#produkkulit

61,927 posts tagged with #produkkulit

Photos and Videos about #produkkulit

KENAPA RAMAI YG SUKA FARHAT SILKY FOUNDATION NI?? . . Anda dah pakai foundation? Kalau belum..jom kita bersama2 pakai SILKY FOUNDATION by Dr Farhat Ayaz! . . Kenapa anda perlu memiliki Silky Foundation? Sebab Kami percaya setiap wanita layak utk cantik dan yakin dengan wajah mereka termasuk anda juga! . . Apakah kelebihan Silky Foundation? . . 1) Diformulasikan oleh Dr Farhat Ayaz, doktor yang terkenal dalam bidang kecantikan kulit! . 2) Ianya TIDAK berminyak; . 3) Boleh meratakan tona kulit; . 4) Membantu menjadikan kulit anda segar dan sihat; . 5) Senang ditanggalkan ketika berwuduk; . 6) mengandungi SPF 20 untuk melindungi kulit anda dpd sinaran matahari; . 7) Yang paling penting, ianya LULUS KKM (NOT150903285K) . Silky Foundation tampil dengan 2 warna iaitu Pinkish dan Natural. Boleh pilih mengikut kesesuaian kulit anda. Harganya Rm55 je. . Jom cantik bersama Farhat Silky Foundation!❀ . . Kalau uols berminat nak cuba Farhat Silky Foundation yg diformulasi kan khas oleh our founder Dr Farhat Ayaz tu, boleh wasap kami di 012-3324411 atau DM je admin sekarang πŸ€— . #farhatskincare #silkyfoundation #intannajuwa #review #makeuptutorial #skincaremalaysia #paskal #produkkulit

(@nrazla9119)

12 Hours Ago

Assalamualaikum & selamat petang !😍😍. Testimoni from Kak Salina ! . Cuba uolss lihat perubahan sebelum dan selepas konsisten dengan Botanical Effect Mary Kay ! Banyakkan ! Yang paling penting beliau lebih confident dan happy dengan skin beliau after guna Mary Kay !. . . Set Botanical Effect ada 3 formula ! Mengikut jenis kulit uolss masing masing , f1 ( dry skin ) , f2 ( normal skin ) , f3 ( oily skin )πŸ’š. . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! . Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Berminat nak cuba Laju2 roger cikla CEPAT2 0143134419 YOUR BEAUTY CONSULTANT MARY KAY Semoga sentiasa dianugerahkan kesenangan 😘😘 #marykay #skincare #produkkulit #adawarranty #sihatdancantik #sayajualmarykay #sayajualonline #dapatkanconsultantpercuma #rogerciklalaju2 #nrazla9119 #sayajual

(@v_shopgarut)

14 Hours Ago

Aneka produk berbahan kulit asli dari garut, jawa barat, indonesia.. Reseller silahkan chat melalui wa yg dicantumkan di bio yaaa.. .. .. Pengiriman dari Garut, Indonesia .. .. Chat order WA 087879727277. #produklokal #localproduct #produkindonesia #dompetkulitasli #dompetkulit #produkgarut #asligarut #produkkulit #kulitgarut #fashion #likeforlikes #indonesianproduct #leather #genuineleather #kulitasli #infogarut #taskulit #taskulitasli #taskulitasligarut

(@walkerleather)

15 Hours Ago

Dompet Kulit yang Cantik dan Unik, cuma bisa kamu dapetin di @walkerleather Terbuat dari kulit sapi pull-up, tebal, lentur, dan kenyal. Ekstra diskon dan FREE Ongkir via Shopee s/d 31 Oktober! -link in bio- #walkerleather #dompetkulit #womensfashion #leatherwallet #leatheraccessories #womenwallets #produkkulit #produkindonesia #handcrafted #madeinindonesia