#produkselamat

27,520 posts tagged with #produkselamat

Photos and Videos about #produkselamat

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ๐Ÿ˜˜... Kejap lagi saya akan ke HQ. Yang nak kirim boleh pm saya ye... ๐Ÿค— #foreverlivingproduct #supplement #produkselamat #ikhtiarsihat #aloeveraputrajaya #foreverbusinesowner #fboefisienanda

๐Ÿฆ‹Custemer Lelaki ๐Ÿฆ‹ Siapa cakap lelaki tak boleh pakai skincare..Tgk Brother nie dah pakai barang kat wotsan pon tak jadi..Lastยฒ paksa diri cuba skincare philiphin nie...dan now...tengokโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ Kita tak usaha memang takkan nampak hasil. Yang penting jgn putus asa. Set philiphin dijamin selamat dan berkesan.tiada kesan sampingan dan tiada proses penglupasan. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ www.wasap.my/601126960994/ainskincare #produkhebat #produkberkesan #produkjimat #produkselamat #produkoriganalphiliphine #produkmampumilik #hargaterlajakmurah #naturalface #tiadaprosespenglupasan #tiadapenghakisan #kulitcantik #kulitsihat #kesanseawal1setbergantungpadakulit

Darah tinggi pada bacaan 140 risiko strok Individu yang mengalami tekanan darah melebihi bacaan 140 perlu segera merujuk pakar kerana bacaan berkenaan mendedahkan mereka kepada komplikasi kesihatan lebih serius antaranya strok atau angin ahmar secara mengejut. Serangan mengejut hingga lambat mendapatkan rawatan menyebabkan berlaku lumpuh anggota badan secara kekal. Keadaan berlaku disebabkan penyempitan salur darah ke bahagian otak atau disebabkan salur darah pecah. Kesannya, sebahagian daripada tisu otak mengalami kerosakan disebabkan kekurangan bekalan oksigen. โ€œParas kolesterol juga perlu dijaga kerana jika terlalu tinggi saluran darah menjadi sempit dan mudah tersumbat akibat darah beku punca strok. Paras normal kolesterol dalam darah tidak melebihi bacaan 5.2,โ€ katanya. โ€œAmalkan menu sajian lebih sihat dengan memasak secara merebus, selak pengambilan makanan dalam tin kerana tidak baik untuk kesihatan. Salah satu usaha yg perlu diambil adalah dengan mengamalkan suplimen yg amat sesuai utk menurunkan tekanan darah tinggi. #cmary mampu membantu #cmary #cmaryglutacolla #supplementsihat #supplementcantik #awetmuda #kulitputih #kulitflawless #glowing #jerawat #jeragat #eczema #sakitlutut #sakitsendi #sakitbelakang #gout #tenaga #produkkurus #produkberpantang #produkselamat #darahtinggi

. The perfect companion for your skin. . . Dah dapatkan Set Keyakinan anda? . . โœ…Formulasi selamat, TANPA bahan kimia berbahaya . โœ…Diperakui oleh Certified Pharmacist . โœ…Lembut pada kulit, sesuai utk kegunaan para wanita yg berkulit sensitif โœ…Tiada kesan sampingan, iritasi dan TIDAK MENYUMBAT PORI โœ…BEBAS wax . โœ…Diperakui oleh MUA tanah air. . . ๐Ÿ“ฑwhatsapp direct 0136433571 utk dptkan harga terbaik utk anda. . . #beautyhacks #byakakfarmasi #nazandrasmalaysia #arganoil #produkselamat #parabenfree #waxfree #alcoholfree #naturalingredients #nazras #fullcoveragefoundation #aloevera #makeupartist #makeuplook #makeuptutorial #bmf #viral #produkmuslim

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS MASK . Kontot tapi Berbisa !! . Awak kat luar sana tahu tak kenapa MASK sangat penting n WAJIB diambil untuk lengkapkan penjagaan wajah kita??Haa,meh sini nak cerita.. . Fungsi utama MASK esp BE MASK: . ๐ŸŒธMembantu menanggalkan sel-sel KULIT MATI ๐ŸŒธMenggelupas secara LEMBUT & SELAMAT ๐ŸŒธMembersihkan PORI yang tersumbat ๐ŸŒธMembuang KOTORAN yang tak tercapai dek jari semasa cleansing ๐ŸŒธMenganjalkan kulit wajah bagai di'BOTOX'kan ๐ŸŒธMembersihkan wajah daripada WHITEHEAD & BLACKHEAD ๐ŸŒธMerawat wajah yang bermasalah akibat SALAHGUNA PRODUK ๐ŸŒธ'Wake up' COLLAGEN in dermis, jadi automatic lah kulit pun akan LIFT UP ๐ŸŒธJIMAT kerana boleh tahan dari 6-8 bulan! . Apa yang lebih best, Mask BE sangat memahami masalah kulit kita kerana didatangkan dalam 3 formula iaitu DRY, NORMAL & OILY. So, jangan lah biar wajah kita terabai ye sis..usaha, pilih produk terbaik, disiplin, harusss ada hasil tau ;-) Nak โคFast services โคFree sample โคFree Gift โคFree Consultation โค Free Skin Analysis . Meh pm CikMyra laju2๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐Ÿ’‹Amyra (aka CikMyra) ๐Ÿ’‹Independent Mary Kay Beauty Consultant . ๐Ÿ’‹http://www.wasap.my/60139405283 . . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaypusing #marykaybatugajah #marykaybemban #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #career #careergoals #careerwoman #careeropportunity #guarantee #produkkecantikan #skinanalysis #facialwash #facialcare #freemakeup #testimonimarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka #masalahkulitkusam #masalahkulitwajah

Kepada mak ayah yg dok mencari produk rambut utk anakยฒ yg mempunyai masalah rambut spt - rambut lambat tumbuh - rambut kusut / susah urus - kerap berpeluh kepala - rambut kering - ada kutu . โˆšBoleh cuba LITTLE HANA . Serum yg dirumus khas utk kanakยฒ & bayi seawal 2bulan. Serum tidak melekit & tidak berminyak . Harga RM13.90 sahaja. (+freegift)๐Ÿ˜ postage: sm8 ss11 cod: cas ikut kawasan . WhatsApp http://www.wasap.my/601157867828 . . #ejensahhanaserum #serumbajet #memangbest #produkselamat #produkrawatanrambut #produklakukeras #dropshipwanted

Pernah buat hand spa tak di rumah? Eh cane nak buat hand spa di rumah? Awak pakai produk apa? Kita pakai Mary Kay je awak. Mary Kay ada set hand spa yang lengkap dengan softener, Scrub dan shea cream. Setiap satu ada fungsinya yang tersendiri. 1. Apply softener dulu untuk lembut an kulit. 2. Apply scrub untuk tanggalkan kulit mati secara lembut. 3. Bilas. Dan apply shea cream untuk melembabkan dan melindungi kulit. Dah siap. Tahu2 je tangan dah lembut awak. โค๏ธ Untuk order Jom contact saya โค๏ธ ๐’€๐’๐’–๐’“๐’” ๐’•๐’“๐’–๐’๐’š ๐‘ฉ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’š ๐‘ช๐’๐’๐’”๐’–๐’๐’•๐’‚๐’๐’•, ๐๐š๐ณ๐ณ ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ–๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ• ๐˜ธ๐˜ธ๐˜ธ.๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ข๐˜ฑ.๐˜ฎ๐˜บ/601126844427 (๐˜“๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฐ) . . . #marykaytimewise3d #marykaymysg #fattzura #marykayalorsetar #marykaymurah #mekapmurahmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #fattzura #fublicfigure #fattahamin #jomjoinmarykay

Wowwww! Mary Kay Beauty Consultant mesti tahu ni hadiah apa hehehe. Bestnya sebagai Beauty Consultant Mary Kay, bukan dapat hadiah biashe biashe. Complete travel luggage tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Hadiah bukan je dari company, malah dari leader pun dapat. Yang suka bisnes online, jom sertai Mary Kay. Sambil buat bisnes, sambil dapat reward yang bukan biashe2. ๐’€๐’๐’–๐’“๐’” ๐’•๐’“๐’–๐’๐’š ๐‘ฉ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’š ๐‘ช๐’๐’๐’”๐’–๐’๐’•๐’‚๐’๐’•, ๐๐š๐ณ๐ณ ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ–๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ• ๐˜ธ๐˜ธ๐˜ธ.๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ข๐˜ฑ.๐˜ฎ๐˜บ/601126844427 (๐˜“๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฐ) . . . #marykaytimewise3d #marykaymysg #fattzura #marykayalorsetar #marykaymurah #mekapmurahmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #fattzura #fublicfigure #fattahamin #jomjoinmarykay

Hi there. Jom tengok offer October pula. Sempena ulangtahun Mary Kay yang ke 19 di Malaysia(56 tahun di dunia), Mary Kay offer 19% diskaun ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. To purchase yours, kindly dm me ok๐Ÿ‘Œ . . ๐’€๐’๐’–๐’“๐’” ๐’•๐’“๐’–๐’๐’š ๐‘ฉ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’š ๐‘ช๐’๐’๐’”๐’–๐’๐’•๐’‚๐’๐’•, ๐๐š๐ณ๐ณ ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ-๐Ÿ๐Ÿ”๐Ÿ–๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ๐Ÿ• ๐˜ธ๐˜ธ๐˜ธ.๐˜ธ๐˜ข๐˜ด๐˜ข๐˜ฑ.๐˜ฎ๐˜บ/601126844427 (๐˜“๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฐ) . . . #marykaytimewise3d #marykaymysg #fattzura #marykayalorsetar #marykaymurah #mekapmurahmalaysia #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #marykayskincare #marykayshahalam #marykayklang #marykayproduk #marykaylipmatte #marykaybeautyconsultant #produkselamat #cantik #cantikgiler #fattzura #neelofa #makeup #marykayjourney #fattzura #fublicfigure #fattahamin #jomjoinmarykay

๐ŸŒธGet To know your skin type . Utk combination skin ni, unik sikit, agak sukar nak determine skin rutin ๐Ÿคญ Sbb nye, tak boleh pakai rutin semua utk dry or semua utk oily... . Nnt kulit lg meragam...jd kene combine sikit rutin tu ok ๐Ÿค— . Kite kene betul2 kenal jenis kulit kite . Maksudnye kulit kite x simply je tukar dari dry pegi ke normal atau dari oily jadi dry . So sebab tu kite kene cek kulit kite kebiasaannye mcm mane ๐Ÿ™‚ . Kite basically boleh reduce kan kadar minyak yg keluar atau tambah kelembapan pd kulit ke... tp tu x menjadikan kulit kite normal ๐Ÿ™‚ . Once skip rutin..die akn back tu keadaan asal kulit.. . Thats why tak boleh laa nak culas dalam jage kulit ๐Ÿ˜š . Nak kekal anjal dan berseri kan walau usia dah bertambah ๐Ÿค— . Kena lah konsisten oke ๐Ÿ˜˜ . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

๐ŸŒธGet To know your skin type . Utk normal skin, senang nak determine and senang nk jage rutin ๐Ÿ˜ . Kite kene betul2 kenal jenis kulit kite . Maksudnye kulit kite x simply je tukar dari dry pegi ke normal atau dari oily jadi dry . So sebab tu kite kene cek kulit kite kebiasaannye mcm mane ๐Ÿ™‚ . Kite basically boleh reduce kan kadar minyak yg keluar atau tambah kelembapan pd kulit ke... tp tu x menjadikan kulit kite normal ๐Ÿ™‚ . Once skip rutin..die akn back tu keadaan asal kulit.. . Thats why tak boleh laa nak culas dalam jage kulit ๐Ÿ˜š . Nak kekal anjal dan berseri kan walau usia dah bertambah ๐Ÿค— . Kena lah konsisten oke ๐Ÿ˜˜ . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

๐ŸŒธGet To know your skin type . Utk normal skin, senang nak determine and senang nk jage rutin ๐Ÿ˜ . Kite kene betul2 kenal jenis kulit kite . Maksudnye kulit kite x simply je tukar dari dry pegi ke normal atau dari oily jadi dry . So sebab tu kite kene cek kulit kite kebiasaannye mcm mane ๐Ÿ™‚ . Kite basically boleh reduce kan kadar minyak yg keluar atau tambah kelembapan pd kulit ke... tp tu x menjadikan kulit kite normal ๐Ÿ™‚ . Once skip rutin..die akn back tu keadaan asal kulit.. . Thats why tak boleh laa nak culas dalam jage kulit ๐Ÿ˜š . Nak kekal anjal dan berseri kan walau usia dah bertambah ๐Ÿค— . Kena lah konsisten oke ๐Ÿ˜˜ . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

๐ŸŒธGet To know your skin type . Utk normal skin, senang nak determine and senang nk jage rutin ๐Ÿ˜ . Kite kene betul2 kenal jenis kulit kite . Maksudnye kulit kite x sinply je tukar dari dry pegi ke normal atau dari oily jadi dry . So sebab tu kite kene cek kulit kite kebiasaannye mcm mane ๐Ÿ™‚ . Kite basically boleh reduce kan kadar minyak yg keluar atau tambah kelembapan pd kulit ke... tp tu x menjadikan kulit kite normal ๐Ÿ™‚ . Once skip rutin..die akn back tu keadaan asal kulit.. . Thats why tak boleh laa nak culas dalam jage kulit ๐Ÿ˜š . Nak kekal anjal dan berseri kan walau usia dah bertambah ๐Ÿค— . Kena lah konsisten oke ๐Ÿ˜˜ . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Kenapa eh hari2 awak bg kejutan... ๐Ÿค” Kejutan..Kejutan apa awak..๐Ÿ˜œ Makin Hari Makin putih... ๐ŸŒธ Makin Hari Makin lawo....๐ŸŒธ Makin Hari Makin sihat....๐ŸŒธ Makin Hari Makin slim....๐ŸŒธ Makin Hari Makin berseri seri....๐ŸŒธ Chia...chia.... Want to try me Just taste it. ๐Ÿ˜˜ #snowhite #snowhitehq #snowhitesecret #snowhitebeauty #snowhiteoriginal #snowhitetablet #snowylotion #snowytreatment #snowhiteviral #snowhitewithening #whithening #detox #slimming #kulitkusam #kulitkering #berjerawat #putihtanpasuntikan #putihgebu #glowing #jeragat #luluskkm #putihsemulajadi #halaljakim #snowhitsuppliment #sunnah #putihtanpakologen #glasskin #collagenfree #produkselamat #ibumenyusu

HABIS LAGI?? . Ya Allah, new customer Syida baruuu nak order dah tak boleh proceed pulak. Hhhmmm . Agaknya semua macam Syida kot ye. Wajib ada spare seketul kat rumah. So kalau ketuk dinding pun tak keluar dah, campak je sebab ada lagi seketul. Hihih . Tapi.... Sekarang bekap seketul Syida pun dah takda sebab dah guna last week. Aiyokkk๐Ÿ˜…. . Taktau la orang lain kan, tapi Syida memang dah ikat mati habis dengan cleanser ni. Suka sebab tak berbuih sangat of course la dah namanya natural kan. So dalam ni ejen pembersih dia datangnya daripada Witch Hazel & Olive Liquid Soap. Sooo gentle and mild๐Ÿ˜. . Lagiiii yang buat inlove sangat sebab dia melembabkan. Penting tau untuk make sure kulit kita sentiasa lembab. Baru la fine line tu tak nampak sngat. Dan yang lagi utama muka kita bersih, fresh dan sihat toink toink! . Kalau tanya Syida kenapa pilih MJ, senang je. Sebab Syida bukan orang dalam bidang ni so ilmu sekadar dari google. Bila dah ada local product by medical doctor, just put trust on her. Production house pulak bertaraf GMP dan dah ada approval by NPRA, boleh check lists dalam tu. Yang lagi menguatkan hati ni, sebelum ni ngeri tengok rege natural product. But this, bukan murah tapi mampu setanding kualitiโ˜บ . . . . #maryjardin #maryjardinflashsale #malaysiadaysale #maryjardinsale #maryjardinsubang #maryjardinshahalam #skincaresale #skincaremalaysia #produkmuslim #bmf #buymuslimfirst #calendulahoney #calendulacleanser #produknatural #produknaturalmalaysia #naturalskincare #kulitkering #kulitjerawat #pelembab #ubatjerawat #jerawat #jeragat #produkselamat #calendulaskincare #skincarecalendula #skincarecalendulamalaysia #cleanser #acnecleanser #naturalcleanser

โSIAPA LAGI NAK LAKAR KEJAYAAN BERSAMA DI SAE ?โž . Kami di sini sentiasa suntik semangat , sentiasa suntik kekuatan tanpa rasa bersendirian dalam berbisnes. Ini menjadikan kejayaan berkumpulan lebih baik dari kejayaan berseorangan. Buat perkara yg kita percaya boleh ubah kehidupan kita jadi lebih baik. . Buat, buat & terus buat. Tanpa tapi !! Tanpa Nanti !! . Tahniah team JUTAWAN SAEยฎ . . Wassap ija sekarang , kita kaya berjaya samaยฒ โค . www.wasap.my/601137093387/joinsae . #majraha #lovva #luver9 #jutawansae #snkgroup #trustedseller #agenonline #stokis #dropship #usahawan #kkm #produkselamat #halal #sideincome

Inilah dia Lip Matte Offbeat Orchid yang I pakai sejak pagi tadi.. Still elok melekat tau.. Sangat tahan lama.. Colour sangat vibrant tapi tak over sangat. So boleh pakai untuk pergi office and jalan2 juga ๐Ÿคฉ #offbeatorchid #lipmatte #produkselamat

THE PERFECT DUO SECRET !! Siapa kat sini ada masalah macam ni: โœ… Jeragat โœ… Kulit Kusam โœ… Kulit Kering โœ… Jerawat โœ… Kulit Gelap Dah cuba macam macam tapi still macam tu jugak! Pening duit habis banyak kulit masih macam tu jugak! Nak cantik jugak!! Tapi macam mana? Korang tak yah pening just grab The Perfect Duo ni boleh dapatkan kulit idaman awak. Sekali sapuan boleh transform kulit korang: โœ… Kulit lebih Lembut โœ… Kulit lebih Halus โœ…Kulit Cerah โœ…Jeragat/Parut pudar Amacam?? Best tak best? Just klik link kat bio untuk order๐Ÿ˜‰ . . 0133447898 . . www.wasap.my/60133447898/yankoiza . . #yanko #yankobasic #yankoplatinium #yankoadvance #yankoskincaremurah #yankoskincareoriginalmurah #yankoskincaremalaysia #produkcerahkankulit #produkhilangkanjerawat #produkhilangkanjeragat #yankoskincare #secretvitamindrops #svd #secrettoner #produkselamat #yankotrial #yankosetbesar

๐Ÿฆ‹MASALAH KULIT KUSAM ๐Ÿฆ‹ Masalah kulit kusam pon boleh setel dgn skincare set philiphin yang penting kosisten ja...๐Ÿ˜ Die pakai..lastยฒ dia pulak jadi penjual..sebab yakin sangat dgn skincare philiphin ๐Ÿ˜˜ โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ www.wasap.my/601126960994/ainsetphliphin #produkhebat #produkberkesan #produkjimat #produkselamat #produkoriganalphiliphine #produkmampumilik #hargaterlajakmurah #naturalface #tiadaprosespenglupasan #tiadapenghakisan #kulitcantik #kulitsihat #kesanseawal1setbergantungpadakulit

NAK UPGRADE KEHIDUPAN? Nak rasa masuk ke fasa peluang yg lebih besar? Nak letakkan diri dalam dunia bisnes yg lebih hebat? . Wassap ija sekarang , kita kaya berjaya samaยฒ โค . www.wasap.my/601137093387/joinsae . #majraha #lovva #luver9 #jutawansae #snkgroup #kosmetikmurahkl #kedaitijah #trustedseller #agenonline #stokis #dropship #usahawan #kkm #produkselamat #halal #sideincome

NAK UPGRADE KEHIDUPAN? Nak rasa masuk ke fasa peluang yg lebih besar? Nak letakkan diri dalam dunia bisnes yg lebih hebat? . Wassap ija sekarang , kita kaya berjaya samaยฒ โค . www.wasap.my/601137093387/joinsae . #majraha #lovva #luver9 #jutawansae #snkgroup #kosmetikmurahkl #kedaitijah #trustedseller #agenonline #stokis #dropship #usahawan #kkm #produkselamat #halal #sideincome

NAK UPGRADE KEHIDUPAN? Nak rasa masuk ke fasa peluang yg lebih besar? Nak letakkan diri dalam dunia bisnes yg lebih hebat? . Wassap ija sekarang , kita kaya berjaya samaยฒ โค . www.wasap.my/601137093387/joinsae . #majraha #lovva #luver9 #jutawansae #snkgroup #kosmetikmurahkl #kedaitijah #trustedseller #agenonline #stokis #dropship #usahawan #kkm #produkselamat #halal #sideincome

. zinnirah no sebum two way cake compact powder ZINNIRAH compact powder dengan SPF 25 Boleh pakai Dua Cara iaitu dengan tanpa basahkan span atau untuk lebih tahan lama,basahkan span Dan dap dap di wajah Mengandungi spf 25 yang Mana boleh melindungi kulit dari sinar UV Produk muslim,kilang Muslim Dan pekerja muslim.Gunakan tanpa WAS WAS #bmf Berminat boleh DM ye ๐Ÿ˜‰ #imanni #imanniskinz #kosmetikselamat #produkselamat #bmf #produkmuslim #imannisimplepundahcantik #merawatdanmencantikkankulitwajah #ejenwanted #ejenpahang #ejenbentong

Bersama Mary Kay...Maz belajar byk perkara..drp tak pandai makeup,boleh makeup,drp kurang self confident,dh makin yakin sekarang,dan drp tak pandai bisnes..dh mula pandai bisnes... . Yg plg ptg..satu perubahan yg sgt besar dlm.hidup maz...dunia maz semakin colourful sejak mula maz join MK.. . So uolls yg nk something new about your beauty,your income,your life.....lets join MK..just contact me..Maz akan guide uolls yg nk berjaya dlm MK๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #marykayjohor #cantiksihat #produkselamat #skincarepercuma #analisiskulit #produkbebaskimia #putihselamat #prudukbotanical #bebaspeeling #glowing #fizomawar 0164490057 Maz ,Beauty Consultant Mary Kay

NAK kulit muka yang sihat?? jangan tinggalkan argan oil nii yeea๐Ÿ˜ƒ babbaaii kulit kering, babaaii kulit kusam erhh ada ke yg nak nampak tua sebelum usia๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“ #arganoil #produkselamat #produkmerawat #minyakargan #produkorganikhabbatussauda #masalahkulitwajah #masalahkulit #nakkulitsihat #nakkulitcantik #nakflawless

Testimoni Argan Oil kulit muka lembut, tiada kulit kulit kusam dan awet muda sentiasa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #testimoniarganoil #testimoni #minyakargan #arganoil #nakkulitsihat #kulitkusam #kulitkering #masalahkulit #testimoniminyakargan #produkselamat #produkorganik #habbatussauda

. Zinnirah-RM35๐Ÿ˜Š ๐ŸŒนZinnirah no sebum compact powder ๐ŸŒน ๐Ÿ‘‰๐Ÿปspf 25 ๐Ÿ‘‰๐Ÿป10gram ๐Ÿ‘‰๐ŸปTwo way cake powder ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh jadi foundation, bila basahkan span ๐Ÿ‘‰๐ŸปBoleh jadi compact powder (bedak biasa) ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Natural code ( Sesuai untuk semua jenis kulit) ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tiada paraben Dan tiada bahan terlarang seperti Mercury Dan hydroquinone ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Diproses kilang GMP MUSLIM,owner Muslim ๐Ÿ‘‰๐ŸปTahan 2bulan Berminat boleh DM ye ๐Ÿ˜‰ #imanni #imanniskinz #compactpowder #nosebum #spf25 #kosmetikselamat #produkselamat #bmf #produkmuslim #labtestproven #imannisimplepundahcantik #merawatdanmencantikkankulitwajah #ejenwanted #ejenpahang #ejenbentong

Swatches SV Foundation code Natural ๐Ÿ’• _ Selain menjadi bedak asas pada wajah, SVFD juga boleh merawat masalah kulit seperti tona tidak sekata, masalah kulit kering, jerawat mahupun parut jerawat. _ SVFD ni bukan skincare ye tapi ada ingredient yang boleh membaiki struktur kulit anda dan menjadikan kulit lebih glowing mowinggg ๐Ÿ˜˜ _ Harga include postage: 1) SV Foundation SM RM78 SS RM80 2) SV Whitening Soap SM RM48 SS RM50 _ Too order just click link biru di bio atau whatsapp ke 011-17696183 for fast response ๐Ÿ•Š _ #surevogue #surevoguefoundation #dapdapjedahcantik #jerawat #masalahjerawat #bebasmerkuri #bahansemulajadi #produkselamat #belumcubabelumtahu #serumviral #foundationviral #whiteningsoap #jasminsofea #juliasara #svfoundation #svwhiteningsoap #codavailable #svjohorbahru #svkelantan #svterengganu #svkulai #svkualalumpur #svpenang #svkuantan

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Skinvigorate Sonic ๐Ÿคฉ . Apa yang BEST tentang Skinvigorate Sonic ni?? โœ… Mencuci 4x lebih bersih berbanding guna tangan โœ… 12,000x putaran per minit โœ…mampu membersih kulit hanya dalam 60 saat โœ… Pilihan 3x kelajuan โœ… Berus yang lembut pada kulit โœ… Dilengkapi dengan Facial Massage Head โœ… Sesuai untuk kulit sensitif Ciri- ciri Skinvigorate Sonic: โœ… Mempunyai perbezaan yang sangat ketara berbanding brush skinvigorate yang lama..Jauh lebih maju dengan teknologi sonic. โœ… Saiz yang besar berbanding Skinvigorate lama โœ… Water- proof โœ… Guna USB Charging/ tahan lama โœ… Auto shut down (60 Saat) - mesin akan off sendiri โœ… 2 in 1 (Cleansing & Massage) . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

Ada yang tanya.."kau jual produk ape je ni?banyak sangat benda kau post..๐Ÿ˜…" Jawapan senang je.."aku jual semua produk forever living laaa..mana tak nye,ada lebih 200 produk FL ni..kadang tak tahu nak share yang mana..๐Ÿ˜‚" Ada Supplement Ada Beauty Care Ada Daily Care Ada First Aid Macam2 ada..bila ada yang tanya nak cuba ikhtiar..baru kita suggest..๐Ÿค— pm #supplement #produkhalal #produkselamat #41tahun #163buahnegaracuba #bukanprodukviral

Eh eh...๐Ÿ™ˆ . Alaaaa pakai berus la ok semua... . Sbb pakai berus ni nnt kulit akn lg bersih dan tersgt soft bile dibersihkn gune berus skinv sonic ni ๐Ÿ˜˜ . Moga bermanfaat utk semua ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaytelukintan #marykaytaiping #marykayperak #marykayskincare #marykaymakeup #marykayproducts #marykaylife #skincare #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #marykaycareer #90daysguarantee #produkkecantikan #skinanalysis #freefacialtreatment #freemakeup #testimonicustomermarykay #masalahkulit #masalahkulitmuka

๐ŸŒผBEAUTYSHOTS TEA ๐ŸŒผ Rm39.20sem rm42.20ss 1balang (2minggu-4 minggu penggunaan) tak termasuk pos . menggabungkan baby flowers yg mengandungi 1000 kebaikan. Selain itu terdapat daun tea cina tua yg sgt ajaib dlm memberi kesan kecantikan kulit anda. Ianya juga mengandungi eaurope babyrosebud yg sgt berkualiti tinggi dan sudah tentu sgt kaya dengan khasiat nya dalam proses mencantikkan kulit anda. Beautyshots tea mempunyai kesan yg sgt kuat dan khasiat yg sgt tinggi dalam proses pembuangan toksin yg merupakan punca utama masalah kulit kita,selain itu ianya membantu untuk melawaskan pembuangan, membaiki kulit wajah yg berkedut akibat lekukan parut jerawat lama, menegangkan kulit,mencerahkan dan menganjalkan kulit dalam masa yg singkat & sgt baik untuk terapi bagi anda yg sering mengalami stress dan akan membantu anda jika mengalami kesukaran untuk tidur. Tidur akan menjadi lebih lena dengan mengamalkan beautyshots tea secara konsisten. beautyshots tea akan memberi kesan yg optimum buat anda jika anda ada mengamalkan vitamin2 yg lain . Goncang botol beautyshots tea terlebih dahulu agar kesemua bahan sebati kemudian Ambil satu sudu besar beautyshots tea, basuh menggunakan penapis agar bahan tidak jatuh kedalam sinki kemudian rendam bahan kedalam 1liter air panas. Untuk memudahkan anda, masukkan air tersebut kedalam botol/jug berukuran 1 liter. Jika letak didalam botol anda blh trus bawa ke ofis atau travel seharian anda. 1 sudu beautyshots tea yg direndam kedalam 1 liter air perlu dihabiskan dlm masa sehari.teruskan pengambilan beautyshots tea sehingga habis UNTUK KEKALKAN KESEGARAN BAHAN2 DALAM PRODUK SERI DARA s&s, ANDA DIGALAKKAN SIMPAN KESEMUA PRODUK2 KAMI DIDALAM PETI AIS WALAUPUN MASIH BELUM DIBUKA. *perlu konsisten untuk kesan yang cepat dan maksimum * banyakkan minum air masak sekurang2nya 2 liter sehari . Wasap ieda ๐ŸŒฟ 019 6699502๐ŸŒฟ to order, dekat kite COD ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— yang jauh kite POS ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ rugi kalau x cuba Uuoollllss ๐Ÿ˜ƒ . #seridarassbeautyshotstea#seridarassproduk#seridarass#seridarassputrajaya#putrajaya#komunitiputrajaya#wargaputrajaya#dengkil#sgmerab#nasihatdiri#nkcantik#kurussihatcantik#kurussihat#produkselamat#produknatural#seridarassberkesan

๐Ÿฆ‹TESTER CREAM SKINCARE PHILIPHIN ๐Ÿฆ‹ tak tahu nak cakap cream nie pakai saka apa? Bila dia tepek jek kat muka terus meresap masuk kat muka . Yang pwnting tak melekek dan membantu kecutkan jerawat dgn pantas san tidak meninggalkan Kesan parut ๐Ÿ˜˜ www.wasap.my/601126960994/ainsk #produkhebat #produkberkesan #produkjimat #produkselamat #produkoriganalphiliphine #produkmampumilik #hargaterlajakmurah #naturalface #tiadaprosespenglupasan #tiadapenghakisan #kulitcantik #kulitsihat #kesanseawal1setbergantungpadakulit

APA BEZA CC CREAM & TIMEWISE LIQUID FOUNDATION MARYKAY?? #foundation . *MARYKAY CC CREAM* 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB. 4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 9. Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation. 10. Mempunyai 4 pilihan tona warna. 11. Bebas wangian. 12. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit.. . *MARYKAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION* 1. Tidak melekit. 2. Mampu bertahan sehingga 8 jam. 3. Tekstur yang ringan,lembut dan cantik. 4.Non - comodogenic tidak menutupi liang roma kulit. 5. Mempunyai formula anti penuaan. 6. Kulit kelihatan lebih halus. 7. Mampu menutup cela dan ketidaksekataan wajah dengan lebih sempurna. 8. Bebas wangian. 9. Tiada SPF / pelindungan UV (boleh gabungkan dengan cc cream atau primer MK yang ada spf untuk mlindungi kulit dari sinaran uv) 10. Mempunyai dua formula iaitu matte (kulit kombinasi/berminyak) dan luminous (kulit kering/normal) . โžก๏ธMatte sesuai utk kulit berminyak /kombinasi โžก๏ธLuminous tu dia berkilat sikit sesuai utk kulit kering & normal Semua ๐Ÿ‘†๐Ÿป ni best tau. Boleh pilih ikot keperluan skin uolls.. Atau guna dua2 sekali gus pun boleh.. . INA ๐Ÿ“ฒ 0172710210 Mary Kay Ind Beauty Consultant ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ โค๏ธ . #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeuplover #makeupjunkie #makeuptutorial #makeupforever #makeupbyme #makeupoftheday #bestsellers #marykaymakeup #marykaylovers #marykayintouch #marykaylife #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaypetalingjaya #marykayshahalam #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #bestseller

New look.. New formula.. Colegen soap with merula oil.. Coming soon.. #produkselamat #testimonipenguna www.wasap.my/+60139212069/colegensoap

Thanks for your feedback๐Ÿ’‹ . .more glowing and healthy with kayman beautyโ˜บ . . . . .#kaymanbeautyhq #kaymansoap #serum #cleanser #produkbebaskimia #produkselamat #kayman #glowingskin

"Minum Aloe Vera Gel, perut kempis dan bertenaga. 'Membuang' jer..bersihkan usus." . Bersalin czer tak leh pkai bengkuk, meh minum AVG. Perut kempis, tiada sembelit. . Bukan saya kata,๐Ÿ‘†depa yang kata. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. . Apa tunggu lagi? WhatsApp syamin 0174921848 . #aloeveragel #bersalin #perutbuncit #kempiskanperut #sembelit #produkselamat #syaminnadirahflp #sayapegedarsah

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

Kulit kombinasi??? Nak guna mask yg mana??? Guna 2 mask ni khas utk kulit kombinasi. Gunakan Clearproof Mask dahulu selama 10-15 minit & basuh, kemudian sapu Gel Mask dan terus tidor. Esok pagi kulit pun jadi moist & flawless je ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

GEL MASK. Kulit mengelupas, gatal2, merah & pedih2 akibat kulit terlalu kering??? Guna gel mask ni, mask yg boleh pakai setiap malam tanpa basuh. Bangun pagi je kulit terasa moist je ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

CHARCOAL MASK Nak kecut dan hilangkan jerawat. Cari mask ni mmg bagus ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

SOFTENER Berfungsi utk menanggalkan kotoran yg berasaskan minyak yg boleh menyumbat liang pori. Ia juga berkesan utk mengecilkan liang pori dan melegakan kulit akibat kering dan mengelupas. Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

CLEANSER @ PENCUCI MUKA. Nak kulit muka sihat dan cantik, amalkan mencuci muka menggunakan pencuci muka berasaskan botanical. Paling kurang 2x sehari. Bila kulit sihat nak make up pun senang ๐Ÿ˜˜ Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat1

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

LIP CHEEK STICK Kecil molek tapi multi using. Boleh digunakan sbg blusher & lipstick. Senang di bawa kemana2๐Ÿ˜ Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

HQ nak bagi FREE GIFT baru lagi bulan ni ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ. Lebih jimat dan berbaloi ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Kalau 3 botol biasa RM135 tapi untuk promo bulan ni HQ bagi diskaun, cuma perlu bayar RM129?? Dapat lagi 4 FREE GIFT.๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 1. 1 unit Green Tea Scented Body Scrub 2. 3 unit Felinna Body Mist Tester Berbaloikan, cepat sebelum stok licin ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60182828472 . . #sisfel #sisfelsmartsystem #sisfelireach #sisfelwarriors #felinna #felinnabodymist #bodymistmesrasolat #dreamylady #vanillapassion #sweetheart #lovelyblossem #oceanbreeze #bubblegum #bazarpaknil #produkmalaysia #produkmuslim #produkselamat #dropshipwanted #agentwanted

HQ nak bagi FREE GIFT baru lagi bulan ni ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ. Lebih jimat dan berbaloi ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Kalau 3 botol biasa RM135 tapi untuk promo bulan ni HQ bagi diskaun, cuma perlu bayar RM129?? Dapat lagi 4 FREE GIFT.๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ 1. 1 unit Green Tea Scented Body Scrub 2. 3 unit Felinna Body Mist Tester Berbaloikan, cepat sebelum stok licin ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60182828472 . . #sisfel #sisfelsmartsystem #sisfelireach #sisfelwarriors #felinna #felinnabodymist #bodymistmesrasolat #dreamylady #vanillapassion #sweetheart #lovelyblossem #oceanbreeze #bubblegum #bazarpaknil #produkmalaysia #produkmuslim #produkselamat #dropshipwanted #agentwanted

Felinna Body Mist Bubblegum ada sentimental value sebab designnya direka khas oleh Puan Felinna Fattah sendiri walaupun sibuk menguruskan keluarga dan bisnes. Sebab tu lah Bubblegum ni LIMITED EDITION ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Bau dia confirm la wangi โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ . . #sisfel #felinnabodymist #bubblegumnecklace #sisfel #sisfelsmartsystem #sisfelireach #sisfelwarriors #felinna #felinnabodymist #bodymistmesrasolat #dreamylady #vanillapassion #sweetheart #lovelyblossem #oceanbreeze #bubblegum #bazarpaknil #produkmalaysia #produkmuslim #produkselamat #dropshipwanted #agentwanted

To many asking tikah why lain ? : yup, all produk kena change in arab language once nak ke sana . โ€ข Tahniah Leader Oman ! โ€ข #jutawansae #sae #luver9 #lovva #majraha #agenonline #stokis #dropship #usahawan #supplement #sihatcantik #losyen #jamu #jamumoden #krim #awetmuda #losyenputih #losyencantik #cerahgebu #kulitcantik #kulitsihat #kurus #slim #kkm #produkselamat #halal

AINAA TRAVEL KIT MAKEUP PALLETE READY STOK ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . 5 In 1 . Lip Cream Blusher Eyeshadow Highlighter Shading . PRICE : RM69 ONLY . Korang nak x..jom wsapp skrang just klik je link bio tu๐Ÿ“ฒ

Bila Orang Duk Pakai... Jenuh la duk terima fekbeq skicare jaaa... Ain bantu orang yang kos rendah...kos sederhana yang nak kan kecantikkan tapi nak bajet ciput.. Nak kaya raya pon gaji puluh ribu pon pakai skincare nieh...tau..๐Ÿ˜˜. Siapa kata tak power...siapa kata bahan merkuri... kau cuba dulu baru kau tau.. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ www.wasap.my/601126960994/ainsk #produkhebat #produkberkesan #produkjimat #produkselamat #produkoriganalphiliphine #produkmampumilik #hargaterlajakmurah #naturalface #tiadaprosespenglupasan #tiadapenghakisan #kulitcantik #kulitsihat #kesanseawal1setbergantungpadakulit

Produk Ini bukan laku keras disebabkan harga murah macam produk timbang kilo . Produk nieh selamat digunakan kerana tiada kesan penglupasan seawal pengambilan pakai sampai bilaยฒ.๐Ÿ˜ www.wasap.my/601126960994/ainsk #produkhebat #produkberkesan #produkjimat #produkselamat #produkoriganalphiliphine #produkmampumilik #hargaterlajakmurah #naturalface #tiadaprosespenglupasan #tiadapenghakisan #kulitcantik #kulitsihat #kesanseawal1setbergantungpadakulit

ANDA MENGALAMI MASALAH KULIT BERMASALAH??? TAK ADA BAJET BESAR NAK CANTIKKAN SKIN?? TAK TAHU PAKAI PRODUK APA?? ๐Ÿ˜Jangan biarkan masalah anda berlarutan.Jom ain share produk apa yang terbaik untuk masalah anda di atas?? Jom tengok video dibawah โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐ŸŽคJANGAN LUPA LIKE VIDEO INI DAN SHARE VIDEO INI . ๐ŸŽค JOM LIKE DAN FOLLOW PAGE KEDAI ANNA ๐ŸŽคAIN INGIN BANTU WANITA/LELAKI YG KULIT BERMASALAH ๐ŸŽคAIN BANTU ORG YG NAKKAN CANTIK DGN BAJET YG RENDAH www.wasap.my/601126960994/ainskincarephiliphin #produkhebat #produkberkesan #produkjimat #produkselamat #produkoriganalphiliphine #produkmampumilik #hargaterlajakmurah #naturalface #tiadaprosespenglupasan #tiadapenghakisan #kulitcantik #kulitsihat #kesanseawal1setbergantungpadakulit

KENAPA WAJIB ADA SV FOUNDATION? _ ๐ŸŒผTidak bercapuk ๐ŸŒผMelindungi kulit dari sinaran UV ๐ŸŒผBoleh mengecutkan jerawat ๐ŸŒผMemudarkan parut ๐ŸŒผMelembapkan kulit ๐ŸŒผFull coverage ๐ŸŒผMemberi effect flawless dan kekal glowing walaupun berpeluh _ SUREVOGUE FOUNDATION sesuai untuk semua golongan tidak kira muda ataupun yang sudah berusia. SV Foundation juga tahan lama hampir setengah tahun tau! Haa jimat betul ๐Ÿ˜ _ How to order? ๐Ÿคณ๐ŸปWhatsapp 011-17696183 or click link di bio for fast response _ #surevogue #surevoguefoundation #dapdapjedahcantik #jerawat #masalahjerawat #bebasmerkuri #bahansemulajadi #produkselamat #belumcubabelumtahu #serumviral #foundationviral #whiteningsoap #jasminsofea #juliasara #svfoundation #svwhiteningsoap #codavailable #svjohorbahru #svkelantan #svterengganu #svkulai #svkualalumpur #svpenang #svkuantan

Status: Coal Face Soap - ready stock Coal Face Cleanser - ready stock Rosa Glow Essence - ready stock Skintella Repairing Serum - ready stock . Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh purchase direct kat Shopee. Free postage bebeh! Link on bio! COD KOTA BHARU & BANDAR TUN HUSSEIN ONN โค #coalfacefeedback #coalfacecleanser #kaymanbeauty #kayman #kaymankotabharu #kaymankelantan #coalfacekotabharuย  #coalfacekelantan #coalfacecod #coalface #coalfaceoriginal #deepcleanser #coalfacesoap #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #luluskkm #produkselamat #sabunarang #kotabharu #kb #kelantan #thisiskb #kaymankl #kaymancheras #btho

ZARINA
(@anggunbykakzef)

2 Days 22 Hours Ago

Gabungan paling BESTโค Cikgu2 patut ada stok ni. Barulah tampil yakin di hadapan murid2. Cikgu ceria, murid pun suka. Cikgu marah pun manis tetap ada... Set ni memang faveret kakZef la. Pagi2 rasa tak de mood nak g sekolah, bila sapu je foundation, aura dia jadi lain. Rasa semangat. Rasa happy. Bila sapu bedak dan lipstik, terus rasa nak terbang g sekolah๐Ÿ˜€ That s why I โค Mary Kay... Jom, meh jadi sahabat kakZef. FREE skinn analisis. FREE rundingan pejagaan wajah. FREE nak cuba produk... Feel FREE to contact meโค .... Sayangi dirimu โค Salam sayang kakZef http://www.wasap.my/0133920419 #yourmarykaybeautyconsultant #ilovemarykay#love yourskinforlife #marykaytelukintan#marykaysabakbernam #marykayperak #marykayutara #produkselamat #kulitsihat#bestskincare #kosmetikselamat#lovebeauty #bestcareerforwomen#joinme

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

PENYELAMAT KULIT WAJAH DI USIA 40an!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . MARY KAY TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM . 1. FOAMING CLEANSER โ€ข Mengekalkan keseimbangan dan kelembapan. โ€ข Memulihkan keserian. โ€ข Kulit berasa lembut. โ€ข Menyediakan kulit untuk langkah yang seterusnya. . 2. EYE RENEWAL CREAM โ€ข Menyasarkan garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur โ€ข Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata โ€ข Menyasarkan lipatan/ kedutan dan kulit kering โ€ข Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam โ€ข Kepala aplikator yang direka khas untuk merangsang peredaran mikro apabila mengurut dengan lembut di kawasan mata untuk mengurangkan geleberan mata . 3. LIFTING SERUM โ€ข Menegang & mengangkat kulit โ€ข Mengenyalkn kulit โ€ข Memulihkan keremajaan kulit & keserian โ€ข pemulihan & kelembutan kulit โ€ข Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher โ€ข Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera . 4. DAY CREAM WITH SPF 30 โ€ข Memulihkan ketegangan kulit โ€ข Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran โ€ข Memulihkan tona kulit yang x sekata โ€ข Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit โ€ข Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam . 5. NIGHT TREATMENT WITH RETINOL โ€ข Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri โ€ข Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit โ€ข Memulihkan tona kulit yang x sekata โ€ข Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin โ€ข Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam . Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

Tarra!!Servis CUSTOMER Guna LUMIVIE MASK!๐Ÿ˜instant result!!! Skin jadi lebih cerah. Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

THE PERFECT DUO YANG BOLEH TRANSFORM KULIT KORANG JADI CERAH, HALUS & GLOWING! Secret Toner dipatternkan untuk membersihkan kulit jauh kedalam pori2 sambil mencerahkan kulit Secret Vitamin Drops dikhaskan untuk merawat & membekalkan vitamin yang diperlukan kulit. Gabungan dua Secret yang saling melengkapi pastinya buat kulit korang lebih sihat & cerah berseri2 dengan bahan alami. Tak perlu tepek macam2 lagi kat muka cukup dua ni boleh transform kulit korang. Nak order? Just klik link kat bawah cepat2 ๐Ÿ˜‰ . . 0133447898 . . www.wasap.my/60133447898/yankoiza . . #yanko #yankobasic #yankoplatinium #yankoadvance #yankoskincaremurah #yankoskincareoriginalmurah #yankoskincaremalaysia #produkcerahkankulit #produkhilangkanjerawat #produkhilangkanjeragat #yankoskincare #secretvitamindrops #svd #secrettoner #produkselamat #yankotrial #yankosetbesar

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

Siapa ada masalah jeragat, parut, kulit kusam dan warna mulit x sekata.. Wajib try mask ini. Mengandungi almost satu botol serum di rendam dlm packet mask lumivie. Bayangkan ibarat kita rendam kulit kita dlm serum๐Ÿ˜mmg wow effect dia. Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat

Mira Filzah
(@maryk.izni)

3 Days 1 Hour Ago

BOTANICAL EFFECTS MASK MARY KAY MASK: Fungsinya untuk membantu 1) Menanggalkan sel2 kulit mati 2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat 3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akan jadi anjal 4) Membersihkan wajah dari whitehead dan blackhead . 5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 6)boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. 7) result yg serta merta ๐ŸŒบMask sangat penting bagi wanita yang benar-benar ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki.. ๐ŸŒบ Bukan wanita sahaja lelaki pun boleh memakainya Free Consultation Free Postage Free Sample/Gift 90 days warranty IZNI | MARY KAY INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT www.wasap.my/601111469382/mask #marykaypantaidalam #codtamanmedan #codbangsarsouth #codkampunglidungan #coddesamentari #freegift #freepostage #infinitestarsunit #ilovemarykay #mymklife #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayproducts #marykaylife #skincareroutine #produkkualititinggi #produkselamat #careerwoman #careeropportunity #guarantee#produkkecantikan #freemakeup

ilron
(@ilron_02)

2 Days 3 Hours Ago

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Hindari produk yg membahayakan. Nak selamat guna Mary Kay ๐Ÿค— Norli Independent Beauty Consultant www.wasap.my/+601135847728 @marykaymysg #skinvigorate #skinvigoratesonicmysg #marykaymalaysia #skothingeyegel #matasembab #garishalusmata #matacantik #sale #hululangat #selangor #beautyconsultant #sideincome #cantikdenganmarykay #ilovemarykay #marykay #vsq #balakong #ampang #produkselamat #mineralbase #korealook #cantik #suka #lisptick #lipstickselamat