#ryg

20,090 posts tagged with #ryg

Photos and Videos about #ryg

Terima kasih Kak Cip & Kak Ezzu atas perkongsian ilmu bisnes yang sangat best hari ni! Memang sempoi bak hang. Ilmu macam ni kalau kat luar kena bayar ribu-ribu. Tapi dalam RYG semua disediakan percuma untuk yang betul-betul MAHU. Kak Cip juga bermula dari bawah, macam kita juga. Bayangkan dari RM65 sahaja, sekarang income Kak Cip puluh puluh ribu sebulan dalam masa dua tahun sahaja. Dengan bisnes semua tu tak mustahil. Jom kita sama-sama jadi umat Islam yang kaya berjaya. Wasap http://joinrisingstars.wasap.my #ryg #seminarbombutara #bizwithrise #risingstars #jombangkitberniaga #kayauntukummah #mybigwhy

Last session Q&A, ni kira dah nak habis coaching. baru perasan i takda ambil video lagi. jadilah untuk dibuat kenangan masa seminar bomb utara RYG. input master cip ni sebenarnya malam semalam i baru share dengan team rahsia kembangkan team tips dari tuan ozir. ehh harini topik lebih kurang and lebih mendalam master cip kongsikan. memang dah bercabang cabang otak ni. sampai kak cip tanya, "Macam mana hana faham tak ? nampak tak apa sebenarnya kena buat ?" 😂 tak sabar nak tunggu next seminar tarakucha utara pula. yeayyyy. #letsbisneswithdde #ryg #wng #shakleeperak #shakleetaiping #shakleebaganserai

yang ni semua customer repeat order 😋 product kualiti plus beyond organic lagi. sebab tu la customer repeat😋😋😋 siapa nak jadi bisness partner meh join team eyka🔥🔥🔥 #ryg

Every big step begins with baby baby step. Bila Lady Boss RYG turun Kedah, ciksri tak boleh lepaskan peluang untuk belajar direct face to face dengan dia. Ok nal belajaq sat. Nanti ciksri reply semua ok 😘 #rygtakesutara #ciksrishaklee #teamshakleeciksri #ryg

Sedang berlangsung. Seminar BOMB Utara RYG oleh Master Hasifah. This is how I spend my weekend. #weekend #risingstars #ryg #coaching #offlinecoaching #shakleebyasma

Com duas quadras de tênis e uma quadra Poliesportiva, o Mirante Sul permite que você e sua família mantenham sempre as atividades físicas em dia! 🎾⚽🏀 ⠀ O Lugar perfeito para a realização do seu sonho! ⠀ 📲Entre em contato pelo telefone (37) 99806-4001 para mais informações ! ⠀ #ryg #condomínio #segurança #sonhos #itaúna #tranquilidade #qualidadedevida

Business sambil study (bisnes jgn lupa study ye! ) . Done belajar ilmu bussines dgn kak nina..Dah la tak bawak pen and kertas..jap nk pukul diri sendiri 😤 . Seronok kan buat bussines dgn ada master yg guide..takde sesat jalan bussines tah pape hahaha Alhamdulillah gigih kak nina jauh2 dtg dri selangor..terharuu 😭😭 esok ke kelantan pulak coaching team nabil, wan . Banyak gila ilmu dpt harini..sampai uitm japgi kena tulis cepat ni..apalah nabil nk tak bawa note book 😂😂 *pukul diri sendiri . Korang mana2 yang nk cari duit poket lebih..nak tampung duit study mcm nabil..nak kumpul duit pegi vacay (ni favourite nabil ni 😂 ) *haritu dpt bonus licin tang pulau redang 😁😁 boleh wasap nabil untuk join team business nabil . Business atas talian bukan susah pun kwn2..jual product di media sosial je..product shaklee pulak dikenali ramai dan banyak permintaan sbb kerberkesanan yg mmg org tahu . Haaa mana yg berminat nk join business shaklee, boleh wasap nabil..untung bersih lumayan..bonus pulak kalau rajin niaga boleh dpt 2 3 4 5 angka tau..cuma kena rajin laa Boleh contact nabil : 0142114860 Atau click link pada profile tau #bisnesonlinemalaysia #businessideas #businesshaklee #shakleebusiness #shakleebusinessbuilder #ryg #shakleemalaysia #bisnestanpamodal #zerocostmarketing #businessowner #thefounders #bisnesonline #bisnesmudah #jutawanmuda #tbswellness #shakleebisnesmudah

Bila angin nak makanan Arab tu datang... Mujur ada Mr. Shawarma yang best kat Penang ni. Memang terbaik la Shawarma dia. Eh malam ni ada kelas Kak Ijad pasal Endo & Detoks tau. Ajumm.. #risingstars #teamshakleeasma #ryg #vrg #theachiever #onlinecoaching

Timin its everything 💪💨😁 #ryg

Træning klaret og film i sengen😌👍 #cross træning#sjippetov#roning#planken op-ned#side plank#ryg#arme#skuldre#brystmuskler#nedre mavemuskler#skrå mavemuskler#mavebøjninger#armbøjninger#russisk twist#squat#wall sit#bulgarian split squat#hollow body rock#glute bright#1 bens glute bright#roll out#trx#balance#klar til hygge dag i morgen, men masser af krybdyr🍑💪🦵🏻🔥💦😋🙈

¡Edificio esquinero para inversión! 💰💰💰 Consta de 6 apartamentos y dos locales comerciales renta mensualmente apróx. $11’000.000, frente 20 mts, fondo 9.50 mts. ⬇️ Excelentes vías de acceso como la avenida Américas, avenida Boyacá al norte, estación Mundo Aventura, Centro Comercial Plaza de las Américas Agenda ya tu cita. 📞 #edificio #negocio #inversión #oportunidad #promotorainmobiliariaryg #ryg #venta #bogotá #tendencia #inmobiliaria #sectorinmobiliario

SÍ, como aquel 9 10 11💐🌈 . . ¡¡TE AMO!! 🌊Tan profundo como el mar, infinito como la arena🌅. . . . #loveislove #familyfirst #love #ohana #ryg #complices #casadas

Startede dagens træning med en trappe fra 10-1 med burpees over bar, kombineret med dødløft (70kg) 😅😅 tak til @maiabachthorup for at have vist mig den øvelse 😅 herefter pull ups... 😅 det var dagens "CrossFit, nu tilbage til de tunge vægte og almindelig styrketræning 💪😅 #styrketræning #crossfit #burpees #haderdiglidt #ryg #arme #7500

I anledning af #knækcancer #knækcancerblomst Uanset om man er patient, tidligere patient eller pårørende, er det vigtigt at bevare håbet. Jeg vil tænke på ALLE dem der er eller har været berørt. Dagens træning stod på ryg 💪 Afsluttet med 30 min pw på bånd #træning #fw#fitness #ryg #cardio #cardiodone #mammaswet #fire #inailedit#tpl #sclerose #ms #multipelsclerose #inspiration #motivation

Booth RYG sihat sokmo di Bukit Tunggal, Terengganu. Percuma pemeriksaan kesihatan💪🏻💪🏻#ryg#booth #boothkesihatan ##shakleeterengganu#shakleebukittunggal#shakleekualaterengganu

Hasifah RYG
(@hasifah_ryg)

2 Days 13 Hours Ago

Booth RYG sihat sokmo di Bukit Tunggal, Terengganu. Percuma pemeriksaan kesihatan💪🏻💪🏻#ryg#booth #boothkesihatan ##shakleeterengganu#shakleebukittunggal#shakleekualaterengganu

Bersyukurlah atas hidupmu hari ini dan yang telah lalu, meski tidak mudah, meski tidak sesuai harapmu, semua akan jauh lebih indah jika hatimu senantiasa bersyukur . Sebab kenikmatan hidup itu ada pada kelimpahan redha dari Allah, sebanyak apapun yang dimiliki jika tidak ada redha Allah didalamnya tentu tidak akan membuat hati tenang dan bahagia... . Jadi, sudah bersyukur hari ini? . #inspirationbymirza #positivevibes #positivethinking #positivemind #keepstrong #lifejourney #mbe #teamkc #theachievers #ryg

¡Hermoso apartamento en Suba! ✨ Consta de 2 habitaciones con clóset, 1 baño, cocina integral, zona de lavandería, sala-comedor amplia e iluminada. El conjunto tiene salón social, parque de niños. Cerca queda el Centro Comercial Centro Suba y Subazar. Aprovecha y agenda una cita con nosotros. 📞 #inmueble #trending #tendencia #arquitectura #inmobiliaria #ryg #promotorainmobiliariaryg #inmueble #oportunidad #negocio #apartamento #apartamento #apartment #colombia #co

It's finally sunk in that we just got back home from a mini-tour opening for @rodrigoygabriela! It was a great honor to be warming up the stage for two musicians who have inspired us to start and continue our journey. They're music and story was encouragement for us to leave our homes and travel to Dublin all those years ago, and it was absolutely surreal to be on the same stage as them. This video was taken from the last notes we played at the famous @laiterie_artefact in Strasbourg! Alsace, we love you dearly. Another great experience that we share together!!! Soon - we begin our tour of Germany where we will first head to Hannover, Leipzig and Dresden this weekend. After this incredible week with RYG, we are energized for the next month!!! OH! AND PARIS we will be opening for them at @letrianonparis on 22nd October. 🤟🤟🤟 . . . . #troublemakers #rodrigoygabriela #mettavolution #ryg #tamacun #thetroublenotes #lalaiterie #strasbourgcity #strasbourg @strasbourg_my_city #ilovestrasbourg #violin #violinist #guitar #guitarist #cajon @purcajon #rubyworks #whatanight #dreams #dreamcometrue #livemusic #liveyourdream #tourlife @wta_strasbourg @honargardi @strasbourg_eurometropole @strasbourgmylove

Styrketræning af #ryg og #core 😅💪🏻🏋🏽‍♀️

Maria har haft store rygsmerter pga. en gammel og ret alvorlig skade. Vi har taget en stille og rolig træning, der er en kombination af styrke, kombineret med genoptræning af de muskelgrupper der har været forsømt; både på grund af smerte, men de omkringliggende "smertefrie" steder skånes også, når man prøver at undgår brug af bestemte muskelgrupper. . . . @muliercoaching #funfit #funfitprogram #muliercoaching #personligtræner #træner #træning #onlinecoaching #vægtløftning #styrketræning #sund #workout #gym #queer #lgbt #lgbtq #crossfit #sund #girlswholift #boxen #coaching #genoptræning #ryg #rygsmerter #smertefri #skade #langsigtet #træningderpasserdig #træningdervirker #sjovtræning #onsdagsklient

Tirsdagstip om dødløft! 🤩🏋️‍♂️ - Dødløft er en af mine absolutte yndlingsøvelser, og den er fantastisk til at få en stærk og flot ryg... Men din hofteposition har faktisk en del at sige ift., hvad der er fokus på 🤔 - Se hvordan, det hænger sammen, og husk at tunr ind på fredag, hor Fredagsfiffet handler om kulhydrater, og hvorfor du skal fokusere på at få en masse af dem! 😀

3,2,1... @carreramujer 2019! ¿Tienes alguna póliza con nosotros? Pásate por nuestro stand y si eres una de las 100 primeras podrás conseguir uno de nuestros fantásticos regalos! Te esperamos! #ryg #carreradelamujer2019 #carreradelamujerzaragoza #zgz

Stiig Gade
(@neophear)

4 Days 2 Hours Ago

Så får ryggen og biceps sig en tur! 💪 #træning #workout #ryg #back #backrows #fitdk #biceps

Imelda Billy
(@imelbeedot)

4 Days 5 Hours Ago

Another surprise from our leader Dr Cip! She’s in KL but never forgets all her anak cucu cicit business in Sarawak! She always keeps track of our progress, and acknowledges our effort in this #shakleebusiness! Nang rindok ati mala dapat rewards dari leaders ♥️ Tadaaa! It’s one of my favourite Shaklee products to keep my health in top condition, NutriFeron the famous natural immune booster. Thank you, Master Cip! #shakleebusinessleader #teampower #ryg

Har du nogensinde prøvet en TEMPUR elevationsseng? 👏🏼Det forøger din liggekomfort, når du justerer højden ved både ben og ryg ved hjælp af den trådløse fjernbetjening eller app. Smart, ik? 👌🏼 #tempurbrandstoreodense #tempurdanmark #tempurseng #elevationsseng #liggekomfort #komfort #justering #ben #ryg

I aften havde jeg en lækker ryg og booty træning 🍑💪 #chasingthatvshape 😅 Kørte nogle rows og nogle pulldowns med wide grip 🍑 og så lige et par øvelser i smith stativet til den lille popo 😅😊 @susu.pigen ✔️ #fitness#bikinifitness#booty#latpulldown#rows#smithstativ#ryg#elskerrygtræning#instafit#fitnesspeople#gymrat#fitmor#mytime#selfcare#gainzseason#elskerdet

RYGBEHANDLINGER Jeg tilbyder følgende behandlinger til ryggen: RELAX MAX 30 minutters rygmassage. BACKWAX voksning af hår på hele ryggen BACKWAX MINI voksning af hår på lænden BACKNE dybderens af ryggen(behandling med peeling, damp, dybderens samt maske. Du kan også tilvælge en rygmassage i forbindelse med din ansigtsbehandling. Læs mere på min hjemmeside/booking 🖤 #ryg #rygmassage #rygbehandling #backmassage #backtreatments #extractions #kosmetolog #københavn #evascottskincare #aesthetician

❤ WE MADE IT ❤ . 42 leaders from #teamteg will be receiving their rank pin in this coming November. 🌟🌟 . It's a new breakthrough and also a new milestone for all of us. . Without continual growth and progress, such words as improvement, achievement, and success have no meaning. . Teamwork is the secret that make common people achieve uncommon result. 🔥💪 . Thanks to all the team members in TEG for making this happen and thanks to all the uplines from #tgg #vdg #mrg #ryg for your continuous support and guidance. . We rise by lifting others. So proud of you all. . #tegpowerfulleader #businessshaklee #shakleebusiness #mompreneur #shakleemalaysia

Bethina Berg
(@bethinaberg)

5 Days 19 Hours Ago

Søndags træning klaret og gåtur i den dejlige natur inden stor regnbyge💦💦 #ellipsetrainer#sjippetov#squat#wall squat#nu rekord#ja tak#bulgaria split squat#kettlebell øvelser#planken#side plank#ryg#arme#skuldre#brystmuskler#nedre mavemuskler#skrå mavemuskler#trx#hollow body rock#glute bright#roll out#walk out#russisk twist#balance#armbøjninger#mavebøjninger#mor#tatoveringer#gåtur#naturen#🙏🏻🍑🦵🏻💪🔥💦☔️

SID SHAKLEE
(@jiarhm)

5 Days 22 Hours Ago

Pergi Seminar SYOB JB haritu duduk depan sekali,banyak sangat dapat ilmu tentang hebatnya team Bisnes RYG ni, . Ahli team kami dah lebih 3k seluruh Malaysia,dan kami adalah orang-orang yang ada masalah tersendiri kenapa perlu buat side income walaupun kami sudah ada kerjaya sendiri, . Jika korang seorang suri tumah,student,bisnes woman yang tidak ada modal untuk bina empire, Jom jia bantu hanya dengan RM75 sahaja anda layak dapat income bermula 2-5angka!!!! . Dengan bisnes zero modal #creatyourownbisnes #bisneszeromodal #ryg

Pergi Seminar SYOB JB haritu duduk depan sekali,banyak sangat dapat ilmu tentang hebatnya team Bisnes RYG ni, . Ahli team kami dah lebih 3k seluruh Malaysia,dan kami adalah orang-orang yang ada masalah tersendiri kenapa perlu buat side income walaupun kami sudah ada kerjaya sendiri, . Jika korang seorang suri tumah,student,bisnes woman yang tidak ada modal untuk bina empire, Jom jia bantu hanya dengan RM75 sahaja anda layak dapat income bermula 2-5angka!!!! . Dengan bisnes zero modal #creatyourownbisnes #bisneszeromodal #ryg

Awesome Weekend Caddying and Coaching @samanthaturner_61 After a less than desirable round on day one, shooting 82, she wanted to get to the range to make some adjustments. We fixed an alignment issue and adjusted her pre shot routine. We had a heart to heart about her game and where her mental state and focus is on the course. All things came together and worked great!! Day 2 she was 2 under through 17 and finished the round shooting 1 over for the day. Fair to stay that our extra work after day one paid of greatly as she was able to come from behind to capture 2nd place @lpgaamateurs Championship. Also we were able to meet Shirley Spork one of the 13 founding LPGA members! : : #golf #golfinstruction #golfcoach #nikegolf #swish #golfswing #golfer #golflesson #golfislife #golfstagram #golfchannel #golfdigest #golfmagazine #golflife #ryg #golfbabes #wwd #wifey #portland #portlandgolf #portlandgolfer #lpgaamateurgolfassociation

Dagens bedste øvelse med @lass4507 😊 #ryg #fitness #back #hygge #chains

❤️ What’s BEST about Shaklee Biz! ❤️ The maximum satisfaction of achievement moment is when you receive awards, rewards and recognition for your hard work. Agree?? 😄 When the criteria were announced by #ryg we thought it was tough..too much, too challenging..it was beyond what we can do...! But when the reward was announced, wow, motivation definitely kicks in!! FREE RETREAT TRIP! 🔥 💪🏼 We plan, we drive, and we execute. We did not give up until the last minute ended. At the end when we found out we achieved it, we were over the moon!!! 🥳 Now that our trip has finally been planned, we are super excited about it!! 🥰Overseas trip 🥰Relaxing resort and getaway 🥰Fully sponsored 🥰Bonding with #ryg Kak Cip and other leaders I am so glad to be in this Shaklee family, with endless support and mentoring, more importantly the rewards and incentives, definitely one of the top key drivers!! 🤣 We are going to have heaps of fun! Gracy Tze Michelle Rinjang Nurul Uyun Kamaruddin Come join us!! Start your journey now and I will guide you the way to enjoy these incentives together! 🥰 Thank you, #ryg Hasifah Ryg! #teamtsj #teamteg #tgg #ryg #balitrip #leadersreward #rygtobali #shakleebizwithpeiling #myshakleestory

:: PALING BERMAKNA BILA KENA PUJI KURUS :: . Hidup seorang wanita pasti akan ceria bila ada yang puji, KURUS! Lagi best bila RAMAI yang puji. Bukan sorang tau tegur. Ramai! . Ramai tegur customer Cikgu Ije ni dah nampak kurus. Dah dapat pakai jubah dah. Perut buncit ghaib! Kuasa vitamin 3 beradik; ESP, Lecithin dan Herb-Lax. . Bosan berbadan besar? Mehhh roger 👇 #d2dteam #ryg Awesome! ❤ #kurus #herblax #espshakleemurah #lecithin #shakleepromo

Making memories ❤️🥰 #isabella #insta #fun #memories #hun #vendte #sig #i #dag #fra #ryg #til #mave ❤️ #elsker #dig #sjovogballade #isa #og #mor

amirulhelmi
(@mierul_helmi)

6 Days 24 Hours Ago

MUKA BANYAK HAPPY BILA ORANG SEKELILING BANYAK PUJI KULIT SUDAH BANYAK ELOK. . . . Ramai ja yang puji kulit Mie la ni. Dari family, ibu ayah sampai lah ke kawan2 dan rakan sekerja. Hihi kalau dulu kan. Lalu ja orang buat tak tau. Tapi sejak konsisten amalkan Vitamin C ni banyak perubahan yang berlaku kat kulit Mie ni. Setiap hari ada ja yang puji. Ada kata muka banyak glow, ada kata muka kurang jerawat. Sampai ibu Mie sendiri pon tiap2 hari pegang kulit Mie tau. HAHA🤣. Jeles katanya. Betul lah orang kata, kalau nak kulit cantik bukan kena jaga dari luar ja. Dari dalam pon kena jaga. Untuk penjagaan dalaman Mie amik Vitamin C, Vivix, ESP dan Collagen. Semua tu banyak membantu kulit muka kita tau. Nak cuba sebotol dulu ka? Meh DM Mie. Nak free pon meh DM Mie. Mie bisik trick dia k😁. 100% berjaya dapat free tau😜 #shakleebymie #shakleelover #shakleepenang #mirulroadtosv #ryg #vrgacademy #frg #nyg #anaroseempire #mieyoungleader #miesharetips #promoshaklee #vitamincshaklee #penang #perlis #perak #kedah #malaysia #utara

Alhamdulillah done COD dekat aunty Jamilah❤️ Semoga aunty sentiasa sihat aaminn Omega guard boleh mengawal kolestrol taw plus it will burn your fat too Nak omega? DM ye http://www.wasap.my/+601126970834 #shakleepetalingjaya #shakleemalaysia #shakleebyroy #organicproduct #chemicalfree #vivixpromo #shakleehq #airtenaga #supplement #cantik #shakleemurah #beauty #beautyskincare #healthylifestyle #ryg #trg #cantikluardalam #behealty #vitaminc #vitaminkanak2 #esp #omega #ostematrix #proveitchallenge #30days #jomdetox

Done untuk order Hari ni😘 Btw ni order personal Roy 🌹VIVIX 🌹ESP 🌹CINCH 🌹OSTEMATRIX Alhamdulillah.. Roy pergi jugak branch ni bukan ape.. sebab tadi borak2 dgn bakal mak mertua pasal vivix then terus dia nk repeat order lagi 😁😁😁 Sebab MIL ckp dah boleh kawal kencing Manis dia.. plus dia ckp nak turun tangga now laju je😂😂 MIL Roy Akan balik kuantan esok.. so I terus ke branch ptg td sebelum branch tutup hehe So alang2 tu Roy beli terus order2 customer lain hehe Vivix NI sekali try mmg Jatuh cinta Mmg uolls wajib repeat order Siapa nak? Pm taw http://www.wasap.my/+601126970834 #shakleepetalingjaya #shakleemalaysia #shakleebyroy #organicproduct #chemicalfree #vivixpromo #shakleehq #airtenaga #supplement #cantik #shakleemurah #beauty #beautyskincare #healthylifestyle #ryg #trg #cantikluardalam #behealty #vitaminc #vitaminkanak2 #esp #omega #ostematrix #proveitchallenge #30days #jomdetox

#motion #skaldertil også selvom #ryg driller #l17

Morgentræning👍 Klar til og komme ind og kigge super flying superkids 👏☺️ #ellipsetrainer#roning#planken op-ned#side plank#ryg#arme#skuldre#brystmuskler#nedre mavemuskler#skrå mavemuskler#lunges#squat#bulgaria split squat#wall squat#trx#hollow body rock#glute bright#balance#russisk twist#hygge#opvisning#spring#musik#dans#💦🔥🦵🏻💪🍑🤸🏽‍♂️🤸‍♀️🎼

Hoje é dia delas que nos encantam com tanto amor e pureza! 👧👦 ⠀ Feliz dia das crianças. 💚 ⠀ #ryg #mirantesul #diadascrianças

¡Hermoso apartamento dúplex remodelado! ✨ Primer nivel cuenta con sala, comedor, cocina integral a gas, zona de lavandería, estudio o depósito según el uso que le quieran dar, segundo nivel 3 habitaciones la principal con baño, baño auxiliar con ducha. Aprovecha y agenda una cita para que lo conozcas. 📞 #inmueble #trending #tendencia #arquitectura #inmobiliaria #ryg #promotorainmobiliariaryg #inmueble #oportunidad #negocio #apartamento #apartamento #apartment #colombia #co

Llegó el gran día, mis migos se me casan 😭💖✨ #yoquierobailarcontigotodalanoche #ryg #wedding #invitadaperfecta

Alhamdulillah customer repeat order OSTEMATRIX AND ESP lagi 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Pastu Tanya pasal omega guard pulak rambang Mata Katanya nak amek semua 😂😂😂😂 Customer Roy ni preggy mom so dia suka sgt amek shaklee nk bg kekal bertenaga Dan Bantu tumbesaran beby dia😘 Plus takdela kaki dok cramp2 lagi hehe Alhamdulillah suka Roy dpt Bantu org ramai org lagi Siapa nak bg cergas kekal bertenaga? Meh pm 01126970834 #shakleepetalingjaya #shakleemalaysia #shakleebyroy #organicproduct #chemicalfree #vivixpromo #shakleehq #airtenaga #supplement #cantik #shakleemurah #beauty #beautyskincare #healthylifestyle #ryg #trg #cantikluardalam #behealty #vitaminc #vitaminkanak2 #esp #omega #ostematrix #proveitchallenge #30days #jomdetox

No Mirante Sul, a pavimentação das ruas foi realizada com pisos intertravados, a fim de facilitar a absorção das águas de chuva. Os passeios do empreendimento foram projetados pensando na permeabilidade do solo por meio de uma associação grama/piso intertravado. ⠀ 👉Além disso, são mais sustentáveis pois levam blocos de concreto, mas os impactos se tornam menores à medida que eles permitem manutenções sem perda de material (são módulos reaproveitáveis) e podem ser manejados de forma manual. ⠀ O Lugar perfeito para a realização do seu sonho! ⠀ Se interessou? 📲Entre em contato pelo telefone (37) 99806-4001 para mais informações ! ⠀ #ryg #condomínio #segurança #sonhos #itaúna #tranquilidade #qualidadedevida

Disfruta este año AARON!!! #ryg #cabestepona #thecantdoesntexist

TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME ------------------------------------------------------------ Der er alligevel sket lidt med ryggen de sidste par måneder. Nogen er blevet lidt hakket 🙋‍♀️😁 #hakket#muller#ryg#dullermedmuller#fitmom#momof2#fit#fitness#back#muskler#stolt#stærk#power#train#insane#or#remain#the#same#traininsane#me#mylife#minrejse#myjourney#modscenen#forandring#bliverbomstærk#fitmor

What a first night on tour with @rodrigoygabriela Rocked the stage ✅ Met Rod and Gab ✅ Talked music ✅ More than 15 years ago they began their journey in Europe, busking on Grafton Street in Dublin. That's why Dublin was one of the first cities we visited 7 years ago when we started our musical journey. We wanted to walk in their footsteps. Fast forward to now and we are opening for them in big concert halls in Switzerland and France. Watching their show helps reinspire us to continue down our path. RYG have inspired an entire wave of young musicians including ourselves. We only hope to achieve what they have and be an inspiration to so many in the future. Excited to do it all again in Lausanne tomorrow night at . #troublemakers #rodrigoygabriela #ryg #mettavolution #guitarists #rodgab #thetroublenotes #inspired #inspiration #metmyidol #zürichcity #rockon #tamacun #yamahaguitars #kaufleiten

Still can’t believe that I am going to Bali!! 😱🤗 I hear too many great stories about how beautiful and relaxing Bali is but it never really tempted me to go. Now opportunity comes...a FREE trip, to Bali! Fully sponsored by #ryg; thanks to the max to Kak Cip Hasifah Ryg for giving me this privileged reward! 🥰 Let me open up my eyes 👀 and have a look at Bali 🤣 Just looking at these photos and thinking about the trip is making me more excited! 😍😍 Watching sunset Dinner by the beach Visiting the famous places Bonding with my leaders and team mates!! 😱 awesome!! #rygtobali #myshakleestory #shaklewithpeiling #leadersaward

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . ¡¡Feliz 8vo aniversario, mi chinchu!!💞. . Ocho años que están llenos de mil vivencias, ocho años que llevamos escogiéndonos para compartir nuestra gran aventura. ¡Gracias por tanto, payasota! Hoy te vuelvo a escoger, 'lo quiero todo contigo, tus aciertos y tus fallos, vivir contigo sin ensayo'. Que el universo nos permita seguir creciendo juntas, seguir volando sin alas, siempre presentes, siempre cómplices. Te amo, 🐙❤️🐬 . . #truelove #loveisintheair #love #aniversario #celebralavida #liveandletlive✌🏿 #family #ryg #loveislove

💢Ledige tider 💢 Torsdag og fredag. Har du udskudt at få farvet vipper og bryn, og nu står du og skal i byen i weekenden? Eller måske trænger du bare til "mig tid" 🧖‍♂️🧖‍♀️ Husk mænd kan også få ansigtsbehandlinger - retning af bryn - farven af vipper og bryn - voks af kinder, næsebor, øre, armhuler og ryg. Kan du ikke finde en tid der passer dig,så skriv eller ring, så finder vi helt sikkert en tid der kan passe dig😃 Tlf 2554 3615 www.beauty-foryou.dk #ansigtsbehandlinger #migtid #mænd #kvinder #behandlinger #voksnæsebor #voksøre #voksbehandlinger #ryg #massage #hotstonemassage #avitamin #hudplejedervirker #hudplejeprodukter #afslapning #afstressende #dinkosmetologaalborg #østerbro56stth #9000aalborg #bookdintidnu #kosmetolog #aalborg #smukkevipper #smukt

#rodfrugtfritter #kylling #lightketchup #rygogbiceps #crosstraining #livsstilsændring #vægttab #styrketræning #gymlife #gym #fuel #fw #fwgrønvej #fitnessworld #biceps #ryg #back #cardio #madtilmuskler #diet #ontrack #sundkost #sundmad #sund #sundhed #træning 200 g rodfrugtfritter, 30 g light ketchup, 1 tsk olivenolie, 150 g kylling, og 100 g peberfrugt med 20 g humus ved siden af. 498 kcalorier. Lækkert efter god gang ryg og biceps og lidt cardio på crosstraineren.

No Mirante Sul, contamos com um sistema de segurança todo planejado para deixar você e sua família mais tranquilos. ⠀⠀ O Lugar perfeito para a realização do seu sonho! ⠀ Se interessou? 📲Entre em contato pelo telefone (37) 99806-4001 para mais informações ! ⠀ #ryg #condomínio #segurança #sonhos #itaúna #tranquilidade #qualidadedevida! Contamos com um sistema de segurança todo planejado ⠀ ⠀

Bethina Berg
(@bethinaberg)

10 Days 20 Hours Ago

Dag med træning, tøsehygge og knægten til spring klaret 🙏🏻💙💜 #ellipsetrainer#roning#squat#bulgaria split squat#wall squat#planken op-ned#side plank#ryg#arme#skuldre#brystmuskler#nedre mavemuskler#skrå mavemuskler#russisk twist#roll out#trx#hollow body rock#glute bright#tøsetur#kaffe#savner og lave kaffe sådan selv#barista#knægten spring#mor#tatoveringer#🔥💦🍑💪🤗🏋️‍♀️☕️💙💜

Anette Ovesen
(@ovesenanette)

10 Days 21 Hours Ago

I aften fik ryg og skuldre tæsk 💪🔥 arbejder på mere bredde i ryggen og brugte @shinebystine s program som inspiration i dag, kan varmt anbefales 😍 Og så er der de små skuldre, de skal vokse de skal gro 😂😂 havde min egen lille paparazzi med @claes_ovesen 😁 en powerwalk tidligere og 10 min på løbebåndet med 13 i stigning 😅 I morgen er det butt attack tid igen wehuu 🔥😍🍑 @susu.pigen ✔️ #fitness#fitmor#mormedmuller#ryg#skuldre#skulderpres#unilateralraise#latpulldown#pullups#bikinifitness#gainzseason#instafit#fitnesspeople#gymrat#elskerdet

Hermoso apartamento en Suba. 🏤 Consta de tres habitaciones con clóset, dos baños, pisos en porcelanato, techos en PVC, iluminación natural, cocina integral, el apartamento está remodelado. El conjunto tiene parque de niños, zonas verdes y salón comunal, está ubicado cerca a la estación de Suba La Campiña y Plaza Imperial. Aprovecha y agenda una cita para que lo conozcas. 📞 #inmueble #trending #tendencia #arquitectura #inmobiliaria #ryg #promotorainmobiliariaryg #inmueble #oportunidad #negocio #apartamento #apartamento #apartment #colombia #co

We still can’t believe this is happening! Starting tomorrow, we will be opening for @rodrigoygabriela for 4 shows this month! Zürich, Lausanne, Strasbourg and Paris. RYG have long been an inspiration for us. From our first days playing together, busking in London and Dublin, we walked in their footsteps. What they have achieved in their musical lives is a goal for us and this month we will share a stage with our idols! An experience we are sure to cherish forever. . . . . #rodrigoygabriela #kaufleuten #lesdocks #lalaiterie #letrianon #music #musicians #mettavolution #ryg #hq #paris #concert #dream #graftonstreet #busking

Localizado na zona sul de Itaúna, o Condomínio Mirante Sul está em uma região belíssima com alta elevação, onde os moradores conseguem ter uma vista ampla de Itaúna e região. 🌆 ⠀ O melhor lugar para a construção do seu sonho! ⠀ 📲Entre em contato pelo telefone (37) 99806-4001 para mais informações ! ⠀ #ryg #condomínio #segurança #sonhos #itaúna #tranquilidade #qualidadedevida

🎙[PODCAST] "Others have sacrificed to prepare me for this world, and others have sacrificed to prepare the world for me." 🌏 This week in Raise Your Game session on @bfmradio, Gurpreet Singh; Head of @leaderonomicsyouth, shares how we can apply the concept of sportsmanship to our leadership styles and abilities. Have a listen👂 Link in bio📝 or copy and paste this link: bit.ly/RYGsportsmanship #podcast #leadership #sportsmanship #ryg #bfm #bealeader

gabyuluna
(@gabyuluna)

11 Days 13 Hours Ago

mi teammate 😍😍 #ryg #couplesgoals #milov

Kris Turner
(@turnergolftips)

11 Days 21 Hours Ago

Awesome summer fun all wrapped in one since I failed to@post all summer. But it was a very eventful and amazing summer!! Started with getting married to @sammyann95 and then getting to play the amazing @chambersbaygolf course! I worked my 5th summer helping lead the @redtailgolfcenter Junior Camps and teaching a lot of people in the game a love! It was an awesome summer and I look forward to what the rest of this year has for us!! Hope everyone is doing well!! Enjoy every day!! . : #golf #golfinstruction #golfcoach #nikegolf #swish #golfswing #golfer #golflesson #golfislife #married #marriedlife #golfstagram #golfchannel #golfdigest #golfmagazine #golflife #uskidsgolf #jrgolf #redtail #ryg #rjc