#salimahabibi

312 posts tagged with #salimahabibi

Photos and Videos about #salimahabibi

QIBTIYYAH CHIFFON VEIL . A 2-layer head cover with piping that been made for niqabi to cover their back while wearing half-niqab or 1-layer niqab. Kinda separate back layer for a usual 2-layer niqab 😉 . Qibtiyyah veil only MYR69. . You can wear it with many style as you wish. Watch some at this link https://youtu.be/XLU7_CowTds . PRODUK : QIBTIYYAH VEIL PRICE : RM69 . . Dapatkan Veil warna kegemaran anda sekarang😙 Risau tak sempat nak grab sebelum release date? Haaaa boleh booking terus dengan saya 014 845 3557 . . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

Assalamualaikum Good morning #qequeens . Semoga dilimpahi RahmatNya ke atas kita semua...aamiin. . Anda lebih suka pakai purdah di dalam atau di luar tudung? . Untuk yang baru nak berjinak-jinak pakai niqab, boleh cuba half-purdah Rayna. Mudah dan simple. Harga pun jimat poket cuma RM20 😉 . . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

8 Days 9 Hours Ago

"Orang mukmin yang hebat itu.. Dia meninggalkan dunia, sebelum meninggal dunia.. Dia bersedekah sampai kaya, bukan dah kaya baru bersedekah.. Dia berdakwah sampai jadi alim, bukan dah alim baru berdakwah.. Dia beramal sampai ikhlas, bukan dah ikhlas baru nak beramal" #sigadisqowiyy #thetarbiyyah @me_hxnaa @niqab.qibtiyyah.exclusive . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya #janganbencicintaku

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

9 Days 23 Hours Ago

To all those suffering from sadness or depression, know that it isn't your fault. It isn't because you're weak. It isn't because you're just not grateful enough. It isn't because you're just not religious enough. It isn't because you don't have enough faith. It isn't because Allah is angry with you. To all the well-meaning people who tell you this, just smile. And know deep in your heart that the tests of Allah comes in different form to different people. And know that, by the help of Allah, every test can become a means of tool to get closer to Him. And that, verily, with hardship come ease, and like all things of this world, this too shall pass. So chin up and smile 😊✨ ..... Cooming soon our new niqab from Qibtiyyah Exclusive. . . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya #janganbencicintaku

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

12 Days 19 Hours Ago

️ Kaum hawa:jaga iman,jaga hati,jaga aurat;labuhkan baju,pakai stokin and pakai handsock,ingatlah wahai kaum hawa neraka sgt panas.Susahlah dekat dunia dahulu sebelum susahnya di akhirat kelak.❤️ . NIQAB MARIA 2-LAYERS Jenis: Hidden-eyes, layer belakang panjang berpiping Warna: Hitam Ukuran layer depan: ± 21.5" x 16" Labuh layer belakang: ± 41” bentuk curve Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi sepenuhnya Harga: RM 69.00 (percuma exclusive hard-box beriben) Postage: 1-2pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

24 Days 23 Hours Ago

Pakai khimar Eisyah InshaAllah dijamin selesa. Lycra tebal tapi kedap panas, shopping sakan pun no problem tak terjejas! Lepas tu nk solat pun mudah boleh terus solat tanpa tukar telekung. Kan jimat masa untuk shopping lamaaa sampai semua kedai pun boleh diharung! . Ready-stok khimar Eisyah WhatsApp 014 845 3557 WhatsApp 014 845 3557 WhatsApp 014 845 3557 . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

24 Days 23 Hours Ago

❄️ KHIMAR EISYAH 4XL ❄️ Jenis: Tudung instant labuh Warna: Hitam Labuh depan: ± 32” Labuh belakang ± 49” Bukaan muka: ± 10.2” Ciri-ciri: Ready-to-solat Fabrik: Korean heavy lycra Berat: ±400g *niqab dijual berasingan Harga: RM 89.00 Postage: RM 7.00sm/RM 11.00ss Material lycra ditempah khas untuk keselesaan maksimum. Tebal tapi sejuk 🌬 . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

24 Days 23 Hours Ago

❄️ KHIMAR HOODIE EISYAH 4XL ❄️ Jenis: Tudung labuh berhoodie Warna: Hitam Labuh depan: ± 32” Labuh belakang ± 49” Bukaan muka: ± 10.2” Ciri-ciri: Ready-to-solat Fabrik: Korean heavy lycra & heavy chiffon untuk hoodie Berat: ±420g *niqab dijual berasingan Harga: RM 99.00 Postage: RM 7.00sm/RM 11.00ss Material lycra ditempah khas untuk keselesaan maksimum. Tebal tapi sejuk 🌬 Hoodie boleh dipakai untuk menutup sanggul yang mungkin kelihatan apabila memakai purdah/niqab 1-layer. . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

25 Days 14 Hours Ago

NIQAB ELMA Type: 2-layer niqab, short back layer Color: Black Front measurement: ± 21.5" x 16" Back measurement: ± 21” x 21”, square shaped Eyes opening: ± 9.5” Features: Seamless around eyes area Fabric: Korean Aritachi Basic: MYR 55.00 [USD 11.50] Lacey: MYR 69.00 [USD 16.50] Postage: MYR 7.00sm/MYR 11.00ss [from USD 8.00] . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

25 Days 14 Hours Ago

❄️ NIQAB ELMA ❄️ Jenis: 2-layer niqab, layer belakang pendek Warna: Hitam Ukuran layer depan: ± 21.5" x 16" Ukuran layer belakang: ± 21” x 21” bentuk petak Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Basic: RM 55.00 Lacey: RM69.00 (percuma premium box) Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Layer belakang pendek memudahkan pergerakan para niqabi aktif terutama para ibu. Penggunaan fabrik Aritachi sepenuhnya untuk rasa ringan yang maksimum! . Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 Whatsapp 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-07-01 06:42:04

Assalamualaikum, selamat malam semua. . Pilihan niqab 2 layer yang mane yang akan anda pilih ? . Niqab Elma - Rm55 . Niqab Qibtiyyah - Rm 59 . Niqab maria 2 layer - Rm69 . Niqab Qayra 2 layer - Rm69 . Niqab Qayla- Rm79 . . Harga postage Rm7 SM dan Rm11 SS . Whatsapp 014 845 3557 #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-07-01 00:29:33

Pilihan niqab 1 layer yang mane yang akan anda pilih ? . Purdah rayna - Rm20 . Niqab Ajwa - Rm39 . Niqab maria - Rm49 . Niqab Haura - Rm49 . Niqab Qayra- Rm55 . Harga postage Rm7 SM dan Rm11 SS . Whatsapp 014 845 3557 #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-06-30 19:48:42

Sis kita ni pakai Niqab Maria 2 layer. . Kalau dah berkenan kat hati, apa lagi bismillah whatsapp sis 014 845 3557 atau klik sahaja di link bik sis.. Alhamdulillah... Buat sis yang beraya dengan niqab dari Qibtiyyah Exclusive.. Boleh send gambar sis kepada kami. . InsyaAllah, gambar yang terpilih akan mendapat hadiah dari kami. . Kami seluruh team QEKL Ventures #gangstaqe ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada semua #qequeens kesayangan kami. Mohon ampun salah silap sepanjang kami berurusan dengan anda semua. Semoga lebaran kali ini memberi lebih makna kepada anda semua. . Jangan lupa tag kami pada gambar anda semasa memakai koleksi Qibtiyyah Exclusive kerana anda mungkin akan terpilih untuk memenangi niqab terbaru Qibtiyyah Exclusive 😉 . Mudah je untuk sertai #giveawayqeraya2018 ini: 1. Follow & tag @qibtiyyahexclusive.kl dan @niqab.qibtiyyah.exclusive 2. Letak caption yang boleh mencuri hati kami dan letakkan hashtag #qeraya2018 #giveawayqeraya2018. 3. Pastikan ig anda public ye bukan private . #giveawayqeraya2018 ini berlangsung sepanjang Syawal inshaAllah. Selamat mencuba dan selamat berhari raya ❤️ nak beli juga boleh whatsapp sis 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-06-27 23:44:14

Sis kita ni pakai Niqab Qibtiyyah Lacey untuk majlis special. Sangat sesuai untuk dipakai waktu bertunang, kahwin atau majlis special yang lain. . Kalau dah berkenan kat hati, apa lagi bismillah whatsapp sis 014 845 3557 atau klik sahaja di link bik sis.. Alhamdulillah... Buat sis yang beraya dengan niqab dari Qibtiyyah Exclusive.. Boleh send gambar sis kepada kami. . InsyaAllah, gambar yang terpilih akan mendapat hadiah dari kami. . Kami seluruh team QEKL Ventures #gangstaqe ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada semua #qequeens kesayangan kami. Mohon ampun salah silap sepanjang kami berurusan dengan anda semua. Semoga lebaran kali ini memberi lebih makna kepada anda semua. . Jangan lupa tag kami pada gambar anda semasa memakai koleksi Qibtiyyah Exclusive kerana anda mungkin akan terpilih untuk memenangi niqab terbaru Qibtiyyah Exclusive 😉 . Mudah je untuk sertai #giveawayqeraya2018 ini: 1. Follow & tag @qibtiyyahexclusive.kl dan @niqab.qibtiyyah.exclusive 2. Letak caption yang boleh mencuri hati kami dan letakkan hashtag #qeraya2018 #giveawayqeraya2018. 3. Pastikan ig anda public ye bukan private . #giveawayqeraya2018 ini berlangsung sepanjang Syawal inshaAllah. Selamat mencuba dan selamat berhari raya ❤️ nak beli juga boleh whatsapp sis 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-06-27 00:52:39

Sis kita ni pakai Niqab Qayra 2 layer lawa ke tak? Kalau dah berkenan kat hati, apa lagi bismillah whatsapp sis 014 845 3557 atau klik sahaja di link bik sis.. Alhamdulillah... Buat sis yang beraya dengan niqab dari Qibtiyyah Exclusive.. Boleh send gambar sis kepada kami. . InsyaAllah, gambar yang terpilih akan mendapat hadiah dari kami. . Kami seluruh team QEKL Ventures #gangstaqe ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada semua #qequeens kesayangan kami. Mohon ampun salah silap sepanjang kami berurusan dengan anda semua. Semoga lebaran kali ini memberi lebih makna kepada anda semua. . Jangan lupa tag kami pada gambar anda semasa memakai koleksi Qibtiyyah Exclusive kerana anda mungkin akan terpilih untuk memenangi niqab terbaru Qibtiyyah Exclusive 😉 . Mudah je untuk sertai #giveawayqeraya2018 ini: 1. Follow & tag @qibtiyyahexclusive.kl dan @niqab.qibtiyyah.exclusive 2. Letak caption yang boleh mencuri hati kami dan letakkan hashtag #qeraya2018 #giveawayqeraya2018. 3. Pastikan ig anda public ye bukan private . #giveawayqeraya2018 ini berlangsung sepanjang Syawal inshaAllah. Selamat mencuba dan selamat berhari raya ❤️ nak beli juga boleh whatsapp sis 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #stokinsokaplain #syawal #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-06-26 08:08:01

Alhamdulillah... Buat sis yang beraya dengan niqab dari Qibtiyyah Exclusive.. Boleh send gambar sis kepada kami. . InsyaAllah, gambar yang terpilih akan mendapat hadiah dari kami. . Kami seluruh team QEKL Ventures #gangstaqe ingin mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin kepada semua #qequeens kesayangan kami. Mohon ampun salah silap sepanjang kami berurusan dengan anda semua. Semoga lebaran kali ini memberi lebih makna kepada anda semua. . Jangan lupa tag kami pada gambar anda semasa memakai koleksi Qibtiyyah Exclusive kerana anda mungkin akan terpilih untuk memenangi niqab terbaru Qibtiyyah Exclusive 😉 . Mudah je untuk sertai #giveawayqeraya2018 ini: 1. Follow & tag @qibtiyyahexclusive.kl dan @niqab.qibtiyyah.exclusive 2. Letak caption yang boleh mencuri hati kami dan letakkan hashtag #qeraya2018 #giveawayqeraya2018. 3. Pastikan ig anda public ye bukan private . #giveawayqeraya2018 ini berlangsung sepanjang Syawal inshaAllah. Selamat mencuba dan selamat berhari raya ❤️ nak beli juga boleh whatsapp sis 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #ramadhan #sakabraya #salimahabibi

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-06-25 07:42:50

Selamat pengantin baru 😉😉😉 Cik puan kita nie pakai Eisyah 2XL putih dan purdah Rayna Putih. Nampak tak, sesuci lebaran gitu. Jangan jeleous tau, nak beli juga boleh whatsapp sis 014 845 3557 . #qibtiyyahworriors #niqab #purdah #purdahmurah #niqabmurah #niqabselesa #niqabaircond #niqabcolour #purdahcolour #khimarhoodie #tudunghoodie #niqabajwa #khimareisyah #veilmurah #tudungmurah #ajimaura #tudungowesome #ramadhan #sakabraya #salimahabibi

(@tudunglabuhbysna)

2018-04-08 03:00:31

Regrann from @niqab.qibtiyyah.exclusive - ❄️ NIQAB ELMA ❄️ Jenis: 2-layer niqab, layer belakang pendek Warna: Hitam Ukuran layer depan: ± 21.5" x 16" Ukuran layer belakang: ± 21” x 21” bentuk petak Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Basic: RM 55.00 Lacey: RM69.00 (percuma premium box) Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Layer belakang pendek memudahkan pergerakan para niqabi aktif terutama para ibu. Penggunaan fabrik Aritachi sepenuhnya untuk rasa ringan yang maksimum! #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya - #regrann

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-04-03 08:10:08

❄️ NIQAB ELMA ❄️ Jenis: 2-layer niqab, layer belakang pendek Warna: Hitam Ukuran layer depan: ± 21.5" x 16" Ukuran layer belakang: ± 21” x 21” bentuk petak Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Basic: RM 55.00 Lacey: RM69.00 (percuma premium box) Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Layer belakang pendek memudahkan pergerakan para niqabi aktif terutama para ibu. Penggunaan fabrik Aritachi sepenuhnya untuk rasa ringan yang maksimum! #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-03-31 02:52:12

❄️ NIQAB QAYRA ❄️ Jenis: 1-layer, V-shaped ,Nosestring. Warna: Hitam sahaja Ukuran: ± 21.5" x 16" Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi. Bahagian V-shape menggunakan fabrik heavy chiffon. Harga: RM 55.00 Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #terapiinstagram #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-03-30 05:36:54

❄️ NIQAB HAURA ❄️ Jenis: 1-layer, V-shaped Warna: Hitam sahaja Ukuran: ± 21.5" x 16" Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi. Bahagian V-shape menggunakan fabrik heavy chiffon. Harga: RM 49.00 Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-03-28 04:22:58

❄️ NIQAB MARIA ❄️ Jenis: 1-layer niqab dengan penutup mata Warna: Hitam sahaja Ukuran: ± 21.5" x 16" Bukaan mata: ± 9.5” Lebar penutup mata: ± 3.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Harga: RM 49.00 Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Niqab Maria boleh digayakan dengan pelbagai jenis gaya. 1 niqab, 3 gaya! Penutup mata boleh diangkat separuh atau seluruhnya bagi mereka yang memakai cermin mata. #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra

(@violet_walk)

2018-02-24 16:19:05

#repost @nurhelizahelmi (@get_repost) ・・・ TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH *(DOA TASBIH)* Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @helizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@nurhelizahelmi)

2018-02-24 15:01:07

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH *(DOA TASBIH)* Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @helizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@mardiana_alwi)

2018-02-24 14:59:34

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH *(DOA TASBIH)* Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @helizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@morzeyaj80)

2018-02-21 03:46:32

Regrann from @salimahabibi - TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH ( DOA ISTIKHARAH) . Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro - #regrann

(@salimahabibi)

2018-02-20 19:16:21

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH ( DOA ISTIKHARAH) . Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@fakhrulunic)

2018-02-19 06:37:40

coming soon..#doawanitasolehah . @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@unicofficials)

2018-02-19 06:22:47

#repost @unicdotmypro TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA TASBIH) . Coming soon and will be available on all digital platforms! . @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@bazliunic)

2018-02-19 04:16:16

Semua wanita kena tau doa2 ni.. Penting ni. TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA PENGASIH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro - #regrann

(@unicdotmypro)

2018-02-19 02:50:35

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA ISTIKHARAH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@unicdotmypro)

2018-02-19 02:46:48

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA PENGASIH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@unicdotmypro)

2018-02-19 02:44:43

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA TASBIH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro