#saji

17,785 posts tagged with #saji

Photos and Videos about #saji

Jangan ngeremehin orang bodoh!😂😂😂😂 . . Anime : Gin No Saji. Season : 2 Episode : 09 . . #funnymoment #funny #moment #funnyanimemoment #anime #clip #sub #subindo #lol #comedyanime #otaku #animeindo #silverspoon #ginnosaji #gin #no #saji #student #yuugohachiken #mesum #keijitokiwa #shinnosukeaikawa #kuliah #college #student mahasiswa

SAJI
(@saji_asahikawa)

17 Hours Ago

KristenseN DU NORD から本日はニットを♡ どこから見ても動きのある変形Vネックのニット。 カジュアルさと女らしさを兼ね備えたカシミヤ98% ウール2%のウォッシャブル素材。 ポケットはブラックのシルク生地がちらりと見えるところにもグッときます。 POP UP SHOPは24日までとなります。 Knit #kristensendunord Pant #knott #saji #eninc

Mak nak nasi juga.. #sambaltelurpecah #daginggoreng #sayurbayam #tempekentangberlada lebih semalam pedas nak mampsssss..sampai laki kau yang kuat pedas pun tanya pehal pedas sangat kalah masakan org nogori..😂😂😂salahkan cili.. Sukatan sama je cili yang terlebih pedas😅😅😅 #foodstargram #food #foodphotography #foodporn #foodie #dzkitchen #dapurmakanak3 #sedap #masakapahariini #mahn #sajianlestari #saji #igers #masak #masak2makan2 #happyme #happytummy #happytummyhappyface #happylifehealthylife #passion #malaysia #lunch

Corelle 16 pcs... RM260-RM280 Wasap Jannah 0132167507 for more details Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain #corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil #airfryer #airfryermurah #airfryermalaysia

Chie
(@heidelberg_mel)

1 Day 4 Hours Ago

. 朝ごはん 今朝も良く冷えて、 珈琲の湯気に癒された。 . 6限目まである日のランドセル、 あれはもう米俵やね。 息子が、玄関で背負う時に、手を添えたら、 バランスを崩しそうになった。 大人も子供もお疲れ様。 . #朝ごはん#朝食#暮らし#プレート#珈琲 #breakfast#coffee#bagel #杢キリン#モクキリン#天然酵母 #全粒粉入り#ベーグル#チョコベーグル #器#イイホシユミコ#saji #我が家も今朝はチョコにしたよ

SAJI
(@saji_asahikawa)

1 Day 19 Hours Ago

気分も上がるオレンジカラーのラクーンニット。 左サイドだけスリットの入るデザインが素敵です。 #saji #eninc #despres #kaoru

dzfoodiary
(@dzfoodiary)

1 Day 19 Hours Ago

Lama rasanya tak makan Tempe + kentang berlada.. ,😅😅mcm poyo je kan.😂😂😂.. Late lunch means no tea time😂😂😂.. OK anak semua jom tidur kejap.. #foodstargram #food #foodphotography #foodporn #foodie #dzkitchen #dapurmakanak3 #sedap #masakapahariini #mahn #sajianlestari #saji #igers #masak #masak2makan2 #happyme #happytummy #happytummyhappyface #happylifehealthylife #passion #malaysia #tempekentangberlada #lunch

Alhamdulillah AIRFRYER MORPHY RICHARDS Customer ni dah sampai... Siap ada 2 years worldwide warranty lagi.. Semoga Customer ni berpuas hati ...tak payah goreng guna minyak..mudah sangat... Wasap Jannah 0132167507 for more details Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain #corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil #airfryer #airfryermurah #airfryermalaysia

3in1

SAJI
(@saji_asahikawa)

2 Days 19 Hours Ago

KristenseN DU NORDのウォッシャブルシルクシャツ (N-310) ボディはシルク、お袖はカットソーで仕上げられたブラウスはこの一枚で上品な大人カジュアルスタイルに。 あえて等間隔についていないボタン位置も何気に可愛いです…♡💭 whiteはsize1、blackはsize2がございます。 #eninc #saji #kristensendunord #atelierkaoru

dzfoodiary
(@dzfoodiary)

2 Days 21 Hours Ago

Anak request #chickenchop untuk lunch.. Adik nak kenyang goreng ayong nak kentang putar.. Buat dedua ..puas hati licin tengok diaorg makan..baby tak nak ayam😅😅😅macam2.. #foodstargram #food #foodphotography #foodporn #foodie #dzkitchen #dapurmakanak3 #sedap #masakapahariini #mahn #sajianlestari #saji #igers #masak #masak2makan2 #happyme #happytummy #happytummyhappyface #happylifehealthylife #passion #malaysia #grilledchicken #potato #wedges #whippedpotatoes #homecooked #homemade

Tefal Essential Details per unit: 1 x 20cm frying pan 1 x 24cm frying pan 1 x 16cm (1.4-litre) saucepan with glass lid 1 x 18cm (2.0-litre) saucepan with glass lid 1 x 20cm (2.7-litre) saucepan with glass lid Wasap Jannah 0132167507 for more details Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain #corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil #airfryer #airfryermurah #airfryermalaysia

Tefal Easy Care Details per unit: 1 x 20cm frying pan 1 x 24cm frying pan 1 x 14cm (1.0-litre) milk pan 1 x 16cm (1.4-litre) saucepan with glass lid 1 x 18cm (2.0-litre) saucepan with glass lid 1 x 12cm egg wonder 1 x wide spatula 1 x slotted spoon 1 x large spoon Wasap Jannah 0132167507 for more details Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain #corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil #airfryer #airfryermurah #airfryermalaysia

Tefal Delight Black Details per unit: 1 x 20cm frying pan 1 x 24cm frying pan 1 x 14cm (1.1-litre) milk pan 1 x 16cm (1.3-litre) saucepan with glass lid 1 x 18cm (1.7-litre) saucepan with glass lid Wasap Jannah 0132167507 for more details Nak lagi senang...klik je no wasap kat main page @nurjannahmohamadhussain #corellemurah #corellemalaysia #tefalmurahdariuk #tefalmurah #tefalmalaysia #tefaloriginal #ukmari #tefaldancorellemurah #cucigudang #sayajual #mudah #hidang #tudung #saji #corningware #sayajual #kedaipaknil #airfryer #airfryermurah #airfryermalaysia

mai
(@siosiomai)

3 Days 2 Hours Ago

ドキドキしちゃう程美しいお菓子🍪 ・ ・ ・ Repost from @noriuta @TopRankRepost #toprankrepost こんばんは。 本日12月12日火曜日も11時から15時までオープンします。 そして15時から17時まではsajiにて開催中のふゆのおくりもの展をゆっくりご覧いただけるようにオープンさせていただきます。 明日のお菓子は京都のHORNOさんの押し花のような綺麗なクッキーとお茶はジンジャーティーをご用意しました。ジンジャーティーは農薬、化学肥料不使用の生姜と有機栽培紅茶を使っています。明日も寒いようなので温まりにご来店ください。 #horno #saji #ayakosasakiporcelain #shurint #亀岡カフェ #器 #磁器 #ボタン #ようふく #冬 #おくりもの #12月 #お菓子

Cz hAlf selFy Is poRtrAi tHn fUll #saji

SAJI
(@saji_asahikawa)

3 Days 16 Hours Ago

✒︎blog更新しました 手元を彩るバングルやリングなど、KAORUのアクセサリーをご紹介しています。 是非ご覧くださいね✨ #eninc #saji #atelierkaoru

(@sonoai0530)

3 Days 20 Hours Ago

. 今日は小学生が帰るまでの弾丸中津ツアーへ! . 行きたかったお店は、どうにか制覇♡満足♡ . #はなのいえくるみ #中津think食堂 #ハツタツ #シャビーシック #saji #ブラックリムドゥ . また行きたい!! また買いたい!! また食べたい!! . #物欲止まらない #恐ろしい年末 #連日の女子買い物ツアー楽しすぎる♡

dzfoodiary
(@dzfoodiary)

4 Days 1 Hour Ago

Simple yet yummy for kids breakfast.. Easy peasy ..lot of nutrions.. One complete meals.. Ada sausages , bayam, carrot garlic granules .. #foodstargram #food #foodphotography #foodporn #foodie #dzkitchen #dapurmakanak3 #sedap #masakapahariini #mahn #sajianlestari #saji #igers #masak #masak2makan2 #happyme #happytummy #happytummyhappyface #happylifehealthylife #passion #malaysia #eggmuffins #kidsmeal #kidsbreakfast