#pinklady

1,011,919 posts tagged with #pinklady

Photos and Videos about #pinklady

(@youngs_bakery_nz)

2 Minutes Ago

Keep your 'owl eyes' on #owlette from #pjmasks ! Happy 3rd Birthday Sofia! 🎉🎉 #pjmaskscake #3rdbirthday #happybirthday #sofia #celebrations #pinklady #pink

(@pinklady_farhaanah)

29 Seconds Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@sr_beauty_care)

37 Seconds Ago

PinkLady Body Perfection dicipta dalam bentuk pil,mudah untuk diamalkan & hanya consume 2 kali sehari😊Mudah & jimat masa!!! UNTUK PAYUDARA ✅Menegangkan kembali payudara ✅Menjadikan payudara lebih gebu ✅Menambah kandungan susu ibu UNTUK MISS V ✔Merapatkan kembali Miss 'V' yang longgar ✔Mengurangjan senggugut ✔Melambatkan menopause ✔Period lebih sekata UNTUK KULIT & WAJAH ✅Menjadikan kulit lebih halus & licin ✅Merawat jerawat & jeragat UNTUK RAMBUT ✔Mengurangkan keguguran rambut ✔Melebatkan kembali rambut UNTUK BERAT BADAN ✅Menurunkan berat badan ( bagi yg nak slim ) ✅Mendapatkan berat badan ideal ( bagi yg nak berisi ) Bagaimana nak consume? 🖤Sebiji pagi - selepas sarapan 🖤Sebiji malam - sebelum tidur Cepat2 dapatkan segera supplimen ALL IN ONE ini...Pastinya terdapat banyak kelebihan yg uollss boleh dapat😊 #teampinklady#pinklady#pinkladyoriginal#pinkladymalaysia#visitmyig

(@damaris_pinkstagram)

44 Seconds Ago

I love treating myself!! — however I’m guilty of not doing it often enough. It’s so much easier to give time , gifts, and acts of kindness to others. I struggle with feeling worthy of truly believing I deserve a Treat or even Time for myself. It’s been a slow process to change my mindset and it’s soooo important for all of us to remember some self care every day. For me,the phrase treat yourself has become something silly I say whenever I do something to make me happy or to relax. So go ahead friends! - Treat yourself !- you deserve it 💕 . . . .#selfcare #selflove #selflovequotes #kindness #treatyoself #treatyourself #treatyourselftuesday #mentalhealth #pink #pinklights #pinkstagram #pinkpinkpink #pinkfeed #pinkaesthetic #pinktheme #ilovepink #prettyinpink #myunicornlife #lightpink #rosa #pinks #pinklady #girly #empowerment

(@pinklady__aisyah)

59 Seconds Ago

Sis : Berapa harga PINKLADY. Cik Aisyah : RM320 sebotol sis 😊. Sis : Mahalnya, kat kedai murah ja pun.. PINKLADY juga. Sama ja pun 😒. . Cik Aisyah : Kenapa kopi kat Starbucks RM15 sedangkan kat mamak RM1.50? Kopi je kan?😎. Sis : Okay, saya paham. 😅. Cik Aisyah: Kenapa kereta honda 1.6cc lebih mahal dari kereta 1.6cc proton? Kereta je pun. Sama jer. 😱. Sis : OK OK , dah paham. 🙏🏻. Cik Aisyah : Kenapa burger kat burger king RM18 tapi kat stall burger cuma RM2.50. Siap tambah cheese lagi. Sama jer burger. 😋. Sis : Okay dah sis. Ampun. Dah paham dah paham. Tolong stop..cukup cukup cukup... . Note ‼ ♨ Barang MAHAL (atau murah) pasti ada sebab tertentu. Dalam menilai harga sesuatu barang, kaji dahulu kenapa ianya ditetapkan begitu. 😉 . DAH HABIS FIKIR? WASAP CIK AISYAH UNTUK DAPATKAN HARGA KASIH SAYANG😘. 📲 01127634943 📲 01127634943 #sexylady #flawless #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #kulitcerah #keputihan #jeragat #igers #swag #follow4follow #like4like #bajupengantin #pelamin #dropshipwanted #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent #kutupinklady #pinkladyhq #pinkladymurah

(@pinklady.bella.hq)

2 Minutes Ago

Dietary supplement No.1 terhebat di pasaran & terbukti berkesan. Pinklady boleh membuatkan tubuh & payudara anda menjadi montok & gebu. - Fungsi PinkLady : ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Mencegah 'osteoperosis'. ♥️ Menghalang 'menopause'. ♥️ Menstabilkan emosi. - Follow: pinklady-murah Follow: pinklady-murah - Whatsapp +6076557291 untuk order atau daftar sbg dropshipper. - #pinkladybodyperfection #pinklady

(@pinklady.bella.hq)

3 Minutes Ago

Dietary supplement No.1 terhebat di pasaran & terbukti berkesan. Pinklady boleh membuatkan tubuh & payudara anda menjadi montok & gebu. - Fungsi PinkLady : ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Mencegah 'osteoperosis'. ♥️ Menghalang 'menopause'. ♥️ Menstabilkan emosi. - Follow: pinklady-murah Follow: pinklady-murah - Whatsapp +6076557291 untuk order atau daftar sbg dropshipper. - #pinkladybodyperfection #pinklady

(@ommokb)

3 Minutes Ago

Selain dari body montok.. besarkan breast kita, pink lady mampu lancarkan period kita tau.. meh la cuba produk ni.. mmg berkesan. ❤️❤️❤️ Dm kita ye.. 0163012785 #pinklady #hotgirls😍😍😍🍑🍑😘💅 #niceboobs #produkkecantikan #mantap

(@pinklady__aisyah)

4 Minutes Ago

JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power! . Psttt cik aisyah nak bagitau stok kat hq tu dah nyawa nyawa ikannn. Kang tak sempat order berhuhu je lahhhh korang. . WHATSAPP CIK aisyah 📲 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa😆 . #lambattinggai . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

(@pinkladyaa)

6 Minutes Ago

Pinklady Original 100% herbal traditional tau , so jangan takut utk mencuba 😍 Fungsi PinkLady : ♥ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥ Perapat miss 'v'. ♥ Mengurangkan nafsu makan. ♥ Menghilangkan 'mood swing'. ♥ Meningkatkan libido wanita. ♥ Meningkatkan tahap collagen. ♥ Meremajakan kulit. ♥ Melancarkan peredaran darah.,, ♥ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥ Mengurangkan 'period pain'. ♥ Mencegah 'osteoperosis'. ♥ Menghalang 'menopause'. ♥ Menstabilkan emosi. ❤ Mencantikkan kulit #nelydiasenrose #neelofa #ctdk #pinklady #kutupinklady #asetmantap #noradanish #pinkladyaa #supplement #uqashasenrose #ruhainies #tipscantik #pinkladybodyperfection #meloditv3 #bodymantap #jannanick #aydajebat #viral #trending #jamuwanita #dropship #dropshipwanted #pinkladymalaysia #dropshippinklady #mirariverateam

(@dexx_naa_liee)

6 Minutes Ago

good morning 💕 Dah makan ke pinklady pagi ni? Psssttt korang kene tahu tau! cukup 2 biji sari je, Dah boleh dapat body cun,awet muda,kulit putih mulus, . . cubit-cubit isi lengan pun terasa gebu gebas tau 😋 anjal toink toink hehe.. . . Ishh rugi la sape yang belom try tu, produk all in one semestinya PINKLADY body Perfection yang ompopuan duk cari-cari selama ni comfem lepas ni tak pandang lain da 😉 . . Jom start arini makan PINKLADY 😘 . berminat nak ber-PINKLADY? WHATSAPP SAYA SEKARANG ! 😉😘 . 📲 0129166352 📲 0129166352 📲 0129166352 📲 0129166352 . . #pinklady pinkladyhq #pinkladybaru #newpackagingpinklady

(@pinklady_farhaanah)

7 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady_farhaanah)

7 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady_54)

7 Minutes Ago

Lepas nie , laki pandang you langgar tiang lah jawabnya 😂 hehehe kenapa sampai terlanggar tiang bagai nih 😆 mana taknya awak cantik gebu gebasss 😍 sedap mata memandang okess 😏 . awak amalkan apa tu cik adik manis ❓ Ofcourse la PINKLADY 💋 NAK ORDER PINKLADY ⁉️ . . sila whatsapp 📲 wasap.my/60179649437/nakpinklady #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladyteamraff #teampinkladyiedagojesmk

(@pinklady_farhaanah)

7 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady_54)

7 Minutes Ago

Lepas nie , laki pandang you langgar tiang lah jawabnya 😂 hehehe kenapa sampai terlanggar tiang bagai nih 😆 mana taknya awak cantik gebu gebasss 😍 sedap mata memandang okess 😏 . awak amalkan apa tu cik adik manis ❓ Ofcourse la PINKLADY 💋 NAK ORDER PINKLADY ⁉️ . . sila whatsapp 📲 wasap.my/60179649437/nakpinklady #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladyteamraff #teampinkladyiedagojesmk

(@pinklady_farhaanah)

8 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@bunga_serizawa96)

8 Minutes Ago

Hi Ladies 👙 Korang ada masalah kulit kusam ❓ Korang ada masalah berat badan berlebihan ❓ Korang ada masalah breast kecik ❓ Korang ada masalah keputihan yang melampau ❓ Korang ada masalah rambut gugur ❓ Korang ada masalah emosi tak stabil ❓ Korang ada masalah period tak teratur ❓ Nak putih gebu ❓ Nak montok ❓Nak body macam anak dare ❓Nak breast tegang ❓Nak miss v ketat ❓ . Eh banyak semua bende PINKLADY boleh selesaikan 3-7hari je awak 😱. Tak payah beli banyak banyak produk lepas ney 👍🏻. Korang jimat gile ❗️❗️❗️ . Sis taktahu nak cakap macam mane lagi jom dapatkan #pinklady korang segera 💋. Postage sis belanje janji korang puas hati dan cantek baru suami tak cari lain 👍🏻😋 . #irapinklady96 #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladymantap http://www.wasap.my/0165794463

(@pinklady_farhaanah)

8 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady__aisyah)

8 Minutes Ago

Nak cari produk biar yang betul, Biar menjadi biar tak rugi; Pinklady ni belum habis sebotol, Suami dah mula puji memuji😍 Masalah aset kendur, suami tak mahu? Senggugut teruk, miss v berbau? Haa sistur janganlah ragu-ragu; Meh cuba Pinklady dulu baru tauu😉 Suami komplen awak dah tak sendat? Mula lah tak kena semua tempat; Haa meh adik kakak datang rapat rapat, Harga special sape cepat dia dapat😋 Ayuh adik kakak saya menyeru, Dapatkanlah Pinklady anda cepat cepat; Bukan hanya setakat packaging baru, Free gifts esklusif pun awak dapat😆 Jom pekena Pinklady Body Perfection  dulu. Baru ampa tauuuuu😘😘 Wasap lekaihhh cik aisyah guide boekk punyaa👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601127634943/pinkladysatukali . #kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #kulitcerah #keputihan #stokispinklady #dropshipdiperlukan #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh #bazarpaknil #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline

(@pinklady_farhaanah)

8 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady_farhaanah)

8 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady_54)

9 Minutes Ago

Lepas nie , laki pandang you langgar tiang lah jawabnya 😂 hehehe kenapa sampai terlanggar tiang bagai nih 😀 mana taknya awak cantik gebu gebasss 😍 sedap mata memandang okess 😏 . awak amalkan apa tu cik adik manis ❓ Ofcourse la PINKLADY 💋 NAK ORDER PINKLADY ⁉️ . sila whatsapp 📲 wasap.my/60179649437/nakpinklady #pinklady #pinkladyhq #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladyteamraff #teampinkladyiedagojesmk

(@pinklady_farhaanah)

9 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

Sapa yang tengok Cite Kol 7? Mesti kenal die ni ngn Reamy ishak Wowww😍😍😍😍 ARTIS CERITA KOL 7 TV3 ni pon da consume Pinklady. Anda yang belum consume pinklady seriusly rugi wooo _ WA +60105053984 WA +60105053984 #pinklady #pinkladybodyperfection

(@pinklady_farhaanah)

9 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady_farhaanah)

9 Minutes Ago

DROPSHIP DIPERLUKAN 📍Nak bantu family/ suami / ibu bapa 📍Student yang memerlukan duit Apa yang best dan perlu korang join dropship saya? Meh nak citer 📍Tak payah susah pegang stock 📍Tak payah penat nak pergi pos barang 📍Tak payah kuar sesen pun duit 💋Bahan2 marketing tersedia 💋Testimoni setiap hari 💋 Rewards setiap bulan Korang perlu promote sambil2 layan fb sahaja. Duduk goyang kaki sambil promote. Senang sangat. #trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshippinklady #ramenmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanita #superwink #remyempire #pinklady #musicallymalaysia#tiktok #himpunanlawakmalaysia #lawak #lulurflawlessviral #dropshipdiperlukan #dropship10k #tiktokmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreviewmurah

(@pinklady__aisyah)

9 Minutes Ago

JOm try PINKLADY. New packaging ni lebih padu lebih power! . Psttt cik aisyah nak bagitau stok kat hq tu dah nyawa nyawa ikannn. Kang tak sempat order berhuhu je lahhhh korang. . WHATSAPP CIK aisyah 📲 01127634943 cik aisyah akan reply selaju cahayaaa😆 . #lambattinggai . #pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

(@pinklady_by_lafamily)

12 Minutes Ago

Mcm biasa, lepas je mkn breakfast.. terus telan 2biji kapsul pink lady ni😘 . #breakfast #misspinklady #lovepinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #dropshipwanted #dropshippinklady #kutupinklady

(@queenshoppe.co)

10 Minutes Ago

TESTIMONI BERKESAN . Siapa sangka dapat body idaman dalam masa yg singkat.. Kesan PinkLady anda akan dapat rasa seawal 2minggu, dan utk hasil yg tiptop kami suggest anda amalkan selama 6bulan minimum.. atau 6botol ya.. bukan sebotol dua.. nak berubah ke body yg sexy kena sabar sikit ye syg.. . Meh pm whatsapp: "PL" KE 0178254675 "PL" KE 0178254675 "PL" KE 0178254675 . #pinkladymodel #pinkladyselfie #pinklady #pinkladybodyperfection #testimoni #berkesan

(@pinklady_by_lafamily)

12 Minutes Ago

Mcm biasa, lepas je mkn breakfast.. terus telan 2biji kapsul pink lady ni😘 . #breakfast #misspinklady #lovepinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #dropshipwanted #dropshippinklady #kutupinklady