#projekstg❤

Photos and Videos about #projekstg❤

This is My Energy!! ☺💃 Mana lagi kalau bukan My "READY STOCK" via #projekstg❤ Tengok jer stok yang banyak ni, AUTOMATIC ENERGY BERGANDA TAU! Ni baru sebahagian..haha.. CL akan risau bila buat bisnes tak ada stock😱 bukan risau tak ada customer..stok dulu kena risau..bila ada stok, baru happy. Ready kan siap-siap stok CL..Stok keluar masuk CL punch semula dapatlah cashback dari #untungruncit dan #bonus 😍. Berminat nak jadi agen jugak? Boleh sgt yunk 😍 www.wasap.my/601120805754 wasap CL terus. CL guide caranya..paling mudah, paling best 🤩🤩 Tak kira sapa anda Tak kira latar belakang anda Kami semua pun bermula dgn RM50 (kini RM47) Kami boleh, anda pun pasti boleh dalam #themagicofparttime ni😉😉😉 In Shaa Allah.. Aamiin ya Mujib..🤲 #bisnesonlinemodalrm47 #audie_leadwithlove

Eyda78
(@eyda783)

3 Days 6 Hours Ago

assalamualaikum salam maghrib.... jom kita akhiri solat kita dengan al kahfi..... #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

5 Days 19 Hours Ago

assalamualaikum selamat pagi bidadari syurga💕💕💕 #projekstg❤

EYEBAG MANA ⁉️ Nampak tak ape yang beza kat muka cantik Cik Mun ni⁉️ Super fast results but with super soft texture‼️‼️ Eyebag, dark circle, wrinkle, pori muka semua berkurangan serta-merta!😲‼️‼️ Ni la kesan sapuan Infinence #treatmentserum‼️ Baru ja launch awal October uollszz.. Amik masa 5 saat jer sapu. EFFECT DIA.😱😱😱 LETOPPPSSS❗ KESAN SERTA MERTA‼️‼️ Terjun gaung terus eyebag berbakul tu..😘 Wah nak jugak la cenggini.. Dah lama mencarik nie.. haa apa lagi ask me now OK. 👌 Klik saja link nie... www.wasap.my/0172630413/treatmentserum #bxtra #infinencetreatmentserums #vperfectshapingandlifting #blemishcontrol #aquarediance #hilangjeragat #hilangparut #hilangeyebag #hilangkendur #hilangjerawat #tegangmuka #kulitlembap #kulitberminyak #mukavshape #pipinaik #hilangdoublechin #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

12 Days 17 Hours Ago

PAGI YANG SANGAT INDAH‼🥰 Alhamdulillah Dah terasa bahangnya🔥🔥🔥🔥 Skrol2, baca2 mesej yang masuk kat inbox dll..>> banyak cara untuk memotivasikan diri dan jadi bahagia, ceriaa. #intipati pada pagi rabu ni ialah KOMITMEN + SPEED sangat relevan dan penting ke arah memacu KEJAYAAN atau MATLAMAT YANG INGIN DICAPAI💪💪 Means berlawanan dengan perkataan ni 👇👇👇 A asyik L letih A asyik S sakit A asyik N negatif Moga dapat sesuatu🥰 ASSALAMUALAIKUM Morning lovelies Salam Menjemput REZEKI Rezeki yang berkat dan melimpah ruah Yuk..kita Dhuha! TicerHANIE aka Kak MARIA 🖊 Kuala Lumpur #projekstg❤ by SHOM #nuskin (M)💙

The Magic of Part Time 😍 #projekstg❤

Nur Farahha
(@putri_farahha)

13 Days 14 Hours Ago

#bvalfafasweetality peneman waktu bekerja harini.Nak siapkan tempahan.Dapat sihat poket gemoks😍.Cawan unicorn yg comel tu birthday gift #AdiraSolehah.Mummy pinjam ye😅🤣 #mummyponterjebak Ada nak FREE gift alfalfa drink bottle yg cantik ni😱 Dengan belian 3 botol #bvalfalfa @ 2 botol BV Alfalfa + 1 #liquidsweetality #zerokalori. Sesuai yang ada masalah diabetes ,Gout ,kolestrol ,boleh sejukkan badan ,tak suka makan sayur ,dan macam2 lagi. Jom grab sementara stok masih ada. www.wasap.my/60133089681/alfafa Asbab #gunadansharingproduk via #projekstg❤

TAK RUGI BELI 3 BOX☑️☑️☑️.... 1- Air susu sy bertambah banyak... . 2- Sblm ni ada masalah buang air besar, smnggu 2,3 kali je.. bila minum hari² sy membuang.. . 3- Badan rasa ringan, segar & tak lesu lagi.. . ➡️ Nextime beli lagi sy nak Daftar ahli, boleh dapat harga ahli😊' . ☑️sis Nur Baizura Ramli~ . Feedback positif yg baru kak sha dapat dr customer Sis Baizura. Tq sis😘 . Beliau baru beberapa hari minum Min Kaffe utk milkbooster, banyak plak kebaikan lain dapat dr kopi ni. . Alhamdulillah, suka sgt bila dpt tambah nilai insan lain asbab kebaikan produk2 ni. ☑️kredit Shahida Mansor~ Nak dapatkan Min Kaffe Ori 👇👇👇 www.wasap.my/60172630413/minkaffe #bizonlinesenangla #tarikrm100sehari #projekstg❤ #2gajisebulan #catchampions #minkaffe #kopisihat #kopiviral #milkbooster #energybooster

waniepian
(@wanie_pian)

15 Days 3 Hours Ago

Hujan2 ni #ezicleanlaundry mmg pilihan ramai ibu² @ mommy²😉 Hujan sepanjang hari? Baju dah berbakul² tak berbasuh? Baju dah basuh tp x kering? Risau dengan bau hapak? Jangan risau❗ Guna aje serbuk pencuci pekat Eziclean Laundry ni. Tak kira panas atau hujan, ia bertindak sebagai ANTI HAPAK. Daripada hapak tak berbasuh lagi pening kan 😂 Jom try eziclean ❗❗ Berminat klik link www.wasap.my/60133333258/ezicleanlaundry #projekstg❤ #sayagunasayasukabarusayajual

Hujan2 ni #ezicleanlaundry mmg pilihan ramai ibu² @ mommy²😉 Hujan sepanjang hari? Baju dah berbakul² tak berbasuh? Baju dah basuh tp x kering? Risau dengan bau hapak? Jangan risau❗ Guna aje serbuk pencuci pekat Eziclean Laundry ni. Tak kira panas atau hujan, ia bertindak sebagai ANTI HAPAK. Daripada hapak tak berbasuh lagi pening kan 😂 Jom try eziclean ❗❗ #projekstg❤ #sayagunasayasukabarusayajual

MIN KAFFE FEEDBACK 1- Air susu sy bertambah banyak... . 2- Sblm ni ada masalah buang air besar, smnggu 2,3 kali je.. bila minum hari2 sy membuang . 3- Badan rasa ringan, segar & tak lesu lagi.. . ~sis Nur Baizura Ramli . Alhamdulillah, suka sgt bila dpt tambah nilai insan lain asbab kebaikan produk2 ni. Nak dapatkan Min Kaffe Ori 👇👇👇 www.wasap.my/601110589827/minkaffe #bizonlinesenangla #tarikrm100sehari #projekstg❤ #2gajisebulan #catchampions #minkaffe #kopisihat #kopiviral #milkbooster #energybooster

TAK RUGI BELI 3 BOX... 1- Air susu sy bertambah banyak... . 2- Sblm ni ada masalah buang air besar, smnggu 2,3 kali je.. bila minum hari2 sy membuang . 3- Badan rasa ringan, segar & tak lesu lagi.. . ➡️ Nextime beli lagi sy nak Daftar ahli, boleh dapat harga ahli😊' . ~sis Nur Baizura Ramli . Feedback positif yg baru kak sha dapat dr customer Sis Baizura. Tq sis😘 . . Beliau baru beberapa hari minum Min Kaffe utk milkbooster, banyak plak kebaikan lain dapat dr kopi ni. . Alhamdulillah, suka sgt bila dpt tambah nilai insan lain asbab kebaikan produk2 ni. ~kredit Shahida Mansor~ Nak dapatkan Min Kaffe Ori 👇👇👇 www.wasap.my/60173335661/minkaffe #bizonlinesenangla #tarikrm100sehari #projekstg❤ #2gajisebulan #catchampions #minkaffe #kopisihat #kopiviral #milkbooster #energybooster

Ticer Hanie
(@mariastevia)

17 Days 19 Hours Ago

Salam Subuh Pagi JUMAAT YANG PENUH BAROKAH💖💕 Saya doakan sahabat2 alam maya sihat dan bahagia selalu. Moga apa jua perancangan hari ini, akan berjalan dengan lancar. Dibukakan pintu - pintu REZEKI seluas-luasnya..aaminn!⚘⚘⚘ #projekstg❤ #nu SKIN (M)💙

Sapa nak FREE GIFT alfalfa drink bottle yg cantik ni😍.. hihii.. i likes✅ Dengan belian 3 botol #bvalfalfa @ 2 botol BV Alfalfa + 1 #liquidsweetality #zerokalori. Sesuai yang ada masalah diabetes, gout, kolestrol, tak suka makan sayur dan macam2 lagi. Jom grab sementara stok masih ada. www.wasap.my/60195667047/alfalfa #projekstg❤ #audie_leadwithlove

Nur Hawa
(@nurhawa_mohdzin)

18 Days 16 Hours Ago

Selamat pagi sahabat positif. . Semoga yg dlm kesulitan diberi kelapangan. Yg dlm kesakitan diberi kesembuhan. Yg dlm kedukaan diberi kegembiraan. Yg dlm kepayahan diberi kesenangan. . Allah Maha Berkuasa. #projekstg❤ #morningvibes☀️

Eyda78
(@eyda783)

20 Days 4 Hours Ago

Sape nak FREE #mincha ❓ Ala teh ber #garambuluh tu. Ada 2 cara tau uolls.:- ✅ Join member bayar RM47 dapat 🆓 sekotak MIN CHA ✅ beli 4 kotak #minkaffe dapat 🆓sekotak MIN CHA juga Haa..best ke besttt ? Of course sangattt best Roger kak Hana ya , boleh masuk order. #readystock uolls 📲 012-6117661 #ch #projekstg❤

Bonicajamba
(@bonicajamba)

21 Days 14 Hours Ago

3 Angka Closing sales👏😇 sikit atau banyak Itu belakang cerita😁 yang penting Dah buat dan bertindak💪💪 Bonica tuai hasiNya 10/10/19 nanti😊 . . But belum terlambat tau Kalau Nak join punch ini hari Bonica terima Sampai 10pm yerrr😘 sertakan Payment korang 😊 Bonica bagi discount ,untuk anda yang nak produk 5 bintang bonica ni tau😍 Nak tahu ❓wastp no yg tentera ya💞 📲+601112037294/discounthariini #produkshom #projekstg❤ #parttimejob #makemoney #sayagunasayajual😘

Eyda78
(@eyda783)

24 Days 4 Hours Ago

mascom jap...night shift..... #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

28 Days 5 Hours Ago

Sekali pagi, sekali petang♡♡ Dulu Kini Selamanya!💕🥰 Tak pandang yang lain dah #setpkp Gabungan mantap dan hebat antara Min Kaffe dan tablet Garlic💪💪 Dengan adanya QR code berwajah baru, maka lebih mudah untuk kita memastikan produk tulin Min Kaffe keluaran SHOM! Sedap, aroma yang hebat dan kopi sihat.☕ Dibantu pula dengan Garlic yang sangat bagus untuk membuang angin2 jahat di dalam badan. READY STOCK www.wasap.my/60149379488 Ticer HANIE EjenSahSTG SetapakKL #projekstg❤ #tothenextlevel #bizsantai2mainhp🥰 #freetriptobangkokpattaya✈✈✈ #rockstarxj50_hallrichlegacy💎👑

Ticer Hanie
(@mariastevia)

28 Days 16 Hours Ago

Hi everyone Good morning lovelies😍⚘⚘ ASSALAMUALAIKUM‼ Kak ChaQ doakan kita semua sihat2,ceria dan bersemangat belaka. Pagi2 kita pergi hello2 dulu kat #gerobokhallrichlegacyteam ♡♡mini stokis tepi hidung ja😁👍senang nak payung anak buah~~ mudahnya menjemput REZEKI. Hari ni bawa bg cik ke KLINIK PAKAR📂📝. Hal ni baru dapat tahu beberapa bulan yang lalu. Apa jua pasti ada hikmahnya.🤲 #allahmahaperancang. DIA yang Maha Bijaksana dan menjadikan kita. Istighfar dan selawat💕 Kita makin menghampiri penghujung September dah. Joms fighters sebelum closing kita meroket dulu #keep$haring #keepduit. Bisnes yang bahagia lagi membahagiakan.. gaya hidup kerana BIZ LADANG PAHALA. >> >>MomprenuerLife Tested&Proven‼ #projekstg❤ #nuskin(m)💙

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-20 15:13:04

Alhamdulillah Pagi ni memang bangun awal..dan tak tidur semula😁🥰 Selamat Pagi semua ASSALAMUALAIKUM🌷🌹💕 sahabat2 di alam maya Hari ni banyak agenda ( sejak 2014..SabtuDay ialah hari paling busyy!) Seawal jam 7 pagi dah mahu hantar angah dan bang cik ke Prog Motivasi Remaja Hebat ( maaf ummi daftar dulu baru cakap!)😀 Jam 11 pagi ummi plak ada LOI training kat HQ NuSKIN. So, abah dgn adik jer la yg pergi makan kenduri..nanti jam 2 ptg baru kami selesai.. Apapun yang bestnya .. #kedaionlinetetapdibuka24jam!📲📞📠📟 #projekstg❤ #nuskin(m)💙

Eyda78
(@eyda783)

2019-09-19 15:33:40

assalamualaikum salam jumaat.... #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-19 07:27:23

Syukur ada bff hebat!🥰😘👍👍 Bangun awal pagi.. Ada tugasan ..demi anak2 Setapak High School #tugasansbgngosekolah Nasib baik ummi memang pastikan #pantyliner BioSeleza dipakai. Almaklum dari pagi sampai petang.#apapunkedaionlinetetapdibuka taw! Sure kita perlu penjagaan yang maksimum dalam beraktiviti setiap hari. Terbaik BS👍🌹#perlindunganmaksimum. Tiada bau atau keputihan lagi.. Then sampai rumah memang ler penat. Slps mandi #SetFemi9danMarineEssenceberikesegaran🌷🌿🌿..then solat, ticer minum secawan MinKaffe. ☕Segar rasa badan..alhamdulillah. Kan best kalau tidur selimut BVSM. Terbukti dapat #cajenergy #pulihtenaga💪💪 Sesuai sangat untuk yang kebas2, lenguh, kurang tidur, stroke dll. #peluk10saat Boleh je nak riba, nak peluk, nak sandar, nak selimut💕💓 dapat manfaat #sinardhuha Nak cuba produk2 laku keras ni.. Pm ja ticer READY STOK!! 📲 📞 www.wasap.my/60149379488 TicerHanie Modal biz online RM47 ja #projekstg❤ #themagicofparttime #bizgayakorporat #vviptriptobangkokpattayabyshom #rockstarxj50💕

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-17 07:28:01

Rasa nak masuk tidur dah😄 tidur yang #berkualiti 👇👇 BVSM di sana sini.. Huru hara dah #fightersbangkokpattaya 💪💪 punya kerja..😁👍 Ehh bukan ni sebab pelapik tilam nih #tersangatohsem ♡♡PELUK ♡♡BARING ♡♡ RIBA ♡♡SANDAR ♡♡SELIMUT pelbagai cara untuk dapat manfaat. Sesuai sangat bagi yang ada masalah kesihatan. Migrain, strok, stres, kemurungan, kencing malam, cepat lesu, ada gangguan dll. Bulan terakhir promosi harga hebat untuk #pelapiktilambvsm Jomss grab cepatt!! Free CONSULTATION!! www.wasap.my/60149379488 TicerHANIERahim EjendenganModalRM47diperlukan! #projekstg❤ #bvsmsanasini

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-16 21:19:56

Kongsi pengalaman @testimoni sendiri📋 Dulu lah...2,3 tahun lepas Kalau nak bangun tu rasa sakit2 badan..berat ja..lagi sakit kat bahagian tumit!! Nak pijak sakit yakmatt😣😣 Tapi alhamdulillah bila leader rekomenkan #jamuherbamaharani ..sakit2 pinggang dah hilang. Sakit tumit memang dah tiada👍👍 badan pun lebih cergas nak buat kerja. Kitakan jenis tak duduk diam..ke sana ke mari. Kulit pun makin cantik..rekahan tumit dah kurang. #cantikluardalam😍😘 #pelaburanyangberbaloi2 Cubalah sendiri. Cik abam spend sedikit untuk wife, bonda dan yang tersayang ..biar mereka tersenyum, sihat 💪💪dan ceria😄🥰🤩 #rm129jasekotak Untuk 300 biji. READY STOCK!! Ejen diperlukan www.wasap.my/60149379488 TicerHANIERahim HallRichLegacy💎👑 #projekstg❤ #projekbeliimpian #jamuherbawarisankeluargadirajadinastiming #freetriptobangkokpattaya✈✈✈ #rockstarxj50💕

Eyda78
(@eyda783)

2019-09-15 23:46:06

Beli 1 mahal RM 1,403.70 😱. Beli 2 murah RM 1,983.70 🤪. Kira lah jimat berapa ????😁 Jadi ahli lagi untung seunit jadi RM 888 . Bonus RM 200 credit dalam akaun. Pilihan sendiri, confirm untung diri sendiri yg rasa . Kesan 10 saat terbukti utk di tunjuk kan!! Hargai nikmat sihat sebelum sakit Www.Wasap my/6013754782 #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-09-13 22:33:21

hasil tangkapan hari ini...tq coach #CH....sentiasa membantu team....penuh²kan rak balik....susah hati bila rak dah kosong²... sis guna sis jual ok😉nak oder klik²link dibawah ini na www.wasap.my/60137547827 #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-12 01:07:51

Aktiviti hari ini #mengcod📦🧾🖊💸 Selesai dah ..boleh balik rehat. Ca$h bertukar tangan. Rezeki untuk hari ini. TERIMA KASIH YA ALLAH🥰💕 >>BersamaTicerKirana SupportOrderanDariLoyalKastemer2Dia >>SebelahPetangKeJPJ WangsaMajuplak..tqsm #siseffa💄💄 Produk2LakuKeras Semua orang sukerr👍🤩 www.wasap.my/60149379488 TicerHanie HallRichLegacy💎👑 #projekstg❤ #awesomeseptember #10xmindset10xincome #rockstarxj50💕

Alhamdulillah..🤲🏻 . Buat biz parttime online terlajak santai pun bonus masuk tengah2 bulan ni.. . Buat parttime saja xganggu kerja hakiki..😁Apatah lagi kalau fully buat kan..mesti masyuk berganda.. . #bizwithpleasure #bizparttime #projekstg❤ #bizonlinemodalrm47 #bizonlinesenangla #bonusday💰

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-11 20:08:14

MISI TERCAPAI‼ berkat kerjasama secara berjemaah🤝🤝🥰 Produk susut 👇 Kita RESTOK❗ 👇 STOK sampai..COD dan buat delivery >>simpan kat rak GerobokHRL Salah satu Tugas kami sbg leader #usahawanonline via #projekstg❤ Bila stok susut..RAK dan rongak sana sini, hati mula tak senang. Sebab..??Orderan masuk dan keperluan tak kira masa dan dimana. Sebagai leader kita payung anak2 biz dgn stok2 #segera #pantasbertindak! Ticer percaya servis sangat penting💞👍 #thepowerofstock!! Terima kasih dan tahniah semuaa😘😘 #hallrichlegacy💎👑 team Tqq ..😍 cSMTicer Kirana cSM Ticer Marissa cTBO Azlina Sahari cTBO Nur Syahirah www.wasap.my/60149379488 TicerHanieRahim⚘ Kami guide sampai jadi

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-11 19:29:10

Salam DHuha..🌞 Saat kita mencari Sang Pencipta ditengah kesebokan pelbagai urusan kerja. Alhamdulillah..banyak nikmat dari Allah yang perlu kuta syukuri selalu🥰😍 Allah permudahkan segaka urusan kehidupan kita Kita sedih..kita cari Allah Kita down..Allah ada Allah Ya Bariq Allah Ya Somad! Allah Maha Kaya lagi Maha Bijaksana🌹⚘💞 #assalamualaikum #selamat PAGI KedaiOnlineDibuka24Jam!📲📞📠📟 #projekstg❤ |NU SKIN

Eyda78
(@eyda783)

2019-09-10 14:22:36

Flash Sale 11.9 onz‼️ untuk hari ini sahaja!!!!! Wajib grab ‼️ Ada yang nak kirim? Flash sales terakhir untuk tahun ini. Jom grab laju2. #fslteam #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-10 08:32:50

Setengah jam lagi.. Tunggu pengumuman harga #shom #flashsalesterakhir #setiap11hb👍👍 Mabeles sgt harga bukan tertonggek tapi #hargaterlentang!🥰😍 ramai yg suka.. Cepat senaraikan 📝 produk hat mana yg berkenan di hati Oktober tak ada lagi camni #projekstg❤ #bizsantai2carajemaah #bizonlinemodalrm47jer www.wasap.my/60149379488 Ticer Hanie Rahim@Kak ChaQ SetapakKL EjenSahSHOM♡♡

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-10 05:00:39

Cerita tentang .. #jamumaharani💕🌹 Bebola cinta suami isteri Siapa kata Jamu Maharani hanya untuk orang yang kawen saja??. Dearies semua..#jamuherbamoden ni sesuai untuk remaja hingga ke acik2..yang remaja, single atau pun dah berkahwin. #bodymaintenance Agar sentiasa sihat, kencang dan mantap👍💪💪. Jgn lepas dapat anak sorang dah hambar semuanya..no..no..no.. #ikhtiardgnjamumaharani! Hari2MacamMlmPertama..ehemm..ehemm😉😚😍 Cik abang tu laburlah sikit untuk wife tersayang.#CikAdikYangMakanCikAbangYabgMerasa..ehh..ehh😘😘 Hanya 💸💳 RM129 ajer utk sekotak ada 300 biji. Kan produk laku keras nihh👍👍 Ready Stock!!📦📝 pm ja Ticer 📲📱📞 www.wasap.my/60149379488 TicerHANIERahim💕 Hall Rich Legacy 💎👑 Ejen diperlukan dari 4 buah negara Tested | Proven #projekstg❤ #jamuherbawarisan #themagicofparttime #bizgayakorporat #freevviptrip2xsetahun #rockstarxj50💕 CKSTARxJ50

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-09 15:01:44

10 Muharram.. Salam subuh🌷🌷 #pagiadalahrezeki Awali langkah kita dengan BISMILLAH.💕 Moga dipermudahkan dan diberkati segala urusan kita hari ini..aamiinn! Joms sedekahkan AlFatihah buat DIRI SENDIRI juga kepada kedua orang tua kita dan mereka yang telah pergi..🍂⚘ Tested | Proven #projekstg❤ #nuskin (M)💙

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-09 06:40:59

#bizsantai2carajemaah 😍💕 Kami disatukan dalam family #projekstg atas platform perniagaan oleh Syarikat SHOM. Ukhuwwah yang kuat dan ikhlas berteraskan perjuangan #jihadekonomi Produk2 Super Branding yang disukai ramai. Ini kali pertama berniaga risau stok tak cukup. Bukan tak laku. #produkterlajaklakukerasshom🥰 JANGAN RISAU JIKA TIADA ILMU Tradisi ilmu berterusan dan back up dari team 24Jam/7hariseminggu Ejen ada di seluruh negara. Kami berkongsi rezeki bersama mitra bisnes di Brunai/Singapura/Indonesia juga. #modalrm47saja. Sangat mampu dan dapat lagi FREE sekotak Teh Tarik MinCha. 👍👍😍Wahhh..banyak untung lerr 🎁🎁 Joms join team kami. Ticer Hanie Rahim akan guide sampai jadi..InShaaAllah Tekan je link ni 👇👇 www.wasap.my/60149379488 TicerHanieRahim Hall RichLegacy💎👑 #projekstg❤ #projekbeliimpian

Eyda78
(@eyda783)

2019-09-07 15:43:35

assalamualaikum...selamt pagi.. hpy weekend #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-07 08:15:31

Joms kita tukar dari gula biasa kepada #sweetality . Pengganti gula yg Zero Kalori👍👍 Sangat sesuai untuk yg berdiet sihat dan ada kencing manis. Boleh pilih mana yang suka ..serbuk atau drop..cecair. Kalau secawan tu 2 titis pun dah manis😍 Rebutlah peluang keemasan!! #flashsales11hbsept #yangterakhir Sweetality..ke arah gaya hidup sihat💪💪 www.wasap.my/60149379488 TicerHanie #projekstg❤ #bizsantai2carajemaah

Eyda78
(@eyda783)

2019-09-07 02:18:57

manfaatkan cutilah ea.... #projekstg❤ #tqallah

mariammasir
(@mariammasir)

2019-09-06 23:40:44

Bila orang kata tidak boleh, buktikan bahawa anda boleh! Bersama biz partner sis @effavilla yg tak pernah jemu minta dicoaching #projekstg❤ #anugerahsmssm

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-09-05 07:43:08

Selesai ..tempoh 70 minit bersama anak2 biz 📖📝 ..my beloved #hallrichlegacy💎👑 Team. Budaya dan tradisi berniaga..#usahawanberilmuberterusan! Mahu maju ke depan #tothenextlevel!! Ticer bersiaran dari Danau KotaKL namun anak2 biz berada di merata tempat. Ada yg di utara..Penang, Kulim, kat Zon Tengah Setapak, Sentul, Rawang, Klang dan ada jgak di Pntai Timur..Raub dan Kemaman ! pun tiada halangan..kita online tuition ja 📲 📞 Best kan berniaga secara berjemaah #bizgayakorporatcarastg Tap energy hebat 💪💪..InShaaAllah. moga dapat memberi manfaat bersama..aamiin!! Mehh ler join team kami www.wasap.my/60149379488 TicerHanieRahim #projekstg❤ #projekbeliimpian #2xfreevviptripsetahun Terbuka untuk warga 4 negara MALAYSIA✅ BRUNAI✅ SINGAPURA✅ INDONESIA✅ yuk kita bergabung!!

Nie semua dah bertuan ye.. Esok petang kak yan cod.. Muuuu tunggu adik beradik nie sampai yee..😂😂 Kalau ada yg nk jugak cepat wsap kak yan.. Www.wasap.my/60126698847 Masih dlm promosi lagi rm 50 utk 3 barang sah hingga 31 ogos.. #projekstg❤ #set3beradik

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-08-27 17:36:24

Salam menjemput REZEKI🥰 Assalamualaikum Morning gaiss🌞⚘ Allah Ya Somad Allah Ya Bariq Allah Ya Fatah Allah Ya Aziz Kita serahkan segala pergantungan dan urusan kehidupan ini secara total #penyerahandirisecaramutlak kepada AlKhaliQ yang Maha Pembuka Jalan dan penuh kasih sayang. Everything is POSSIBLE! Joms kita sama2 melakar impian. #skyisthelimit! Segalanya tentang DOA kita #staypositive! #letsduittogether💪💪 Berdebar2 menghampiri pra ~Clo$ing Day!😍😉 TicerHanieRahim@KakMaria💞💋 #momprenuerlife #projekstg❤ #nuskin(m)💙

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-26 02:33:11

sepetang semua tu dia....inilah cerita team kami,Memasing update sales dalam group coaching #fslteam Congratulations uolls. Semoga rezeki terus berganda dan berjangkit kepada #bizpartner yg lain. Dah nak closing kan. Ajomss 🚀🚀🚀🚀 Kata nak ✈✈ #bangkokpattaya ramai² #coacheydate #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-08-26 00:50:16

Sesi Mesyuarat Pusat AIM 📒🖋pagi tadi 3 bungkus EziClean👍🥰 Laundry disambar oleh sahabat2 AIM. Kami diberi peluang untuk mempamerkan produk2 laku keras SHOM.📦📦 #tothenextlevel Beberapa org sahabat pelbagai bangsa tadi datang tanya2 ..produk ni untuk apa, nak guna mcamana? Alhamdulillah..1tiub CC cream Cozuma dan 1 liter Baja EziGrow dah dibooking untuk hjg bulan ni. Tadi seorang dah berminat nak jadi dropshiper..syykurr😍 #thepowerofstock Tadi juga team kami ~KARISMA dapat 2 gift.🥰 Grup pertama yg terawal bayar via cmccs dan penghargaan sbg team sahabat yang baru.💪💪 Terima kasih Ya Allah Gandakan lagi.. www.wasap.my/60149379488 TicerHanieRahim #projekstg❤ #anytimeanywhere

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-25 18:00:40

asalamualaikum.... alhamdulillah rezeki awal pagi hari ini...terima kasih Allah #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-08-25 07:31:29

Sambil rehat2 ni..joms tengok 👇👇 Promosi Merdeka Special ❗❗❗ Cepat grab sebelum tamat. Produk berkualiti Tested & Proven dari SHOM. Nak harga lebih jimat....Jom Join sebagai ahli Hanya RM47 dapat FREE sekotak Min Cha ..wowww byk huntonglahh🤩🥰👍 www.wasap.my/60149379488 TicerHanieRahim #projekstg❤ #themagicofparttime #bizonlinesantai2carajemaah #hallrichlegacy💎👑 #rockstarxj50💕

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-23 16:27:37

assalamualaikum selamat pagi. #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-22 16:32:15

seronoknya mereka semua...inilah mentor Eyda TE ..CDM Wannoraini Abdul Latif....dan team²... mereka pun bermula hanya dengan RM50 taw tapi sekarang RM47... apa tunggu lagi,tiada yang mustahil dalam hidup ini jika kita nak melakukan...nak ke tak nak? kalaw nk jom join team eydate. Aktiviti hari ni naik keretapi wap di Puffing Billy. #bagaikanmimpi #projekstg #fslteam #melbourne. #projekstg❤

Alhamdulillah...tq beli ngn k.long..k.long jual...❤ Jom sape2 nk try,wasap k.long k..0197808556✌ #ubatgigime rm20.60 #femi9 rm20.70.. #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-19 17:00:48

asalamualaikum selamat pagi #projekstg❤

Benda boleh buat sampai BERJAYA buat apa nak PUTUS ASA.. . Start & Finish anda yang tentukan pengakhiranNya.....jejomms start pagi² ni dengan semangat💪🏻💪🏻💪🏻... Moga rezeki besar² datang tanpa henti...Aamiin. . Boleh ke boleh sangat! . GeMoNiNk fighters² hebat Salam menjemput rezeki melimpah ruah. . #projekstg❤ #oldpictures #picterobek

IndahNya bisnes berjemaah gaya stg nii...tak perlu risau pasal nak ready stock...lagi² masa flash sale memang kena cepat.. kalau nak tunggu jap² lagi hemmm memang nangis tak merasa lah😁😁. . Alhamdulillah syukur geng sebisnes CikD sentiasa membantu.. CikD di sini dia di sana kita online kan ajee mudah sangat kan.. . Tqsm kak @rinarossli ....stock dah selamat sampai kat CikD.....sekali buka aduhaiii kak.. ada jee gift dari akk kann😍😍...moga akk terus dimurahkan rezeki. . #10xmindset🔛#10xincome #20milesmarching #projekstg❤

Azwani Ahmad
(@azwani2023)

2019-08-16 17:28:52

DONE target 5km 👣 Bercinte jugak la nak hbiskan..tu padahnye lame tak lari 😅 Next target road to SSM to #projekstg❤ #roadtossm #projekbeliimpian

Tunaikan amanah bizprtner...🛍🛍 . . #bizwithpleasure #bizparttime #offday #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-15 06:52:03

SAKIT MINOR STROKE : Tangan Mampu Angkat Tinggi Alhamdulillah TQ ALLAH. Atas izinMu, #bvsm telah menjadi asbab sakit Minor Stroke semakin pulih. Testimoni daripada Kak Janis Atoh dari Sabah. Kak Janis diuji sakit Minor Stroke selama 1 tahun. Pada mulanya kak janis tidak mampu berjalan sendiri. Kak janis iktiar berubat kampung dan makan ubat hospital. Apa² kerja rumah tak boleh buat. Selepas 3 bulan, baru ada perkembangan positif iaitu jari boleh bergerak. Kak janis ambil keputusan untuk iktiar dengan BVSM. Sebelum menggunakan BVSM, keadaan tangan kiri kak janis hanya mampu angkat separuh sahaja. Itupun sangat sakit. Selepas seminggu penggunakan BVSM, syukur Alhamdulillah, tangan kiri kak janis sudah mampu angkat tinggi seperti normal. Dan tidak lagi rasa sakit. Sifat utama teknologi #biovelocity dalam BVSM memberi kesan untuk menguatkan sistem imun, membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi, serta menguatkan aura tubuh badan. Sebab itu BVSM memberi keberkesanan yang luar biasa dalam tempoh yang singkat (dengan izin Allah). Sihat itu sangat berharga. Selagi boleh ikhtiar, kita cuba yang terbaik. Nak cuba 10 saat bersama BVSM❓ 📲📲📲 http://www.wasap.my/60137547827eydateBVSM #selimutterapi #biovelocitysleepmate #projekstg❤

Merdeka Sale Sarang Lagi Jom Grab #projekstg❤ #minkaffe #mincha #eziclean

Flash sales shom..Hari lebih rendah Dari biasa..jom grab!! Hanya 24 jam saja!! #projekstg❤

Slmt ptg sume..🌹 Alhamdulillah,syukur berada di track yg betul bersama team #projekstg❤ yg sentiasa memberi bimbingan melalui #gaesmartsharing 💪💪💪 #gaetonextlevel #sabaideemaibangkokpattaya

Burung CAMAR tak terbang ari ni😁 Dia naik moto😄 Happy morning korang😍😍 Mudahkan jemput rezeki yg melimpah ruah hari ni Ya Rahman😘 #assalamualaikum #projekstg❤

Nur Hawa
(@nurhawa_mohdzin)

2019-08-04 22:45:13

#hasilflashsale . Flash sale day adalah harini yg ditunggu. Sebab banyak stok yg dpt harga menjunam ❗❗❗ . Ini adalah hasil tangkapan biz partner Hawa. Tp bila stock ada kt #ministokishawa senang la biz partner nak grab stok2 yg dah sedia ada. . Total sales utk semua produk ni adalah RM183 💰💲💰💲💰. Tahniah biz partner 👏👏👏. So next flash sales adalah 9hb. Stay tuned . #projekstg❤ #bizwithpleasure

Eyda78
(@eyda783)

2019-08-01 23:12:45

Alhamdulillah, asbab BIO EVER PLUS tak perlu berharap pada Gas Nebulizer/Inhaler lagi. Syifa, anak ke2 meq sue selalu kalau demam akan dapat full pakej, selsema dan batuk. Kalau syifa batuk akan berpanjangan dan warded sebab pernafasan laju. Syifa ada penyakit pernafasan sejak dari lahir lagi. Asal batuk je mesti nafas laju dan warded. Alhamdulillah, satu hari syifa tiba2 batuk. Risau takut kena serang asma lagi meq sue sapu bio ever kat dada syifa. Tak sampai 3 hari batuk syifa da sembuh. Syukur ya Allah. Selain tu, meq sue juga guna bio ever untuk cegah kencing malam. Caranya tiap malam sapu kat pusat diaorang. Insya Allah takkan kencing malam. Dapat jimatkan duit untuk beli pampers. Sharing is caring Bio ever 1001 manfaat. #projekstg❤ #income5angkagemokksssetiapbulan #0137547827

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-31 07:38:59

sale !!!!! ad yang ingin grab set combo nie....pm eyda ea.... www.wasap.my/60137547827 #projekstg❤ #projek2income1bulan

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-30 01:47:36

public holiday....layan kan anak².... #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-28 16:28:38

terima kasih atas pertolongan mu ya Allah #projekstg❤

Jom rehatkan badan dengn #selimutajaibbvsm supaya esok pagi bila bangun badan jadi sihat, tidak lenguh2 lagi.. 😍😍😍 Selamat malam Selamat berehat #projekstg❤ #teamazwan

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-07-25 18:27:15

Salam pagi Jumaat buat sahabat2 di alam maya🌹🌞 Selawat dan salam buat junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW Moga kalian berada di dalam keadaan yang #terbaik Fizikal, mental dan rohani. Jiwa yang tenang Apa jua ujian, kita hadapi dgn tabah In Syaa Allah🥰👍 #10xmindset #10xincome #feelingareprayers #letscelebrateourlife #embracethefuture Bismillahirrahmanirrahim KedaiOnLineDibuka24Jam! www.wasap.my/60149379488 #projekstg❤ #nuskin(m)💙

BISNES HUJUNG JARI📲 . Alhamdulillah dlm kesibukan kerja masuk juga sales 3 angka Marine Essence Bar and Minkaffe...💃 . Tiada apa yg mustahil jika kita tetap istiqamah dlm biz..yang penting online saja..click2 masuk order..😍😍 . Yang nak mencuba produk2 hot mai pm Diana k..📲📲 . #bizparttime #projekstg❤ #bizhujungjari #bisnesonlinesenangla

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-20 19:08:46

asalamualaikum...salam hujung minggu.. "kawan biar macam jarum,menikam tapi menyatukan.bukan seperti gunting,berjalan tapi memisahkan🤜🤛. .semoga ukhwah persahabatan kami berkekalan...aamiin #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-19 01:51:16

cepat dan mudah #projekstg❤ #0137547827

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-18 06:08:37

jom layan.... #projekstg❤

Tak pernah BERMIMPI utk diRaikan begini..😂 Alhamdulillah, dgn asbab RM50 3thn dulu, buat CgAa terjebak dgn #projekstg❤ 3 kali dpt rasa NAIK PENTAS yg Sgttt Grand!! Hanya sekadar buat dgn Part tyme je.. Jom, shbt!! Jangan takut utk BERMULA.. Kerana utk capai mimpi itu, perlu dgn SATU TINDAKAN, agar mimpimu itu menjadi suatu kenyataan. . .😀😀 Kerana impian bukan sekadar angan-angan, tapi harus diperjuangkan. . Jangan pernah menyerah pada mimpimu, jadikan ia kenyataan. I ❤️ #projekstg via #audiexj50 Assalamualaikum.. Selamat Menjemput Rezeki dari segenap arah..

Eyda78
(@eyda783)

2019-07-17 16:22:13

assalamualaikum selamat pagi....💓 #projekstg❤

Sempat juga delivery #hotptoduct kat customer and bizpartner juga..Set pkp and Minkaffe da selamat ke tangan tuan punya badan..😄😄 . Nak try #minkaffe energy drink,gastrik,nak kuruih boleh pm sis ok..😉 . #bizparttime #bizwithpleasure #bizwithilmumentorsystem #projekstg❤ #garlictablet #minkaffe #sisgunasisjual

Junainah A.
(@jun_a8180)

2019-07-06 00:49:35

Cantik warna lipmatte Cozuma Crimson Love ni tau. Merah darah sgt😀 Kenapa syok guna ? Sebab ianya lebih tahan dan bila pakai ringan saja. Ada beberapa warna lagi lip matte cozuma ni. Boleh check di bahagian komen ya. Harganya RM43.50 ja. www.wassap.my/601110120180/lipmatte #ticerjun💞 #wahm #projekstg❤

Anak bisnes #projekstg yg ke 44 dari Perlis nun jauhhhh . Walaupun jauhh xde masalah untuk kite turunkan ilmu bisnes style #projekstg❤ . Segalanya dihujung jari . Bak kata mak bisnes Cik Sya ( NIAT nak bisnes tu kena BETUL ) taw ❤❤❤ Alhamdulillah FREEGIFT daftar ahli #projekstg dah sampai mendarat di Negeri PERLIS #projekstg #anakbisneske44 #bisnesonlinesenangla #bisnesladangpahala

JLynnS.Baizura
(@lynbyzura)

2019-07-01 06:24:49

[01 JULAI 2019] Hari baru dalam bulan baru, Hari baru dalam minggu baru, mdh2an dipermudahkan segala urusan kita di hari2 mendatang..aamiin #cozuma #cccream #lipmatte #sunkissed #sygunasyjual #projekstg❤

Eyda78
(@eyda783)

2019-06-17 21:57:50

TESTIMONI HERBA MAHARANI Yang dah amal maharani mesti dapat feedback kan. Habis sekotak MAHARANI period datang TANPA sakit pinggang & banyak darah keluar berbanding sebelum consume Maharani. Kitaran period semakin teratur. Ready stock. Sekotak 300biji/129. 00 dapatkan free femi9 wash.. 😘😘 www.wasap.my/60137547827/MAHARANI #ticer Eyda TE #projekstg❤

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-06-14 17:03:24

Berkatilah perjalanan dan urusan kami pada hari ini...😍💞 Otw ke Melaka! Bersama family tersayang pasti bahagia. Cuaca cerah pagi ni🌼🌻alhamdulillah ASSALAMULAIKUM Selamat pagi semua Slm ceria di hujung minggu⚘⚘ KedaiOnlineDibuka24Jam #projekstg❤ #nuskin💙

D I A M O N D N I G H T ❤❤ Kali ini tema utk Diamond Night.....An Evening Of Fantasy...😍 💃💃💃 Adoiii...mana nak cari baju gaun lip lap lip lap ni 😁...Gaun apa yg sesuai ye??? Ini lah saat yg dinanti2kan!Company kalau buat event memang tak akan pernah mengecewakan.Kali ni Cik Anis pula akan diraikan di atas pentas 💓💓 Kali ni bakal diraikan di PENTAS PENGANUGERHAN DIAMOND SALE MANAGER(DSM)dengan sale terkumpul RM180,000. Macam tak percaya boleh pergi sejauh ni. Bisnes jual kopi jer pun. Serius kalau tak buat Bisnes P R O J E K S T G memang tak merasa nak datang dan terima anugerah kat event besar2 macamni. TQ SHOM. TQ #projekstg❤ Jom kita ramai2 pegi. Tap energy. NEXT giliran korang pulak diraikan di atas pentas ini❤❤ #projekstg #dsmcikanis #diamondnight2019

Junaiha (Jun)
(@jun_abidin)

2019-06-12 20:45:54

BIO SELEZA MEMANG TERBAIK 😍👍👍👍 "MISS V BERSIH DAN KERING, HILANG GATAL, HILANG BAU, HILANG KEPUTIHAN". Apa kata testimoni: "Sebelum Kak Pah pakai Bio Seleza, Miss V akak gatal dan berbau tak payah cakap lah.. Alhamdulillah akak pakai semua set dari pantyliner, daysafe dan nightsafe bukan kata kurang, memang hilang terus keputihan😚😚😚 "1 kotak mixed minimum untuk Kak Pah sendiri". Apa kelebihan Bio Seleza: ✔ Membasmi Bakteria ✔ Fungsi Penyahbauan ✔ Menyelaras fungsi Fisiologi Badan ✔ Melegakan sakit puan ✔ Mencegah pertumbuhan sel.kanser Jadi bertukarlah kepada Bio Seleza demi menjaga kesihatan bahagian sulit kita 🤗 Wasap @ dm saya www.wasap.my/60137381991/June #projekstg❤ #themagicofparttime #bioseleza #sayagunasayajual

Ticer Hanie
(@mariastevia)

2019-06-11 16:39:50

Senyum selalu..😃 Seindah Sang Suria pagi🌞 Moga terpancar kebahagiaan dan kegembiraan Bersemangat untuk meneruskan tugasan2, agenda dan perancangan.. SALAM MENJEMPUT REZEKI BERGANDA2 Aamiin!! Assalamualaikum semua🥰💕💐💐 Selamat pagi #8syawal1440h KedaiONLINEDibuka24Jam! #prenuermomlife #networkingbusiness #projekstg❤ #nuskin💙

Projek STG
(@atiahhafiz)

2019-06-11 06:27:23

D I A M O N D N I G H T Company kalau buat event memang tak akan pernah mengecewakan.Kali ni ati pula akan diraikan di atas pentas. Saat yg dinanti2kan! Kali ni bakal diraikan PENTAS PENGANUGERHAN DOUBLE DIAMOND MANAGER DAN PENTAS PENGANUGERAHAN TABUNG KERETA. Macam tak percaya boleh pergi sejauh ni. Bisnes jual kopi jer pun. Serius kalau tak buat Bisnes P R O J E K S T G memang tak merasa nak datang dan terima anugerah kat event besar2 macamni. TQ SHOM. TQ #projekstg❤ Jom kita ramai2 pegi. Tap energy. NEXT giliran korang pulak diraikan di atas pentas ini❤❤

myonlineshop
(@mommy_bisnes)

2019-06-06 16:25:09

Kepada sesiapa yg masih mencari shampoo utk dandruf, gatal2 kulit kepala atau rambut gugur...mari try yg ni..memang puas hati..rambut sihat sentiasa.. #projekstg❤ #sayapakaisayapromote #shom

myonlineshop
(@mommy_bisnes)

2019-06-02 09:48:13

Join ahli #shom hanya rm47 dan free 1 kotak min cha . . . Min cha bertindak sebagai antioksida dalam badan kita #projekstg❤ #mincha