#selamatberhujungminggu

10,754 posts tagged with #selamatberhujungminggu

Photos and Videos about #selamatberhujungminggu

(@hamizanzahari)

2 Days 8 Hours Ago

Bukan susah nk susah, Bukan senang nk senang. #selamatberhujungminggu #esokkirija

(@nuriesha)

2 Days 8 Hours Ago

#selamatberhujungminggu

(@gyecelereate)

2 Days 10 Hours Ago

jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu jika engkau minta satu dunia akan aku coba ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia ๐ŸŽถ๐ŸŽถ . . #happyweekend #beautifulday #selamatberhujungminggu

(@hijabcoffee.co)

2 Days 11 Hours Ago

Always be Positive๐Ÿ˜Œ #selamatberhujungminggu

(@nieynabeauty.co)

2 Days 11 Hours Ago

Teruskan bekerja kuat untuk berkongsi rezeki๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Setuju? _ #assalamualaikum #selamatpetang #ahad #selamatberhujungminggu #qotd #regrann #nerrys #doayangbaikbaik #doa

(@tasha_akram)

2 Days 12 Hours Ago

Bila sedar muka tu bulat macam bola...maka terjadilah insiden ini. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Maaf tau dinda...terpaksa awak tengok #selamatberhujungminggu

(@my.anime_tvasian)

2 Days 13 Hours Ago

Anime : NORAGAMI (2015/2016). ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Let's watching anime noragami the siries full episode. Oyasumi Minna-San and Ganbettene Minna-San to what you doing hmm get rest night Minna-San tommorow go to work or school again and again. Happy Weekend (ใฅ๏ฟฃ ยณ๏ฟฃ)ใฅ.. โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ CALM DOWN MINNA-SAN LET'S EAT LUNCH AT ROOM AND WATCHING ANIME NORAGAMI SIRIES YEAH HAHA. ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿค๐Ÿฃ #noragami2015 #noragamithesiries #animax715astro #tvtokyoanime #kawaiigirl #gadiscomel #cutegirl #happyweekend #selamatberhujungminggu #happysunday #salamahad #goodafternoonminna #oyasumiminnasan #selamatpetangkawan

(@my.anime_tvasian)

2 Days 14 Hours Ago

Like Sword Art Online Girl Panzer ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†Jom Bercosplay dan Berperang!!! . Selamat Petang Kawan Semua dan Salam Ahad Selamat Berhujung Minggu Jom Berehat Rehat Kat Rumah Hmm. Lambat Lah Masa Berlalu Kan. โ„(โ„ โ„โ€ขโ„ฯ‰โ„โ€ขโ„ โ„)โ„ โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„ SIAPAKAH YANG ANDA NAK SELAMAT KAN DARI PEPERANGAN INI?? NAK TAU TONTON @my.anime_tvasian SAMPAI BILA BILA MASA FREE TAU HAHA.. โ”ฌโ”€โ”ฌใƒŽ( ยบ _ ยบใƒŽ) ๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„ โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ #swordandgun #swordartonline2013 #swordartonlinegirlpanzer2018 #swordartonlinetwocosplay #happyweekend #selamatberhujungminggu #kawaiigirl #gadiscomel #cutegirl #salamahadkawansemua #happysundayminnasama #thisismyhobby #iniadalahhobiku

(@_roaper_perfumehq)

2 Days 14 Hours Ago

Alhamdulillah.. Rezeki tak pernah salah alamat.. Yg penting usaha.. Betul kata sifu, menjaga 100 pelanggan sedia ada adalah lebih baik dari mencari 1000 pelanggan yg baru.. Buktinya pengguna #roaperperfume dari #perlis repeat order lagi.. Ada yg #borong & yg repeat #refil 30ml.. Syukur ya allah.. Atas rezeki dari Mu ๐Ÿ˜‚ Next postage / cod hari selasa pula ya.. Jadi jom book siap2 Wasap abam J di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 " #tarik2wangi , cuba sekali pasti repeat lagi" #carperfume #carperfumemalaysia #carperfumemalaysia #carperfumebolehrefill #carperfumeborong #pewangikeretadankediaman #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretaborong #airfreshener #antapermana #assalamualaikum #selamatberhujungminggu #kulim #padangserai #perlisinderakayangan #kangar #simpangempatperlis #arau #kualaperlis #penang #perak #kedah

(@_roaper_perfumehq)

2 Days 14 Hours Ago

Alhamdulillah.. Rezeki tak pernah salah alamat.. Yg penting usaha.. Betul kata sifu, menjaga 100 pelanggan sedia ada adalah lebih baik dari mencari 1000 pelanggan yg baru.. Buktinya pengguna #roaperperfume dari #perlis repeat order lagi.. Ada yg #borong & yg repeat #refil 30ml.. Syukur ya allah.. Atas rezeki dari Mu ๐Ÿ˜‚ Next postage / cod hari selasa pula ya.. Jadi jom book siap2 Wasap abam J di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 " #tarik2wangi , cuba sekali pasti repeat lagi" #carperfume #carperfumemalaysia #carperfumemalaysia #carperfumebolehrefill #carperfumeborong #pewangikeretadankediaman #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretaborong #airfreshener #antapermana #assalamualaikum #selamatberhujungminggu #kulim #padangserai #perlisinderakayangan #kangar #simpangempatperlis #arau #kualaperlis #penang #perak #kedah

(@_roaper_perfumehq)

2 Days 14 Hours Ago

Alhamdulillah.. Rezeki tak pernah salah alamat.. Yg penting usaha.. Betul kata sifu, menjaga 100 pelanggan sedia ada adalah lebih baik dari mencari 1000 pelanggan yg baru.. Buktinya pengguna #roaperperfume dari #perlis repeat order lagi.. Ada yg #borong & yg repeat #refil 30ml.. Syukur ya allah.. Atas rezeki dari Mu ๐Ÿ˜‚ Next postage / cod hari selasa pula ya.. Jadi jom book siap2 Wasap abam J di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 " #tarik2wangi , cuba sekali pasti repeat lagi" #carperfume #carperfumemalaysia #carperfumemalaysia #carperfumebolehrefill #carperfumeborong #pewangikeretadankediaman #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretaborong #airfreshener #antapermana #assalamualaikum #selamatberhujungminggu #kulim #padangserai #perlisinderakayangan #kangar #simpangempatperlis #arau #kualaperlis #penang #perak #kedah

(@_roaper_perfumehq)

2 Days 14 Hours Ago

Alhamdulillah.. Rezeki tak pernah salah alamat.. Yg penting usaha.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’ช Betul kata sifu, menjaga 100 pelanggan sedia ada adalah lebih baik dari mencari 1000 pelanggan yg baru.. Buktinya pengguna #roaperperfume dari #perlis repeat order lagi.. Ada yg #borong & yg repeat #refil 30ml.. Syukur ya allah.. Atas rezeki dari Mu ๐Ÿ˜‚ Next postage / cod hari selasa pula ya.. Jadi jom book siap2 Wasap abam J di ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 www.wasap.my/601115728217 " #tarik2wangi , cuba sekali pasti repeat lagi" #carperfume #carperfumemalaysia #carperfumemalaysia #carperfumebolehrefill #carperfumeborong #pewangikeretadankediaman #pewangikeretamurah #pewangikereta #pewangikeretaborong #airfreshener #antapermana #assalamualaikum #selamatberhujungminggu #kulim #padangserai #perlisinderakayangan #kangar #simpangempatperlis #arau #kualaperlis #penang #perak #kedah

(@my.anime_tvasian)

2 Days 15 Hours Ago

I Like Anime Girl With Pink Hair Haha. ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†Good Afternoon Friends and Happy Sunday. Happy Weekend Friends Let's Cosplay And Play The Games. Haha. ๏ผˆ*๏ผพ3๏ผพ๏ผ‰/๏ฝžโ™ก... โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ CALM DOWN FRIENDS LET'S GO SHOPPING MALL WITH SISTER HAHA.. ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ โšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšชโšช ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ๐Ÿ…พ #happyweekend #selamatberhujungminggu #happysunday #salamahad #kawaiigirl #gadiscomel #animax715astro #tvtokyoanime #thisismyhobby #iniadalahhobiku

(@najwawithdear)

2 Days 17 Hours Ago

Selera baqq hang... #manesstidoqlena #specialdaddymommy #selamatberhujungminggu #haveaniceday ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

(@amiemaziah_makmie)

2 Days 18 Hours Ago

(PART 3) "Akan berlaku fitnah umpama kepingan malam yang gelap gelita, berturutan satu dengan yang lain, menerpa kepada kamu dalam keadaan mengelirukan, seperti wajah- wajah lembu pada waktu malam, kamu tidak dapat mengenali(membezakannya) antara satu sama lain." ๐Ÿ˜ข ( HR Ahmad, Iman, bil 05,ms 23) ุงู„ู„ู‡ู… ุตู„ ุนู„ู‰ ุณูŠุฏู†ุง ู…ุญู…ุฏ ูˆุนู„ู‰ ุงู„ู‡ ูˆุตุญุจู‡ ูˆุณู„ู… Ibrah: Begitulah situasi pada akhir zaman akan bergentayangan lah berita berupa fitnah yang sukar ditentukan kebenaran nya.Maka dengan itu kita hendaklah berhati-hati ketika menerimanya apatah lagi ketika menyebarkannya.๐Ÿ˜Ÿ *#kongsiperingatan *#utkyangbutabisupekak *#selamatberhujungminggu *#demamjuaakhirnya

(@zamiramli)

2 Days 18 Hours Ago

โ€˜ Selamat berhujung minggu buat kalian..didoakan semoga berada dalam keadaan sihat dan jauh dari segala noda.. . . . . . #selamatberhujungminggu #happyweekend #nocommentplease #darijauhkukirimdoa

(@niza_musa)

3 Days 8 Hours Ago

"Pilihlah lelaki yang mampu menjadi IMAM untukmu dan ayah bagi anak-anakmu. Bukan sekadar menjadi pasangan semata-mata" . . ๐Ÿ“ŒHabib Hamid Bin Abdullah Al-Kaff . . . #assalamualaikum #imam #pilihanterbaik #pasanganhalal #selamatberhujungminggu

(@mrzahidzulkafli)

3 Days 14 Hours Ago

#tb hat kemaqin,, #selamatberhujungminggu #tasikberis

(@kasutking1)

3 Days 15 Hours Ago

Likes.comments.tag.share Terpengaruh cerita punya pasal ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Tag member2 korang yang tingtong mcm nie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @paskal_themovie likes.comments.tag.share peluang menang hadiah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . Nak order tekan link di atas ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . #selamatberhujungminggu #mastermind #kasut #kasutmurah #kasutking1 #kasutjalan #kasutstylo #kasutking1 #kasutviral #kasutbaru #kasutmurahmalaysia #kasutcantik #like4like #follow #followme #kasutking0

(@j.apps_)

3 Days 16 Hours Ago

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU GAISS. Selamat bergembira bersama keluarga, selamat berehat bersama keluarga. Selamat bersantai dengan #japps ๐Ÿ˜„ . #japps #selamatbergembira #selamatberhujungminggu

(@j.apps_)

3 Days 16 Hours Ago

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU GAISS. Selamat bergembira bersama keluarga, selamat berehat bersama keluarga. Selamat bersantai dengan #japps ๐Ÿ˜„ . #japps #selamatbergembira #selamatberhujungminggu

(@j.apps_)

3 Days 16 Hours Ago

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU GAISS. Selamat bergembira bersama keluarga, selamat berehat bersama keluarga. Selamat bersantai dengan #japps ๐Ÿ˜„ . #japps #selamatbergembira #selamatberhujungminggu

(@my.anime_tvasian)

3 Days 16 Hours Ago

WHAT YOUR FABROTE ANIME AND MANGA PLESE TELL ME?? ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Thanks For Comment. Selamat pagi kawan semua dan salam sabtu selamat berhujung minggu jom bercosplay dan layan anime atau manga. Lepak ok juga haha. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ SIAPA SIAPA DAH TAMAT BELAJAR ATAU KONVO JOM LA TENGOK ANIME ATAU LAYAN MANGA KAT @my.anime_tvasian KAN DAH MERDEKA HAHA. (ยด โ–ฝ๏ฝ€).ใ€‚๏ฝโ™ก ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ๐Ÿ“บ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น๐Ÿ•น #happysaturday #salamsabtu #kawaiigirl #gadiscomel #cutegirl #animax715astro #tvtokyoanime #happyweekend #selamatberhujungminggu #goodmorningfriend's #selamatpagikawan #ohaiyogozaimatsu #thisismyhobby #iniadalahhobiku

(@phillipmutualconsultant)

3 Days 18 Hours Ago

Selamat Berhujung Minggu Korang tengah buat apa tu? #klcc #park #morning #selamatpagi #selamatberhujungminggu #weekend #pelaburanunitamanah #melabur

(@iqbalmiyosuke)

3 Days 19 Hours Ago

Album 2014 : KAN BAGUS NYA DAPAT UNDUR DI MASA LALU. PIC 2014 DARI FB KU. PIC NI SEBELUM ADIK ARINA IZZATI MELANJUTKAN PELAJARAN DI LUAR NEGARA. ฮฃ(โŠ™โ–ฝโŠ™")... #pictrowback2014๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #gambarulangkembali๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ______________________________________________________ * Selamat Pagi Kawan Semua Dan Salam Sabtu Selamat Berhujung Minggu. Lambat Lah Masa Berlalu Kan Huhu. Pic 2014 gambar sebelum pegi nya jepun sekarang dah 2018 adik ku telah konvo engineer electrical di University of fukui japan dangan jaya nya tapi semasa dalam belajar nya ada orang ofer kerja dengan syarikat jepun di Malaysia. 2 syarikat telah ofer adik ku tapi adik ku melaka dengan nilai ( tapi adik ku pilih nilai ). Dan aq pon akan datang cari kerja lebih bagus dari sekarang tapi mengambil masa. Ok lah jumpa lagi lain pic atau video bye salam sabtu jom Over Time Work haha. ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต LET'S BREAKFERST WITH FRIENDS AND WORK SMART NOT WORK HARD HAHA. #fightoh!!! ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“๐ŸŽ“ #lapanganterbangklia #malaysiaariport #senaiairportjb #universityoffukuijapan #uniklmfibangiselangor #weareuniklmfi #salamsabtu #happysaturday #happyweekend #selamatberhujungminggu

(@appecut.stokis)

3 Days 18 Hours Ago

Bismillah dan Salam Sabtu everyone๐Ÿ’‹๐Ÿ’• . #assalammualaikum #sabtu #morning #alhamdulillah #qotd #syukurselalu #peaceโœŒ๏ธ #appecut #selamatberhujungminggu #love

(@shah_.ril)

3 Days 19 Hours Ago

SATURDAY...๐ŸŽฃ โ€ข โ€ข #todaythestreets #selamatberhujungminggu