#pregnancy

7,352,966 posts tagged with #pregnancy

Photos and Videos about #pregnancy

The last two days I’ve had such an acute sense of my little buddy being with me all day long. It’s such a short, but sweet window to be able to quietly, unobtrusively bring your child with you literally everywhere you go. I love having him? her? with me throughout work and birthing classes and sleep and even trips to the bathroom 😆. I love what God has created for these months of pregnancy. Every movement that has grown suddenly so much stronger is a knowing, a bonding saying “I’m here.” . . . . . #pregnancy #preggers #26 weeks #portrait #bumpchronicles #bossbabe #mompreneurs #momboss #motherhood #boymom #baby #wellness #wellnessfeed #positivevibes #raiseyourvibrations

18 weeks pregnant today baby bump started showing alittle but still wearing my clothes except for my jeans still fit but felt discomfort wearing them I chose this pair of maternity jeans from @thymematernity I loved its cut and style 💗 #pinkblazer#blazerstyle#trendystyle#style#styleblogger#fashiondiaries#fashionblogger#fashion#montreal#montrealfashion#mtlfashiobloggers#syrianfashionblogger#maternitystyle#pregnancylifestyle#pregnancy#18weekspregnant#momtobe2019#babybump#babyonetheway#babynumber2#ipeykol#thymematernity#maternityjeans #لوك_اليوم #ستايل#ستايل_حوامل

A pesar que ya lo hemos hablado en otros post, siento que debemos retomarlo, por los momentos wue estamos pasando actualmente. . Recuerda que las referencias externas son cambiantes y muchas no dependen de ti. Así que busca tu referencia interna a través de la meditación o relajación profunda 👳🏻 en tu casa. . Como lograrlo? No es fácil pero puedes comenzar concentrándote en tu respiración, en el aire que entra y sale por la nariz. Poco a poco, hay que imaginar que la tensión se desliza desde los hombros y que, con cada respiración, nos sentimos más ligeras. . Por supuesto, no es fácil dejar la mente en blanco. Sin embargo, si te concentras en la respiración, poco a poco, conseguirás aislarte del mundo exterior. . Cada vez que la atención tienda a desplazarse hacia los pensamientos y las preocupaciones, tendrás que volver a concentrarte en la respiración y en el aire que entra y que sale de la nariz. También puedes tener un mantra como "Mi bebe es un bebe feliz y sano ". 💞 Repítelo cuantas veces sea necesario. . De esta manera, poco a poco, aprenderás a entrar en tu “propio” mundo, a no pensar en nada y a sentirte sólo a ti misma. #relajacionduranteelembarazo #embarazofeliz #prenatalmassage #masajesrelajantes #pregnantwoman #relajacion #masajeparaembarazadas #pregnancy #embarazofeliz #futuramama #salud #health #masajesprenatales #belleza #valencia #venezuela #pregnant #massage #embarazosaludable #spa #newborn #babyboy #reciennacido #bebe #baby #madre #mother

Easy exercise for pregnant mothers Pregnant mums need to move their body and be active to maintain health and stamina. They need to stay in shape in preparation for delivery. A moderate amount of exercise during pregnancy will help to tone your body and make delivery easier. Exercise also helps to boost your mood. But what are safe exercises suitable for pregnant women? . ⏹️ Brisk walking One of the easiest exercises to incorporate in your daily life. It improves your cardiovascular health, tones muscles and relieves aches. . ⏹️ Yoga Yoga benefits both mind and body. Yoga strengthens muscles, eases back pain, improves posture, maintains flexibility and helps you relax. . ⏹️ Stationary cycling It helps raise the heart rate without putting too much stress on the joints. Since it is stationary, it reduces the risk of falling. . ⏹️ Swimming Swimming is considered as one of the safest exercises for pregnant women by health care providers and fitness professionals. Swimming keeps you toned without putting pressure on the joints. But, be mindful not to swim in warm pools to minimize the risk of overheating. Exercises help expectant mothers to be in top condition. However, you should consult your doctors and fitness professionals before starting your exercise programs. #hospitalazaleaputrajaya #exercise #tips #maternity #allforwomen #putrajayaclinic #putrajaya #female #womenspecialistclinic

Já tem bebê com 3 kg e 48,5 cm! Mamãe ama esse gordinho! 🐣

Ya.. Allah, semoga yang belum dikariniai momongan bisa hamil di tahun ini. Aamiin 😇😇😇 - Kesempurnaan wanita itu adalah ketika mengandung, melahirkan serta dipanggil ibu. Karena harta, tahta & kedudukan tak berarti tanpa kehadiran sang buah hati. Karena, Anak bagaikan permata dalam kehidupan mereka. Penyejuk mata ketika keletihan menyapa, menjadi tempat berteduh ketika masa senja mulai tiba. Dengan bertambahnya usia maka tingkat kesuburan semakin menurun. Faktor usia sangat beresiko utk melahirkan. Ayo bunda jangan tunda promilnya. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan ___________ Contact person : WA: 085814660092 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Ya.. Allah, semoga yang belum dikariniai momongan bisa hamil di tahun ini. Aamiin 😇😇😇 - #moms_daily #viralvideo #infodunia #onlineshopindo #ollshopmurah #makeup #busana #pregnant #balikpapan #hijab #bajumuslimah #bumil #medan #kalimantan #gamisumbrella #momtobe #jilbabafra #jilbabcantik #bajukurungmurah #jualkosmetik #gamispolos #gamiskatunjepang #mukenamotif #kalungzara #jaskokoindonesia #jaskokojakarta #pregnancy #kebayamodern #fashion #sensitifmoment

Tomato soup 🍅 with #dayia cheese grilled cheese🍞 all #vegan of course💛 and soooo delicious! The soup is so delicious and full of healthy ingredients! It's so easy to make tomato soup🥣 and you can add so many healthy things to it! Like this is loaded with spinach 🌱 and garlic and those are just a few of the million ingredients you could add❤ 🍅 #vegan #vegandinner #tomatosoup #tomato #spinach #veganfoodie #herbivore #healthyvegan #healthy #delicious #pregnancy #pregnancycravings #soup #vegancomfortfood #garlic #dinner

Waiting for this lil one to arrive into our world 🌍 We are loving this moment captured by @puremint_photography on our wedding day ❤️ Flower 💐crown by @flowersbyjodielee @pronovias dress 👰 from @bridalpalacegowns . . #wedding #pregnancy #maternityphotography #weddingphotography #baby #babybump #weddingday #parentstobe

" The love is already there way before her child came to the world " Brushed by @deamouranita Loc : @deamourstudios #pregnancy #pregnancyphoto #pregnancyphotography #pregnancyquotes #maternity #maternityphoto #maternityphotography #maternityquotes #babybump #vsco #lookslikefilm #vscocam #pwt #purwokerto

Hamil itu, anugerah yang luar biasa. Jangan sampai momentum kebahagiaan itu cuma gitu2 aja tanpa persiapan. . . Juga yg sudah melahirkan, dan sedang menjalani hari2 sebagai ummi tangguh, tapi kadang suka bingung apa aja perkembangan anak yang telah dicapai, atau galau soal toilet training yg tak kunjung selesai :( . . Nah, insyaAllah my baby jurnal punya solusinya! Sebuah trobosan produk planner yang supeerrr lengkapp diawali dari masa kehamilan sampai anak berusia 2 tahun 😍 Kalau anaknya udh lahir gimana? Tenang Umm, hasil foto ISG masih kan? Tempelin di dalemnya, krn ada space utk foto hasil USG, juga perkembangan anak sampai 2 tahun. Jadiii, begitu lulus 1000 hari pertama dalam kehidupan, anak ibu punya rapor 😍😍😍 . . Mauuu??? . Spesifikasi buku Planner for Parenting : - ukuran A5 - jumlah halaman 120 - Hardcover + Ring - konten dalam full colour - tersedia dalam 5 Cover yang berbeda dan lucu 😂 - features : 1. Profil Abi dan Ummi 2. Checklist untuk masa Pra kehamilan 4. Tips & trik masa kehamilan 3. Checklist untuk Masa Kehamilan (trimester 1 - 3) 4. Checklist tumbuh kembang anak usia 0-2 tahun 5. Checklist amalan/ibadah harian untuk persiapan kelahiran dan juga masa kelahiran 6. List sunnah-sunnah untuk bayi ketika lahir 7. Space untuk menempelkan foto kenangan / USG disetiap bulan kehamilan dan tumbuh kembang anak 8. Edukasi penanganan penyakit 9. Tips Menu dan Jadwal MPasi 10. Toilet Training & Jadwal Imunisasi 11. Notes . Order ? Klik link di bio atau WA 0812 12343541 / DM . . #kehamilan #hamil #ibuhamil #pregnancy #usg #bumil #hamilmuda #hamilsehat #programhamil #bumilcantik #pregnant #tipskehamilan #dokter #promil #kehamilanku #pcos #persalinan #solusikehamilan #infokehamilan #kesehatan #kehamilansehat #hamilcantik #palopo #ivf #janin #momtobe #health #indonesia #pernikahan #bhfyp

(@sweetiexoxo26)

7 Minutes Ago

Just a sneak peek of the many maternity pictures I got done💕 #momtobe#itsaboy#happyness#maternityphotography#maternityfashion#pregnantbelly#pregnancy

Hamil itu, anugerah yang luar biasa. Jangan sampai momentum kebahagiaan itu cuma gitu2 aja tanpa persiapan. . . Juga yg sudah melahirkan, dan sedang menjalani hari2 sebagai ummi tangguh, tapi kadang suka bingung apa aja perkembangan anak yang telah dicapai, atau galau soal toilet training yg tak kunjung selesai :( . . Nah, insyaAllah my baby jurnal punya solusinya! Sebuah trobosan produk planner yang supeerrr lengkapp diawali dari masa kehamilan sampai anak berusia 2 tahun 😍 Kalau anaknya udh lahir gimana? Tenang Umm, hasil foto ISG masih kan? Tempelin di dalemnya, krn ada space utk foto hasil USG, juga perkembangan anak sampai 2 tahun. Jadiii, begitu lulus 1000 hari pertama dalam kehidupan, anak ibu punya rapor 😍😍😍 . . Mauuu??? . Spesifikasi buku Planner for Parenting : - ukuran A5 - jumlah halaman 120 - Hardcover + Ring - konten dalam full colour - tersedia dalam 5 Cover yang berbeda dan lucu 😂 - features : 1. Profil Abi dan Ummi 2. Checklist untuk masa Pra kehamilan 4. Tips & trik masa kehamilan 3. Checklist untuk Masa Kehamilan (trimester 1 - 3) 4. Checklist tumbuh kembang anak usia 0-2 tahun 5. Checklist amalan/ibadah harian untuk persiapan kelahiran dan juga masa kelahiran 6. List sunnah-sunnah untuk bayi ketika lahir 7. Space untuk menempelkan foto kenangan / USG disetiap bulan kehamilan dan tumbuh kembang anak 8. Edukasi penanganan penyakit 9. Tips Menu dan Jadwal MPasi 10. Toilet Training & Jadwal Imunisasi 11. Notes . Order ? Klik link di bio atau WA 0812 12343541 / DM . . #kehamilan #hamil #ibuhamil #pregnancy #usg #bumil #hamilmuda #hamilsehat #programhamil #bumilcantik #pregnant #tipskehamilan #dokter #promil #kehamilanku #pcos #persalinan #solusikehamilan #infokehamilan #kesehatan #kehamilansehat #hamilcantik #palopo #ivf #janin #momtobe #health #indonesia #pernikahan #bhfyp

Hamil itu, anugerah yang luar biasa. Jangan sampai momentum kebahagiaan itu cuma gitu2 aja tanpa persiapan. . . Juga yg sudah melahirkan, dan sedang menjalani hari2 sebagai ummi tangguh, tapi kadang suka bingung apa aja perkembangan anak yang telah dicapai, atau galau soal toilet training yg tak kunjung selesai :( . . Nah, insyaAllah my baby jurnal punya solusinya! Sebuah trobosan produk planner yang supeerrr lengkapp diawali dari masa kehamilan sampai anak berusia 2 tahun 😍 Kalau anaknya udh lahir gimana? Tenang Umm, hasil foto ISG masih kan? Tempelin di dalemnya, krn ada space utk foto hasil USG, juga perkembangan anak sampai 2 tahun. Jadiii, begitu lulus 1000 hari pertama dalam kehidupan, anak ibu punya rapor 😍😍😍 . . Mauuu??? . Spesifikasi buku Planner for Parenting : - ukuran A5 - jumlah halaman 120 - Hardcover + Ring - konten dalam full colour - tersedia dalam 5 Cover yang berbeda dan lucu 😂 - features : 1. Profil Abi dan Ummi 2. Checklist untuk masa Pra kehamilan 4. Tips & trik masa kehamilan 3. Checklist untuk Masa Kehamilan (trimester 1 - 3) 4. Checklist tumbuh kembang anak usia 0-2 tahun 5. Checklist amalan/ibadah harian untuk persiapan kelahiran dan juga masa kelahiran 6. List sunnah-sunnah untuk bayi ketika lahir 7. Space untuk menempelkan foto kenangan / USG disetiap bulan kehamilan dan tumbuh kembang anak 8. Edukasi penanganan penyakit 9. Tips Menu dan Jadwal MPasi 10. Toilet Training & Jadwal Imunisasi 11. Notes . Order ? Klik link di bio atau WA 0812 12343541 / DM . . #kehamilan #hamil #ibuhamil #pregnancy #usg #bumil #hamilmuda #hamilsehat #programhamil #bumilcantik #pregnant #tipskehamilan #dokter #promil #kehamilanku #pcos #persalinan #solusikehamilan #infokehamilan #kesehatan #kehamilansehat #hamilcantik #palopo #ivf #janin #momtobe #health #indonesia #pernikahan #bhfyp

Blake: first she’s sour, then she’s sweet. 😝😂 / Seriously though, gave me a run for my money today, but then she talks to baby brother like every five seconds and I’m like okay, have whatever you want. 🥰😂 #pregnancy #bumpdate #bump #ltkbump http://liketk.it/2BXGl #liketkit @liketoknow.it #ltkfamily

Hamil itu, anugerah yang luar biasa. Jangan sampai momentum kebahagiaan itu cuma gitu2 aja tanpa persiapan. . . Juga yg sudah melahirkan, dan sedang menjalani hari2 sebagai ummi tangguh, tapi kadang suka bingung apa aja perkembangan anak yang telah dicapai, atau galau soal toilet training yg tak kunjung selesai :( . . Nah, insyaAllah my baby jurnal punya solusinya! Sebuah trobosan produk planner yang supeerrr lengkapp diawali dari masa kehamilan sampai anak berusia 2 tahun 😍 Kalau anaknya udh lahir gimana? Tenang Umm, hasil foto ISG masih kan? Tempelin di dalemnya, krn ada space utk foto hasil USG, juga perkembangan anak sampai 2 tahun. Jadiii, begitu lulus 1000 hari pertama dalam kehidupan, anak ibu punya rapor 😍😍😍 . . Mauuu??? . Spesifikasi buku Planner for Parenting : - ukuran A5 - jumlah halaman 120 - Hardcover + Ring - konten dalam full colour - tersedia dalam 5 Cover yang berbeda dan lucu 😂 - features : 1. Profil Abi dan Ummi 2. Checklist untuk masa Pra kehamilan 4. Tips & trik masa kehamilan 3. Checklist untuk Masa Kehamilan (trimester 1 - 3) 4. Checklist tumbuh kembang anak usia 0-2 tahun 5. Checklist amalan/ibadah harian untuk persiapan kelahiran dan juga masa kelahiran 6. List sunnah-sunnah untuk bayi ketika lahir 7. Space untuk menempelkan foto kenangan / USG disetiap bulan kehamilan dan tumbuh kembang anak 8. Edukasi penanganan penyakit 9. Tips Menu dan Jadwal MPasi 10. Toilet Training & Jadwal Imunisasi 11. Notes . Order ? Klik link di bio atau WA 0812 12343541 / DM . . #kehamilan #hamil #ibuhamil #pregnancy #usg #bumil #hamilmuda #hamilsehat #programhamil #bumilcantik #pregnant #tipskehamilan #dokter #promil #kehamilanku #pcos #persalinan #solusikehamilan #infokehamilan #kesehatan #kehamilansehat #hamilcantik #palopo #ivf #janin #momtobe #health #indonesia #pernikahan #bhfyp

Hamil itu, anugerah yang luar biasa. Jangan sampai momentum kebahagiaan itu cuma gitu2 aja tanpa persiapan. . . Juga yg sudah melahirkan, dan sedang menjalani hari2 sebagai ummi tangguh, tapi kadang suka bingung apa aja perkembangan anak yang telah dicapai, atau galau soal toilet training yg tak kunjung selesai :( . . Nah, insyaAllah my baby jurnal punya solusinya! Sebuah trobosan produk planner yang supeerrr lengkapp diawali dari masa kehamilan sampai anak berusia 2 tahun 😍 Kalau anaknya udh lahir gimana? Tenang Umm, hasil foto ISG masih kan? Tempelin di dalemnya, krn ada space utk foto hasil USG, juga perkembangan anak sampai 2 tahun. Jadiii, begitu lulus 1000 hari pertama dalam kehidupan, anak ibu punya rapor 😍😍😍 . . Mauuu??? . Spesifikasi buku Planner for Parenting : - ukuran A5 - jumlah halaman 120 - Hardcover + Ring - konten dalam full colour - tersedia dalam 5 Cover yang berbeda dan lucu 😂 - features : 1. Profil Abi dan Ummi 2. Checklist untuk masa Pra kehamilan 4. Tips & trik masa kehamilan 3. Checklist untuk Masa Kehamilan (trimester 1 - 3) 4. Checklist tumbuh kembang anak usia 0-2 tahun 5. Checklist amalan/ibadah harian untuk persiapan kelahiran dan juga masa kelahiran 6. List sunnah-sunnah untuk bayi ketika lahir 7. Space untuk menempelkan foto kenangan / USG disetiap bulan kehamilan dan tumbuh kembang anak 8. Edukasi penanganan penyakit 9. Tips Menu dan Jadwal MPasi 10. Toilet Training & Jadwal Imunisasi 11. Notes . Order ? Klik link di bio atau WA 0812 12343541 / DM . . #kehamilan #hamil #ibuhamil #pregnancy #usg #bumil #hamilmuda #hamilsehat #programhamil #bumilcantik #pregnant #tipskehamilan #dokter #promil #kehamilanku #pcos #persalinan #solusikehamilan #infokehamilan #kesehatan #kehamilansehat #hamilcantik #palopo #ivf #janin #momtobe #health #indonesia #pernikahan #bhfyp

The trip home to Manila to get married is nearly complete. It was a muchly rewarding milestone in our lives and would like to thank the Eastern Vitality family on letting us take some much needed time off to do so. Within this trip, we had been fortunate enough to go to Okazaki Shrine in Kyoto. To pay tribute to the fertility gods to help couples with conception and blessings of a safe labour. So my wish is to help all of our patients with that. Can't wait to get started again. I'll be back next week on Tuesday. Can’t wait to be back treating again! Thank you again Eastern Vitality Family. Mike #easternvitality #fertility #acupuncture #acupunctureheidelberg #chinesemedicineheidelberg #fertilityacupuncture #pregnancy #labor #laboursupport #weddingsphilippines #backtowork #honeymoon #wedding #lovemyjob #acupuncturists #heidelberg #banyulebusiness #banyule #okazaki #okazakishrine #kyoto #manila #milestone #marriage

He or She, what will it be?!? Stay tuned till tomorrow when I can reveal the gender!!🤰👶🏼 The Dr. & I are the only ones that know!!😬 Came in to work just for her, So excited for my customer!!🎉 #partypalace#murrieta#temecula#balloon#baby#he#she#party#babyshower#celebration#surprise#parents#mom#mommy#momtobe#newbaby#pregnant#pregnancy

I got you babe 💛 #32weeks #mcm

A weekend full of sunscreen, makeup, sunscreen, sunscreen, makeup and more makeup means it’s time to detox the skin. I love this charcoal mask for pulling out all of the impurities and saving my pores🙌🏼 What’s your fave #cleanbeauty detox mask?!

Hamil itu, anugerah yang luar biasa. Jangan sampai momentum kebahagiaan itu cuma gitu2 aja tanpa persiapan. . . Juga yg sudah melahirkan, dan sedang menjalani hari2 sebagai ummi tangguh, tapi kadang suka bingung apa aja perkembangan anak yang telah dicapai, atau galau soal toilet training yg tak kunjung selesai :( . . Nah, insyaAllah my baby jurnal punya solusinya! Sebuah trobosan produk planner yang supeerrr lengkapp diawali dari masa kehamilan sampai anak berusia 2 tahun 😍 Kalau anaknya udh lahir gimana? Tenang Umm, hasil foto ISG masih kan? Tempelin di dalemnya, krn ada space utk foto hasil USG, juga perkembangan anak sampai 2 tahun. Jadiii, begitu lulus 1000 hari pertama dalam kehidupan, anak ibu punya rapor 😍😍😍 . . Mauuu??? . Spesifikasi buku Planner for Parenting : - ukuran A5 - jumlah halaman 120 - Hardcover + Ring - konten dalam full colour - tersedia dalam 5 Cover yang berbeda dan lucu 😂 - features : 1. Profil Abi dan Ummi 2. Checklist untuk masa Pra kehamilan 4. Tips & trik masa kehamilan 3. Checklist untuk Masa Kehamilan (trimester 1 - 3) 4. Checklist tumbuh kembang anak usia 0-2 tahun 5. Checklist amalan/ibadah harian untuk persiapan kelahiran dan juga masa kelahiran 6. List sunnah-sunnah untuk bayi ketika lahir 7. Space untuk menempelkan foto kenangan / USG disetiap bulan kehamilan dan tumbuh kembang anak 8. Edukasi penanganan penyakit 9. Tips Menu dan Jadwal MPasi 10. Toilet Training & Jadwal Imunisasi 11. Notes . Order ? Klik link di bio atau WA 0812 12343541 / DM . . #kehamilan #hamil #ibuhamil #pregnancy #usg #bumil #hamilmuda #hamilsehat #programhamil #bumilcantik #pregnant #tipskehamilan #dokter #promil #kehamilanku #pcos #persalinan #solusikehamilan #infokehamilan #kesehatan #kehamilansehat #hamilcantik #palopo #ivf #janin #momtobe #health #indonesia #pernikahan #bhfyp

Wayang jadi properti jg oke bgt yah... Jadi kalo mau foto tematik, bisa sampaikan pada kami yah mom...jadi bisa kami siapkan propertynnya jauh2 hari. Bisa jg dg cth gambar...pasti kami bikin beda kok..tenang aj....😊😊😊 Jangan sampe kelewat momennya, abadikan! 😁😁😁 Yang mau foto newborn wajib booking 1-2bln sblm HPL ya mom. Kenapa? 1. Karena pasca melahirkan itu sangat menyibukkan, semua tertuju ke adek bayi. Ga sempet pegang HP bahkan. 2. foto newborn itu ada batasnya, yaitu usia sblm 2minggu atau maksimal 1bln karena tubuh baby masih lentur jadi lebih mudah untuk diposekan. 3. Slot tiap bulan terbatas. Bisa dadakan tapi kami utamakan yg booking jauh2 hari. ============================= Mau bikin replika 3D aja boleh...mau foto newborn aja bisa...kalo mau semuanya lebih irit! Slot tiap bulan terbatas ya mommy daddy...booking jauh2 hari lebih disarankan. Booking bulan nya dlu, nnti tanggalnya biar kami atur/menyesuaikan. ============================================================ GLOW 3D CASTING "Every moment is precious, capture it now!" Phone/WA 082226745353 Email glow3dcasting@gmail.com IG glow_3dcasting Click for fast response https://api.whatsapp.com/send?phone=6282226745353&text=Halo+Saya+Mau+Tanya+3D+Baby+Casting ============================================================ #cetakkakitanganbayisolo #instagram #bayilucu #babylove #3dbabyprint #bayiindonesia #babyphotoshoot #newbornphotography #pregnancy #cetakkakibayi #pompaasi #vespa #kids #instababy #fotobayisolo #handprint #footprint  #cetakkakitanganbayijogja #moment #babystuff #pregnant #instagood #newborn #cetakkakitanganbayisemarang #pregnant #replikakakitanganbayi #replika3d #replika3dbaby #newbornphotographysolo #3dcastingsemarang #glow3dcasting

Como é maravilhoso te olhar e poder te chamar de minha ❣️ . . . . . . . #alicechegou #minhamenina #minhaboneca #nos3 #mundocorderosa #pregnancy #maternidade #amormaior #prasempre #filhaamada

I haven't posted nearly as much of this cake smash as I would like to, but I'm waiting to put all these goodies in a blog post until the album arrives so that I can include images of the album in the blog post too! 💗💗 I love designing albums for my clients, and I cannot wait to see this cutie's photos in a gorgeous album.😍 I probably get more excited for prints than my *clients* actually do. Its my favorite part of the process to see the images come to life on paper exactly how I pictured them🥰 . . ALL IMAGES © PROTECTED. DO NOT COPY/SAVE/PRINT. . www.capturedessencephotography.com (541) 634-2448 . . . . . . #maternityphotography #childportrait #photography #newbornphotographer #portraitphotography #seniorpic #photographer #boise #shopboise #maternityfashion #fashion #boiseid #boisephotographer #oregon #oregonphotographer #boisephotography #weddingphotographer #weddingphotography #weddinginspo #maternitygown #treasurevalleyphotographer #boisemilkbath #pregnancy #boisenewbornphotographer #boisematernityphotographer #cakesmash #pregnancyannouncement #babiesofinstagram #kidsfashion #engagement

. Emgo Mini Trike Stroller. Rp. 750.000 . . *Bahan alumunium *Roda menyala *Jok empuk *Safety ring *Sangat ringan dan mudah di bawa *Cocok dibawa untuk jalan jalan *Cocok untuk anak di atas 2th *Ada rem pengaman *Ada 4 roda ( Depan 2 belakang 2) warna = - black - silver - Gold . . #jualstroller#jualstrollermurah#tokobayi#babyshopjakarta#babyshoponline#jakarta#bali#onlinebabyshop#bumil#hamil#pregnancy#jakartababyshop#trustedbabyshop#trustedbabyshoponline#tokopedia#carseat#babyshop#jualnunaleaf#jualnunaleafmurah#tokoperlengkapanbayi#perlengkapanbayi#emgostroller#

Come on Dad lift it 😍🖤 . . Tuesday done in the MAD way! What a session 💦💕👶 So much support and praise for each other BLOODY LEGENDS!

CUSTOMER PUAS HATI DENGAN SEMUA BARANG SET BERSALIN DANITA . . —————— BERMINAT? —————— 🌐 Click link di bio (POSTAGE lebih JIMAT dengan pembelian di SHOPEE!) 📲Wassap: 0172232802 📲Komen ‘DM’ di bawah . . #melovamaternity #melovamaternitytesti #setbersalindanita #setbersalin #setberpantang #setberpantangdanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungzigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy

Can I use Epiology while pregnant? Yep! The Anti-Acne Foaming Cleanser, Cream and Spot Gel are all completely safe to use during pregnancy. #winterskincare #epiology #antiacne #clearwinner #naturalskincare #pregnancy #pregnancyskincare

Loved gettin’ the band back together! @thee_lando @lastarza9 @little_bear29 @t.clark2 @triciaaa32 #thecuse #syracuse

Yesterday I crushed Leg Day and today all I could handle was a walk around town. . . Staying active during pregnancy looks different every day for me. . . A huge part of it is listening to my body, going as hard as I can when I can and also taking it easy when I need more rest. . . Even on the days I feel the worst (like today with another bad headache) I like to at least move my body a little bit with some walking in fresh air! I always feel better after! . . When I’m sitting for long periods is when I feel the most miserable. . . Even when you feel tired and achey I think it is always worth a shot to at least try some light walking and stretching...pregnant or not! It’s always worked for me. . . ✌🏼💖💪🏼

9 weeks in, 31 to go!⁣ ⁣ I’m still mindblown that I am pregnant with baby #5! ⁣ ⁣ It definitely wasn’t in my plans, but it was in God’s plan. The adventure is here to stay and it makes me reflect back on the last few years and then also look forward to the next few years and what I really want my future to look like. ⁣ ⁣ I think about my family and how we love to travel together and create memories together, that’s exactly what I want! Obviously, a family of 7 is more costly than a family of 4, so it gets my business woman wheels a rollin! ⁣ ⁣ I can honestly say, I haven’t been living to my fullest potential these last few years, and I think it’s time to rev it up! It’s time to show you what I am made of.... afterall, we get this one life to live and it’s too short to dream small! Send good vibes this way! 💕

#28weekspregnant We are officially in the 3rd trimester!! This pregnancy has literally flown by. Brady is now the size of an 🍆 and he’s about 16 inches tall and 2.5 pounds. He is also busy breathing, dreaming and coughing! And continues to kick Mommy all day long 😍 We are so excited to meet him ♥️

Top By Me 😍💛🔥 On My Pretty Chocolate Friend🤗 Congratulations Again B 🥰 #yellow #brownskin #pregnancy #maternity #maternitypictures #unikornkreationz #cute

Hai Mama Dacco, ada yang seru di bulan ini lho ! Dapatkan Special Promo hanya di Lazada. Stok Terbatas! Jangan sampai kehabisan ya Moms. Yuks Moms kunjungi instagram @daccoindonesia untuk informasi seputar kehamilan dan si kecil. Jangan lupa like dan follow ya Moms🤗 #daccodihati #daccoselaluada #baby #mother #asi #family #love #parenting #mom #mothercare #indonesia #tanyadokter #ibu #bayi #susu #pregnant #pregnancy #babyshower #kehamilan #breastpad #infodokter #infosehat #infohamil #babywipes #breastpad #pembalut

One week today we find out when my Scheduled c-section will be! Enjoying my last bit of Freedom before I become a mommy 💙👶 . . . . #pregnancy #36weekspregnant #maternityphotography #love #mommytobe #beautiful #selfie #picoftheday #instagood #liker #8monthspregnant #boymom #lake

💜Make the decision to start💜 . . . 💜MAD FIT - Taupaki & Waimauku 🖤 For Mums who are ready for results! . . 🖤Your little ones can come with you. 👶 🖤35 MINUTE Fat burning sessions 🔥. 🖤Supportive environment. 🖤Lots of fun and laughs! 🖤Make Friends for life. 🖤EXERCISE should be fun then the results easily come 💕. . . . Get in touch info@madfit.co.nz or message us on here or 0210331320

Maternity gowns available for rent! Vestidos de maternidad disponibles para rentar! 786-439-8893 Liset Dress: @ddfairyfactoryshop Flower ring: @crownszitacardin Photo by: @jennygphotography27 MUA: @ilizzett

Just for Fun - I went into labor on my own at 35+2 weeks with my son... •• I will be 37+5 tmrwv•• Do you think she will come on her own before induction OR I will just be induced on the 30th ( @39 weeks ) Take your guess 💕🤔 #37weekspregnant

Eren’s son was bedwetting. One chiropractic adjustment and he’s been dry for a year and a half! Gabaldon Chiropractic www.1chiropractor.com (407) 288-3621 #1chiro #gabaldonchiropractic #prenatalchiropractic #pediatricchiropractic #chiropractic #orlando #baldwinpark #cynthiagabaldon #pregnancy #childbirth #bedwetting #bedwettingsolution

Everyday, a baby is born. A woman may or may not know about childbirth. What she knows - can come from care providers, Doulas, family/ friends, strangers & what she's researched herself. This information may not be evidence based. And therefore will contradict what childbirth is - physiological ("powered by the innate human capacity of the woman and fetus without unnecessary intervention"). Here are some of the myths that women & partners are told about birth. If you're pregnant & didn't know about these, I would strongly recommend hiring a Doula. Post by @birthknow, the creators of the fun & informative game "Down the Canal". #top10liesaboutchildbirth #birthintheknow #ultrasounds #estimatedduedate #birthisphysiologic #holisticdoula #nativedoula #doulaofcolor #virtualdoula #pregnancy #childbirth #postpartum #breastfeeding #maternalmortality #maternalmorbidity #infantmortality #blackdoulasmatter #blackmidwivesmatter #bronx #nyc #brooklyn #queens #therockaways #longisland #atlanta #losangeles #miami #lasvegas #houston

Maternity gowns available for rent! Vestidos de maternidad disponibles para rentar! 786-439-8893 Liset Dress: @ddfairyfactoryshop Flower ring: @crownszitacardin Photo by: @jennygphotography27 MUA: @ilizzett

Check out this AMAZING USB diaper bag! 🥰😍 . ‼️ Limited time only - 50$ OFF AND, take 15% OFF SITEWIDE & FREE SHIPPING! . Mommyslittlecub.com/products/forever-diaper-bag . 🐾 . #babyshower #gifts #mom #diaperbag #diaperbagbackpack #babyfever #baby #babyboy #babygirl #newbornessentials #babys #babylove #babyshop #babystuff #newbornbaby #newborn #babyessentials #newmom #babyshowerideas #babyshowergifts #babies #love #family #momlife #pregnancy #babyshopping #kids #twins #babiesofinstagram #children

Maternity gowns available for rent! Vestidos de maternidad disponibles para rentar! 786-439-8893 Liset Dress: @ddfairyfactoryshop Flower ring: @crownszitacardin Photo by: @jennygphotography27 MUA: @ilizzett

This child slogged through the wet field to pick a bouquet for me 🥰 I love being a mama! All the sleepless nights and crazy drama is so worth it for moments like this! 😭

Are you wanting to stay pain free, fit and strong during your pregnancy but not sure how? Prevent pain and safely gain strength with our small group strengthening classes specifically targeted to both pregnancy and post natal recovery. Lead by a Physiotherapist and clinical Pilates instructor with a special interest in women's health. Saturday mornings at 8am. Bookings essential. #pilates #clinicalpilates #pregnancy #postnatal #class #movement #lovepilates

XFactor-My new favorite💚 Plexus XFactor is the world’s ONLY fully methylated #multivitamin formulated with aloe!🙌 Google methylation and you’ll see why that’s important!👩‍💻 💚When you add aloe to any vitamin or mineral, you increase the absorption rate of those vitamins and minerals!! With the Plexus XFactor, you’re increasing the absorption by 300%! Experience the benefits of good absorption instead of having them wasted and flushed right out of your system. With this kind of absorption you are given increased energy and an increased immune system. 💚Aloe is HUGE for absorption AND digestion!! You will actually feel a difference. 💚With the XFactor, I also LOVE the benefits of clearer and brighter skin, how much healthier I feel, and thicker, healthier hair and nails. 🌱Another huge plus? XFactor is vegetarian friendly. Why is there no Iron listed? Iron isn’t listed on the bottle of Plexus XFactor because it is inherent in the New Zealand black currant, which is one of the most natural powerful antioxidants on earth. The aloe in the XFactor makes the Iron bio-available and easy to digest, and 300% more absorbable. Iron deficiency is very common and can lead to anemia, especially in #pregnancy. #feelbetter #trustyourgut

Maternity gowns available for rent! Vestidos de maternidad disponibles para rentar! 786-439-8893 Liset Dress: @ddfairyfactoryshop Photo by: @simplycaptivating Flower crown: @crownszitacardin

Here is your reminder that you are an absolute goddess, badass & you’ve totally got this 🌊

Mommy time// Muchas veces no tenemos tiempo de darnos tiempo. Estamos tan ocupadas en el trabajo, con el bebé, con mil cosas en la casa, y siempre quedamos al final. Platicando con una amiga, ella me contaba que iba al gimnasio a las 5 y cacho de la mañana...👀 así me quedé cuando me contó. Y pensé “wow, que fuerza de voluntad. Ella si quiere bajar de peso. Ella si se quiere. Ella si tiene tiempo” entre otros pensamientos. Pero ella me explicó que no es que ella TENGA el tiempo, sino que lo HACE. Ella tiene 3 hijos, todos menores a 6 años y los últimos dos mejores a los 2 años👀 (ya se, está cañona!) pero cuando me dijo eso, me impresionó muchísimo. La admiré mucho más que antes. Porque ella se quiere tanto, que ella HACE el tiempo para cuidarse. Ella HACE el tiempo para distraerse. Ella HACE el tiempo para empezar su mañana de mejor humor y con más energía, que sabe que le van a pedir los niños durante todo el día. Y me quedo de lección, “tener tiempo” es muy complicado, y fácil de aplazar y poner mil excusas (lo se porque así soy yo también, le pongo excusas a todo para el ejercicio: el clima, el sueño de Luca, si tengo activewear limpia, etc). Ahorita estoy tomando su enseñanza y su ejemplo y estoy haciendo ejercicio a las 7 am, justo entre la toma de leche y el desayuno de Luca, y como tengo el tiempo contado me ayuda a apresurarme y caminar más rápido 🏃🏻‍♀️💨 Y el domingo me pasó algo que jamás, me sentí DEMASIADO bien conmigo. DE MA SIA DO. No he bajado de peso ni de talla. Pero me sentí muy bien. Me desperté temprano, lavé ropa (porque señora), hice ejercicio, el súper y cocine como 18 cosas (sin exagerar) y seguía teniendo energía a la 1am que acabé de cocinar. 💪🏻 ⚡️💪🏻 quiero lograr mi objetivo y que ese “no tengo tiempo” se convierta en un “pues hago tiempo”. Abran su corazón y mente cuando escuchen a sus amigas, no todo es negativo, critica o juicio. 🙌🏻❤️

5.16.19 True 😞💕 ... I know most people will probably disagree with me, but honestly abortion is murder. Who are we to choose whether or not a baby is allowed to live? Why would we think it’s fine for us (humans) to end the life of another human? Yes, unborn babies are alive. Do we really think our lives are more important than theirs?! ___________________________________ I think it’s sad that so many of us would think of ourselves and do what we think is best for our own lives without caring about how our actions affect others. Abortion is only one example of this. Let’s think carefully about our decisions before we make a mistake that can’t be undone. • • • • • #protect#unborn#babies#abortion#slavery#pregnancy#birth#murder#people#feminist#antifeminist#humans#female#choice#prolife#prochoice#life#child#children#parents#parent#birthday#baby#victim#stop#abortionban#feminine#kids#women#mothers

Dedicated to journaling and gardening during pregnancy - #customer what’s your fave thing to do? 👇

Those nine moths of pregnancy are all worth saving! 🤰💝 Document your pregnancy with our ‘Already a Blossoming Journey’ Journal. Link to shop (bio) @pregnancyclock

A Planning Pregnancy Journal is the ideal tool to help you collect all your emotions and symptoms during your conception journey and help you understand what could be affecting your journey of making a little human 👶. Document and save your journey of becoming a Mum!! #learntounderstandyourbody

Pregnancy can be the perfect timing for you to start journaling. You won’t just be saving your pregnancy journey but it’s a great opportunity to take time out to write, connect and understand yourself, and also is an act of discipline! Featuring our pregnancy journal ‘Already a Blossoming Journey’ 🤰📔

Feeling a growing life is like nothing else! Featuring our Already a Blossoming journey journal 🤰📔 Available to shop link (bio) @pregnancyclock

12 weeks preggo! You can hardly notice the bump but those early pregnancy symptoms are for real!! Stopped our Already pregnancy journal. Shop yours at link (bio)

Planning a baby is understanding how my body works and learning what could possibly be affecting the journey. Morning routine! 📸: @pinterest #ttccommunity Spotted our TTC journal - shop your 👉 link (bio)

Sometimes life reminds us that it’s not when we want it; it’s when it was meant to be. Be patient and trust the universe’s timing, it will happen when you least expect it! Featuring our pregnancy journal ‘Already a Blossoming journey journal’ 🤰📔 available to shop at www.pregnancyclock.cøm