#salammenjemputrezeki

9,881 posts tagged with #salammenjemputrezeki

Photos and Videos about #salammenjemputrezeki

24-26 OKTOBER 2018 | Simpan tarikh keramat ni siap2 dalam hati, sebab hari pelancaran ni ada SPECIAL DISKAUN kak sha nak bagi! Tapi.. Tapi... Tapi.... Kalau takut x sempat kena rembat habis nanti, KOMEN ‘saya nak’, ‘saya nak’ kat bawah ni, Kak Jel akan lock awal2 kat uols nanti! #limiteddesign2018 #norestok! #assalamualaikum #salammenjemputrezeki #syukur #allhamdulilah #amin #koleksitasha #jubahmodern #bajukurungmurah #blousetunic #kurtamuslim #jubahlelakistyle #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kurtaraya #olydiablouse #blouseolydia #jwagents #jw

24-26 OKTOBER 2018 | Simpan tarikh keramat ni siap2 dalam hati, sebab hari pelancaran ni ada SPECIAL DISKAUN kak sha nak bagi! Tapi.. Tapi... Tapi.... Kalau takut x sempat kena rembat habis nanti, KOMEN ‘saya nak’, ‘saya nak’ kat bawah ni, Kak Jel akan lock awal2 kat uols nanti! #limiteddesign2018 #norestok! #assalamualaikum #salammenjemputrezeki #syukur #allhamdulilah #amin #koleksitasha #jubahmodern #kaincottonmurah #bajukurungmurah #blousetunic #skirtmurah #kurtamuslim #jubahlelakistyle #peplumkurungmodern #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bajukurung #yearandsale #bajuraya #bajuraya2018 #kurtaraya #bajukepokkepok #kepukkepuk

(@nur_alyna)

17 Hours Ago

Assalamuaalaikum.. Selamat pagi semua. Jangan lakukan 7 Perkara ini di Waktu Pagi😍 #1 Membebel #2 Marah #3 Bermasam muka #4 Tidak bersarapan #5 Mengumpat #6 Cakap kesat #7 Fikiran negatif Jika lakukannya bukan sahaja menyempitkan rezeki pagi kita malah beri kesan juga pada kesihatan. Nak dipermudahkan rezeki kenalah senyum selalu di waktu pagi.😗 . #assalamulaikum #selamatpagisemua #muhasabahdiri#motivasipagi #salammenjemputrezeki

(@ctnaqwiyah)

17 Hours Ago

FIKIR APA YG TERBAIK UTK DIRI KITA.. JANGAN FIKIR SESUATU PERKARA KITA TAK BOLEH CAPAI...TAPI FIKIRLAH BAGAIMANA UTK KITA MENCAPAI... . JANGAN TERLALU MERASA CUKUPLAH APA YG ADA, TAPI BERUSAHALAH UTK MENCAPAI LEBIH LAGI DARI APA YG ADA ATAS HASIL USAHA SENDIRI TANPA MENGHARAP BALASAN ORG LAIN... . #assalamualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki

(@hafikahtarmizi)

18 Hours Ago

Selamat Pagi Selasa.. Semoga hari ini semua berjalan baik-baik saja.. Jalani segala dengan semangat luar biasa! #assalamualaikum #salammenjemputrezeki

Ya Rabb.. Jadikanlah hari ini sebagai pembuka pintu Rezeki dan Keberkahan pintu Kebaikan, Kesihatan, Keselamatan dan Pintu Syurga buat kita semua.. Aamiin 🤲🏼.. #selamatpagi #assalamualaikum #salammenjemputrezeki #sahabatprubsntakafulutara

(@syuhada_jaafar)

19 Hours Ago

Morning walk. . Mulakan hari dengan Bismillah, moga berkat & dipermudahkan perjalanan urusan hari nie. In shaa Allah, Aaminnn~ . #salammenjemputrezeki #salam5k .

(@hsyb_on9shop)

20 Hours Ago

Assalamualaikum. Sobahul khoir. Allahumma solliala saidina muhammad. Salam menjemput rezeki. @hsyb_on9shop 🤗 . #yleobyida

(@norazahaziz76)

20 Hours Ago

Terlalu fikirkan orang2 disekeliling yg kita sayang.. Hingga kadang2 lupa nak sayang diri sendiri.. Pagi2 ni peluk diri sendiri... katakan "Aku sayang diri aku" 😊 Semoga kita semua sentiasa dalam baroqah dan rahmat Allah SWT .. Amiinn YRA #assalammualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki #ticerazah

(@aisyah4995)

20 Hours Ago

Ambik aura positive di sini utk kesekian kalinya..😊 Mana tahu thn depan dpt pindah dekat2 umah..hihii InsyaAllah.. aminnn #salammenjemputrezeki #semogarezekikitaduberkati

(@asryna_ramli)

20 Hours Ago

Nak rasa bahagia?? Apa yang kita miliki inilah kebahagiaan kita sebenarnya.. Nimatilah pinjaman nie sebaiknya.. Nak extra bahagia?? Kita doa yang baik2, pasti yang hadir jugak baik2.. In shaa Allah... #assalammualaikum #selamatpagi #salammenjemputrezeki #nikmatpinjamanallah #kehidupansementara

(@cieyntalavender)

20 Hours Ago

Assalamualaikum n mornink duniawi #salammenjemputrezeki

(@yati_khairi)

20 Hours Ago

Assalamualaikum dan selamat pagi❤❤❤ #salammenjemputrezeki #semogadipermudahkansegalaurusan

(@stokis_layangkasa)

20 Hours Ago

Assalamualaikum dan selamat pagi❤❤❤ #salammenjemputrezeki #semogadipermudahkansegalaurusan

(@anna_lahhh)

21 Hours Ago

JIKA merasakan ujian sebesar kapal MAKA yakin laa nikmat ALLAH seluas lautan 😊 ASSALAMUALAIKUM N MONIN AIGEE 😊 #salammenjemputrezeki #diapercakebyannalahh #diapercupcakebyannalahh

(@chocodaps_ampangkl)

1 Day 9 Hours Ago

Hi uoolllsssssss 👋🏻 Dah balik kerja ke belum ? Mesti korang semua tengah penat than baring sambil layan ig kan ? Meh lahh usha-usha kami punya inai by MUMMY SYASYA 💋🌹👋🏻 . . #salamkejayaan #salammenjemputrezeki #chocodaps #successtogether #jommeroket #sisjualchocodap #agentchocodap #sisjualinai #agentinai #sisjualdyxy #dropshipdyxy #sellerampang #premiumchocolate #chocodaps

(@jelitawardrobe_hijab)

1 Day 15 Hours Ago

HARGA PROMOSI SEHELAI : RM 75 Ha... murahkan.. cepat2 sebelum tamat promosi HARGA SEHELAI SELEPAS TAMAT PROMOSI : RM 79 ✔️ FREE POSTAGE SATU MALAYSIA HARGA COMBO 3 PCS : RM 210 Nak beli combo pun boleh. Ajak mak, adik, kakak dapat beli 3 helai terus dapat harga combo. Cepat... Cepat... REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG CLASSIC & TRENDY . Olydia Seductive Blouse rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “eyelet” , dan flowy ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt hrga sama jer size besar pun, jangan risau tau! . . MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dlm hdup. . . 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Percayalah, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . . POKET STYLISH DI KIRI & KANAN . Direka kan khas poket dibahagian kiri & kanan yg nampak stylish dgn rekaan poket tersorik. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak handbag 24 jam. . . BF N WUDHU FRIENDLY & SPAN . Olydia Seductive blouse ni ada element wajib untuk semua keluaran Jw. Ada span dibahu & ada jugak bf, wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! #assalamualaikum #salammenjemputrezeki #syukur #allhamdulilah #amin #koleksitasha #jubahmodern #bajukurungmurah #blousetunic #kurtamuslim #jubahlelakistyle #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bajukurung #blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #blouselabuh #blouses #blousetops #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouselawa #blouseolydia #jwagents

(@butik_koleksitasha)

1 Day 15 Hours Ago

HARGA PROMOSI SEHELAI : RM 75 Ha... murahkan.. cepat2 sebelum tamat promosi HARGA SEHELAI SELEPAS TAMAT PROMOSI : RM 79 ✔️ FREE POSTAGE SATU MALAYSIA HARGA COMBO 3 PCS : RM 210 Nak beli combo pun boleh. Ajak mak, adik, kakak dapat beli 3 helai terus dapat harga combo. Cepat... Cepat... REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG CLASSIC & TRENDY . Olydia Seductive Blouse rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “eyelet” , dan flowy ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt! . . PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL . Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt hrga sama jer size besar pun, jangan risau tau! . . MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dlm hdup. . . 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU . 7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Percayalah, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... . . POKET STYLISH DI KIRI & KANAN . Direka kan khas poket dibahagian kiri & kanan yg nampak stylish dgn rekaan poket tersorik. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak handbag 24 jam. . . BF N WUDHU FRIENDLY & SPAN . Olydia Seductive blouse ni ada element wajib untuk semua keluaran Jw. Ada span dibahu & ada jugak bf, wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby! #assalamualaikum #salammenjemputrezeki #syukur #allhamdulilah #amin #koleksitasha #jubahmodern #bajukurungmurah #blousetunic #kurtamuslim #jubahlelakistyle #bazarpaknel #bajukurung #blouse #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #blouselabuh #blouses #blousetops #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #blouselawa #blouseolydia #jwagents

(@nurumairahsyahleeya)

1 Day 17 Hours Ago

Positif Pagi. Bergaul dengan orang yang positif akan buat kita jadi positif juga. Assalamualaikum & Selamat Pagi😊 #positifpagi #salammenjemputrezeki #cctkl2018 #catchampions #projekstg #bizonlinerm47

(@jumriaabidin)

1 Day 17 Hours Ago

Assalamualaikum 🤗 Alhamdulillah, masih di beri peluang untuk menghirup udara hari ini... #salamkejayaan #salammenjemputrezeki

(@rattygel_ulin17)

1 Day 18 Hours Ago

Don't be upset when people reject you. Nice things are rejected all the time by pepole who can't afford them. Btw, good morning guys. Have a nice day. #salammenjemputrezeki #thepowerofpositivity #rejected #makeyourstronger

(@aunacollection)

1 Day 18 Hours Ago

Lets start new day and spread positive energy✨. . . . . . . #milalaattire #quotesdaily #positivevibes #positivethinking #salammenjemputrezeki

(@fiza_hamidstg)

1 Day 18 Hours Ago

Orang berjaya tiada masa Untuk melihat keburukan orang lain JALAN TERUS..DAN BUAT YANG TERBAIK.. Good Morning... #salammenjemputrezeki #semogaallahswtmerahmatikitasemua #projekstg

(@tashafarafarahhin)

1 Day 18 Hours Ago

Morninggggg...spe yg berani pagi2 selfie tanpa sebarang make up kt muka Mesti ada kt fikir 3 dan 4 kali kan ..silap2 siap edit lg tu kan ..fara berani skg ni sejak hampir sebulan guna kan srub ni kulit jd makin licin So sejak ada scrub ni mmg semiggu 3 kali tiap pagi guna kasi buang2 kulit mati dgn #scrubinfinence, then tegang2 dan lembabkan kembali kulit muka P/s kt hidung tu bekas jerawat ..tak smpi 3 hari dh hilang #salammenjemputrezeki #naturenoedit #nofilter #infinenceskincare

(@stokis_layangkasa)

1 Day 18 Hours Ago

Assalamualaikum dan selamat pagi🌷🌷🌷 #salammenjemputrezeki #semogadipermudahsegalaurusan

(@nurdiyanafauzi)

1 Day 19 Hours Ago

Semoga kemudahan, kekuatan, kesabaran dan keikhlasan, selalu menemani perjuangan kita untuk mencapai impian. Serta diredhaiNya. Aamiin. #assalamualaikumsemua #selamatpagiisnin #salammenjemputrezeki

(@izazahra81)

1 Day 19 Hours Ago

Berpagi² lah dalam mencari rezeki yg halal.. sesungguhnya berpagi²an itu adalah berkat dan kejayaan . Buka pintu sblm nak keluar jom visualize semoga duit masuk menderu².. jgn lupa ayat kursi utk pendinding diri.. in shaa Allah.. semoga kita sentiasa dlm lindunganNYA.. . Salam rindu main baling selipar . #kenangan #zaman #kanakkanak #rindu #budakgombak #salammenjemputrezeki