#pudarkanparut

8,749 posts tagged with #pudarkanparut

Photos and Videos about #pudarkanparut

#jumeascargel dapat memudarkan parut seawal 7 hari - 27 hari depend pada parut yang korang ada . Kalau parut yang baru & nipis, 7 hari akan nampak kesan . Kalau parut lama & tebal , mungkin makan masa sedikit ๐Ÿ˜ . . Tapi tk apa asalkan korang pakai setiap hari , 2 kali sehari pada parut korang untuk dapat kesan yang maksimum โค๏ธ . . Kenapa Jumea ? Bukan produk lain? Pertama sebab Jumea mempunyai bahan extract bawang dan extract chamomile . Dua bahan ni dapat membantu untuk pudarkan parut korang tau! Tapi kenapa ? Sebab kedua dua bahan ini tinggi dengan Vitamin E ๐Ÿ”ฌ๐Ÿ˜˜ . Apa lagi yang korang nak tahu tentang #jumeascargel ? Korang boleh DM maira ya . Atau comment dekat bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

BBC memang untuk kecantikan kulit dari dalam. Kulit kering, kulit gelap, kulit gatal, kulit sensitif, kulit kendur dan kulit kusam. . Bahagian mana? Seluruh badan. Tak perlu inject cukup dengan amalkan makan sebiji sehari tablet khasiat delima dan susu kambing ni โค . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal #kelantan

Loose item fly to Jeli esok. Tak semestinya beli dengan harga ratus. Serendah RM28 sahaja skin awak boleh pulih dan jelita. @qairabeauty.karisma payung free gift sekali ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

BEAUTY BOOSTER CANDY (BBC) . Fungsi : โค Supplement pencerahan kulit keseluruhan badan โค Mencantik dan melembapkan kulit โค Membekalkan tenaga berpanjangan โค Aset anjal & montok โค Menguatkan tulang โค Merawat kulit gatal dan sensitive . Fungsi tambahan : โค Boleh diamalkan oleh ibu hamil - menaikkan HB โค Boleh diamalkan oleh ibu menyusu - Milk booster . Harga :- RM80 ( Free postage & Free gift) . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Kerna setia dengan Richserum #karismacosmetic. Ni makan dia! Awat skin jadi cerah lembap glowing ni ๐Ÿ˜ . Tilik dari dekat liang pori besar pun mengecil. Cantik je. Rugi tak try. Confirm berkesan. Bertambah muda โค . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Kalau tak cuba takkan percaya. Kulit bersih, licin dan jelita ni asbab guna produk #karismacosmetic je. Skincare, Richserum dan KGF Foundation. Semuanya memulihkan. . Dah cuba salah satu? Suka tengok senyuman happy awak bila skin breakout jadi cantik ni ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

RICHSERUM DOUBLE APPLE STEMCELL ๐ŸŽ . Fungsi : ๐Ÿ’™ Mengecilkan liang pori ๐Ÿ’™ Memudarkan parut dalam dan nipis ๐Ÿ’™ Meratakan tekstur kulit ๐Ÿ’™ Mencerahkan kulit ๐Ÿ’™ Melembapkan kulit ๐Ÿ’™ Awet muda . Bahan : Apple Stemcell & Vitamin C . Harga :- RM100 (Free postage & Free gift) . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER ๐Ÿ› . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali ๐Ÿ˜ . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii ๐Ÿคฃ COMMENT DM kalau nak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

#jumeascargel dapat memudarkan parut seawal 7 hari - 27 hari depend pada parut yang korang ada . Kalau parut yang baru & nipis, 7 hari akan nampak kesan . Kalau parut lama & tebal , mungkin makan masa sedikit ๐Ÿ˜ . . Tapi tk apa asalkan korang pakai setiap hari , 2 kali sehari pada parut korang untuk dapat kesan yang maksimum โค๏ธ . . Kenapa Jumea ? Bukan produk lain? Pertama sebab Jumea mempunyai bahan extract bawang dan extract chamomile . Dua bahan ni dapat membantu untuk pudarkan parut korang tau! Tapi kenapa ? Sebab kedua dua bahan ini tinggi dengan Vitamin E ๐Ÿ”ฌ๐Ÿ˜˜ . Apa lagi yang korang nak tahu tentang #jumeascargel ? Korang boleh DM maira ya . Atau comment dekat bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

โ€œHIGH QUALITY PRODUCTโ€ โœจ AFTER 1 WEEK . Alhamdulillah customer cakap #jumeascargel ni high quality product ๐Ÿ˜ mampu pudarkan parut sis ni. Suka dia tau , siap send gambar before & after ๐Ÿ˜† . Made in Malaysia tapi worlwide shipping okay. Customer dari Brunei, Indonesia , Singapore , Egypt dah pun beli tau ๐Ÿ’‹ jom dapatkan product pudarkan parut Jumea Scar Gel . Kalau tk ada dalam drugstore , tk semestinya product tu tk bagus tau! Belum cuba belum tahu ๐Ÿ˜‹

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER ๐Ÿ› FREE POSTAGE + FREE GIFT ๐Ÿ”ฅ๐Ÿฅฐ . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali ๐Ÿ˜ . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii๐Ÿ˜ COMMENT DM kalau nak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Happy weekend gais โ˜˜๏ธ dah minum air kosong yang cukup belum? . Lagi lagi hujung minggu ni mesti la ke sana sini cari makan minuman sedap kan kan? Takpa tapi air kosong jangan lupa okay? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿป

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

"6 MANFAAT MINYAK BOONGA." . Ada tak yang mengalami masalah muka? Seperti kulit berjerawat, kulit kering dan kulit berminyak? . Tapi kini jangan risau! Jangan susah hati sebab uollsss boleh cuba minyak boonga. Tau tak apa fungsi terbaik minyak boonga yang uollss boleh dapat? Check it out! . 1) Kaya dengan vitamin A, C dan E. 2) Memiliki kandungan antioksidan yang mampu mencerahkan kulit. 3) Menyamarkan garis-garis halus wajah. 4) Meratakan warna kulit. 5) Mengurangi hiper-pigmentasi 6) Melembapkan kulit. . Awak yang mempunyai kulit yang sangat kering, awak digalakkan guna minyak boonga bersama pelembap supaya minyak boonga akan bekerja ke atas kulit dengan lebih cepat dan berkesan. . Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Alhamdulillah jumea customer dah sampai ๐Ÿ˜ anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . . . Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak โฃ๏ธโฃ๏ธโœˆ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’– . Cepat cepat click link di bio sekarang ๐Ÿ˜˜ . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

AMARAN!! Untuk sesiapa yang mempunyai masalah parut dan lekuk jerawat lama sahaja. Sila ambil perhatian!!๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Kami rawat mengikut kaedah bertauliah dan nasihat pakar. Insya Allah, selepas rawatan sekurang2 nya 50 peratus perubahan. Janji istikamah. Kulit kita berbeza2.๐ŸŒธ "Alhamdulillah saya jumpa Dr Medispa & Wellness, saya nak kahwin boleh la rawat bekas parut kawah saya" - kata salah seorang customer kami ๐Ÿ˜ Promosi OKTOBER 2019 ๐Ÿ˜Ž 2x sesi Dermapen untuk RM400 SAHAJA?? Gilakan terlajak murahh ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tekan link ini untuk tengok menu rawatan di DR MEDISPA & WELLNESS http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan http://bit.ly/JomTengokMenuRawatan atau Tekan sini untuk buat temujanji di DR MEDISPA & WELLNESS ๐Ÿ˜ http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness http://bit.ly/SayaNakTempahTemujanjiDrMedispaWellness Rakan anda, DR MEDISPA & WELLNESS ๐ŸŒธ #parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor #drmedispaandwellness

BESTNYA.. BUKAN BREAST CREAM SEMATA-MATA ๐Ÿ‘๐Ÿ’ƒ . Fungsi utama PINKLADY HAPPY CREAM adalah menegangkan, membulatkan, mencantikkan serta membesarkan aset anda secara selamat Uols boleh apply dekat bahagian kulit bermasalah seperti selulit, stretch mark, bekas parut & tona kulit yang tak sekata PINKLADY HAPPY CREAM ni ada kelulusan KKM. Jangan risau, bahanยฒ yang terkandung adalah selamat untuk bayi & juga suami ๐Ÿ˜ . Saiz besar 200ML tau. Kalau breast cream biasa cuma dapat cinonet je kannn Memang sangat berbaloi la. Jom whatsapp untuk lebih info . ๐Ÿ“ฒ 0167917269 ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜˜ . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #happycream #dropshippinkladywanted #agentpinkladywanted #produkpayudara #dropshippinklady #resepi_ala_kampung #dropshipwanted #agentwanted #breastcreammalaysia #pudarkanparut #pinkladyhappycream #fattzura #kedaibabyonline #sayajual #teampinklady #produkviral2019 #milkboostermalaysia #breastcreammalaysia #cikguseo #produkviral #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless #ighopmalaysia #bazaarpaknil #asetmantap #breastpumpmalaysia

BESTNYA.. BUKAN BREAST CREAM SEMATA-MATA ๐Ÿ‘๐Ÿ’ƒ . Fungsi utama PINKLADY HAPPY CREAM adalah menegangkan, membulatkan, mencantikkan serta membesarkan aset anda secara selamat Uols boleh apply dekat bahagian kulit bermasalah seperti selulit, stretch mark, bekas parut & tona kulit yang tak sekata PINKLADY HAPPY CREAM ni ada kelulusan KKM. Jangan risau, bahanยฒ yang terkandung adalah selamat untuk bayi & juga suami ๐Ÿ˜ . Saiz besar 200ML tau. Kalau breast cream biasa cuma dapat cinonet je kannn Memang sangat berbaloi la. Jom whatsapp untuk lebih info . ๐Ÿ“ฒ 0167917269 ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜˜ . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #happycream #dropshippinkladywanted #agentpinkladywanted #produkpayudara #dropshippinklady #resepi_ala_kampung #dropshipwanted #agentwanted #breastcreammalaysia #pudarkanparut #pinkladyhappycream #fattzura #kedaibabyonline #sayajual #teampinklady #produkviral2019 #milkboostermalaysia #breastcreammalaysia #cikguseo #produkviral #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless #ighopmalaysia #bazaarpaknil #asetmantap #breastpumpmalaysia

BESTNYA.. BUKAN BREAST CREAM SEMATA-MATA ๐Ÿ‘๐Ÿ’ƒ . Fungsi utama PINKLADY HAPPY CREAM adalah menegangkan, membulatkan, mencantikkan serta membesarkan aset anda secara selamat Uols boleh apply dekat bahagian kulit bermasalah seperti selulit, stretch mark, bekas parut & tona kulit yang tak sekata PINKLADY HAPPY CREAM ni ada kelulusan KKM. Jangan risau, bahanยฒ yang terkandung adalah selamat untuk bayi & juga suami ๐Ÿ˜ . Saiz besar 200ML tau. Kalau breast cream biasa cuma dapat cinonet je kannn Memang sangat berbaloi la. Jom whatsapp untuk lebih info . ๐Ÿ“ฒ 0167917269 ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜˜ . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #happycream #dropshippinkladywanted #agentpinkladywanted #produkpayudara #dropshippinklady #resepi_ala_kampung #dropshipwanted #agentwanted #breastcreammalaysia #pudarkanparut #pinkladyhappycream #fattzura #kedaibabyonline #sayajual #teampinklady #produkviral2019 #milkboostermalaysia #breastcreammalaysia #cikguseo #produkviral #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless #ighopmalaysia #bazaarpaknil #asetmantap #breastpumpmalaysia

Baru pakai satu tube dah nampak perubahan . Cuba bayangkan kalau customer ni pakai berterusan sampai 3 tube ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ wow wowww! . . Alhamdulillah dapat lagi feedback dr customer tanpa kita mintak tau. Bila customer happy automatik mereka akan share feedback yang mcm ni๐Ÿ˜ . Rugi siapa tak cuba #jumeascargel . Korang tak kan jumpa dekat mana mana store atau farmasi tau. Sbb kita jual online shj. Apa apa pun DM atau click je link di bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER ๐Ÿ› . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali ๐Ÿ˜ . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii ๐Ÿคฃ COMMENT DM kalau nak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan. Vitamin E adalah antioksidan dan ia penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Vitamin E juga membantu mengekalkan sistem imun yang kuat di mana kajian menunjukkan bahawa Vitamin E meningkatkan fungsi imun dikalangan orang-orang tua.1* Rujukan: 1. Meydani, SN, Meydani M, Blumberg JB, et.al. Vitamin E supplementation and in vivo immune response in healthy elderly subjects: a randomized control trial, Journal of the American Medical Association 1997; 277:1380-1386.

Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan. Vitamin E adalah antioksidan dan ia penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Vitamin E juga membantu mengekalkan sistem imun yang kuat di mana kajian menunjukkan bahawa Vitamin E meningkatkan fungsi imun dikalangan orang-orang tua.1* Rujukan: 1. Meydani, SN, Meydani M, Blumberg JB, et.al. Vitamin E supplementation and in vivo immune response in healthy elderly subjects: a randomized control trial, Journal of the American Medical Association 1997; 277:1380-1386. #vitamine #vitamine #vitaminc #vitamin #vitamins #vitamineshaklee #energizingsoyproteinshaklee #melembabkankulit #ysuku #kulitlembab #moisturizer #moisturizingskin #parutpudar #pudarkanparut #blemishes #clearskin #healthyskin #emotionalhealing #immunefunction #supplementation #kulitkering #tipskulit #skin

BESTNYA.. BUKAN BREAST CREAM SEMATA-MATA ๐Ÿ‘๐Ÿ’ƒ . Fungsi utama PINKLADY HAPPY CREAM adalah menegangkan, membulatkan, mencantikkan serta membesarkan aset anda secara selamat Uols boleh apply dekat bahagian kulit bermasalah seperti selulit, stretch mark, bekas parut & tona kulit yang tak sekata PINKLADY HAPPY CREAM ni ada kelulusan KKM. Jangan risau, bahanยฒ yang terkandung adalah selamat untuk bayi & juga suami ๐Ÿ˜ . Saiz besar 200ML tau. Kalau breast cream biasa cuma dapat cinonet je kannn Memang sangat berbaloi la. Jom whatsapp untuk lebih info . ๐Ÿ“ฒ 0167917269 ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO ๐Ÿ˜˜ . #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #happycream #dropshippinkladywanted #agentpinkladywanted #produkpayudara #dropshippinklady #resepi_ala_kampung #dropshipwanted #agentwanted #breastcreammalaysia #pudarkanparut #pinkladyhappycream #fattzura #kedaibabyonline #sayajual #teampinklady #produkviral2019 #milkboostermalaysia #breastcreammalaysia #cikguseo #produkviral #pinggangramping #kulitputih #payudarabesar #kulitflawless #ighopmalaysia #bazaarpaknil #asetmantap #breastpumpmalaysia

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER ๐Ÿ› . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali ๐Ÿ˜ . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii ๐Ÿคฃ COMMENT DM kalau nak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

[#coming SOON] . Hijau bukan sebarang hijau tau uolsss.. banyak manfaat utk seisi keluarga hanya dengan satu sabun saja.. . so, SIAPA DAH READY untuk NEW LOOK, UPGRADED FORMULA dan keberkesanan yang MAKSIMA?? stay tuned with us okayhhh.. <3 #adminsafeeyarichteam #nurraysapenang #nurraysabeauty #nurraysa #collagensoap #marulaoil #sabunhijau #rawateczema #rawatkulit #rawatjerawat #pudarkanparut

If beli dengan Stokis/Agent yang sah pastinya berkesan. . Pakai konsisten ikut aturan. InsyaAllah segala masalah kulit jadi pulih. Walaupun guna Set Trial. Belian hari ni dapat free gift dan free shipping. . Pastikan awak pilih skincare terbaik dan tak perlu membazir bertukar - tukar brand lagi ok ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Sedap mata memandang dengan #karismacosmetic. Tak perlu berselindung dengan makeup lagi. Tak perlu tunggu result bertahun - tahun. . Yakin dan konsisten โค . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Feedback from whitefluffy customer. Wowww sangat kan effect pada sis ni ๐Ÿฅฐ . Honestly kkruby sendiri dah pakai dan hari2 rasa nak pakai. I loike bau cleanser ni. Dan ku rasa kulit wajah moist semacam je. Adududu suka suka โค๏ธ . Korang tak payah fikir panjang lagi, this one cleanser is the best sangat. Really!! . Jom cuba berjemaah. ๐Ÿ˜‹ . . #whitefluffy #whitefluffyjannanick #whitefluffybyjannanick #gebu #kulitcerahgebu #pencucimukaorganik #whitefluffysemenyih #jannanicker #nakkulitbersih #pencerahkulitwajah #pudarkanparut #cleansersusukambing #maskmalaysia #hilangkanjerawat #pencucimukamalaysia #kulitberminyakdanberjerawat #putihkankulit

SET TRIAL 2 (PENCERAHAN) . Ada 5 item : โค Sabun Delima โค Night Cream โค Day Cream . Khasiat :- Ekstrak delima, kunyit, ginseng, vitamin c . Harga :- RM78 (Free Postage + Free Gift) . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Item pencerahan kulit #karismacosmetic sold to Dr Ijah dari Kota Bharu. Alhamdulillah bukan calang - calang customer @qairabeauty.karisma ni. Kebanyakan item KC semua dia dah cuba. . Resultnya pasti tak mengecewakan. Always ada positive feedback. Saya pun pengguna setia 3 item ni. Bukan sahaja wajah cerah, part lain pun nak juga sedap dipandang ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Feedback from whitefluffy customer. Wowww sangat kan effect pada sis ni ๐Ÿฅฐ . Honestly kkruby sendiri dah pakai dan hari2 rasa nak pakai. I loike bau cleanser ni. Dan ku rasa kulit wajah moist semacam je. Adududu suka suka โค๏ธ . Korang tak payah fikir panjang lagi, this one cleanser is the best sangat. Really!! . Jom cuba berjemaah. ๐Ÿ˜‹ . . #whitefluffy #whitefluffyjannanick #whitefluffybyjannanick #gebu #nakkulitbersih #pencerahkulitwajah #pudarkanparut #cleansersusukambing #maskmalaysia #hilangkanjerawat #pencucimukamalaysia #kulitberminyakdanberjerawat #putihkankulit

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER ๐Ÿ› . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali ๐Ÿ˜ . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii ๐Ÿคฃ COMMENT DM kalau nak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Feedback from whitefluffy customer. Wowww sangat kan effect pada sis ni ๐Ÿฅฐ . Honestly kkruby sendiri dah pakai dan hari2 rasa nak pakai. I loike bau cleanser ni. Dan ku rasa kulit wajah moist semacam je. Adududu suka suka โค๏ธ . Korang tak payah fikir panjang lagi, this one cleanser is the best sangat. Really!! . Jom cuba berjemaah. ๐Ÿ˜‹ . . #nakkulitbersih #pencerahkulitwajah #pudarkanparut #cleansersusukambing #maskmalaysia #hilangkanjerawat #pencucimukamalaysia #kulitberminyakdanberjerawat #putihkankulit

Haa sape pakai jumea dekat parut jerawat ni sampai muncung muncung mulutnya . Baik ngaku!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคช . Best kan pakai jumea๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– confident je rasa bila parut dah pudar. Hehe . Tk cuba rugi sangat tau. Sampai bila nak tinggal parut dekat muka kalau jumea adoo๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

FREE GIFT SPECIAL OCTOBER ๐Ÿ› . Untung nya kan yang beli untuk bulan October ni, kita akan bg free gift yang comel ni. Siapa nak repeat order ? Jom join sekali ๐Ÿ˜ . Kalau nk jimat lagi, beli dengan harga COMBO . Super jimat weiii ๐Ÿคฃ COMMENT DM kalau nak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Ramaiii yang tanya selamat ke untuk digunakan ..tk bahaya ke..takut ada kesan sampingan ๐Ÿ˜… . Actually kita dh ada kkm untuk #jumeascargel ni so korang tk perlu risau okay ๐Ÿ˜ and lagi satu , jumea ni bukan produk makan , tk perlu consume or apa . Just sapu je ! ๐Ÿ˜‰ . Easy. Selamat ๐Ÿ’–๐Ÿ’– nak cuba dengan harga promosi? Click link pada bio okay๐Ÿ˜˜ . @jumea.jb . . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #jumeajb

Argan Oil pun boleh pudarkan parut pada kulit wajah๐Ÿ˜ƒ kenelah belai muka tuu selalu, hasilnya parut2 pun pudar dan menghilang... bersih kulit muka kita pun gembira kannn๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #arganoil #testimoniarganoil #pudarkanparut #minyakargan #testimoniminyakargan #nakkulitsihat #nakkulitcantik #masalahkulitwajah #masalahkulit

#jumeascargel dapat memudarkan parut seawal 7 hari - 27 hari depend pada parut yang korang ada . Kalau parut yang baru & nipis, 7 hari akan nampak kesan . Kalau parut lama & tebal , mungkin makan masa sedikit ๐Ÿ˜ . . Tapi tk apa asalkan korang pakai setiap hari , 2 kali sehari pada parut korang untuk dapat kesan yang maksimum โค๏ธ . . Kenapa Jumea ? Bukan produk lain? Pertama sebab Jumea mempunyai bahan extract bawang dan extract chamomile . Dua bahan ni dapat membantu untuk pudarkan parut korang tau! Tapi kenapa ? Sebab kedua dua bahan ini tinggi dengan Vitamin E ๐Ÿ”ฌ๐Ÿ˜˜ . Apa lagi yang korang nak tahu tentang #jumeascargel ? Korang boleh DM rose ya . Atau comment dekat bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Hey guyss! Dah try ke face oil minyak boonga? . Masih ramai lagi yang tertukar face oil dengan serum rupanya. Ini bukan serum gais, ini face oil. Ia dari oil-based sahaja. . But don't worry, ia langsung tidak menjadikan kulit semakin berminyak tapi more to moist and glowing. Jomla try guyss, harganya yang sangat mampu milik. Tak mahal mana pun aihh. Tekan link di bio atau whatsapp ๐Ÿ‘‡ 0139105110 0139105110 0139105110 #minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokismachang #codmachang #codkelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Nak hilang parut kena lah usaha cari produk apa yg anda yakinโœจ๐Ÿ˜ƒ .๐Ÿ’ช Nak cuba produk mesti kena keluar duit . Tapi ramai yg sanggup beli produk yg tak berkualiti di sebab kan murah. ๐Ÿ˜Œ. Tapi hasil nya sikit pun tak nampak . Parut tak hilang dan kulit jadi gatal bila pakai. . Buat lah pilihan yg bijak โœจ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘, cari la produk yg dah di sah kan selamat tiada bahan merbaya . . Contohnya jumea antara salah satu ubat parut yg telah di luluskan oleh ( KKM MALAYSIA ) โ˜‘๏ธbahawa JUMEA SCARGEL selamat di gunakan . . lebih2 lagi jumea ni sangat sesuai kepada orang2 yg ada masalah kulit sensitif.๐Ÿ’ž ๐Ÿ˜ . Yang dh pakai jumea , semua bg feedback positif. Sampai ada yang repeat order brkali kali. Nak cepat hilang, kena konsisten! Kalau pakai dua tiga hari dah harapkan hilang, pergi pakai clorox pls! ๐Ÿ˜‚ . Nak promotion? CLICK LINK AT MY BIO NOW atau komen je โ€œPMโ€ ๐Ÿค—๐Ÿค—โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

JOJOBA OIL Minyak jojoba adalah bahan botani yang sangat mirip kepada minyak (sebum) yang badan kita hasilkan. Ia tidak akan menyumbatkan liang pori dan mengurangkan masalah breakout dan acne teruk. Jojoba oil bertindak meransang penyembuhan luka. Fungsi ini berkait dengan kepekatan vitamin E semulajadi yang terdapat dalam jojoba oil. Kehadiran vitamin E semulajadi juga memberikan minyak ini fungsi antioksida dan membantu memudarkan parut. #jojobaoil #antioxidant #antioksida #vitamine #pudarkanparut #parut #breakout #acne #natural #produkmuslim #bmf #halal

"Tanpa secalit gincu mahupun bedak, kulit sihat bersih dan asli dengan #karismacosmetic. Tiada lagi jerawat dan kusam". . -Nor Hasmida- Pengguna KC . *Belian Set Sparkle atau Set Trial hari ni Free Beauty Blender Sponge โค . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

SET TRIAL 1 (RAWATAN) . Ada 5 item : โค Sabun Delima โค Night Cream โค Beauty Treatment Cream . Khasiat :- Ekstrak delima, kunyit, ginseng, sarang burung, aloevera. . Harga :- RM76 (Free Postage + Free Gift) . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Foundation salji 5 in 1 Selain mencantikkan kulit dia juga mampu merawat, jerawat, jeragat , kulit berminyak dan kulit kusam. Nak glowing sepanjang hari sambil merawat kulit.harus try fd salji ni. Nak oder tekan link di BIO. #kireinatreatmentfoundation #kireinajohor #kireinateamhasma #kireinacosmetics #kulitcantik #kulittanpacela #hilangkanparut #pudarkanparut

Foundation yang u all pakai tu melekat, Bila pakai jer sunburn,tidak full coverage, Sekadar tutup cela jer... Tapi tidak dengan charms, Ada spf melindungi dari sinaran uv, Tidak melekit,anti peloh,merawat juga Tau... Jeragat Jerawat pun boleh hilang... #charmsviral #foundationringan #foundationjenisfullcoverage #foundationcharms #foundationmerawat #foundationbest #tidakcampuk #tidakmelekit #fullcoverage #antipeloh #tidakcampuk #berseri2 #awetmudaa #pudarkanjeragat #pudarkanparut #cun #meletop #wow #terbaikkk

Alhamdulillah sampai begitu skali okay dapat feedback dari customer ๐Ÿ˜ . Dah try ubat parut lain tp jumea jugak yang menjadi . Korang yang ada parut jerawat esp boleh cuba #jumeascargel ni ya . . . Yang dh pakai jumea , semua bg feedback positif. Sampai ada yang repeat order brkali kali. Nak cepat hilang, kena konsisten! Kalau pakai dua tiga hari dah harapkan hilang, pergi pakai clorox pls! ๐Ÿ˜‚ . Nak promotion? CLICK LINK AT MY BIO NOW atau komen je โ€œPMโ€ ๐Ÿค—๐Ÿค—โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah sampai begitu skali okay dapat feedback dari customer ๐Ÿ˜ . Dah try ubat parut lain tp jumea jugak yang menjadi . Korang yang ada parut jerawat esp boleh cuba #jumeascargel ni ya . . . Yang dh pakai jumea , semua bg feedback positif. Sampai ada yang repeat order brkali kali. Nak cepat hilang, kena konsisten! Kalau pakai dua tiga hari dah harapkan hilang, pergi pakai clorox pls! ๐Ÿ˜‚ . Nak promotion? CLICK LINK AT MY BIO NOW atau komen je โ€œPMโ€ ๐Ÿค—๐Ÿค—โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah sampai begitu skali okay dapat feedback dari customer ๐Ÿ˜ . Dah try ubat parut lain tp jumea jugak yang menjadi . Korang yang ada parut jerawat esp boleh cuba #jumeascargel ni ya . . . Yang dh pakai jumea , semua bg feedback positif. Sampai ada yang repeat order brkali kali. Nak cepat hilang, kena konsisten! Kalau pakai dua tiga hari dah harapkan hilang, pergi pakai clorox pls! ๐Ÿ˜‚ . Nak promotion? CLICK LINK AT MY BIO NOW atau komen je โ€œPMโ€ ๐Ÿค—๐Ÿค—โค๏ธโค๏ธโค๏ธ . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

HaNa RaHiM
(@hanaluna121212)

2 Days 15 Hours Ago

PARUT??๐Ÿ™‰๐Ÿ™‰ Korang mesti membencinya, lagi-lagi jika ia di wajah. Bahkan sesetengah orang akan hilang keyakinan diri jika mempunyai parut di wajah. Semestinya parut itu akan mencacatkan penampilan anda biarpun tidak sakit. parut ni kdg akibat luka-luka jerawat, bisul, demam campak, luka kemalangan dan lain-lain lagi faktor yang mgkin kita hadapi. Bila jerawat tumbuh ia juga pasti meninggalkan parut yang kelihatan sangat ketara dan kebiasaannya parut pula memerlukan waktu berbulan-bulan untuk hilang dan pudar. Korang tidak perlu risau, kerana kali ini hana ini hana nak share beberapa teknik mahupun petua yang mujarab dan efektik untuk menghilangkan parut di wajah. Walaupun menghilangkan parut dengan 100% atau sepenuhnya adalah tidak semudah yang difikirkan, namun tips-tips ini mampu sekurang-kurangnya untuk memudarkan parut anda. Jika tips-tips ini dilakukan dengan berterusan dan konsisten, anda pasti akan mengalami kesan yang mujarab dan menakjubkan. Dan yang paling perlu korang guna adalah Bneessence sbb kandungan di dalam #birdnestessencebypna mampu untuk memudarkan parut...100% bahan organik.90% kandungan adalah pati sarang burung walit...testimoni dari mereka sgt mengagumkan hingga menjadikan produk ini viral dan terbukti berkesan.. Jom lakukan perubahan skin kpd skin sihat dgn segera๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ #birdnestessence #birdnestessencebypna #jerawathilang #pudarkanparut #kulitkusam #tonatidaksekata #penuaan #lukakecil #ekzema #jeragathilang #cerahkankulit #whitening #tipskulitcantik

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Alamak ! Ada cara tak nak hilangkan parut parut ni ? Yes ada. Cara yang sanga mudah sahaja. Hanya perlu sapu sapu sahaja. Pakai setiap hari untuk kesan positif. Nak pudarkan masalah parut ? Parut jerawat ? Parut luka ? Parut gatal ? Parut jahit ? Promosi beli 1 percuma 1 unit lagi dan 3 gift lain โ˜บ๏ธ Berbaloi kan ? Free postage sahaja โ˜บ๏ธ Wasap.my/60135216398 #pudarkanparut #parutjerawat #parutluka #parutgatal #parutjahit #parutchickenpox #hilangkanparut #gegarvaganza #astroprima #astroria #astrowarna #dramasangat #telemovie

Orang kata benda baik ni kena share kan? Ni maira share testimoni dari customer jumea . Parut kat muka dah kurang . Pastu pakai kat tangan pun kurang jugak ๐Ÿ˜Š๐Ÿค— alhamdulillah syukurโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . Kalau tak berkesan tkkan customer beli & bagi feedback kan ? Jom try JUMEA ๐Ÿ’‹ . . Orang lain dh tk ada parut , kita punya parut masih lagi melekat. Jom jom cuba ๐Ÿ˜ . @jumea.jb . . #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #jumeajb

Geram je nengok skin orang berjerawat macam ni kan? Rasa nak offer #karismacosmetic sekotak. . Rawat kulit biar sihat dan berkeyakinan. Lepas tu kita selfie puas - puas dengan skin baru yang sangat wow ni. . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Breakout dek produk lain. Pulih dek produk lain. . Skincare #karismacosmetic ni lebih kepada merawat. Dengan khasiat mak nenek dulu - dulu, kunyit dan ginseng. Aloevera dan sarang burung memudarkan parut. Ekstrak delima menyihatkan kulit dari dalam ke luar. . Set Trial pun ada. Mampu milik dan sangat berkesan. . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

SET SPARKLE (JERAGAT) . Ada 5 item : โค Sabun Coconut Oil โค Night Cream โค Beauty Treatment Cream โค Day Cream โค Moisturizer . Khasiat :- Ekstrak coconut oil, kunyit, ginseng, sarang burung, aloevera, vitamin c . Harga :- RM120 (Free Postage + Free Gift) . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal

Aishah kata :- . โœ” Tengah pregnant guna #karismacosmetic dijamin selamat. โœ” Kulit kusam pucat tak bermaya hilang terus. Hasilnya wajah berseri - seri waktu berbadan dua ni. โœ” Jerawat pun tak berani dah nak naik merata. . Pastikan beli dengan Stokis/Agent yang sah sahaja. Ada KKM dan dijamin bukan item lama atau fake. Kesimpulannya KC ni memang 100% selamat untuk siapa sahaja. . ๐Ÿ’ฐ OPEN DROPSHIP ๐Ÿ’ฐ OPEN AGENT ๐Ÿ’ฐ OPEN STOCKIST . Tekan link whatsapp di bawah untuk order ye ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 http://www.wasap.my/+60199327211 . #skincareluluskkm #karisma #karismacosmetichq #skincarekarisma #krimkarisma #karismakosmetik #karismacosmeticmurah #karismabesut #karismacosmeticbesut #karismacosmeticjerteh #skincaremurah #kgraja #besut #jerteh #besutjerteh #daftardropshipkarisma #daftaragentkarisma #daftarstokiskarisma #leaderkarismacosmetic #setsparkle #pudarkanparut #jerawat #stokiskarismacosmetic #karismacosmeticoriginal