#salammenjemputrezeki

9,061 posts tagged with #salammenjemputrezeki

Photos and Videos about #salammenjemputrezeki

(@cikattika)

16 Hours Ago

••••○❁🌻🌻❁○••••┈••🌻🌻❁○•••• 🌈 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ اَللَّهُمَّ إِنِّيْ أَسْأَلُكَ عِلْمًا نَافِعًا، وَرِزْقًا طَيِّبًا، وَعَمَلاً مُتَقَبَّلاً Allahumma inni as aluka ‘ilman naafi’aa wa rizqan toyyibaa wa ‘amalan mutaqabbalaa. 💗 “Ya Allah, sungguh aku memohon kepadaMu ilmu yang manfaat, rizki yang baik dan amal yang diterima.” (HR. Ibnu As-Sunni dan Ibnu Majah) #salammenjemputrezeki 😊 #bersangkabaikituindah

Assalamualaikum WBT selamat pagi... Bismilahirrahmanirrahim... Salam menjemput rezeki dan Salam Aidiladha yang bakal tiba. #assalamualaikum #selamatpagi #goodmorning #salamaidiladha #salammenjemputrezeki

Salam Isnin buat semua follower. Semoga kita semua dlm keberkatan Ilahi. Tahniah buat anda yang berpuasa Arafah hari ini. Semoga Allah memakbulkan semua doa kalian. #8zulhijah #puasaarafah #assalamualaikum #salammenjemputrezeki

(@norsalena)

17 Hours Ago

Positif Pagi. Bergaul dengan orang yang positif akan buat kita jadi positif juga. Assalamualaikum & Selamat Pagi😊 #positifpagi #salammenjemputrezeki

(@dyg_manyz)

17 Hours Ago

Min Cha pilihan saya 😊 #assalamualaikum #salammenjemputrezeki

(@acikwati.__)

17 Hours Ago

Bila acik nasehatkan anak bab belajar Pandang yg grade atas Mcm tu jg dlm biz Acik belajar dan belajar Cara org_org yg dah berjaya Salah dan silaf harap di Maaf kan Assalamualaikum Salam Dhuha shbt islami #salammenjemputrezeki

(@farayacob)

18 Hours Ago

Assalamualaikum & selamat pagi. Salam menjemput rezeki🌷😊 . . #assalamualaikum #salammenjemputrezeki #sayajualonline #sayajual #jusbidandara #shampoosantan #shampooserai

Bila Allah tarik sesuatu, percayalah Dia nak beri yang lebih indah. 🌼 . . Assalamualaikum dan selamat pagi! ⛅ . . Tak lupa, jom sama sama kita doakan semua jemaah haji di Arafah selamat dan dipermudahkan segala urusan. ❤ . . #assalamualaikum #selamatpagi #syukurselalu #salammenjemputrezeki #salammagnetrezeki

(@achik_amiee)

18 Hours Ago

Assalamualaikum & Selamat pagi sahabat hebat... Alhamdulillah bersyukur dgn sekecil kecil nikmat rezeki. Dgn bersyukur, insyaAllah Allah akan gandakan dgn yg lebih besar .Semoga dipermudahkan segala urusan & dibuka pintu rezeki utk kita semua. Aamiin. #salammenjemputrezeki #salamkejayaan

Assalamualaikum dan selamat pagi🌷🌷🌷 #salammenjemputrezeki

(@yati_khairi)

19 Hours Ago

Assalamualaikum dan selamat pagi🌷🌷🌷 #salammenjemputrezeki

(@hsharizenterprise)

19 Hours Ago

Assalamualaikum selamat pagi salam hari isnin " Jangan bina TEMBOK DALAM DIRI KAMU untuk besarkan energy kamu " semoga rakan rakan semua dilimpahkan energy positif hari ini dan hari hari seterusnya #salammagnetrezeki #salammenjemputrezeki #salamceria

(@fiqaidabeautyshop)

20 Hours Ago

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ..🌷 . Jgn pandang rendah pada org yg kurang berkemampuan. sebab mereka la sebenarnya orang yg banyak kemampuan 😊 . . #selamatpagi #salammenjemputrezeki #salamsubuh #teambidadaricharms #motivasipagi #raiseyourlife

(@maduborneo.malaysia)

1 Day 7 Hours Ago

COCO OCOC Minuman bernutrisi bagi menguatkan DAYA INGATAN dan MENINGKATKAN FOKUSanak-anak. Berdasarkan formula yang dicipta dengan penuh ketelitian dan kasih sayang. Coco OCOC guna pendekatan penembak tepat.  Ada 3 bahagian utama otak disasarkan. 1. Prefrontal Cortex Tempat problem solving, buat keputusan, pertimbangan, susun kata kata, kawaln emosi 2. Temporal Lobe Bahagian berkaitan belajar 3. Hippocampus Pusat memori Niacin, flavonoids, tryptophan, magnesium sasarkan pada 3 bahagian otak di atas.  38 vitamin dan minerals lagi sasarkan pada bahagian lain. Great Brain, Great Life! #cocoococ #brainboosterdrink

(@midory_deella)

1 Day 14 Hours Ago

Stop worrying about pleasing others so much. Do the things that makes you happy. Salam Jumaat. Assalamualaikum. Good Morning. #ayrasalsabila #28monthsold #sayalhamdulillah #salammenjemputrezeki

(@paii_00)

1 Day 15 Hours Ago

🌇Afternoon😊 Sabar itu adalrhh iman bukn separuh darii iman..bersabar lrhh dlm segala perkara kerana sesuatu yg anda minta akan anda dpt,tepat pada waktunya😊.. #salammenjemputrezeki #maygodblessourlife #happyblessed sunday🙏

(@ctrafeahsaid)

1 Day 17 Hours Ago

Eh DSM Siti Rafeah ada kat Eiffel Towerlah... Nampak tak?Haha gitulah gamaknyakan caption CDM cantik berdua ni...kih kih... Assalamualaikum semua... Pagi2 ni kita tap energi best mentor2 yg sedang bercuti #swissparisfreetrip ni... Hari ni kita tgk mereka melancong free best sgt2...Suatu hari ni kita kita pun boleh join mereka hak, asalkan usaha mcm mereka! Betul tak... Bukan susah pun, ikut jer cakap mentor n hati kna baik. Sapa buat dia dapat...Sapa x buat dia tak org lain dapat... Setuju? Jom gandakan usaha 💪💪💪 #salammenjemputrezeki #salammindamagnetrezeki #onlinepreneurrafeah #projekstg #themagicofparttime

(@d_amorlurve)

1 Day 17 Hours Ago

Assalamualaikum dan selamat pagi. Pagi2 kita doa yang baik2 untuk diri dan keluarga. setiap masalah kehidupan ialah cabaran untuk berjaya.Pastikan kita kekal bersemangat. KEJAYAAN.. Kita nampak orang punya kejayaan Kita nampak orang punya senyuman Tetapi kita tak nampak betapa susahnyaa orang tu nak sampai ke tahap itu. U.S.A.H.A 💪💪💪!! #salammenjemputrezeki #diamondamor #catchampions

(@norazahaziz76)

1 Day 18 Hours Ago

Hidup di dunia ni mmg menuntut banyak kesabaran.. Org yang tenang in shaa allah pasti menang.. #assalammualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki #ticerazah

Sentiasa muhasabah diri, Sentiasa bersangka baik dengan Allah, Sentiasa positif Sentiasa berusaha ke arah kebaikkan. Semalam adalah kenangan walaupun mungkin ianya pahit mungkin juga ianya manis Hari ini adalah kenyataan yg harus ditempuhi dengan kecekalan untuk menjadikan........... ESOK yg lebih sempurna. Assalamualaikum & selamat pagi sahabat.. #salammenjemputrezeki #nakkayakenasedekah #janganputusasa #thinkpositiveandbepositive #lookstraightforward #justbeyourself

(@achik_amiee)

1 Day 18 Hours Ago

Assalamualaikum & Selamat pagi. Cuti sekolah dah pun bermula. Kemana kita hari ini? Semoga ceria2 selalu. Selamat berhujung minggu bersama keluarga tersayang 😍. Semoga dipermudahkan segala urusan & dibuka pintu2 rezeki & pintu2 kebaikan utk kita semua.Aamiin. #salammenjemputrezeki #salamkejayaan

(@pidahangai)

1 Day 18 Hours Ago

Happy sunday guys 😘 #positivevibes #salammenjemputrezeki #pidahangai

(@lyn.bidaralab)

1 Day 19 Hours Ago

Rahsia & Kelebihan membaca Asma Ul-Husna Kredit: Ustaz Yusri Abd. Karim Assalamualaikum Semoga kita sentiasa dalam rahmat dan redha Allah di dunia & akhirat #bidaralab #bukansekadarmandian #salammenjemputrezeki

(@acikwati.__)

1 Day 19 Hours Ago

Aku tidak berusaha menjadi lebih baik dari org lain Aku berusaha menjadi lebih baik dari diriku yg dahulu Assalamualaikum Happy weekend #salammenjemputrezeki

(@shazrina_nizam)

1 Day 19 Hours Ago

"semoga hari ni ada rezeki utk kita semua""... #salammenjemputrezeki #drichestfamilie03

(@ema.gafar)

1 Day 19 Hours Ago

Assalamualaikum | Selamat pagi yang mendamaikan 😍 "Duduklah engkau dengan orang-orang yang bertaubat. Kerana mereka memiliki hati yang lembut." [Sayyidina Umar Al-Khattab Radhiyallah 'Anhu] #alhamdulillah #salammenjemputrezeki #salamkejayaan

(@chewanrashidah)

1 Day 20 Hours Ago

Kekayaan bukanlah satu dosa. Apa org nak cakap, itu terpulang.. Kalau nak ikut, cakap orang duduk di planet Pluto pun kena tempias.. Kita buat hal kita. Kerja keras, kumpul duit utk anak family dan untuk hari mendatang. Semoga kita semua dapat menikmati keindahan syurga dunia dan akhirat kelak. ~ selamat pagi manis semua ~ Doakan perjalanan abam sabri ke Batu Pahat, selamat sampai. Berjauhan 3 hari. Nanti jumpa semula raya haji😘 #salammenjemputrezeki

(@hasperfume_h)

2 Days 2 Hours Ago

🙋🙋🙋Jom jumpa kami di Hari Bersama Komuniti Pusat Internet Kota Raja pada 19 Ogos 2018(Ahad) dr pukul 9pg hingga 1ptg.. . Byk acara2 menarik taw antara nya Pertandingan mewarna,tiup belon smpai pecah, cabutan bertuah dan byk lg.. . Jom pakat2 mai beramai-ramai memeriahkn acara yg blangsung n jgn lpe singgah di booth HasPerfume taw..😉😉😘😘 . #hasperfume #haribersamakomuniti #pusatinternetkotaraja #salammenjemputrezeki #sayajualminyakwangi

(@hasperfume_h)

2 Days 4 Hours Ago

Hii uollsss.. mlm mggu yg santai2 ni admin nk btaw berita baik... . HasPerfume da keluar kn perfume utk botol 5ml.. 😉😉 So korg yg masih tertnye2 HasPerfume ni wangi ke idok tu bley la try dptkn perfume utk 5ml ni.. . Bpe harga nye????? Xmahal pun uoollss..mmg super jimat.. harga nya bukan ❌Rm12.. bukan ❌Rm10.. bukan ❌Rm9.. . HANYA ✔RM8 SHJ.... . So sape yg nk dptkn HasPerfume bley la dm/ws kami.. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Www.wasap.my/60163383981/hasperfume Www.wasap.my/60122204374/hasperfume . #hasperfume #minyakwangi #perfumemalaysia #syjualminyakwangi #wangisepjghari #salammenjemputrezeki #perfumemesrasolat #perfumeviralmurah

(@jelitawardrobe_hijab)

2 Days 11 Hours Ago

KURUNG MELLINA #1. Rekaan yg tekankan elemen MEWAH, boleh match dgn palazzo. Design Mellina design multi-match dgn smua suasana! Raya? Kerja? Santai semua ON. #2. Material Dubai Como Crepe. Material yg mudah dijaga, minimal iron, sesuai dgn cuaca Malaysiaz #3. FREE tudung labuh yg dh siap match dgn baju bernilai RM 69. Tp kuota ini OFFER akan ditutup pada bila2 masa sebaik jer dimaklumkan. #4. BF n Wudhu Friendly dgn ada nyer zip di dada dan ditangan utk mommies dan muslimah smua #5. Siap Metal tag EKSKLUSIF JW’s dibahagian tangan baju. HARGA SEHELAI SELEPAS TAMAT PROMOSI Jualan : RM 179 HARGA COMBO 3 PCS Jualan : RM 149 sehelai ✅ SAH PADA 1 ALAMAT DAN 1 NO ORDER SAHAJA BAGI PEMBELIAN HARGA COMBO ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI HARGA PROMOSI SEHELAI Jualan : RM 159 ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA ✅ HARGA SELARAS SIZE S HINGGA 5XL PLUSSIZE #assalamualaikum #kurungmellina #salammenjemputrezeki #syukur #allhamdulilah #amin #koleksitasha #jubahmodern #kaincottonmurah #bajukurungmurah #blousetunic #skirtmurah #kurtamuslim #jubahlelakistyle #peplumkurungmodern #bazarpaknel #bajukurung #yearandsale #bajuraya #bajuraya2018 #kurtaraya #bajukepokkepok #kepukkepuk