#salimahabibi

295 posts tagged with #salimahabibi

Photos and Videos about #salimahabibi

(@tudunglabuhbysna)

2018-04-08 03:00:31

Regrann from @niqab.qibtiyyah.exclusive - ❄️ NIQAB ELMA ❄️ Jenis: 2-layer niqab, layer belakang pendek Warna: Hitam Ukuran layer depan: ± 21.5" x 16" Ukuran layer belakang: ± 21” x 21” bentuk petak Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Basic: RM 55.00 Lacey: RM69.00 (percuma premium box) Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Layer belakang pendek memudahkan pergerakan para niqabi aktif terutama para ibu. Penggunaan fabrik Aritachi sepenuhnya untuk rasa ringan yang maksimum! #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya - #regrann

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-04-03 08:10:08

❄️ NIQAB ELMA ❄️ Jenis: 2-layer niqab, layer belakang pendek Warna: Hitam Ukuran layer depan: ± 21.5" x 16" Ukuran layer belakang: ± 21” x 21” bentuk petak Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Basic: RM 55.00 Lacey: RM69.00 (percuma premium box) Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Layer belakang pendek memudahkan pergerakan para niqabi aktif terutama para ibu. Penggunaan fabrik Aritachi sepenuhnya untuk rasa ringan yang maksimum! #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-03-31 02:52:12

❄️ NIQAB QAYRA ❄️ Jenis: 1-layer, V-shaped ,Nosestring. Warna: Hitam sahaja Ukuran: ± 21.5" x 16" Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi. Bahagian V-shape menggunakan fabrik heavy chiffon. Harga: RM 55.00 Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #terapiinstagram #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-03-30 05:36:54

❄️ NIQAB HAURA ❄️ Jenis: 1-layer, V-shaped Warna: Hitam sahaja Ukuran: ± 21.5" x 16" Bukaan mata: ± 9.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi. Bahagian V-shape menggunakan fabrik heavy chiffon. Harga: RM 49.00 Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra #srikandi #nbihauraraudhahshop #ajimaura #sakabraya

(@niqab.qibtiyyah.exclusive)

2018-03-28 04:22:58

❄️ NIQAB MARIA ❄️ Jenis: 1-layer niqab dengan penutup mata Warna: Hitam sahaja Ukuran: ± 21.5" x 16" Bukaan mata: ± 9.5” Lebar penutup mata: ± 3.5” Ciri-ciri: Tiada jahitan bawah mata Fabrik: Korean Aritachi Harga: RM 49.00 Postage: 1-3pcs RM 7.00sm/RM 11.00ss Niqab Maria boleh digayakan dengan pelbagai jenis gaya. 1 niqab, 3 gaya! Penutup mata boleh diangkat separuh atau seluruhnya bagi mereka yang memakai cermin mata. #qibtiyyahexclusive #gangstaqe #qibtiyyahworrior #niqab #purdah #khimar #hijrah #cadar #wanita #niqabis #niqabviral #borongniqab #niqabmurah #salimahabibi #fynnjamal #kias #kipsas #gengmasjid #masjidputra

(@fitrahfitewa)

2018-03-20 23:42:21

Tanaah Yaman #regrann . . Rumah faqir di Tanaah dibina hanya dgn pelepah tamar, kdg2 ditampal dgn tanah liat..satu bumbung rumah tanpa pintu ini dihuni 2 buah keluarga... . . Di sinilah mereka berteduh ketika hujan dan panas, kalau panas kt sini cecah hingga 50 darjah celcius, kalau dtg musim sjuk suhu hingga bawah 0 darjah celcius.. Belum lagi dgn keadaan berdebu dan ketika angin pasir melanda..Tiada kedai berdekatan, tiada ubat ubatan, tiada makanan enak, sumber makanan juga tidak terjamin kebersihannya. . . Anak anak mereka ada yg cacat kekal akibat kurang gizi, walau dalam keadaan sebegini ujian Allah dtg kpd mereka, wajah tetap mengukir senyuman yg paling manis walaupun saat kami sendiri tidak mampu membendung air mata melihat kehidupan mereka. . . Saya pernah sampai ke Gaza, pernah smp ke Jordan dan sempadan syria, tapi keadaan mereka di sini jauh lebih daif. Ini adalah tempat kediaman mereka yg fakir tetapi bebas dr serangan, sudah sebegini daif. Tak dapat kami bayangkan kawasan yg diserang spt di Sanaah dan yang lain2 nya yg insyaAllah bakal kami pergi utk memberikan sumbangan. . . Follow IG @peace4yemen utk menyalurkan bantuan anda. #peace4yemen #usrahfitrah #salimahabibi #muslimcaremalaysiasociety - #regrann - #repostdari @salimahabibi - Jumaat - 10/2/ 2017

(@nurhelizahelmi)

2018-02-24 15:01:07

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH *(DOA TASBIH)* Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @helizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@mardiana_alwi)

2018-02-24 14:59:34

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH *(DOA TASBIH)* Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @helizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@morzeyaj80)

2018-02-21 03:46:32

Regrann from @salimahabibi - TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH ( DOA ISTIKHARAH) . Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro - #regrann

(@salimahabibi)

2018-02-20 19:16:21

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH ( DOA ISTIKHARAH) . Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@fakhrulunic)

2018-02-19 06:37:40

coming soon..#doawanitasolehah . @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@unicofficials)

2018-02-19 06:22:47

#repost @unicdotmypro TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA TASBIH) . Coming soon and will be available on all digital platforms! . @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@bazliunic)

2018-02-19 04:16:16

Semua wanita kena tau doa2 ni.. Penting ni. TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA PENGASIH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro - #regrann

(@unicdotmypro)

2018-02-19 02:50:35

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA ISTIKHARAH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #nurhelizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@unicdotmypro)

2018-02-19 02:46:48

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA PENGASIH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@unicdotmypro)

2018-02-19 02:44:43

TEASER ALBUM DOA WANITA SOLEHAH (DOA TASBIH) Coming soon and will be available on all digital platforms! @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @nurhelizahelmi @salimahabibi #comingsoon #doawanitasolehah #ustazahnorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi #unicdotmypro

(@nurhelizahelmi)

2018-02-08 01:20:31

COMING SOON! Doa Wanita Solehah. Will be available on all digital stores. Spotify, iTunes, Joox, KKBOX and Deezer. @unicdotmypro @ustazahnorhafizahmusa @salimahabibi #doawanitasolehah #unicdotmypro #ustazahdatuknorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi

(@unicofficials)

2018-02-08 01:10:30

Repost From @unicdotmypro COMING SOON! Doa Wanita Solehah. Will be available on all digital stores. Spotify, iTunes, Joox, KKBOX and Deezer. @unicdotmypro #doawanitasolehah #unicdotmypro #ustazahdatuknorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi

(@salimahabibi)

2018-02-08 01:03:45

COMING SOON! Doa Wanita Solehah. Will be available on all digital stores. Spotify, iTunes, Joox, KKBOX and Deezer. @unicdotmypro @nurhelizahelmi @ustazahnorhafizahmusa #doawanitasolehah #unicdotmypro #ustazahdatuknorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi

(@unicdotmypro)

2018-02-08 00:35:48

COMING SOON! Doa Wanita Solehah. Will be available on all digital stores. Spotify, iTunes, Joox, KKBOX and Deezer. @unicdotmypro #doawanitasolehah #unicdotmypro #ustazahdatuknorhafizahmusa #helizahelmi #salimahabibi

(@salimahabibi)

2018-01-10 02:10:42

Alhamdulillah biar aroma berbicara... nak order whatsapp numb baru kita k 017- 9606806 . Sape beli bukhur bulan ni bukan shaja dpt harga birthday sale malah berpeluang utk menang hadiah cabutan bertuah pada hujung bulan ni insyaAllah... . Next postage esok, sempat lg klu nk selit hehe... tq customer yg sntiasa menyokong... #salimahabibi #oudarrayyan

(@sunnahcouture)

2017-12-10 04:31:01

SWEATING?BREATHING? It's HARD to get the GLOVES' FABRIC which COMFORTABLE for ur SKIN to SWEAT & BREATH? Don't worry sisters... With our AJWA 1.0 GLOVES.... All ur hardship will diminish..In shaa Allah.. U can read the review by Sis @salimahabibi while wearing our gloves.. Barakallahufeekum🌷🌷

(@aljoofre.kids)

2017-09-29 19:07:16

INGAT TAK AWAL TAHUN HARITU USTAZAH EIMAN DATANG DAN LEBIH KURANG 1000 ORG MENGEJAR BELIAU! ALHAMDULILLAH BELIAU SUDI DATANG SEKALI LAGI ALL THE WAY FROM USA! السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 🌸 FAJAR sisters mengundang khusus untuk ke Majlis-majlis Muslimat🌸 Undangan untuk menghadiri majlis-majlis Ilmu serta Mahabbah bersama USTAZAH EIMAN SIDKY (USA/MESIR), USTAZAH NAHED MORSHEDY (MESIR) Diserikan juga dengan penampilan istimewa USTAZAH HALIMAH ALAYDRUS (INDONESIA), USTAZAH ISFADIAH MOHD DASUKI (MALAYSIA) dan SALIMA HABIBI. Sila rujuk poster untuk maklumat lanjut. Rehlah dan ziarah ini bermula pada: 5 Okt 2017 sehingga 8 Okt 2017 Jemput hadir semua muslimat kesayangan Rasulullah untuk mengambil manfaat, ilmu, nasihat, tarbiyah juga barokah dari syeikhah dan para ustazah yang datang khusus buat anda. Semoga kehadiran kalian dapat mengimarahkan lagi majlis ilmu dan bertambah barokah buat seluruh ummat. Untuk maklumat/keterangan lanjut berhubung majlis, boleh lihat pada poster kami di facebook page dan instagram kami @fajarsisters

(@fajarsisters)

2017-09-28 23:24:42

Salam Jumaah Mubarakah 💚 For those coming to #darulmurtada tonite, come greet us at the Muslimat door, inshaAllah we'll be there and we will also be taking registration for #hadiahteragung #thegreatestgift event. See you there ladies. #rehlahdakwah #ustazaheimansidky #ustazahnahedmorshedy #muslimat #mtdm #masjid #jumaat #selawat #maulid #muharram #wanita #malaysiaku #cintanabi #cintarasul #halimahalaydrus #bidadaribumi #salimahabibi #ustazahisfadiahmohddusuki

(@keranakasihnabi)

2017-09-28 18:19:37

Assalamu'alaikum wbt., 🌸 Istimewa buat muslimat, InsyaAllah bermula 5-8hb Okt. ini, Ustazah Eiman Sidky, anak murid Habib Umar bin Hafez yang giat berdakwah di Amerika Syarikat dan Mesir akan datang ke Malaysia bersama kakaknya, Ustazah Nahed Morshedy. Beberapa majlis telah dirancang untuk mengambil ilmu dan manfaat daripada mereka dan para asatizah yang lain. Semua muslimat dijemput dan butirannya seperti berikut: 1️⃣ 5/10 (Khamis) - Maulud Muslimat di Yayasan Ar-Raha, Shah Alam bermula Maghrib 2️⃣ 6/10 (Jumaat) - Hadiah Teragung/'The Greatest Gift' di Dewan Temu Tamu, Pusat Kreatif Kanak-Kanak Tengku Bainun, TTDI 10:30pg - 4:00ptg Tempat terhad, untuk perdaftaran hubungi +6011 3977 1530 atau +6017 350 8996. 3️⃣ 6/10 (Jumaat) - Kuliah Maghrib 'Special' di Masjid Al-Falah, USJ9 4️⃣ 7/10 (Sabtu) - 'Sowing the Seeds of Love' di Darul Fath, Shah Alam bermula 2:00-6:00ptg. 5️⃣8/10 (Ahad) - Hari Mahabbah Muslimat HAK di Pusat Komuniti HAK Sg. Penchala bermula 10pg-5ptg. Untuk makluman lanjut, sila kunjungi fb atau ig 'Fajar Sisters'. Mohon jasa baik semua untuk war-warkan pada yang lain. Jzkk. #ustazaheimansidky #malaysiaku #daurah #oktober #muharram #1439 #maulid #cintanabi #fajarsisters #arraudhahmajlis #muslimathak #hawialkhairat #pusatkomunitihak #pusatkreatifkanakkanaktuankubainunttdi #kualalumpur #damansara #usj #masjidalfalah #darulfath #ribatalquran #yayasanarraha #qasidah #halimahalaydrus #salimahabibi #muslimat #wanita #muslim

(@biendalovers)

2017-09-25 09:53:18

Sedang admin godek2 selongkar2 pic2 lama kesayangan @biendalavienda dimana2 social media, admin terjumpa pic ni vazzz gitewww 😍😍😍 bersama dgn barisan penyanyi muslimah @salimahabibi @syurabadron & @sitinordiana 😍😘💋😚😙. ● #throwback #memorylane #syurabadron #salimahabibi #sitinordiana #bienda #biendalavienda #teambienda #welovebienda #puteripopetnik #blbybiendalavienda #malaysia #singapore #indonesia #bruneidarussalam #biendalovers💋

(@jannahkhainobility)

2017-09-23 01:43:31

Sesiapa yang free hari ini 🙋...jom dengar tentang apa itu Takaful..Dan bagaimana Takaful effects our life??? Jom contact saya 👱.. #takafuladvisor and#getb #takafulperlu#bazarpaknil #salimahabibi #ikimfm

(@muslimah.hijab.gallery)

2017-09-15 03:39:03

Sape suka flash SALE?✋ . Flash sale untuk, semua koleksi ABSTRACT PREMIER, EASY ROSSY, AROUND THE WORLD dan DELUXE LEBARAN! . Masa terhad, stok dah nk habes uollss . Bertindaklah segera😘 . Dm/wassup 091-5260764 #flashesale #abstractpremier #easyrossy #deluxelebaran #aroundtheworld #instantshallabuh #shawllabuh #tudungbidang60 #muslimahexclusive #tudungcantik #tudungmurah #exclusiveshawl #helizahelmi #alifshukriterlajaklaris #tudungterlajaklaris #salimahabibi #neelofahijab

(@muslimah.hijab.gallery)

2017-09-14 10:13:01

Kita Review lagi koleksi terbaru #merdeka raya bagi hampa ciaq sikit noh.. 😁 . Pink color giteww, labuh, selesa dan attach sekali inner anti tebam tau😘 . Dm/wassup 019-5260764😊 . #reviewmerdekaraya #escarveshq #escarves #instantshawllabuh #shawllabuhcantik #shawlmurah #exclusivehijab #innerantitembam #muslimatexclusive #helizahelmi #salimahabibi #nasyid

(@acik_normah)

2017-05-24 07:57:36

#mercunraya punye penangan ni Alhamdulillah customer puas hati😍 Tq kpd customer @Acik_ Normah ni xlepaskan peluang #promosimercunrayayangsedangberlangsung Tq so much.muah cikked😘😘😘 Korang xtrlpas lagi tau smpai 10 jun promosi ni mai lekaih grab awai² pape hal leh pm or dm cheq no 01120802007😅📲 #acikart #hiasannama #hiasandinding #artcard #artwork #framekhat #kanvas #teamsawafart #exclusivecalligraphypartners #tv3 #tvalhijrah #ikim #helizahelmihijab #salimahabibi #teammirwana

(@nurulnabilafadzil)

2017-03-19 09:25:56

*KOLEKSI AROUND THE WORLD (ATW)* ✔Material berkualiti tinggi Custom Printed Panora Chiffon . ✔Instant shawl so sangat EASY TO WEAR. . ✔Siap sedia dengan SOFT AWNING yang sesuai untuk semua jenis bentuk muka. . ✔Sesuai untuk yang bertudung litup - ukuran Saiz L (2.2m x 0.80m) Saiz XL (2.4m x 0.8m) . ✔5 corak AROUND THE WORLD yang berlainan, RARE dan sejuk mata memandang. 💰HARGA : RM85 (L) / RM95 (XL) . EXCLUDED POSTAGE 💰 . 0134046410 . #tutorialaroundtheworld#escarves#shawllabuh#instantshawllabuh#shalcantik#shalmurah#tudungbrunei#shawlbrunei#instantshawlbrunei#codmiri#codbrunei#tudunglabuh#tudungumrah#nayla3#helizahilmi#salimahabibi#hijab#properhijab#exclulsivehijab#fashionvalet#sucibyyatthamzah#terlajaklaris#instantshawlduamuka#uia#um

(@nurulnabilafadzil)

2017-03-19 09:17:49

*KOLEKSI AROUND THE WORLD (ATW)* . ✔Material berkualiti tinggi Custom Printed Panora Chiffon . ✔Instant shawl so sangat EASY TO WEAR. . ✔Siap sedia dengan SOFT AWNING yang sesuai untuk semua jenis bentuk muka. . ✔Sesuai untuk yang bertudung litup - ukuran Saiz L (2.2m x 0.80m) Saiz XL (2.4m x 0.8m) . ✔5 corak AROUND THE WORLD yang berlainan, RARE dan sejuk mata memandang. . 💰HARGA : RM85 (L) / RM95 (XL) . EXCLUDED POSTAGE 💰 . 0134046410 #aroundtheworld#escarves#shawllabuh#instantshallabuh#shawlcantik#instantshawlbrunei#shawlbrunei#tudungbrunei#codmiri#codbrunei#shawlmurah#exclusivehijab#properhijab#hijab#tudungduamuka#tudunghaji#tudungumrah#tudunglabuh#helizahelmi#sucibyyatthamzah#salimahabibi#terlajaklaris

(@peace4yemen)

2017-02-20 01:35:06

Sambungan catatan dari Salima Habibi. . . Saya tersentuh saat merakam video ini, bantuan diberi dalam bentuk makanan dan sedikit keperluan harian bagi pelarian Hudaidah dalam perjalanan kami ke Syibam. Syeikh Yusof dr Yayasan Alrafh di Yaman yg sgt santun dlm kata-katanya bukan sahaja membantu kami utk menyalurkan bantuan rakyat Malaysia sampai kepada mereka yang menerlukannya malah saya sgt terkesan dengan cara beliau melunakkan hati mereka2 yg diuji Allah.. . . Selepas bacaan Al Fatihah ini, beliau mendoakn mereka agar mereka bahagia dunia akhirat, mendoakan agar Allah memberikan rezeki yg halal buat mereka, mendoakan agar mereka dpt solat di masjid, dpt menuntut ilmu, direzekikan utk baca AlQuran dan selawat... selamat dunia akhirat... . . Ya Allah.... Allah menganugerahkan hikmah dalam kata2nya, barangkali pesanan yg sama jika keluar dr mulut Sal xkn sama kesannya dijiwa dr apa yg dituturkn Syeikh Yusof. Kata-kata yg keluar dr insan yg hatinya bersih dan basah lidahnya dgn zikir dan selawat, lain benar hasilnya.... lebih membuat sy terharu dan sebak, para pelarian ini meng 'amin' kan doa Syeikh dgn penuh khusyuk...😭😭 . . Malunya dengan Allah, kita dgr selawat xrasa apa2, dgr azan tak rasa apa2, baca quran tak rasa apa..mereka ini tidak bersekolah, tidak berharta, rumah pun takde, tp bile disebutkan nama Allah, mereka terpana, bila disebutkan nama Nabi Muhammad, terpantul selawat dibibir tanpa sempat memikir. Bila dibacakan ayat Allah, mereka memahami dan mengamalkannya... . . Wallahi aku lebih jahil lebih teruk drpd mereka😭😭😭.. . Bantulah kami utk bantu mereka, mudah2an menjadi asbab Allah membantu kita.. follow @peace4yemen utk cara cara memberi sumbangan. #muslimcaremalaysia #peace4yemen #salimahabibi