#pudarkanjeragat

3,039 posts tagged with #pudarkanjeragat

Photos and Videos about #pudarkanjeragat

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Foundation yang u all pakai tu melekat, Bila pakai jer sunburn,tidak full coverage, Sekadar tutup cela jer... Tapi tidak dengan charms, Ada spf melindungi dari sinaran uv, Tidak melekit,anti peloh,merawat juga Tau... Jeragat Jerawat pun boleh hilang... #charmsviral #foundationringan #foundationjenisfullcoverage #foundationcharms #foundationmerawat #foundationbest #tidakcampuk #tidakmelekit #fullcoverage #antipeloh #tidakcampuk #berseri2 #awetmudaa #pudarkanjeragat #pudarkanparut #cun #meletop #wow #terbaikkk

8 FUNGSI UTAMA SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER 1. Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat - Mengandungi ejen pencerah kulit yang sangat mujarab iaitu OMEGALIGHT & VITAMIN C 2. Antijerawat - Kehadiran Tea Tree Essential Oil dapat membantu untuk merawat masalah jerawat dari wajah 3. Antioksidan - Kandungan Argan Essential Oil & Rose Essential Oil yang tinggi menjadikannya bersifat antioksidan yang tinggi. Ini sangat membantu dalam meremajakan kulit wajah. 4. Menyingkirkan Tanda-tanda Penuaan - Geranium Essential Oil sangat berkesan dalam mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan menyingkirkan sel-sel kulit mati dan menggalakan pertumbuhan sel-sel kulit baru. 5. Agen Anti Penuaan - Mengandungi Chia Seed Oil sebagai Agen antipenuaan yang sangat berkesan dan mujarab 6. Menghilangkan Parut Kaya dengan kandungan Vitamin E menjadikannya sangat mujarab untuk menghilangkan kesan parut. 7. Melembapkan Kulit kandungan Jojoba Oil di dalamnya membantu untuk melembapkan kulit wajah samada untuk kulit jenis berminyak atau kering. 8. Agen AntiRadang Kulit Bunga Lavender mempunyai khasiat yang membantu dalam melindungi kulit dari pencemaran dengan bertindak sebagai agen antioksidan, antiradang kulit & antiseptik #hausguardians #hauscosmetics #teammakcantikdiva #confidenceisperfection #acne_skin #combined_skin #cantik #halalbrand #organic #selamat #antiagingserum #serum_haus #pudarkanjeragat #hilangkanparut

Mary Kay LumiVIE Black Mask Sheet (5 pcs) - RM245 . Bagi yang dah biasa dengar LumiVIE Serum sebelum ini, ianya merupakan Serum yang membantu mencerahkan kulit wajah terutama dalam proses untuk MEMUDARKAN JERAGAT. . Kini, Mary Kay bawakan seluruh set penjagaan wajah LumiVIE bagi mengantikan set MelaCEP sebelum ini. . Bukan hanya menggantikan nama sahaja tapi ianya didatangkan dalam formula baru yang lebih hebat!๐Ÿ˜ . Salah satu koleksi set penjagaan wajah LumiVIE adalah LumiVIE Black Mask Sheet (5 pcs). . Mask berwarna hitam?๐Ÿ˜ฑ Jangan risauuu.. ini bukan jenis mask peel off tu!๐Ÿ˜ . Apa ada dalam BLACK MASK? Bahan asasnya diperbuat dari kayu arang solid iaitu Binchotan. . Binchotan ini bertindak 'memegang' keseluruhan berat serum dalam 1 sheet mask yang beratnya 25g. Maksudnya 25g tu semua adalah berat serum tu sendiri! . Kuasa 1 sheet Black Mask (25g) bersamaan dengan 1 botol LumiVIE Serum (30ml)!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jadi pakai 1 sheet Black Mask ni macam pakai sebotol LumiVIE Serum kat muka. Jimat!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Nak tona kulit lebih cerah sekata? Nak pudarkan jeragat? Bakal Ratu Sehari? Anda dah tahu apa yang anda perlukan!๐Ÿ˜‰ . Nak tahu lebih lanjut? Klik http://www.wasap.my/+60176015615/sayaberminatdenganBlackMask . โค Rose Mohamed Perunding Kecantikan Anda . #pencerahan #cerahkankulit #masalahtonatidaksekata #pudarkanjeragat #jeragat #glowing #berseri #pengantin #ratusehari #wanita #perempuan #awetmuda #cerahselamatcantik

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak tahu apakah 7 sebab awak wajib menggunakan face oil? Rugi ya amat yang mana tak try kerana Minyak Boonga boleh menjaga skin uolls tau ๐Ÿ˜˜ . Check this out guysss ! . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Reposted from @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi (@get_regrann) - Jom dptkan Pearl Cream RM34 dgn su ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ... skrg su jual pack baru sj ye.. pack lama dah habissss...๐Ÿค— . . . www.wasap.my/60172180235 Whatsapp 0172180235 utk order #pearlcream #pearlcreamsendayutinggi #krimmutiara #sendayutinggi #whiteningpearlcream #krimjeragat #krimjerawat #krimputihkanwajah #krimpudarkanparut #krimpencerahanwajah #jrmkualalumpur #jamuratumalayakualalumpur #kopiratu #kopiratujrm #setjeragat #pudarkanjeragat #dollskinfoundation #dollfoundation #makeuptutorial #foundationtakbercapuk

Parut jerawat hilang??? Huish!!! Best nya๐Ÿ˜ Tak sangka dengan krim NB boleh hilang parut jerawat berlekuk-lekuk tu. Dengan adanya vitamin E dan antiseptik dalam ni, mesti la boleh pulih muka tu๐Ÿ‘ Nak order klik link dibio ya #jerawat #jeragat #parutberlekuk #nbscartherapycream #parut #krimantiseptik #demamcampak #bekasdemamcpak #scar #bintikhitam #parutluka #nbcream #hilangparut #hilang jeragat #pudarkanjeragat

. Chia Seed Oil dalam serum sebagai agen anti penuaan yang berkesan dan mujarab. #acne_skin #combined_skin #cantik #halalbrand #organic #selamat #antiagingserum #serum_haus #pudarkanjeragat #hilangkanparut

Kenapa korang WAJIB pakai #krimberubatnb waktu MALAM ?? โ„ Sebab waktu malam jugak kulit akan lebih menyerap segala nutrien dan bahan aktif daripadanya juga membantu baikpulih dan penggantian sel-sel serta melembapkan kulit semasa kita tidur โ„ Sebab waktu tidur lah segala proses baikpulih berlaku setelah seharian badan kita bekerja termasuk organ terbesar badan kita iaitu kulit. โ„ KrimNB nii sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif โ„ ANTISEPTIK ialah bahan utama dalam krimNB yang mana bertindak MEMBUNUH segala bakteria yang menyinggah pada kulit muka korang semuaa โ„ MOISTURIZER juga mampu melembapkan kulit wajah korang bila pakai krimNB nii โ„VITAMIN C untuk mengembalikan kecantikan kulit, membaiki sel kulit yang rosak. Dapat memberikan kesan cerah sekata kat kulit korang โ„ VITAMIN E untuk menjadikan kulit sihat, antipenuaan dan mengurangkan jeragat KRIMNB BERTINDAK UNTUK MEMULIHKAN JERAWAT, PARUT JERAWAT DAN JERAGAT, KULIT KUSAM, DAN LIANG PORI BESAR

8 FUNGSI UTAMA SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER 1. Men #cerahkankulit dan #pudarkanjeragat - Mengandungi ejen pen #cerahkulit yang sangat mujarab iaitu OMEGALIGHT & #vitaminc 2. #antijerawat - Kehadiran #teatreeessentialoil dapat membantu untuk me #rawatjerawat dari wajah 3. #antioksidan - Kandungan #arganessentialoil & #roseessentialoil yang tinggi menjadikannya bersifat antioksidan yang tinggi. Ini sangat membantu dalam meremajakan kulit wajah. 4. Menyingkirkan Tanda-tanda Penuaan - Geranium Essential Oil sangat berkesan dalam mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan #singkirkankulitmati dan menggalakan pertumbuhan sel-sel kulit baru. 5. Agen Anti Penuaan - Mengandungi #chiaseedoil sebagai Agen antipenuaan yang sangat berkesan dan mujarab 6. Meng #hilangkanparut Kaya dengan kandungan #vitamine menjadikannya sangat mujarab untuk menghilangkan kesan parut. 7. Melembapkan Kulit kandungan #jojobaoil di dalamnya membantu untuk melembapkan kulit wajah samada untuk kulit jenis berminyak atau kering. 8. Agen #antiradang Kulit Bunga Lavender mempunyai khasiat yang membantu dalam melindungi kulit dari pencemaran dengan bertindak sebagai agen antioksidan, antiradang kulit & antiseptik

8 FUNGSI UTAMA SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER 1. Men #cerahkankulit dan #pudarkanjeragat - Mengandungi ejen pen #cerahkulit yang sangat mujarab iaitu OMEGALIGHT & #vitaminc 2. #antijerawat - Kehadiran #teatreeessentialoil dapat membantu untuk me #rawatjerawat dari wajah 3. #antioksidan - Kandungan #arganessentialoil & #roseessentialoil yang tinggi menjadikannya bersifat antioksidan yang tinggi. Ini sangat membantu dalam meremajakan kulit wajah. 4. Menyingkirkan Tanda-tanda Penuaan - Geranium Essential Oil sangat berkesan dalam mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan #singkirkankulitmati dan menggalakan pertumbuhan sel-sel kulit baru. 5. Agen Anti Penuaan - Mengandungi #chiaseedoil sebagai Agen antipenuaan yang sangat berkesan dan mujarab 6. Meng #hilangkanparut Kaya dengan kandungan #vitamine menjadikannya sangat mujarab untuk menghilangkan kesan parut. 7. Melembapkan Kulit kandungan #jojobaoil di dalamnya membantu untuk melembapkan kulit wajah samada untuk kulit jenis berminyak atau kering. 8. Agen #antiradang Kulit Bunga Lavender mempunyai khasiat yang membantu dalam melindungi kulit dari pencemaran dengan bertindak sebagai agen antioksidan, antiradang kulit & antiseptik

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

8 FUNGSI UTAMA SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER 1. Men #cerahkankulit dan #pudarkanjeragat - Mengandungi ejen pen #cerahkulit yang sangat mujarab iaitu OMEGALIGHT & #vitaminc 2. #antijerawat - Kehadiran #teatreeessentialoil dapat membantu untuk me #rawatjerawat dari wajah 3. #antioksidan - Kandungan #arganessentialoil & #roseessentialoil yang tinggi menjadikannya bersifat antioksidan yang tinggi. Ini sangat membantu dalam meremajakan kulit wajah. 4. Menyingkirkan Tanda-tanda Penuaan - Geranium Essential Oil sangat berkesan dalam mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan #singkirkankulitmati dan menggalakan pertumbuhan sel-sel kulit baru. 5. Agen Anti Penuaan - Mengandungi #chiaseedoil sebagai Agen antipenuaan yang sangat berkesan dan mujarab 6. Meng #hilangkanparut Kaya dengan kandungan #vitamine menjadikannya sangat mujarab untuk menghilangkan kesan parut. 7. Melembapkan Kulit kandungan #jojobaoil di dalamnya membantu untuk melembapkan kulit wajah samada untuk kulit jenis berminyak atau kering. 8. Agen #antiradang Kulit Bunga Lavender mempunyai khasiat yang membantu dalam melindungi kulit dari pencemaran dengan bertindak sebagai agen antioksidan, antiradang kulit & antiseptik

Sis ni happy bercerita.. Kawan2 tegur kulit makin cerah, bersih, jeragat dah berkurangan. Eye bag pun dah pudar. Hari ini beliau memborong terus 6 unit set mewangi. Alhamdulillah๐Ÿ’ Jom kengkawan yang ada masalah yang sama. Www.wasap.my/60107911878/mewangi #putih#anjal#gebu #pudarkanjeragat #adakkm#halaljakim #tiadabahankimia #dramasangat #semuasalahku #munafik2 #curicuricinta #lelakimuyangdulu #ajimaura #terapiinstagram

. Antara essential oil yang terdapat dalam oil serum lavender adalah, Rose Essential oil dan Argan Essential Oil yang bersifat antioksidan, serta dapat membantu dalam meremajakan kulit. #acne_skin #combined_skin #cantik #halalbrand #organic #selamat #antiagingserum #serum_haus #pudarkanjeragat #hilangkanparut

Salam Jumaat ๐ŸŒธ๐Ÿ’•โ™ฅ๏ธโœจโค๏ธโ˜€๏ธ lets cantiks with Eldora Serum @the.eldora #kkmregistered #eldoraserumthebest #serumrawatankulit #watering #selamatdigunakan #glowingserum #pudarkanjeragat #kecutjerawat #labtestserum #flawlessskin #kulitcantik #kulitlembut . Lets make the skin better and more glow โœจ

"Jeragat boleh hilang ke?" . Ramai tanya saya soalan ni & saya pasti ramai lagi yang masih tertanya-tanya. Jawapannya TAK BOLEH. Jeragat tak boleh hilang 100%. Tapi kita boleh pudarkan ke tahap maksimum. Chill je๐Ÿ˜ . Melanocytes produce melanin yg menyebabkan pigmentation pada kulit. Lebih byk melanin yg terhasil, lebih gelap kulit @ lebih byk pigmentation. Melanin tu mmg ada dlm kulit sejak lahir, and that's why jeragat tak boleh hilang sebab kita tak boleh buang melanin dalam lapisan epidermis. Cuma boleh pudarkan. Kalau you all guna skincare yg boleh hilangkan jeragat, berhati-hatilah sbb mungkin skincare tersebut mengandungi hydroquinone & mercury yang mengikis jeragat sekali dgn lapisan kulit๐Ÿ˜จ. Kalau pakai skincare yg ada peeling dia akn buang melanin. Sbb tu kulit putih & flawless cepat TAPI Kulit kita takde perlindungan from UV , takdee perlindungan drp jangkitan bakteria๐Ÿ˜ฃ. Kulit terdedah pd risiko jerawat, jeragat & worst is skin cancer. Sebab Melanin lah yg berfungsi melindungi kulit kita daripada semua tu. . Jadi agak-agak penting tak melanin utk kulit you all? Kalau tak suka jeragat pun janganlah pi buang sekali dengan melanin tu huhuhu, meh contact Dilla utk Dilla bantu treat jeragat dgn cara selamat.http://www.wasap.my/60183719495/jeragat

"Nak barang kemas yang cantik ke nak kulit yang cantik?" . Tahitian Black Pearl merupakan main ingredient dalam Lumivie serum untuk buat muka kita cantik letops. Kenapa Mary Kay decide utk pilih black pearl bagi menggantikan bunga edelweiss dari serum terdahulu? Haa jom tengok antara kelebihan black pearl yang buat kan dia jadi ingredient terpilih๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ‘‰ Black pearl dari Tahitian lebih mahal dari mutiara putih biasa, sebab kualiti lagi da'bomb ๐Ÿ‘‰ Mencerah & melindungi kulit ๐Ÿ‘‰ Black pearl sgt tahan lasak, daya ketahanan yang kuat tu akan diwarisi dekat kulit kita ๐Ÿ‘‰ Merangsang tenaga dalam kulit dan buat kulit "revive" semula ๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit . Kalau saya diberi pilihan, saya pilih nak pakai black pearl di muka sebab bila kulit muka cantik tak pakai brg kemas oun still cantik๐Ÿ˜. Pilihan anda bagaimana? . ๐Ÿ‘‰ Swipe left utk tgk testimony selepas 5 bulan add on Lumivie serum

Assalamualaikum semua,, salam jumaat salam penuh berkah salam menjemput rezeki,,,, Hai semua Mengapa takut untuk berniaga sedangkan ia boleh buat kita lagi berjaya ๐Ÿ˜ Jangan mudah mengaku kalah โ˜บ๏ธ #safwan_muhaiminstore #nbcream #trustedseller #nbcreamjohor #nbcreamoriginalhq #nbcreamsaka #pudarkanparut #pudarkanjeragat #kulitcantik #kulitsihatdancantik #gebugebas #kecutkanjerawat #kecutkanpori #nakcantikcarisaya #produklaku #produklakukeras #hargamampumilik #dapatfreegift Meh wasap naa๐Ÿ˜ www.wasap.my/60178739607/NB+freegift

My old friend! . Hasil dari konsisten & sabar guna MK, walaupun dia dah almost give up awal2 dulu. Tapi dia still percaya dgn product Mary Kay and hasilnyaa tadaaa, kulit dah jd flawless tau. Bukanlah boleh achieve dlm masa singkat, tapi you all boleh dpt kulit yang diidam dgn formula konsisten + sabar + follow guidance beauty consultant. Seronok kan bila kita dah tak perlukan mekap utk cover cela di wajah. . Siapa nak Dilla guide sampai flawless?๐Ÿ™‹Jom whatsapp 018-3895571 (link on bio)

Mary Kay Lumivie Cleanser . Cleanser yang sangat soft & rich, texture dia mmg best tau. And of course, ada function mencerah jugak!๐Ÿ˜ Satu tube tahan 4 bulan, jimat ke jimat sangat? . Untuk siapa yg nak cerahkan kulit, nak pudarkan jerawat & jeragat, bulan ni promo best sangat tau. Jom sembang http://www.wasap.my/60183719495/lumivie

"Lebih berkesan, tapi lebih murah!"๐Ÿ˜ฑ . Iyaa deknon oiii, memang Lumivie serum now jauh lagi murah dari Melacep serum dulu. Tapi lagi dahsyat effect dia, sampai kulit cerah jernih macam berlian dah. Ni bukan propa, tapi memang serum ni molecule paling halus & dapat tembus sehingga ke dalam lapisan dermis. Jadi kalau nak cantik cepat silalah konsisten "berserum". . Kalau you all nak tau dalam serum Lumivie ni ada black pearl. Dia bantu utk 'energize' kulit supaya kulit jadi lebih sihat, cerah & glow! . Untuk yang nak kulit secerah dada, bebas parur jerawat & jeragat, promo bulan ni mmg daebak! Sila click http://www.wasap.my/60183719495/Lumivie

Mary Kay Lumivie Black Sheet Mask ๐Ÿ–ค . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit instantly ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Pudarkan jeragat ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Pudarkan parut ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Sekatakan tona kulit ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Energize semula kulit . Satu sheet mask ni bersamaan satu serum๐Ÿ˜ฑ, patutlah gebu gebas terus bila pakai mask ni. Nak tahu promo best boleh lekaih click http://www.wasap.my/60183719495/lumivie

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

YanaSubli
(@missyana89)

10 Days 1 Hour Ago

J.E.R.A.G.A.T ? ......... Selalu dengar org sebut jeragat? Tapi apa sebenarnya jeragat. Ok, ni Yana kongsi biar kita sama2 tahu n faham ape itu jeragat. ๐Ÿ˜ฑ #jeragat #pigmentation #pigmentasi #pudarkanjeragat

Ready stock..RM29 sekotak exc postage... minum sblm tidur 1 sac , sblm sarapan 1 sac.. tp pastikan tak ambil minuman atau makanan berkafein dlm tempoh sekurang-kurangnya 4 jam selepas minum #cocoacollagenshake ni... kalau tak nnt serapan kolagen tidak berkesan sgt ๐Ÿค—๐Ÿค— . . www.wasap.my/60172180235 www.wasap.my/60172180235 Whatsapp su 0172180235 utk order #kolagen #minumankolagen #kokokolagen #setjeragat #krimjeragat #pudarkanjeragat #sendayutinggi #sendayutinggikualalumpur

Kenapa anda perlu memilih YOUTH sebagai produk penjagaan kulit anda๐Ÿ’• YOUTH adalah satu skincare yang memang selamat hasil kajian selama 8 tahun oleh Skin Experts daripada shaklee. Oleh sebab itu, YOUTH memberi jaminan ianya mampu memperbaiki 8 masalah utama kulit yang selalu dialami oleh wanita iaitu: ๐Ÿ’“ Kedutan pada wajah. ๐Ÿ’“ Saiz liang pori yang besar. ๐Ÿ’“ Ketegangan kulit. ๐Ÿ’“ Tona kulit tidak sekata. ๐Ÿ’“ Tekstur kulit yang tidak sekata. ๐Ÿ’“ Hyperpigmentasi. ๐Ÿ’“ Keserian kulit ๐Ÿ’“ Keanjalan kulit YOUTH ialah antara skincare terbaik dan amat berbaloi untuk anda miliki. Jd apa tunggu lagi? Mehlaa pm Qayah ๐Ÿ“ฒ0123173183 #skincareproducts#skincaretips#skincareroutine#kulitglowing#kulitflawless#kulitkering#kulitberminyak#hilangkanjerawat#pudarkanjeragat#hilangkanparut#kulitsihatdancantik

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Kulit muka tak flawless? Kulit berjerawat? Kulit kusam? . Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Tahu tak kita boleh cerahkan wajah dengan lakukan 3 perkara basic ni? . Pertama, gunakan pencuci wajah yang mempunyai bahan-bahan yang akan bantu mencerahkan kulit. Seperti contoh, Pearl & Yogurt Soap ni mengandungi kandungan Pearl yang memang sangat terkenal digunakan sebagai agen pencerahan kulit. Ia akan bantu untuk mencerahkan kekusaman kulit, mencerahkan jeragat & pigmentasi serta bantu menyekatakan tona wajah kita ni. So, selain bantu bersihkan kulit wajah, ia juga bantu beri benefit lain kepada kulit kita. . Kedua, memang admin sangat recommend korang untuk pakai Whitening Pearl Cream ni kalau nak cerahkan kulit. Almost semua orang yang pakai Pearl Cream ni fall in love teruk dengan Pearl Cream ni. Ia bukan sekadar bantu buat kulit jadi cerah tau. Kalau nak kulit nampak glowing tu, cuba pakai Pearl Cream ni sebelum makeup. Serious glowing je sepanjang hari! . Ketiga, yang paling penting sekali ialah make sure hari-hari pakai sunscreen sebelum keluar rumah. Kalau kita pakai produk-produk yang akan cerahkan kulit, tapi tak pakai sunscreen tu adalah perkara yang sangat sia-sia. Kenapa? Sebab punca utama kulit jadi gelap, kusam, jeragat semua tu adalah Sinar UV tau. So, nak kulit kekal sihat, cerah & cantik, wajib pakai sunscreen setiap hari! . Pearl & Yogurt Soap RM18.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Whitening Pearl Cream RM34.00 . #pearlyogurtsoap #uvcreamspf50 www.wasap.my/60172180235 Whatsapp 0172180235 utk order #pearlcream #pearlcreamsendayutinggi #krimmutiara #sendayutinggi #whiteningpearlcream #krimjeragat #krimjerawat #krimputihkanwajah #krimpudarkanparut #krimpencerahanwajah #jrmkualalumpur #jamuratumalayakualalumpur #kopiratu #kopiratujrm #setjeragat #pudarkanjeragat #dollskinfoundation #dollfoundation #makeuptutorial #foundationtakbercapuk

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"FACE OIL ADALAH TOPCOAT KULIT ANDA." . Face oil akan bertindak sebagai 'seal' dan kunci dalam semua produk di bawahnya, membantu produk-produk yang digunakan bekerja dengan lebih berkesan. . Tidak kira lah ape jenis kulit sekalipun, kulit anda tetap memerlukan minyak dan air. Just apply face oil PALING LAST kerana apa-apa produk yang dari molekul yang lebih kecil (serum berasaskan air, toner dan sebagainya) akan mempunyai masa yang lebih sukar untuk menembusi melalui molekul berasaskan minyak yang lebih besar. . Jika anda menggunakan pelembap selepas menyapukan face oil, kulit anda mungkin tidak menerima manfaat terbaik daripada pelembap tersebut. . Sapukan face oil pada waktu malam kerana ketika itulah kulit akan berehat, jadi face oil boleh membaiki dan melindungi kulit anda semasa tidur. . Nice tak gais? ๐Ÿ˜ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sebut sahaja minyak boonga, ramai yang boleh agak apa bahan-bahan yang digunakan. . Ia bermakna pengguna mula sedar akan kepentingan bahan-bahan yang digunakan dalam sesuatu produk. . Sebelum membeli, pastikan tahu akan bahan-bahan yang digunakan supaya pengguna yang ada sebarang alergik dapat menghindari bahan-bahan yang tidak perlu. . "Salah satu panduan untuk keluarkan produk berkualiti ialah ada description pada produk seperti ingredients, tarikh luput, NOT @ MAL, batch number dan lain-lain". _ Khairul Yoi. . Guess what! Di packaging minyak boonga sememangnya ada kesemua ciri-ciri tersebut. . Sebab itu lah, minyak boonga digilai ramai. Ia selamat digunakan dan bahan-bahan pula sangat berkualiti. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

SUPER WHITENING TURMERIC FACIAL BAR. . For those yang ada masalah kulit kusam, parut bekas jerawat, bintik-bintik hitam dan jeragat korang WAJIB cuba Super Whitening Turmeric ni. . Kenapa perlu cuba Super Whitening Turmeric ini: . ๐ŸŒธMengandungi antioxidant yang mampu melawan radikal bebas dan tanda-tanda penuaan. ๐ŸŒธ Mengurangkan pigmentation dan bintik-bintik hitam. ๐ŸŒธ Mengurangkan keradangan & kemerahan ๐ŸŒธ Melindungi kulit dari pembentukan jerawat. ๐ŸŒธ Menyingkirkan sel kulit mati (gentle exfoliate). ๐ŸŒธ Agent pencerah ๐ŸŒธ Tidak mengeringkan kulit atau menegangkan kulit. . Walaupown ianya berbentuk bar tetapi sangat selamat dan tidak mengeringkan kulit kerana diformulakan dengan ingredients yang semulajadi. . Harga : RM29 /pcs . Kakeca, ๐Ÿ“ฒ Wasap.my/60164980806 โค For any inquiries, just click link ok my bio ๐ŸŒธ . #thebeautyhacks #thebeautyhackshq #thebeautyhacksperak #thebeautyhacksnegerisembilan #thebeautyhacksterengganu #bodycare #bodyscrub #whitheninglotion #skincare #cleanser #sabun #moisturizer #facescrub #toner #whitening #serum #mask #lipscrub #kecutkanjerawat #pudarkanjeragat

TREATMENT CREAM by PUTERI RATU RM20 Kalau sahabat2 nak taw, treatment cream ni serius best sgt guna dia taw.. Tiap2 malam memang tak pernah miss sbb kalau nak kulit cantik kenalah rajin kan.. Best guna sebab.. โ™ฅ๏ธ Langsung tak melekit โ™ฅ๏ธ Wangi sunflower.. Ermmm i like ๐Ÿ’‹ โ™ฅ๏ธ Yang paling best esok lepas cuci muka tu rasa lembut ja muka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #treatmentcream #puteriratu #rm20 #krimmalam #bebasjerawatdankulitkusam #pudarkanjeragat #paruthilang #tidakmelekit #tidakberminyak

KULIT SIHAT & GLOWING DENGAN TRUAURA Kak Mieza memang highly recommended TruAura ni pada yang suka pergi travel, buat outdoor activities & kerja yang terdedah dengan cahaya matahari. TruAura bukan je untuk cerahkan kulit, jadikan kulit lebih lembap & glowing tapi boleh protect skin dari sinaran uva & uvb yang mana bertindak sebagai oral sunblock. Lepas ni dah tak perlu risau dah bila terdedah dengan cahaya matahari lama2 once dah consume TruAura. 1 biji sehari wajah berseri , tak kusam lagi walaupun terkena sinaran matahari #truaurabybeautycode #supplements #oralsunblock #glowingskin #cerahsatubadan #pudarkanjeragat #nakcantik #cantiksebelumraya #modelmuslimahmalaysia #ajimaura #whitening #kelulusankkm #produkkecantikan #produkmalaysia #cyrstaltomato #sayajualonline #beautycodemdpenang #artismalaysia #muamalaysia #wajahglowing #wajahkekasih

Jangan lupa calit dulu krim kunyit ye sis.Esok pagi skin nampak bersih je๐Ÿ˜˜ #nightcream #kecutkanjerawat #pudarkanjeragat

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Ini adalah the last black mask sheet since my last purchase... Sangat2 suka pakai BSM ni.... Nak tahu hasil lepas pakai BSM ni boleh slide last picture ok๐Ÿ˜‰ Kenapa saya suka pakai BSM ni? ๐ŸŒนKulit nampak lebih cerah dan sekata ๐ŸŒนWajah nampak lift up dr sblmnya ๐ŸŒนJerawat sy mengecut ye... Ini sebenar2 kejadian... Saya sendiri terkejut bila bhn keesokannya jerawat kecut ๐Ÿ˜ ๐ŸŒนParut jerawat pudar Kesan2 di atas ni mmg sy alami sendiri lepas pakai BSM ni... Mmg xrugi miliki BSM ni ๐Ÿค— Nak tahu lebih lanjut, I'm happy to help ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jgn lupa save no sy ni OK ๐Ÿ‘‡๐Ÿป 019-334 5846 Lots of ๐Ÿ’– Hafizah Diyana Sr Ind Beauty Consultant #blackmasksheet #lumivie #twinklebee #pudarkanjeragat #kulitcerahsekata #beautyconsultant #ilovemarykay #marykayway #marykaymalaysia

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga digilai para wanita kerana tekstur minyaknya yang lightweight and non-greasy formula. . Jika dibandingkan dengan beberapa jenama face oil yang lain. Face oil yang lain dikatakan agak pekat dan masih melekit di telapak tangan tetapi tidak pada minyak boonga. . Minyak boonga senang diamalkan dan cepat meresap kerana ia diformulasikan dari bahan-bahan premium yang di import dari OSAKA seperti beberapa bahan-bahan ini. . Contohnya, sunflower oil yang kaya dengan vit E dan bertindak sebagai penghalang kulit dan mengunci kelembapan. . Manakala, sweet almond oil pula bertindak untuk melembapkan kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus di wajah. . Anda yang mengalami masalah kulit berjerawat pula digalakkan mencuba kerana ia juga mengandungi tea tree oil yang bertindak sebagai anti-bakteria dan anti-radang. Ia mampu menghindari bakteria penyebab jerawat dan mengecilkan saiz jerawat. . Sejujurnya, minyak boonga terlalu banyak manfaat dan yang pasti minyak boonga mempunyai sijil HALAL, LAB TEST dan KKM. โค๏ธ . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

#tneeqtestimoni Ada yang belum dapatkan T'Neeq. Jom dapatkan sekarang โค๏ธ . Dah ramai pengguna share postitif feedback selepas amalkan T'Neeq. . . Nak survey @ Nak tanya, boleh wassap Ema terus ya +6017.675.6778 . .* Harga sebotol Rm 229 (50tablet) .* Bayar guna Credit Card pon boleh .* Free Postage seluruh Malaysia, Brunei, Singapore dan Indonesia ok! . . @rinetwork.my #rinetworkagent #rinetworkbydatorizalman #rinetworkmarketing #rinetworkkualalumpur #rinetworkselangor #rinetworkkedah #rinetworkperlis #rinetworkpenang #rinetworkperak #rinetworkpahang #rinetworkjohor #rinetworkmelaka #rinetworksabah #rinetworksarawak #rinetworkbrunei #rinetworksingapore #rinetworkindonesia #rinetworkputrajaya #rinetworkcyberjaya #rinetworklangkawi

Nafura Alpine Snow White Serum, RM80 (35ml) Serum berkuasa ini menyerap ke dalam kulit dan terus memancar dan mencerahkan wajah yang kusam dan keletihan. Formula pelembapan dari Korea memperbaiki tekstur kulit yang menjadikan kulit lembut dan bersinar. Ia juga diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Ladyโ€™s Mantle. Ia disyorkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Bebas dari paraben, silikon, minyak mineral, sulfat dan benzophenone serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan. Jom grab skrg uols, ada promosi ๐Ÿ˜Š . Harga promo: RM80 . .๐Ÿ’ŒPostage: RM9(sm) rm13(ss) . ๐Ÿš˜COD : First 10km- RM5 , subsequence RM1/km . ๐Ÿš˜COD: SHAH ALAM- SUBANG JAYA - BUKIT JELUTONG- TTDI- GLENMARIE-NEAREST AREA. . ๐Ÿ’ŒPOSTAGE: EVERYDAY . ๐Ÿ‘ซSELF PICK UP AVAILABLE . ๐Ÿ’ŽSEKSYEN 2 (weekdays 6pm onwards) ๐Ÿ’Ž EMPIRE SHOPPING GALLERY (weekdays 8am-6pm) . #alpinesnowwhite #nafurashahalam #nafuraseksyen22 #nafurabukitjelutong #nafuraagentshahalam #alpinesnowwhite #alpinesnowwhiteshahalam #codshahalam #pudarkanjeragat #honeybeefacemist #honeybeetoner #skincarekorea #nafura #nafuraagent #pudarkanjerawat

Nafura Alpine Snow White Serum, RM80 (35ml) Serum berkuasa ini menyerap ke dalam kulit dan terus memancar dan mencerahkan wajah yang kusam dan keletihan. Formula pelembapan dari Korea memperbaiki tekstur kulit yang menjadikan kulit lembut dan bersinar. Ia juga diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Ladyโ€™s Mantle. Ia disyorkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Bebas dari paraben, silikon, minyak mineral, sulfat dan benzophenone serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan. Jom grab skrg uols, ada promosi ๐Ÿ˜Š . Harga promo: RM80 . .๐Ÿ’ŒPostage: RM9(sm) rm13(ss) . ๐Ÿš˜COD : First 10km- RM5 , subsequence RM1/km . ๐Ÿš˜COD: SHAH ALAM- SUBANG JAYA - BUKIT JELUTONG- TTDI- GLENMARIE-NEAREST AREA. . ๐Ÿ’ŒPOSTAGE: EVERYDAY . ๐Ÿ‘ซSELF PICK UP AVAILABLE . ๐Ÿ’ŽSEKSYEN 2 (weekdays 6pm onwards) ๐Ÿ’Ž EMPIRE SHOPPING GALLERY (weekdays 8am-6pm) . #alpinesnowwhite #nafurashahalam #nafuraseksyen22 #nafurabukitjelutong #nafuraagentshahalam #alpinesnowwhite #alpinesnowwhiteshahalam #codshahalam #pudarkanjeragat #honeybeefacemist #honeybeetoner #skincarekorea #nafura #nafuraagent #pudarkanjerawat

Nafura Alpine Snow White Serum, RM80 (35ml) Serum berkuasa ini menyerap ke dalam kulit dan terus memancar dan mencerahkan wajah yang kusam dan keletihan. Formula pelembapan dari Korea memperbaiki tekstur kulit yang menjadikan kulit lembut dan bersinar. Ia juga diperkaya dengan 7 ekstrak tumbuhan Alpine yang mesra kulit; Mallow, Peppermint, Primrose, Yarrow, Speedwell Herb, Mint Balm dan Ladyโ€™s Mantle. Ia disyorkan untuk kegunaan semua jenis kulit. Bebas dari paraben, silikon, minyak mineral, sulfat dan benzophenone serta ia bebas dari ujian ke atas haiwan. Jom grab skrg uols, ada promosi ๐Ÿ˜Š . Harga promo: RM80 . .๐Ÿ’ŒPostage: RM9(sm) rm13(ss) . ๐Ÿš˜COD : First 10km- RM5 , subsequence RM1/km . ๐Ÿš˜COD: SHAH ALAM- SUBANG JAYA - BUKIT JELUTONG- TTDI- GLENMARIE-NEAREST AREA. . ๐Ÿ’ŒPOSTAGE: EVERYDAY . ๐Ÿ‘ซSELF PICK UP AVAILABLE . ๐Ÿ’ŽSEKSYEN 2 (weekdays 6pm onwards) ๐Ÿ’Ž EMPIRE SHOPPING GALLERY (weekdays 8am-6pm) . #alpinesnowwhite #nafurashahalam #nafuraseksyen22 #nafurabukitjelutong #nafuraagentshahalam #alpinesnowwhite #alpinesnowwhiteshahalam #codshahalam #pudarkanjeragat #honeybeefacemist #honeybeetoner #skincarekorea #nafura #nafuraagent #pudarkanjerawat

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Kulit kering dapat ditewaskann dengan titik jer minyak boonga ni pagi dan malam.๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) . ๐ŸŒน Merawat kulit kusam . ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat . ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) . ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) . ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: . ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah .๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Jangan lupa uols titik minyak boonga kat kulit kering uols. Baru lah kulit sihat, lembap dan ching ching gitewww. ๐Ÿ’ƒ Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Sale JIMAT KAW2 sampai esok sahaja ya! 30 Sept 2019 ๐Ÿ˜ญ Jom cepat dapatkan sekarang kalau nak JIMAT KAN DUIT DALAM POKET AWAK TU ๐Ÿ˜˜ Yang dah grab tu memang BIJAK BIJAK BIJAK. Siapa lagi nak jadi bijak? Mai ketuk pintu hati ai cepat. Hehe.. โค #serum #vitamincseries #highinvitaminc #parut #scartreatment #pudarkanjeragat #jeragat #promo #sale #pigmentation #sunburn #sunprotectionfactor #spf30 #moisturiserwithspf30 #ipoh #shahalam #klia #kualalumpur #malaysia #largepores #poribesar #kulitsihat #kulitkusam

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Sekarang ramai yang ada masalah kulit kering kan. Lebih lebih lagi masalah kulit kering. Cuaca sekarang pun tak menentu. Macam mana nak atasi masalah kulit kering dengan Minyak Boonga ni? . Ambil 2-3 titis dan letakkan pada tapak tangan. Kemudian gosok dan sapu pada wajah. Kemudian urut sedikit secara circular motion (gerakan membulat) supaya lebih senang dan menyerap masuk ke dalam kulit muka anda. . Untuk uolls yang berkulit kering seeloknya gunalah 3 kali sehari iaitu pagi, petang dan malam. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Uolls yang belum cuba Minyak Boonga tersangatlah rugi guysss. Dengan kandungan yang bagus dan merawat kulit supaya lebih sihat dan gebu gittew. . Kulit muka macam mana sekalipun boleh pakai Minyak Boonga ni tau. Jom sihatkan kulit uolls dengan Minyak Boonga. Harga yang sangat berpatutan uollsss! Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Minyak boonga? Apa tu? Untuk apa? Kelebihan minyak boonga? Apa isi kandungan untuk proses buat minyak boonga tu? Jenis kulit macam mana yang sesuai bila pakai minyak boonga ni? Macam macam persoalan kan. Okey secara ringkasnya, minyak boonga adalah minyak yang oil blend. Iaitu gabungan jenis minyak premium yang mampu membuatkan kulit lagi wowwww, pendek kata minyak boonga ni sangat sangat penting, more nutrisi untuk kulit selain daripada essence, toner, serum dan sebagainya. Antara khasiat dan kebaikan #minyakboonga ni adalah: ๐ŸŒน Mencegah penuaan (Anti-aging) ๐ŸŒน Merawat kulit kusam ๐ŸŒน Mengecutkan jerawat ๐ŸŒน Melembutkan dan melembapkan kulit muka (pakai semalaman, bangun pagi kulit rasa sangat lembut dan lembap) ๐ŸŒน Tidak berminyak (nama je minyak tapi minyak boonga ni langsung tak berminyak tau) ๐ŸŒน Paling best minyak boonga ni ada effect calming dan sangat wangi macam bau bunga ros tu. Tersangat MULTIPURPOSE. Tak terkira kelebihannya tau! Banyak nutrisi, dapat menjadikan kulit lagi lembap. Malah kandungan hebat seperti Tea tree oil, Grape seed oil dan jugak Rosebud. Lagi satu, apa yang best sangat minyak boonga ni, jenis kulit kering dan kulit berminyak pon boleh pakai dan try. Jangan risau okay. Nama je minyak tapi tak berminyak langsung. Pakai tu terus resap ke dalam kulit. #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #kulitchingching #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #minyakboongamachang #codmachang

Pagi #rilovers .. . Well my darling, next posting sis Ema akan share about #tneeqfeedback from #tneeqconsumer okey ! . STAY TUNED ๐Ÿ™ guys ! . Untuk tidak terlepas pandang, Jom Follow Ema : . @rinetwork.ribeauty . . . #tneeq #rinetworkmy #tneeqsupplement #rinetworkbydatorizalman #rinetworkkualalumpur #rinetworkselangor #tneeqsemenyih #tneeqkajang