#rahsiaawetmuda

5,373 posts tagged with #rahsiaawetmuda

Photos and Videos about #rahsiaawetmuda

RAHSIA nak kulit Awet Muda 10 tahun. Guna je krim syantikkk #ajaib formula #baru 3x ganda lebih pantasssss. #mudah je nak guna, calit kat 3 point nadi. Siap!😁 Wd ni dijamin halal dan selamat, ibu mengandung pon boleh pakai uolss! Www.wasap.my/60173672868/nakawetmuda #calitnadicantiksatubody #rahsiaawetmuda #kaklinwomendesiree #wdseremban

Sikit ni je guna? Serious ke? BOLEH JADI KE dengan calit-calit banyak ni? . . Jangan tak percaya tau. Sebanyak ni sahaja satu sapuan di setiap nadi. Boleh tahan lama sehingga 3-5 minggu (ada yg guna tahan 2 bulan) . . Tak perlu calit banyak-banyak. Krim ni di formulasi menggunakan teknologi NANO tau. 12kali ganda kadar penyerapan ke dalam tubuh badan. Dan tak perlu risau kalau terkena air sebab lepas je dia menyerap, ianya terus masuk ke dalam pembuluh darah dan terus ke seluruh badan. Kalau krim melekat je kat nadi, macam mana pula perubahannya nak berlaku. Betul tak? . . Jadi tak perlu susah2, nak bancuh2 ke nak apa. Calit-calit jee. Setiap kali lepas mandi. InnsyaAllah anda akan menikmati perubahannya setiap hari. Kalau nak tahu, kena cuba sendiri. Ramai yang dah jatuh cinta! 😍 . . Wasap sis utk details okay. Klik je link kat bio 😘 .. .. #wdta #wdta #penang #krimkecantikan #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulittegang #awetmuda #wdtaeffect #rahsiaawetmuda #jerawat #rahsiakulitcantik #kulittelur #bazaarpaknil #igshop #igmalaysia #instashop #instamalaysia #dealerwdta #wdtapenang #dealerpenang

KECIL-KECIL CILI API ! . . Alhamdulillah ni la hasil konsisten guna krim WDTA 😇 Kalah anak daraa taw #wdtaeffect😍 Merecik ke tidokkk uollss 😚 .. .. Hasil konsisten mencalit #wdta di nadi sis kita ni dapat ✔️ kulit glowing ✔️ kulit tegang ✔️ awet muda ✔️ muka runcing .. .. Jgn risau #wdta ni lulus KKM & JAKIM 👍 .. .. Nak cuba wasap sis okay. Klik link di bio 😘 .. .. #wdta #wdta #penang #krimkecantikan #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulittegang #awetmuda #rahsiaawetmuda #jerawat #wdtaeffect #rahsiakulitcantik #kulittelur #bazaarpaknil #igshop #igmalaysia #instashop #instamalaysia #dealerwdta #wdtapenang #dealerpenang

Adik-adik, akak-akak umur 20, 30, 40, 50 yang ada masalah JERAWAT,JERAGAT, kusam tak naik seri, nampak tua dari usia, sesuai amik ni. Nak Awet muda remaja semula😍. Bukan krim siang malam, bukan foundation. Tak perlu telan-telan. Tak perlu cucuk-cucuk. Disahkan KKM dan HALAL Komen NAK sekarang⤵ Atau klik link watsapp ni www.wasap.my/60103003116/nakawetmuda #wd #beautywomen #rahsiaawetmuda #cantikberseri

Sebenarnya ramai yg macam mama sinchan ni haaa..diet x kurus2😅 . Mungkin anda belum faham erti konsisten? Cara makan yg betul? Ilmu yg betul utk turunkan berat? . Nak x jika saya ajar anda berdasarkan pengalaman saya sndiri utk lost weight? Click je link kt bio @athiyah_fitlove jika anda mmg nk full guidance melalui program online coaching😊 . Do your action now!🔥🔥🔥 . Coach Athiyah 📲 017 424 8218 Personally lost 23kg🔥

Bosku yang cun😘😍 #wdec #rahsiaawetmuda

KENAPA WD KENA SAPU KAT NADI.?TAK BOLEH KER PAKAI KAT MUKA JER? . . Boleh jer nak pakai kat muka.Tapi betapa rugi yakmattt sebab dalaman tak dapat hasil yang sama cantik macam luaran . . Fungsi utama WOMEN DESIREE adalah MERAWAT DALAMAN untuk SERLAHKAN KECANTIKAN DI LUARAN😘 . . WD di hasilkan dengan Teknologi Bio Nano,di mana molekul molekul nano nya menjadi sangat halus,50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut . . Sooo,bila halusss senang masok melalui liang roma.Dan melalui sapuan di pembuluh darah,zat zat dalam bahan yang ada dalam WD ni akan di serap dengan pantas dan OPTIMUM untuk di sebarkan ke seluruh tubuh. . . Dan zat zat ni akan terus mula berkerja mengikut tugas masing masing. . . Yang tugasnya menghapus segala keturunan jerawat.Menentang jeragat dari terus membiak.Mana mana sel yang lemah dan rosak di baik pulih dan di ganti baru. . . Juga mencuci segala toksin dan kotoran yang ada dalam badan Dan membantu melancarkan perjalanan darah . . . Bila darah berjalan lancar maka terserlah lah seri di wajah.Bila toksin dan kotoran dah di bersihkan,pakai apa pun menjadi,cantik jerr. . . GLUTATHIONE yang terdapat dalam wd jika di ambil secara berterusan akan menampakkan wajah yang awet muda 5 hingga 10 tahun berbanding usia. . . Begitu juga dengan ARBUTIN yang terkandung dalam WD ni.Pengambilan arbutin yang berterusan akan membantu anda mendapat kulit yang cerah sehingga dua tona. . . Nak cerah awet muda cantik luar dalam,kena pakai kat nadi tauu😘 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree

Soalan paling femes bila nak cuba WD, mesti ramai yang tanya boleh ke hilangkan jerawat atas muka? . Mestilah boleh uolss. Perasan tak 30% feedback dari wd ni semuanya berkaitan jerawat. Parut jerawat, jerawat pasir, jerawat batu semua boleh hilang lepas cuba krim ni . Jerawat ni bukan punca dari luaran je, bahagian dalaman pon main peranan jugak jadi bila sisa toksin yang bertakung dalam badan dah dibuang keluar, jerawat pon hilang sama . Bila dalaman dah cantik. Automatic luaran pon jadi cantik gituew. Hiksss . . #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit

#infowdta . . BagaiMana cara pakai WDTA? . . Wd ni krim kecantikan yang rare dan unik. Cara pakai pun unik hanya calit pada 3 point nadi iaitu Di leher, pergelangan Tangan dan ari ari (rahim) . . Pakai 2 Kali Sehari lepas mandi pagi dan Petang Supaya cepat meresap di bawah lapisan kulit. Sebab bila Lepas mandi liang roma dan terbuka jadi mudah la wd menyusup Masuk ikut aliran darah. . . Minum air cukupnya sekurang kurangnya 3 liter Sehari atau mengikut berat badan seseorang. Minum air yang secukupnya Dapat bantu wd buat Kerja dari dalam dan buang segala toksin terperap dalam badan. . . Oh ye mesti Ade yang tertanya kenapa mesti di Nadi,Bukan pakai dekat muka ? Sebab wd Di formulasi menggunakan bio teknologi nano. Krim nya sangat Halus berbanding krim kecantikan yg biasa. Nak bebas dari sebarang Masalah kulit serta awet Muda? Jomm kita pakai WDTA 🥰 . . #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare

Wowwww 😍😍 makin gojesss sejak konsisten cecalit 5 botol WD ni. . Jauh sangat bezanyaaa kanss.Kulit makin cantik dan awetmuda. . Krim WD nie mudah je nak guna.Cecalit kat nadi nadi je, tak sampai 3 minit dah siap.Paling penting kena sabar dan konsisten. Serius cakap WD ni memang besttt 👍 . WD krim BIO TEKNOLOGI NANO meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yg terdapat dikawasan nadi). GABUNGAN 3 BAHAN TERBAIK . Peurari Mirifica, Gluthathione dan arbutin yang terkenal di gunakan untuk awet_muda dan pencerahan. Malahan boleh juga MENGANJAL dan MENEGANGKAN. . Lebih 10000 Testimonial dari pengguna yang berpuas hati dan 80% pengguna REPEAT ORDER. Besttt kan? Nak cantik macam testimoni WD ni whatsApp Hidayah +60135460547 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda

💋RAHSIA MERAHKAN BIBIR YANG GELAP DALAM SATU MINGGU 🌸1. CAMPURAN LEMON DAN MADU Lemon dan madu dikatakan dapat memberi khasiat yang meremajakan kulit. Mana tidaknya, lemon kaya dengan vitamin C manakala madu pula mengandungi khasiat anti-bakteria dan anti-penuaan. . 🌸2. GOSOK BIBIR DENGAN BERUS GIGI Pernahkah anda dengar petua ini? Selain menggunakan ubat gigi untuk gigi dan lidah, ubat gigi juga boleh diletakkan pada bibir seperti skrub. Sebelum menggosok gigi, oleskan sedikit pada bibir anda. Gunakan berus gigi untuk membersihkan bibir anda sewaktu membilasnya selepas 3-4 minit. Proses ini akan membuang sel-sel mati dan menggalakkan pembinaan kolagen, menjadikan hasil bibir lebih muda remaja. . 🌸3. GULA Tahukah anda, sebenarnya gula merupakan bahan utama dalam pembuatan skrub bibir yang berada di pasaran. Anda boleh buat sendiri skrub bibir di rumah menggunakan gula kasar dengan mencampurkannya dengan jeli petroleum atau‘vaseline’ yang biasa terdapat di pasaran. Bahannya sangat mudah, seperti sukatan di bawah: 1/2 cawan gula (jangan risau, bukannya kita makan gula ini ya!) 2ml jeli petroleum (‘vaseline’) Kalau tak ada ‘vaseline’ bolehlah diganti dengan air suam. Campurkan bahan hingga sebati dan sapukan pada bibir dalam gerakan membulat selama 3-4 minit. Bilaskan apabila ia kering. . 🌸4. ‘LIP GLOSS’ BUAH-BUAHAN SEGAR Buat sendiri ‘lip gloss’ atau balm dengan menggunakan buah-buahan merah semula jadi seperti strawberi, delima, buah naga, atau beri merah. Lenyek atau kisarkan bahan-bahan ini dan tambahkan sedikit madu (sekiranya ada) dan oleskan pes ini pada bibir. Bilaskannya apabila ia mengering. Lakukan sekerap mungkin, sekurang-kurangnya 3 kali sehari. Buah-buahan ini bukan saja memberi kelembapan bibir, ia juga membantu mengembalikan nutrisi serta menyerlahkan kemerahan bibir. #tipsmuka #tipswajah #rawatanmuka #rahsiaawetmuda

Body shaming sll mengganggu emosi kita kan? B4 this sy sll dlm keadaan mcm ni🥺🥺 . Hanya yg pernah merasai je tahu apa rasanya. Drpd body shaming kan lebih baik bantu si dia atau bg dorongan utk lose weight. Tp x ramai mcm tu kn? . Online Coaching Intake November dibuka skrg🔥🔥 . Click link di bio @athiyah_fitlove utk details program

Siapa yang baru first time dengar psl #wdta ni? Meh kina nak share sikit apa yang menariknya tentang krim WDTA ni 😇 .. .. Krim ni menggunakan Bio Teknologi Nano. .. .. Sebab tu, bila sis calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita. .. .. Nadi kita ni sis, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan. .. .. Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum. .. .. Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya. .. .. InshaAllah Kina akan cuba sehabis baik untuk bantu sis selesaikan masalah yang sis hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting sis boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar. .. .. Apa2 nak tnya boleh wasap kina terus ye. Klik je link wasap kat bio 😘😘 .. .. #wdta #wdta #penang #krimkecantikan #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulittegang #awetmuda #rahsiaawetmuda #jerawat #rahsiakulitcantik #kulittelur #bazaarpaknil #igshop #igmalaysia #instashop #instamalaysia #dealerwdta #wdtapenang #dealerpenang

Sape sini suka makan tomato? 🙋🏻‍♀️ tapi slalu tak berkesempatan nak makan? Haaa... dengan TNeeq semua menjadi mudah & cepat😊 antara suplement yg sedap & mudah dimakan setiap hari. Sehari 2 biji, 30 minit sebelum sarapan & makan malam. Kenyut kenyut jaaa😋 . PM: 0176173180 / Agen code: RN0154 . #tneeq #rinetwork #rizalman71 #rizalman71fanclub #tneeqbyrizalman #rinetworkannzaizallie #supplement #healthandbeauty #healthandwellness #supplements #healthandbeauty #rinetworkmy #rinetworkbyannzaizallie #rinetworkkeramat #rinetworkwangsamaju #rinetworksetapak #rinetworksetiawangsa #rinetworkmelawati #rinetworkkl #rinetworktamanpermata #rinetworkukayperdana #rinetworktamanmelati #health #supplements #beauty #flawlessskin #rahsiaawetmuda #hangpaghasa

DARI KEMURUNGAN, KINI SENYUM SAMPAI KE TELINGA🥰 Kecewanya,bila pergi kerja mesti jadi bahan ejekkan kawan-kawan.dalam ramai-ramai kawan aku, aku je yang gelap dan kulit kering. Kawan -kawan aku semua cantik-cantik, sampai aku rasa rendah diri.Lagi-lagi cerita masalah kulit muka,hurm rasa nak lari dari soalan tu.Sampai satu tahap bila kawan-kawan berkumpul tanpa aku, aku rasa macam aku dipinggirkan. Sebabnya aku je yang ada masalah macam ni yang lain semua cantik-cantik. Rasa dah give up macam-macam produk aku cuba ,tapi tidak mendatangkan hasil memuaskan,malah lagi memburukkan keadaan ,arghh! tension nya aku macam ni. Mujur aku cepat tersedar yang masalah kulit aku ni perlu dirawat dengan segera.FUHHH selamat aku da jumpa produk yang boleh selesaikan masalah kulit aku ni.bukan sahaja boleh merawat masalah kulit yang aku hadapi ni ,malah ia boleh boleh merawat masalah kulit yang lain juga tau.Lagi la aku happy bila ia senang dibawa dan sekejap je cara mengunanya.MEMANG GEMPAK LAHHH. Itu la kisah dari salah seorang testimoni wdta yang dialami sebelum ini. Psstt nak kulit lagi advance dari cikta? Nak bagi cikta jeles sampai menangis meratap kat tepian gantang? Bukan apa tak kan nk biar kan kulit tidak bermaya dan kulit gelap sepanjang umur akak? Haa meh u all nak rawat kulit u all biar letoopps dengan#wdta.hasil nya fuhh memang tip top macam mengunakan produk pangkat dato-dato pakai. Harga nya hurm murung saya nak bagi tau.memang tersangat la murah dengan promosi lagi hurmm padu boleh dikatakan top-top meletop u all dengan rm80 u all da boleh jadi diva tau. uolls yang nak tahu lebih details klik je link kat BIO👆👆👆 ni laju laju

Tip kecantikan

Kadang kita perlu berani mencuba semula untuk ikhtiar rawat kulit agar kembali berseri,bebas jerawat,jeragat & kulit kusam. Walau berkali-kali kita putus asa & kecewa dengan effect sementara sesuatu produk.Tapi percayalah ,In Shaa Allah WDTA tak mengecewakan! WDTA cream nano yang rawat satu persatu masalah kulit dari dalam. Seakan membawa harapan & sinar baru.Kulit breakout bukan penamat segalanya. Beri peluang sekali lagi bersama WDTA😊 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

PERLU TAK SAYA PAKAI #wd NI KALAU SAYA MEMANG DAH CANTIK? 😨 . . Yes, opcoz sayang. Walaupun sedia cantik tapi umur tetap meningkat. Tanda tanda penuaan tetap berlaku. Toksin dalam badan tetap bertambah kalau tak keluarkan. . . Pernah nampak kan, orangnya cantik tapi muka takde seri .Dengan Wd ni bestttt! Calit sket kat kening dah boleh naikkan balik seri muka uols. Tade la kusam je kann. . . Zat Pueraria Mirifica dalam wd ni juga boleh melambatkan proses penuaan, tegangkan kulit kendur,anjalkan aset. Calit kat 3POINT NADI JUR. . . Sebab tu yang umur 40an pun konsisten pakai macam suwet 17. Tak rugi pun beli wd ni. Krim multifungsi. Berbaloi dengan harga . Tayah makan jamu pun kesan mantop setanding makan jamu. . Bahan wd ni pun bukan calang calang, herba terpilih yang diimport dari oversea. . . Best kan?🤗

Assalamualaikum @ Salam Jumaat Bidadari & Wira😍 Sempena Jumaat ni, nak bagi semangat cantik, sihat , bergaya tanpa make up ! 😘Wira-wira pun walau tak perlu mekap, muka mesti kena bersih, baru lah boleh jadi wira hensem bergaya 😉 NOTA PENTING BUAT PENCINTA KECANTIKAN Pakej kasih sayang untuk siswa/siswi yang mementingkan kecantikan/kehenseman diri. Pm Pm Pm Pm Pm Mesra Solat. Natural. Lulus KKM. Harga Berbaloi. Inspirasi Dr. Irma. Siap dijampi #fuhfuhnaikseridia 😉 . ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ Fuh Fuh Naik Seri Dia ☎ Dropship/Agents 0139377306 ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #minyakpatitumbuhan #angelwhiteskincare #jeragat #essentialoilsmalaysia #angelwhite4in1 #rahsiaawetmuda #tipspenjagaankulit #kulitcantik #kulitcantikgebu #skincaretanpabahankimia #skincaretanpakimia #skincaretanpamerkuri #fuhfuhnaikseridia #kulitsensitif #jerawat #drirmaskincare

KAP + JIK JAMU SUSUK DARA 👏 Bahan - bahan yg ada dalam kopi anggun pesona yg ditabur jamu indah keluarga jsd juga membantu menjaga kesihatan peranakan dan dalaman faraj yang akan membantu, menjaga datang bulan konsisten pada mereka yang tidak mengalami masalah peranakkan dan kebersihan faraj kronik. Kandungan rempah ratus yang sedikit di dalam campuran kopi ini, membantu melancarkan darah. Menolak angin dan mengaktifkan perkumuhan seperti kentut, buang air besar dan berpeluh. Kandungan yang terlalu sedikit dan ringan tidak langsung memberi effect cirit birit walaupon kepada ibu yang sedang menyusukan anak mahupon baby yang sedang menyusu. Pengambilan kopi anggun dan jamu indah keluarga tabur bukan bersifat merawat atau rawatan. Tetapi bersifat penjagaan dan maintain. #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdnegerisembilan#jsdseremban#jsdlukut#jsdportdickson#jsdterbaik#jsdbest#kopicantik#kopiviralsedap#sihatdalaman#cantikluaran#cantik#muda#bertenaga#rahsiaawetmuda#manismantappenuhrahsia#kopianggunpesonataburjamu www.wasap.my/60135296992/jsd

Alang-alang nak minum kopi, minumlah kopi yang berkhasiat. Baik untuk kesihatan rahim, dan juga badan. Pengambilan berterusan dapat menganjalkan payudara dan punggung tau.... #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdterbaik#jsdnegerisembilan#jsdlukut#jsdsenawang#jsdseremban#jsdportdickson#kopicantik#sihatdalaman#cantikluaran#kopiviralsedap#kopiangguntaburjamubyjsdbest#negerisembilan#rahsiaawetmuda#kekalcergas#muda#cantik#manismantappenuhrahsia www.wasap.my/60135296992/jsd

Women Desiree (WD) Cream ni buat hari-hari rasa berseri tau uolls 😍 . . Dia punya glowing tu haishhh dah gaya pengantin baru la manjang, bahagia tau! . . Glowing dia bukan kat muka je sisturss, satu badan rasa fresh gebu macamtu (makin sayang laaa laki sis nanti, hihik) 😝 . . Malam ni dah calit WD belum tu? #womandesiree#wdta#offerwd80#susukmoden#rahsiaawetmuda#calitcalitcantik#wajahberseri#wajahkekalmuda#wdkedah#bazaarpaknil#terapiinstagram#aurainsta#skincaremalaysia#skincare#skincareroutine#wdbelike#likeforlike#like2like

#gluthatione (ibu segala antioxidant) salah satu bahan #hebat dalam WDTA ni. Belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatan Gluthatione taww. Bahan yang membantu melambatkan proses penuaan dan mencerahkan kulit 1 badan. Sebab tu yang rajin mencalit makin muda,kulit makin tegang, anjal. Best ke best? 😍 Korang tak makan sayur ,tak suka ulam Calit calit wdta kat nadi je boleh AWET MUDA kulit cerah berseri seri. #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdkulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah

NAK HASIL TIP TOP KUNCI " SABAR " . . Tudiahhh penangan konsisten calit krim WDTA setiap hari selama setahun dan 12 botol telah habis di calit. . . Memang wooww sangat kesan macam nie 😱 . . Nak cantik kena sabar dan konsisten guna setiap hari insha allah bagi satu persatu wdta rawat masalah dalaman kita. . . Paling bestt guna wdta nie lah yang paling mudah hanya sapu di 3 nadi wajib setel masalah. . . Lepas nie jangan bagi alasan lagi takde masa untuk jaga kecantikan diri sendiri. . . WDTA ni memang nampak kecik cinonet. Tapi khasiat dan kebaikan dia luar biasa. Menegangkan, mencerahkan, menganjalkan dan awet muda. . . Bantu rawat dalaman dan luaran. Dan kaklin suggest sangat uolls yang nak cantik tapi tak rajin nak makan supplement boleh guna WDTA. . . Promo masih onzz lagi tau, jomm grab sementara stok masih ada. . . 017 626 4568 #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdnsembilan #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah#terapiinstagram #ubatkusam #ubatparut #tipskecantikan #tipskesihatan

Ohemmgiiii tergugat den. Akak umur 50 tahun lagi nampak muda 😱 _ Lawa aihh akak ni korang. Masa tengok gambar akak ni lepas konsisten 7 unit krim WDTA tau. Memang terkejuttt sebab nampak lain sangattt! _ Umur dah 50 tahun, tapi kelihatan seperti 30an ajer sejak cecalit krim WDTA ni ❤️. Siapa kenal akak epa ni tau lah sebelum akak ni macam mana? _ Yang dulu, kulit wajah berjeragat Pipi yang jatuh kendur Kulit wajah kusam kelam Eyebag _ Tapi sekarangggg. _ ✅makin cerah ✅jeragat hilang ntah ke mana ✅pipi makin anjal ✅makin runcing ehhhh ✅MAKIN AWET MUDA lah akak ni. _ Fuhhhh makcik yang umur 50 tahun pun masih berusaha untuk tampil cantik tau. Masih lagi berusaha untuk rawat dalaman dan luaran. _ Korang pulak bila lagi nak join cantik dan rawat masalah tu dari dalam sekali kan ? 😊 _ Jom lah akak-akak, adik-adik dan acik-acik yang nak jadi macam akak epa ni #mudah je, konsisten calit krim WDTA di nadi jerrr. Belanjurr bulanan Rm1.30 jurr untukk sebulan jimatt berganda ganda kan 🤭 _ WDTA PROMOSI RM80/1UNIT _ FREE Pos FREE Gift &; Tips _ Wasap kakjie #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #cantiksebelumraya #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi

Pasti lah akan repeat oder berkali kali Dekk sebab dah jatuh syinta tergolekk golek dengan krim bersaka awet muda 1 bodi niee . Walaupun bodi dah masuk 46 tahun Bodi takk kalah macam anak dara Masih tegang kencang .Di pegang pegang pun masih padu beb . Takk gelebih kendur langsung kulittnyaa Bukan takat borong 1 kotakk 4 kotakk pun akakk sanggup borong dikk . Terbukti produkk bestt best ever 5 tahun di pasaran Bukan formula yasher yasher .Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman puluhan tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. Wahh bukan calang calang orang buat WD krim niee taww Padan kesan pun mantop gilerrrrrrzz WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus utk wanita yg menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan. Kini dengan formula 3 kali ganda (Triple Action) kesan 3x lebih cepat dan pantas Buat kerja dalam badan hampa cemuaa . Ramai yang tersumpah awet muda 5 hingga 10 tahun muda dari usia sekarang . Setanding muda macam anakk dara kembali .Anakkk dara pun moleh geget heels kalau dah lawa cam niee 😝 #wdec #wdta #womendesiree #wdtaseremban #wdtasenawang #jeragat #jerawat #wdtasingapore #wdtabrunei #wdtakualalumpur #wdtakedah #wdtajohor #wdtanegerisembilan #wdtakelantan #wdtaterengganu #rahsiaawetmuda #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #seremban

'Dia' sapu habis Miss J sis kitaa ni 😱😱 Alamakkk. Licin uollss. Cantik kulit dia 😍 #wdtaeffect 💕 Kemain efisyen 'dia' ni bekerja ye 😍 .. .. Siapa 'dia' ni?? Heee.. Dia la si WDTA. Kecik2 cili api taw. Berbisaaaa 👍👍 Hanya calit2 pada nadi jew uollss. .. .. Berminat? Klik je link wasap kat bio okay 😉 .. .. #wdta #wdta #penang #krimkecantikan #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulittegang #awetmuda #rahsiaawetmuda #jerawat #rahsiakulitcantik #kulittelur #bazaarpaknil #igshop #igmalaysia #instashop #instamalaysia #dealerwdta #wdtapenang #dealerpenang

Tepi tepi, Kak Jun nak lalu sat 🙈 . . Jangan marah ya. Nani nak share manfaat dengan korang yang masih tak percaya kelebihan dan manfaat yg WD boleh bagi bila konsisten mencalit tu. . . Jom tengok apa kata Kak Jun 👇 . . "Bukan nak tayang tapi nak ajak ramai ramai pakai laa wdta ni. . . Rugi laa kalau tak cuba.Dah la boleh tegangkan kulit yang kendur. Yang best tu wdta ni rawat dalaman kita bagi cun abes. . . Tak payah nak pi ikat kulit bagi tegang, (ada ka ehh rawatan tu, KJun pernah la dengar dulu) Depa tarik kulit yg kendur ikat camana tak tau. Tak pasti pulak, abaikan lah. . . Tapi yang pasti pakai #wdta ni tak payah nak buat rawatan laser ka, pembedahan plastik ka atau pakai set mahal mahal hingga ribuan ringgit. . . Dah la mahal, mana nak tanggung sakit lagi. Kena pulak pantang itu ini. Tak boleh lalu bawah penyidai lah., tak boleh makan satay lah. . . Ehhh, tu yang pakai susuk la hahaa. Wdta ni bukan susuk nak bagi nampak muda tau. Tak dosa dan tak haram. Ada sijil HALAL lagi. . . Tak de pantangg larang. Nak makan satay dengan lidi lidi sekali pun tak de hal hehee . . Rugi tau kalau tak pakai wdta. Lagi rugi kalau pakai tapi tak konsisten. Nak pakai pun senang, sambil pejam mata jaa. . . Calit kat nadi jer kulit wajah dan seluruh badan jadi cerah, jadi tegang jadi anjal. Bangun jer esok pagi ehhh dah nampak muda laa 😘" . . Gittew katanya. Best ke best sangat WD ni ? Orang lain dah mula mencalit, tapi korang cuma jeling2 aje. Ateeeer lambat lagi lah nak muda kembali tuu 😂 . . #perundingawetmuda #womendesiree #rahsiaawetmuda

Salah satu soalan New customer #guna WD ADA #pantang_larang TAK? . . Tade cayanggg. Sonokkk guna #wd ! . . ❤ Boleh guna skincare kegemaran uolls macam biasa. . . ❤ Boleh makan segala bagai supplement, shake shake, jamu tanpa ragu ragu. . . ❤ Boleh makan dan minum apa saje pebret uolls tanpa was was. . . Bila pakai WD bergabung dengan skincare, supplement kesan dia lagi mantop. Kira macam #booster kesannya padu jitu. Meletopss letopss. Githewww😍 . . Sebab dalam WD ni ada ARBUTIN, GLUTHATIONE dan PEURARIA MIRIFICA yang bagus untuk beri kesan awet muda, cerah dan tegang pada kulit secara keseluruhan. Bukan dekat muka je. Tapi satu body tuuuu. . . Krim WD pantas meresap dan bertindak dari dalam untuk Mencerah,Menegang, Menganjal dan beri kesan awet muda bergetah cam gadis korea kat tv, tuu haaa. . . Tapiiii . . Nak pesan satu ni je, bila pakai WD pastikan air kosong minum secukupnya. 1 liter air sama dengan 25kg berat badan. Jadi 50kg air mesti minum 2 liter. Nak minum lebih lagi baguss . . Minum air yang cukup buat kulit kita makin lembap dan toksin keluar lebih lancar. . Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736 . . 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter . . #susukmoden #awetmuda #dealeradleesyabeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover .

✔️Selamat digunakan untuk ibu hamil ✔️Sesuai untuk semua jenis kulit ✔️Tiada pengelupasan ✔️Memudarkan dan menghilangkan parut berlekuk ✔️Mengecutkan jerawat ✔️Menghilangkan jeragat ✔️Mengawal kulit yang berminyak ✔️Mengecilkan liang pori ✔️Melembapkan kulit yang kering ✔️Merawat rasa-rasa gatal untuk masalah kulit alergik ✔️Merawat kulit yang sunburn Satu-satunya jenis krim yang mampu merawat dalaman dan luaran kulit. Pendek kata dari hujung rambut sampai hujung kaki lah. Jom laa terai guna WDTA. Bukan saja untuk apply di muka yaa. Kalau ada anak2 anda ada luka di kaki & tangan boleh ikhtiar apply WDTA ni juga. Masih promosi JIMAT RM20, FREE POST 😍 Klik link di bio untuk wasap @womendesiree_official_shahalam #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

🍯Madu Akasia sgt tinggi nilai perubatan utk tingkatkan ketahanan badan, bantu membaiki sel-sel yg rosak, tingkatkan tenaga dan byk lg.. . 😋Madu ni blh di makan utk pesakit diabetis sbb madu mengandungi gula glukosa & fraktosa yg mudah hadam.. dn apa jua penyakit.. insyaAllah jika Allah izinkan akan dapat kesembuhan.. madu asli yg tulen tanpa ada bahan campuran.. . 🍯Bagus utk kuatkan tulang.. tinggi dgn antioksida..bersifat antibiotik yg bantu sembuh luka dan ulser secara alam.. . . PRODUK JRM READY STOCK . #jrmkelantan #promosijrm #maduasli #madu #organic #megaratu #royalv #kurmadhuha #kelantan #jamuratumalaya #malaysiakini #rahsiaawetmuda #suamiistribahagia

Tanpa makeup pun kulit glowing😱 Bukan semua krim dapat efek macam ni. Tapi krim ni lain dari yang lain. Serius! Konsisten guna memang teruja😍. Tak perlu was-was . Krim ni HALAL DAN Lulus KKM. Klik link di bio untuk wasap @womendesiree_official_shahalam #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdmalaysia #cikgu

Bila ambil #jamuindahkeluarga 2biji setiap pagi dgn #minumjamu waktu malam. Perbezaan yg dirasai. 1) Ambil jamu dua biji setiap malam √ Malam dapat tidur dengan lena dan nyenyak😴 hahaha... √ Bila bangun pagi paling best. Badan rasa ringan tak sakit tapak kaki. Bila bangun tak da lagi sakit² badan.🙆‍♀️ √ Sistem pembuangan memang lawas sgt dan kepuasan dirasai. √ Badan rasa segar dan mood happy. 2) Minum jamu ( Kopi anggun pesona + Jamu indah keluarga ) √ Minum dgn air suam² panas mmg paling best. Badan rasa berpeluh² fuh lepas tu badan memang rasa SEGAR dan CERGAS. √ Kekal bertenaga sepanjang hari. √ Mengawal rasa lapar dan cepat kenyang. - time ni siapa nak diet mmg boleh ambil buah sebagai kudapan. √ Badan berpeluh² banyak minum air. Pembuangan rasa teramat lawas dan puas. √ Jaga2 kalau awak akn kerap buang angin atau kentut hahaha. Siapa yg mmg badan byk angin mmg akan kentut. Ok la tu, nanti urat² yg masuk angin selama ni akan kembali ok. Lenguh² badan rasa lemau InshaAllah boleh diatasi lepas ni. √ Pergerakan awak akan rasa lebih kemas dan berkeyakinan. Apa kena mengena🤔? Ya la badan awak rasa sihat dan fit ( kemas elok ) bila kita melangkah tu rasa dgn penuh yakin pada diri sendiri. ( Maksudnya di sini awak rasa sihat dan hormon pun stabil ) Maka akan keluarlah aura positif. Kitaran haid pun teratur in shaa Allah. Ini adalah kesan minum jamu. Buat hidup anda lebih happy dan energy!! #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#kopianggunpesona#kopicantik#kopiviralsedap#jsdnegerisembilan#jsdseremban#jsdportdickson#jsdlukut#rahsiaawetmuda#kekalcergasbertenaga#awetmuda#sihatdalaman#negerisembilan#kopisehat#muda#manismantappenuhrahsia www.wasap.my/60135296992/jsd

Kami memang tiada duta. Sendiri pakai sendiri jadi duta. Kerana hasil dan perubahan pada setiap individu berlainan mengikut masalah yang dihadapi. Tapi kannn, tetap saja nampak dan dapat transformasi nya itewww. Provided, consisten dan sabarrrr. 🤩 Watsap 0182180420 A'in #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtakedah #wdtanegerisembilan #wdnegerisembilan #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdbrunei #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah

WD adalah sejenis krim kecantikan yang paling RARE dan LUAR BIASA. Ia menggunakan revolosi kecantikan terkini iaitu Bio Teknologi Nano yang membuatkan molekulnya sangat halus sehingga mampu meresap jauh ke bawah epidermis kulit untuk tujuan membina sel sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen. .. .. Sebab penyerapan krim WD yang sangat pantas, ianya mampu membuatkan kulit wajah tegang sepantas dua minit jika di sapu di permukaan kulit. Penggunaan produk WD tahan untuk 1 bulan penggunaan dan sangat selamat di gunakan. .. .. #wdta #wdta #penang #krimkecantikan #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulittegang #awetmuda #rahsiaawetmuda #jerawat #rahsiakulitcantik #kulittelur #bazaarpaknil #igshop #igmalaysia #instashop #instamalaysia #dealerwdta #wdtapenang #dealerpenang

Alhamdulillah #wdtaeffect 😇 Kemain licin kulit awakkk sis 😍 Hanya calit2 #wdta sahaja. Nak kulit cantik mcm sis kita ni kena banyak2 sabar taw. Mana mungkin hari ni calit esok dah glowing mcm nora danish 😅 Wajib konsisten uollss. Nak cantik kena rajin okeh 🤗 .. .. Psss. Korang tau ke sis kita ni calit apa?? 😂😂 Tungguu sis reveal sat g naaa 😊 .. .. #wdta #wdta #penang #krimkecantikan #kulitglowing #kulitcantik #kulitsihat #kulitputih #kulittegang #awetmuda #rahsiaawetmuda #jerawat #rahsiakulitcantik #kulittelur #bazaarpaknil #igshop #igmalaysia #instashop #instamalaysia #dealerwdta #wdtapenang #dealerpenang

Walaupun bepurdah tak menghalang kita untuk menjaga kecantikkan. Tengok tu, jerawat kat dahi dah hilang. Malah pengguna sendiri akui kulit wajah makin halus berbanding sebelum ni. Geram tengok perubahan mereka, cantik sangat. Kalau konsisten macam ni la korang akan dapat ❤ #wdec #wdta #womendesiree #wdtaseremban #wdtasenawang #wdseremban #wdsenawang #wdnegerisembilan #wdtanegerisembilan #womendesireeessentialcream #jeragat #jeragatkronik #frackles #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #vshape #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #wdtakualalumpur #wdtakedah #wdtajohor #jerawat #obatjerawat

Morning😊 Coffee lovers Korang boleh bertukar kepada kopi santek nie. Harga setanding kualiti. Ada kurma, kacip fatimah, manjakani dan lelain. Tak perlu tambah gula atau susu. Buang air pun tak de bau kopi. Yang pastinya, membantu merawat dalaman, bertenaga dan menganjalkan dengan rasa kopi istimewa. Tak rugi pun bayar lebih sebab khasiat yang terkandung dalam ramuan kopi😘 #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdnegerisembilan#jsdsenawang#jsdseremban#jsdportdickson#jsdlukut#jsdterbaik#manismantappenuhrahsia#kopicantik#rahsiaawetmuda#kekalbertenaga#kopitaburjamujsdbest www.wasap.my/60135296992/jsd

Patut bersemut henpon dan IG Nani ni. Korang ni manisss sangatlah. Makan gula eh? 😉 . . Hihikss. #wdlovers rilek jur. Tak tahu makan gula pun untuk nampak manis bershemut. Calit 3 nadi je dah Setel. . . Itu yang tak sedar dah berpuluh botol calit tu. Tak kenal maka tak cinta tak giteww. . . Amalkan WD #krimsusukmoden ni seawal usia muda, confirm uols tak menyesal. Mak mak kat luar sana, kulit, aset makin kendur. Jangan biar lama lama. . . Jangan buang masa lagi! Bagi can wd rawat dalaman uols. whatsapp sekarang . . #calitnadicantiksatubody #womandesiree#wdta#offerwd80#susukmoden#rahsiaawetmuda#calitcalitcantik#wajahberseri#wajahkekalmuda#wdkedah#bazaarpaknil#terapiinstagram#aurainsta#skincaremalaysia#skincare#skincareroutine#wdbelike#likeforlike#like2like

#gluthatione (ibu segala antioxidant) salah satu bahan #hebat dalam WDTA ni. Belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatan Gluthatione taww. Bahan yang membantu melambatkan proses penuaan dan mencerahkan kulit 1 badan. Sebab tu yang rajin mencalit makin muda,kulit makin tegang, anjal. Best ke best? 😍 Korang tak makan sayur ,tak suka ulam Calit calit wdta kat nadi je boleh AWET MUDA kulit cerah berseri seri. Watsap 0182180420 A'in #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdtakedah #wdtanegerisembilan #wdtaterengganu #wdtaselangor #wdtakelantan #wdtakualalumpur #wdtaseremban #wdtasenawang #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah

KEBAIKAN KOPI ROMAGELLA👍🏼👍🏼 1. Tingkatkan stamina 2. Kurangkan stress 3. Rasang hormon leptin (untuk kenyang) 4. Tingkatkan sistem imun badan 5. Lancarkan peredaran darah 6. Tingkatkan aliran darah ke otak/badan 7. Tingkatkan upaya pembelajaran 8. Bekalkan oksigen dan nutrien 9. Tinggi antioksidan 10. Melambatkan penuaan . #pengedarjrm #jrmkelantan #royalv #kurmadhuha #megaratu #mustanir #rahsiaawetmuda #rahsiapikatsuami #suamiistribahagia #mantap #detox #sihatdalaman #kopiromagella #malaysiakini

JERAGAT MAKIN HARI MAKIN HILANG 😱 . . Wahhh hebat sungguh WD ni. Jeragat makin pudar, eyebag makin kurang. Magik betul cenonet #wd ni ,calit calit jer hasil meletop. . . Yang best semakin hari masalah jeragat makin pulih. Kulit bertambah cerah. Nak tau sebab apa. Dalam WD ni ada Arbutin yang bertindak sebagai agen untuk mencerahkan kulit secara menyeluruh. . . Jadi jangan risau. Bahan nya SELAMAT digunakan. ADA kelulusan KKM. jangan ragu ragu nak cube krim MAGIK ni. . . Korangg alami masalah yg sama? Jenuh dah ikhtiar pelbagai cara tetap tak berhasil, mehh try wd, calit calit nadi je, hasilnya kebaboom 😉 . . 0182180420

Sebelum pun memang dah cantik, tapi bila dicalit wdta ni yang cantik makin cantik berseri seri🤩. . . Kulit makin cerah Wajah makin reshape. Dari boolat kini meruncing pulak deh. AWET MUDA itu semestinya lah kan. . . Dahlah cara.guna mudah ajer, calit di 3 nadi utama kita. Keberkesanan jangan cakaplah, bertindak sepantasnya meresap dalam pembuluh darah dan bahan seperti tree peony berusaha membuang toksin dalam badan. Toksin dalam badan tu jangan dibiarkan tau. Kang jadi racun lak nanti. Tak pasal pasal sakit lain lak dapat. . . Oklah, Ain nak mencalit jap lagi. Nanti senang, terus boom ajer bila bantal di kepala. Esok bangun ala ala mira piljah gittewww😁. #wdec #wdta #womendesiree #wdtaseremban #wdtasenawang #wdseremban #wdsenawang #wdnegerisembilan #wdtanegerisembilan #womendesireeessentialcream #jeragat #jeragatkronik #frackles #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #vshape #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #wdtakualalumpur #wdtakedah #wdtapahang #jerawat #obatjerawat

Tak nak bancuh Tak nak shake shake Tak nak kemam kemam Cucuk cucuk lagi tak nak kan . . Tapi nak kekal AWET MUDA dengan selamat. . . Ni la jawapan terbaik untuk korang. Krim WD Triple Advance diformulasikan Dari teknologi NANO yang mampu meresap 12 kali ganda terus ke dalam kulit. . . Cuma calit dan sapu2 je pada 3 point nadi utama. MUDAH sesangat kan? . . Kalau uolls malas jugak nani tak dapat nak tolong lah. Tengok jela testimoni WD yang makin hari makin letopss dok lalu lalang kat depan mata tu 🙈😝 . . 0187724434 . . #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdkulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah

Malang tak berbau. Siapa yg minta muka berparut macam ni kan. #ikhtiar_wd Alhamdulillah ada hasilnya. Dalam wd ada glycerin yang membantu menghilangkan parut dan dimethicone topical yang bantu percepatkan proses pertumbuhan sel kulit baru serta melindungi kulit dari kering. Tak sia sia konsisten mencalit selamat ni. Krim kenid WDTA pelbagai guna 😘 Siapa ada masalah parut ? Tak perlu risau ! Yang betul² serius nak rawat kulit wajah je komen NAK sekarang ! Hakak nak bagi harga promosi ! Nak ke nak sangat? TAPI STOCK LIMITED ! Wasap sekarang www.wasap.my/60168708140/promoWDig #womandesiree#wdta#offerwd80#susukmoden#rahsiaawetmuda#calitcalitcantik#wajahberseri#wajahkekalmuda#wdkedah#bazaarpaknil#terapiinstagram#aurainsta#skincaremalaysia#skincare#skincareroutine#wdbelike#likeforlike#like2like

RAHSIA Mantap dari atas sampai ke bawah.. 🌻🌻🌻. NAK HASIL TIP TOP kata KUNCINYA adalah - SABAR & YAKIN Tudiahhh penangan konsisten calit krim WDTA setiap hari selama setahun dan 12 botol telah habis di calit. Memang wooww sangat kesan macam nie 😱 Perkongsian dari dealer #teamizahpower sendiri. Ada lagi testi hott hot nanti kak izah #share ye. Nak cantik kena sabar dan konsisten guna setiap hari insha allah bagi satu persatu wdta rawat masalah dalaman kita. Paling bestt guna wdta nie lah yang paling mudah hanya sapu di 3 nadi wajib satel masalah. Lepas nie jangan bagi alasan lagi takde masa untuk jaga kecantikan diri sendiri. WDTA ni memang nampak kecik cinonet. Tapi khasiat dan kebaikan dia luar biasa. Menegangkan, mencerahkan, menganjalkan dan awet muda. Bantu rawat dalaman dan luaran. Dan kak izah sangat suggest uolls yang nak cantik tapi tak rajin nak makan supplement boleh guna WDTA. Promo masih onzz lagi tau, jomm grab sementara stok masih ada. . . Untuk beli krim ini sila wasap terus ke ➡️ 018-7779369 untuk pastikan stock terjamin dan hidup awet muda sentiasa. Dapatkan info terkini 🌻 . . #agentadleesyabeauty #teamizahpower #krimkalisusia #wdtalovers #wdtacodmelaka #dgnizinnya #wdta_agent69 #tipskulitcantik #rahsiakulitcantik #krimviral #rahsiaawetmuda #tercantikbyagent69

Jangan ingat, pangkat omak-omak kalau pakai krim #wdta ni tak boleh kembali awet muda macam ni 😱 Fatin sendiri pon tergamam tengok feedback akak ni! Memang ketara sangat, beza kulit akak ni dulu dan sekarang kannn... Kalau nak tahu, akak ni baru je guna krim WDTA. Alhamdulillah memang serasi sangat katanya.. " wajah dulu sembap dan kusam ". Sekarang makin glowing dan cantik, cerah gebus, anjal tegang berganda-ganda tuuuuu 😍 . Korang yang muda-muda ni tak kan nak tengok akak ni sorang je cantik? Apa lagi, jom lah grab WDTA sekarang! Nak harga DISKAUN 20%, meh wasap hakak Beli 2 pcs WD #jimatrm40 FREE Pos FREE Gift 😍 #womandesiree#wdta#offerwd80#susukmoden#rahsiaawetmuda#calitcalitcantik#wajahberseri#wajahkekalmuda#wdkedah#bazaarpaknil#terapiinstagram#aurainsta#skincaremalaysia#skincare#skincareroutine#wdbelike#likeforlike#like2like

🔈🔈🔈 Haii orang kampung! . . Esok dah gaji kan 😍 hooray. Jangan lupa shopping dengan A'in ya. FREE SHIPPING menanti uolls tau. . . Dan yang paling best sekali, 20% discount. Uolls rasa untung ke untung buat setiap pembelian dengan A'in ? Then A'in pun ada SPECIAL gift lagi bermula dari 1unit WD. Fuhhhh huntongg bosar la uolls. . . So, yang mana dah try dan yang mana baru nak try, uolls wajib try WD.Ain nak guide uolls sekali sampai jadi. Sampai dapat hasil yang super menawan. . . Siapa yang blurrr blurrr tahap streess. Boleh serang whatsapp A'in sekarang. Kita sembang ikut tingkap belakang penuh kasih sayang yukkk 😘 . . Whatsapp 0182180420 #wdec #wdta #womendesiree #wdtaseremban #wdtasenawang #wdseremban #wdsenawang #wdnegerisembilan #wdtanegerisembilan #womendesireeessentialcream #jeragat #jeragatkronik #frackles #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #vshape #skinglowing #whitening #wdtasingapore #wdtabrunei #wdtakualalumpur #wdtaperak #wdtajohor #jerawat #obatjerawat

princess jsd
(@princess_jsd)

2 Days 23 Hours Ago

Kopi anggun pesona (KAP) JSD memang best 😍 rasa lembut, bau die perghhh tak boleh tahan. Maklumla kopi ni bukan kopi semata-mata. Dalam kopi anggun ni ada herba-herba terbaik untuk wanita. Walaupun ada herba dalam KAP ni, rasanya yang lemak-lemak dan langsung tak pahit tu yang membuat ramai terpikat. Minum secawan compom nak lagi. Dengan KAP ni masalah keletihan akan hilang, energy booster lagi. Yang paling best aset pun jadi mantopz😘 #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdnegerisembilan#jsdseremban#jsdsenawang#jsdportdickson#jsdlukut#manismantappenuhrahsia#kopicantik#kopisedapviral#kopitaburjamu#rahsiaawetmuda#sehatdalaman#cantikluaran#badanbertenagasentiasa www.wasap.my/60135296992/jsd

JERAGAT? Scarry sangat! - Sebab bila sekali dia dah jatuh cinta tu memang ambik masa nak larikan diri dari diaaa. Sebelum dapat lebih baik cegah (pakai sunscreen). - Tapi kalau dah terkena panahan cinta darinya moh lekaihhh dapatkan si cinonet pink shomel ni untuk ghaibkannya! Bebas bahan kimia merbahaya. Tup tup dapat pakej sekali awet muda. Sangat berbaloi! - Tuddiaaa bukan propa kosong tau tapi disertakan sekali bukti. Jeragat dah bagi salam selamat tinggal. Alahaiiii bahagianya hati! Kulit nampak fresh and moist je tau. Sebab dalam wdta ni ada kandungan niacin yang memang berfungsi untuk melembapkan kulit. Arbutin pulak bertindak mencegah hyperpigmentasi - Dah cemuih tengok peta penuh muka? Meh la calit wdta ni cheq oii. Bukan duk gaduh buat apa, sambil pejam mata tak sampai 2 minit setelllllll. 😍 - FREE GUIDE & TIPS . #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos

Monungg sekejap, bangsa lain pun semakin ramai yang guna WDta . Cerr tengok pipi wdtalover nih, makin toink toink, anjal wehh😱 . . Ni lah penangan krim magic nih. Dah konsisten pakai setiap hari, minum air cukup baru kita nampak hasil dia. Krim wdta nih bukan macam sireh dan kapur ea pakai je terus jadi pajura. No no no 😂 . . Hanya yang sabar dan konsisten je leh pakai. Sebab wdta ni, memang kerja dia rawat dari dalam baru dia menyerlah kat luar. . . Mana nak dapat produk elok calit calit jerr terus cerah, calit calit jer terus pipi anjal, calit calit jer awet muda kan. Hanya dengan krim wdta jerr leh dapat semua tu. Cam sis ni 👇 . . konsisten 3 botol je da leh tengok perubahan skin dia sampai dia repeat beli 2 botol sekaligus. 😍 . . Haa best kan. Yang ragu ragu tuh, fikir fikir dulu ea. Nanti dah ready nk terai roger akak. 😘 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat

Jom mengopi ☕😋 Bermula dengan secawan kopi anggun pesona hidup iolls lebih ceria 🥰👍 #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdseremban#jsdsenawang#jsdportdickson#jsdlukut#jsdterbaik#kopisedapviral#rahsiaawetmuda#kopicantik#sehatdalaman#cergassepanjanghari#manismantappenuhrahsia www.wasap.my/60135296992/jsd

Wuuhuuuu. Harga rugi kalau tak beli. Promosi jimat RM20 gaiss 😭 . . Nak kesan lagi letopss haruslah grab 3 ketul terus, RM240 je 😱 Harga jimat berdouble double ni cik kak . . Calit manja setiap hari. Kelihatan 5 to 10 kali ganda muda persis bidadari. Testimonials banyak yang dah terbukti. . . Salah satu daripadanya, nani lerrrr. Ihiks! #womandesiree#wdta#offerwd80#susukmoden#rahsiaawetmuda#calitcalitcantik#wajahberseri#wajahkekalmuda#wdkedah#bazaarpaknil#terapiinstagram#aurainsta#skincaremalaysia#skincare#skincareroutine#wdbelike#likeforlike#like2like

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM DAN EYE BAG 💋😄😘 . . sakitnya hati bagai di sentap sentap bila bangun pagi tengok cermin, mata sembab boleh lawan mata panda, lagi parah bila kulit makin kusam dan jeragat pon mula menyinggah. rasa nak lari menyorok bawah katil kan? . . itulah masalah CikNor dulu. masalah mata panda, kulit kusam dan jeragat tu pakej lengkap bila usia bertambah. . . perubahan hormon ketika mengandung, penat dan stress akan menambahkan lagi masalah kat atas. sekarang pada usia 51 thn, dapat kulit macam sekarang, memang bonus sangat. . . Nak hilangkan masalah atas tu kenalah dapatkan #wdta ni dulu. konsisten sapu dan sabar serta minum air putih 3L sehari, inshaAllah dapat hasil kebaboom. . . ✔Mudah dibawa sebab kecik comel jer ✔Bau wangi lavender yg menenangkan ✔ Mudah dipakai. Calit 3 point nadi ajeww. ✔ 3x MENEGANGKAN ✔ 3x MENCERAHKAN ✔ 3x MENGANJALKAN ✔ 3x buat awak AWET MUDA (anti penuaan) . . ada yang nak cuba? wasap terus ke 0139029011 . . #rahsiaawetmuda #calitdinadicantik1body #krimkalisusia

princess jsd
(@princess_jsd)

3 Days 23 Hours Ago

Korang kerja shift ?? Kerja malam sampai pagi ?? Mesti nak extra energy kan ?? Jangan risau..Kopi Anggun Pesona ada utk booster energy.. #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdterbaik#jsdbest#jsdnegerisembilan#jsdsenawang#jsdportdickson#jsdseremban#jsdlukut#manismantappenuhrahsia#rahsiaawetmuda#kekalcergasbertenaga#sihatdalamancantikluaran#kopiviralsedap#kopiawetmuda#kopianggunpesona www.wasap.my/60135296992/jsd

Ju nak shre kebaikan bila amal JRP.. 😘😘😘😘😘 ✓Mengetatkan miss v yang longgar.. ✓Menghilangkan bau yang kurang enak di kawasan miss v.. ✓Mengurangkan keputihan & kegatalan.. ✓merawat sembelit.. ✓Membuang angin berlebihan.. ✓Membantu hilangkan sakit badan.. ✓Melancarkan peredaran darah.. ✓Mengelakkan dari kentut faraj. ✓Membantu elakkan masalah tombong ✓Miss v kurang becak/basah.. ✓Membantu menganjalkan payudara & punggung.. ✓Boleh digunakan sebagai basuhan miss v. ✓Boleh diguna secara insert dlm miss v sejam sebelum bersama ✓Menyihatkan rahim ✓Membantu kecutkan rahim bagi wanita baru bersalin ✓meredakan sengugut ✓Sesuai digunakan bagi anak dara, wanita berkahwin & selepas menopause ✓Memberi tenaga utk aktiviti harian.. #jrplover #jamurahsiapemikat #tipswanitakekalsihatdancantik #rahsiaanggunpesona #rahsiapikatsuami #rahsiaawetmuda #rahsiacantikgebu

princess jsd
(@princess_jsd)

3 Days 24 Hours Ago

😘KOPI ANGGUN PESONA😘 Kopi untuk kecantikan menyeluruh satu badan Kulit cantik badan cergas bertenaga Untuk kesihatan dalaman dan luaran seorang wanita FUNGSI & KELEBIHAN KOPI ANGGUN ✔ Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan. ✔ Menganjalkan payudara & punggung. ✔ Menghilangkan masalah keputihan. ✔ Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah. ✔ Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja. #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdterbaik#jsdnegerisembilan#jsdseremban#jsdsenawang#jsdlukut#jsdportdickson#rahsiaawetmuda#kekalbertenaga#manismantappenuhrahsia#kopiviralsedap#takpahit#sihatdalamancantikluaran#kopianggunpesonataburjamusedap www.wasap.my/60135296992/jsd

Siapa yang tak suka bila umur dah hampir ke 50 an tapi kulit glowing bersih dan bebas kedut macam ni 😍 . . Sejujurnya kaklin sendiri yang berumur 39 tahun ni pun cemburu. Memang kulit idaman lah senang citer. Hihikss . . Itulah hasil bertahun tahun bersabar dan setia bersama krim WD. Disaat orang lain sibok bertukar produk, Kak jun dah 4 tahun lebih masih setia dengan krim awetmuda WD ni. . . Siapa lagi umur 30, 40,50 an yang nak kulit anjal, muda 5 tahun dari usia sebenar tanpa kusam/jerawat/jeragat macam kak jun WAJIB cuba WD ni . . Haaa korang nak tengok je ke? Kaklim nak sambung calit jap lagi. Kita mandi dulu dan Kita maintain awet muda dulu 😘❤️ Wasap syima 0195725087 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #aurainstabatch30 #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi

Bila ambil #jamuindahkeluarga 2biji setiap pagi dgn #minumjamu waktu malam. Perbezaan yg dirasai. 1) Ambil jamu dua biji setiap malam √ Malam dapat tidur dengan lena dan nyenyak😴 hahaha... √ Bila bangun pagi paling best. Badan rasa ringan tak sakit tapak kaki. Bila bangun tak da lagi sakit² badan.🙆‍♀️ √ Sistem pembuangan memang lawas sgt dan kepuasan dirasai. √ Badan rasa segar dan mood happy. 2) Minum jamu ( Kopi anggun pesona + Jamu indah keluarga ) √ Minum dgn air suam² panas mmg paling best. Badan rasa berpeluh² fuh lepas tu badan memang rasa SEGAR dan CERGAS. √ Kekal bertenaga sepanjang hari. √ Mengawal rasa lapar dan cepat kenyang. - time ni siapa nak diet mmg boleh ambil buah sebagai kudapan. √ Badan berpeluh² banyak minum air. Pembuangan rasa teramat lawas dan puas. √ Jaga2 kalau awak akn kerap buang angin atau kentut hahaha. Siapa yg mmg badan byk angin mmg akan kentut. Ok la tu, nanti urat² yg masuk angin selama ni akan kembali ok. Lenguh² badan rasa lemau InshaAllah boleh diatasi lepas ni. √ Pergerakan awak akan rasa lebih kemas dan berkeyakinan. Apa kena mengena🤔? Ya la badan awak rasa sihat dan fit ( kemas elok ) bila kita melangkah tu rasa dgn penuh yakin pada diri sendiri. ( Maksudnya di sini awak rasa sihat dan hormon pun stabil ) Maka akan keluarlah aura positif. Kitaran haid pun teratur in shaa Allah. Ini adalah kesan minum jamu. Buat hidup anda lebih happy dan energy!! Breakfast paling heaven untuk mommies atau wanita yang super duper bz!! #sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdterbaik#jsdnegerisembilan#jsdsenawang#jsdportdickson#jsdlukut#kopiviral#kopisedap#rahsiaawetmuda#cergas#awetmudaalami#kopitaburjamubest#badansihat#manismantappenuhrahsia www.wasap.my/60135296992/jsd

Betul kan orang cakap wajah yang kemerah-merahan tu berpunca dari dalaman yang cantik dan sihat? 😄 Patottlah RAMAI yang dah pon jatuh hati dengan WD Triple Advance ni. Sampai berbotol-botol repeat order. Macam kak maneh ni, hamboiiii makin cun melecun aih 😍 SEBELUMNYA ada masalah: - Kulit berminyak - Liang pori terbuka - Kulit kusam SELEPAS WDTA: - Kulit cerah - Wajah berseri - Bebas kekusaman - Tiada lagi masalah liang pori terbuka Wahhh, banyak betui perubahan yang kak maneh ni dapat. Gambar sebelum selepas pon beza berganda-ganda. Tak payah nak pakai 2_3 jenis produk untuk masalah-masalah tu kan. Hanya WDTA semua boleh bagi dengan hasil wow macam ni! . So nak harga DISKAUN 20%, FREE POSTAGE, FREE GIFT SPECIAL BERNILAI RM100😍 Watsap 0182180420 A'in #wdec #womendesiree #wdtakualalumpur #wdtakelantan #wdtaterengganu #wdtaselangor #wdtajohor #wdnegerisembilan #wdtaseremban #wdtasenawang #wdtanegerisembilan #wdtaperak #rahsiaawetmuda #awetmuda #wdta

Sedihnya bila muka breakout teruk macam ni. Serius la. Selalu kalau muka teruk macam ni sebab hasil Pakai skincare ade merkuri kan.? . mesti sakit giler kan? 😢 . Nasib baik customer ni try dianz vitamin. Banyak jugak Perubahan. Kulit makin elok. Insyallah lama-lama mesti jerawat semua hilang. . #dianzvitamin #wdta ##rahsiakulitputih #rahsiaawetmuda #rich #beauty #dropship #dropshipdianz #pendapatansampingan #womendesire #dianzvitamin #aurainsta #aurainstabatch28 #jomputih #vitaminc #kolagenikanntalapia #niacinamade #glutathione #anjal #tegang #rahsiaputih #dianzvitaminpremium #aurawhite #nakcantik #rich #beauty #wdtasabah #wdtakedah

Intake dibuka sekarang! Ini masa yg terbaik bg yg ada plan utk give love ♥️♥️♥️ pd diri sendiri. Bg peluang pd diri anda utk buat perubahan pd diri . Jika sy pernah merasai kegemukan , bg peluang pd diri anda utk transform supaya kurus fit dan sihat itu menjadi pilihan buat diri anda menjelang 2020🔥🔥 . Click link di bio utk Intake November🔥🔥

Darah ➡ lancar ➡ bersih ➡ teh peach mengkudu Ekstrak teh hitam, buah peach dan mengkudu menjadikan tea peach mengkudu tinggi antioksidan, vitamin & mineral bagus dijadikan minuman harian. Disarankan kepada :- - Lelaki dan wanita pelbagai peringkat usia - Remaja yg mengalami masalah kulit - Kanak2. . Tidak disarankan kpd :- - Penghidap diabetes . #jrmkelantan #kurmadhuha #royalv #megaratu #mustanirjrm #codkelantan #detoxjuice #detoxtea #tehdetox #detox #rahsiaawetmuda #kurussihat

Faizal Zakaria
(@jaiezzany)

2 Days 13 Hours Ago

#igreviewjaiezzany Opss.. Umur 49 tahun, Gaya macam 20 tahun😍 Nak tahu rahsianya? . . Nak harga promosi JIMAT RM20 follow @womendesiree_official_shahalam skrg! . . KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 30, 40, 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA . Modal murah jer! Tak payah suntik-suntik Tak payah bancuh-bancuh Tak payah telan-telan . Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah. Produk disahkan KKM dan Halal Jakim . Klik link di bio untuk direct wasap @womendesiree_official_shahalam +601111672949 #wdec #rahsiaawetmuda #botox #masalahkulit #womendesiree #bazaarpaknil #likeforlike #ctdk #ubatjeragat #wdshahalam #wdselangor #jeragatdegil #ubatjerawat #ubatparut #susukmoden #freepos #wdta #dealeradleesyabeauty #calitcalitcantik #krimawetmuda #aurainsta #testimoniwd #shahalamdelivery #bazaar #cantik #tipskulitcantik #skincare #wdtabangi #cikgu

Dah jumpa sabun sabun yg sesuai untuk muka & badan? . . Hah! Memang tak rugi beli , kalau tak sesuai kat muda, sesuai sangat dibadan insyaAllah . . . Ia Melembabkan wajah Meruncingkah wajah Menghilangkan bau badan Memhantu gatal2 Mencerahkan wajah & badan Menganjalkan badan & wajah Membantu masalah kulit berjerawat Membantu masalah kulit berkelebeh. Yang best , ia natural colase to Organic #sabungreencoffee #sabunruncingwajah #sabunnatural #umooda #rahsiaawetmuda #anjal #kulitkusam #ewamalaysia #realbisnes

Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause. . Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita. . Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi! . Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V. Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon. . PENGASAS JRM @bondarozitaibrahim . Mega Ratu RM100 (SM) RM103 (SS) . #jrmkelantan #jrm #cysticfibrosis #fibroids #cyst #ikhtiarhamil #megaratukelantan #royalvkelantan #kurmadhuhakelantan #codkelantan #menopause #codkubangkerian #wedding #rahsiaawetmuda #suamiistribahagia #rahsiapikatsuami