#produkkecantikan

2,069,525 posts tagged with #produkkecantikan

Photos and Videos about #produkkecantikan

(@bynorad)

2 Minutes Ago

Feedback dari customer yg menggunakan sexy waist bengkung 😘 Thanks dear terus menggunakan produk kita @bynorad ❤️ . ✅COD Available ✅KL/SELANGOR ✅Postage Everyday 🎀0122692300 bE sExY bE yOu💛💛💛 . #bynorad #bychombee #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #girdlepant

(@wanitasempurna2u)

3 Minutes Ago

Ape beza mkn LOLITA dgn produk2 yg lain??? . Haaa ni jwpnnye!!! . 💕Byk dh Ai dpt feedback mcm ni..mkn ubt kurus lain asyik memerut jer. 💕Beli mahal2 tapi turun sekilo jer..bila stop berat naik 3kg😤😤😤..tp mkn LOLITA xrase ape pn..sbb ape?sbb LOLITA dibuat drpd bahan2 yg slmt....insyaallah x rugi kalau anda cuba. . . Ai nak bagi uols MONEY BACK GUARANTEE. XDE KESAN REFUND DUIT KORANG...amacam uols ada berani ke tak? Xberani xde hal la..tempah jer baju raya saiz xl.xxl.xxxl. yg dah cuba n dah kurus tuh pastikan yea double confirm saiz korang lepas ambil LOLITA . Dah beribu2 FEEDBACK kebabommm...dari sebesar alam. XXL..XL..L..M..S.. . . 🔽WA 0124175051🔽 🔽WA 0124175051🔽 . . Harga:RM55 Postage: sem rm8/ss rm12 Program: 10 hari target turun 3kg-5kg Syarat Wajib: AIRKOSONG 2l-3L sehari . . #jamuratudara #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #kuantan #kedaionline #jamuratudaramurah #jamuratudaraoriginal #igshopmalaysia #onlineseller #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #produkkecantikan #lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #carousellmy #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline

(@lolita.readystock)

3 Minutes Ago

Ape beza mkn LOLITA dgn produk2 yg lain??? . Haaa ni jwpnnye!!! . 💕Byk dh Ai dpt feedback mcm ni..mkn ubt kurus lain asyik memerut jer. 💕Beli mahal2 tapi turun sekilo jer..bila stop berat naik 3kg😤😤😤..tp mkn LOLITA xrase ape pn..sbb ape?sbb LOLITA dibuat drpd bahan2 yg slmt....insyaallah x rugi kalau anda cuba. . . Ai nak bagi uols MONEY BACK GUARANTEE. XDE KESAN REFUND DUIT KORANG...amacam uols ada berani ke tak? Xberani xde hal la..tempah jer baju raya saiz xl.xxl.xxxl. yg dah cuba n dah kurus tuh pastikan yea double confirm saiz korang lepas ambil LOLITA . Dah beribu2 FEEDBACK kebabommm...dari sebesar alam. XXL..XL..L..M..S.. . . 🔽WA 0124175051🔽 🔽WA 0124175051🔽 . . Harga:RM55 Postage: sem rm8/ss rm12 Program: 10 hari target turun 3kg-5kg Syarat Wajib: AIRKOSONG 2l-3L sehari . . #jamuratudara #pahang #kelantan #johor #kualalumpur #ipoh #perak #kuantan #kedaionline #jamuratudaramurah #jamuratudaraoriginal #igshopmalaysia #onlineseller #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #produkkecantikan #lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #carousellmy #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline

(@ktmd.dungun)

4 Minutes Ago

Berapa Harga 110cc ke MELAKA dari BUTTERWORTH? 🕴 1. Kami Tak Jual Motorsikal 🕴 2. Kami Hanya Sediakan Perkhidmatan Penghantaran Motorsikal 🕴 3. Jika Motorsikal bawah 125cc harga sama sahaja ke mana-mana selagi dalam Semenanjung Malaysia 🕴 4. Kos Pos Motorsikal 125cc ke bawah hanya RM143.10 🕴 5. Nak lagi OK, tambah RM15 utk BALUT. Kos seleuruhan pos motorsikal + balut : RM159 😃 Jom JIMATKAN Kos Penghantaran Dengan @ktmd.dungun 098489423 / 017 321 2353 / 012 274 9423 #ktmd #ktmddungun #dungun #paka #terengganu #terlajaklaris #produkkecantikan #lips #foundation #bazarpaknil

(@trudolly.vdolly)

6 Minutes Ago

#repost @missfazura • • • Jamu Moden terbaik di pasaran! Cuba lah VDolly hari ini. . . Kebaikkan VDolly 👇🏻 . ✔3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina ✔Menjadikan kemutan miss v  luar biasa ✔Menghilangkan bau & keputihan ✔Menganjalkan payudara serta punggung ✔Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin ✔mencegah barah payudara & rahim ✔Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam ✔Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan ✔Melancarkan period yg tak teratur ✔Menstabilkan hormon ✔Amat sesuai utk wanita lepas bersalin ✔VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom . VDolly tidak boleh diambil oleh👇🏻 . ❎Ibu mengandung ❎Semasa datang bulan . . Price RM59/RM65 30 chewable tablets Perasa Blueberry . Cara pengambilan : Kunyah 1-2 tablet before breakfast . . . 📲WHATSAPP +60182157034 . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #uitm #chocofit #dropshippermalaysia #produkkecantikan

(@asmagic_skincareid)

4 Minutes Ago

Ada yg kulit wajahx susah putih ? Ada yg kulit wajahx sllu kusam ? Ada yg kulit wajahx bnyk flek ? Ada yg kulit wajahx berjerawat ? Ada yg kulit wajahx komplikasi ? 😂 Silahkan beralih ke AS magic 😍 Kami akan berantas sampai akar"x 😘💃🏻 Hanya 190rb sdh dpt satu paket asmagic... Beli 3 paket sisa 165rb perpaket lohhh Minat? Wa 089502500638 #asmagicweloveyou #asmagicteamcetar #asmagic #asmagicskincareindonesia #asmagicskincare #creammagic #creambpom #creamsehat #produkkecantikan

(@nixxicosmetics)

13 Minutes Ago

Takziah, Jenazah pelakon dan pelawak tanahair, Zaibo atau Zainal Ariffin Abd Hamid, selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Rengit pukul 9 malam tadi. . . Selain keluarga, teman rapat, rakan seni turut kelihatan mengiringi jenazah ke tanah perkuburan sebagai penghormatan terakhir kepada Allahyarham. . . Marilah sama-sama kita mendoakan semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan soleh. AL-Fatihah . . #nixxicosmetics #lipmattemalaysia #lipmattenixxi#produkviral2018 #lipmattemurah #lipmattemurahmalaysia #muamalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikkan #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikkorea #lipmatteviral #produkkosmetikmurah #produkkosmetik #bazarpaknil #produkkurus #produk #gegarvaganza #gegarvaganza2018#lipmattenixxicosmetics

(@jamulawas)

12 Minutes Ago

Takziah, Jenazah pelakon dan pelawak tanahair, Zaibo atau Zainal Ariffin Abd Hamid, selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Rengit pukul 9 malam tadi. . . Selain keluarga, teman rapat, rakan seni turut kelihatan mengiringi jenazah ke tanah perkuburan sebagai penghormatan terakhir kepada Allahyarham. . . Marilah sama-sama kita mendoakan semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan soleh. AL-Fatihah . . #jutawanjelitaherbs #jutawanjelitaherbsbangi#jutawanjelitaherbsmalaysia #produkviral #viralmalaysia #muamalaysia #artismalaysia#produkkurus #produkkurusmurah #kurus #kurussihat #detox #ubatlawas #slimminglotion #jamu #jamukurus #produkkecantikan #produkkosmetik #produkkosmetikmurah #kosmetik #pilkurus #kapsulkurus #kapsulslimmurah #herbakurus #sembelit #ubatkurus #ubatkurusmurah #jamu #perutbuncithilang #detoks

(@yayu_w)

8 Minutes Ago

Assalamualaikum Wr. Wb. 😊 Ada sebuah kutipan dari Frank Sinatra – “Balas dendam terbaik adalah kesuksesan yang luar biasa besar”. 👍 Dalam meraih impian, mungkin Anda akan dipertemukan dengan segelintir orang yang mencoba menjegal dan menjatuhkan Anda. Meski kesal, tahan diri Anda agar tidak melakukan hal serupa kepada mereka. Pasalnya, jika melakukan itu, Anda sama saja menurunkan derajat Anda ke titik yang sama dengan mereka. Lebih baik, jadikan perlakuan mereka sebagai cambuk untuk mengejar impian Anda lebih giat lagi. Ingat bahwa sukses adalah balas dendam terbaik yang bisa kamu lakukan di dunia ini. Salam hangat, Rose V #bisnisku #nasa #bisnisnasa #produkherbal #produkkesehatan #produkkecantikan #herbal #programhamil

(@kulitcantik.byeina)

8 Minutes Ago

Protein umumnya dianggap sebagai bahan pemakanan yang penting dengan fungsi utamanya. . Antara fungsi utamanya itu ialah:- - merangsang pertumbuhan dan penggantian tisu serta otot badan - membentuk antibodi, keseimbangan kandungan air - memelihara keseimbangan badan - membentuk kompaun badan yang penting seperti beberapa hormone, enzim dan hemoglobin. . Protein soya bukan-GMO dari Shaklee dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya. . So, protein ESP merupakan sumber protein terbaik untuk kesihatan tubuh badan kita 😉 . #shaklee #shakleeusj #espshaklee #protein #shakleesubangjaya #proteinshake #pengedarshakleesubangjaya #pengedarshakleeusj #agenshakleesubangjaya #visitmyig #igbiz #igshop #igshaklee #terapiinstagram #ajimaura #kulitcantik #kulitputih #nakcantik #tipscantik #produkkecantikan #kulitsihat #energyboost #hilangkanparut #kulitcantikgebu #nakputih #nakcerah #produkviral #isteriuntukdisewa

(@haslinda_saim)

9 Minutes Ago

SET BOTANICAL EFFECTS WORLD BEST PRODUCT! KHAS UNTUK PENJAGAAN KULIT YANG SEIMBANG. Ramai yang mengadu skincare yang dorang pakai tiada kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh macam cendawan! And ramai tak sedar set yang diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing. Sebab tu lah Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula ikut kesesuaian kulit korang. ▪️Kering ▪️Normal/Kombinasi ▪️Berminyak Pada yang: 1️) Jerawat sangat banyak 2️) Kulit terlalu kering/berminyak 3️) Oily dekat area T-Zone 4️) Liang pori besar 5️) Banyak whiteheads/blackheads 6️) Muka gelap kesan sunburn 7️) Kulit rosak sebab salah pakai produk Botanical Effects paling sesuai untuk korang! Tak wajib ambil set & boleh je ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sebab setiap item membantu satu sama lain untuk dapatkan kulit yang sihat. My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL EFFECTS MASK!! Kulit jadi bersih & segar sangat lepas pakai Botanical Effects Mask! Jerawat pun tak naik dah tau bila kulit dah betul-betul bersih. Tahan penggunaan sehingga 6 bulan. Sangat jimat untuk mineral-based international brand. Awesome! . Love, Linda ☎ 012-6434291 @ click link at bio 💕 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykayproducts #marykaymuar #marykayjohor #marykaylipstick #masker #maskerbotanical #mask #blackheads #whitehead #flawless #bazarpaknil #uitm #politeknik #botanicaleffects #ducklover #produkkecantikan #produkterbaik #glowing #kulitbersih #putihgebu

(@trudolly.vdolly)

12 Minutes Ago

#fazpesan @missfazura PAGI NI.. JOM AMIK VDOLLY! BAGI BODY CANTEK & DALAMAN PUN CANTEK UNTUK SUAMI TERSAYANG @fattahaminz 😍 . VDOLLY Ni Mudah Je Nak Amalkan! Tak Yah Bancuh... Tak Sampai Seminit Dah Settled👍🏻 . . MUDAHKAN?? Apalagi Uollsss Jom Dapatkan Sekarang!! . Price: VDOLLLY : RM59/RM65 TRUFITZ : RM59/RM65 . . 📮Postage Seluruh Malaysia Setiap Hari!! SO CEPAT2 WHATSAPP SIS NAU +60182157034 . . 🚘COD AREA : KL, Shah Alam, Subang, Usj, Sunway, Putraheight, Alam Impian, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Bangsar, Manjalara, Kepong, Sg Buloh, Klang, Setia Alam, Rawang| Setiap Hari ade Postage | Ade Free Gift lgi tauuu 👍👍 . . 📲WHATSAPP +60182157034 . #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #trudollyselangor #trudollyvdolly #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #chocofit #produkkecantikan #kulitputih

(@dijah_mci)

13 Minutes Ago

Bagaimana Cara kerja kalung Pendant MCI yang berbahan batu Germanium? . - Inframerah yang dihasilkan oleh batuan germanium menghancurkan lemak dan kolestrol yang menumpuk pada jantung dan pembuluh darah di sekitarnya sehingga jantung dapat memompa darah dengan kualitas terbaiknya. . - Mineral Germanium dalam kalung Pendant memberikan ion negatif sehingga ion positif dalam tubuh dapat bekerja memaksimalkan proses metabolisme tubuh. Dengan pemakaian teratur kalung Pendant MCI, kita dapat merasakan manfaat : - Tubuh lebih menjadi bertenaga - Tubuh menjadi lebih segar - Mengurangi kadar lemak dan kolestrol dalam darah - Melancarkan peredaran darah - Mengurangi sakit pinggang atau perut saat menstruasi - Mengurangi sakit kepala - Mengontrol tekanan darah pada penderita hipertensi - Memulihkan penderita impotensi - Meningkatkan kekuatan dan keseimbangan tubuh - Mengurangi penggumpalan sel - Mencegah berkembangnya sel kanker - Mengurangi kerusakan DNA akibat radikal bebas - Mengurangi ketegangan sistem syaraf Kecuali Biopendant (kalung Bioglass), kalung kesehatan MCI semua mengandung batu Germanium ☺ #produkkesehatan #produkkecantikan #produkmci #produkunggulan #produkandalan #bisniskuasyik

(@atomy_garut)

13 Minutes Ago

Atomy care evening peel-off mask 120 ml Berfungsi mengecilkan pori, mengencangkan dan menenangkan kulit Terbuat dari bahan herbal yakni ekstrak kulit citrus gandis dan ekstrak akar ulmus davidiana Price : IDR 150k Get the special price for member, JOIN NOW !! #kosmetik #kosmetikkorea #kosmetikherbal #kosmetikoriginal #kosmetikori #kosmetikgarut #kosmetikbandung #kosmetikjawabarat #skincarekorea #skincareherbal #skincarealami #skincareoriginal #skincareroutine #koreanbeauty #produkkorea #bestproduct #atomybandung #atomygarut #atomysumedang #atomyindonesia #atomytasik #atomykoreaindonesia #produkoriginal #produkkecantikan #produkbranded #produkkesehatan #koreanmakeup #bestmakeup

Sapu-sapu je dah #montok🔥 Sapu-sapu dah #anjal🔥 Sapu-sapu dah #padat🔥 Sapu-sapu dah #gebu🔥 . Nak tahu guna apa ? Fiira Breast Serum laaa😍 . Jangan ragu-ragu nak guna , dijamin selamat dan berkesan tau . Apalagi korang ! Kalau nak body montoks cepat-cepat dapatkan👍🏻 . wassap 01128628669 wassap 01128628669 wassap 01128628669 #produk #produkttester #produkkecantikan #produkkurus #produkpayudara #produkpembesarpayudara #produkpayudaramurah #produkbesarpayudara #produkmembesarkanpayudara #ubatkurus #ubatkuat #ubattinggi #ubatbesartetek #ubatputih #ubatresdung #ubatjerawat #ubatgemuk #ubatketat #ubatgemukkanbadan #ubatbesarkantetek

(@syifa_amoorea)

15 Minutes Ago

kalau mau tau Sabun NuAmoorea bisa mengatasi apa saja sih,nih saya kasih tau ya. Sabun NuAmoorea mampu mengatasi masalah jerawat, komedo,noda hitam menghilangkan garis halus dan mengencangkan kulit meregenerasi sel kulit menghilangkan panu, bintik hitam mengecilkan pori-pori mengurangi kantung mata mencegah penyakit kulit menghasilkan kulit halus dan nampak lebih muda sudah jelas ya Sabun NuAmoorea gimana kalau langsung order aja yuk ditunggu ya orderan nya. Info order : Syifa Hp/Wa : 081380576754 #produkkecantikan#sayajual#kecantikankulit#skincarealami#sabunjerawat#skincareampuh#sabunpembersihwajah#skincareaman#murah#murahbagus#murahbanget#murahberkualitas#produkkecantikanmurah#sayajualmurah#skincaremurah#sabunjerawatmurah#sabunpembersihwajahmurah

(@nadera_beautycare)

17 Minutes Ago

Sabun bar Umimu mengandung segala manfaat untuk kesehatan kulit wajah. . setelah pakai sabun Umimu, kulit wajahmu akan terasa lembab, lembut dan kenyal. . Agar sabun UMIMU yg kamu punya awet, caranya potong menjadi beberapa bagian kecil. Dan pakailah setiap potongan sampai habis baru lanjutkan kepotongan berikutnya. Gimana, jadi lebih irit kan??? . dengan cara seperti diatas, 1 bar UMIMU 100gr bisa dipakai s.d. 4 bulanan lho.. . Produk UMIMU tidak mengandung pengawet dan paraben, sehingga aman untuk dipakai ibu hamil dan menyusui . untuk pemesanan silakan  WA 082334614567 #kosmetikmurah #kosmetikherbal #kosmetikaman #kosmetikamanbusui #kosmetikamanbusuibumil #kosmetikamanbumil #sabun #sabunmurah #umimumadura #skincaremurah #skincare #produkkesehatan #produkkecantikan #produkhalal #sabunbarmadura #umimunaturalskincare #sabunbarpamekasan #umimupamekasan #umimukefirsoap #umimu #umimusabunbarmadura #umimusabunbarpamekasan #umimubeautycare #beautycare #beautycareoriginal #akhwat #pamekasan #madura

(@dustiracheryl)

18 Minutes Ago

Rambut juga perlu nutrisi seperti kulit. Ga perlu setiap hari kok, minimal seminggu sekali aja . Nutrisinya ada pada Scalp Massage & Hair Treatment ini, karena khasiatnya: • membersihkan kotoran secara menyeluruh. • melembutkan rambut. • mengurangi ketombe. • mengurangi kerontokan rambut. • mengurangi kusut pada rambut. • mengurangi kelembaban rambut (sangat cocok untuk para wanita yang rambutnya tertutup). • jika di massage, membantu memperlancar peredaran darah. . Hair treatment ini full packaged banget, ga perlu beli banyak produk buat dapetin semuanya😍😍😍 . Tanya Jafra : Wa.085743804560 Atau klik link dibio #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrabekasi#jafrabogor #jafradepok #jafratanggerang#kosmetikjogja #jafrasumedang#jafrajogja #jaframajalengka#jafracirebon #jafrajateng #jafrapapua#jafrasemarang #jafrapalembang#jafrajogjatira #jafrasamarinda#orderjafra #produkkecantikan#produkbagus #skincareaman#skincarejogja #perawatanrambut#scalpmassage #scalpmassagejafra#mengurangiketombe

(@dustiracheryl)

18 Minutes Ago

Rambut juga perlu nutrisi seperti kulit. Ga perlu setiap hari kok, minimal seminggu sekali aja . Nutrisinya ada pada Scalp Massage & Hair Treatment ini, karena khasiatnya: • membersihkan kotoran secara menyeluruh. • melembutkan rambut. • mengurangi ketombe. • mengurangi kerontokan rambut. • mengurangi kusut pada rambut. • mengurangi kelembaban rambut (sangat cocok untuk para wanita yang rambutnya tertutup). • jika di massage, membantu memperlancar peredaran darah. . Hair treatment ini full packaged banget, ga perlu beli banyak produk buat dapetin semuanya😍😍😍 . Tanya Jafra : Wa.085743804560 Atau klik link dibio #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrabekasi#jafrabogor #jafradepok #jafratanggerang#kosmetikjogja #jafrasumedang#jafrajogja #jaframajalengka#jafracirebon #jafrajateng #jafrapapua#jafrasemarang #jafrapalembang#jafrajogjatira #jafrasamarinda#orderjafra #produkkecantikan#produkbagus #skincareaman#skincarejogja #perawatanrambut#scalpmassage #scalpmassagejafra#mengurangiketombe

(@dilamci)

18 Minutes Ago

JANGAN BILANG SERUM GLUCOLA MAHAL KARENA ISINYA SEDIKIT SEBELUM BACA INI 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Kenapa Glucola Serum original isinya Cuma 15ml?? Byk orang bertanya pd wkt membuat glucola serum. Kenapa membuat serum yg sangat kental dgn konsentrat tinggi seperti pd glucola serum? Kenapa tdk diencerkan menjadi 30 sampe 50 ml bisa dijual dgn modal yg sama & harga yg sama? Jadi kan isinya kelihatan banyak? Baiklah, penjelasannya seperti ini 👇👇👇 Wajah kita hanya bisa menampung 0.4- 0.7 ml per sekali pakai (sekali oles). Kalau MCI memutuskan memakai serum yg encer & berkonsentrat rendah maka 0.4 ml dari cairan yg berkonsentrat rendah, maka akan sgt lama menampilkan hasilnya… Beda jika cairan tersebut adalah 0.4 ml dari cairan yang berkonsentrat tinggi (kental), hasilnya bahkan akan mulai terasa di hari2 pertama setelah memakai serum Glucola. Anda membayar harga utk hasil yg efektif & baik, bukan? Dgn Serum Glucola kulit akan menjadi lbh cantik scr alami dengan LEBIH CEPAT. Makin cepat terlihat hasil akan semakin baik bukan? Berikut manfaat baik Serum Gucola utk kulit: 🍒Mencegah & memudarkan kerutan2 wajah, 🍒Memperlambat proses penuaan, 🍒Menjaga kelembaban kulit agar kulit selalu terlihat segar & bercahaya, 🍒Melindungi dari kerusakan sel kulit akibat paparan sinar UV, 🍒Memperbaiki struktur kulit, 🍒Menghaluskan, melicinkan, mencerahkan & Menjadikan kulit lbh bercahaya. =READY STOCK= Utk pemesanan hubungi: Wa 0811346997 #glucolaserum #produkmci #produkkesehatan #produkkecantikan #cowokcewek #order #facial #facialdirumah #krimmuka #serummuka #perawatankulit #kosmetik #treatmentjerawat #antiaging #skincare#produkmci

Antara bahan utama yang terdapat dalam sabun lulur badan Zeoary Soap ni adalah Minyak Bunga Matahari. Jom baca sikit apa keistimewaan minyak bunga matahari ni pada kulit badan. . • Minyak ini telah lama digunakan oleh bangsa romawi kuno dan bangsa Yunani untuk perawatan dan juga kecantikan kulit. • Vitamin A, C, D, dan E yang terdapat dalam minyak biji bunga matahari ini akan memberikan lapisan pelindungan kepada kulit dan membantu mencegah jangkitan bakteria terhadap kulit. Sekaligus menjadikan ia berkesan menghalang penghasilan jerawat di badan dan mengatasi masalah jerawat. • Bermanfaat menjadikan kulit lebih cerah dan halus sekaligus menghasilkan kompleksi kulit yang lebih sihat. . Gunakan Zeoary Soap 2 kali sehari bagi mendapatkan kulit yang cerah dan halus. Tetapi bagi mereka yang memiliki kulit sensitif buihkan sahaja di tapak tangan dan sapukan seluruh badan . Zeoary Soap RM 15.00 (ahli RM 13.50) . klik link whatsApp di Bio utk pembelian 🛍 ⏺📫postage everyday ⏺Pick up / walk in di seri petaling (FREE OF CHARGE) ⏺🚘COD (with charge) area ▪Puncak jalil ▪Bukit jalil ▪Seri Petaling ▪Kuchai lama ▪Jalan klang lama ▪Mid Valley ▪Sungai besi . . 📲011-21902656📲 📲011-21902656📲 📲011-21902656📲 . . Terima kasih support, doakan dan dapatkan produk pilihan anda dgn sis💖 . Semoga dimurahkan rezeki selalu InsyaAllah ✨ . #sendayutinggi #zeoarysoap

(@dustiracheryl)

18 Minutes Ago

Rambut juga perlu nutrisi seperti kulit. Ga perlu setiap hari kok, minimal seminggu sekali aja . Nutrisinya ada pada Scalp Massage & Hair Treatment ini, karena khasiatnya: • membersihkan kotoran secara menyeluruh. • melembutkan rambut. • mengurangi ketombe. • mengurangi kerontokan rambut. • mengurangi kusut pada rambut. • mengurangi kelembaban rambut (sangat cocok untuk para wanita yang rambutnya tertutup). • jika di massage, membantu memperlancar peredaran darah. . Hair treatment ini full packaged banget, ga perlu beli banyak produk buat dapetin semuanya😍😍😍 . Tanya Jafra : Wa.085743804560 Atau klik link dibio #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrabekasi#jafrabogor #jafradepok #jafratanggerang#kosmetikjogja #jafrasumedang#jafrajogja #jaframajalengka#jafracirebon #jafrajateng #jafrapapua#jafrasemarang #jafrapalembang#jafrajogjatira #jafrasamarinda#orderjafra #produkkecantikan#produkbagus #skincareaman#skincarejogja #perawatanrambut#scalpmassage #scalpmassagejafra#mengurangiketombe

(@nadera_beautycare)

19 Minutes Ago

UMIMU LOTION Berbahan dasar : 1. Kefir Susu Kambing 2. Jelly Gamat 3. Minyak Daun Mulberry 4. Sunflower Oil 5. Grapeseed Oil 6. Olive Oil Manfaat nya adalah : - melembabkan kulit - membantu meregenerasikan sel kulit mati - melindungi kulit dari buruk sinar UV karena kandungan tabir surya alami dari gamat - membantu mencerahkan wajah karena kandungan arbutin alami dari minyak daun mulberry - melembutkan dan menghaluskan kulit kasar - menghilangkan noda pada wajah - mengenyalkan wajah mengurangi keriput (anti aging) - membantu mencegah dan menyamarkan stretchmark - menghaluskan kulit kaki, tumit, lutut Aturan Pakai : Ambil Umimu lotion sebesar biji kacang tanah. Usapkan pada wajah dan leher yang sudah dibersihkan sebelumnya. Ratakan tipis-tipis sambil menepuk-nepuk agar meresap. Dapat digunakan sebagai tabir surya, alas bedak, cream malam atau pelembab kulit tubuh lain nya yg diperlukan. TANPA PEWARNA, TANPA PARABENS, TANPA MERCURY/HYDROQUINON Info pemesanan 082334614567 #cantikalami #kosmetikmurah #maskerwajah #perawatanwajah #kosmetikaman #maskerjerawat #maskeralami #serumwajah #kosmetikherbal #skincareaman #skincaremurah #maskerkefir #krimwajah #skincarebpom #tonerkefir #perawatanwajahalami #kosmetikamanbusuibumil #kosmetikamanbumil #kosmetikamanbusui #kosmetikhalal #produkkecantikan #facelotionpamekasan #facelotionmadura #facelotionumimu #facelotionumimupamekasan #facelotionumimumadura

(@pinkladybymeera)

19 Minutes Ago

"JOM JANA PENDAPATAN 500-1000 SEBULAN TANPA MODAL DENGAN PINKLADY" . saya perlukan 100 orang yg berminat untuk besama saya buat income geli2 .. . saya ajar dari zero to hero yang xpandai.. yang xminat semua bole join . saya ajar step by step buat income . buat mcm mana? mudah jer Anda cuma promot jer . ❌Tak perlu pgg barang ❌Tak perlu post Barang ✔Untung yang lumayan ✔Teknik closing dan guide diberi . Modal? Tak perlu modal free jer.. boleh simpan modal tu bawah katil..hihi saya ajar free . Bahan2 iklan semua saya sediakan asalkn betol berminat . Tekan link sekarang www.wasap.my/601121918075/meera . . #pinkladyuolls #ukugroup #remyempire #pinkladymalaysia🇲🇾 #bodymerecik #produkkecantikan #cepatkaya #buatduit #incomesampingan #duit #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #dropshipmalaysia #pinkladyfromhq

(@dustiracheryl)

19 Minutes Ago

Rambut juga perlu nutrisi seperti kulit. Ga perlu setiap hari kok, minimal seminggu sekali aja . Nutrisinya ada pada Scalp Massage & Hair Treatment ini, karena khasiatnya: • membersihkan kotoran secara menyeluruh. • melembutkan rambut. • mengurangi ketombe. • mengurangi kerontokan rambut. • mengurangi kusut pada rambut. • mengurangi kelembaban rambut (sangat cocok untuk para wanita yang rambutnya tertutup). • jika di massage, membantu memperlancar peredaran darah. . Hair treatment ini full packaged banget, ga perlu beli banyak produk buat dapetin semuanya😍😍😍 . Tanya Jafra : Wa.085743804560 Atau klik link dibio #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrabekasi#jafrabogor #jafradepok #jafratanggerang#kosmetikjogja #jafrasumedang#jafrajogja #jaframajalengka#jafracirebon #jafrajateng #jafrapapua#jafrasemarang #jafrapalembang#jafrajogjatira #jafrasamarinda#orderjafra #produkkecantikan#produkbagus #skincareaman#skincarejogja #perawatanrambut#scalpmassage #scalpmassagejafra#mengurangiketombe

(@pinkladybymeera)

19 Minutes Ago

"JOM JANA PENDAPATAN 500-1000 SEBULAN TANPA MODAL DENGAN PINKLADY" . saya perlukan 100 orang yg berminat untuk besama saya buat income geli2 .. . saya ajar dari zero to hero yang xpandai.. yang xminat semua bole join . saya ajar step by step buat income . buat mcm mana? mudah jer Anda cuma promot jer . ❌Tak perlu pgg barang ❌Tak perlu post Barang ✔Untung yang lumayan ✔Teknik closing dan guide diberi . Modal? Tak perlu modal free jer.. boleh simpan modal tu bawah katil..hihi saya ajar free . Bahan2 iklan semua saya sediakan asalkn betol berminat . Tekan link sekarang www.wasap.my/601121918075/meera . . #pinkladyuolls #ukugroup #remyempire #pinkladymalaysia🇲🇾 #bodymerecik #produkkecantikan #cepatkaya #buatduit #incomesampingan #duit #dropship #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #dropshipmalaysia #pinkladyfromhq

(@dustiracheryl)

19 Minutes Ago

Rambut juga perlu nutrisi seperti kulit. Ga perlu setiap hari kok, minimal seminggu sekali aja . Nutrisinya ada pada Scalp Massage & Hair Treatment ini, karena khasiatnya: • membersihkan kotoran secara menyeluruh. • melembutkan rambut. • mengurangi ketombe. • mengurangi kerontokan rambut. • mengurangi kusut pada rambut. • mengurangi kelembaban rambut (sangat cocok untuk para wanita yang rambutnya tertutup). • jika di massage, membantu memperlancar peredaran darah. . Hair treatment ini full packaged banget, ga perlu beli banyak produk buat dapetin semuanya😍😍😍 . Tanya Jafra : Wa.085743804560 Atau klik link dibio #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrabekasi#jafrabogor #jafradepok #jafratanggerang#kosmetikjogja #jafrasumedang#jafrajogja #jaframajalengka#jafracirebon #jafrajateng #jafrapapua#jafrasemarang #jafrapalembang#jafrajogjatira #jafrasamarinda#orderjafra #produkkecantikan#produkbagus #skincareaman#skincarejogja #perawatanrambut#scalpmassage #scalpmassagejafra#mengurangiketombe

(@dustiracheryl)

20 Minutes Ago

Rambut juga perlu nutrisi seperti kulit. Ga perlu setiap hari kok, minimal seminggu sekali aja . Nutrisinya ada pada Scalp Massage & Hair Treatment ini, karena khasiatnya: • membersihkan kotoran secara menyeluruh. • melembutkan rambut. • mengurangi ketombe. • mengurangi kerontokan rambut. • mengurangi kusut pada rambut. • mengurangi kelembaban rambut (sangat cocok untuk para wanita yang rambutnya tertutup). • jika di massage, membantu memperlancar peredaran darah. . Hair treatment ini full packaged banget, ga perlu beli banyak produk buat dapetin semuanya😍😍😍 . Tanya Jafra : Wa.085743804560 Atau klik link dibio #jafraindonesia #jafrajakarta #jafrabekasi#jafrabogor #jafradepok #jafratanggerang#kosmetikjogja #jafrasumedang#jafrajogja #jaframajalengka#jafracirebon #jafrajateng #jafrapapua#jafrasemarang #jafrapalembang#jafrajogjatira #jafrasamarinda#orderjafra #produkkecantikan#produkbagus #skincareaman#skincarejogja #perawatanrambut#scalpmassage #scalpmassagejafra#mengurangiketombe