Photos and Videos about

ayza eyza
(@ayza_eyza)

19 Minutes Ago

SABUN BERAS SUSU THAILAND original RM5 - Sabun beras susu thailand ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan kulit wajah/ badan dari bekas-bekas hitam - 100% ORIGINAL dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti: 1. Bagian ketiak 2. Bagian siku & lutut 3. Bagian tengkuk & celah paha Berikut adalah nilai plus dari Sabun Beras Susu Thailand Ini: ~ Produk kecantikan dari bahan alami ~ tiada mengandung bahan kimia ~ produk ORIGINAL dari Thailand ~ membersihkan dan mencerahkan kulit ~ menghilangkan bintik-bintik hitam ~ menghaluskan kulit ~ membuat kulit lembab berseri-seri ~ berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan kenyal ~ menghilangkan bekas jerawat dan jerawat ~ Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah ~ Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam ~ Aman untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif ~ Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh ~ Dapat menghilangkan Bau Badan Fungsi Sabun Beras Susu Thailand untuk kulit wajah: - Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka Anda lebih cerah dan lembut - Menghilangkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati - Membantu menghilangkan jerawat & kulit berminyak - Bisa digunakan sebagai pencuci muka untuk membersihkan make up pada kulit wajah Fungsi Sabun Beras Susu Thailand untuk kulit tubuh: - Menghilangkan bekas hitam di ketiak, siku dan selangkangan paha, dll. - Memberi kesegaran sepanjang hari - Menghilangkan bau badan Cara Penggunaan: Gosok seperti mencuci muka dan sabun badan selama 2-3 menit kemudian bilas. Gunakan pada muka & badan setiap hari untuk hasil yang memuaskan. Bahan Aktif: Susu Rice Extract, Vitamin B3, Vitamin E, minyak zaitun, Minyak Sawit, Gliserin Alam. Www.wasap.my/601131391095/ayzaeyzakosmetik #sabunberasthailand #sabunberas #sabunberasmurah #sayajualmurah2 #sabunberaskbrother #pencucimukasemulajadi #pencucimuka #sayajualsayapakai

Happy satur-yeayy!!💃💃 . . Jom harini sarung floral cardigan.. dah la corak cantik, material pn selesa sangat tau..xpanas, labuh tutup punggung lagii . . Rm39 je sehelai . . Whatsapp 018 4605052 untuk pertanyaan dan belian atau bolrh terus klik link di bio😍 . . #sayajualmurah2 #cardiganmalaysia #cardigancantikmalaysia #cardiganplussize #cardigankimono #cardiganmuslimah #bazarborong #bazarmalaysia #outwearmurah #cardigan

. 🌟🌟🌟JAN PROMO RM30 EXC POS 🌟🌟🌟 ***********while stock last*********** Np: RM32 exc pos Post start dari RM8 SM / RM12 SS . ❌SLIDE GAMBAR KE KIRI UTK COLOR LAIN❌ . 📲 Whasapp 0175530221 . Free size S to XL Soft Cotton Crepe Max Tinggi 164cm Preggy mommy boleh pakai 😍😍😍😍😍😍 . . #merdekasale #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #pregnantdress #fashionista #hijabista #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit

. 🌟🌟JAN PROMO RM29 EXC POS 🌟🌟🌟 ***********while stock last*********** Post start RM8 SM / RM12 SS . ❌SLIDE GAMBAR KE KIRI UTK COLOR LAIN❌ . 📲 Whasapp 0175530221 . Free size S to L. Soft Cotton Crepe Max Tinggi 164cm Preggy mommy boleh pakai 😍😍😍😍😍😍 . . #merdekasale #amaliscouturecatalogue #armanidressamaliscouture #sayajualdress #sayajual #dresslabuh #brunai #brunei #singapore #pregnantdress #fashionista #hijabista #indonesia #malaysia #bazaarpaknil #isell #iselldress #dressmurah #bajumengandung #dressmengandung #igersmalaysia #sayajualmurah #sayajualmurah2 #hijabfashion #hijabaddict #malaysianhijjabi #hijabmuslim #hijaboutfit #hijaboutfit

🔥KHAS UNTUK PEMINAT DARK HERO SAHAJA!🔥 . 👁‍🗨 Minta maaf sangat-sangat lah sebab admin dah buat korang rambang mata 🙏🏻 Haritu ada yang mintak design #venom pulak! Katanya t-shirt Venom yang dia beli dari igshop lain ni tak lawa & terlalu cliché 😅 . Masalah selesai! kami dah bawak keluar 'produk' baru, khas untuk peminat-peminat dark hero kita, Venom!🤤 . BELI & GAYAKAN DEPAN KAWAN-KAWAN KORANG, CONFIRM DORANG AKAN TANYA MANA BELI 😎❗️ ========================================== 💢 LIMITED EDITION (50 ORDER SAHAJA BATCH PERTAMA) 💢 MATERIAL : MICROFIBER EYELET & POLYESTER INTERLOCK 💢 SELESA, TAK MEMANASKAN, PAKAI DEKAT RUMAH PON TAK LECEH 💢 DESIGN YANG COLOURFUL & SANGAT MENONJOL ===========================================💥Short Sleeve : RM 50(FREE POSTAGE😍) 💥Long Sleeve : RM55(FREE POSTAGE😍) . FIRST BATCH ORDER DIBUKA SERENTAK DENGAN DESIGN MC : SPIDERMAN. TAMAT PADA 30/1/2019 . Tunggu apa lagi lama-lama ni? WS 01137244335 atau tekan link ws di bio kami untuk order sekarang😍!! 🤩 . #sayangimalaysiaku #tshirtmerdeka #sukanmalaysia #viraltee #siladudukjanganlari #punchline #merdeka #malaysiabaru #kamianakmalaysia #malaysiabaru #hebatkannegaraku #malaysia #negaraku #jerseymurah #jerseymurahmalaysia #jersimurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #bajulawa #barangbaik #bajumurahmalaysiaonlineshop #bajumurahmalaysia

The 5 new shades of sobella lipmatte. You can go bold or soft the choice is in your hand 😍. Whatsapp 0187814251 #bazarpaknilmurah #sayapakaisayashare #sayajualmurah2 #sayajuallipcream

Antara ingredients dalam #faraalipbutter.. Lepas pakai Faraalipbutter ni, bibir akan terus bertukar jadi warna pink atau merah mengikut warna darah dan suhu badan awak. Lepas pakai tu cuba awk lap bibir awak dengan tisu, effect pink tu still akan ada tau sebab lipbutter tu dah meresap dalam bibir 😍 Sebab tu la bila kita makan, effect pink nya takkan hilang 😘 . But no worries, it is mesra solat tau 😊 #pickupseksyen13 #sayajualmurah2 #squadmaya #faraalipbutterstudentprice #farahanimrazak #faraalipbutter #bibircantik #bibirpink #bibirkering

Antara ingredients dalam #faraalipbutter.. Lepas pakai Faraalipbutter ni, bibir akan terus bertukar jadi warna pink atau merah mengikut warna darah dan suhu badan awak. Lepas pakai tu cuba awk lap bibir awak dengan tisu, effect pink tu still akan ada tau sebab lipbutter tu dah meresap dalam bibir 😍 Sebab tu la bila kita makan, effect pink nya takkan hilang 😘 . But no worries, it is mesra solat tau 😊 #pickupseksyen13 #sayajualmurah2 #squadmaya #faraalipbutterstudentprice #farahanimrazak #faraalipbutter #bibircantik #bibirpink #bibirkering

Lepas pakai Faraalipbutter ni, bibir akan terus bertukar jadi warna pink atau merah mengikut warna darah dan suhu badan awak. Lepas pakai tu cuba awk lap bibir awak dengan tisu, effect pink tu still akan ada tau sebab lipbutter tu dah meresap dalam bibir 😍 Sebab tu la bila kita makan, effect pink nya takkan hilang 😘 . But no worries, it is mesra solat tau 😊 #faraalipbutter #pickupseksyen13 #sayajualmurah2 #squadmaya #sayapakai #bibircantik #bibirpink #bibirsihat #tipsbibirsihat

*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT* Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? ✅ Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu. ✅ Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu. ✅ Menghilangkan rekahan pada bibir ✅ Mengurangkan kesan hitam pada bibir ✅ Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah ✅ Melembapkan bibir sepanjang hari ✅ Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri! ✅ Tahan sepanjang hari! ✅ Selepas makan atau minum pun takkan hilang ✅ Ia juga dikatakan mesra-wudhu. ✅ Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir ✅ Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi! ✅ Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah ✅ Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! 😱 Awak macam mana? Nak jadi macam mereka ini atau jadi mereka yang ketinggalan? Komen ‘SAYA NAK’ kat ruangan komen dan saya akan pm awak! Atau tekan link whatsapp saya untuk info lanjut >>>> ************ #squadmaya #faraalipbutterstudentprice #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #sayajualmurah2 #pickupseksyen13 #sayajuallipstick #bibirpink #bibirhitam #bibircantik

*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT* Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? ✅ Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu. ✅ Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu. ✅ Menghilangkan rekahan pada bibir ✅ Mengurangkan kesan hitam pada bibir ✅ Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah ✅ Melembapkan bibir sepanjang hari ✅ Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri! ✅ Tahan sepanjang hari! ✅ Selepas makan atau minum pun takkan hilang ✅ Ia juga dikatakan mesra-wudhu. ✅ Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir ✅ Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi! ✅ Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah ✅ Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! 😱 Awak macam mana? Nak jadi macam mereka ini atau jadi mereka yang ketinggalan? Komen ‘SAYA NAK’ kat ruangan komen dan saya akan pm awak! Atau tekan link whatsapp saya untuk info lanjut >>>> ************ #squadmaya #faraalipbutterstudentprice #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #sayajualmurah2 #pickupseksyen13 #sayajuallipstick #bibirpink #bibirhitam #bibircantik

*FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT* Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? ✅ Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu. ✅ Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu. ✅ Menghilangkan rekahan pada bibir ✅ Mengurangkan kesan hitam pada bibir ✅ Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah ✅ Melembapkan bibir sepanjang hari ✅ Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri! ✅ Tahan sepanjang hari! ✅ Selepas makan atau minum pun takkan hilang ✅ Ia juga dikatakan mesra-wudhu. ✅ Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir ✅ Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi! ✅ Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah ✅ Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! 😱 Awak macam mana? Nak jadi macam mereka ini atau jadi mereka yang ketinggalan? Komen ‘SAYA NAK’ kat ruangan komen dan saya akan pm awak! Atau tekan link whatsapp saya untuk info lanjut >>>> ************ #squadmaya #faraalipbutterstudentprice #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #sayajualmurah2 #pickupseksyen13 #sayajuallipstick #bibirpink #bibirhitam #bibircantik

selamat pagi,semoga bermanfaat kepada saya dan anda. cc: @dakwahsentap

Assalamualaikum & goodmorning dearies! ❤️😊 . Bila shopping kita memang suka kalo dapat diskaun atau free postage kan? Kami nak bagi PROMO FREE POSTAGE untuk semua pembelian FARAALIPBUTTER okeii, bukan setakat tu jer offer tapi dua okey. Korang dapat 2 FREE SPECIAL GIFT dan juga FREE MINI CALENDAR FARAALIPBUTTER lagi tauu 🤗 _ BAGI YANG NAK COD PUN BOLEH WHATSAPP KAKMAYA okeii. Soo Cepat whatsapp kami untuk dapat offer ni. FIRST COME FIRST SERVED! ❤❤ . . Don't wait until its all gone Get yours now! . Whatsapp kakmaya cecepat okeh? 📲 0149084485 📲 0149084485 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya

Assalamualaikum & goodmorning dearies! ❤️😊 . Bila shopping kita memang suka kalo dapat diskaun atau free postage kan? Kami nak bagi PROMO FREE POSTAGE untuk semua pembelian FARAALIPBUTTER okeii, bukan setakat tu jer offer tapi dua okey. Korang dapat 2 FREE SPECIAL GIFT dan juga FREE MINI CALENDAR FARAALIPBUTTER lagi tauu 🤗 _ BAGI YANG NAK COD PUN BOLEH WHATSAPP KAKMAYA okeii. Soo Cepat whatsapp kami untuk dapat offer ni. FIRST COME FIRST SERVED! ❤❤ . . Don't wait until its all gone Get yours now! . Whatsapp kakmaya cecepat okeh? 📲 0149084485 📲 0149084485 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya

Assalamualaikum & goodmorning dearies! ❤️😊 . Bila shopping kita memang suka kalo dapat diskaun atau free postage kan? Kami nak bagi PROMO FREE POSTAGE untuk semua pembelian FARAALIPBUTTER okeii, bukan setakat tu jer offer tapi dua okey. Korang dapat 2 FREE SPECIAL GIFT dan juga FREE MINI CALENDAR FARAALIPBUTTER lagi tauu 🤗 _ BAGI YANG NAK COD PUN BOLEH WHATSAPP KAKMAYA okeii. Soo Cepat whatsapp kami untuk dapat offer ni. FIRST COME FIRST SERVED! ❤❤ . . Don't wait until its all gone Get yours now! . Whatsapp kakmaya cecepat okeh? 📲 0149084485 📲 0149084485 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya

Assalamualaikum & goodmorning dearies! ❤️😊 . Bila shopping kita memang suka kalo dapat diskaun atau free postage kan? Kami nak bagi PROMO FREE POSTAGE untuk semua pembelian FARAALIPBUTTER okeii, bukan setakat tu jer offer tapi dua okey. Korang dapat 2 FREE SPECIAL GIFT dan juga FREE MINI CALENDAR FARAALIPBUTTER lagi tauu 🤗 _ BAGI YANG NAK COD PUN BOLEH WHATSAPP KAKMAYA okeii. Soo Cepat whatsapp kami untuk dapat offer ni. FIRST COME FIRST SERVED! ❤❤ . . Don't wait until its all gone Get yours now! . Whatsapp kakmaya cecepat okeh? 📲 0149084485 📲 0149084485 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya

Assalamualaikum & goodmorning dearies! ❤️😊 . Bila shopping kita memang suka kalo dapat diskaun atau free postage kan? Kami nak bagi PROMO FREE POSTAGE untuk semua pembelian FARAALIPBUTTER okeii, bukan setakat tu jer offer tapi dua okey. Korang dapat 2 FREE SPECIAL GIFT dan juga FREE MINI CALENDAR FARAALIPBUTTER lagi tauu 🤗 _ BAGI YANG NAK COD PUN BOLEH WHATSAPP KAKMAYA okeii. Soo Cepat whatsapp kami untuk dapat offer ni. FIRST COME FIRST SERVED! ❤❤ . . Don't wait until its all gone Get yours now! . Whatsapp kakmaya cecepat okeh? 📲 0149084485 📲 0149084485 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya

Assalamualaikum & goodmorning dearies! ❤️😊 . Bila shopping kita memang suka kalo dapat diskaun atau free postage kan? Kami nak bagi PROMO FREE POSTAGE untuk semua pembelian FARAALIPBUTTER okeii, bukan setakat tu jer offer tapi dua okey. Korang dapat 2 FREE SPECIAL GIFT dan juga FREE MINI CALENDAR FARAALIPBUTTER lagi tauu 🤗 _ BAGI YANG NAK COD PUN BOLEH WHATSAPP KAKMAYA okeii. Soo Cepat whatsapp kami untuk dapat offer ni. FIRST COME FIRST SERVED! ❤❤ . . Don't wait until its all gone Get yours now! . Whatsapp kakmaya cecepat okeh? 📲 0149084485 📲 0149084485 . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves #faraalipbutterkotabharu #faraalipbutterselayang #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves #squadmaya

🌺KEBAIKKAN ARSYA SERUM🌺 . 🌸Mencerahkan, menegang dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan, garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat 🌸Melambatkan proses penuaan (anti-aging) 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit 🌸Mengecil dan menutup pori2 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama . Harga Serum : RM 8 . Murah dan berkualiti.. why not? . #jdt#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronline#bazarmalaysia#bazarkarat#bazaronlinemalaysia#bazarmurah#bazarpaknilprodukkecantikan#ctdk#viralmalaysia#igersmalaysia#sayajual#sayajualmurah#serummalaysia#portdickson#butikvendor#serumviral#dropshipwanted#bazar#sayajualmurah#sayajualmurahmurah#sayajualmurah2#sayajualmurahmalaysia#sayajual#sayajualbaju#sayajualmurah#sayajualkasut#sayajualonline#sayajualjam

La ni musim demam denggi dan chikungya kan..haa..jangan dok biaq la, bahaya demam tu.. . Hampa jangan bimbang, guna kelambu ni selesa tido mlm ni. Xdak bunyi nyamuk dkt telinga dah. . Lagi satu kesian kat anak2 tu, depa xtau pa. Kita la kena jaga depa dr nyamuk bahaya ni.. #nyamuk #demamdenggi #demam #demampanas #denggifever #zika #zikavirus #chikunguya2014 #chikungunya #sayajualmurah2 #murahmurahmurah #kelambukhemah #kelambumoden

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

Wedding Zahirah & Ahmad Sobri Looking for a Professional Wedding Photographer to capture your most memorable moments to become a treasure for a lifetime? View my latest portfolio. Get in touch now : m.me/deenkhalid ☑️ WEB: www.deenkhalid.com ☑️ IG: www.instagram.com/deenkhalid #johor #nikah #jbwedding #sayajual #sayajualservis #malayweddingguide #malayweddinginspiration #weddingphotographer #weddingphotography #bride #weddingasia #malayweddingphotographer #malaywedding #majliskahwin #concordeshahalam #asiaweddingnetwork #singaporeweddingphotographer #bruneiweddingphotographer #bridestory #fotograferperkahwinan #singapore #malayweddingsingapore #sayajualmurah2

baju malaysia keluaran baru panas,jom kita banggakan malaysia dengan menyarung sehelai hidangan kain padu daripada fir.kl.sila tekan link di bio😁

PROMO 2019 💖 __FREE Postage__ 💥 Free postage Kalau Beli minimum 5pcs bidang 48 (can mix plain/diamond) and above to sm & ss. 🔥 Free postage Kalau Beli min 7pcs bidang 45 (can mix plain/diamond) and above to sm & ss. 🍁 Stricly no booking . Last submit payment 31/1/19! 🔥 Cepat grab sebelum terlambat !!! . Nak order whatsapp je okay, insyaallah fast response 💋 . Sis jual tudung bawal mur mur je untuk awak semua .. harga serendah RM 10 tau awak !!! rugi tak grab . stock tak banyak ni wak.Nak ke nak ni ???? Order dengan click link di bio 😊 . #bawalmurah #tudungmurah #sayajualtudung #agenttudung #tudungmudahbentuk #sayajualmurah2 #jannanick #neelofa #mirafilzah #zizanrazak #zahirahmcwilson#elfiraloy #tudungmalaysia #malaysia #tudungbawal#ukm #usm #uitm #upm #utm #kptm #tayloruniversity #iukl #unikl#bawalvoile #bawalcotton

CODE :  MSZZY 29270 ( 04 ) . . Vintage Fashion Korean Men's Plains Color Thick Bottom Ankle Martin Boots Shoes 👟 . . 🌼 PROCESSING TIME : SHIP OUT WITHIN 7 WORKING DAYS . . ⏩ OUR PRICE : RM60.00 . 🌸 POSTAGE SM : INCLUDE . 🌸 POSTAGE SS : RM15 . . Upper Material: Synthetic Sole Material:  Rubber Lining Material: Synthetic . . . 🌸 AVAILABLE SIZE : MAKE SURE PILIH SAIZ YANG BETUL . ( TAK BOLEH TUKAR SAIZ SELEPAS BARANG SAMPAI ) . . . 🌼 STANDART DELIVERY ( 2-3 WEEK ) 🌼 NO URGENT ORDER ! . . TO ORDER ? WHATSAPP HERE 👇 . CLINK LINK DI BIO . . . #sayajualonline #sayajualkasut #sneakermalaysia #bootsmalaysia #kasutmalayasiamurah #kasutreadystock #kasutcantik #sayatrustedseller #sayajualmurah2 #kasutmurahmalaysia #preorder #sayajualpreorder #sneaker #sayajualmurah #kasutmurah #bootshoes #casualsport #canvas #sportshoes #sportshoesmurah #embroiderysneakers #airmaxmalaysiamurah #sandalmurah #bazaarpaknil #sneakermurahmalaysia #igsneaker #yeezyboots350 #ootdmalaysia #kasutlelakimurah #kasutperempuanmurah

VICTORIA'S SECRET LOTION SQUARE BOTTLE 250ML . 🌸 CRUSH 🌸 . Bau Bunga Fresh . 🌸 PRICE : RM 50 FREE POSTAGE TO SM. SS ADD RM 5 🌸 READY STOCK 🌸 💯ORIGINAL LENGKAP DENGAN CODING BAWAH BOTOL . . Dekat butik harga 70++ tau! Sis bagi murah je 😁 yang penting 💯 ORIGINAL! . WHATSAPP 0194661767 OR CLICK LINK IN BIO TO ORDER 😊😊 . #victoriasecretoriginal #victoriasecretori #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahori #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagcantik #bagcomel #begmurah #bagonline #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #makeupmuslimah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah#kasutmurah #highheelmurahmalaysia #sandalmurah #kasutmurahgila #heelsmurah #fashionsandals #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah2

VICTORIA'S SECRET LOTION SQUARE BOTTLE 250ML . 🌸 HEAVENLY 🌸 . Bau Bunga . 🌸 PRICE : RM 50 FREE POSTAGE TO SM. SS ADD RM 5 🌸 READY STOCK 🌸 💯ORIGINAL LENGKAP DENGAN CODING BAWAH BOTOL . . Dekat butik harga 70++ tau! Sis bagi murah je 😁 yang penting 💯 ORIGINAL! . WHATSAPP 0194661767 OR CLICK LINK IN BIO TO ORDER 😊😊 . #victoriasecretoriginal #victoriasecretori #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahori #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagcantik #bagcomel #begmurah #bagonline #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #makeupmuslimah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah#kasutmurah #highheelmurahmalaysia #sandalmurah #kasutmurahgila #heelsmurah #fashionsandals #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah2

HARGA MURAH!! BUKAN RM180, BUKAN RM160, TETAPI... RM1** SWISSMED MIXING WHITE ENERGIZE Mixing White Energize injection contains glutathione from Switzerland that gives a whiter and more radiant skin. It helps reduce dark spots and fine lines, improves the body's immune system and stimulates the body system. It prevents excessive melanin in the whole body and gives that gorgeous glowing skin. It also reduces acne and dark spots from acne. ACTIVE INGREDIENTS: L-Glutathione 1500 MG Niacin (Vitamin B3) 300 MG L-Ascorbic Acid 500 MG N-acetylcysteine (NAC) 300 MG M-tranexamic ACID 250 MG Alpha-Lipoic acid 200 MG Packaging: 6 vials of L-Glutathione 1500 mg, 6 ampoules L-Ascorbic 500 mg, Niacin 300 mg, N-acetylcysteine (NAC) 300 mg, High Alpha-Lipoic Acid 200 mg. Injection Method: One injection every week (EXCLUDING menstrual week) administered intraveinously (I.V) (* Depends on your body’s metabolism). Then, One injection every month, after desired skin tone has been reached. Not to be used when: * Breast feeding. * On Menstrual Period. * Allergic to vitamins (any kind). * Having a cardiovascular problem PRICE inc postage malaysia. Pm or Whatsapp now 0102614531 #mixingwhite #esensuewhite #hargaborong #hargamurah #murah #sayajualmurah2 #sayajualmurah #sayajual #igersmalaysia #igshopmalaysiamurah #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutaxdna #glutax600gs #spakecantikan #salonkecantikan #suntikanvitamincmelaka #whiteninginjection #suntikanvitamincoriginal #vitamincrosehip #vitamincinjection #nakputih #einaazman #bajucantik #whiteningbooster #transamin #latoja

sajad pun pakai miracle white injection.. kelassss u olls..tapi harga i olls lagi letop2 la hehe siapa nak meh pm.. rm230 je sekotak... . ni num i 010-2614531 . 💉MIRACLE WHITE (INJECTION)💉 made in : SWITZERLAND. . 1BOX 6SET . FUNGSI : 🍓mencerah & memutihkan kulit 🍓melembutkan kulit 🍓merawat jerawat & parut 🍓mengembalikan keanjalan kulit 🍓mengurangi bintik2 gelap/pigmentasi 🍓memudarkan lingkaran gelap bawah mata 🍓kulit dan bibir jadi merah muda 🍓Mengurangkan berat badan . KEBAIKAN : 🍓menjaga mentabolisma tubuh,sel2 darah & saraf. 🍓menyembuhkan luka & menghilangkan bekas luka 🍓mengawal dan merawat sakit jantung 🍓menguatkan sistem imuniti(melawan penyakit) 🍓memudahkan pembuangan kulat candida albicans (sering menyebabkan keputihan di kalangan wanita) 🍓mengawal kencing manis 🍓menambah tenaga 🍓kemandulan lelaki (menambah sperm) 🍓Anti oksidant 🍓anti kanser . . DI LARANG AMBIL BAGI ↓ ✘wanita hamil ✘wanita menyusu ✘wanita period(lepas habis boleh cucuk) ✘berpenyakit bahaya (kena dapatkan nasihat doktor) . #miraclewhite #miraclewhiteinjection #beautyinjection #whiteninginjectionoriginal #glutathioneinjection #vitamincinjection #pemborongsuntikanvitaminc #sayajualmurah2 #esenseuwhite #mixingwhitemurah #lucchinisheepplacenta #nakkurus #sajat #suntikputih #nakkahwin #drippermalaysia #dripmalaysia #hormoneinjection #slimminginjection #kuwait #qatar #africans #koreanbeauty #indonesianbeauty #hijabista #hijabistamalaysia #emmamaembong #einaazman #fattzura #aurawhite

VICTORIA'S SECRET LOTION SQUARE BOTTLE 250ML . 🌸 EAU SO SEXY 🌸 . Bau Manis Buah . 🌸 PRICE : RM 50 FREE POSTAGE TO SM. SS ADD RM 5 🌸 READY STOCK 🌸 💯ORIGINAL LENGKAP DENGAN CODING BAWAH BOTOL . . Dekat butik harga 70++ tau! Sis bagi murah je 😁 yang penting 💯 ORIGINAL! . WHATSAPP 0194661767 OR CLICK LINK IN BIO TO ORDER 😊😊 . #victoriasecretoriginal #victoriasecretori #victoriasecretmurah #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahori #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagcantik #bagcomel #begmurah #bagonline #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajualmakeup #makeupmurahmalaysia #makeupmuslimah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmurah#kasutmurah #highheelmurahmalaysia #sandalmurah #kasutmurahgila #heelsmurah #fashionsandals #sayajualmurah #sayajualkasut #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah2

Mita-C Whitening 10 amps : RM140 FULL BOX 50amps : RM470 Ingredients: Ascorbic Acid 500mg Injectable ampoules Packing: 50x2ml ascorbic acid in additive sodium hydrogensulfite & sodium bicarbonate Injection method: I.M.(intramuscular) or I.V.(intravenous) Benefits: - Prevention and remedy of vitamin C deficiency. - Reduce capillary bleeding such as nose/gum bleeding. - Reduce light ray hypersensitive dermatitis, improve skin texture by whitening effect. - As in bone substrate formation. - Stimulates the formation of collagen in skin tissues. - Improves moisture and supple of skin. - Also helps in common skin infections, where improves faster healing of wounds. - Reduces minor acne/blemishes, has whitening effect on skin surface. Dosage: 2 ampoules once or twice weekly for first 2 months. For maintenance: 2 ampoules can be used every 2 weeks. #mitac #mitacwhitening #mitacwhiteninginjection #cindella1200mg #evgenis #sayajualmurah2 #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #igers #igshop #igreviewmalaysia #spakecantikan #salon #salonkecantikan #quputeh #barangbaik #sayajualsupplement #sayajualsuntikan #suntikanvitamincmelaka #vitamincinjection #murah #pemborongsuntikanvitaminc #vitamincinjection #whiteninginjection #suntikputih #nakputih #nakkurus #nanosalt #complexion6

🔹Code: KM1104 Lyanna Kurung . Click Hashtag -->> #lyannakurungbybutikmuslimah . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Depan 9" & Sebelah Kiri Baju (Zip Sorok) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan - Biasa 🌟Skirt Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) . . Harga: RM89 (Tak Termasuk Pos) . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 . 📮Termasuk Pos : RM98 SM & RM103 SS . 💖Beli 2 pasang & ke atas sila WASAP☺️ (harga boleh kurang lagi) . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #lyannakurungbybutikmuslimah #lyannakurung #lyannakurungmurah #bajukurungbawahrm100 #materialsantinosilk #bajukurungsilk #lyannakurungbybutikmuslimah #lyannakurungmurah #lyannakurung #koleksibajukurungbybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #materialsantinosilk #minimodernkurung #kurungmurah #sayajualpakaianmuslimahplussize #bazarmalaysiaonline #bajumurah #malaysiaonlineshop #muslimahfashion #eusahawan #erezeki #syukurselalu #sayajualmurah2 #busanamuslimah #terapiinstagram #ajimaura #bajuraya2019 #kurungbffriendly #bffriendly #trustedseller #trustedshop #blouse #pakaianmurah2

🔹Code: KM1104 Lyanna Kurung . Click Hashtag -->> #lyannakurungbybutikmuslimah . Material: Santino Silk (Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 . 🌟Depan 9" & Sebelah Kiri Baju (Zip Sorok) 🌟Breastfeed Friendly 🌟Tangan - Biasa 🌟Skirt Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah) . . Harga: RM89 (Tak Termasuk Pos) . 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 . 📮Termasuk Pos : RM98 SM & RM103 SS . 💖Beli 2 pasang & ke atas sila WASAP☺️ (harga boleh kurang lagi) . . CARA ORDER: Screenshot gambar & whatsapp ke 👉 📲018-2626 119 👉 📲018-2626 119 @ Tekan je link wasap di bawah 👇👇 www.wasap.my/60182626119 www.wasap.my/60182626119 . . . . #lyannakurungbybutikmuslimah #lyannakurungmurah #lyannakurung #koleksibajukurungbybutikmuslimah #royalblue #kurungmurah #bajukurungmalaysia #sayajualpakaianmuslimahplussize #bazarmalaysiaonline #bajumurah #malaysiaonlineshop #muslimahfashion #viral #eusahawan #erezeki #syukurselalu #sayajualmurah2 #busanamuslimah #terapiinstagram #ajimaura #bajuraya2019 #kurunglycra #kurungbffriendly #bffriendly #trustedseller #trustedshop #blouse #pakaianmurah2

Stock sampai boskur !🔥🤙🏻 Ramai yang tau barang ni tapi apa itu SARMs? 🤔 Selective Androgen Receptor Modulator berfungsi sebagai supplement untuk meningkatkan muscle mass dalam badan. Hanya androgen terpilih sahaja akan bertindak melalui pengambilan SARM ini. Ini membenarkan SARM mempunyai kelebihan pengkhususan pada androgen-reseptor, tisu pemilihan dan mengurangan kesan sampingan yang berkaitan steroid. Tapi, ADAKAH SELAMAT DIGUNAKAN? 🤷🏻‍♂️ Berdasarkn keupayaan SARMS untuk bertindak keatas TISU OTOT sahaja, SARMS merupakan pilihan terbaik untuk rawatan kehilangan otot berbanding Steroid kerana kesan sampingan SARMS adalah minimum. Steroid mempunyai kesan sampingan yang banyak kerana bertindak keatas semua tisu & organ yang mempunyai Androgen Receptor contohnya Kelenjar Prostat So siapa yang berminat or ada pertanyaan boleh DM saya ataupun Whatsapp saya. Link ada di bio 🤗 #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sarmsmalaysia #biosciences #gym #supplements #bodybuilding #jualan

SERUM
(@arsyabeaute99)

17 Hours Ago

🌺KEBAIKKAN ARSYA SERUM🌺 . 🌸Mencerahkan, menegang dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan, garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat 🌸Melambatkan proses penuaan (anti-aging) 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit 🌸Mengecil dan menutup pori2 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama . Harga Serum : RM 8 . Murah dan berkualiti.. why not? . #jdt#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronline#bazarmalaysia#bazarkarat#bazaronlinemalaysia#bazarmurah#bazarpaknilprodukkecantikan#ctdk#viralmalaysia#igersmalaysia#sayajual#sayajualmurah#serummalaysia#portdickson#butikvendor#serumviral#dropshipwanted#bazar#sayajualmurah#sayajualmurahmurah#sayajualmurah2#sayajualmurahmalaysia#sayajual#sayajualbaju#sayajualmurah#sayajualkasut#sayajualonline#sayajualjam

Thank You Mr Hossein all the way from Kuala Lumpur came to purchase our range rover vogue. We hope u happy with your new car and with our service. Wish u safe journey #sayajualmurah2 #sayapakaisayajual #keretarecond #keretaterpakai #keretamurah #terlajakmurah #terlajaklaris #roadtomillionaire #bitcoinmalaysia #cryptocurrency

Bajet Datang Lagi . Bajet Datang Lagi . Bajet RM250 dahh bolehh pakai emas . N semestinya nye 916 original emas okeyhhh .. No korea no celup no clone no indon 🙄 . LOKET LOVE LEBAR : 1CM 1.47gm 1.43gm 1.43gm 1.46gm 1.56gm LEBAR : 0.8CM 1.18gm 1.19gm 1.18gm 1.03gm 1.14gm 1.02gm . Nak pakai emas tapi harga murah bolehh tekan link whatsapp di bio ❤ Berminat sila tekan link kat bio #sayajualemas #sayajualemasmurah #emasmurahmalaysia #emas916 #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #paidreview #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia #paidreviewrm5

WHY Asyraffcosmetics Lipmatte ? 🌸 soft Lipmatte 🌸 tahan lama 🌸 ringan dan nipis 🌸 tidak melekat pada cawan/tissue 🌸 mesra wudhu 🌸 pilihan warna yg menarik Haa uolls suka yg mane ? 😍 Lipmatte nie harga mampu milik jea tau ! Hanya RM 29 ! 🔥 RM 29! 🔥 . 🔥ASYRAFF COSMETIC LIPMATTE🔥 🦄 RM 29.00 🚗 COD : MANJUNG , LUMUT , SITIAWAN , AYER TAWAR 📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #agentasyraffcosmetics #agentasyraffcosmeticsperak #agentasyraffcosmeticsmanjung #agentasyraffcosmeticsjohorlumut #agentasyraffcosmeticssitiawan #agentasyraffcosmetics #sayajualasyraffcosmetics #bazarpaknil #sayajualmurah2

Jangan tonyoh kuat! 😏 #dvandafoundation tak perlu tonyoh kuat-kuat! #beauty #beautiful

Tu dia aihhhhh. Lain sungguh no dengan #dvandafoundation. Abih tutup segala jerawat, parut jerawat dan jeragat. Full coverage betoi! 😍 #beauty #dvandamalaysia #beautygirl

jom tag,kesayangan korang.

SERUM
(@arsyabeaute99)

21 Hours Ago

🌺KEBAIKKAN ARSYA SERUM🌺 . 🌸Mencerahkan, menegang dan menganjalkan kulit 🌸Menghilangkan kedutan, garis halus 🌸Membaiki struktur kulit 🌸Menghilangkan jerawat dan jeragat 🌸Melambatkan proses penuaan (anti-aging) 🌸Mengatasi masalah kulit berminyak 🌸Merawat kulit terbakar (sunburn) 🌸Menghaluskan dan melembutkan kulit 🌸Mengecil dan menutup pori2 🌸Menghilangkan whitehead/blackhead 🌸Boleh dijadikan base makeup supaya makeup tahan lebih lama . Harga Serum : RM 8 . Murah dan berkualiti.. why not? . #jdt#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronline#bazarmalaysia#bazarkarat#bazaronlinemalaysia#bazarmurah#bazarpaknilprodukkecantikan#ctdk#viralmalaysia#igersmalaysia#sayajual#sayajualmurah#serummalaysia#portdickson#butikvendor#serumviral#dropshipwanted#bazar#sayajualmurah#sayajualmurahmurah#sayajualmurah2#sayajualmurahmalaysia#sayajual#sayajualbaju#sayajualmurah#sayajualkasut#sayajualonline#sayajualjam

FAZZ POKET CARDIGAN =================== . #fazzpoket Cardigan ada 2 sizes: . NORMAL SIZE --------------------- 🌷Bahu : 15 inches 🌷Labuh cardigan: 34 inches 🌷Labuh lengan : 21.5 inches 🌷Dada (ukuran jika diletak di atas permukaan rata) : 19 inches 🌷Ukurlilit ketiak: 16 inches 🌷Ukurlilit lengan: 13 inches 🌷Open front (tiada butang) . . . XL SIZE --------------- 🌷Bahu : 16 inches 🌷Labuh cardigan : 34 inches 🌷Labuh lengan : 21.5 inches 🌷Dada (ukuran jika diletak di atas permukaan rata) : 21 inches 🌷Ukurlilit ketiak: 18 inches 🌷Ukurlilit lengan: 14 inches 🌷Open front (tiada butang) . . MATERIAL: knitted campuran, stretchable . . Untuk pertanyaan dan belian WhatsApp 018 4605052 . #fazzpoketcardigan #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan#kajang #bangi #cardiganpoket#kimonocardiganmurah #kimonocardiganmalaysia #bazarmalaysiaonline #bazarborong #sayajualmurah2

🌼 ALYA POCKET CARDIGAN 🌼 . . Description: ▪Fabric - Quality ribbed cotton ▪Cooling + Stretchable ▪Pockets at both side ▪Open neckline ▪Drop shoulder ▪Long sleeves . Full measurements are in Inches ✂️FREE SIZE Shoulder 24" (drop shoulder) Armhole 20 Length 34" . Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . =================================== . Price :RM 49 (RM8 SM | RM10 SS) Price :RM 49 (RM8 SM | RM10 SS) Price :RM 49 (RM8 SM | RM10 SS) . DM atau Whatsapp sis cepat cepat 🔥🔥🔥 . 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 . Or click link in my BIO 👆👆👆👆 . #bajurayamurah #baazarpaknil #sayajualmurah2 #swipetoleft #dressmurah #dresslabuh #dresscantik #bajumurah #kurungmurah #peplum #bajukurung #cikguviral #songketbaiduri #kemejabatikbali #natasyaexclusivekurung #jubahqadeeja #jubahqadeejah #jubahqadeejamurah

🔥 FRESH FROM OVEN 🔥 another positive feedback from my beloved customer. 🥳 . Alhamdulillah baju customer dah selamat sampai.. . Jom selit order !! . Majlis keramaian, majlis kawin, cikgu sekolah hari rayaaa pun boleh.. Abang abang pun boleh belikan untuk yang tersayang.. . Jangan lambat lambat nanti saiz color semua habis.. stok laku keras ni.. . DM atau Whatsapp sis cepat cepat 🔥🔥🔥 . 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 . Or click link in my BIO 👆👆👆👆 . . #bajurayamurah #baazarpaknil #sayajualmurah2 #swipetoleft #dressmurah #dresslabuh #dresscantik #bajumurah #kurungmurah #peplum #bajukurung #cikguviral #songketbaiduri #kemejabatikbali #natasyaexclusivekurung #jubahqadeeja #jubahqadeejah #jubahqadeejamurah #sayajualbaju #sayajualbajumurah #bajurayaterkini #bajuraya2019 #bajurayacantik #bajurayamurah #bajurayamurahmalaysia

DRESS SAFIRA . Harga: rm45 Pos rm8sm/rm12ss MATERIAL: CHIFFON CREPE .. FREE SIZE (L-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 16" BUST 40" ARMPIT 18" SLEEVE 19" LENGTH 56" #dressmurah #dresslawa #blousemurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #blousepalazzomurah #setblousepalazzo #trustedsellermalaysia #sisjualborong #hargamurah #hargaborong

S4 KASI PADUUUUUU . Fungsi utama andarine adalah untuk mengekalkan & menambahkan lean muscle mass sambil merangsang penghapusan lemak pada masa yang sama. . . Boleh guna untuk : 💪 Cutting 💪 Bulking. . . Benefits / manfaat : 💪 Otot lagi nampak padu & otot dapat dilihat dgn terperinci 💪 Sangat specific dalam pemilihan tissue. Maksudnya ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ lain 💪 Berat badan turun dengan ketara. . . @kakigym_ @kakigym_ @kakigym_ @kakigym_. . Cod Sungai Petani dan Alor Setar sahaja.Jauh kami pos takda cas tambahan.Admin belanja postage. #supplimentmurah #susugymmurah #susugymbagus #kedaigym #kedaigymmalaysia #kedaigymonline #kedaibaranggymonline #kedaibaranggymonline #sarmmalaysia #biosciencemalaysia #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajualmurahgiler #sayajualmurahgiler #gymmalaysia #baranggymmurah #tambahberat #tambahberatbadan #naksado #massgainermurah #wheymurah #superior14 #superiormass #stanabolx #testotribulas2500

S4 KASI PADUUUUUU . Fungsi utama andarine adalah untuk mengekalkan & menambahkan lean muscle mass sambil merangsang penghapusan lemak pada masa yang sama. . . Boleh guna untuk : 💪 Cutting 💪 Bulking. . . Benefits / manfaat : 💪 Otot lagi nampak padu & otot dapat dilihat dgn terperinci 💪 Sangat specific dalam pemilihan tissue. Maksudnya ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ lain 💪 Berat badan turun dengan ketara. . . @kakigym_ @kakigym_ @kakigym_ @kakigym_. . Cod Sungai Petani dan Alor Setar sahaja.Jauh kami pos takda cas tambahan.Admin belanja postage. #supplimentmurah #susugymmurah #susugymbagus #kedaigym #kedaigymmalaysia #kedaigymonline #kedaibaranggymonline #kedaibaranggymonline #sarmmalaysia #biosciencemalaysia #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajualmurahgiler #sayajualmurahgiler #gymmalaysia #baranggymmurah #tambahberat #tambahberatbadan #naksado #massgainermurah #wheymurah #superior14 #superiormass #stanabolx #testotribulas2500

S4 KASI PADUUUUUU . Fungsi utama andarine adalah untuk mengekalkan & menambahkan lean muscle mass sambil merangsang penghapusan lemak pada masa yang sama. . . Boleh guna untuk : 💪 Cutting 💪 Bulking. . . Benefits / manfaat : 💪 Otot lagi nampak padu & otot dapat dilihat dgn terperinci 💪 Sangat specific dalam pemilihan tissue. Maksudnya ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ lain 💪 Berat badan turun dengan ketara. . . @kakigym_ @kakigym_ @kakigym_ @kakigym_. . Cod Sungai Petani dan Alor Setar sahaja.Jauh kami pos takda cas tambahan.Admin belanja postage. #supplimentmurah #susugymmurah #susugymbagus #kedaigym #kedaigymmalaysia #kedaigymonline #kedaibaranggymonline #kedaibaranggymonline #sarmmalaysia #biosciencemalaysia #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajualmurahgiler #sayajualmurahgiler #gymmalaysia #baranggymmurah #tambahberat #tambahberatbadan #naksado #massgainermurah #wheymurah #superior14 #superiormass #stanabolx #testotribulas2500

S4 KASI PADUUUUUU . Fungsi utama andarine adalah untuk mengekalkan & menambahkan lean muscle mass sambil merangsang penghapusan lemak pada masa yang sama. . . Boleh guna untuk : 💪 Cutting 💪 Bulking. . . Benefits / manfaat : 💪 Otot lagi nampak padu & otot dapat dilihat dgn terperinci 💪 Sangat specific dalam pemilihan tissue. Maksudnya ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ lain 💪 Berat badan turun dengan ketara. . . @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah. . Cod di SUNGAI PETANI dan ALOR SETAR sahaja.Jauh kami pos takda cas tambahan.Admin belanja postage. . Berminat boleh dm atau tekan di link BIO admin. . #supplimentmurah #susugymmurah #susugymbagus #kedaigym #kedaigymmalaysia #kedaigymonline #kedaibaranggymonline #kedaibaranggymonline #sarmmalaysia #biosciencemalaysia #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajualmurahgiler #sayajualmurahgiler #gymmalaysia #baranggymmurah #tambahberat #tambahberatbadan #naksado #massgainermurah #wheymurah

S4 KASI PADUUUUUU . Fungsi utama andarine adalah untuk mengekalkan & menambahkan lean muscle mass sambil merangsang penghapusan lemak pada masa yang sama. . . Boleh guna untuk : 💪 Cutting 💪 Bulking. . . Benefits / manfaat : 💪 Otot lagi nampak padu & otot dapat dilihat dgn terperinci 💪 Sangat specific dalam pemilihan tissue. Maksudnya ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ lain 💪 Berat badan turun dengan ketara. . . @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah. . Cod di SUNGAI PETANI dan ALOR SETAR sahaja.Jauh kami pos takda cas tambahan.Admin belanja postage. . Berminat boleh dm atau tekan di link BIO admin. . #supplimentmurah #susugymmurah #susugymbagus #kedaigym #kedaigymmalaysia #kedaigymonline #kedaibaranggymonline #kedaibaranggymonline #sarmmalaysia #biosciencemalaysia #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajualmurahgiler #sayajualmurahgiler #gymmalaysia #baranggymmurah #tambahberat #tambahberatbadan #naksado #massgainermurah #wheymurah

S4 KASI PADUUUUUU . Fungsi utama andarine adalah untuk mengekalkan & menambahkan lean muscle mass sambil merangsang penghapusan lemak pada masa yang sama. . . Boleh guna untuk : 💪 Cutting 💪 Bulking. . . Benefits / manfaat : 💪 Otot lagi nampak padu & otot dapat dilihat dgn terperinci 💪 Sangat specific dalam pemilihan tissue. Maksudnya ia tidak akan menyebabkan pembesaran jantung atau kerosakan kepada organ lain 💪 Berat badan turun dengan ketara. . . @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah @sarm_malaysiamurah. . Cod di SUNGAI PETANI dan ALOR SETAR sahaja.Jauh kami pos takda cas tambahan.Admin belanja postage. . Berminat boleh dm atau tekan di link BIO admin. . #supplimentmurah #susugymmurah #susugymbagus #kedaigym #kedaigymmalaysia #kedaigymonline #kedaibaranggymonline #kedaibaranggymonline #sarmmalaysia #biosciencemalaysia #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajualmurahgiler #sayajualmurahgiler #gymmalaysia #baranggymmurah #tambahberat #tambahberatbadan #naksado #massgainermurah #wheymurah

Korang nak try something yang berbeza? . Jom try MONT CABANA parfum pulak dengan bauan yang unik. . BRONZE EDITION : Mengabungkan bauan daripada silician fruits, crisp lavender dan raspberry musk membuatkan korang rasa lebih segar dan berkeyakinan. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #sayajualmekap #sayajualmurah2 #malaysianig #dramasangat #beritaharian #mekapmurah #produklaris #tv3 #adaptasinovel #bisnesonline #goshop #astrogempak #bajukebaya #wanitahariini #drama #tipscantik #petuanenek #selamatpagimalaysia #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualhandbag #bajukurung #meletop #bajupengantin #bajupengantinmurah #pujaanhatikanda #cjwowshop #lelakikirimantuhan #perfumeforwomen #perfumeforhim

Bosan pakai perfume inspired by? . Jom try MONT CABANA parfum pulak dengan bauan yang unik. . GOLD EDITION : Mengabungkan bauan daripada EXOTIC WHITE DATURA FLOWER, CREAMY WHITE MUSK dan PATCHOULI membuatkan korang rasa lebih segar dan berkeyakinan. . ==================================== . Nak order? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualhandbag #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualtudung #sayajualbag #sayajualjubah #sayajualdress #sayajualshawl #sayajualblouse #sayajualshaklee #sayajualbeg #sayajualperfume #sayajualmurah2 #sayajualborong #sayajualmakeup #sayajualkek #sayajualbajumurah #sayajualkosmetik #sayajualjamtangan #sayajualservis #sayajualpreloved #sayajualsayapakai #sayajualkain #sayajualbajubaby #sayajualskirt #sayajualbawal

💕KAMI RESTOCK LAGI 💕 . 🌼AURA KLASIK KURUNG PAHANG🌼 . ✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung) ✔️Corak Bermotifkan Songket Printed yg Cantik dan Exclusive ✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK ✔️ Material Kain dr SB Line dan Baju dr Platinum Pearl Skin ✔️ 5 Warna yg InTrend ✔️ Saiz Available dr S-XXL ✔️ Cutting Loose ✔️ Terletak Apabila Dipakai ✔️ Kain Susun Sebelah Kiri ✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh ✔️ Zip Sebelah Kiri . 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ kecut 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ CONFIRM repeat order •••••••••••••••••••••••••••••••• . 📌 ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . =================================== . Price :RM 110 (SM) / RM 115 (SS) Price :RM 110 (SM) / RM 115 (SS) Price :RM 110 (SM) / RM 115 (SS) ❗️price including postage❗️ . DM atau Whatsapp sis cepat cepat 🔥🔥🔥 . 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 . Or click link in my BIO 👆👆👆👆 . . #bajurayamurah #baazarpaknil #sayajualmurah2 #swipetoleft #dressmurah #dresslabuh #dresscantik #bajumurah #kurungmurah #peplum #bajukurung #cikguviral #songketbaiduri #kemejabatikbali #natasyaexclusivekurung #jubahqadeeja #jubahqadeejah #jubahqadeejamurah #auraklasikkurungpahangmurah #auraklasikkurungpahang

RM115 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . AURAWHITE GOLD COLLAGEN KULIT CERAH BERSINAR KEYAKINAN TERSERLAH . PREVENTION . WHITENING. ANTI AGING. TRUSTED BRAND . TERBARU! KULIT PUTIH DALAM MASA YANG SINGKAT DENGAN AURAWHITE GOLD COLLAGEN BERPERISA ANGGUR SEGAR YANG LAZAT Memberi kesegaran diri anda. ➨Aurawhite Trepeptide Gold memberi tiga kali Pencerahan Kulit, Anti Penuaan dan Melembapkan Kulit. ➨Keberkesanan Pencerahan Kulit , Mengawal Pigmentasi, Kulit Kusam dan masalah Kulit. ➨Kebaikan produk ini memberi ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin. . Kebaikan Aurawhite Collagen Trepeptide Gold 💕Membaik pulih struktur kulit 💕Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap 💕Mengurangkan garisan halus dan keduta 💕Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh 💕Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam. 💕Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran 💕Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut 💕Meningkatkan penghasilan susu ibu 💕Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas 💕Mengatasi masalah lenguh badan 💕Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit. . Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar. . Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari. . AURAWHITE GOLD Collagen ini formula terbaru yang memberi kesan cepat kerana selepas amalkan kesan yang Cepat dapat dirasai selepas 24jam, Jerawat kecut, Muka tak kering yang best lepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga. . #aurawhite #aurawhitegoldcollagen #aurawhitegold #aurawhitegoldmurah #aurawhitemurah #auramen #aurawhitebubbly #aurawhitebeauty #aurawhitecollagen #sayajualmurah #instashop #aurawhiteskinbeau #malaysiaonlineshop #visitig #bazarpaknil #sayajualmurah2 #sayajualonline #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion #lo

MashaAllah cantik kan 🥰🥰🥰 Jom grab baju Aqeela. . 🌼 BAJU AQEELA 🌼 ************************************ . 💎Material emboss thai silk 💎Wudhu friendly (zip tangan 8inci) 💎Nursing friendly ( zip dada 12inci 💎Metal tag exclusive di hujung baju 💎10 pilihan warna 💎Pilihan saiz S - 3XL 💎Minimal iron . 🥀SKIRT *. 💎Como crepe 💎Design Potongan DUYUNG 💎Kain getah keliling 💎Ade tali untuk sangkut kain . . # ITEM READY STOK # # warna mungkin berbeza dlm 10% - 15% atas faktor pencahayaan masa shoot dn faktor penataan cahaya telefon . =================================== . Price :RM 79 (POSTAGE : RM8 SM | RM10 SS) Price :RM 79 (POSTAGE : RM8 SM | RM10 SS) Price :RM 79 (POSTAGE : RM8 SM | RM10 SS) 🔥!!!! COMBO SALE !!!!! RM150 for 2pcs🔥 . DM atau Whatsapp sis cepat cepat > . 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 📲DM / WA : 019-318 6177 . Or click link in my BIO 👆👆👆👆 . . #bajurayamurah #baazarpaknil #sayajualmurah2 #swipetoleft #dressmurah #dresslabuh #dresscantik #bajumurah #kurungmurah #peplum #bajukurung #cikguviral #songketbaiduri #kemejabatikbali #natasyaexclusivekurung #jubahqadeeja #jubahqadeejah #jubahqadeejamurah #malaekablouseshantikk #malaekablouse #kurungaqeela #bajuaqeela

DX35548 - Blue QCU (S,M,L) Dress + Top Harga Rp.273.000 Cotton Polyster, Chiffon, inner silk, belt 360 g S : shoulder 39 bust 86 length 61, bust dress 92 length 85 M : shoulder 40 bust 88 length 62, bust dress 98 length 86 L : shoulder 42 bust 92 length 63, bust dress 100 length 87 Review: good, soft: medium++, thick: medium, elastic: no Ready stock Jika ada pertanyaan atau Order bisa langsung WA 085645667987 atau line gayafashions #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualmurah2

DX35548 - Blue QCU (S,M,L) Dress + Top Harga Rp.273.000 Cotton Polyster, Chiffon, inner silk, belt 360 g S : shoulder 39 bust 86 length 61, bust dress 92 length 85 M : shoulder 40 bust 88 length 62, bust dress 98 length 86 L : shoulder 42 bust 92 length 63, bust dress 100 length 87 Review: good, soft: medium++, thick: medium, elastic: no Ready stock Jika ada pertanyaan atau Order bisa langsung WA 085645667987 atau line gayafashions #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualblouse #sayajualdress #sayajualmurah2

. Assalamu'alaikum & salam jumaat barakah korang semua... Buat apa tu? jom tengok premium hotfix, ada warna baru tau😍😊 . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ~PREMIUM HOTFIX~ . Method of usage : iron Saiz : SS10 (2.9mm), SS12 (3.2mm), SS16 (4.0mm) Postage : RM8 sm / RM13 ss ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . Apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... Sementara stock masih ada!!! . CARA NAK ORDER: . 📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160 . #sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads #terlajaklaris #terapiinstagram #beadshop #lacemalaysia #upm #sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #produkmuslim #wanita #erezeki #manikmanik #premiumhotfix #hotfixmurah #hotfix

EMAS 916 BAJET DATANG LAGI Haaa nihh ada datang lagi hatt manaa cari bajett tuu .. . FIRST COME FIRST SERVE . RL Gila2 Padu (L) 0.1cm ♥️1.74 45cm 💵RM342 Berminat sila tekan link kat bio #sayajualemas #sayajualemasmurah #emasmurahmalaysia #emas916 #emasmurah #emas916murah #emas916bajet #paidreview #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #pujaanhatikanda #mirafilzah #remyishak #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia #paidreviewrm5

Alhamdulillah 🤲🏻 kerana mempercayai khimat @mebella_Printing ☺. . Whatsapp 01124030490 - Mukmin. Atau kelik je link di bawah http://wasap.my/601124030490/naktempahbaju . Boleh tgk feedback & review customer di link dibawah 😊. Jangan lupa follow 😉👌 http://www.instagram.com/mebella_printing . Harga boleh bincang 😊 #design #korea #printingbaju #basketball #nice #cute #cetakbajumurah #bajufamily #bajurewang #bajukelas #bajucouple #bajucompany #sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #adidas #adidasmurah #adidasmalaysia #suprememalaysia #bajusupreme