#repairiphone

49,882 posts tagged with #repairiphone

Photos and Videos about #repairiphone

(@fix.star)

7 Minutes Ago

• I P H O N E 6 • T O U C H I S S U E • The phone fell, and then stopped responding to the touch, the touch ic was replaced📱📱🔧🔧 • • #samsungrepair #iphone6plus #iphone #iphone6 #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #repair #ipad #iphonefix #mobile #fix.star #uk #london #japan #newyork #repairiphone #ifix #ifixit #nand #macbookrepair #technology #tech #datarecovery #microsoldering #photooftheday #electronics #photo #workstation #photography

(@brofixit)

21 Minutes Ago

Kepada mereka2 yang nak harga murah2 replace battery iPhone boleh try fave ni.#brofixit brofixit bg harga khas dalam fave.

(@fixq.solutions)

31 Minutes Ago

Thank you bro @hariz_azmii for keep supporting us!!! . . ANDA TIDAK PERLU PENING LAGI! DENGAN ADANYA SERVICE @fixq.solutions , KAMI MENJAMIN KEPUASAN HATI ANDA SEMUA. APA TUNGGU LAGI. JANGAN BIARKAN HIDUP DIHANTUI MASALAH PHONE ANDA LAGI! . HANYA PM ATAU HUBUNGI KAMI SEKARANG DITALIAN TERTERA. 👇👇👇 011-235 19019 Bro pakih (phone specialist #fixqsolutions #repairfacetoface #iphonespecialist #iphonekl #iphoneuser #androiduser #ontable #onthespot #iphonerosak #iphonerepair #trustedseller #throwback #repairiphone

(@blvckservice)

48 Minutes Ago

Как отличить оригинальный АКБ iPhone от подделки? ▪️Внешний вид АКБ. Покрытие аккумулятора не должно быть липким, поцарапанным или потертым. Контакты оригинального аккумулятора iРhone имеют однородный золотистый цвет. ▪️Читаем надписи, размещенные на батарее. Текст должен быть на английском языке, без орфографических ошибок, с четко видными буквами и символами. ▪️Используем функцию просмотра статистики аккумулятора. В Айфон с версией IOS 8 и выше, установлен микрочип, который позволяет отследить статистику работы АКБ. В подделках эта деталь отсутствует. Для проверки батареи на подлинность, нужно зайти в настройки девайса, выбрать раздел «Основные», затем «Статистика» и «Использование аккумулятора». Если открывшееся окно пустое или его вообще нет в настройках – батарея поддельная. Так же, в последних версия IOS есть пункт показываюший в процентах емкость акб. Если акб оригинальная - прцент будет показан, в противном случае будет написано "Сервис" ▪️Или... не забиваем голову лишней информацией и обслуживаем свой iPhone в #blvckservice. Мы используем только оригинальные батареи📱 #blvckservice - best or nothing

(@iphonefixkl)

1 Hour Ago

Battery ada mempunyai masalah? Battery anda mempunyai simptom simptom dibawah?. . ❌Battery Drain lebih laju dari normal?.‼️ . ❌Phone kerap off sendiri walaupun belum sampai 0%.‼️ . ❌Skrin 'membengkak' di sebelah kiri phone.‼️ . ❌Phone tiba2 restart sendiri.‼️ . ❌Masa charge phone, battery level naik mendadak.‼️ . Sudah tiba masanya untuk tukar battery anda kepada yang baru. Jumpa kami untuk menukar battery yang baru.📞 . Iphone anda mempunyai masalah ? Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu anda menyelesaikan masalah anda.📞 . Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6012-6624878.📞. 💡 IPHONE BATTERY REPLACEMENT.🔋 📱IPHONE 4 💸 RM 70 📱IPHONE 4S 💸 RM 70 📱IPHONE 5 💸 RM 80 📱IPHONE 5C 💸 RM 80 📱 IPHONE 5S 💸 RM 80 📱 IPHONE 6 💸 RM 90 📱 IPHONE 6+ 💸 RM 100 📱 IPHONE 6S 💸 RM 90 📱 IPHONE 6S+ 💸 RM 100 📱 IPHONE 7 💸 RM 140 📱 IPHONE 7+ 💸 RM 150 . Harga kami memang murah inshaallah. Hubungi kami untuk membuat temujanji (+6012-6624878)📞📞. #iphonefixkl #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #applemy #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #cod #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop

Samsung s7 edge Sim card not detect Mau ganti mesin s7 edge mas Ready? # kendalanya kenapa kak kok mau ganti mesin Ini mas. Sim card nya gak kebaca #tak usah ganti mesin kak. Mahal soalnya #bisa 2jutaan #ganti rumah sim nya aja #bisa kok Oke mas ganti deh kalau gitu Ganti rumah sim nya aja Tidak perlu ganti mesin Done Done #kulkassmartphone #drphonebsd #drphonetangerang #infobsd #infotangerang #infoiphone #infoandroid #servicehape #serviceiphone #servicesmartphone #repairiphone

Menerima jasa perbaikan laptop, macbook, iMac, iPhone, iPad. LAPTOP : Reball VGA Ganti Chipset VGA Flash/Upgrade BIOS Laptop Mati Total Laptop No Display Ganti IC Mainboard Laptop Laptop Bluescreen Service Keyboard Laptop Service Adaptor Laptop Service LED/LCD Laptop Recovery Hardisk Bad Sector =================================== HANDPHONE : Service iPhone, iPad, iPod Unlock Jaringan Unlock Phone Account Handphone Mati Total (kena air, jatuh dll) LCD Pecah Handphone No Display Touchscreen Bermasalah Ganti IC Board Handphone Service Android dll ==================================== Website : www.irepaircomputer.online Telepon/Whatsapp : 08176411234 Lokasi : e Center Supermal Karawaci, 1st Floor H2/3A (iRepair Computer) ==================================== #servicelaptop #servicemacbook #serviceapple #servicemacbookpro #chipsetvga #serviceasus #servicelenovo #servicetoshiba #servicehp #servicerog #serviceiphone #servicesamsung #serviceoppo #unlockiphone #serviceandroid #servicelaptoptangerang #servicehptangerang #servicepanggilan #servishp #servislaptop #reballvga #bgarework #irepaircomputer #servicelaptopserpong #icloud #servishp #service #repairiphone #iphonemurah #iphonebekas #bga

(@xpertshahalam)

2 Hours Ago

THANK YOU CIK NISA FOR THE FEEDBACK ! So tunggu apa lagi❓Nak tengok lebih feedback ? Jom scroll IG kami di @xpertshahalam 💥 . . #ip #iphonex #iphonebateri #ipsy #ip7us #ip7 #ip8 #ip8plus #ipad #iphonesecondhand #iphone #iphonemalaysia #iphone6splus #iphone6murah #ipreview #repairations #repairiphone #iphone4 #iphone4s

(@mvpcelltech)

2 Hours Ago

iPhoneXS/XS Max Front glass, OCA sticker, frame, frame mould, lcd laminating mould are ready for you, so why not start your refurbishing iPhoneXS/XS max now? #iphonexrepair #iphonerepair #repairiphone #phonerepair #lcdrefurbish #lcdrepair #lcdrefurbishing #screenreplacement #screenrepair

Repair Iphone Melaka Murah Meh Kami Repair Kat Depan Anda High grade - 1bulan warrnty lcd iphone5,5s - rm150 lcd iphone6 - rm170 lcd iphone 6plus - rm200 lcd iphone 6s - rm240 bateri high grade - 1 bulan warrnty iphone 4,4s - rm70 iphone 5,5s - rm75 iphone 6 - rm80 iphone 6plus - rm90 iphone 6s - rm100 90% sama antara original & copy original Barang berkualiti.kami tak jual barang cepat rosak Repair insyallah 30-60 minit je Runner Sekitar Cheng dan berhampiran whatsap 0176038435 #repairiphonemelaka #repairphonemelaka #iphonemelaka #repairiphonecheng #repairfacetoface #repairiphone #melaka

(@scarletrepair)

2017-12-30 13:28:58

customer sebelum ini tukar bateri dengan technician lain sebelum saya.sebaik saya buka je set ,saya lihat cover untuk bateri tiada.masalah technician sekarang,curi komponen dalam smartphone customer.anda jangan risau.masalah kecurian komponen seperti ini tidak akan terjadi jika service bersama kami.kerana kualiti sparepart dan service keutamaan kami 👍🏻😊 #repairiphonepenang #repairiphone #repairiphonefacetofacepenang #baikihandphonepenang #scarletrepair #repairhandphonefacetofacepenang #repairhandphonepenang #iphonerepairpenang

(@scarletrepair)

2017-12-25 04:30:17

customer sebelum ini tukar bateri dengan technician lain sebelum saya.sebaik saya buka je set ,saya lihat cover untuk bateri tiada.masalah technician sekarang,curi komponen dalam smartphone customer.anda jangan risau.masalah kecurian komponen seperti ini tidak akan terjadi jika service bersama kami.kerana kualiti sparepart dan service keutamaan kami 👍🏻😊 #repairiphonepenang #repairiphone #repairiphonefacetofacepenang #baikihandphonepenang #scarletrepair #repairhandphonefacetofacepenang #repairhandphonepenang #iphonerepairpenang

(@scarletrepair)

2017-11-08 13:02:18

customer sebelum ini tukar bateri dengan technician lain sebelum saya.sebaik saya buka je set ,saya lihat cover untuk bateri tiada.masalah technician sekarang,curi komponen dalam smartphone customer.anda jangan risau.masalah kecurian komponen seperti ini tidak akan terjadi jika service bersama kami.kerana kualiti sparepart dan service keutamaan kami 👍🏻😊 #repairiphonepenang #repairiphone #repairiphonefacetofacepenang #baikihandphonepenang #scarletrepair #repairhandphonefacetofacepenang #repairhandphonepenang #iphonerepairpenang

(@pomen_iphone)

3 Hours Ago

Alhamdulillah Done Change LCD Iphone 6 🔥🔥🔥 . Thank you bro support bisness saya!!! . Nak repair Iphone tapi tak tahu kt mana? Hantar je dekat saya, saya datang ke tempat anda. Harga istimewa untuk anda!! . Dm/ws cepatttt!!! 0199307498 #repairiphone #repairiphonemalaysia #repairiphonemurahkl #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonekeramat #repairiphonewangsamaju #repairiphonecheras #iphone #iphonemalaysia #repairlaptop #repairlaptopkl #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #pomeniphone #repairphone #repairphonemurah #repairphonemurahkl

Iphone 5c pergantian Lcd proses 15 menit 😁👍 Trims Miss Ria kedatangannya 🙏 Workshop : Apartemen gading Nias tower Emerald Workshop : Gd itc kuningan Lt3 blok B2 no3 Info : 0877 8931 5500 Serviceiphone #servicehandphone #servishp #serviceiphonejakarta #serviceiphonebekasi #serviceiphonejakartaselatan #serviceiphonekelapagading #lcdoriiphone5s #lcdoriiphone6 #lcdoriiphone6+ #lcdoriiphone6s #lcdoriiphone7 #lcdoriiphone8 #lcdoriiphonr8+ #iphonerusak #repairhp #repairhandphone #repairiphone # servicehpjakarta #bateraioriginal #bateraiiphone5 #bateraiiphone6 #bateraiiphone7 #bateraiiphone8 #bateraiiphone8+ #bateraiiphonex #lcdiphonex