#produkkesihatan

343,163 posts tagged with #produkkesihatan

Photos and Videos about #produkkesihatan

2 MINGGU 4 CM ??? JOMMMM ! NHCP CALSIUM . ORIGINAL . SUPPLEMENT PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA! ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2 - 15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN ! ✦ JADILAH PENGGUNA TERAWAL. ANDA PASTI TERTAWAN,HEBAT DAN BERPUAS HATI. . ✔ NHCP (NUTRIENT HIGH CALSIUM POWDER) ADALAH SUPPLEMENT NUTRISI SEMULAJADI YANG SANGAT MEMBANTU LELAKI DAN WANITA 10-35 TAHUN YANG TERBANTUT KETINGGIAN SERTA YANG INGIN MENAMBAH KETINGGIAN LAGI. ✔ SCIENTIFICALLY RESEARCHED & PROVEN HEIGHT FORMULA . ✔ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN BADAN. . BERMINAT? 📱 WA > +60168244730 . #heightup #heightuporiginal #meletop #lelaki #heightupmurah #heightupmalaysia #instashop #igshop #murahmeriah #murah #tambahketinggian #produkkesihatan #appeton #bazaarpaknil #gainweight #massbuilder #lelakimaskulin #auramen

Selalu makan banyak, tapi bila consume Effira, tetiba jadi makan sikit. Tu pun dah kenyang. 😁 . Siapa belum dapatkan lagi Effira ni, boleh whatsapp saya (01133726423). . #effira #effirabeauty #effirabeautykuantan #effirasupplement #supplement #makanansunnah #makanantambahan #serumhanabooster #vitaminc #nakcantik #naksihat #produkkecantikan #produkkesihatan #effiaizat #farahfakhira #teamnia #balok #kuantan #malaysia

(@puterisheema)

7 Minutes Ago

Assalam semua.. Jamu Kunyit Asem. . 💯homemade tradisional yg org2 dulu amalkan.fresh2 ye.kita tak simpan stock lama2.kakak/abg nak buat sndiri mula2 je rajin, lepas tu dah malas nk buat kan,tak ada masa nk buat sebab sibuk dgn kerja? jgn disebabkan kesibukan kita tu sampai lupa nak jaga kesihatan/dalaman kita.badan kita nk guna lama ni.. hehhehe . . Jom order laju2... . 📲www.wasap.my/60129045557 📲www.wasap.my/60129045557 . . #jamu #jamukunyit #jamukunyitasem #makanankesihatan #produkkesihatan #kunyitasem

(@myjuerneys)

7 Minutes Ago

🎀 IVITA DARK CIRCLE . MEKAP ANDA PENYEBAB UTAMA HITAM BAWAH MATA? . Bahan didalam bahan kosmetik dan pencuci muka boleh meningkatkan sensitiviti kulit terhadap cahaya matahari. Perkara ini menyebabkan proses pigmentation (penghitaman) menjadi tidak NORMAL . Perkara ini berlaku kepada pengguna kosmetik yang mengandungi sekurang-kurangnya 1 dari 3 bahan yang berleluasa dalam pasaran. . Tiga bahan ini ialah : 🌻 Asid Sitrik yang diekstrak dari oren atau lemon 🌻 Retin A 🌻 Bahan Kimia yang dilarang oleh KKM . Apabila kulit menjadi sensitif kepada cahaya matahari. Kulit akan rosak dan nipis . Apabila kulit anda nipis dan rosak. Proses pigmentasi akan berlaku. Sama macam apabila kulit kita calar, akan ada parut kan. Dan Ha, di sinilah penyebab kepada masalah lingkaran hitam disekeliling mata anda. . Jadi, terdapat pelbagai cara untuk menghilangkan atau mengurangkan masalah lingkaran hitam di sekeliling mata ni . Ada tradisional dan ada yang mahal . Kalau tradisional, lambat kan nak nampak kesan? Kalau yang cepat pula, MAHAL kan? . Nak yang berpatutan & CEPAT? . Memperkenalkan, IVITA DARK CIRCLE. Hanya pakai dua kali sehari. Anda akan nampak kesannya hanya dalam 1 minggu . • Boleh pakai dengan mekap • Boleh pakai sembahyang (ada HALAL JAKIM) • Bau yang wangi • Tiada bahan kimia (lulus KKM) . 📦 READY STOCK . . ❣️ Nak special offer / borong? 📲 Whatsapp 012 - 572 7669 . . #myjuerneys #myjuerneysivita #produkkesihatan #cassialeaf #meletop #nakcantik #matapanda #ivita #ivitaeyecream #ivitadarkcircle #dropshipwanted

FORMULASI KEMBALI PERAWAN & BERDARAH BAYU SAAT MALAM PERTAMA. . V SECRET SPRAY . Hentikan airmatamu-semua layak untuk bahagia-buang jauh-jauh sejarah hitam....taubat,ikhtiar & tawakkal-pasti keyakinan diri & semangat akan pulih. . TIADA SEORANG PENDOSA YANG INGINKAN MASA HADAPAN YANG GELAP. . Taubat dengan penuh kesungguhan....diiringi dengan usaha untuk berubah....InsyaAllah....ada sinar yang pasti menanti... . Bolehkah menutupi bekas perzinaan..? Sangat diperbolehkan, bahkan boleh demikian demi memelihara aib dan membina kehidupan yang lebih baik dan terhindar dari dosa lampau. . Penggunaan herba V secret spray-ramuan herba turun temurun yang kini diformulasikan berbentuk pencuci tanpa bilas..mampu mengembalikan kuwujudan selaput dara kembali ada....biarpun ianya tidaklah sekukuh dengan yg asal namun ianya mampu menghasilkan darah bayu saat berhubungan dengan pasangan di akhir pernikahan. . Lakukan semburan seawal beberapa minggu atau saat sebelum hari pernikahan. . InsyaAllah perubahan pada lubang faraj kembali menjadi perawan....sepertinya tidak pernah berhubungan. . Kegadisan dengan diselaputi selaput baru pasti bertandang yang mampu berdarah bayu seolah saat malam pertama..... . Pm kak zie untuk lebih maklumat. . 011-278 66601 011-278 66601 . #kekaldara #majalahremaja #matmotor #masalahremaja #selamatbertunang #pulihdara #sayajualmurah #produkkesihatan #perkahwinanmelayu #tunang #tudungbawalterkini #blousemurah #terapiinstagram #masalahsuamiisteri #masalahkeputihan #masalahtombong #masalahkegatalan #johordarultakzim #johorian #kedah #selangor #pahang #lembahkelang #miri #sabah #sarawak #brunei #indonesia #luluskkm

(@nurulzayyana)

18 Minutes Ago

. 🌺 Fit-I Detox Juice (RM24) 🌺 . 🌹🌹🌹 . www.wasap.my/60176083051 . 🌹🌹🌹 . #bazarpaknil #onlineshop #barangmurah #produkkesihatan #produkkecantikkan #yanashop #fitidetoxjuice #fitidetoxjuicemurah #fitidetoxjuiceoriginal #fitidetoxjuicejamunenek #dropshipwanted #wanted . 🌹🌹🌹 . JAMINAN PULANGAN WANG JIKA PRODUCT TIRUAN!!!

(@irneyidris)

28 Minutes Ago

RM43 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . BE FIT KKM NEW PACKAGING . KELEBIHAN DAN MANFAAT 💥Kesan KETARA seawal 1 minggu 💥Menghentikan selera makan 💥Menyekat pertambahan berat badan 💥Membaiki sistem penghadaman 💥Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi 💥Tiada kesan sampingan yang memudaratkan 💥Menghalang pembentukan lemak berlebihan 💥Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak 💥Membuang toksin dalam badan 💥Tiada masalah kulit menggelebeh 💥Tanpa perlu bersenam 💥Membantu mengekalkan berat badan secara sihat . CARA PENGGUNAAN ➡️Ambil 1 biji 30 minit sebelum sarapan pagi. ➡️Untuk kesan yang lebih cepat ambil 1 biji lagi sebelum tidur. ➡️Disyorkan mengambil produk ini untuk jangka masa panjang agar mendapat kesan yang optimum. 🌹Wajib minum 1-3 liter air kosong sehari untuk mempercepatkan proses detoks badan. . #befit #befitgarciniacambogiamurah #befitmurahborong #befitoriginal #befitoriginalmurahborong #befitgarciniacambogiamalaysia #befitgarciniacambogiamurah #befitgarciniacambogiaoriginal #befitgarniciacambogiaasli #befitmurah #befitkkm #befitoriginal #befithealty #pureslim7doriginal #slimrich #pureslim7doffer #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

(@nurulzayyana)

29 Minutes Ago

. 🌺 EPHYRA TRIAL PACK (RM46) 🌺 . 🌹🌹🌹 . www.wasap.my/60176083051 . 🌹🌹🌹 . #bazarpaknil #onlineshop #barangmurah #produkkesihatan #produkkecantikkan #yanashop #ephyratrialpack #ephyratrialpackmurah #ephyratrialpackoriginal #dropshipwanted #wanted . 🌹🌹🌹 . JAMINAN PULANGAN WANG JIKA PRODUCT TIRUAN!!!

(@ihamil.hq)

36 Minutes Ago

Ada yang nak selit order esok. payment sebelum jam 2pm kami akan pos hari yang sama. Click link dekat bio. atau whatsapp click here wasap.my/601152497907/ihamilpremium . . #baby #sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #zuriat #ttc #trytoconceive #ikhtiarhamil #setsubur #produk #kesihatan #setsuburwanita #setsubursuamiisteri #pregnant #ibuhamil #wanitahamil #pregnancy #susukambing #susukambingmymila #kurma #madu #delima #produkkesihatan #produkkesuburan

(@nurulzayyana)

38 Minutes Ago

. 🌺 Ephyra Skin Bar (RM29) 🌺 . 🌹🌹🌹 . www.wasap.my/60176083051 . 🌹🌹🌹 . #bazarpaknil #onlineshop #barangmurah #produkkesihatan #produkkecantikkan #yanashop #ephyrasoapmurah #ephyrasoap #ephyrasoaporiginal #dropshipwanted #wanted . 🌹🌹🌹 . JAMINAN PULANGAN WANG JIKA PRODUCT TIRUAN!!!

(@nurulzayyana)

41 Minutes Ago

. 🌺 Ephyra Skin Nano (RM43) 🌺 . 🌹🌹🌹 . www.wasap.my/60176083051 . 🌹🌹🌹 . #bazarpaknil #onlineshop #barangmurah #produkkesihatan #produkkecantikkan #yanashop #ephyraskinnano #ephyraskinnanomurah #ephyraskinnanooriginal #dropshipwanted #wanted . 🌹🌹🌹 . JAMINAN PULANGAN WANG JIKA PRODUCT TIRUAN!!!

(@duolife_hq)

44 Minutes Ago

VITAL SKIN . 🌼Vital Skin produk booster whitening berbentuk chewable yg plg berkesan. Hanya kunyah sahaja. Sgt mudah!!!🌼 . "Bukan setakat LUARAN sahaja kena CUN tapi DALAMAN pun kena jaga dengan MANTAP" . VITAL SKIN membantu MASALAH WANITA . Kesan pemakanan tablet vitalskin 💋Membantu untuk menjaga Kulit Jadi Licin Dan Glowing Serta Awet Muda. 💋Membantu menghilangkan Jerawat Dan Jeragat 💋Membantu Mencerahkan Seluruh Badan 💋Membantu menutup Pori Pada Liang Roma Muka 💋Membantu menghilangkan masalah keputihan berlebihan 💋Melancarkan perjalanan darah haid 💋Membantu mengurangkan kesakitan ketika datang bulan 💋Mengembalikan bentuk dan menambah jisim dan saiz payudara 💋Membantu perbaiki sel-sel kulit yang rosak . Cara Guna ✅Diambil semasa perut kosong ✅Pengambilan 2 kali sehari pagi dan malam ✅Wanita Sahaja . Berminat?? Hanya tekan link di bio kami dan dapat harga promosi.. . #produkmalaysia #jusderama #juskhasiat #produkkesihatan #tearerama #bestquotes #daunrerama #kekalsihat #sabunputih #produkterbaikh

(@ellsyabeauty)

46 Minutes Ago

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 (New pack) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN 💥COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP ➡️membersih kulit wajah ➡️menanggalkan sel2 kulit mati ➡️menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit ➡️wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya ➡️menghaluskan dan mencerahkan kulit ➡️mengurangkan keduta/ garis penuaan ➡️dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa 💥DAY -PINKY BEAUTY ➡️melindungi kulit wajah dari sinar uv ➡️menghilangkan flex hitam ➡️menjadikan tonasi kulit lebih sekata ➡️menghalus & melicinkan kulit 💥NIGHT GLOW ➡️menghilangkan flek hitam ➡️menjadikan tonasi kulit lebih sekata ➡️menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah ➡️️mengurangkan kedutan/ garis penuaan 💥NIGHT GLOWING ➡️mencerahkan kulit wajah ➡️mengecilkan lubang pori-pori ➡️menghaluskan kulit wajah ➡️mengurangkan parut jerawat & jeragat ➡️merawat kulit yang bermasalah #ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #glowglowingmurah #glowglowing4in1 #glowglowing4in1murah #glowglowing5in1 #glowglowing5in1murah #glowglowingoriginal #glowglowingborongmurah #glowglowingbeautyskinmurah #collagenglutasoapmurah #glowglowingoriginal #glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah #glowglowingborong #igkosmetikmurah #sayajualmurah #glowglowinglooseitem #glowglowingskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia

(@galleria_ellsya)

47 Minutes Ago

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM53 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN : 💥COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP ➡️Membersih kulit wajah ➡️Menanggalkan sel2 kulit mati ➡️Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit ➡️Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya ➡️Menghaluskan dan mencerahkan kulit ➡️Mengurangkan keduta/ garis penuaan 💥DAY -PINKY BEAUTY ➡️Melindungi kulit wajah dari sinar uv ➡️Menghilangkan flex hitam ➡️Menjadikan tonasi kulit lebih sekata 💥NIGHT GLOW ➡️Menghilangkan flek hitam ➡️Menjadikan tonasi kulit lebih sekata ➡️Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah ➡️Mengurangkan kedutan/ garis penuaan 💥NIGHT GLOWING ➡️Mencerahkan kulit wajah ➡️Mengecilkan lubang pori-pori ➡️Menghaluskan kulit wajah ➡️Mengurangkan parut jerawat & jeragat ➡️Merawat kulit yang bermasalah 💥TREATMENT TONER ➡️ Membantu menganjalkan kulit ➡️Mengurangkan jeragat dan kesan parut jerawat #ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #glowglowingmurah #glowglowing4in1 #glowglowing4in1murah #glowglowing5in1 #glowglowing5in1murah #glowglowingoriginal #glowglowingborongmurah #ellsyabeauty #glowglowingbeautyskinmurah #collagenglutasoapmurah #glowglowingoriginal #glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah #glowglowingborong #glowglowinglooseitem #glowglowingskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

(@galleria_ellsya)

47 Minutes Ago

WILDAN SUSU KAMBING 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Susu kambing, susu yang terbaik selepas susu ibu 💥Membantu sistem imunisasi badan . 💥Membantu sistem penghadaman 💥Tidak mengandungi Protein Kompleks yang menjadi penyebab utama alahan 💥Bersifat alkali 💥Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan #ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN ➡️Masukkan 2 sudu besar Susu Kambing Wildan ke dalam 180 ml air suam ➡️Kacau hingga larut dan ia sedia untuk diminum . ➡️Amalkan sewaktu sarapan pagi dan makan malam. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #susuwildan #susuwildanoriginal #susuwildanmurah #wildansusukambingborong #susuwildanmurahoriginalborong #susumakanansunnah #wildansusukambingmurah #susuwildanborong #susuwildanmurahoriginal #susuwildanoriginalborong #wildansusukambingoriginalmurahborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

(@cikaidamajid)

2 Hours Ago

Ramai yang nak kulit cerah tapi takut nak makan itu makan ini, cucuk sana cucuk sini, betul tak?? . . Boleh kata impian nak cerah satu badan ni memang dambaan semua orang lah. Betul tak?? Satu fakta dimana hanya dengan injection terus melalui pembuluh darah sahaja akan membuatkan kandungan GLUTHATHIONE menyerap sepenuhnya dan berkesan sebagai agen pencerahan yang lebih pantas berbanding pil. . . Tapi berapa ramai yang sanggup nak cucuk cucuk ni sebab silap cucuk melayang nyawa kan?? Alhamdulillah WDTA ada. kalau awak nak tahu WDTA menggunakan revolusi teknologi nano yang mampu menyerap jauh ke bawah lapisan kulit dan kandungan zat zat bahannya terus masuk melalui pembuluh darah. . . . Nasib baik ada WDTA. Awak rasa hebat tak hebat WDTA ni?? Awak tak perlu sesusah nak cucuk itu cucuk ini nak kulit putih satu badan. just cecalit je dekat nadi confirm sekata je warna kulit. Tak caya tanyalah WD lovers berapa ramai yang dah cerah dengan WD sebelum ni?? . . Bukan setakat makin cerah je, tapi makin awetmuda lagi. Sebab dalam WDTA kandungan GLUTHATHIONE yang merupakan agen pemutih dan master antioksidan yang boleh buat awak nampak muda. Haaa wwoowww bukan? . . . Maka sebab tu ramai tak boleh renggang dengan WDTA ni tau, lelagi formula baru WDTA ni 3 kali ganda lebih berkesan, bukan takat kita je putih, anak dalam kandungan pun boleh dapat efek putih sekali tanpa membahayakan kondisi baby. Ini yang kita mahu, putih secara bijak dan selamat. . . Harga Rm75 sahaja Free Postage Whatsapp 0132480488 . . #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #satinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzoriginal #myleaserum #myleafrecklesserum #womendesiree #wdta #womenlovemamadil #susurizqimamadil #susumaaezoriginal #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #royalpine #royalpineflawlesssolutioncream #nafura #honeybeevenom #1mmfoundation #1mmmascara #produkkecantikan #produkkesihatan #skincareoriginal

(@galleria_ellsya)

48 Minutes Ago

EPHYRA SKIN BAR 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM29 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN : 💥Menggebukan & mencerahkan kulit 💥Menghaluskan kulit 💥Menghilangkan jeragat 💥Menghilangkan parut & kedutan 💥Menghilangkan bintik² hitam 💥Melembapkan kulit 💥Menaikkan seri wajah 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #ephyra #ephyramalaysia #ephyraskinbar #ephyramurah #ephyraoriginal#ellsyabeauty #ephyraserum #ephyraset #ephyraskinnano #ephyraskinsnow #ephyraskinbarmurah #ephyraskinnanomurah #ephyrasetmurah #ephyraoriginal #ephyraskinsnowmurah #jualanmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

(@cikaidamajid)

2 Hours Ago

Sebelum ramai bertanya, mari nak tunjuk bukti sis Hafsah dah lama menderita masalah jerawat tahap kronik. Jerawat yang malu bila nak keluar berhadapan dengan orang. Mekap macam mana pun tetap nampak. . . Tapi hidup berubah setelah berjumpa dengan WD. Alhamdulillah. Ternyata sapuan di 3 point nadi dengan "krim ajaib" ini bukan sesuatu yang sia sia. Nah kita baca sedikit luahan hati sis Hafsah. . . Ini kak hafsah,, Tahun 2015 lalu, kak hafsah memang mengalami masalah jerawat kronik. Jerawat besar besar bernanah, bila tutup pakai Make up pun tak tampak berseri lah, apalagi jika make up tu tipis. Nangis rasanya. Lihat muka sendiri . . Memang masalah jerawat ni bukan hanya bisa terjadi sebab salah guna Skincare, tapi Hormon pun sangat berpengaruh sebab itu la tumbuhnya jerawat. . . Hingga akhirnya kak Hafsah berjumpa dgn #wd, berkat keyakinan, konsisten, dan sabar kini berbuah manis. Alhamdulillah. Journey dengan WD memang tak pernah mengecewakan, yang penting konsisten dan terus konsisten. . . Harga Rm75 sahaja Free Postage Whatsapp 0132480488 . . #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #satinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzoriginal #myleaserum #myleafrecklesserum #womendesiree #wdta #womenlovemamadil #susurizqimamadil #susumaaezoriginal #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #royalpine #royalpineflawlesssolutioncream #nafura #honeybeevenom #1mmfoundation #1mmmascara #produkkecantikan #produkkesihatan #skincareoriginal

(@cikaidamajid)

2 Hours Ago

Makin lama makin cantik suri ni tau. Jeless Cik Aida tengok kulit dia makin moist moist gitewww. . . Dah 9 bulan dengan WD bukan sesuatu yang sia sia sampai kulit muka licin halus macam kulit baby. Kulit muka lebih cerah, bibir pink pink, pipi pinky pinky. Ini yang WD beri dan janjikan kalau awak KONSISTEN. . . . Ramai yang nak cantik tapi tak nak KONSISTEN, nak cepat je. Kalau boleh semua benda nak cepat. Nak dapat kesan tu serta merta tapi toksin dalam badan awak yang berlambak selonggok yang dah bertahun tahun dalam badan awak tu macam mana? . . Logik ke nak buang semua tu dalam masa satu hari atau seminggu? Jadi bagi ruang pada WD untuk dia jalankan tanggungjawab dia dulu. Bagi dia peluang buktikan pada awak dulu. Then baru lah awak boleh assume macam macam dekat WD. . . . Paling cepat nak dapatkan kesan dan perubahan sekurang kurangnya 3 botol percubaan. Tapi rezeki masing masing dan depends pada individu. Kalau sebotol dah dapat kesan alhamdulillah. Awak patut bersyukur sebab belum tentu orang lain dapat kesan secepat awak. . . . Ramai cakap nak cantik kena keluarkan kos yang mahal mahal tapi dengan WD buanglah fikiran yang lapuk dek zaman tu. Sebab WD boleh bantu awak yang nak cantik luar dan dalam tanpa kos perawatan kulit yang tinggi. . . . Hanya dengan RM95 sahaja awak boleh tahan 1-2 bulan lagi. Tak berbaloi ke awak rasa? Nak nak sekarang ni tengah PROMOSI RM75 seunit. Awak tak rasa berbaloi baloi lagi ke? Orang yang bijak dah buat keputusan grab 3 4 botol sekaligus. . . . Yang awak bila lagi? Hiksss 🙈 So, Whatsapp Cik Aida 0132480488 . . . #womendesiree #wdta #myleafrecklesserum #myleaserum #mfs #satinskinz #satinskinzglutatabs #dianzvitamin #nafura #honeybeevenom #honeybee #puretox #puretoxesmist #royalpine #royalpinesolutioncream #somebymi #somebymimiracle #somebymimiracleserum #somebymimiracletoner #somebymimiraclecleansingbar #alhaalfa #alhaalfacosmetics #produkkecantikan #produkkesihatan #skincareoriginal

(@cikaidamajid)

2 Hours Ago

Kalau tengok gambar ni mesti rasa ini salah satu feedback disebabkan salah pakai produk kan? . . Tapi sebenarnya tidak, jerawat yang naik pada cik Lina ni disebabkan faktor hormon yang tidak stabil waktu mengandung. Siapa kata jerawat ni disebabkan faktor luaran je? Ini salah satu bukti jerawat terjadi disebabkan faktor dalaman yang mana disebabkan hormon yang tidak stabil waktu hamil. . . Hormon yang tidak stabil waktu mengandung akan menyebabkan minyak pada kulit kita keluar secara berlebihan. Bila keluar berlebihan minyak akan menyebabkan sel sel kulit mati pada kulit muka kita dan membuatkan kuman senang membiak pada kawasan tersebut. . . Bila dah membiak maka kulit akan menjadi keradangan, dan bila meradang, maka terhasillah jerawat. Bukan sikit sikit punya jerawat, tapi satu muka penuh, kesian pada ibu ibu hamil kan? Hurmmmm . . Tapi alhamdulillah WDTA memang mengambil peranan penting pada waktu ni dengan bantu merawat masalah kulit awak dari dalam dengan bantu stabilkan hormon awak dan bersihkan kekotoran yang ada dalam badan serta mengawal minyak pada muka agar tidak keluar dengan cara berlebihan. . . Walaupun tak hilang serta merta tapi WDTA sangat membantu mengurangkan jerawat sewaktu dalam tempoh hamil. Jadi pemakaian WDTA sewaktu hamil adalah sangat dibolehkan dan tidak berbahaya sama sekali. . . Harga Rm75 sahaja Free Postage Whatsapp 0132480488 . . #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #satinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzoriginal #myleaserum #myleafrecklesserum #womendesiree #wdta #womenlovemamadil #susurizqimamadil #susumaaezoriginal #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #royalpine #royalpineflawlesssolutioncream #nafura #honeybeevenom #1mmfoundation #1mmmascara #produkkecantikan #produkkesihatan #skincareoriginal

(@cikaidamajid)

2 Hours Ago

Siapa dekat sini ada masalah liang pori dia besar? Dari jauh dah boleh nampak, nak selfie pun rasa tak cantik je bila liang pori membesar kan? . . ✅ Pakailah sunblock untuk lindung kulit kita dari sinaran UV. ✅ Sentiasa pastikan keadaan kulit kita dalam keadaan lembap sebab bila kulit kita maintain lembap, liang pori akan nampak kelihatan kecil dari biasanya. ✅ Cari pencuci muka yang sesuai dengan muka dan cuci muka sebersih bersihnya supaya takde kotoran yang tersumbat dalam liang pori kita. . . Haaa kalau nak tahu WDTA ada Niacinamide tau dalam kandungan bahan dia. Niacinamide ni bantu mengekalkan kelembapan kulit, bila kulit kekal lembap jadi liang pori pun akan sentiasa kelihatan kecil tau. Jadi tak hairanlah kalau kami banyak terima feedback yang pakai WDTA liang pori dia mengecil dan seakan akan tak nampak. . . . Harga Rm75 sahaja Free Postage Whatsapp 0132480488 . . #alhaalfacosmetics #alhaalfafoundation #satinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzoriginal #myleaserum #myleafrecklesserum #womendesiree #wdta #womenlovemamadil #susurizqimamadil #susumaaezoriginal #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #royalpine #royalpineflawlesssolutioncream #nafura #honeybeevenom #1mmfoundation #1mmmascara #produkkecantikan #produkkesihatan #skincareoriginal

(@borongubat)

1 Hour Ago

TITAN CAPSULE ?? 💊Di import terus dari RUSSIA 💊100% herba. 💊Tidak mengandungi D@DAH terlarang 💊 100% selamat dan tidak mendatangkan kesan sampingan. 💊Mampu meningkatkan tahap kesihatan s3ksual. 💊 Mampu menambahkan SAIZ Z@KAR dan kesihatan zak@r secara natural dan selamat. 💊 Mampu meningkatkan STAMINA. 💊 Mampu merawat penyakit seperti : - [✓] kh0lestrol [✓] kencing manis [✓] darah tinggi [✓] sakit pinggang/sakit belakang [✓] m@ti pucuk Apa yang anda perlukan, semuanya ada pada #titancapsule ?? ✔Pastikan anda mendapatkan TITAN CAPSULE 100% original 💪🏻💪🏻 . #sayajualonline #bazaarpaknil #terapiinstagram #sayajualmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #borongmurah #kakilike #uitm #vimaxpill #vimaxmurah #vimax #vimaxori #vimaxpills #vimaxspray #vimaxcanada #vimaxcanadamurah #gambiremas #gambiremasoriginal #magictissue #produkkesihatanmalaysia #produkkesihatanmurah

(@cikaidamajid)

2 Hours Ago

Pagi ni lepas mandi dah calit WD ke belum tu?? . Kalau terlupa ambik cepat WD pergi calit. Cik Aida nak pesan hari hari tanpa jemu sebab Cik Aida nak awak sama sama cantik. Sama macam kesemua testi kesayangan Cik Aida. . . . Tengok macam sis ni dah almost 4 tahun dengan WD makin cerah sekata, pipi semakin anjal, gebu, dagu semakin runcing, jerawat tak berani singgah tapi kalau nak singgah jugak calitkan aje dengan WD. . . . Bukan susah pun kan? Oh yaaa lagi satu masalah paling besar ialah bibir kering dan hitam pun gone. Pakai lipstick pun takda masalah, nampak cantik je dekat bibir. Serius cakap! . . . Tapi pokok pangkalnya sis ni just baiki dalaman dia dulu. Sebab dia tahu punca jerawat naik, bibir gelap, kulit kering, kulit kusam semua datangnya dan penyebabnya dari dalaman yang mana berpunca dari masalah toksin yang selambak dalam badan dan diiringi dengan darah kotor. . . . Cerita dia sekarang, awak pakai la skincare apa sekali pun pakai la produk kecantikan apa pun kalau dalaman awak failed. Maka dengan ini semua tu hanya jadi sia sia je awak beli segala machiam skincare dan produk kecantikan😢 . . Nak rawat macam mana? WD kan ada. Dalam WD ada estrak akar tree peony yang akan membuang segala toksin dalam badan awak, melancarkan perjalanan darah awak mana mana yang tersumbat dan perbaiki apa yang dah rosak dalam badan awak. . . . Kesan dia bukan hari ni awak pakai esok dah elok cantik meletop. Tapi WD menjanjikan hasil buat siapa yang KONSISTEN mencalitnya. Mudah je bukan 😍 . . WD PROMO RM75SM RM80SS . Postage Cik Aida belanja awak dengan rela hati. Haaa sementara tengah promo cecepat lah bagi salam kat whatsapp aida. Kang habis promo kena tunggu tahun depan tau untuk PROMOSI sekali lagi. . . So, Whatsapp Cik Aida 0132480488 . . #womendesiree #wdta #myleafrecklesserum #myleaserum #mfs #satinskinz #satinskinzglutatabs #dianzvitamin #nafura #honeybeevenom #honeybee #puretox #puretoxesmist #royalpine #royalpinesolutioncream #somebymi #somebymimiracle #somebymimiracleserum #somebymimiracletoner #somebymimiraclecleansingbar #alhaalfa #alhaalfacosmetics #produkkecantikan #produkkesihatan #skincareoriginal

(@supplement_hq)

1 Hour Ago

TITAN CAPSULE ?? 💊Di import terus dari RUSSIA 💊100% herba. 💊Tidak mengandungi D@DAH terlarang 💊 100% selamat dan tidak mendatangkan kesan sampingan. 💊Mampu meningkatkan tahap kesihatan s3ksual. 💊 Mampu menambahkan SAIZ Z@KAR dan kesihatan zak@r secara natural dan selamat. 💊 Mampu meningkatkan STAMINA. 💊 Mampu merawat penyakit seperti : - [✓] kh0lestrol [✓] kencing manis [✓] darah tinggi [✓] sakit pinggang/sakit belakang [✓] m@ti pucuk Apa yang anda perlukan, semuanya ada pada #titancapsule ?? ✔Pastikan anda mendapatkan TITAN CAPSULE 100% original 💪🏻💪🏻 . #sayajualonline #bazaarpaknil #terapiinstagram #sayajualmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #borongmurah #kakilike #uitm #vimaxpill #vimaxmurah #vimax #vimaxori #vimaxpills #vimaxspray #vimaxcanada #vimaxcanadamurah #gambiremas #gambiremasoriginal #magictissue #produkkesihatanmalaysia #produkkesihatanmurah

(@xtrainch.power)

1 Hour Ago

TITAN CAPSULE ?? 💊Di import terus dari RUSSIA 💊100% herba. 💊Tidak mengandungi D@DAH terlarang 💊 100% selamat dan tidak mendatangkan kesan sampingan. 💊Mampu meningkatkan tahap kesihatan s3ksual. 💊 Mampu menambahkan SAIZ Z@KAR dan kesihatan zak@r secara natural dan selamat. 💊 Mampu meningkatkan STAMINA. 💊 Mampu merawat penyakit seperti : - [✓] kh0lestrol [✓] kencing manis [✓] darah tinggi [✓] sakit pinggang/sakit belakang [✓] m@ti pucuk Apa yang anda perlukan, semuanya ada pada #titancapsule ?? ✔Pastikan anda mendapatkan TITAN CAPSULE 100% original 💪🏻💪🏻 . #sayajualonline #bazaarpaknil #terapiinstagram #sayajualmurah #produkkesihatan #produkkecantikan #borongmurah #kakilike #uitm #vimaxpill #vimaxmurah #vimax #vimaxori #vimaxpills #vimaxspray #vimaxcanada #vimaxcanadamurah #gambiremas #gambiremasoriginal #magictissue #produkkesihatanmalaysia #produkkesihatanmurah