Photos and Videos about

SERUM
(@totalbeauty297)

40 Minutes Ago

KELEBIHAN ARSYA SERUM . ✅ Formulasi WATERBASED ✅ Berbau wangi ✅ Tidak berminyak ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Merawat kulit KUSAM ✅ Mencegah pertumbuhan jerawat ✅ Membantu merawat kulit berminyak ✅ Melembapkan kulit kering ✅ Mengecilkan pori-pori dan liang roma. ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Membantu mengekalkan seri wajah ✅ Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #tampin#kualapilah#temerloh#bentong#mentakab#raub#jerantut#pekan#kualalipis#bandarjengka#dyxy#bazaarpaknil#bazarpaknil#motifviral#sabah#sarawak#kotakinabalu#meletop#bazarpaknilmurah#uitm#chukai#dungun#kerteh#kualaberang#marang#paka#jerteh#kemaman#bukitmertajam#georgetown

(@buntestrassen)

4 Hours Ago

#raub

KELEBIHAN ARSYA SERUM . ✅ Formulasi WATERBASED ✅ Berbau wangi ✅ Tidak berminyak ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Merawat kulit KUSAM ✅ Mencegah pertumbuhan jerawat ✅ Membantu merawat kulit berminyak ✅ Melembapkan kulit kering ✅ Mengecilkan pori-pori dan liang roma. ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Membantu mengekalkan seri wajah ✅ Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #tampin#kualapilah#temerloh#bentong#mentakab#raub#jerantut#pekan#kualalipis#bandarjengka#dyxy#bazaarpaknil#bazarpaknil#motifviral#sabah#sarawak#kotakinabalu#meletop#bazarpaknilmurah#uitm#chukai#dungun#kerteh#kualaberang#marang#paka#jerteh#kemaman#bukitmertajam#georgetown

Assalamualaikum, #colonis_dmestica Kesihatan yang baik bermula dengan proses detoksifikasi atau bebas racun dalam tubuh khususnya sistem perkumuhan yang terdiri daripada hati, kolon, buah pinggang, darah dan sistem limfa. Toksin sangat berbahaya dan menyebabkan kerosakan pada sistem detoksifikasi tubuh dan gangguan metabolisme tubuh. Justeru, pentingnya untuk anda melakukan detoksifikasi dengan Colonis D’Mestica. Kelebihan Colonis Dmestica • Mengatasi masalah sembelit. • Membantu masalah buasir dan kesakitan akibat buasir. • Menurunkan kolesterol jahat (LDL) • Menurunkan paras gula dalam darah. • Membersihkan kolon. • Meningkatkan metabolisma badan. • Menurunkan berat badan. • Kenyang sepanjang hari dan mengurangkan keinginan untuk makan berlebihan. • Mengelakkan pembentukan plak kolesterol pada dinding arteri. • Meningkatkan sistem imun badan. • Mengandungi karotin yang membantu memelihara kesihatan mata, rambut dan kulit. • Menurunkan kadar leptin untuk orang yang menghidapi obesiti. • Penyerapan nutrien dalam badan lebih efektif. • Meningkatkan fungsi organ seperti buah pinggang dan hati. • Mencegah penuaan pramatang. • Memberikan kelembapan pada tubuh (hidrasi) dan tenaga. • Menghilangkan kesesakan hidung dan selesema dan resdung kronik. • Meningkatkan isyarat ke saraf dan mewujudkan kesejahteraan mental yang lebih baik. • Mengelakkan masalah insomnia (gangguan tidur). 📱Cari kami di ⤵ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. 💥 Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #team_jutawan_bonda_pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #pahang #pahang_darul_makmur #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakpahang #jengka #jengkapahang

Hai semua🤗 Ada Tak peminat Kerepek Pisang Dekat sini? ? ? . Sedap ni sambil menonton TV kita Krup krup kerepek pisang😋😋😋 Tak sedar satu balang habis😅 . . #kerepek #kerepekpisang #kudapan #kuihraya #food #halal #homemade #raub #raubpahang #pahang

Hai hai hai.. selamat berhujung minggu... #teegasnack kini dijual di Petronas Lingkaran Karak ... on the way ke #lebuhrayapantaitimur .. Kalau singgah isi petrol atau ke tandas, jgn lupa jenguk #kedaimesra #kedaimesrapetronas dan grab berbalang balang 😋😋😋 #gombak #kelateku #kelantanese #pahang #terengganumolekdoh #ganukite #bentong #raub #kualalipis #kualalipispahang #ctdk #mrsmbentong #lpt #lpt2 #karak #gentinghighland #gentingsempah #jandabaik #jandabaikpahang

Ivy Ng
(@ivy2308)

7 Hours Ago

📣📣📣📣新年美甲📣📣📣📣 📣📣📣📣位子已满📣📣📣📣 已预约的顾客们,请提前提交想要的款式图片以便做好准备和告知价钱哦~ 温馨提醒: 新年美甲位子抢手,但却没有收取定金。 #全因为信任 请预约的顾客不要随意爽约,感谢支持。 2019年1⃣️月份 21-30号 (注:28号-30号 只能做手) 地点:劳勿新巴力大万药行隔壁 21号 - full 22号 - full 23号 - full 24号 - full 25号 - full 26号 - full 27号 - full 28号 - full 29号 - full 30号 - full 2019年2⃣月份 1-3号 地点:KL balakong 1号 - full 2号 - full 3号 - full #kl #raub #gelmani #gelpedi #凝胶美甲 #kl在balakong区 #劳勿在新巴力大万药行隔壁美容院 联系wechat:ivy2308 (写美甲) #回头客免费卸甲 #firsttrial顾客优惠价 #specialpriceforgelmaniandgelpedi

OFFER BELI 3 Bag ke atas FREE POSTAGE seluruh malaysia 😍 Grab yours now

KELEBIHAN ARSYA SERUM . ✅ Formulasi WATERBASED ✅ Berbau wangi ✅ Tidak berminyak ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Merawat kulit KUSAM ✅ Mencegah pertumbuhan jerawat ✅ Membantu merawat kulit berminyak ✅ Melembapkan kulit kering ✅ Mengecilkan pori-pori dan liang roma. ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Membantu mengekalkan seri wajah ✅ Boleh dijadikan base makeup untuk menjadikan makeup lebih tahan lama . Harga : RM 8 . Jangan menilai pada harga.. jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal.. why not? . Whatapps ke +6014-9922019 atau boleh click whatapps link di bio ( Whatapps only yer syg ) . #tampin#kualapilah#temerloh#bentong#mentakab#raub#jerantut#pekan#kualalipis#bandarjengka#dyxy#bazaarpaknil#bazarpaknil#motifviral#sabah#sarawak#kotakinabalu#meletop#bazarpaknilmurah#uitm#chukai#dungun#kerteh#kualaberang#marang#paka#jerteh#kemaman#bukitmertajam#georgetown

Grosir & Eceran 👉Al - Qur'an lokal dan Impor ➡Al Qur'an Al Quddus ➡Beirut ➡Tafsir Jalalain ➡Tafsir Al Ibriz ➡Dll 👉Kitab2 Madrasah ➡Yanbu'a ➡Nahwu,Shorof ➡Kitab Kuning ➡Bulughul Marom ➡Dll 👉Seragam Yanbu'a 👉Perlengkapan Haji/Umroh 👉Air Mineral KHQ 👉Herbal ➡Aneka Madu ➡Minyak Zaitun ➡Habbatussauda ➡Madu Kesuburan 👉Parfume Local Import ➡Bibit Minyak Wangi ➡Parfume Impor Pusat Grosir&Eceran Distributor TOKO NINA Hub: ODI WA 085740189757 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 1. 41. 1. 1. 1. 1. 1. 41. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1 1. 1 1. 1. 1 1. 1. 1. 1.3 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1. 1 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 #bandarbera #bentong #cameronhiglands #tanahrata #lipis 2. #kualalipis #maran #pekan #raub #rompin 3. #kualarompin #temerloh #seberangperai #batangpadang #tapah 4. #hilirperak #telukintan #huluperak #gerik #kerian 5. #paritbuntar #kinta #batugajah #kualakangsar #larut

Grosir & Eceran 👉Al - Qur'an lokal dan Impor ➡Al Qur'an Al Quddus ➡Beirut ➡Tafsir Jalalain ➡Tafsir Al Ibriz ➡Dll 👉Kitab2 Madrasah ➡Yanbu'a ➡Nahwu,Shorof ➡Kitab Kuning ➡Bulughul Marom ➡Dll 👉Seragam Yanbu'a 👉Perlengkapan Haji/Umroh 👉Air Mineral KHQ 👉Herbal ➡Aneka Madu ➡Minyak Zaitun ➡Habbatussauda ➡Madu Kesuburan 👉Parfume Local Import ➡Bibit Minyak Wangi ➡Parfume Impor Pusat Grosir&Eceran Distributor TOKO NINA Hub: ODI WA 085740189757 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 1. 41. 1. 1. 1. 1. 1. 41. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1 1. 1 1. 1. 1 1. 1. 1. 1.3 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1. 1 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 #bandarbera #bentong #cameronhiglands #tanahrata #lipis 2. #kualalipis #maran #pekan #raub #rompin 3. #kualarompin #temerloh #seberangperai #batangpadang #tapah 4. #hilirperak #telukintan #huluperak #gerik #kerian 5. #paritbuntar #kinta #batugajah #kualakangsar #larut

Grosir & Eceran 👉Al - Qur'an lokal dan Impor ➡Al Qur'an Al Quddus ➡Beirut ➡Tafsir Jalalain ➡Tafsir Al Ibriz ➡Dll 👉Kitab2 Madrasah ➡Yanbu'a ➡Nahwu,Shorof ➡Kitab Kuning ➡Bulughul Marom ➡Dll 👉Seragam Yanbu'a 👉Perlengkapan Haji/Umroh 👉Air Mineral KHQ 👉Herbal ➡Aneka Madu ➡Minyak Zaitun ➡Habbatussauda ➡Madu Kesuburan 👉Parfume Local Import ➡Bibit Minyak Wangi ➡Parfume Impor Pusat Grosir&Eceran Distributor TOKO NINA Hub: ODI WA 085740189757 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 1. 41. 1. 1. 1. 1. 1. 41. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1 1. 1 1. 1. 1 1. 1. 1. 1.3 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 1. 1. 1 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1 #bandarbera #bentong #cameronhiglands #tanahrata #lipis 2. #kualalipis #maran #pekan #raub #rompin 3. #kualarompin #temerloh #seberangperai #batangpadang #tapah 4. #hilirperak #telukintan #huluperak #gerik #kerian 5. #paritbuntar #kinta #batugajah #kualakangsar #larut

Heatpress printing for cotton tshirt, ada customer yang tanya nak bawa baju sendiri boleh ke? Jawap dia boleh ja kami ambil upah print saja.nak tempah ws saja ok, link ws ada di profil . 0199790793 whatapps : http://cinonexapparel.wasap.my . #cinonex #cinonexapparel #cetakbaju #printingtshirt #sulam #embroidery #customshirt #tersang #printing #sungaikoyan #raub #kualalipispahang #jersy #jersi #jersisublimationmurah

ON ❌ ON ❓ . Dengan adanya CARYA COSMETICS dalam beg korang boleh ada perfet make up kit 🤗 . ✅ Mirror ✅ 3 colour eyeshadow ✅ 3 colour lip cream ✅ multipurpose brush ✅ lip cream brush ✅ bronzer ✅ blusher ✅ highlighter . Semua ni 👆 hanya sekeping make up kit CARYA sahaja 😵 . Nak ke nak? . Meh order meh 👇 . Whatssap only - 01155031342 (eni) . #caryacosmetics #caryajengka #caryacantik #makeupcantik #makeupkit #simplemakeup #beauty #caryacademy #jengka #pahang #bandarpusatjengka #kuantan #temerloh #mentakab #raub #bentong #cameronhighland #simplybeauty #caryahq #caryalanjewww #makeupcantik #malaysia #viralmalaysia #produkviral #teamfl

Salam jumaat semua, do follow our page for further details, activity and location of ikan pah cheroh :) #ikanpahcheroh #pahang #patin #sungaisemantanulu #raub #ikansegar

RESPON CUSTOMER 💞 . Yang mana belum try tu jom try dulu confirm suka!!! . Nak ke nak? . Meh order meh 👇 . Whatssap only - 01155031342 (eni) . #caryacosmetics #caryajengka #caryacantik #makeupcantik #makeupkit #simplemakeup #beauty #caryacademy #jengka #pahang #bandarpusatjengka #kuantan #temerloh #mentakab #raub #bentong #cameronhighland #simplybeauty #feedback #malaysia #viral

Assalamualaikum, #zinnia_magenta YANG MENGGETAR JIWA Buihnya yang lembut, aromanya yang menggetarkan. Segar sejuk bila tersentuh ke kulit muka. Sambil cuci muka sedut aromanya. Sangat membelai jiwa dan hilang masalah di buatnya. Gel pencuci wajah dari herba dan bunga-bungaan terbaik untuk kesihatan kulit wajah !! Bonda formulasikan dari gabungan herba antarabangsa seperti Tea Tree, Akar manis, Portulaca Olearacea dan Bilberry. Keberkesanan ekstrak herba-herba yang terkandung dalam Zinnia Magenta membuat wanita menjadikan gel kecantikan ini sebagai pilihan no. 1. Kaya dengan antioksidan, vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menyebabkan berlakunya penuaan, kedutan dan kusam. Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang. 📱Cari kami di ⤵ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. 💥 Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #team_jutawan_bonda_pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #pahang #pahang_darul_makmur #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakpahang #jengka #jengkapahang

- Nasi Keduli @ Nasi Kebuli (Pahang Royal Rice Dish) mg terbaik 👍 & ladzattt 😋 bossku.. katanya hanya terdapat di Raub. Mcm2 menu Pahang ada kat kedai ni. Sambal Hitam, Puding Raja mg mantap.. 😎👍 - MNA #raub #pahangtraditionalcuisine #nasikeduli #foodhunter #brotherbotak #brothermisai #tegursaya #mamudi

CLEARENCE SALE❗️❗️❗️ SUPREME BOX LOGO “Sendiri Buat” RM 15 ( include postage) Available in XS~S size Limited 011 1012 1554 (irfan) for any enquiry #sapotlokal #malaysia #pahang #raub #uitmraub #art #fashion #activity #potd #ootd #instapic #asia #new #attire #esport #ps4 #hipster #hustle #business #entrepenuer #youth #cafe

(@rabenmama_)

12 Hours Ago

Ich sitze nun hier... fast ein Jahr, nachdem man mich beraubt hat. Mitten in der Stadt....im beisein meiner Kinder. Hinterhältig, sein eigenes Baby ausnutzend, mich begrapschend. Die Gerichtsverhandlung ist mittlerweile gelaufen. Das Urteil kenne ich noch immer nicht. Ich konnte bisher einfach nicht anrufen. Ich habe Angst. Angst davor, dass diese beiden Menschen, die Hauptangeklagte sind, einfach frei gelassen wurden. Denn ihre Komplizen wurden es. Da alle vier behauptet haben, sich nicht zu kennen, wurde den Zeugen nicht geglaubt. Es wurde als Verständigungsschwierigkeit abgetan, da die beiden Mittäter so getan haben, als würden sie nix verstehen...dabei haben sie ganz gut Deutsch gesprochen, als es passiert ist. Ich kann seit dem Tag bis heute, nicht allein in die Stadt gehen. Das ist mir eben wieder bewusst geworden. Denn ich MUSS heute vormittag in die Stadt. Ich MUSS heute etwas im Pfarrbüro abholen. Und das ist in der Stadt. Ich überlege hin und her, wo ich parken soll, damit ich direkt da bin. Keinen Weg zuviel gehen muss. Nicht etwa, weil ich Fußfaul bin. Nein. Weil ich Angst habe. Panik. Also muss ich hoffen, dass ich einen Kurzzeitparkplatz bekomme, damit ich nur ein paar Meter laufen muss. In der Hoffnung, dass nix passiert. Ich ärger mich über mich selber...aber ich kann nicht anders. Ich vermeide es. Sonst geht es nur Nachmittags oder am Wochenende, wenn meine Großen oder jemand anderes, Erwachsenes, dabei ist. Das gibt mir ein wenig Sicherheit zurück... aber das ist ja keine Dauerlösung... #sorrybutnosorry #gedankenammorgen #panik #angst #raub #bestohlenmeinersicherheit #mama #mamaleben #mamavon3 #momof3 #mädchenmama #jungenmama #oneparent #oneparentfamily

Ivy Ng
(@ivy2308)

14 Hours Ago

📣📣📣📣新年美甲📣📣📣📣 位子近满,赶紧询问所剩最后空档。 已预约的顾客们,请提前提交想要的款式图片以便做好准备和告知价钱哦~ 温馨提醒: 新年美甲位子抢手,但却没有收取定金。 #全因为信任 请预约的顾客不要随意爽约,感谢支持。 2019年1⃣️月份 21-30号 (注:28号-30号 只能做手) 地点:劳勿新巴力大万药行隔壁 21号 - 剩2位子 22号 - full 23号 - full 24号 - full 25号 - full 26号 - full 27号 - full 28号 - full 29号 - full 30号 - full 2019年2⃣月份 1-3号 地点:KL balakong 1号 - full 2号 - full 3号 - full #kl #raub #gelmani #gelpedi #凝胶美甲 #kl在balakong区 #劳勿在新巴力大万药行隔壁美容院 联系wechat:ivy2308 (写美甲) #回头客免费卸甲 #firsttrial顾客优惠价 #specialpriceforgelmaniandgelpedi

UKAYS i love u i miss u (practise) #guitarist #guitarists #guitaristofinstagram #guitaristmalaysia #likeforlikes #like4likes @guitarist_media @guitaristmalaysiaclub #raubpahang #raub @jpkuitmraub

COOL MEDICATED FEMININE WASH BY JAMU SUSUK DARA . . 🙎 Ramai remaja yang tidak tahu FEMININE WASH JSD ini boleh menghilangkan keputihan dan kegatalan di miss v . 👩 Ramai wanita yang tidak tahu FEMININE WASH JSD ini boleh menghilangkan bauan yang kurang menyenangkan dan memberi keselesaan ketika datang haid . 💑 Ramai isteri yang tidak tahu FEMININE WASH JSD ini boleh merapatkan otot vagina dan menaikkan keghairahan . . 👪 Ramai ibu hamil yang tidak tahu FEMININE WASH JSD ini boleh memberi keselesaan pada yang kerap berpeluh di celah kelengkang dan juga kegatalan di miss v . 👪 Ramai ibu dalam pantang yang tidak tahu FEMININE WASH JSD ini boleh memberi keselesaan ketika keluar darah nifas dan menarik kotoran yang melekat di dinding faraj.. . Itulah Fungsi FEMININE WASH JSD.. Rahsia daun Sirih dan Manjakani yang diadun diDalamnya hanya Boleh anda korek Rahsianya bila dicuba dan guna pakai sendiri... . Jom rawat dengan pencuci berubat FEMININE WASH JSD. Dapatkan pencuci miss v JSD anda dari AGEN/STOKIS SAH JSD sekarang. Pastikan ori baru beli! . Untuk order, WhatsApp kak ann 📱019711 0882 STOKIS SAH JSD . FEMININE WASH JSD - RM68 . . #femininewashjsd #pencuciintimwanita #farajberbau #jerawatfaraj #kencingkotor #wanitahamil #setberpantangjsd #farajgatal #keputihan #jamususukdara #jsd #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdserikembangan #guamusang #kelantan #raub #kuantan #stokisjsd #sabah #sarawak # #jsdbalakongjaya #teamsjsdannur #empireaurafidarich

Assalamualaikum, #marjane_oil MARJANE OIL ialah Organic Antioksidan Face Oil. Ia merupakan minyak Anti penuaan berasaskan bahan tumbuhan dari marula Afrika Selatan, Morroco & kekacang dari Australia. Ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan. Khasiat di dalam Marjane Oil begitu menakjubkan serta dapat membantu merawat masalah kulit muka dan badan seperti : • Melembabkan kulit kering dan merawat muka kusam • Menghalang bintik-bintik hitam akibat peningkatan umur • Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan dan bersisik • Menghaluskan & menyegarkan tekstur kulit • Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas • Mempercepatkan penyembuhan jerawat & menghalang kesan parut jerawat • Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat • Mengimbangi pengeluaran minyak pada kulit • Membantu merawat muka dari rosak akibat kekeringan dan cuaca terlalu panas atau sejuk • Menanggalkan sel-sel kulit mati 📱Cari kami di ⤵ OUTLET STOKIS JAMU RATU MALAYA PAHANG JALAN TUN ISMAIL 1 KUANTAN ATAU SCROLL DI RUANGAN KOMEN UNTUK BERHUBUNG TERUS DENGAN PENGEDAR SAH KAMI! ⚠ Tidak di jual di kedai jamu, lazada, shoppee, mall atau farmasi. 💥 Layak untuk keahlian percuma dengan pembelian rm80 ke atas dalam satu resit. #team_jutawan_bonda_pahang #jamuratumalaya #jrm #jrmpahang #pahang #pahang_darul_makmur #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #temerloh #jerantut #bera #chini #maran #kualalipis #raub #bentong #karak #cameronhighland #fraserhill #jandabaik #anakpahang #jengka #jengkapahang

Cuci faraj dgn #maskervagina #meruang aje dgn mv terus keluar keputihan yg bersarang lama tu..teruskan guna slagi lom habis mmg akan kuar. Jangan pelik. Tp hasilnya selepas itu mmg korang akan puas hati beb! Rm25 sekotak Tahan lbih dua bulan(bergantung pd kekerapan penggunaan) Wasap kak ann 017 9032210 Stokis sah jsd #maskervagina #keputihanberbaubusuk #keputihan #jamususukdara #sisjualjsd #posseluruhmalaysia #sisjual #kegatalan #jsdselangor #serikembangan #perak #raub #umt #klia2

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

10 Days 20 Hours Ago

Nutella Cheese Tart dilapisi dengan Nutella & Maltesers untuk tambahan kick. Setiap suapan akan buat anda rasa nak lagi dan lagi....

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

11 Days 5 Hours Ago

Kek harijadi Spongebob sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!...⠀ .

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

11 Days 7 Hours Ago

Red Velvet is everyone’s all time favorite. Tak perlu hias deco lebih-lebih sebab cream cheese & kek dah sedap. Tapi mak-mak yang pandai akan tambah Maltesers bagi budak-budak kutip makan 1 1 senyap-senyap😉...

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

11 Days 11 Hours Ago

Design DFCC sangat ROMANTIK bila ditambah FRESH Strawberry & Maltesers. Chocolate Ganache di selang seli cream cheese warna hitam putih memberi effect mewah macam kek hotel 5 bintang!

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

11 Days 16 Hours Ago

Pandan Gula Melaka yang disirami air gula melaka & ditabur kelapa parut.Size 10inci boleh jamu 36 orang tau. Tapi tak jamin la kalau ramai yang repeat amik🤣⠀ .

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

11 Days 18 Hours Ago

Kambing Perap Berapi🔥laku kerassss! Diadun dengan 19 rempah & potongan kambing yang tebal & banyak isi. Baru berbaloi beli ikut timbangan. Hanya defrost & grill selama 5min & DINNER IS SERVED👍🏻

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

11 Days 19 Hours Ago

Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi igauan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆 Nak tambah topping pun boleh.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

12 Days 5 Hours Ago

Domisi Cookies yang rapuh & tak terlalu manis memang bahaya kalau bawak dalam kereta especially kalau jem. Memang tak sedar tup tup habis sebekas. ⠀ Yang dok jauh kita poskan. Takde masalah sebab bekas tahan lasak & ada seal.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

12 Days 7 Hours Ago

DFCC No Cheese tambah FRESH Strawberry & Blueberry ditambah Maltesers yang jadi idaman ramai. Tak muak & masam manis yang sedap. Ada versi 1 tingkat & 2 tingkat😱Anda request kami buat☺️

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 10 Hours Ago

Untuk persediaan projek projek baru sabrina bakery 2019⠀ .⠀ Jom sapa nak Join team hebat @sabrina_bakery_cyberjaya⠀ .⠀ Syarat mama mudah je.. Orang dia kene ceria n boleh bergaul dengan semua orang bukan jenis cepat sentap Ye n work load memang heavy..so kita nak team yg sentiasa boleh ketawa n ceria dalam dapur sabrina bakery⠀ .⠀ Team production paling penting.. Sebab team yg gembira akan send energy gembira dalam kek yg akan di makan oleh customers mama ❤️❤️❤️⠀ .⠀ Vacancy Sabrina Bakery 2019⠀ .⠀ •Jawatan 👨‍🍳⠀ Kitchen Crew .⠀ •TEMPAT🏭⠀ Sabrina Bakery Cyberjaya⠀ .⠀ •KRITERIA 💪⠀ >>LELAKI / PEREMPUAN >> UPSR/PMR/SPM/STPM/DIPLOMA⠀ >> Umur 18 - 30 tahun⠀ >> Sihat tubuh badan⠀ >> Ceria & suka berkerja dalam pasukan⠀ .⠀ Calon yg berminat..boleh whatapp nombor 012-3343836

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 10 Hours Ago

Tall cake DFCC ni paling sweet & elegant tau. 3 layer moist choc cake, dilitupi chocolate ganache mewah & topping cheese & chocolate ganache lagi. Corak yang simple tapi nampak mewah, sesuai untuk birthday & intimate party.⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 14 Hours Ago

Kehadapan adinda yang dikasihi,⠀ ⠀ Kekanda kini tengah busy. Mamasab Ada Kek BigBird CuteCake yang dinda inginkan. Kekanda tak boleh makan tanpa memikirkan adinda. Jadi kekanda kirimkan surprise delivery untuk adinda. Happy Birthday Sayang <3<3<3⠀ ⠀ Sekian, ⠀ Yang Benar,⠀ Kekanda Yang Setia. Papa Iqy

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 15 Hours Ago

Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!⠀ .

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 18 Hours Ago

Pada yang minat kek yang ringan & tak muak, boleh pilih Pecan Butterscotch. Ringan tak bermaksud tak premium, caramelized pecan tu yang paling umphh! .

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 19 Hours Ago

Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi igauan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆 Nak tambah topping pun boleh.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

13 Days 20 Hours Ago

Mana 1 pilihan sayang-sayang.?

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

14 Days 5 Hours Ago

Wow Nutella Cheese Cake Mamasab cantik sangat😍 Ada 4 lapisan tau, dari bawah Oreo Crumbs yang rapuh, chocolate cheese, cheese & Nutella meliuk lentok. Tak puas makan 1 slice.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

14 Days 7 Hours Ago

Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

14 Days 11 Hours Ago

Kek moden digabung rasa tradisional sepanjang zaman. Manis-manis gula melaka, wangi daun pandan semerbak & kek yang moist sesuai untuk semua. ⠀⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

14 Days 16 Hours Ago

Bila babytoratora dpt slice kek.. Nyumm nyummsss

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

14 Days 18 Hours Ago

Mari mari mari 4 jenis kek dalam 1 tray, semua kek premium terbaik dari Sabrina Bakery. Ada Red Velvet, DFCC, Pecan Butterscotch & Pandan Gula Melaka. Yang pening2 tak tau pilih ini lah penyelesaian mudah.⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

14 Days 20 Hours Ago

DFCC Paling simple versi No Cheese sebab tak semua sukakan cheese kan? Kami kekalkan choc moist cake, drizzle Caramel & bunga-bunga choc Ganache dari coklat bermutu tinggi. ⠀ Untuk yang nak tambah topping, boleh add on Fresh Berries, KitKat & Maltesers. ⠀ Nak 1 tingkat boleh, nak 2tingkat pun boleh.⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 5 Hours Ago

Comelnya mak unicorn & anak2 yang montok2 tu!🤗⠀⠀ .⠀⠀ Mana tak montok, seketul dekat 100g okayyy. Nak beli asing2 boleh, nak combo lagi la boleh. ⠀⠀ .⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 7 Hours Ago

Tall cake DFCC ni paling mewah. 3 layer moist choc cake, dilitupi chocolate ganache mewah & topping chocolate ganache lagi. Topping penuh dengan Maltesers, KitKat & Fererro Rocher buat kek nampak sangat special.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 11 Hours Ago

Red Velvet versi November. Atas kek yang moist tu team letak cream cheese tebal, dilitupi lipatan-lipatan Nutella pulak. Nak bagi extra special especially kalau untuk someone @ special event kami add on Fresh Strawberry, Blueberry & KitKat penuh!

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 11 Hours Ago

Kisah saudagar kek dari jb ni.. Memang hebat sale dia sehari. MAMASAB JB masih belum ada. Malah kek travel 300+ km untuk sampai ke destinasi.⠀ .⠀ .⠀ Official kek distributor dari JB kita mmg tak menang tangan uruskan order sekali order. Keep on shiningg. Rempuh kita rempuh🦅🦅🦅🦅🦅

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 16 Hours Ago

Ada yang tak kenal dengan DFCC? Nama dia Devil Food Choc Cake. Kek dia choc cake moist, kami tambah drizzle caramel, choc ganache, topping dengan cream cheese yang gebu. Akhir sekali diselang seli dengan Nutella & Caramel.⠀ Ada yang request add on topping Maltesers pun boleh! Crunchy kruk kruk, budak-budak mesti suka😍⠀ .⠀⠀⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 18 Hours Ago

Nutella Cheese Tart dilapisi dengan Nutella yang tebal, di hiasai susunan Fresh Blueberry & Strawberry untuk tambahan kick. Sangat sesuai untuk buat buah tangan tanda ingatan.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

15 Days 20 Hours Ago

DFCC paling futuristik dengan Fresh Blueberry & Strawberry spike! Sebab tu ada bermacam-versi. Nak 1 tingkat boleh, nak 2tingkat pun boleh.⠀ .⠀⠀⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

16 Days 5 Hours Ago

Red Velvet pujaan hati ramai orang. Cream cheese gebu penuh di atas kek yang moist. Jangan terkejut bila ada extra kick sebab ada drizzle nutella di antara cheese & cake.

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

16 Days 7 Hours Ago

Wow Nutella Cheese Cake Mamasab cantik sangat😍 Ada 4 lapisan tau, dari bawah Oreo Crumbs yang rapuh, chocolate cheese, cheese & Nutella meliuk lentok. Ditambah special effect Fresh Strawberry & Blueberry memang wow! Tak puas makan 1 slice.⠀⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

16 Days 11 Hours Ago

Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

16 Days 16 Hours Ago

DFCC Paling simple versi No Cheese sebab tak semua sukakan cheese kan? Kami kekalkan choc moist cake, drizzle Caramel & bunga-bunga choc Ganache dari coklat bermutu tinggi. ⠀ Untuk yang nak tambah topping, boleh add on Fresh Berries, KitKat & Maltesers. ⠀ Nak 1 tingkat boleh, nak 2tingkat pun boleh.⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

16 Days 17 Hours Ago

Kek harijadi sweet dari Sabrina Bakery. Kek Choc Fudge yang mewah & disukai ramai sesuai untuk semua peringkat umur. Mana nak cari kek yang mesra wallet & boleh pre order seawal 4 hari!

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

16 Days 20 Hours Ago

DFCC Special Edition Black & White yang sangat minimalis. Putih itu suci & Hitam kan menawan. Tuan punya mesti akan tertawan....

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 5 Hours Ago

Pada yang tak suka kek basah, boleh try Combo Abg Sado ni. Ada 4 jenis dalam 1 pack (Brownies Legend, Nutella Gunung Berapi, Brownies Mixnut & Congo Bar). Sesuai letak di suhu bilik je.⠀ .⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 6 Hours Ago

Pandan Gula Melaka sejenis kek moist, dicoating dengan Swiss Meringue Buttercream, disirami air gula melaka & ditabur kelapa parut. Size 12inci boleh jamu 64 orang tau. Tapi tak jamin la kalau ramai yang repeat amik🤣⠀ .

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 11 Hours Ago

📣PROMO MAKAN BESAR📣⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀ Mana yang nak buat jamuan makan besar/open house/potluck ke, boleh order je dari kami, dah la jimat, dapat pulak delivery terus ke rumah/office. Dapat 2 kek besar!⠀⠀⠀ .⠀⠀ 🎂 Pecan Butterscotch 10inci + 🎂 DFCC No Cheese 12inci!!⠀🏧 RM130...⠀ .⠀⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 16 Hours Ago

Nutella Cheese Cake ni ada 4 layer tau. Dari bawah team buat oreo crust, pastu chocolate cheese, pastu layer cheese yang tebal & diukir dengan Nutella meliuk lentok. ⠀ Tips untuk makan: tekan sudu dari atas sampai bawah untuk kesedapan maksima!⠀ .⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 16 Hours Ago

Tomorrow we will be opening as usuall. Jemput serbu

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 16 Hours Ago

Hi Assalamualaikum. Goodbye 2018 dan kenangan - kenangan pahit, sedih, gembira, berjaya, perkasa. Terima kasih menjadikan tahun journey mengenali diri sendiri tahun yang lebih bermakna. ⠀ .⠀ 2019 you tunggu kami datang nak gegar. Ini kali tahun kami.⠀ .⠀ .⠀ Gegar mamasab Gegar!!⠀ Hogoh pahang hogoh!!⠀ Peteh ganu petehh..⠀ Siapa fahamm..? Angkat tangan⠀ .⠀ #setahundahdipatatimo⠀ #mamasabwarrior

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 18 Hours Ago

Spartak versi mewah! Dengan tambahan Maltesers & Fererro Rocher dah cukup untuk buat mata memandang. Selalu dijadikan kek hantaran & kek anniversary❤️⠀ .⠀⠀

MAMASAB OFFICIAL
(@crumbnyum)

17 Days 20 Hours Ago

Hujung tahun ni mesti ramai yang buat majlis merisik, bertunang & nikah kan? Pada yang masih tercari-cari kek hantaran untuk hari istinewa anda boleh book dengan Sabrina Bakery 2 hari sebelum je. Warna bunga boleh pilih ikut tema anda😍⠀ .⠀⠀