Photos and Videos about

#curahancintaniagara #mayairis. Naskah baru bukan preloved. Cerita yang cukup rencah meninggalkan rasa manis, pedas, masam, masin ... watak-watak berperibadi tinggi walaupun bukan dari kalangan jutawan dan wan-wan-wan, adengan suspense pun gripping. Kalau nak baca kisah 2 insan bercintan bercintun tanpa dalamnya ada message mendekatkan kita dengan Pencipta yang Khaliq, tak sesuai baca novel ni. "Aku dekat. Kau dekat! Mentera cinta yang menjadi penguat hatinya". Harga buku RM29 #sayajualbuku #sayajualbukuonline #marimembaca #karyaseniman #lamiaaimal #selamatberhujungminggu #selamatpagimalaysia #jomshoppingonline #pasarnovel #bukuprelovedmalaysia #ulatbukumalaysia #bookstagrammalaysia #bookwormsmalaysia #mayairis #curahancintaniagara #novelprelovedmalaysia. . whatapps 01110273696 @ 0173131998 serious buyer only booked 48hours before open back . . #sayajualnovel #trustedseller #pasarbuku #pasarnovel #bazaarpaknil #limitededitionnovel #kedaibukuonline #novelmelayu #izansupian #iskb

Anime : NARUTO SHIPPUDEN 2000 🕹🕹🕹 #animeklasikjepun #animeclassicjapan ______________________________________________________ Who want to uzumaki clan ninja cosplay Minna-San. Oyasumi Gozaimatsu Minna-San and Ganbettene Minna-San to what you doing hmm fightoh ohh haha. ♪\(*^▽^*)/\(*^▽^*)/... ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻💎💎💎CALM DOWN MINNA-SAN LET'S SLEEP HURGHH TODAY RAIN TOMMOROW GO TO WORK OR SCHOOL. 💎💎💎 ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻ 🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏 #naruto #narutoshippuden #uzumakiclan #puakuzumaki #goodnightfriends #oyasumiminnasan #selamatmalamkawankawan #happyweekend #selamatberhujungminggu

Anime : INUYASHA 2007 👒👒👒 #classicanimejapan #klasikanimejepun _____________________________________________________ Good Night Friends and Happy Sunday. Happy Weekend Friends Let's read the manga shonen and sleep tomorrow go to work or school. o==[]::::::::::::::::>.. ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻☔☔☔ LET'S SLEEP NOW RAIN YEAH SO COOL IN MY ROOM HAHA. ☔☔☔ ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻ 🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄🏄 #goodnightfriends #selamatmalamkawankawan #oyasumiminnasan #happysunday #salamahadkawansemua #happyweekend #selamatberhujungminggu #thisismyhobby #iniadalahhobiku

Amelia Aziz
(@ameliaaziz87)

3 Days 22 Hours Ago

Wefie with my munga @aairaharissa #mamarara #selamatberhujungminggu #rarabuahhatimama

Amelia Aziz
(@ameliaaziz87)

3 Days 22 Hours Ago

Afternoon 🌞 Seketoi @aairaharissa #selamatberhujungminggu #mamarara

Amelia Aziz
(@ameliaaziz87)

3 Days 22 Hours Ago

Lighting baik punya 😘 #ameliaaziz #selamatberhujungminggu

Warna grey #mirabellecaitlyn ni senang kalau nak matching dengan baju 😍😘 . . . Nak order cepat DM/ Tekan sahaja link WhatsApp di bio sebelum kehabisan stok 😉☺ . . . #selamatberhujungminggu #assalamualaikum #teamstokismirabellefida #tudungmirabelle #bawalmirabelle #tudungbawalviral #ajimaura #terapiinstagram #simpleeleganthijabstyle #kekaboolovers #mirabellelovers #tudungbawal #trustedropship #syukurselalu

Yuni Sort
(@norwahyuni_94)

4 Days 3 Hours Ago

Family time..😍😍😍 #rezekiallah #kakak2ygrajin #okdone #selamatberhujungminggu

Hari minggu?⛅ Hmmm,kemana biskita meluangkan masa bersama keluarga dihujung minggu ane aaa?Dimana tempat menarik?adakan di Brunei ane tempat yang siuk? . Ada eh😍Brunei adalah sebuah negara yang mempunyai tempat2 yang menarik selain dari atu ia adalah daripada alam semula jadi. . Salah satunya adalah di Selapon,Temburong.Pernah biskita kesini?😍Tempatnya nda lah terlampau besar tpi sesuai untuk sebuah keluarga berkelah atau bermandi-manda😍 . Kalau biskita belum pernah kesana,lakastah merancang sama keluarga untuk kesana...waktu yang paling sesuai adalah waktu pagi sebab perjalanan untuk kesana sangatlah memakan masa😰but serious sana tempat paling best!👍 . #kenalinegarakitani #bruneisiuk #tempatpalingbest #selamatberhujungminggu #luqmanperfume

RendyNatics
(@rendynatics)

4 Days 5 Hours Ago

#repost @rendy_faliq (@get_repost) ・・・ I’ll be back soon cikgu vocal @syamimimakhetar @suaraacademy Sila swipe left untuk moment2 video kami cover lagu ❤️ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #suaraacademy #sabtu #selamatberhujungminggu

RendyNatics
(@rendynatics)

4 Days 5 Hours Ago

#repost @rendy_faliq (@get_repost) ・・・ I’ll be back soon cikgu vocal @syamimimakhetar @suaraacademy Sila swipe left untuk moment2 video kami cover lagu ❤️ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #suaraacademy #sabtu #selamatberhujungminggu

RendyNatics
(@rendynatics)

4 Days 5 Hours Ago

#repost @rendy_faliq (@get_repost) ・・・ I’ll be back soon cikgu vocal @syamimimakhetar @suaraacademy Sila swipe left untuk moment2 video kami cover lagu ❤️ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #suaraacademy #sabtu #selamatberhujungminggu

RendyNatics
(@rendynatics)

4 Days 5 Hours Ago

#repost @rendy_faliq (@get_repost) ・・・ I’ll be back soon cikgu vocal @syamimimakhetar @suaraacademy Sila swipe left untuk moment2 video kami cover lagu ❤️ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #suaraacademy #sabtu #selamatberhujungminggu

Selamat berhujung minggu 😊 . Selamat bercuti bagi yang bercuti Di selatan hari ni kerja hihi tp.. on9 shop kita open macam biase 😉 . . Korang dah grab blum Jubah Airis yang super best ni? Ade FREE GIFT Mascara / Eyeliner ekslusif dari LiaNana 😄 . . . Cepat2 order selagi stock masih ade 😃 . . . . #sunday #weekend #selamatberhujungminggu #airisjubah #elyshaattire #elyshaattireln #essjubah #essjubahairis #airisjubah #keepcalm #essjubahln

Sunday lovelies🌹hujung minggu bukan alasan utk culas tau uolls. Hujung minggulah lebih kan mase untuk belai dan manjakan kulit wajah dgn skin care set dari BaBeauofficial😎 . . . #selamatberhujungminggu #selamatpagi #sundayfundate #skincaresettomato #tomato #luluskkm #babeaunerrys

Sunday lovelies🌹hujung minggu bukan alasan utk culas tau uolls. Hujung minggulah lebih kan mase untuk belai dan manjakan kulit wajah dgn skin care set dari BaBeauofficial😎 . . . #selamatberhujungminggu #selamatpagi #sundayfundate #skincaresettomato #tomato #penjagaankulitwajah #luluskkm #babeaunerrys

Assalammualaikum Morning friend . Happy weekend 💖 Hari semalam yang buruk bukan bermakna hari - hari seterusnya juga akan menjadi buruk dan teruk, usaha yang lebih baik lagi hari ini. . Semoga di permudahkan semua urusan💖 Amin ya Allah ya mujib . #assalamualaikum #selamatberhujungminggu #happyweekend #doayangbaik2 #motivasipagi #motivasidiri

Selamat pagi #malaysia🇲🇾 . Sebelum mulakan kerja, jangan lupa sarapan dulu ya 😉 . Selepas makan jangan lupa teman baru anda, APPECUT. Hanya 1 sachet sehari mampu berikan anda rasa kenyang lebih lama dalam diam turunkan berat badan dan lose inci. Percaya tak? Cubalah duluu.. 🙊 . #appecut #menusihat #sarapanpagi #selamatberhujungminggu #appecuttestimoni #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #kurus #misikurus2019 #nakkurus #agentwanted #ejen #tamanpuncakjalil #serikembangan #pasarborongselangor #tamanequine #3elements #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #kuruscantik #weightloss #nakkahwin #kurusmudah #kuruscepat

Breakfast ape tuh uolls?? Weekend bkn hari utk cheat day ye😉 #selamatberhujungminggu #appecutnerrys #sarapan

RendyNatics
(@rendynatics)

4 Days 22 Hours Ago

#repost @rendy_faliq (@get_repost) ・・・ Balik kampung nanti, kirim salam kat mak. Mana tau tahun depan mak naik pangkat jadi mak mertua saya 😝 • • Selamat berhujung minggu semua , yang balik kampung tu, hati2 di jalan raya..!! ================================================ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #ciaciacia #sabtu #selamatberhujungminggu

Rendy FaliQ
(@rendy_faliq)

4 Days 23 Hours Ago

I’ll be back soon cikgu vocal @syamimimakhetar @suaraacademy Sila swipe left untuk moment2 video kami cover lagu ❤️ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #suaraacademy #sabtu #selamatberhujungminggu

Anime : SAMURAI X ~ Roruni Kenshin ~ [1998] 😎😎😎 #classicanimejapan #klasikanimejepun _____________________________________________________ Selamat Petang Kawan Semua dan Salam Sabtu. Selamat Berhujung Minggu. Mesti kau orang rindu kan anime ni pertarungan pedang dan tembak2 . Dulu saya pon layan anime manga dengan video games kat Psp dengan ps 4 haha tu pun pinjam kawan punya haha kat kedai game token pon ada haha Best sangat waktu tu haha.. (づ ̄ ³ ̄)づ ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻☔☔☔ SELAMAT BERHUJUNG MINGGU DAN JOM BARING ATAS KATIL SAMBIL MAIN GAME ATAU LAYAN MANGA HAHA. ☔☔☔ ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻ 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 #samuraix1998 #rorunikenshin #salamsabtu #happysaturday #animax715astro #tvtokyoanime #swordandgun #pedangdanpistol #selamatberhujungminggu #happyweekend #myanimetvasian #yumiko-chan

Rendy FaliQ
(@rendy_faliq)

5 Days 1 Hour Ago

Balik kampung nanti, kirim salam kat mak. Mana tau tahun depan mak naik pangkat jadi mak mertua saya 😝 • • Selamat berhujung minggu semua , yang balik kampung tu, hati2 di jalan raya..!! ================================================ #katahatiku #lelakikirimantuhan #rendyfaliq #ciaciacia #sabtu #selamatberhujungminggu

Hasz Harris
(@haszharris)

5 Days 2 Hours Ago

Tahukah anda penjaga gol sering disingkatkan kepada GK (bahasa Inggeris: goalkeeper) dalam kad barisan mula, laporan perlawanan, dan sari kata TV. Perkataan keeper dan goalie juga biasa digunakan. Posisi ini digunakan dalam percakapan dirujuk sebagai 'penjaga' atau 'orang di antara palang'. . #maf22 #selamatberhujungminggu #taksabarnaktungguligasarkasbermula

Salam zuhur.. Selamat berhujung minggu Meh abam j belanja pic Pengguna #tegar #roaperperfume. . . alhamdulillah kami dipertemukan kembali melalui #facebook 😂😂 Pernah guna dan berpuashati.. selepas itu terus lost contact, bro nie dapat mencari semula #refill #pewangikeretadankediaman ROAPER melalui post abam J Di FB.. terus beliau #whatsapp📲 ke www.wasap.my/601115728217 mintak abam J cod di #maybank #kulim 😂😂 hangpa kena cuba sekali, pasti akan lekat di hati.. 😂 #roaperperfume #carperfume #pewangikereta #pewangikeretamurah #pewangikeretabolehrefill #carperfumebolehrefill #tarik2wangi #airfreshener #carperfumemalaysia #pewangikeretamalaysia #assalamualaikum #selamatberhujungminggu

Breakfast ape pagi tadi tuh uolls?? Weekend bkn hari utk cheat day ye😉 #selamatberhujungminggu #appecutnerrys #sarapan

Breakfast ape tuh uolls?? Weekend bkn hari utk cheat day ye😉 #selamatberhujungminggu #appecutnerrys #sarapan #siskongsi

Breakfast ape tuh uolls?? Weekend bkn hari utk cheat day ye😉 #selamatberhujungminggu #appecutnerrys #sarapan

Hmm jarang abg mengayat ni 😂 #selamatberhujungminggu

. Assalamualaikum ! 😍 Selamat pagi ARIANI LOVERS 💗 . Selamat Berhujung Minggu.. Dah Sarapan ke belum?😉 So Apa Plan Korang Hari Ini? . Jangan Lupa Untuk Ke Butik Kami Stokis Ariani Taiping mengalu-alukan kedatangan anda semua,😘😘😘 . #stokisarianitaiping #butikriany #arianilovers #selamatberhujungminggu #happyweekend

Mamy @potretmurahrm30 jom la keluar,adik boring la duduk rumah🙊 #selamatberhujungminggu

DyantIzara
(@dyantizara_)

5 Days 8 Hours Ago

Keceriaan berganda apabila berasa sentiasa bahagia dengan apa yang ada. 😊 Bersyukurlah dengan segala ketentuan. Allah mahu berikan yang jauh lebih baik. 😍 Nikmat mana yang hendak didustakan? Assalamualaikum..Selamat pagi😍 #selamatberhujungminggu

izwani
(@izwanihaziq)

5 Days 8 Hours Ago

Keceriaan berganda apabila berasa sentiasa bahagia dengan apa yang ada. 😊 Pesanan buat sesiapa yang merasa down, Bersyukurlah dengan segala ketentuan. Allah mahu berikan yang jauh lebih baik. 😍 Nikmat mana yang hendak didustakan? #selamatberhujungminggu

😉Selamat pagi SABTU 😉Assalamualaikum.. Setiap pagi akan menjadi PAGI YANG INDAH, 😍😍 Jika anda 'MEMILIH' untuk memandang dari hati yang penuh UCAPAN SYUKUR ALHAMDULILLAH🌹 Salam REZEKI MELIMPAH RUAH #karismacosmetickepong #selamatberhujungminggu

Neo Ledge Point
(@neoledge_point)

5 Days 11 Hours Ago

Assalammualaikum dan Selamat Pagi Semua Semoga anda ceria disamping keluarga dan rakan-rakan😊😊 Jom join Telegram kami : https://t.me/joinchat/C41FbEmjTSm8pDN6fFFzfw

Choose Your Faborate Team? 😊😊😊 - - - - Pilih Kumpulan mana yang kamu suka? 😀😀😀 - - - - Selamat malam kawan semua dan salam khamis. Esok dah jumaat haha. Jom Layan anime bersiri sambil berkosplay haha.. (๑・ω-)~♥”.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖😷😷😷 BAWA BERTENANG DAN JOM BERCOSPLAY BERSAMA SAMA HAHA.. 😷😷😷 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏🎏 - - - - - - #naruto #narutoshippuden #narutoborutothemovie #happythursday #salamkhamis #happyweekend #selamatberhujungminggu #thisismyhobby #iniadalahhobiku

Farhanah SH
(@farhanahsaidhashim)

10 Days 23 Hours Ago

Batuk + selesma lagi😷🤧 Syakafillah untuk diri sdri semoga Allah mengurniakan kesembuhan segera kepadaku🤲 #sakitpenghapusdosa2kecil #selamatpetang #selamatberhujungminggu

Bani Hakim
(@banihakim)

11 Days 3 Hours Ago

“...Jika dilagukan huruf A sehinggalah huruf Z terdapat 26 abjad semuanya. Namun, ketahuilah anda bahawa hidup ini umpama 3 abjad penting; B - Born (Lahir)———>[ C ]<———D - Death (Mati) TETAPI diantara huruf B ke D yang paling PENTING adalah abjad C - Choice (Pilihan) Kita sendiri PILIH yang baik dan buruk. Ada nikmat ada alam. Ada pahala & ada dosa..maka untuk menjadi terbaik kita perlu buat pilihan yang tepat. Jangan pula salah membuat pilihan kerana implikasi merana diri. Jika sudah tersalah pilih jangan pula membuat kesilapan KEDUA kerana jalan menuju bahagia syurga Allah hanya yang terbaik itulah yang akan dipilih dan mendapat kerahmatanNYA...” #allahuahadallahussomad #selamatberhujungminggu #decemaraspapilihantepatsaya😍

Rozaidi Zakaria
(@rozaidizakaria)

11 Days 4 Hours Ago

Rezeki dtg berbagai rupa dan bentuk..sikit, banyak tetap bersyukur.. #codsambalgaringpower #selamatberhujungminggu #honda7t

Hantar mak kesayangan ambil darah 💉💉 #selamatpagi #selamatberhujungminggu

🔹
(@ieson9_)

11 Days 7 Hours Ago

😉Assalamualaikum.. 😊Selamat Pagi Ahad.. 🐝Setiap pagi akan menjadi PAGI YANG INDAH, 😍😍 🐝Jika anda 'MEMILIH' untuk memandang dari hati yang penuh UCAPAN SYUKUR ALHAMDULILLAH🌹 Salam REZEKI MELIMPAH RUAH #selamatberhujungminggu #irnaeshopon9

Ani Syuhada
(@syuhadaani)

11 Days 7 Hours Ago

✨Tantangan terbesar &terhebat dalam hidup bukan hanya perjuangan dalam meraih cita-cita, tapi disaat kita melawan kemalasan diri sendiri. Selamat pagi, Selamat Hari Minggu dan selamat beraktivitas.🤗🙏 #hariminggu #harimingguku #selamatpagi #mingguceria #selamatberhujungminggu #minggufaedah #minggu #05 #january #2019 #2019gantistatus #pukul #08.20

ila
(@ilaali_collection)

11 Days 8 Hours Ago

Assalamualaikum..selamat pg.. Lama rase nye xpost ape2..hahaha..sibuk dgn ank msuk sek..selamat berhujung minggu semua..😊 . . #selamatberhujungminggu #countingday #semogasemuaselamat #perutlaparjommakanhahaha

Rusmawati Rusli
(@rusmawatirusli)

11 Days 9 Hours Ago

😉Assalamualaikum.. 😊Selamat Pagi Ahad.. 🐝Setiap pagi akan menjadi PAGI YANG INDAH, 😍😍 🐝Jika anda 'MEMILIH' untuk memandang dari hati yang penuh UCAPAN SYUKUR ALHAMDULILLAH🌹 Salam REZEKI MELIMPAH RUAH #teamekcomey #selamatberhujungminggu

MULAKAN HARI dengan Senyum dan Syukur, Semoga ALLAH memudahkan segala urusan kita hari ini. ASSALAMUALAIKUM SELAMAT BERHUJUNG MINGGU 🤗 . #assalamualaikum #selamatpagisemua #selamatberhujungminggu #doayangbaik2 #motivasipagi

Putra23
(@jejaka10)

11 Days 6 Hours Ago

Menunggu kekasih hati diservice. Terfikir nak ambik kekasih baru. Aruz atau City 😎. Berangan2 je dulu 😁. #igers #selamatberhujungminggu #bengkelkereta #stayfit #ikutcarakita

Aien Daqtez
(@aien_daqtez)

11 Days 24 Hours Ago

Time mengemas pasti Habuk2 bertebangan.. lagi2 mmg x nmpak debu2 cinta tu kan... kalau Siapa yg Ada sesak nafas semput nyawa2 ikan tu pasti kesian.. mcm ai nie mmg dah sah2 allergic ngan habuk2 nie.. skrg nie pulak construct sana sini sinun lg la kita x dpt hirup Udara segar.. untung ai Ada Penapis Udara Coway nie... rasa syiokkkkk je breath in breath out.... 😉👍👍👍 Yang x Ada tu x rasa rugi ke❓❓ x Ada keinginan nk Cuba try test Pakai❓❓Baikk punyaaa ... memang syiokkkk habis😍😍 #betterhealthbetterlife #selamatberhujungminggu #ilovemyfamily❤️ #cowaysanasinisinun

Anime : Hunter X Hunter 2019 🐣🐣🐣 - - - - Good Afternoon Friends and Happy Saturday Yeah Happy Weekend Friends Let's Cosplay Together and Watching Anime Siries Yeah Haha.. ♪\(*^▽^*)/\(*^▽^*)/... - - - - ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻🧀🧀🧀 CALM DOWN FRIENDS AND GET REST NIGHT BECAUSE TODAY I OVER TIME WORKS HMM.. SLEEPY... 🧀🧀🧀 ◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻ 🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭🎭 - - - - #goodafternoonfriends #selamatpetangkawan #oyasumiminnasan #happyweekend #selamatberhujungminggu #happysaturday #salamsabtu #thisismyhobby #iniadalahhobiku

dewi_zamri8985
(@dewi_zamri8985)

12 Days 5 Hours Ago

Ikan masak pindang untuk mil Ikan masak balado hijau Ulam timun(stok sayur habis mari kita kepasar... #happylunchtime #selamatberhujungminggu

As Salam Have A lovely Saturday #selamatberhujungminggu #bondingtime❤️

Hani Salam
(@hani.salam.96)

12 Days 8 Hours Ago

Dalam hidup..tak dinafikan pelbagai dugaan dan halangan akan kita hadapi.. Tak perlu lari daripada masalah.. Hadapi dengan tenang..cari penyelesaian.. Jadikan setiap masalah..dugaan dan halangan itu sebagai peluang untuk lebih berjaya.. #assalamualaikum #selamatpagi #selamatberhujungminggu

Pesan Pak Hamka.., Kalau hidup sekadar hidup, Babi dihutan juga hidup..kalau bekerja sekadar bekerja, Kera juga bekerja.. . Apakah tujuan diciptakan?? . “Tidaklah Aku jadikan jin dan manusia, kecuali agar mereka beribadah kepada Ku” (Az-Zariyat: 56) . Bagaimana?? . Dari Abu Hurairah, r.a..Nabi s.a.w bersabda: "Aku tinggalkan dalam kalangan kamu dua perkara yang kamu tidak sekali-kali akan sesat selagi kamu berpegang teguh kepada keduanya, iaitu kitab Allah (Al-Quran) dan sunnah Rasulullah," (s.a.w.). . Tepuklah dada tanyalah guru yang mursyid.. . Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda: الْعُلُمَاءُ وَرَثَةُ اْلأَنْبِيَاءِ “Ulama adalah pewaris para nabi.” (HR At-Tirmidzi dari Abu Ad-Darda radhiallahu ‘anhu), #ingatanbuatdiri #hakikatkehidupan #hanyajauhariyangmengenalmanikam #sk #manjaddawajadda #selamatberhujungminggu #sentapanpagi

SK_sellerhoKittho
(@m_azhar80)

12 Days 9 Hours Ago

Pesan Pak Hamka.., Kalau hidup sekadar hidup, Babi dihutan juga hidup..kalau bekerja sekadar bekerja, Kera juga bekerja.. . Apakah tujuan diciptakan?? . “Tidaklah Aku jadikan jin dan manusia, kecuali agar mereka beribadah kepada Ku” (Az-Zariyat: 56) . Bagaimana?? . Dari Abu Hurairah, r.a..Nabi s.a.w bersabda: "Aku tinggalkan dalam kalangan kamu dua perkara yang kamu tidak sekali-kali akan sesat selagi kamu berpegang teguh kepada keduanya, iaitu kitab Allah (Al-Quran) dan sunnah Rasulullah," (s.a.w.). . Tepuklah dada tanyalah guru yang mursyid.. . Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda: الْعُلُمَاءُ وَرَثَةُ اْلأَنْبِيَاءِ “Ulama adalah pewaris para nabi.” (HR At-Tirmidzi dari Abu Ad-Darda radhiallahu ‘anhu), #ingatanbuatdiri #hakikatkehidupan #hanyajauhariyangmengenalmanikam #sk #manjaddawajadda #selamatberhujungminggu #sentapanpagi

Neo Ledge Point
(@neoledge_point)

12 Days 12 Hours Ago

Assalammualaikum dan Selamat Pagi Semua Semoga anda ceria disamping keluarga dan rakan-rakan😊😊 Jom join Telegram kami : https://t.me/joinchat/C41FbEmjTSm8pDN6fFFzfw

Dah lama xjoging uittt 😍 semngat oo💪💪 sambil dokung siKecik lagi Pasni xmau dh lemau badan ye 😆😆💪 #tamanchatinmentakab #dpt1pusinganja #selamatberhujungminggu #riadahptg #aktivitidgnanak2bagiikandankura2mkn #lepasjogingmaintamanpulak

Good Afternoon Friends and Happy Sunday. Let's Cosplay and read the manga shonen haha yeah hmm happy weekend friends. Tommorow are monday work again hmm i want to relax hmm. O(≧▽≦)O... + - + - + - You sick doctor check you haha.. 😷😷😷 + - + - + - ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖😜😜😜 CALM DOWN FRIENDS AND GET REST TODAY BECAUSE TOMMOROW GO TO WORK HUHU HAPPY WEEKEND. 😜😜😜 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻 + - + - + - #animeisthebest #animeisgreat #animethemovie #animeotaku #animeawesome #animemantap #animesyok #animeterbaik #animemantap #animehebat #salamahad #happysunday #happyweekend #selamatberhujungminggu #goodafternoonminna #selamatpetangkawan

Neo Ledge Point
(@neoledge_point)

19 Days 6 Hours Ago

Assalammualaikum dan Selamat Pagi Semua Semoga anda ceria disamping keluarga dan rakan-rakan😊😊 Jom join Telegram kami : https://t.me/joinchat/C41FbEmjTSm8pDN6fFFzfw