah / bersih) ** Gunakan minimum 2 kali sehari (pagi dan malam) selepad mandi. Boleh digunakan untuk semua peringkat usia, termasuk bayi dan kanak² ** Mengandungi -Aloevera (merawat kulit) -Mint (memberikan kesan segar) ** Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL Free gift ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(1) Extract mint Best tau, sebab lepas sapu, korang akan rasa berangin je. Sejuk² camtu. Korang akan rasa segar dan fresh. -- Nano ni bileh tahan lama taw, pakai secalit je, cukup untuk sapu seluas tapak tangan. Tak perlu letak banyak². Paling penting, kena rajin sapu. Selepad mandi wajib sapu. -- Minimum pagi dan malam. Kalau nak guna lagi kerap pun boleh. -- Semua oeringkat umur boleh guna, termasuk baby dan kanak² -- Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(2)Aloe vera Seperti yang korang tahu, aloe vera ini memang sangat berkesan untuk mengatasi masalah kulit. Tak kisahlah kulit kering, kesan parut, kulit mati, kulit gelap. -- Cuma disebabkan kemalasan yang terlalu tebal, memang tidaklah untuk kita ambil aloevera, buang kulitnya, dan sapu di kulit kita... Leceh... -- Dan disebabkan itulah, dianz memberikan #nanowhiteningcream untuk korang. Senang, jimat, dan pastinya berkesan -- Rm40 sahaja Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area kl -- Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(3) Tiada bau / Tidak wangi Ada sebab kenapa nano tidak berbau. Sebab tak nak bau bercampur bila korang guna produk lain, seperti deodorant atau lotion. -- Tekstur dia memang tak akan melekit, so memang tak akan tinggalkan kesan lepas sapu. -- Harga: Rm40 Pos: Rm8sm / Rm12ss Cod area KL -- Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 3 Hours Ago

Info #dianz -- Agak² korang nak simpan tak, blackhead dan whitehead ni??? -- Kalau rasa² nak remove,,, korang boleh cuba guna #dianzmaskandmoist kitorang -- #dmm (dianz mask and moist) ni, memang sangat berkesan untuk menarik segala kototran dimuka korang ku. *mask ungu pertama di malaysia *wangian lavender *tak sakit masa tarik - Diberikan dengan set moist yang mampu menutup kembali pori yang terbuka selepas menggunakan mask. Memang sangat fresh... -- Siapa yang nak cuba??? Rm59 sm || Rm64 ss -- Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 3 Hours Ago

Info #dianz -- Agak² korang nak simpan tak, blackhead dan whitehead ni??? -- Kalau rasa² nak remove,,, korang boleh cuba guna #dianzmaskandmoist kitorang -- #dmm (dianz mask and moist) ni, memang sangat berkesan untuk menarik segala kototran dimuka korang ku. *mask ungu pertama di malaysia *wangian lavender *tak sakit masa tarik - Diberikan dengan set moist yang mampu menutup kembali pori yang terbuka selepas menggunakan mask. Memang sangat fresh... -- Siapa yang nak cuba??? Rm59 sm || Rm64 ss -- Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 3 Hours Ago

Info #dianz -- Agak² korang nak simpan tak, blackhead dan whitehead ni??? -- Kalau rasa² nak remove,,, korang boleh cuba guna #dianzmaskandmoist kitorang -- #dmm (dianz mask and moist) ni, memang sangat berkesan untuk menarik segala kototran dimuka korang ku. *mask ungu pertama di malaysia *wangian lavender *tak sakit masa tarik - Diberikan dengan set moist yang mampu menutup kembali pori yang terbuka selepas menggunakan mask. Memang sangat fresh... -- Siapa yang nak cuba??? Rm59 sm || Rm64 ss -- Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 15 Hours Ago

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 15 Hours Ago

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 15 Hours Ago

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 15 Hours Ago

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 15 Hours Ago

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 15 Hours Ago

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 24 Hours Ago

Jom kumpul penutup botol dianz. Tak kisah warna pink atau ungu. Semuanya boleh. (Tapi bukan yang ungu gelap dulu ya. Tak boleh) -- Kalau dah kumpul, korang boleh tukarkan ke hq dan korang akan layak dapat 1 dianz vitamin secara PERCUMA!!! -- Best ke Best??? -- Sebarang soalan boleh Dm/Pm sis [klik link di bio] -- #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

1 Day 24 Hours Ago

Kalau korang ada lebih dari 8, boleh hantar sekaligus. 8/16/24/32 -- Hq akan gandakan dianz percuma korang, sesuai dengan kuantiti penutup botol yang korang kirim. -- Contoh 8 penutup untuk 1 dianz, kalau 16 botol penutup akan dapat 2 dianz.. -- INGAT!!! Pastikan lekatkan sticker hologram dianz pada penutup. Jangan koyak, jangan ada defects. Atau dianz akan batalkan /tidak sah. -- Kadang² sticker hologram ada kat botol, tak ape. Korang tarik je, dan lekatkan kat penutup botol. Tak akan koyak mada tarik, sebab plastik. -- Sebarang soalan boleh dm/pm sis ya [klik link di bio] -- #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Kirimkan penutup botol yang korang dah kumpul tu ke HQ. Korang boleh minta alamat hq, pada stockis/agen dianz, yang selalu korang beli. Atau, direct dm hq dianz. -- Cas postage kena tanggung sendiri ya. Rm7 sahaja. -- Siapa yang nak cuba dianz??? Boleh dm/pm [klik link di bio] sis ya.. -- #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

ETA sebulan untuk HQ pos Dianz Vitamin korang. Percuma ya... -- Jadi kumpul semua penutup botol dianz sekarang... Masih ada masa lagi nak hantar.. -- Siapa yang nak cuba dianz??? Boleh Dm/Pm [klik link di bio] sis ya.. -- #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

Dianz Vitamin Rm50/3biji ** Membantu mengatasi masalah kulit, seperti: -jerawat -parut jerawat -parut bekas luka & chicken pox -kulit kusam -sunburn -kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku) -allergic -rambut gugur -mencerahkan kulit -dll ** Tahan sebulan Makan 1 biji setiap hari Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari. ** Rasa masam-masam manis, tidak pahit. Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat ** Lulus KKM Dipercayai sejak Tahun 2012 ** Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. ** #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist

(@azalia_arsyifa_shop)

2 Days 14 Hours Ago

DIANZ MASK AND MOIST 💜💜💜 Mask ungu Pertama di Malaysia. Yang super wangi. - Set combo: *Mask -wangi -tektur likat -tak sakit masa tarik/buka -mampu menarik whitehead dan blackhead di wajah . *moist -super wangi -sejuk -refreshing -aroma lavender -akan menetup pori² yang terbuka selepas whitehead/blackhead kena tarik -tak melekit || Untuk korang yang nak cuba. Boleh klik link di bio, atau direct dm sis || Harga Rm59 untuk sm || Rm64 untuk ss Pos seluruh malaysia dan Cod area kl || #agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist