#produkorganik

71,789 posts tagged with #produkorganik

Photos and Videos about #produkorganik

KRIM SIANG DAN KRIM MALAM TOMATO 🍅🍅🍅 Dah cuba sabun dan serum tomato? Meh try krim malam dan siang tomato pulak. 100% selamat.Produk organik 🌺 Gunakan tanpa was was 🤗 Wasap.my/60137035435/daycream&nightcreamtomatoMs 📮Pos Sahaja #produkorganik #produkhomemade

⛲ Atomy Skin Care 6 System ⛲ Perawatan Kulit Dari Korea Dengan "Nano-Capsule Technology'', menyerap ke bagian kulit paling dalam. Menutrisi dan membuat kulit lebih cerah berkilau dalam waktu singkat. Skin Care 6 System : 1. Toner [150ml]: Hydrating Care. 2. Eye Cream [40ml]: Wrinkle Care. 3. Essence [50ml]: Nutrition Care. 4. Lotion [135ml]: Moisturizing Care. 5. Nutrition Cream [50ml]: Firming Care. 6. BB Cream [40ml]: Broad Specturem SPF30. PREMIUM COSMETICS dari Korea, Gabungan dari 4 Teknologi Canggih. Diekstrak dari Tumbuhan Alami, membuat zat-zat aktif menyerap ke bagian kulit lebih dalam lagi. Dengan Teknologi Khusus Pemurnian Tinggi dan Fermentasi dari KAERI (Korea Atomic Energy Research Institute). Teknologi Anti-Aging, membuat bahan efektif menyerap ke dalam kulit, memperbaiki tekstur, membuat kulit lebih kencang, kenyal, cerah berkilau! Dalam waktu singkat, sudah terlihat hasilnya!. ATOMY SKIN CARE 6 SYSTEM (6 pcs) : - Anti-Aging, membantu peremajaan kulit. - Kulit menjadi halus, lembut dan menyegarkan. - Whitening, membuat wajah cerah berkilau. - Menjaga kadar air, melembabkan & menutrisi kulit wajah. - Memberbaiki tekstur kulit, terasa kencang, kenyal & elastis. - Mengurangi kerutan dan garis halus sekitar mata. - Mengecilkan pori-pori. - Dengan Teknologi Nano-Capsule, zat aktif lebih cepat menyerap. - Membantu memudarkan flek-flek wajah. - Untuk kulit kusam dan muka lelah. - Melindungi dari paparan sinar Ultra Violet. Open Agen Distributor/info: Https://wa.me/6281258161758 #skincare6system #produkorganik#produkhalal#halal#produkkesehatan# kecantikan# #onlineshoping #onlinesopmurah #bpom #kebutuhanseharihari #klinikkecantikan #cantik #drakor #kulit #wajahglowing #koreandrama #korea #koreanfood

⛲ Atomy Skin Care 6 System ⛲ Perawatan Kulit Dari Korea Dengan "Nano-Capsule Technology'', menyerap ke bagian kulit paling dalam. Menutrisi dan membuat kulit lebih cerah berkilau dalam waktu singkat. Skin Care 6 System : 1. Toner [150ml]: Hydrating Care. 2. Eye Cream [40ml]: Wrinkle Care. 3. Essence [50ml]: Nutrition Care. 4. Lotion [135ml]: Moisturizing Care. 5. Nutrition Cream [50ml]: Firming Care. 6. BB Cream [40ml]: Broad Specturem SPF30. PREMIUM COSMETICS dari Korea, Gabungan dari 4 Teknologi Canggih. Diekstrak dari Tumbuhan Alami, membuat zat-zat aktif menyerap ke bagian kulit lebih dalam lagi. Dengan Teknologi Khusus Pemurnian Tinggi dan Fermentasi dari KAERI (Korea Atomic Energy Research Institute). Teknologi Anti-Aging, membuat bahan efektif menyerap ke dalam kulit, memperbaiki tekstur, membuat kulit lebih kencang, kenyal, cerah berkilau! Dalam waktu singkat, sudah terlihat hasilnya!. ATOMY SKIN CARE 6 SYSTEM (6 pcs) : - Anti-Aging, membantu peremajaan kulit. - Kulit menjadi halus, lembut dan menyegarkan. - Whitening, membuat wajah cerah berkilau. - Menjaga kadar air, melembabkan & menutrisi kulit wajah. - Memberbaiki tekstur kulit, terasa kencang, kenyal & elastis. - Mengurangi kerutan dan garis halus sekitar mata. - Mengecilkan pori-pori. - Dengan Teknologi Nano-Capsule, zat aktif lebih cepat menyerap. - Membantu memudarkan flek-flek wajah. - Untuk kulit kusam dan muka lelah. - Melindungi dari paparan sinar Ultra Violet. Open Agen Distributor/info: Https://wa.me/6281258161758 #skincare6system #produkorganik#produkhalal#halal#produkkesehatan# kecantikan# #onlineshoping #onlinesopmurah #bpom #kebutuhanseharihari #klinikkecantikan #cantik #drakor #kulit #wajah

PELIK TAK KENAPA KURANG MAKAN TAPI TAK KURUS KURUS . Sapa rasa dia cmtu. Diet diet dah tapi turunnya 1 kg pum enggak🤦🏼‍♀️. Haha. Antara sebabnya ialah . 1. Jadual makan tidak menentu. Jadual makan berterabur membuatkan metabolism turun. Berat lambat turun. Badan cenderung menyimpan lemak untuk kecemasan dan menurunkan muscle untuk tenaga. . 2. Terlalu kurang kalori. Amik kalori terlalu kurang juga menyebab berat tak trun. Badan memerlukan fuel untuk bekerja. So kalu tak cukup minyak, maka ia tidak dapar berfungsi dengan baik. Dan paling tak best cut kalori terlalu banyak menyebab berat yoyo amat. . 3. Kurang makan benda berzat. Badan kurang nutrisi. Badan perlu macronurient, micronutrient seperti protein, karbo, lemak dan juga zat mineral. . 4. Kurang makan., tapi sekali makan benda yang kalori tinggi yakmat. Contoh pizza 2 slice jeeee tapi kalori lebih dari makan nasi. So memang kurang makan tapi kalori amik lebih dari keperluan badan. So berat kompen tak turun. . #herbalifebrunei #pakejturunberatherbalife #herbalifemurahmalaysia #herbalife24 #stokisherbalife #igbizmalaysia #testimoniherbalife #herbaliferesult #sayajual #naksihat #petuakurus #herbalifeshahalam #azam2018 #kualaterengganu #herbalifemalaysiacoaches #malaysia #herbalifenutrisi #sihat #jangansentap #bazaaronline #bazarmalaysia #gastrik #produkorganik #setpantang #setmenyusu

Lama syahida tak update pasal facial.. rini syahida nak share dengan hampa pasal masalah parut jerawat lubang2.. syahida guna bahasa yang mudah utk hampa paham naa.. 😊 . Ramai yang tanya "Skincare apa yang boleh hilangkan parut jerawat lubang2.." . Jawapan sis "takda SKINCARE yang boleh hilangkan parut jerawat lubang2.. sebab lapisan dermis kulit kita dah rosak.. bila luka jerawat kasar dah sembuh.., parut lubang2 tu akan jadi kekal.. gunalah skincare apapon, walau dijanji dengan 1000 kemanisan takkan mampu hilangkan parut jerawat lubang2 melainkan kalau parut jerawat tu cuma parut di permukaan luar kulit sahaja.. . Bagi yang ada masalah atau kecacatan kulit macam ni.. salah satu rawatan yang efektif dengan kesan sampingan yang minimum adalah dengan rawatan DERMAPEN..!! . Rawatan DERMAPEN bantu penghasilan kolagen dan elastin bagi menghasilkan sel kulit baru hampa.. so kesannya hampa boleh nampak dari rawatan pertama lagi.. parut nampak jelas berkurangan.. . Dermapen jugak salah satu dari rawatan peremajaan kulit yang sangat cepat dan efektif bagi mengecilkan pori2.. hilangkan garis2 halus kulit muka.. serta sekatakan tona kulit wajah.. jadi bagi yang takda masalah parut jerawat lubang2.. tapi nak buat rawatan DERMAPEN untuk peremajaan kulit dan awek muda..!!, boleh jaa hampa buat rawatan ni.. . Cuma DIINGATKAN..!! Sbelom ambik rawatan ni.. pastikan hampa dapatkan dahulu khidmat nasihat bagi masalah kulit hampa dan kesihatan hampa.. sebab bagi pesakit yg mempunyai masalah kesihatan tertentu.., seperti kencing manis.., penyakit kulit atau parut keloid tak boleh tau ambik rawatan dermapen ni.. jangan sebab nak cantik.., kesihatan diri diabaikan.. 😉 . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Ini adalah rawatan DERMAPEN..!! DERMAPEN merupakan rawatan awek muda yang efektif merawat masalah kecacatan kulit seperti : . ❤ parut jerawat berlekuk ❤ jeragat ❤ pori2 besar ❤ kedutan ❤ tona kulit tak sekata ❤ kulit kusam . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Belanja testimoni consumer SA BEAUTY SKINCARE ni sikit kat hampa sambil menjawab soalan yang kata "chemical product sahaja yang mampu selesaikan masalah kulit dengan cepat.." . . Produk organik juga mampu..!! . Berdasarkan kajian.., nenek moyang kita dulu jaga muka dan kesihatan dengan bahan alami.. result yang depa bawak sampai harini is "kekal cantik dan sihat dari dalam.." . Tapi kita peneraju wawasan 2020 ramai yang jaga muka dengan produk chemical..!! Apa yang kita bawak sampai hari ini is "cantik dan sihat cuma dari luar.." . Mana 1 pilihan kita tepat kita sbenarnyaa..?? 🤔🤔 . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Apa yang membuatkan Young Living istimewa?? . Kita boleh lihat sendiri Dari mana asalnya essential oil yang kita guna setiap hari Malah boleh sentuh, boleh hidu, if kena timing boleh tanam atau tuai lagi tumbuhan tersebut Di mana lagi nak dapat pengalaman sehebat itu?? Hanya di Young Living 🙌🏻 . Posted @withrepost • @youngliving What sets Young Living apart? Seeing firsthand where your oils start! #yleo #seedtoseal 📸: @essentiallyalex . . "CHOOSE YL AND LIVE WELL" Want to join my wonderful lifestyle? Evy Hastuti Chamim Id : 3136966 📱0148705248 Klik link di bio atau di sini: http://evyhastutichamim.wasap.my COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH #ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur

Weee..!! Mendarat berkotak2 sampai naik berbinau bijik mata.. bukan mama ja xcited.. anak2 pon sama naik xcited macam mama.. hahaha . . SA skincare.. homemade product dan 100% organik tau.. langsung takda bahan kimia.. selamat digunakan tanpa was2.. yang penting produk muslim, halal, menggunakan bahan2 alami untuk merawat masalah kulit dan diluluskan kementerian kesihatan.. 😍 . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

#kakerniekongsi INGROW HAIR 😭. . Kak Ernie nak tanya kowang pernah feel tak jerawat merah merah lepas bercukur ke lepas sesi waxing (buang bulu) ke ? . Sakit yamattt kan ? . Rasa tersiksa lah jiwa kan rasa dia tu merenyam renyam,tergaru garu .Bila berpeluh lagi serabut rasanya 😣. . Tahu tak bulu yang tak boleh keluar ni penyebab naiknya jerawat mata ikan kemerah merahan ada yang sampai bernanah 😩. . Tahu tak ingrow hair ni di sebabkan bila liang pori kulit tersumbat .Bila bulu tu nak naik tak boleh nak keluar.Pori penuh daki ,penuh bakteria ,penuh kuman. . Perasan tak kerap kita bercukur lagi lagi di area bawah lengan akan menjadi hitam? Sebab natang natang tu dah masuk liang pori . . Solution dia kena buat persiapan sebelum sesi bercukur atau berwaxing.Apa perlu kita buat ? . Scrub skin 24jam sebelum sesi buang bulu. Jika korang buat waxing, sesi scrub boleh mengurangkan feel kesakitan lagi lagi di kawasan private area . . Selain membuang daki skin korang akan menjadi lembut gebu gebas dan lagi cerah sekata 😊. . Nak kesan lagi bagus stop shaving start waxing with wawawax ,result gempak padu tak payah nak fikir buang bulu setiap minggu. . Skin cerah sekata,kulit halus mulus tampa bulus. Dapatkan wawawax ⤵⤵ . SET A RM38 + 🎁Exclusive Gift🎁 SET B RM47 + 🎁Exclusive Gift 🎁 . . . meh wasap Kak Erni bantu 📲+60127903374📲 tekan link kat bio tu. . . . . #organichairremoval #bululebat #bakalpengantin #ketiakhitam #produkorganik #wawawax #muautara #makeupmurah #muaampang #muamelaka #muabangi #muakajang #muaselangor #bridetobe2019 #brazillian #norahwax #candywax #skincaremalaysia #nakcantik #tampilcantik #dramasangat #sayajual #onlineshopmalaysia #wawawaxcheras #wawawaxlovers #bebasbulu

❤SA BEAUTY SKINCARE❤ . 🌹Beauty soap🌹 Mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat dan juga jeragat, membersih segala kotoran/sisa make-up sampai bersih.. . 🌹 Glowing Serum🌹 Menegangkan kulit, kulit lebih anjal selepas menggunakan glowing serum ni , juga boleh dijadikan base sebelum make-up, menjadikan make-up lebih glowing dan long lasting, melembapkan kulit , serta mengatasi masalah sunburn. boleh jadi protecter sunburn tau.. . 🌹 Treatment Serum🌹 Menghilangkan jerawat & jeragat, dan bekas parut pada muka, membuat kulit muka bertambah licin berseri-seri serta mengekalkan kelembapan wajah.. . Yang bestnya.. produk SA BEAUTY SKINCARE ni 💥 homemade 💥 muslim produk 💥 halal 💥 100% bahan organic 💥 bebas merkuri 💥 kelulusan KKM . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

#respost @mamaschoiceid ... Yuk patungan beli ini😍 @delaa.puspita @bundasuwati Rawat kulit Mama dengan bahan alami 🍃 krim stretch mark Mama’s Choice . ◽️ Dermatologically Tested ◽️ Hypoallergenic ◽️ Paraben Free ◽️ Alcohol Free Harga promo Rp. 99.000,- Beli sekarang: Shopee: bit.ly/MamaDiShopee Lazada: bit.ly/MamaDiLazada Tokopedia: bit.ly/MamaDiTokopedia . . #pilihanamanmama #amandarihati #untukmamadanbayi #amanhalalnatural #ibumenyusui #ibuhamil #bumil #busui #bumilbusui #produkhalal #produknatural #produkorganik #amanhalal #natural #ibu #aloevera #stretchmarkcream #stretchmark #alami #produkalami

Sharing testimoni customer yang buat rawatan dermapen.. . ❤ MUKA NAMPAK BERSIH WALAU BARU RAWATAN KALI PERTAMA.. ❤ . . Selain parut jerawat berlubang.., rawatan DERMAPEN membantu meremajakan kembali kulit wajah hampa.. DERMAPEN adalah rawatan penghasilan kolagen kulit muka bagi mengatasi masalah yang ada pada kulit wajah seperti : . • Jeragat • Tona kulit tidak sekata • Garis2 halus pada wajah • Garis2 penuaan pada wajah . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Assalamualaikum.. morning hampa.. . Sebelom mulakan apa2 tugas harian make sure cuci dulu muka dengan sabun SA nii.. . Fungsi sabun ni adalah untuk mengecutkan jerawat dan menghilangkan biji biji yang menjadi musuh ketat kulit wajah.. . Selain tu sabun SA membantu membuang sel kulit mati yang menjadi penyebab kulit kusam dan tona kulit nampak tidak sekata.. . Jadi tak hairanlah "bila" namanya sabun JERAWAT tetapi feedback yang diterima adalah "kulit bersih dan cerah.." . Weeee..!! Hebat kan ninnamon nii.. . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Nahhh..!! Tak payah ragu2 dengan SA BEAUTY SKINCARE sebab ia 100% organik.., natural.., selamat untuk kanak2 dan juga ibu mengandung.. . 💥Yang penting ia LULUS UJIAN MAKMAL..!! didaftarkan dan mendapat kelulusan KKM..💥 . Say "NO" to chemical..!! Say "YES" to organic produk..!! . www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Mencari agen dropship tanpa modal yang nak sama2 cari duit poket secara part time atau full time.. . Terbuka kepada lelaki dan wanita.. bekerja atau masih belajar.. SURIRUMAH sangat2 dialu2kan.. 😘😘 . . PRODUK APA NI..?? . Ni adalah produk skincare 3 in 1 yang membantu menyelesaikan masalah kulit secara semulajadi dari dalam.. . Ia adalah produk organik yang diperbuat dari bahan2 semulajadi untuk merawat masalah kulit kesan dari penggunaan produk kimia, hormon, cuaca dan cara penjagaan kulit wajah yang salah.. . SA BEAUTY SKINCARE ni juga selamat untuk wanita mengandung dan kanak2 kerana ia 0% merkuri atau bahan kimia.. . Berminat boleh terus wasap www.wasap.my/60189445305 #dermapen #bbglow #highfrequency #homefacial #mobilespa #muslimahspa #spapenang #spabutterworth #sabeautyskincare #produkorganik #produkhalal

Mendarat lagi oiii #scrubkopi ni . Barang laku keras kan . . Ramai peminat kopi pak hitam ni tau . Korang yang belom cuba ni bila lagi ? ? #glowcoffeescrub #produkorganik #produkhomemade

My family’s medicine kit, my own private spa, my emotional healing tools or whatever you may call it. Using essential oils is a lifestyle. There is an oil for everything . Do you want to experience a more natural, organic solution to your health issues? DM me and I will guide you . #essentialoilmalaysia #organicmalaysia #produkorganik #teamaof #aofoilingcommunity #aura #doterrawellnessadvocate #doterraessentialoils #semulajadi #jomsihat #patiminyakwangi #aromaterapimurah #terapi #terapiminda #therapeutic #moodtherapy #calmness #pureessentialoils #cptgessentialoils #doterraindonesia #emotionalhealing #stressrelief #doterraampang #doterrakualalumpur #doterrasabah #doterraphilippines #doterrabrunei #doterrathailand #doterravietnam

selamat pg shantik 😘💞smoga anda smua dilimpahkan rezeki yg berpanjangan dan berkat.. lets shantik dgn sabun organik .💘 . . Dorgift soap utk kndri kawen ,aqiqah atau apa2 majlis.. awk2 boleh request nk letak BAHAN , WARNA dan BAU. kalau tak ada idea.. boleh bincang ☺️ . berat :10g 💕 . klik link wsap kt sini . http://www.wasap.my/60175083001/sabunhomemadebynina . . #sabunorganikmalaysia #sabunorganikhommemade #sabundoorgift #borongsabunmurah #produknatural #toner #masker #daycream #nightcream #produknaturalmalaysia #pencucimuka #organicskincare #organicsoap #doorgiftmurah #homemadeproduct #produkhalal #doorgiftmurahmalaysia #produkhomemade #produkorganik #doorgiftmurah #sabunorganikrebrand #maskerrebrand #creamrebrand

" Tiada Makeup Bukan Lagi Alasan Nak Cantik " Dulu founder Selalu Dap Makeup Tebal2 Sampai 3-4 Lapis Sebab Nak Tutup Segala JERAWAT & PARUT 😪 Masa Muka Founder Breakoutt , Rasa Stress Sangat Dengan KULIT KUSAM ! #biowhiteserum Membantu Founder Hilangkan Semua Masalah Tu Kecuali PARUT dalam Masa 3Bulan Sahaja ❤️ Organikk Produkk Mengambil Masa Tau Untuk Hilangkan Parut ! #biowhiteserum dengan 8kali kuasaa memutihkan kulit & extrak aloevera dll yang sangat power 🎀 Www.wasap.my/60179609130 #biowhiteserum #produkorganik #snkbeauty

DISH DROPS Cecair Pencuci Pinggan Mangkuk Pekat (1L) . Setitik Cecair Pencuci Pinggan Mangkuk Pekat DISH DROPS cukup untuk membuatkan pinggan mangkuk anda berkilau. . Diperoleh daripada sumber semula jadi, ia begitu berkuasa dan sangat pekat untuk memberikan anda hasil prestasi pembersihan yang hebat. Ia juga lembut pada tangan anda! . KENA PERCAYA!!! . Tahu tak, 1 botol pencuci pinggang mangkuk amway ni bila dibancuh dn hasil nye boleh dpt berpuluh botol utk kegunaan berbulan2.. masih xpercaya lagi??? #amwaymalaysia #amwayipoh #amway #amwayperak #dishdrops #dishdropsamway #cod #amwaymurah #cucipinggan #produkorganik

Bayi terkena selsema? 😪 Tak lena gara-gara hidung tersumbat & kacau mommy daddy nak tido 😴 . Hanya sapu Teami Natural Baby Roller Easy Airways di bahagian dada & juga belakang bayi atau di tapak kaki bayi. Boleh juga sapukan sedikit di bahagian hidung & jari kaki. . #bellezabymoy #produknatural #produknaturalmalaysia #produkorganik #produkorganikmalaysia #skincarenatural #skincarenaturalmalaysia #skincareorganik #skincareorganikmalaysia #teaminatural #babyrollermalaysia #bayi #bayimalaysia #rollerbabymalaysia #bayiselsema #bayitidurlena #teaminaturalbabyseries #babyseriesmalaysia

🍅SABUN TOMATO HAJAR🍅 Fungsi dan Kelebihan . . 🍅Sesuai untuk semua jenis kulit. 🍅Membantu Mengeringkan Jerawat. 🍅Mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan penuaan. 🍅Membersih secara mendalam serta mengawal rembesan minyak berlebihan. 🍅Membantu mengecilkan liang pori2 yang terbuka. 🍅Memberi pipi anda natural pink. 🍅Menghapus jerawat. 🍅Lebih muda dan segar. 🍅Merawat kulit kusam. 🍅Mencerah kulit wajah. . . 👩🏼Sabun Tomato Hajar Boleh dijadikan Scrub Muka... biarkan buih² sabun tomato dimuka sebentar kemudian bilas dengan air sehingga bersih...yg pnting Sabun Tomato Hajar..xpedih kan muka.. Sejuk dan best je👱🏻 😍korang dah Tak payah susah-susah lagi beli tomata tau untuk dijadikan masker,dengan adanya sabun tomato hajar.. sudah boleh merangkap segalanya 2 in 1..😍 Hanya RM29.00.. 100 g😍 #sabuntomatohajar #produkorganik #masterstokishajarorganicbeauty #masterstokischeras

🍅SABUN TOMATO HAJAR🍅 Fungsi dan Kelebihan . . 🍅Sesuai untuk semua jenis kulit. 🍅Membantu Mengeringkan Jerawat. 🍅Mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan penuaan. 🍅Membersih secara mendalam serta mengawal rembesan minyak berlebihan. 🍅Membantu mengecilkan liang pori2 yang terbuka. 🍅Memberi pipi anda natural pink. 🍅Menghapus jerawat. 🍅Lebih muda dan segar. 🍅Merawat kulit kusam. 🍅Mencerah kulit wajah. . . 👩🏼Sabun Tomato Hajar Boleh dijadikan Scrub Muka... biarkan buih² sabun tomato dimuka sebentar kemudian bilas dengan air sehingga bersih...yg pnting Sabun Tomato Hajar..xpedih kan muka.. Sejuk dan best je👱🏻 😍korang dah Tak payah susah-susah lagi beli tomata tau untuk dijadikan masker,dengan adanya sabun tomato hajar.. sudah boleh merangkap segalanya 2 in 1..😍 Hanya RM29.00.. 100 g😍 #sabuntomatohajar #produkorganik #masterstokishajarorganicbeauty #masterstokischeras

🍅SABUN TOMATO HAJAR🍅 Fungsi dan Kelebihan . . 🍅Sesuai untuk semua jenis kulit. 🍅Membantu Mengeringkan Jerawat. 🍅Mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan penuaan. 🍅Membersih secara mendalam serta mengawal rembesan minyak berlebihan. 🍅Membantu mengecilkan liang pori2 yang terbuka. 🍅Memberi pipi anda natural pink. 🍅Menghapus jerawat. 🍅Lebih muda dan segar. 🍅Merawat kulit kusam. 🍅Mencerah kulit wajah. . . 👩🏼Sabun Tomato Hajar Boleh dijadikan Scrub Muka... biarkan buih² sabun tomato dimuka sebentar kemudian bilas dengan air sehingga bersih...yg pnting Sabun Tomato Hajar..xpedih kan muka.. Sejuk dan best je👱🏻 😍korang dah Tak payah susah-susah lagi beli tomata tau untuk dijadikan masker,dengan adanya sabun tomato hajar.. sudah boleh merangkap segalanya 2 in 1..😍 Hanya RM29.00.. 100 g😍 #sabuntomatohajar #produkorganik #masterstokishajarorganicbeauty #masterstokischeras

Nampak akar akar bulu tu. Ini lah result tarik bulu dengan wawawax 😍. . . Dalam membantu anda bebas bebulus wawawax membantu ketiak dan area private cerah sekata dan kulit menjadi lembut. Mudah yamattt lah nak apply ,tak payah nak panas panaskan. . PICIT ➡SAPU ➡TARIK. . Sepantas 1 minit kulit licin bebas bebulus 😍. Eh tekan je lah terus link order dekat bio tu. . boleh pilih nak si pinky yang cuma RM38 atau si baby blue yang cuma serendah RM48 yang boleh guna untuk setahun tu😊. . #organichairremoval #bululebat #bakalpengantin #ketiakhitam #produkorganik #wawawax #muautara #makeupmurah #muaampang #muamelaka #muabangi #muakajang #muaselangor #bridetobe2019 #brazillian #norahwax #candywax #skincaremalaysia #nakcantik #tampilcantik #dramasangat #sayajual #onlineshopmalaysia #wawawaxcheras #wawawaxlovers #bebasbulu

RAHSIA KECANTIKAN !! Cuba dulu, dapatkan tips dan cara penggunaan dari kami then baru anda beri komen,, 👍 Berkesan atau tidak? Yes, kebanyakkan feedback yg kami terima semua bagi feedback positive + Yang salah pakai, tak ikut cara pnggunaan yg betul boleh refer pada kami, inshaallah kami bantu sebaik mungkin. Yang pasti kulit pasti akn bertambah SIHAT🌸 dan kembali CANTIK🌸 For more info dan tips blh direct ws kami 👇 https://www.wasap.my/601137411362 #daritatiturunkehati #tipspakaidenganbetul #tatiskincareoriginal #dari#skincaremalaysia #skincareproducts #skincareshop #skincaretips #skincareroutine #skincarenatural #antipenuaan #rawatanjeragat #kosmetikmalaysia #ubatjeragat #jeragathilang #jeragat #produkorganik #flawless #beautycare #glowingskin #naturalskincare #muamurah #muamalaysia #jerawatbatu #jerawat #jerawathilang #follow4followback #like4likes #sayajualmakeuptatiturunkehati

NAK SET JIMAT TAHAN 3BULAN!! Memang puAs hati tau, nak kan cantik dan bersih je. Kawan tegur cantik dan bersih je muka, cun melecun bak kata diorg.. Fuyoo, rasa semangat sikit nak kuar pergi mna2 bila org tgur cmtu kn.. Ini semua penangan tatiskincare tau.😘 Tunggu ape lagiii... Calit sikit-sikit je,terus cantik😘 . Jom order dengan Dilla sekarang!! Harga special utk hr ni tau😍 Jom order sekarang! https://www.wasap.my/601137411362 #skincaremalaysia #skincareproducts #skincareshop #skincaretips #skincareroutine #skincarenatural #antipenuaan #rawatanjeragat #kosmetikmalaysia #ubatjeragat #jeragathilang #jeragat #produkorganik #flawless #beautycare #glowingskin #naturalskincare #muamurah #muamalaysia #jerawatbatu #jerawat #jerawathilang #follow4followback #like4likes #sayajualmakeup

OliviePowerUp Tulang Kuat, Tubuh Hebat Antara kemerosotan yang kerap berlaku kepada tubuh kita ialah seperti 'Osteoporosis', iaitu situasi yang dihuraikan sebagai pengurangan kepada ketumpatan jisim tulang, pengurangan kepada kekuatan dan mengakibatkan tulang mudah rapuh serta patah. Ia sering berlaku kepada golongan wanita berbanding lelaki dan terutamanya apabila telah masuk ke fasa menopause. . Pemakanan harian kita hakikatnya mampu bantu kepada pembentukan tulang yang kuat dan sihat agar dapat bantu atasi osteoporosis ini. Antaranya ialah perlu ada kandungan Vitamin D dan E serta kandungan Antioksida. . Hakikatnya, ramai wanita yang lebih gemar mengamalkan minuman Tenusu sebagai pencegahan awal kepada osteoporosis ini tanpa mereka sedar bahawa cara ini bukan menyelesaikan sepenuhnya situasi osteoporosis ini. Justeru, Olive House ingin mengajak anda semua beramal dengan *'Olivie PowerUp'* yang mengandungi nutrisi yang disebutkan di atas. Dengan Pengamalan Olivie PowerUp Setiap hari mampu membantu kepada 'Pembentukan Tulang Yang Kuat serta juga kepada Penghasilan Kolagen secara Alami'. Kolagen juga berperanan dalam mengelakkan Osteoporosis berlaku, insyaAllah. Anda akan merasai kecergasan badan serta ketenangan minda juga apabila diamalkan secara Istiqomah. InshaAllah.. 💪 Tulang Kuat 🏋‍♂ Badan Sihat ✊ Minda Hebat . We believe in nature . #tulangkuat #mindahebat #badansihat #treatosteoporosis #osteoperosisprevention #anugerahalamsemulajadi #produkorganik #certifiedorganicfood #oliviepowerup #olivehousemalaysia

Bila perlu pakai face mask? . Tak kisah pun siang/malam. Ikut masa yang uols rasa sesuai nak manjakan diri 😍 . Cuma face mask tak boleh guna setiap hari tau. Maximum 2x seminggu je. Sebab terlalu exfoliated pun not good for your skin. Boleh sebabkan sel kulit baru pun berkemungkinan tertanggal . ✔Creamy Ivory Australian Clay (kulit sensitive) ✔Blue Sea Healing Algae (kulit matang/kering/normal) ✔Red Velvet Powder Clay (kulit kering/normal) ✔Olive Green Australian Clay (kulit berminyak/masalah jerawat) . .

ALMOND (RAW) 65k/250gr 105k/500gr 200k/kg ROASTED ALMOND 80k/250gr 145k/500gr 260k/kg Almond merupakan pengganti daging terbaik karena memiliki nilai protein yg sebanding dgn daging. Almond juga kaya akan vit E, B1 dan B6. Almond juga mengandung tinggi kalsium dan phosphor yg sebanding dgn susu sapi. Manfaat : . • Menurunkan kolesterol;. • Memperkuat system saraf;. • Membantu meringankan stress dan kelelahan;. • Mencegah arteriosklerosis;. • Mencegah osteoporosis;. • Membantu meningkatkan produksi ASI;. • Sangat baik utk penderita diabetes, karena membantu menurunkan kadar gula secara perlahan. . Cara Pemakaian :. - Sangat bermanfaat apabila dikonsumsi mentah atau dibikin susu almond. #jualalmond #superfood #jualsuperfood #superfruit #jualsuperfruit #jualgojiberry #jualchiaseeds #jualprodukorganik #produkorganik #bijiorganik #buahkering #jualflaxseeds #jualkacangalmond #makanansehat #dietsehat #makananorganik #sarapansehat #susualmond #sarapansehat #produksehat #chiaseed

FLAX SEEDS / BIJI RAMI Brown 30k/250gr 50/500gr 85k/kg Golden 35k/250gr 60k/500gr 95k/kg MANFAAT 1. Memiliki nutrisi unik Di antara 127 makanan paling sehat di dunia, flaxseed menduduki peringkat pertama sebagai sumber omega-3. 2. Kesehatan jantung Asam omega-3 yang ada di flaxseed atau ALA dapat membantu sistem kardiovaskular. ALA dapat membantu menjaga pembuluh darah mengalami kerusakan. 3. Menjaga kolesterol dan tekanan darah Karena flaxseed kaya akan serat, mengkonsumsi flaxseed juga dapat menurunkan rasio kolesterol LDL dari HDL. Kandungan ALA dalam flaxseed dapat menurunkan risiko terkena tekanan darah tinggi. 4. Antioksidan dan Anti Radang Beberapa masalah seperti insulin, diabetes tipe 2, asma, kegemukan, dan lain-lain dapat diturunkan risikonya dengan mengkonsumsi flaxseed. 5. Kesehatan pencernaan Kandungan serat tinggi yang terdapat di dalamnya, termasuk mucilaguinous akan membantu untuk membuat perut cepat kosong dan meningkatkan penyerapan nutrisi. Serat flaxseed juga akan membantu mengokohkan jalan makanan menuju isi perut. Lignan pada flaxseed juga menunjukkan dapat mengurangi risiko dari kanker usus besar 6. Mencegah kanker Adanya kandungan antioksidan dan anti radang pada flaxseed membuat makanan ini menjadi kandidat logis untuk pencegahan kanker. BAGAIMANA MENGONSUMSINYA? • Agar terserap sempurna, haluskan flaxseed menggunakan blender atau coffee grinder. • Simpan dalam wadah tertutup di kulkas. Bertahan hingga 30 hari. • Dapat dikonsumsi langsung dengan mencampurkannya ke dalam oatmeal, salad, milkshake, smoothies, yoghurt, dan lainnya. • Dapat juga ditambahkan ke dalam adonan roti, pancake, kue kering, burger, dan lainnya. #jualchiaseeds #jualflaxseeds #produksehat #jualproduksehat #produkorganik #jualprodukorganik #bijiorganik #jualalmond #sarapansehat #bijichia #makanansehat #dietsehat

PUMPKIN SEEDS (Kuaci Labu) 50k/250gr 85k/500gr 160k/kg SANGAT BAIK UNTUK KESEHATAN Pumpkin seeds/ Biji Labu – Antiprostatic, merupakan multi supplement alami karena mengandung nutrisi yg bervariasi. Pumpkin seeds dipenuhi dengan Zat Besi, Zinc, Kalsium dan Magnesium yg merupakan 4 macam mineral penting bagi tubuh kita. Zat besi penting untuk pembentukan sel darah, Zinc diperlukan untuk pembentukan protein, Kalsium vital untuk tulang yg kuat dan Magnesium berguna untuk fungsi saraf dan otot. Bukan hanya itu, Pumpkin seeds juga merupakan sumber Protein dan Asam Lemak Essential Omega-3. Manfaat : • Mensupport fungsi dan sistim imunitas tubuh; • Membantu kesehatan prostat; • Membantu menurunkan kolesterol. Cara Pemakaian : • Sangat bermanfaat apabila dikonsumsi secara mentah; • Atau diblender kering, lalu taburkan kedalam Nasi/ Sup/ Roti/ Susu/ aneka sayur makanan. #pumpkinseed #kuaci #kuacilabu #jualpumpkinseed #superfood #jualsuperfood #superfruit #jualsuperfruit #jualgojiberry #jualchiaseeds #jualprodukorganik #produkorganik #bijiorganik #buahkering #jualflaxseeds #jualalmond #jualkacangalmond #makanansehat #dietsehat #makananorganik #antiaging #sarapansehat #produksehat #chiaseed

. KISMIS HITAM 37k/250gr KISMIS KUNING 50k/250gr DRIED APRICOT 50k/250gr GOJIBERRY 75k/250gr ALMOND 65k/250gr PUMPKIN SEED 50k/280gr SUNFLOWER SEED 35k/250gr DRIED FIGS 65k/250gr PISTACHIO 140k/250gr KURMA 25k/250gr MIX NUT & DRIED FRUIT 70k/250gr Isinya almond, cashew, cranberry, raisins, gojiberry . MIXED DRIED FRUIT 60k/250gr Isi : gojiberry, red cranberry, blueberry, kismis hitam, kismis kuning TRAIL MIX 105k/500gr Isi : Cranberry, Raisin, Golden Raisin, Blueberry, Almond, Cashew, Walnut, Pumpkin Seed, Sunflower Seed, Sweet Nibs, Coconut Flakes. . #jualsuperfood #produksehat #produkorganik #bijichia #bijiorganik #jualkismis #jualalmond #dietsehat #makanansehat #organicfood #jualchiaseeds #jualdriedfruit #jualmixnuts #jualmixdriedfruits #superfood #snacksehat #cemilansehat #cemilananaksehat #kurma #jualkurma #aprikotkering #kacangsehat #jualpistachio #kacangketawa #jualaprikot #driedfruit

Nak CANTIK kena KONSISTEN Nak CANTIK kena BELANJA sikit Nak CANTIK kena RAJIN Nak CANTIK kena KUAT Nak CANTIK kena SABAR Cuba tengok TESTIMONI 👇🏻👇🏻👇🏻semua berkat kesabaran dan tidak putus asa.. Sahabat2 kita nie semua dah DAPAT HASIL yang ramai idamkan dengan BELANJA bermula RM85 untuk SET KECANTIKAN 3IN 1 Korang rasa MAHAL tak?! Produk yang SUPERB JIMAT...👍👍 HASIL yang DAPAT sangat MEMBANGGAKAN😍 NATURAL BEAUTY 💖GLOWING 💖WHITENING 💖TREATMENT Www.wasap.my/60167921522/dnzskin #dnzskinbeauty #produkorganik #luluskkm

This weekend going for holiday! 😱😱. . . Alamak tak sempat nak ke SPA untuk sesi waxing,kejap lagi dah nak siap siap kemas baju 💆. . . Eh!rasanya parcel wawawax dah sampai semalam, huyeeee 💃💃. Settle problem . . . Kenapa ramai yang suka guna wawawax ni : ✔Friendly user tak petlu nak panas panaskan. ✔Packaging dalam tiub mudah nak bawak ke mana mana. ✔Bulu dah malu malu nak tumbuh selepas guna wawawax. NAK DAPATKAN WAWAWAX CEPATTTT.. STOCK TAK BANYAK U ALLS CEPAT DAPATKAN SEKARANG ,LAMBAT 👋👋👋 . . Nak dapatkan wawawax tekan link di bio . . #tampilcantik #nakcantik #produkcabutbuluorganic #revieworganichairremoval #organicwaxhairremoval #organichairremoval #produkorganik #ketiakhitam #masalahmissv #bakalpengantin #bakalpengantinmalaysia #bakalpengantin2019 #nakkawin #tipmalampertama #reviewwawahairremoval #norahwax #makeup #muaampang #muamelaka #muaputrajaya #muakualalumpur #muaselangor #muautara #muakedah #muakelantan #muaterengganu #masalahjerawat #servicemakeup #muabellaz #missvgelap #ketiakhitam #norahwax

🇮🇩 COLLAGEN NASA 🇮🇩 . 1. Collaskin Drink Matcha Green Tea with Collagen🍮 Untuk menjaga awet muda atau mencegah penuaan dini serta cantik cerah alami karena kandungan kolagen yang tinggi dan melangsingkan secara alami dari kandungan matcha green tea plus ekstrak lemon. . 2. Collagen Skin Care 💞 Untuk memberikan kulit yang sehat dan sempurna yang khasiatnya mampu bekerja hanya dalam 15 hari. . 3. Collagen Body Lotion😎😘 Untuk memberikan efek kulit anda semakin putih dan bersih. . 4. Collagen Facial Cleanser🐄🐄 Untuk merawat wajah. Dibuat dari kolagen tulang sapi pilihan yang sudah mendapat sertifikat halal dari MUI serta dilengkapi dengan kandungan vitamin C yang tinggi. . 5. Collagen Shampo Stemcell Apel🍏🌿 Untuk kulit kepala dan mampu merawat rambut secara menyeluruh mulai dari akar sampai ujung rambut. Selain itu terdapat kandungan berupa aloe vera yang bisa memberikan kesegaran sepanjang hari. . Info pemesanan : 📩 dm 📲 wa 089612682312 🌎 klik link bit.ly/nisfatulrNASA . . #promoproducts #promo #promotion #promomerdeka #produkbarunasa #produknasa #produkherbalnasa #produkkesehatan #produkherbalhalal #produkherbal #agennasasurabaya #agennasasidoarjo #produkkecantikan #kosmetikherbal #produkbaru #produkorganik #agrokompleksnasa #nasacosmetic #kosmetiknasa #nasabisnisku #nasaindonesia #nasasurabaya #nasasidoarjo #nasaherbalnusantara #nasa #nasaherbal #herbalisnasa #herbalnasa #herbal

MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ 3 bradik yang akan menjadi pilihan anda di bulan kebangsaan ini. Jangan lepaskan sebab sekarang sedang SALE nie. Harga betul-betul puas hatiiiiiiiii N'AI BEAUTY COSMETIC telah mewujudkan 3 set pilihan untuk anda pilih mengikut kemampuan di mana tiga-tiga set ini sangat lah mampu milik. Produk Selamat berkesan dan telah mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (KKM) [SETIAP ITEM 👇🏻] *Full moon set* 6in1 Krim malam 10g Krim siang 10g Serum 15ml Toner 60ml Sabun 40g Masker beras 70g [FREE] Normal price rm75 Now rm65 SAVE RM10 . *Normal set* 5in1 Krim malam 5g Krim siang 5g Serum 10ml Toner 60ml Sabun 40g Normal price rm68 Now rm58 SAVE RM10 . *Simple set* 3in1 Krim malam 5g Krim siang 5g Sabun 40g Normal price rm48 Now rm40 SAVE RM8 Pilihan di tangan anda. watsap kami di talian untuk keterangan lanjut mengenai produk https://wa.me/01131649594 https://wa.me/01131649594 https://wa.me/01131649594 #naibeauty #naibeautycosmetic #naibeautyskincare #produkberasaskanmadu #produktempatan #produksabah #produkorganik #natural #keningau #sabah #malaysia #naibeautymerdekasale #merdekasale #2019 #merdeka #harikebangsaan #bulankebangsaan #august #september #skincare #skincaremadu #honeyskincare

MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ 3 bradik yang akan menjadi pilihan anda di bulan kebangsaan ini. Jangan lepaskan sebab sekarang sedang SALE nie. Harga betul-betul puas hatiiiiiiiii N'AI BEAUTY COSMETIC telah mewujudkan 3 set pilihan untuk anda pilih mengikut kemampuan di mana tiga-tiga set ini sangat lah mampu milik. Produk Selamat berkesan dan telah mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (KKM) [SETIAP ITEM 👇🏻] *Full moon set* 6in1 Krim malam 10g Krim siang 10g Serum 15ml Toner 60ml Sabun 40g Masker beras 70g [FREE] Normal price rm75 Now rm65 SAVE RM10 . *Normal set* 5in1 Krim malam 5g Krim siang 5g Serum 10ml Toner 60ml Sabun 40g Normal price rm68 Now rm58 SAVE RM10 . *Simple set* 3in1 Krim malam 5g Krim siang 5g Sabun 40g Normal price rm48 Now rm40 SAVE RM8 Pilihan di tangan anda. watsap kami di talian untuk keterangan lanjut mengenai produk https://wa.me/01131649594 https://wa.me/01131649594 https://wa.me/01131649594 #naibeauty #naibeautycosmetic #naibeautyskincare #produkberasaskanmadu #produktempatan #produksabah #produkorganik #natural #keningau #sabah #malaysia #naibeautymerdekasale #merdekasale #2019 #merdeka #harikebangsaan #bulankebangsaan #august #september #skincare #skincaremadu #honeyskincare

MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️MERDEKA SALE‼️ 3 bradik yang akan menjadi pilihan anda di bulan kebangsaan ini. Jangan lepaskan sebab sekarang sedang SALE nie. Harga betul-betul puas hatiiiiiiiii N'AI BEAUTY COSMETIC telah mewujudkan 3 set pilihan untuk anda pilih mengikut kemampuan di mana tiga-tiga set ini sangat lah mampu milik. Produk Selamat berkesan dan telah mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia (KKM) [SETIAP ITEM 👇🏻] *Full moon set* 6in1 Krim malam 10g Krim siang 10g Serum 15ml Toner 60ml Sabun 40g Masker beras 70g [FREE] Normal price rm75 Now rm65 SAVE RM10 . *Normal set* 5in1 Krim malam 5g Krim siang 5g Serum 10ml Toner 60ml Sabun 40g Normal price rm68 Now rm58 SAVE RM10 . *Simple set* 3in1 Krim malam 5g Krim siang 5g Sabun 40g Normal price rm48 Now rm40 SAVE RM8 Pilihan di tangan anda. watsap kami di talian untuk keterangan lanjut mengenai produk https://wa.me/01131649594 https://wa.me/01131649594 https://wa.me/01131649594 #naibeauty #naibeautycosmetic #naibeautyskincare #produkberasaskanmadu #produktempatan #produksabah #produkorganik #natural #keningau #sabah #malaysia #naibeautymerdekasale #merdekasale #2019 #merdeka #harikebangsaan #bulankebangsaan #august #september #skincare #skincaremadu #honeyskincare

Jamur Shiitake ini sangat sering digunakan untuk masak, karena rasanya yang gurih dan kandungan vitamin D nya yang baik untuk tulang dan gigi. . Kalau moms sudah pernah masak apa aja nih pake bubuk jamur shiitake Mellegreen? . Mellegreen Homemade is Happiness WA – 08123002060 - #mellegreen

Awakk Awak la yang beli dan guna essential oil Young Living Tau tak essential oil ni ada pantang larangnya?? . Haa Jangan ingat eo YL ni sama macam perfume korang beli kt booth kedai tu Yg ada label 100% pure essential oil tapi harga bawah Rm10 pun adoo Pure essential is not cheap 🙈 Nak beli Nak pakai eo YL boleh Tapi pastikan beli dari konsultan Young Living So that korang akan diajar cara guna yang betul dan selamat Paling senang Beli ja dengan v Confirm i guide uolss until when when 😝 . . "CHOOSE YL AND LIVE WELL" Want to join my wonderful lifestyle? Evy Hastuti Chamim Id : 3136966 📱0148705248 Klik link di bio atau di sini: http://evyhastutichamim.wasap.my COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH #ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur

Mudah je nak cuci kain strip cotton .Rendam je dengan air suam selama 5minit. . . Cuci ➡Bilas. . . Dapatkan wawawax ⤵⤵ . SET A RM38 + 🎁Exclusive Gift🎁 SET B RM47 + 🎁Exclusive Gift 🎁 . . . meh wasap Kak Erni bantu 📲+60127903374📲 tekan link kat bio tu. . . . . #organichairremoval #bululebat #bakalpengantin #ketiakhitam #produkorganik #wawawax #muautara #makeupmurah #muaampang #muamelaka #muabangi #muakajang #muaselangor #bridetobe2019 #brazillian #norahwax #candywax #skincaremalaysia #nakcantik #tampilcantik #dramasangat #sayajual #onlineshopmalaysia #wawawaxcheras #wawawaxlovers #bebasbulu

🇮🇩Promo Terakhir Hari Ini🇮🇩 . Dirgahayu Republik Indonesia 74th 🇮🇩 Menuju Indonesia Unggul . Untuk memeriahkan perayaan 17 Agustus 2019. Saya adakan promo Diskon 10% untuk semua produk NASA🎉🎉 mulai dari produk : 🌽 Agrokomplek 🐛 Agen hayati 🍃 Kesehatan 💙 Kosmetik/ kecantikan 🏠 Produk rumah tangga . Detail info : 📩 dm 📲 wa 089 612 682 312 🌎 klik link bit.ly/nisfatulrNASA . . #promoproducts #promo #promotion #promomerdeka #produkbarunasa #produknasa #produkherbalnasa #produkkesehatan #produkherbalhalal #produkherbal #agennasasurabaya #agennasasidoarjo #produkkecantikan #kosmetikherbal #produkbaru #produkorganik #agrokompleksnasa #nasacosmetic #kosmetiknasa #nasabisnisku #nasaindonesia #nasasurabaya #nasasidoarjo #nasaherbalnusantara #nasa #nasaherbal #herbalisnasa #herbalnasa #herbal

🇮🇩Promo Terakhir Hari Ini🇮🇩 . Dirgahayu Republik Indonesia 74th 🇮🇩 Menuju Indonesia Unggul . Untuk memeriahkan perayaan 17 Agustus 2019. Saya adakan promo Diskon 10% untuk semua produk NASA🎉🎉 mulai dari produk : 🌽 Agrokomplek 🐛 Agen hayati 🍃 Kesehatan 💙 Kosmetik/ kecantikan 🏠 Produk rumah tangga . Detail info : 📩 dm 📲 wa 089 612 682 312 🌎 klik link bit.ly/nisfatulrNASA . . #promoproducts #promo #promotion #promomerdeka #produkbarunasa #produknasa #produkherbalnasa #produkkesehatan #produkherbalhalal #produkherbal #agennasasurabaya #agennasasidoarjo #produkkecantikan #kosmetikherbal #produkbaru #produkorganik #agrokompleksnasa #nasacosmetic #kosmetiknasa #nasabisnisku #nasaindonesia #nasasurabaya #nasasidoarjo #nasaherbalnusantara #nasa #nasaherbal #herbalisnasa #herbalnasa #herbal

🇮🇩Promo Terakhir Hari Ini🇮🇩 . Dirgahayu Republik Indonesia 74th 🇮🇩 Menuju Indonesia Unggul . Untuk memeriahkan perayaan 17 Agustus 2019. Saya adakan promo Diskon 10% untuk semua produk NASA🎉🎉 mulai dari produk : 🌽 Agrokomplek 🐛 Agen hayati 🍃 Kesehatan 💙 Kosmetik/ kecantikan 🏠 Produk rumah tangga . Detail info : 📩 dm 📲 wa 089 612 682 312 🌎 klik link bit.ly/nisfatulrNASA . . #promoproducts #promo #promotion #promomerdeka #produkbarunasa #produknasa #produkherbalnasa #produkkesehatan #produkherbalhalal #produkherbal #agennasasurabaya #agennasasidoarjo #produkkecantikan #kosmetikherbal #produkbaru #produkorganik #agrokompleksnasa #nasacosmetic #kosmetiknasa #nasabisnisku #nasaindonesia #nasasurabaya #nasasidoarjo #nasaherbalnusantara #nasa #nasaherbal #herbalisnasa #herbalnasa #herbal

Nak dapatkan kualiti tidur yg cukup untuk bayi comel anda? Kita baru nak gerak buat kerja kat dapur, bayi dah merengek..mcm taw2 ja kita jauh 😅😅😅 . Hanya sapukan Teami Natural Baby Roller Sweet Dream di bahagian belakang & tapak kaki bayi anda, mampu buat bayi anda merasa relax & beberapa ketika bayi anda akan terlena dgn sendirinya 🤩 . Swipe gambar sebelah nak tgk bayi kita tidur sambil senyum, senang hati mommy nak buat kerja..😍 . #bellezabymoy #produknatural #produknaturalmalaysia #produkorganik #produkorganikmalaysia #skincarenatural #skincarenaturalmalaysia #skincareorganik #skincareorganikmalaysia #teaminatural #babyrollermalaysia #bayi #bayimalaysia #rollerbabymalaysia #bayiselsema #bayitidurlena #teaminaturalbabyseries #babyseriesmalaysia

Bukan setakat founder je yang kami supply, spa- spa pun ambik coffee scrub dari kami. _ _ Coffee scrub #jenamasendiri menggunakan 100% bahan organik, di proses di kilang yang diiktiraf oem, Menggunakan #sheabutter #robustacoffee #cocoabutter #arganoil #jojobaoil #oliveoil #vanillaextract #rawsugar Kesannya tip top sangat dan senang untuk diguna. That’s why permintaan coffee scrub #jenamasendiri tak putus-putus sehingga sekarang. Customer repeat order setiap bulan, lagi-lagi sekarang ada Promo RM200 🎉 _ Nak Pakej promo RM200 klik link kat bio ☝️ #scrubjenamasendiri #coffeescrub #cantikglowing #scrub #produkorganik #modalmurah # slimmingscrub #lemongrass #scrubputih

Jual coffee scrub je income boleh cecah 10k sebulan, saving 58k 😱😱 _ Yes betul tu. Dengan modal RM200 je.. kalau pandai manage modal dengan untung, tak mustahil kan😊 _ Coffee scrub #jenamasendiri menggunakan 100% bahan organik, di proses di kilang yang diiktiraf oem, Menggunakan #sheabutter #robustacoffee #cocoabutter #arganoil #jojobaoil #oliveoil #vanillaextract #rawsugar Kesannya tip top sangat dan senang untuk diguna. That’s why permintaan coffee scrub #jenamasendiri tak putus-putus sehingga sekarang. Customer repeat order setiap bulan, lagi-lagi sekarang ada Promo RM200 🎉 _ Nak Pakej promo RM200 klik link kat bio ☝️ #scrubjenamasendiri #coffeescrub #cantikglowing #scrub #produkorganik #modalmurah # slimmingscrub #lemongrass #scrubputih

Young Living hanya mengambil bahagian yang diperlukan dari tumbuhan untuk menghasilkan minyak pati Contoh pokok Lavender Hanya BUNGA dan STEM sahaja yang diambil Bahagian lain dibiarkan untuk tumbuh semula Beli essential oil sebab nak bau bunga Lavender Dari Young Living memang akan dapat bau bunga Lavender sahaja Bukan bau batang atau akar sekali 😁 . . Posted @withrepost • @youngliving 💜 #seedtoseal Facts about Lavender: Every summer in June or July, the top part of the plant (the stem and flowers) gets harvested to distill. The remainder of the plant stays in the ground and grows back the next year. #yleo . . "CHOOSE YL AND LIVE WELL" Want to join my wonderful lifestyle? Evy Hastuti Chamim Id : 3136966 📱0148705248 Klik link di bio atau di sini: http://evyhastutichamim.wasap.my COD AREA KL/ SANDAKAN, SABAH #ylbymamydimas #dolcerynaoilers #younglivingkualalumpur #younglivingessentialoils #younglivingmurah #younglivingmalaysia #younglivingbatucaves #kurusdarirumah #younglivingsegambut #younglivingbeluran #younglivingsentul #younglivingsandakan #younglivingklcc #dietsihat #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #sayajualyoungliving #produkorganik #tipskurus #produkbebasbahankimia #tipsanaksihat #tipsanakbijak #suplemenorganik #ningxiaredkualalumpur

selamat pg semua 😘💞smoga anda semua dilimpahkan rezeki yg bpanjangan dan berkat lets shantik dgn sabun organik . . ✔️100% sabun tanpa bahan kimia. ✔️produk homemade halal. ✔️homemade sabun ✔️bhn2 extra drpd bhn smulajadi.. buah buahan dan tumbuh tumbuhan ✔️slmt dgunakan . . berminat untuk rebrand? jenamakan produk homemade anda.awk2 boleh request nk letak BAHAN , WARNA dan BAU. kalau tak ada idea boleh bincang. . . klik link wsap kt sini .. http://www.wasap.my/60175083001/sabunhomemadebynina . . #sabunorganikmalaysia #sabunorganikhommemade #sabundoorgift #borongsabunmurah #produknatural #toner #masker #daycream #nightcream #produknaturalmalaysia #pencucimuka #organicskincare #organicsoap #doorgiftmurah #homemadeproduct #produkhalal #doorgiftmurahmalaysia #produkhomemade #produkorganik #hnbeautycare #produkhomemaderebrand #maskerrebrand #creamrebrand #sabunorganikrebrand

Tangguh Probiotik (Peternakan & Perikanan) Produk Organik NASA yang menyermpurnakan fermentasi di dalam pencernaan ternak dan ikan sehingga mempercepat pertumbuhan, meningkatkan gizi, dan kesehatan ternak ikan Follow @pt.nasa.batang #tangguh #tangguhprobiotik #nutrisiternak #ptnasa #ptnaturalnusantara #produkorganik

PROMOSI MERDEKA RAYA NURRIFA!! 🤩 . Sempena HARI RAYA AIDILADHA & KEMERDEKAAN KE 62 😍 . So kami pon berbesar hati nak adakan #promosi sepanjang Ogos ni. 💃 . Ajom intai hrga prmosi kaw² punya! 🤩 #nurrifa #nurrifalova#igmalaysia #kualaterengganu #kualalumpur #mothercaremalaysia #nursingwear #babyshop #fattzura #agendiperlukan #produkviral #produknatural #nursingbra #breastfeedingmommies #produkorganik #sitiaafiyah #yusofiskandar #ramadan2019 #pregnant #bbnu #losyenbidara #losyenkurussejuk #ibuibumuda #naturalproduk #sale #produkviral2019

PROMOSI MERDEKA RAYA NURRIFA!! 🤩 . Sempena HARI RAYA AIDILADHA & KEMERDEKAAN KE 62 😍 . So kami pon berbesar hati nak adakan #promosi sepanjang Ogos ni. 💃 . Ajom intai hrga prmosi kaw² punya! 🤩 #nurrifa #nurrifalova#igmalaysia #kualaterengganu #kualalumpur #mothercaremalaysia #nursingwear #babyshop #fattzura #agendiperlukan #produkviral #produknatural #nursingbra #breastfeedingmommies #produkorganik #sitiaafiyah #yusofiskandar #ramadan2019 #pregnant #bbnu #losyenbidara #losyenkurussejuk #ibuibumuda #naturalproduk #sale #produkviral2019

PROMOSI MERDEKA RAYA NURRIFA!! 🤩 . Sempena HARI RAYA AIDILADHA & KEMERDEKAAN KE 62 😍 . So kami pon berbesar hati nak adakan #promosi sepanjang Ogos ni. 💃 . Ajom intai hrga prmosi kaw² punya! 🤩 #nurrifa #nurrifalova#igmalaysia #kualaterengganu #kualalumpur #mothercaremalaysia #nursingwear #babyshop #fattzura #agendiperlukan #produkviral #produknatural #nursingbra #breastfeedingmommies #produkorganik #sitiaafiyah #yusofiskandar #ramadan2019 #pregnant #bbnu #losyenbidara #losyenkurussejuk #ibuibumuda #naturalproduk #sale #produkviral2019

LOVE LOVE SANGAT DGN KRIM NIH 😍 . MOMMIES yang dah cuba #miraclebabycream Mesti jatuh cinta bergolek golek punya sebab ⬇⬇ . . 1BOTOL #mbc ni dah lengkap kegunaan dia sebagai ✔ KRIM TELON ✔ BALM HERBA ✔ LOSYEN URUTAN . Bukan jurr boleh guna sbg krim seharian simanja tapi PENTING untuk digunakan bila KECEMASAN ❤ 🌿100% Natural ✔ HALAL, LULUS KKM 👶 Sesuai utk kulit sensetif ❤ Tak Panas, Tak melekit, Cepat meresap ❤ Baby & Mommy Friendly . Kalau dah jatuh cinta, ajomm la pinang di pintu whatsapp 👇🥰 01119315131 . 01119315131 . #nurrifa #nurrifalova #kualaterengganu #kualalumpur #babyfever #babyfashion #babyshop #aafiyah #mothercaremalaysia #produknatural #produkviral #breastfeedingmommies #krimnatural #krimbayi #produkorganik #produknatural #produkviral #agentwanted #agendiperlukan #batuk #selsema #babybalm #babylove #babytidurlena #sitiaafiyah #yusofiskandar #keperluanbayimurah #merdeka #promotion

LOVE LOVE SANGAT DGN KRIM NIH 😍 . MOMMIES yang dah cuba #miraclebabycream Mesti jatuh cinta bergolek golek punya sebab ⬇⬇ . . 1BOTOL #mbc ni dah lengkap kegunaan dia sebagai ✔ KRIM TELON ✔ BALM HERBA ✔ LOSYEN URUTAN . Bukan jurr boleh guna sbg krim seharian simanja tapi PENTING untuk digunakan bila KECEMASAN ❤ 🌿100% Natural ✔ HALAL, LULUS KKM 👶 Sesuai utk kulit sensetif ❤ Tak Panas, Tak melekit, Cepat meresap ❤ Baby & Mommy Friendly . Kalau dah jatuh cinta, ajomm la pinang di pintu whatsapp 👇🥰 01119315131 . 01119315131 . #nurrifa #nurrifalova #kualaterengganu #kualalumpur #babyfever #babyfashion #babyshop #aafiyah #mothercaremalaysia #produknatural #produkviral #breastfeedingmommies #krimnatural #krimbayi #produkorganik #produknatural #produkviral #agentwanted #agendiperlukan #batuk #selsema #babybalm #babylove #babytidurlena #sitiaafiyah #yusofiskandar #keperluanbayimurah #merdeka #promotion

LOVE LOVE SANGAT DGN KRIM NIH 😍 . MOMMIES yang dah cuba #miraclebabycream Mesti jatuh cinta bergolek golek punya sebab ⬇⬇ . . 1BOTOL #mbc ni dah lengkap kegunaan dia sebagai ✔ KRIM TELON ✔ BALM HERBA ✔ LOSYEN URUTAN . Bukan jurr boleh guna sbg krim seharian simanja tapi PENTING untuk digunakan bila KECEMASAN ❤ 🌿100% Natural ✔ HALAL, LULUS KKM 👶 Sesuai utk kulit sensetif ❤ Tak Panas, Tak melekit, Cepat meresap ❤ Baby & Mommy Friendly . Kalau dah jatuh cinta, ajomm la pinang di pintu whatsapp 👇🥰 01119315131 . 01119315131 . #nurrifa #nurrifalova #kualaterengganu #kualalumpur #babyfever #babyfashion #babyshop #aafiyah #mothercaremalaysia #produknatural #produkviral #breastfeedingmommies #krimnatural #krimbayi #produkorganik #produknatural #produkviral #agentwanted #agendiperlukan #batuk #selsema #babybalm #babylove #babytidurlena #sitiaafiyah #yusofiskandar #keperluanbayimurah #merdeka #promotion

LOVE LOVE SANGAT DGN KRIM NIH 😍 . MOMMIES yang dah cuba #miraclebabycream Mesti jatuh cinta bergolek golek punya sebab ⬇⬇ . . 1BOTOL #mbc ni dah lengkap kegunaan dia sebagai ✔ KRIM TELON ✔ BALM HERBA ✔ LOSYEN URUTAN . Bukan jurr boleh guna sbg krim seharian simanja tapi PENTING untuk digunakan bila KECEMASAN ❤ 🌿100% Natural ✔ HALAL, LULUS KKM 👶 Sesuai utk kulit sensetif ❤ Tak Panas, Tak melekit, Cepat meresap ❤ Baby & Mommy Friendly . Kalau dah jatuh cinta, ajomm la pinang di pintu whatsapp 👇🥰 01119315131 . 01119315131 . #nurrifa #nurrifalova #kualaterengganu #kualalumpur #babyfever #babyfashion #babyshop #aafiyah #mothercaremalaysia #produknatural #produkviral #breastfeedingmommies #krimnatural #krimbayi #produkorganik #produknatural #produkviral #agentwanted #agendiperlukan #batuk #selsema #babybalm #babylove #babytidurlena #sitiaafiyah #yusofiskandar #keperluanbayimurah #merdeka #promotion

LOVE LOVE SANGAT DGN KRIM NIH 😍 . MOMMIES yang dah cuba #miraclebabycream Mesti jatuh cinta bergolek golek punya sebab ⬇⬇ . . 1BOTOL #mbc ni dah lengkap kegunaan dia sebagai ✔ KRIM TELON ✔ BALM HERBA ✔ LOSYEN URUTAN . Bukan jurr boleh guna sbg krim seharian simanja tapi PENTING untuk digunakan bila KECEMASAN ❤ 🌿100% Natural ✔ HALAL, LULUS KKM 👶 Sesuai utk kulit sensetif ❤ Tak Panas, Tak melekit, Cepat meresap ❤ Baby & Mommy Friendly . Kalau dah jatuh cinta, ajomm la pinang di pintu whatsapp 👇🥰 01119315131 . 01119315131 . #nurrifa #nurrifalova #kualaterengganu #kualalumpur #babyfever #babyfashion #babyshop #aafiyah #mothercaremalaysia #produknatural #produkviral #breastfeedingmommies #krimnatural #krimbayi #produkorganik #produknatural #produkviral #agentwanted #agendiperlukan #batuk #selsema #babybalm #babylove #babytidurlena #sitiaafiyah #yusofiskandar #keperluanbayimurah #merdeka #promotion

LOVE LOVE SANGAT DGN KRIM NIH 😍 . MOMMIES yang dah cuba #miraclebabycream Mesti jatuh cinta bergolek golek punya sebab ⬇⬇ . . 1BOTOL #mbc ni dah lengkap kegunaan dia sebagai ✔ KRIM TELON ✔ BALM HERBA ✔ LOSYEN URUTAN . Bukan jurr boleh guna sbg krim seharian simanja tapi PENTING untuk digunakan bila KECEMASAN ❤ 🌿100% Natural ✔ HALAL, LULUS KKM 👶 Sesuai utk kulit sensetif ❤ Tak Panas, Tak melekit, Cepat meresap ❤ Baby & Mommy Friendly . Kalau dah jatuh cinta, ajomm la pinang di pintu whatsapp 👇 01119315131 . 01119315131 . #nurrifa #nurrifalova #kualaterengganu #kualalumpur #babyfever #babyfashion #babyshop #aafiyah #mothercaremalaysia #produknatural #produkviral #breastfeedingmommies #krimnatural #krimbayi #produkorganik #produknatural #produkviral #agentwanted #agendiperlukan #batuk #selsema #babybalm #babylove #babytidurlena #sitiaafiyah #yusofiskandar #keperluanbayimurah #merdeka #promotion

BENCI JERAWAT !!!!!!! . . Girls and jerawat kadang kadang berpisah tiada . Lagi lagi bila akhir bulan , jangan cakap la segala mak nenek jerawat berkampung dekat muka especially dahi and pipi . . . BUT NO WORRIES !! CLEARPROF BY MARYKAY KAN ADA 💟💟 Bukan setakat girls je boleh pakai . BOYS PON BOLEH OKEYYYY . Sesuai sangat kepada yang ada masalah jerawat yang tak pernah pernah nak selesai tu. . . For more details , boleh visit @marykaycatalog.atiq . . #marykay #marykaylife #marykayash #marykaymalaysiasingapore #marykayperak #marykayipoh #marykaypuncakalam #masalahjerawat #masalahkulitberminyak #masalahkulitkering #produkorganik #masalahjerawat #produkjerawat

Ramai orang ada duit tapi sayang nak bagi yang terbaik untuk kecantikan diri sendiri. Nanti orang tegur "kulit awak nampak macam kusam je", "sampai bile nk biarkan muke berjerawat?". Jangan sampai suami sendiri yang tegur🙊 Alaa.. mintak je #rm20 dengan suami tu utk miliki produk organik dijamin mampu bg manfaat tuk kulit muka awak tu. Kalau muka dah ok xde masalah pon boleh pakai, muka jadi lebih glowing. Takkan takmau?? Mencegah lebih baik dari merawat. #produkorganik #sleepingsumi #jomcantikmacamkorea 📌www.wasap.my/60199922325/sleepingsumii

Wawawax lebih mudah guna ⤵⤵ . ➡Tak perlu di panaskan. ➡Tidak terlalu menyakitkan . ➡Senang nak apply. ➡Bulu terus tercabut sehingga ke akar. ➡Skin makin bersih. . Wawawax dengan 3 langkah anda bebas bulu tak sampai 5minit Kami dah wawawax, anda bila lagi? . Tekan link Whatsapp di Bio untuk order WAWAWAX🍯🍯 . #wawawaxnegerisembilan #wawawaxuser #wawawaxtestimoni #wawawaxagent #wawawaxmurah #wawawaxsales #wawawaxreview #wawawaxjelebu #wawawaxpromotion #likesforlikes #followtofollow #vsco #wawawaxforall #shaving #plucking #brazillianwax #bubblegumwax #sugarwax #fashionstudent #stopshaving #alatbuangbulu #shaving #shahadateam #organichairremoval #produkorganik #organicproduct #bululebat #waxing #like4like #follow2follow #malaysianigers

Perkongsian dari owner, dah siap letak sticker jenama diorang lagi ❤ . . Coffee scrub #jenamasendiri menggunakan 100% bahan organik, di proses di kilang yang diiktiraf oem, Menggunakan #sheabutter #robustacoffee #cocoabutter #arganoil #jojobaoil #oliveoil #vanillaextract #rawsugar Kesannya tip top sangat dan senang untuk diguna. That’s why permintaan coffee scrub #jenamasendiri tak putus-putus sehingga sekarang. Customer repeat order setiap bulan, lagi-lagi sekarang ada Promo RM200 🎉 _ Nak Pakej promo RM200 klik link kat bio ☝️ #scrubjenamasendiri #coffeescrub #cantikglowing #scrub #produkorganik #modalmurah # slimmingscrub #lemongrass #scrubputih

Yayyy done COD kt customer kita yg grab KAYMAN BEAUTY ✨ . . Ada lagi yg nak skin healthy? Jom order cepat sbb stock LIMITED + MURAH sgt! . . 🚘 COD IPOH ☎️ www.wasap.my/601124098084 📍ARAS 1 BOOTH DYXY( DEPAN MYCITY) MYDIN MERU IPOH . . #coalfacesoap #coalfacecleanser #feedbackkaymanbeauty #testimonikaymanbeauty #stokiskaymanbeauty #agentkaymanbeauty #organicbeauty #kaymanbeautycleanser #kaymanbeautyessence #konjacsponge #kaymanbeauty #kaymanbeautyipoh #kaymanipoh #produkorganik #cleansermurah #produkorganikmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmurahmalaysia #produkorganikmurah

Jeragat dah lama bersarang di muka ? Pipi ? Hidung atau dahi ? Rasa malu nk keluar rumah 😔 . Mesti kena amik masa lama untuk make up tebalkan . Meh sini kita nak cerita pasal Rossa skincare rossa_skin_care #skincaremalaysia #skincareproducts #skincareshop #skincaretips #skincareroutine #skincarenatural #antipenua an #rawatanjeragat #kosmetikmalaysia #ubatjeragat #jeragathilang #jeragat #produkorganik #flawless #beautycare #glowingskin #naturalskincare #muamurah #muamalaysia #jerawatbatu #jerawat #jerawathilang #rossaskincare #follow4followback #like4likes #sayajualmakeup

Coffee scrub #jenamasendiri menggunakan 100% bahan organik, di proses di kilang yang diiktiraf oem, Menggunakan #sheabutter #robustacoffee #cocoabutter #arganoil #jojobaoil #oliveoil #vanillaextract #rawsugar Kesannya tip top sangat dan senang untuk diguna. That’s why permintaan coffee scrub #jenamasendiri tak putus-putus sehingga sekarang. Customer repeat order setiap bulan, lagi-lagi sekarang ada Promo RM200 🎉 _ Nak Pakej promo RM200 klik link kat bio ☝️ #scrubjenamasendiri #coffeescrub #cantikglowing #scrub #produkorganik #modalmurah # slimmingscrub #lemongrass #scrubputih