Photos and Videos about

🔥🔥New hot item📢📢 💫💫Casio viral😍😍 💰Rm65 only 🚗Free cod 💌Free pos 🎁Free box ⏰Warrenty 4 month ✅ready stock Sapa cpt dia dpt ya...stock sgt terhad...😊😊 📲sebarang pertanyaan👇👇👇 Www.wasap.my/60197255516 #casio #jamtangan #codyan #codalorsetar #codguarcempedak #postage #postagesatumalaysia #gedung_casio #kedah #kelantan #perlis #perak #selangor #negerisembilan #bazarpaknil

CetakHouz
(@cetakhouz)

32 Seconds Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

DYXY LIPSTICK Ada 3 warna MENGANCAM ❗️ SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄packaging eksklusif 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit Jom watsapp Liza laju2 0182353935 #dyxylovers #lfl #agentkl #selangor #perlis #pahang #dyxybccream #lipstickviral2018 #mattelipstick #muabellaz #nuexrosli #mekapviral #motifviral #picoftheday #bibir #mascara #bazaarpaknil #10yearschallenge

❤TYPO TINY BACKPACK RM60❤ 📢LIMITED STOCK 📢LIMITED STOCK While Stocks Last!! Price Exclude Postage & PS Fees To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0126802677 #littletwinkies ##smigglemalaysiaps#smiggle #smiggle #smiggleps #smigglemurah #smigglemalaysia #smigglekualalumpur #smiggleasia #smigglesale #kelantan #terengganu #pahang #johor #selangor #kedah #penang #sabah #sarawak #perak

🔥🔥New hot item📢📢 💫💫Casio viral😍😍 💰Rm65 only 🚗Free cod 💌Free pos 🎁Free box ⏰Warrenty 4 month ✅ready stock Sapa cpt dia dpt ya...stock sgt terhad...😊😊 📲sebarang pertanyaan👇👇👇 Www.wasap.my/60197255516 #casio #jamtangan #codyan #codalorsetar #codguarcempedak #postage #postagesatumalaysia #gedung_casio #kedah #kelantan #perlis #perak #selangor #negerisembilan #bazarpaknil

🔥🔥New hot item📢📢 💫💫Casio viral😍😍 💰Rm65 only 🚗Free cod 💌Free pos 🎁Free box ⏰Warrenty 4 month ✅ready stock Sapa cpt dia dpt ya...stock sgt terhad...😊😊 📲sebarang pertanyaan👇👇👇 Www.wasap.my/60197255516 #casio #jamtangan #codyan #codalorsetar #codguarcempedak #postage #postagesatumalaysia #gedung_casio #kedah #kelantan #perlis #perak #selangor #negerisembilan #bazarpaknil

CetakHouz
(@cetakhouz)

1 Minute Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

🔥🔥New hot item📢📢 💫💫Casio viral😍😍 💰Rm65 only 🚗Free cod 💌Free pos 🎁Free box ⏰Warrenty 4 month ✅ready stock Sapa cpt dia dpt ya...stock sgt terhad...😊😊 📲sebarang pertanyaan👇👇👇 Www.wasap.my/60197255516 #casio #jamtangan #codyan #codalorsetar #codguarcempedak #postage #postagesatumalaysia #gedung_casio #kedah #kelantan #perlis #perak #selangor #negerisembilan #bazarpaknilmurah

Repeat order 💯💯 6 mini sets of Tauhu Bergedil and 2 mini sets of Popiah Carbonara Cheese for MRC Whole Brain Education, Damansara Perdana. Alhamdulillah. Thank you for your support and purchase with @dapoer.ayong . Tekan link di bawah 👇👇👇 atau whatsapp 0169674551 untuk sebarang pertanyaan atau order. Kita deal sampai jadi!! . ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ . #tauhubergedil #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilbajet #popiahcarbonaracheese #popiahcarbonaracheesesedap #popiahcarbonaracheesemurah #popiahcarbonaracheesebajet #tamanbukitsubang #bukitsubang #denaialam #shahalam #bukitjelutong #kotadamansara #puncakalam #subangperdana #subangbestari #damansarajaya #damansaradamai #ttdijaya #selangor #dapoerayong

CetakHouz
(@cetakhouz)

2 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

CetakHouz
(@cetakhouz)

2 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

CetakHouz
(@cetakhouz)

2 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

Nak buat kelainan pada T-Shirt ? Jom jawikan tulisan pada T-Shirt anda sekarang !! . . T-Shirt let's JAWI preorder tau sayang, kena buat tempahan gituuu.. 😊 . . InshaAllah sis akan hupload satu persatu warna T-Shirt let's JAWI 🤗 . . #kedah#johor#selangor#puncakalam#kelantan#terengganu#pasirmas#melaka

New Arrival.. Sangat2 ekslusif uollss.. #elstarcollections

CetakHouz
(@cetakhouz)

3 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

"RAJA SEGALA MINYAK" NAK BESAR? NAK PANJANG? . Hanya dengan urutan selama 15 minit setiap hari, adik mampu menjadi hero di ranjang. . Fungsi King Cobra Oil: . ✔King Cobra Oil menambah saiz zakar ✔King Cobra Oil membantu lelaki bertarung lebih lama ✔King Cobra Oil menguatkan otot zakar sekaligus membuatkan ereksi zakar lebih mantap ✔King Cobra Oil melancarkan peredaran darah dikawasan zakar WA 0146422834 #kl#selangor#kelantan#perak#johor#melaka#terengganu#minyak#urut#massage

CetakHouz
(@cetakhouz)

3 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

CetakHouz
(@cetakhouz)

3 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

CetakHouz
(@cetakhouz)

4 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

COMBO DAHSYAT, TERANGKAT uolllss!!!! . Terangkat apa???Terangkat kaki crew cafe, sebab tiap hari beratus kotak team kena siapkan untuk tampung order customer. Serious tak tipu, mana tak nye, semua kek premium di gabung skali tau 😍 . Yg baru nak cuba tapi taktau nak pilih yang mana wajib cuba Combo Dahsyat ni dulu. Sebab 1 box ada 4 jenis kek premium so boleh rasa semua😍 . Pandan Gula Melaka Red velvet full nutella Pecan butterscotch Devil food choc cake . 1 box RM40 jer.. Berbaloi tak?🤤 kenyang tersandor tau makan 4 jenis kek premium ni 🤣 Boleh hubungi CheNad untuk order di 018 6622624. . Klik di bio @mamasab_bangi @mamasab_bangi @mamasab_bangi . Delivery area : Seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota, cyberjaya, putrajaya. . #sabrinabakery #mamasab #cikmisquad #cutecake #birthdaycake #keksedap #kekcoklat #kekcantik #brownies #redvelvet #butterscotch #pandangamelaka #cookies #chocolatemoist #deliverycake #bandarsriputra #bukitmahkota #bangi #kajang #kekkahwin # kekhantaran #nonasuperawards #puchong #selangor #duriancrepe #cheesecake

Repeat order 💯💯 3 mini sets of Tauhu Bergedil for morning delivery. Alhamdulillah. Thank you for your support and purchase with @dapoer.ayong . Tekan link di bawah 👇👇👇 atau whatsapp 0169674551 untuk sebarang pertanyaan atau order. Kita deal sampai jadi!! . ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ . #tauhubergedil #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilbajet #popiahcarbonaracheese #popiahcarbonaracheesesedap #popiahcarbonaracheesemurah #popiahcarbonaracheesebajet #tamanbukitsubang #bukitsubang #denaialam #shahalam #bukitjelutong #kotadamansara #puncakalam #subangperdana #subangbestari #damansarajaya #damansaradamai #ttdijaya #selangor #dapoerayong

❤TYPO TINY BACKPACK RM60❤ 📢LIMITED STOCK 📢LIMITED STOCK While Stocks Last!! Price Exclude Postage & PS Fees To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0126802677 #littletwinkies ##smigglemalaysiaps#smiggle #smiggle #smiggleps #smigglemurah #smigglemalaysia #smigglekualalumpur #smiggleasia #smigglesale #kelantan #terengganu #pahang #johor #selangor #kedah #penang #sabah #sarawak #perak

Traveling Bag in Bag Organizer / Pouch Set / Organizer set (1 set isi 6 pcs ) READY : * Biru Muda * Pink Muda * BIRU NAVY . . Suka ribet atur isi koper saat berpergian $1$2 Isi koper jika tidak di susun rapi bakal bikin boros ruang koper yang tadinya hanya butuh satu koper, jadinya harus bawa berkoper-koper saat traveling. Lalu bagaimana cara mengatur isi koper agar rapi Cukup mudah, masukkan barang bawaan anda ke dalam travelling bag in bag organizer 6 in 1 travelling bag in bag organizer adalah tas travel dengan 6 ukuran berbeda, dengan detail ukuran sbb (toleransi ukuran +/- 0.5 - 1 cm) : - Large Bag (40 x 12 x30 cm) : tempat pakaian - Medium Bag (30 x 12x 28 cm) : tempat underwear - Small Bag (30 x 12 x 20 cm) : tempat kosmetik, perlengkapan mandi - Large Secret Pouch (34 x 27 cm) : tempat sepatu / sandal / pakaian kotor - Medium Secret Pouch (28 x 25 cm) : tempat charger / aksesoris gadget / obat - Small Secret Pouch (25 x 16 cm ) : tempat hp, kamera, tiket Dengan traveling bag in bag anda tidak perlu repot bongkar muat isi koper untuk mencari barang yang anda butuhkan, cukup lihat ukuran besar kecil organizer pasti sudah tau isinya Travelling bag in bag organizer juga bisa dipakai di rumah untuk membantu merapikan isi lemari pakaian. Organizer terbuat dari bahan nylon tebal, anti air, double kepala resleting, ada tentengannya, design dan warna menarik. Organizer bisa dilpat dan disimpan jadi satu organizer jika sedang tidak digunakan. . . Harga: Rp. 60.000,- . . Order . Whatsapp: 0838 - 9371 - 2439 Line @ : @cia1288q . . atau bisa langsung klik link di bio untuk langsung ke chat whatsapp :) . . #travelorganizer #travelorganizers #travelorganizermurah #travelorganizerpouch #travelorganizerbags #coachreadystock #selangor #tiehayationlinestoremenreadystock #originalcoach #sayajual #sarawak #sabah #clearancesale #coachclearancesale #coachformen #katespadehandbag #michaelkorshandbag #mkwristlet #honestyisourpolicy #katespadereadystock #wristlet #ootd #coachreadystockmalaysia #originalhandbag #idlanyard #coachoriginalmurah #storksakgcc #strollerorganizer #luxurychangingbags #changingbags

CetakHouz
(@cetakhouz)

4 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

CetakHouz
(@cetakhouz)

4 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

Teringat-ingat dak? ✨👌 #nasiayamkorea . Kami buka setiap hari bermula jam 10 pagi hingga 12 malam. . Tutup cuma 2 kali sebulan iaitu pada Sabtu minggu pertama dan ketiga sahaja. . Follow @nasiayamkepsi @nasiayamkepsi @nasiayamkepsi . #nasiayamkepsi #nasikepsipenyet #nasilemakkepsi #nasichickenmango #nasiayamkorea #nasikandarkepsi #nasikepsiberlada . More Menu 👉👉 Coming Soon . #menarau #menarau2 #msu #seksyen13 #msushahalamcampus #shahalam #selangor #jjcm #makansedap #tempatmakansedap #cadanganmakan #tempatmakanbestshahalam

Kali ni aku pulak suapkan mamat ni 😂 @alicetinkaya0505.. Thank you so much brother. Hope to see you again with @nusr_et. insyaallah #wagyu #miyazaki #angusbeef #grainfed #grassfed #lamb #ribs #tomahawk #primerib #porterhouse #malaysia #selangor #kualalumpur #bangi #steakhouse #westernfood #ramadhan #buffet #filletsalmon #trout #salmon #all #asia #food #ilovefood #foodlover #steaklover #seafoodlover #nusret

Nak buat kelainan pada T-Shirt ? Jom jawikan tulisan pada T-Shirt anda sekarang !! . . T-Shirt let's JAWI preorder tau sayang, kena buat tempahan gituuu.. 😊 . . InshaAllah sis akan hupload satu persatu warna T-Shirt let's JAWI 🤗 . . #kedah#johor#selangor#puncakalam#kelantan#terengganu#pasirmas#melaka

CetakHouz
(@cetakhouz)

5 Minutes Ago

FUIYOOHH!! SEMUA NEGERI ADA!! 😍 JOM USHA HOODIE NEGERI ANDA YANG KINI DIBUKA UNTUK TEMPAHAN SEHINGGA 28 JANUARI INI. FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!! Scroll dan cari hoodie negeri korang dan lihatlah betapa detail dan segaknya setiap rekaan ini dihasilkan. #harga Terdapat pada setiap gambar. Yang pastinya jika beli lebih dari 2 helai sudah ada diskaun! #tag rakan2 korang dari setiap pelusuk negeri untuk order sekali. #spesifikasi - Double-sided print hood dan label. - Material tidak panas & sangat selesa. - Sesuai untuk pelbagai aktiviti. - Size dari XS sehingga 3XL. - Boleh add-on nameset. Cepat sebelum tamat tarikh tempahan! click link whatsapp di bio☝🏻☝🏻☝🏻 #regionmalaya #malaysia #perlis #kedah #pulaupinang #perak #pahang #kelantan #terengganu #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #sarawak #sabah

🌏 The 🌅 on one evening from the home garden 🌏 #sunset #selangor #malaysia #southeastasia

🔥🔥New hot item📢📢 💫💫Casio viral😍😍 💰Rm65 only 🚗Free cod 💌Free pos 🎁Free box ⏰Warrenty 4 month ✅ready stock Sapa cpt dia dpt ya...stock sgt terhad...😊😊 📲sebarang pertanyaan👇👇👇 Www.wasap.my/60197255516 #casio #jamtangan #codyan #codalorsetar #codguarcempedak #postage #postagesatumalaysia #gedung_casio #kedah #kelantan #perlis #perak #selangor #negerisembilan #bazarpaknil

Repeat order 💯💯 1 sharing and 1 mini set of Tauhu Bergedil for morning delivery. Alhamdulillah. Thank you for your support and purchase with @dapoer.ayong . Tekan link di bawah 👇👇👇 atau whatsapp 0169674551 untuk sebarang pertanyaan atau order. Kita deal sampai jadi!! . ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ . #tauhubergedil #tauhubergedilsedap #tauhubergedilmurah #tauhubergedilbajet #popiahcarbonaracheese #popiahcarbonaracheesesedap #popiahcarbonaracheesemurah #popiahcarbonaracheesebajet #tamanbukitsubang #bukitsubang #denaialam #shahalam #bukitjelutong #kotadamansara #puncakalam #subangperdana #subangbestari #damansarajaya #damansaradamai #ttdijaya #selangor #dapoerayong

❤TYPO TINY BACKPACK RM60❤ 📢LIMITED STOCK 📢LIMITED STOCK While Stocks Last!! Price Exclude Postage & PS Fees To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0126802677 #littletwinkies ##smigglemalaysiaps#smiggle #smiggle #smiggleps #smigglemurah #smigglemalaysia #smigglekualalumpur #smiggleasia #smigglesale #kelantan #terengganu #pahang #johor #selangor #kedah #penang #sabah #sarawak #perak

Nak buat kelainan pada T-Shirt ? Jom jawikan tulisan pada T-Shirt anda sekarang !! . . T-Shirt let's JAWI preorder tau sayang, kena buat tempahan gituuu.. 😊 . . InshaAllah sis akan hupload satu persatu warna T-Shirt let's JAWI 🤗 . . #kedah#johor#selangor#puncakalam#kelantan#terengganu#pasirmas#melaka

zeaf
(@zeafcollection)

9 Minutes Ago

SAPA KAT SINI YANG PERNAH ADA MASALAH MACAM AKAK2 NI! Kami kongsikan masalah yang di alami kebanyakan pengguna cadar dari feedback yg kami terima.. ➨ "Cadar yang saya guna sebelum ni turun warna..tidur pun tak selesa kain dia panas..mudah koyak tak tahan lama..dan beli tu sarung bantal tak sama saiz dengan bantal pulak .. tapi lepas beli Cadar Lily di Feezora semua masalah ni dah selesai " Puan Noor, Ipoh ➨"Sebelum saya jumpa Feezora ni ..saya pernah beli set cadar..bila nak sarungkan bantal zip rosak la pulak..dan lapisan dalam bantal cepat hancur keluar berketul-ketul, Cadar Lily keluaran Feezora sangat membantu selesaikan masalah saya sbb ada lapisan dalam sarung bantal berlapik tak mudah rosak " Puan Hayati, Manjung ➨"Saya pernah beli cadar fitted.. nama fitted tapi tak fit pulak dengan tilam kat rumah.. saiz cadar tak ikut standard saiz tilam kat Malaysia.. frust betul sampai sekarang ada lagi tak guna langsung..lepas tu saya beli dengan Feezora sarung ok jer ..sangat puashati " Puan Norlin, Kuantan ➨"Cadar yang saya beli ni naik hangin betul.. sekali basuh terus berbulu..habis tu takkan tak basuh .. saya tak nak beli dah cadar murah2 ni kualiti out .. sampai sekarang saya memilih cadar lily di Feezora ..mmg terbaik " Puan Rahayu, Batu Pahat . Feedback yg di terima Pengguna selepas menggunakan Cadar Lily dari Feezora masalah yang di hadapi tiada lagi..semua berpuashati.. . Kelebihan Cadar Lily ▶ warna terang ▶ corak menarik ▶ tidak luntur ▶ material lembut ▶ tidak panas ▶ tak mudah koyak ▶ 2 lapisan dalam sarung bantal . Set Cadar Lily: ➧ 1 Cadar saiz Queen ➧ 4 sarung bantal ➧ 1 sarung bolster . Sempena CNY tak lama lagi ni ada OFFER Bukan RM 200 ..Bukan RM 150 .. 【Harga Offer RM 110.00 sahaja 】 Free Pos ke semenanjung Malaysia Cepat grab sekarang! kebiasaan dalam masa seminggu stok SOLD OUT! Sapa cepat dia dapat! Macam mana nak order ! ➽Sis boleh komen NAK ➽Sis boleh komen NAK ➽Sis boleh komen NAK atau klik terus link ni www.wasap.my/601151815635/cadarlily #cadar #cadarlily #putrajaya #biliktidur #kamartidur #hadiah #feezora #selangor #bazarpaknil

❤TYPO TINY BACKPACK RM60❤ 📢LIMITED STOCK 📢LIMITED STOCK While Stocks Last!! Price Exclude Postage & PS Fees To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0126802677 #littletwinkies ##smigglemalaysiaps#smiggle #smiggle #smiggleps #smigglemurah #smigglemalaysia #smigglekualalumpur #smiggleasia #smigglesale #kelantan #terengganu #pahang #johor #selangor #kedah #penang #sabah #sarawak #perak

Good Evening Everyone! Feel free to ask us on Phonak products and available type of hearing aids and accessories! Visit our Hearing and Balance centers available at Kuala Lumpur, Selangor, Kedah, Kelantan and Johor! #mendengaritunikmat #eartisticmalaysia #eartistic2019 #wehearyou #hearingaids #malaysia #phonak #hearingimpairment #hearingloss #alatbantupendengaran #kualalumpur #ttdi #selangor #shahalam #kelantan #wakafbharu #johor #johorbharu #kedah #alorsetar #sungaipetani #igers #instadaily #instagram

Hai korang 💕 . Korang nak kurangkan berat badan tak? teatoxs boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . Sesiapa yg ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan korang boleh consume teatoxs tau! . Cepat komen NAK kalau nak kurus dengan TEATOXS. . Untuk fast response boleh terus Whatsapp admin +60 11-5151 7949 . . #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #theyusufiskandar #lisasurihani #johorbahru #penang #sarawak #selangor #sabah #emmamaembong #kelantanese #singapore #kotabharu #ampang #kedah #ipoh #melaka #terengganu #kurusidaman #teatoxs #teatoxs #ctdk #alifsatar

Wann Coway
(@wanx6_)

7 Minutes Ago

Hari ni Wan nak kongsikan selebriti yang memilih Coway untuk mendapatkan air bersih & sihat di rumah mereka. 😊 Fasha Sandha pilih Coway model Villaem. Wah bling bling kan. Hihi. Villaem ni model paling Hot & menjadi pilihan kebanyakan selebriti tau. Design yang moden & compact, warna putih sesuci airnya yang bersih, dan mood lamp yang bercahaya di kala malam hari. Tak perlu buka lampu satu dapur bila haus malam malam😍 Yang menarik tentang Model Villaem ialah, mempunyai 4 SUHU TERSEDIA. Ini bermaksud tuan/puan hanya perlu tekan sahaja untuk dapatkan air 1. PANAS BERASAP☕️ 2. SEJUK PETI AIS🍹 3. SUAM SUAM HANGAT🥛🍼 4. NORMAL SUHU BILIK💧💧 . . Tiba tiba Kak Nab bertanya “Jadi Air Suam tu tak perlu dah nak campur air panas dan air sejuk untuk dapatkan air suam?” Iyeee Puan, tak perlu. Semua dah tersedia. Puan hanya perlu tekan button je terus keluar air suam tau. Senang kan untuk penggemar air suam tu. Takdelah tersejuk, terpanas lagi😋 Lagi satu Puan, Air Suam Villaem ni ada button yang berfungsi untuk puan adjust tahap suam mana yang puan nak tau. Nak suam ke arah panas ke, nak suam suam kuku ke, nak suam suam manja kee semua boleh tauu 😋😁 Eh ada anak menyusu botol? Haaa lagi lah senang. Tekan je sruppppp air suam keluar siap susu dalam masa 5 saat gituuu! 😁🍼🍼 . . Untuk Abang/Akak yang selalu buat makan makan, jemput kawan mai rumah, jiran tetangga pun selalu mai lepak, haaa takyah pakat risau la air habis. Tangki 11.3 LITER PUANN. AIR TAK HABIS HABIS GITUUU. Haaa banyak lagi tau kalau cerita tak habis Villaem punya kelebihan. Sebab tu ramai selebriti pilih model Villaem. Brand Premium tau. 😍 Tunggu apa lgi? Jom daftar sekarang! . Agent Pilihan Ramai, Wan Coway ( 572296) Coway (M) Sdn Bhd. 018-380 1553 . #cowayselangor #cowaymalaysia #penapisaircoway #penapisudaracoway #cowaysungaibesar #cowaysungaibuloh #cowaypromo #cowayairpurifier #penapisaircoway #malaysia #kualalumpur #selangor #johor #melaka #sabah #sarawak #putrajaya #penang #pahang #terengganu #kelantan #perlis #kedah #negerisembilan #malaysiaonlineshop #semenyih #serdang #sungaibuloh #sungaibesar #subang #subangbestari

TEATOXS
(@teatoxs.herbal)

12 Minutes Ago

Hai korang 💕 . Korang nak kurangkan berat badan tak? teatoxs boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . Sesiapa yg ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan korang boleh consume teatoxs tau! . Cepat komen NAK kalau nak kurus dengan TEATOXS. . Untuk fast response boleh terus Whatsapp admin +60 11-5151 7949 . . #akimahmad #elfiraloy #fattahaminz #samtilla #wanyhasrita #mfmirafilzah #shuibsepahtu #awalashaari #jepsepahtu #theyusufiskandar #lisasurihani #johorbahru #penang #sarawak #selangor #sabah #emmamaembong #kelantanese #singapore #kotabharu #ampang #kedah #ipoh #melaka #terengganu #kurusidaman #teatoxs #teatoxs #ctdk #alifsatar

. 📷💯GAMBAR SEBENAR . 🆕🆙🆕 . ‼️NEW STOCKS‼️ . 👟Superstar (premium 1:1) 💰RM180 SAHAJA 📖Deposit : RM130 📝Saiz : 36, 36.5, 37, 38, 38.5, 39, 40, 40.5, 41, 42, 42.5, 43, 44 EURO . “INGAT KASUT... INGAT SK...” . . . . . #saudhagarkasot #trustedseller #sayajual #sayajualkasut #jualanku #sayajualmurah #cantik #jual #jualanmurah #jualmurah #wanita #kasutmurah . #sneakersmurah #jamtangan #igshop #jamtanganmurah #murahmeriah #shoppingonline #jualanonline #murahbanget #igshopmalaysia #jualjamtangan #jualjam . #uitm #shahalam #kedah #terengganu #selangor #kualalumpur #sabah

🔥READY STOCK GUYS🔥 . . . ☆ULTRABOOST CLASSIC NAVY BLUE . . . ☆SIZE 41-45 . . . ☆PRICE : RM100SM/RM105SS . . 🚚BANK IN HARI NI" BSOK TRUS POST🤗 NK HARGA MURAH?WHATSAPP 0149198395 SKRG!!!ATAU KLIK JE LINK KAT BIO...UTK 5 ORG TERAWAL😉😉 . TANYA SIZE DLU BILA NK BELI!!!👍🤗👌 PLEASE ASK SIZE AVAILABILITY BEFORE ORDER . #malaysia #kualalumpur #kedah #kelantan #terengganu #perlis #selangor #dropshipwanted #bagpackmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutmurah #kasutmalaysia #capmurah #capmalaysia #topihipster #topimurah #topimalaysia #filamalaysia #filamurah #filasport #kasutfila #kasutnikeairmax #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutadidas #kasutnike

Alhamdulillah. Siap tempahan 100pcs kacang 3 layer dan 100pcs candy 3 layer. Terima kasih menempah dengan @dapoer.ayong 🌹🌹 . Tak perlu pening-pening lagi masuk 2-3 kedai nak survey harga untuk doorgifts simple, jimat dan murah. 😊😊 . Apa lagi, jom lock slot anda sekarang sebelum penuh. Tekan link di bawah 👇👇👇 atau whatsapp 0169674551 untuk sebarang pertanyaan atau order. Kita deal sampai jadi!! . ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ ⏩ http://dapoerayong.wasap.my ⏪ . #doorgifts #doorgiftsmurah #doorgiftssimple #doorgiftsbajet #doorgiftskahwin #doorgiftsbirthday #doorgiftsaqiqah #doorgiftstunang #tamanbukitsubang #bukitsubang #denaialam #shahalam #bukitjelutong #kotadamansara #puncakalam #subangperdana #subangbestari #damansarajaya #damansaradamai #ttdijaya #selangor #dapoerayong

Keluaran terbaru dari @telekung.sitikhadijah MILIKI TELEKUNG IDAMAN ANDA ORIGINAL & BERKUALITI BOLEH HADIAHKAN PADA YANG TERSAYANG & DIJADIKAN HANTARAN. WHATSAPP +60176742877 WHATSAPP +60176742877 WHATSAPP +60176742877 . ✅BELI 1 PUN HARGA COMBO . ✅FREE SERVICE CHARGE . ✅SMALLGIFT UTK SEMUA PENGIRIM . ✅FREE WOVENBAGSK . ✅KIRIMAN RM2000 KE ATAS DPT SPECIALGIFT . ✅SELFPICKUP UM,KL SENTRAL,BANGSAR,MENARA TM,PANTAI DALAM,PJ . 🇲🇾POSTAGE SELURUH MSIA(postage fee applied) #telekung #telekungsk #telekungsitikhadijah #karnivaljualanmega2017 #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #sayajual #telekungskoriginal #shawlpublika #adibizara #fattzura #kualalumpur #selangor #telekunghantaran #hantaran #hadiahharijadi

🔥READY STOCK GUYS🔥 . . . ☆ULTRABOOST CLASSIC GREY . . . ☆SIZE 41-45 . . . ☆PRICE : RM100SM/RM105SS . . 🚚BANK IN HARI NI" BSOK TRUS POST🤗 NK HARGA MURAH?WHATSAPP 0149198395 SKRG!!!ATAU KLIK JE LINK KAT BIO...UTK 5 ORG TERAWAL😉😉 . TANYA SIZE DLU BILA NK BELI!!!👍🤗👌 PLEASE ASK SIZE AVAILABILITY BEFORE ORDER . #malaysia #kualalumpur #kedah #kelantan #terengganu #perlis #selangor #dropshipwanted #bagpackmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutmurah #kasutmalaysia #capmurah #capmalaysia #topihipster #topimurah #topimalaysia #filamalaysia #filamurah #filasport #kasutfila #kasutnikeairmax #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutadidas #kasutnike

With only RM713, you can experience the wonderful journey of oiling with Premium Starter Kit. . What can you do with a set of PSK? . ✔️ Diffuse & keep your surrounding smells nice & healthy ✔️ Choose to have Dewdrop of Desert Mist, cos they both have the same functions ✔️ You get the experience all the 1001 benefits from 12 essential oils ✔️ Get a taste of the best supplement NingXia Red ✔️ Get to introduce & share the same goodness you had eith your friends & families (small bottle sample are provided to assist you) . Did I mention, more free gifts from me?. 💜 All 5 gumifts worth RM100 thats very useful for the beginners. . Rebutlah peluang sementara masih harga RM713 ni sebelum naik harga next month. . DM me now to secure your set. Book untuk hari gaji pun jadi! 💖 . #bangi #kajang #malaysia #sabah #sarawak #selangor #semenanjung #semenyih #premiumstarterkit #essentialoils #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingmalaysia #younglivingdistributor #younglivingdistributormalaysia

🔥READY STOCK GUYS🔥 . . . ☆CORTEZ BLACK WHITE . . . ☆SIZE 36-40 . . . ☆PRICE : RM85SM/RM90SS . . 🚚BANK IN HARI NI" BSOK TRUS POST🤗 NK HARGA MURAH?WHATSAPP 0149198395 SKRG!!!ATAU KLIK JE LINK KAT BIO...UTK 5 ORG TERAWAL😉😉 . TANYA SIZE DLU BILA NK BELI!!!👍🤗👌 PLEASE ASK SIZE AVAILABILITY BEFORE ORDER . #malaysia #kualalumpur #kedah #kelantan #terengganu #perlis #selangor #dropshipwanted #bagpackmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutmurah #kasutmalaysia #capmurah #capmalaysia #topihipster #topimurah #topimalaysia #filamalaysia #filamurah #filasport #kasutfila #kasutnikeairmax #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutadidas #kasutnike

👠PEYTON FLAT👠 . . 🛒 HARGA :- RM 30 sm/ss 📮 Percuma postage darling 😘 . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Material:Combine material . 🌈3 Color 🌻Hitam 🌻Merah jambu 🌻Krim 🌻Putih . 📏 Ketinggian: 2 cm . 👣Saiz 35-40(rujuk dibawah) 35: 22.5 cm 36: 23.0 cm 37: 23.5 cm 38: 24.0 cm 39: 24.5 cm 40: 25.0 cm . . *Cara ukur: ukur dari hujung jari kaki yang panjang dan belakang tumit kaki) . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 🌸 . WHATSAPP :- 0137580062 (kak Eryn) .. #sandalcantik #sandalmurah #sandalonline #handbagonline #negerisembilan #bahau #bandarserijempol #melaka #selangor #uitm #ukm #utm #upm #bisneonline #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan

🔥READY STOCK GUYS🔥 . . . ☆CORTEZ PEACH WHITE . . . ☆SIZE 36-40 . . . ☆PRICE : RM85SM/RM90SS . . 🚚BANK IN HARI NI" BSOK TRUS POST🤗 NK HARGA MURAH?WHATSAPP 0149198395 SKRG!!!ATAU KLIK JE LINK KAT BIO...UTK 5 ORG TERAWAL😉😉 . TANYA SIZE DLU BILA NK BELI!!!👍🤗👌 PLEASE ASK SIZE AVAILABILITY BEFORE ORDER . #malaysia #kualalumpur #kedah #kelantan #terengganu #perlis #selangor #dropshipwanted #bagpackmurahmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #kasutsukan #kasutmurah #kasutmalaysia #capmurah #capmalaysia #topihipster #topimurah #topimalaysia #filamalaysia #filamurah #filasport #kasutfila #kasutnikeairmax #kasutlelaki #kasutperempuan #kasutadidas #kasutnike

Dlm mascara obsess nie kita ada Tubing formula! 😍 What is tubing formula? 🤔 . 🌺 Smudge-proof and easy to remove without the use of makeup remover. 🌺 Wet your lashes and wash the mascara! Wudhu friendly. 🌺 It wont give you puffy black panda eye effect after removing it. 🌺 No more tears! Contact lens friendly. . . Apa lagi dm or pm laa dewi laju2 ! Blh ws no 📲 019-2810448 or just click the link at the bio 😉 . #obsesscosmeticslipmatte #obsesscosmetics #dewiremajaobsess #dewiremaja #bbcushion #bbcushionmurah #lipstick #lipstickmatte #makeup #makeupmalaysia #makeupcantik #makeupbasics #mua #makeupmurah #sayajualmurah #sayajualmakeup #hudabeauty #maybelline #sayajualprodukkecantikan #selangor #mascara #produklokal #local #sktj #putrajaya #bangi #kajang #codbangikajang #smktamanjasmin2 #farahnation

Rindu sebenar-nya tapi tak tahu nk ungkap macam mana ,bila Kita mampu kata-kn yang kita rindu sangat ,dan Aku tak tahu nak butikan bagaimana perasaan yg Aku rasai sekarang😪.. . . .#minilove #loveurself❤️ #missu #cute #selangor #alammegah #maggicelop #terbaik #throwback

🌟RM45/- only (2pcs/ 1pair) NEW ➡ Hand Mitts Pre-order 2-3 weeks . 💥 FREE COD Star Avenue Lifestyle Mall 💥 FREE COD Kolej Kediaman Siswa Jaya (KSJ) 💥 FREE COD Shell Kota Damansara 💥 FREE COD D'Pangkin Bukit Jelutong . COD available KL & Selangor (RM5-15 depending on area) . 📦Postage available (price above is not including postage charges) WhatsApp +60102398537 #bellodolceenterprise #shahalam #selangor #subang #subangbestari #subangairport #pj #petalingjaya #kd #kotadamansara #sunway #staravenuemy #bandarsunway #oneutama #1utama #ikano #ipc #thecurve #ecurve #ampang #sgbesi #bukitjelutong #sunwayputramall #cheras #staravenuemy #handmitt #boxingmalaysia #kickboxingmalaysia #taekwondomalaysia #murah #teamevesuhaill

Product Details It's everyone's favorite A5 Buffalo Journal made even cooler with the addition of amazing licensed designs. The journal includes 180 lined acid free pages for beautiful note taking. It also features an expandable inner pocket at the back, a ribbon page divider and elastic to secure the book shut. FEATURES & BENEFITS • Elastic Fastener • 180 Lined Pages • Ribbon Page Marker • Expandable Inner Pocket Dimensions: 14.8cm x 21cm/ 5.82" x 8.26" (A5) Composition: Paper, PU #typoshop typopersonalshoppermalaysia #typopersonalshopper #personalshoppertypo #baazarpaknil #neelofa #fattzura #ctdk #johor #selangor #kualalumpur #pencilcase #pencilcasemurahmalaysia #pencilcasemurah #pencilcasemalaysia #pencilcasetypo #bag #bags #bagsforsale #typobags #typobagpack

🧬 24 hours only 🧬 . •••••••••• #lilygloryreturns . 💞 LILY CALLA 💞 - Nude - Marmalade •••••••••• Normal Price : RM230 Promo Price : RM180 (24 hours only ‼️) •••••••••• SIZE: Size 1 (S-M) Size 2 (L-XL) •••••••••• Details Materials: . TOP - Satin Valentro Skirt - Como soft crepe (INSTANT) •••••••••• . Cepat korang 📲 whatsapp Sis Amy #0139697904 atau click je link kat profile untuk dapatkan harga promo ni. Jimat RM50 tau. Dah launch Jumaat nanti harga back to normal 😱😱 . #lilypetuna #lilygloryreturns #24hourssale #teampswaniey #teampssuwwit #dropshiplilypetuna #dropshipshawlpublika #dropshiphijabistahub #kualalumpur #selangor #shahalam #lilypetunadropship

Wann Coway
(@wanx6_)

18 Minutes Ago

Villaem Coway - Paling terlaris dan diminati ramai. . Sejak pakai villaem ni, saya dan anak2 selalu minum air kosong. Air bersih badan pun sihat. . Villaem Coway @ RM118/bln sahaja. . Kelebihan & Promosi Terkini : 💦4 Suhu (Panas, Sejuk, Suam dan Bilik) 💦Kapasiti besar 6.5L (Sesuai utk 5-10 org) 💦Design Compact Table Top 💦FREE Registration Fee - Jimat RM200 💦FREE Pemasangan Seluruh Malaysia 💦FREE Servis setiap 2 bulan sehingga 5 tahun 💦Penukaran Filter sehingga 5 tahun 💦Penukaran Alat Ganti sehingga 5 tahun 💦Warranty sehingga 5 tahun 👉 tiada caj tambahan / tersembunyi . Nak tahu tahu lebih lanjut @ terus order? Whatsapp : 018-380 1553 . Tunggu apa lgi? Jom daftar sekarang! . Agent Pilihan Ramai, Wan Coway ( 572296) Coway (M) Sdn Bhd. 018-380 1553 . #cowayselangor #cowaymalaysia #penapisaircoway #penapisudaracoway #cowaysungaibesar #cowaysungaibuloh #cowaypromo #cowayairpurifier #malaysia #kualalumpur #selangor #johor #melaka #sabah #sarawak #putrajaya #penang #pahang #terengganu #kelantan #semenyih #shahalam #sungaibuloh #subang #subangbestari

Here’s a simple guide to buying the right aircon. Read more on our FB : Aicon Hero #acguide #airconhero #petalingjaya #cyberjaya #putrajaya #selangor #kl #malaysia

Bagaimana nak KAWAL NAFSU MAKAN yang MENGGANAS DAN SEKALIGUS dapat menurunkan berat badan TAHUN 2019 NI ⁉️ . Azam jee tak guna kalau tak jaga pemakanan. Ramai yang dah berjaya kawal selera makan dari makan dan minum yg manis2 dan sekaligus turunkan berat badan dengan APPECUT. Tak percaya?? Jom cari #appecutfeedback dan #appecuttestimoni . . Apa yang beshnya APPECUT ni uollsss ... . ❎ Tak perlu pergi gym hari2 ❎ Boleh diminum oleh IBU MENYUSU ❎ KKM kategori Appecut sebagai MINUMAN ❎ Tak perlu tahan lapar ❎ Tiada cirit birit ❎ Sangat membantu sugar craving ❎ Dalam bentuk sachets (mudah dibawa) ❎ Tak perlu senaman berat ❎ Tak perlu DIET TEROKK ❎ Tak perlu kurus dgn stress ❎ Tak perlu datang kelas zumba . BERMINAT ⁉️⁉️ Hanya RM69 sekotak (tidak termasok postage) Whatsapp 📲 0194327680 . . . . . . #appecut #appecutnerrys #appecutkasipecah #kurus #kurussebelomraya #nakbertunang #nakkahwin #misikurus2019 #nakkurus #weightloss #lakukeras #sabah #sarawak #selangor #kualalumpur #penang #perlis #kedah #kawalseleramakan

• BERITA BAIK BUAT PELANGGAN @HypeGadgets.my Repair phone dan berpeluang menang Phone !! Juga beberapa hadiah menarik !! Sah di cawangan Rawang dan Selayang. 🛠️ Baikpulih Android, iPhone dan iPad 🛠️ Face-to-face Repair 🛠️ Original & High Quality parts 🛠️ Motherboard, Software & Hardware Share post ni kat kawan-kawan korang! • Follow @hgfix4u boleh tengok semua Feedback Customer 😉 • Waktu operasi : ⏱️ 11am-9pm ⏱️ Isnin-Sabtu (Ahad Tutup) ☎️ 010 233 4973 ( Selayang ) ☎️ 016 263 4973 ( Rawang ) • • • #hgfix #hgfix4u #hgfixrawang #hgfixselayang #hgfixbbs #hypegadgets #facetofacerepair #iphonefacetofacerepair #repairmurah #facetofacerepairmurah #repairiphonemurah #repairphoneselayang #facetofacerepairselayang #sayarepairphone #bukitberuntung #rawang #sungaichoh #sungaibuaya #selayang #bandarbaruselayang #shahalam #kualakububharu #selangor #kl

Suami selalu merungut kenapa nampak pucat, kita yang suri rumah pun kadang2 x de masa nk touch n makeup 😔😔😔 tapi dengan obsess semuanya jadi mudah dan cepat... Yang penting full coverage dan cantik 😍😍😍 . . #farahnation #obsesscosmetics #obsesscosmeticmalaysia #selangor #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #obsesslipmatte #obsesscushionfoundation #loosepowderobsess #fullcoverage #lipmatteobsess #loveterox #limitededition #pastijatuhcinta❤️

Nak Padu ? Nak Air Mani Pekat ? Zakar jadi lebih Besar dan Tebal ? . Minyak Kencang Padu membantu anda . Meh wassap 👇👇👇 Www.wasap.my/60198181620/mkp . COD area Subang, Kota Damansara, ShahAlam, Sg Buloh, Subang Bestari, Denai Alam, Puncak Alam . #gambiremas #minyakkencangpadusubang #minyakkencangpadu #minyakkuat #ubattahanlama #ubatkuat #subang #shahalam #kotadamansara #subangbestari #denaialam #selangor #rawang #usj #setiaalam #sgbuloh #damansara #puncakalam #cepatpancut #missv #gelgambir #kualalumpur #pusatbandar #ttdi #negerisembilan #johor #bukitjelutong #pahang #terengganu #kelantan

🧬 24 hours only 🧬 . •••••••••• #lilygloryreturns . 💞 LILY NILE 💞 - Olive - Purple Lilca •••••••••• Normal Price : RM230 Promo Price : RM180 (24 hours only ‼️) •••••••••• SIZE: Size 1 (S-M) Size 2 (L-XL) •••••••••• Details Materials: . TOP - Satin Valentro Skirt - Como soft crepe (INSTANT) •••••••••• . Cepat korang 📲 whatsapp Sis Amy #0139697904 atau click je link kat profile untuk dapatkan harga promo ni. Jimat RM50 tau. Dah launch Jumaat nanti harga back to normal 😱😱 . #lilypetuna #lilygloryreturns #24hourssale #teampswaniey #teampssuwwit #dropshiplilypetuna #dropshipshawlpublika #dropshiphijabistahub #kualalumpur #selangor #shahalam #lilypetunadropship

Kini lebih selesa menggayakan boyfriend shirt ke mana-mana sahaja atau boleh jadikan sebagai jaket anda 😉 . . 👚 BOYFRIEND SHIRT (KEMEJA KOTAK) . 💵 Harga: RM25 . 📏 Saiz: S-XXXL . . 📱 Boleh Whatsapp @adhwamode untuk lebih lanjut atau tekan link di bio 👇🏻 http://wa.me/60105652911 . Atau boleh walk in🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ Di butik @adhwamode terletak di no 14 Jalan Tupai, Taiping, sebaris dengan DOLI kuew teow goreng Waze: ADHWA MODE Buka setiap hari dari jam 10pagi hingga 6 petang . 📮 Penghantaran Perak RM7 SM RM9 Sabah RM13 Sarawak RM11

SNOWCAP BERTALI . Snowcap bertali ni sama material je dengan snowcap berhantu, cuma di upgrade ada tali sahaja. Budak kecik pun boleh pakai, tak susah dengan ada tali di berlakang. Senang nak adjust ikut keselesaan 👻 . #kelantan #terengganu #kedah #selangor #melaka #cikgusekolah #cikgu #penang #kl #negerisembilan #perak #perlis #kedah #sayajual #bazzarpaknil #inner #innerhantu #byfyzacouture #innerhantuviral #terapinstagram #innerhantutali

Nissan Grand Livina 1.8(A) Year 2010 . -leather seat -impul body kit -sport rim -rear camera . Rm35,000 . #usedcar #car #nissan #grandlivina #kualalumpur #selangor #malaysia #malaysiaku #malaysiakini #bossku #bosskur #bo55ku #bo55kur

TerimaKasih yg sudah order di natasha herbal & natasha_payudara_sehat 😘 . PAKET SAMPAI ! 🙋🙋 Haiii kak , ingin memiliki TUBUH IDEAL CANTIK PUTIH TINGGI dan LANGSING ?? 😍😘 ready stock Produk Herbal : ➡ Peninggi Badan (best seller) ➡ Pelangsing (best seller) ➡ Penggemuk (best seller) ➡ Pemutih (best seller) ➡ Masker Wajah (best seller) ➡ Obat Mata minus ➡ Obat Kolesterol ➡ Penghilang jerawat/Bekas Luka ➡ Penambah Daya Ingat ➡ Solusi Kemandulan ➡ Asam Urat ➡ Obat Penyakit Jantung ➡ PEMBESAR PAYUDARA (best seller) ➡ PEMUTIH GIGI Mau mengatasi segala macam penyakit ?? Kapan lg mau merawat diri :) ? ~> Dijamin dalam Pemakaian rutin seminggu-sebulan sudah terlihat hasilnya dan dijamin memuaskan tanpa efek samping😘😘 . Alasan memilih produk kita ✔️-BPOM ✔️-Penghargaan internasional ✔️-Aman karna herbal ✔️-Tidak ketergantungan ✔️-HALAL MUI .TERBUKTI TERJAMIN AKAN HASILNYA dan kualitasnya !! . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱WA. :082167074610 ▶ LINE. : dokter_natasha #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool #medan #murah

KSL Jet6 Shark Vanes from K&K Archery⠀ .⠀ 🔹 Back-curved for perfect shaft contact⠀ .⠀ 🔹 Perfectly balanced with additional section for wrapping⠀ .⠀ 🔹 Jet6 aerodynamics gives you speed, consistency, accuracy and cross-wind stabilization⠀ .⠀ 🔹 Archer's paradox alleviated quickly . Market Price : RM159⠀ .⠀ Mulai 23 Januari sehingga 31 Januari 2019, kami akan tawarkan dengan harga yg jauh lebih murah untuk anda⠀ .⠀ Promo Price : RM110⠀ .⠀ Promo Price : RM110⠀ .⠀ Promo Price : RM110⠀ .⠀ PM admin sekarang untuk tempah atau lawat kedai kami di Rooftop Plaza Jelutong, Shah Alam⠀ .⠀ #eldaarchery #revupyourbattlegear #archery #archeryseason #archerylife #indoorseason #recurve #recurvebow #eldaarchery #archery360 #bow #memanah #sukanmemanah #recurvearchery #compoundarchery #traditional #archeryselangor #selangor #shahalam #bukitjelutong #mssm #mssd #archerymalaysia #arrow #bowandarrow #sukanmemanah #sunnah #sukansunnah #olympicrecurve #worldarchery

👫T-SHIRT COUPLE PELBAGAI LOGO🤗 🎊PADA SIAPA YANG NAK HADIAHKAN PADA PASANGAN MEMANG SESUAI SANGAT😍 -SELESA DIPAKAI 💯COTTON -TOGETHER GETHER PAKAI BAJU NI PERGI DATING 🤩 SEPASANG RM61 wow!💥 INCLUDE POSTAGE ===================================== BERMINAT JUST TEKAN LINK DI BIO☝️✔️ #bajucouple#bajumurah#bajulawa#kedaibajumurah#bajujalan#bajubaru#kedaibajumalaysia#dating#love#suamiisteri#girl#boy#women#men#malaysia#selangor#wowtshirt#tshirtwow#tshirtcantik

- KENTUT BAHAGIAN DEPAN ! . APA tu ?? Kentut bahagian depan ?? Haa tu kentut faraj ya sayangg2. Ada yang tanya, bahaya ke? Yaa bahaya! Sebab angin dok menginap dalam faraj anda tu and sesuka hati pulak angin tu dok keluar masuk macam check out hotel pulak 😅. Solat pun boleh batal tau. Lagi2 kalau pakage dengan keputihan tu . . . Bukan nak cakap apa. JAlan penyelesaian tu ada. Cuma nak atau tak nak je. Jangan ambil mudah ya. . Lama2 boleh melarat sampai ke suami kita tahu pula.. kena jaga .. macam mana nak jaga ? . Boleh amalkan LOVEBITE ENHANCE + SUSUK KEMBALI DARA. . Masalah selesai sepantas kilat .. amboi .. dasyat gitu .. jangan malas kalau nak sihat .. jangan kedekut kalau nak bahagia .. tak susah pun. 😁 . SKD makan, LOVEBITE tu insert je terus selesai masalah negara u alls tu. Jangan tunggu lagi. Jom baiki dalaman kita! . . Ketat • Mantap • Sendat ---------------------------- FOR MORE INFO , JUST CLICK Bio-link @jamukaklis 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 📲 016-2883386 📲 016-2883386 📲 016-2883386 . . #jamukaklis #lovebite #jamukembalidara #jamukaklisrawang #kopijamukaklis #homemadejamukaklis #kaklishomemadejamu #pengerasmalamjumaat #missvlonggar #jamuketat #maajun #manjakani #jamuperapat #keputihan #payudaramontok #premiumjamu #jamumoden #sayajualjamu #mamajamu #gombak #selangor #rawang #tescorawang #aeonanggun #puncakalam #countryhomes #bandartasikputeri #sunwaypyramid #ubatkuat

Something to cheer me up today. A long lost colleague whom have just given essential oils a good try texted me and told me how well the oils worked for her! . Alhamdulillaah essential oils helped them with issues you never thought you had. You might acquire one oil for one personal issue but instead, other issues are solved. Isn't it amazing? . Somehow you're intrigued, don't you? Want to give Lemongrass a try? Better yet, GET IT FOR FREE! With every purchase of Premium Starter kit this month from me along with other gifts worth RM100! . Get it while they're still RM 713. Cos when the price goes up, we'll have no idea when it will go back to this awesome price again. MAKE YOUR MOVE 😍. . 💙 1 HOME, 1 DIFFUSER 💙 . #bangi #kajang #malaysia #sabah #sarawak #selangor #semenanjung #semenyih #premiumstarterkit #essentialoils #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingmalaysia #younglivingdistributor #younglivingdistributormalaysia

PROFESIONAL EXPERT BARBER & HAIRSTYLIST ONLY AT POCO LOCO BARBERSHOP . open daily from 11am - 11pm . taman putra kajang.. . waze: poco loco barbershop . unisex barbershop + saloon for ladies . WORTH EVERY PENNY!