#sendayutinggi

98,658 posts tagged with #sendayutinggi

Photos and Videos about #sendayutinggi

Siapa dah cuba ni ?? Komen sikit 😄 Whitening Pearl Cream ni siapa yg tak cuba lagi mmg rugi sangat. Ramai yg dah pakai rata2 feedback tak mengecewakan Kalau yg oily skin tu sapu sikit dgn Matte Translucent Powder. Blh digunakan siang atau malam. Apply tipis sblm mekap waktu siang atau pada kawasan jeragat pada waktu malam. Yg ada problem sunburn pun blh cuba pakai ni & tengok sendiri kesannya. Takde penggelupasan tau & bukan foundation Harga : Whitening Pearl Cream SPF15 RM34.00 (ahli RM30.60) #sendayutinggi #pearlcream #bestseller #www.wasap.my/60195608399

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

ST SKINCARE TIPS ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・ Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . KULIT KERING Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Collagen Facial Spray RM29.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . KULIT BERJERAWAT Acne Bar Soap RM18.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 . KULIT BERMINYAK Golden Herb’s Soap RM15.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . Trusted SENDAYU TINGGI Online Dealer . ‼️BEST PRICE‼️Klik 👉🏻 http://theqomars.wasap.my/ . #sendayutinggi #stskincaretips #makeup #skincare #herbs #qualityproducts #bestproducts #produkmalaysia #st #sayajual #sayadealerst #trustedsendayutinggionlinedealer #theqomars #theqomarsdaughter

Hello... Hello... Kalau nak cari produk2 SENDAYU TINGGI , DI KOMPLEKS KARAMUNSING KOTA KINABALU... sila berkunjung ke kedai MAYSARA SHOP, lokasinya adalah berhampiran pintu keluar-masuk yg bersebelahan dgn Exhibition Hall Karamunsing Complex yaa.. • • SETIAP pembelian akan mendapat GIFT drpd KakLong 😘😘😘 ok TQ uoLz sbb bagi perhatian dgn caption KakLong ne • • 🔛 MAYSARA SHOP, GROUND FLOOR, KARAMUNSING COMPLEX • • #sendayutinggi #stlovers #stproducts #sendayutinggimynetworks #stmy #stkd #supportlocal #kaklongkembaliberaksi #stcubebymizherney #maysarashopkaramunsing #maysarashoppkaramunsing #maysarashop #komplekskaramunsing #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #stkaramunsing #dropship #sendayutinggipapar #sendayutinggiputatan #sendayutinggibongawan #sendayutinggibeaufort #sendayutinggikimanis #sendayutinggikinarut

Setiap wanita telah dianugerahkan organ dalaman yang sangat berharga iaitu rahim. Penjagaan rahim yang betul dapat membolehkan rahim berfungsi dengan baik untuk melahirkan zuriat serta mengelakkan ia dari ditimpa penyakit merbahaya. . Kecantikan dan kesihatan wanita juga bermula dari rahim yang sihat. Tanpa sokongan makanan tambahan untuk penjagaan rahim, rahim akan menjadi lemah dan ia memberi kesan kepada badan dan juga wajah. . D’folia merupakan herba makanan tambahan yang bagus diamalkan oleh setiap wanita untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim. . D’ Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . FREE Consultation 😘 WhatsApp Kak Elly 👇👇 www.wasap.my/60192685913/sayanakST . #sendayutinggi #dfolia

Sebelum tidur sis nk share langkah2 yang betul untuk pemakaian produk.. Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang sis dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang sis senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . Berminat tekan link di bawah www.wasap.my/60194423417 #sendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping #stskincaretips

💎Orang2 #putraperdana jom COD esok. Klu tak ada dkt rmh sis Lya blh drop dalam letterbox. Boleh transfer je xprlu cash on delivery utk yg x ada.😅 . . 💎Jom esok tau 1.30 - 2pm. 💎Cod caj : 1-10km RM5 11-13km RM7 14km RM8 . #sendayutinggi #sendayutinggipuchong #codpuchong #codputraperdana

Reposted from @sendayu.tinggi_hq (@get_regrann) - Dtox ni ialah produk yang paling digemari ramai kerana keberkesanannya dalam membantu proses pembuangan setiap hari. Kandungan Dtox yang dirumus bersama ekstrak botani seperti alfalfa, aloe vera, oat fiber dan juga licorice root memang sangat berkesan untuk mengatasi masalah sembelit, kolesterol tinggi dan toksin dalam badan. . DTox ni berperisa lemon dan tak buat tekak rasa perit masa nak minum tu. Dtox ni sesuai diambil sebelum tidur sebab nanti bila bangun pagi, proses pembuangan tu akan jadi sangat lancar tau! . DTox RM76.00 (ahli RM68.40) . WhatsAppNurul 0172232884 atau click di bio profile lebih mudah 😉🥰 . #sendayutinggi #dtox - #regrann

Setiap wanita telah dianugerahkan organ dalaman yang sangat berharga iaitu rahim. Penjagaan rahim yang betul dapat membolehkan rahim berfungsi dengan baik untuk melahirkan zuriat serta mengelakkan ia dari ditimpa penyakit merbahaya. . Kecantikan dan kesihatan wanita juga bermula dari rahim yang sihat. Tanpa sokongan makanan tambahan untuk penjagaan rahim, rahim akan menjadi lemah dan ia memberi kesan kepada badan dan juga wajah. . D’folia merupakan herba makanan tambahan yang bagus diamalkan oleh setiap wanita untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim. . D’ Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . Hai korang, berminat untuk dapatkan produk ST boleh Whatsapp kami http://stshooperss.wasap.my/ . #sendayutinggi #dfolia #stshooperss #amazing #100likes #bestseller #sayajualsendayutinggi#hotselling #beauty #hairstagram #nakcantik #sendayutinggiperak #sendayutinggitaiping#sendayutinggimeru

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . #sendayutinggi #stskincaretips #sendayutinggiputrajaya #codputrajaya #codcyberjaya #selfpickup

Sama seperti sel mati pada kulit wajah, sel kulit mati pada badan juga perlu dibuang. Penggunaan scrub badan akan bantu untuk proses regenerasi kulit supaya kulit kekal sihat, bersih, lembap, lembut dan segar. . Zeoary Soap ni diformulasi dengan kombinasi dari kulit cengkerang walnut, minyak bunga matahari, salicylic acid dan oryza sativa (rice) bran. Bahan-bahan ini akan bantu untuk menyingkirkan sel kulit mati, menanggalkan kesan daki, menanggalkan kesan kehitaman, mengatasi masalah jerawat badan serta memberi kelembapan dan memperbaiki kulit tubuh yang kering. . Zeoary Soap ni sesuai digunakan oleh semua jenis kulit dan ia akan bantu untuk melembut, menghalus dan mencerahkan kulit badan. . 🌱Zeoary Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . KOTA KINABALU, SABAH - Dapatkan produk ini dan semua produk Sendayu Tinggi dari kami ; 📍STOKIS SENDAYU TINGGI SABAH , LOT B21, TINGKAT 2, CENTRE POINT SHOPPING MALL ; atau dari dealer2 berdaftar. 📍TERBUKA UNTUK DEALER, AHLI SENDAYU TINGGI DAN WALK IN CUSTOMER . FB : STOKIS SENDAYU TINGGI IG : @sendayutinggimy #sendayutinggi #sendayutinggimy #stkd #kotakinabalu #sabah #labuan #sarawak #brunei #sendayutinggisabah #sendayutinggilabuan #sendayutinggisarawak #sendayutinggibrunei #sendayutinggi #zeoarysoap #bodyscrub #bodywash #bodyacne #sensitiveskin #jerawatbadan #bodyodour

KAUZS®
(@kauzs)

4 Hours Ago

⚡️1.11 SALE⚡️ New Stok #eyeliner #eyelinertutorial #eyelinerpencil #eyelinerpen #eyeliners Dapatkan Sekarang Penjimataan Harga Ahli RM 6.00 unit Product Original ✅ Tulen! Peralatan Make-up Dan Cosmetics Discount Sehingga 50% tamat pada 13 October ini ❤️ Kedai Kauzs Dibuka Setiap hari ini Dari 10pagi Sehingga 10.30malam (tiada cuti). Jom Dapatkan Lebih 1000 Jenis Product Kegemaran Anda Sementara stok Masih ada. 🛍 Boleh Datang Kedai KAUZS berhampiran atau Kita Hantar Terus COD (Cash On Delivery) terus pada anda! ✅Tak Perlu Bank In (Jimat masa) ✅Barang Sampai Depan Pintu Rumah atau Pejabat. ✅Buat Bayaran secara tunai pada Team KAUZS Delivery Time Sampai! Sila WhatsApp Sekarang Untuk order! (Jaminan Wang Dikembalikan Jika Product Tiruan). ⚡️ Daftar sebagai Ahli #kauzs hari ini, Untuk Harga Lebih Murah Setiap Hari. ❤️ We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #meeracle #karismacosmetic #susumaaez #deejacosmetic #dianzvitamin #uitm #sobellacosmetics #uitmshahalam #sobellalipmatte #bizziboddy #wawacosmetics #dianzvitamin #aurawhite #alhaalfacosmetics #alhaalfa #dexandraperfume #sendayutinggi #chocofit #bizzibody #klubnalaleh #nonaroguy #kauzs #glowglowing #bizziboddy #sobella#sobellalipmatte #unisel #kekasihhq

Setiap wanita telah dianugerahkan organ dalaman yang sangat berharga iaitu rahim. Penjagaan rahim yang betul dapat membolehkan rahim berfungsi dengan baik untuk melahirkan zuriat serta mengelakkan ia dari ditimpa penyakit merbahaya. . Kecantikan dan kesihatan wanita juga bermula dari rahim yang sihat. Tanpa sokongan makanan tambahan untuk penjagaan rahim, rahim akan menjadi lemah dan ia memberi kesan kepada badan dan juga wajah. . D’folia merupakan herba makanan tambahan yang bagus diamalkan oleh setiap wanita untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim. . D’ Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . Ready stock. Whatsapp www.wasap.my/60194494742 . #sendayutinggi #dfolia

KAUZS®
(@kauzs)

4 Hours Ago

⚡️1.11 SALE⚡️ New Stok #eyebrows #eyebrowpencil #eyebrowtutorial #eyebrowshaping #eyebrowspecialist Dapatkan Sekarang Penjimataan Harga Ahli RM 8.00 unit Product Original ✅ Tulen! Peralatan Make-up Dan Cosmetics Discount Sehingga 50% tamat pada 13 October ini ❤️ Kedai Kauzs Dibuka Setiap hari ini Dari 10pagi Sehingga 10.30malam (tiada cuti). Jom Dapatkan Lebih 1000 Jenis Product Kegemaran Anda Sementara stok Masih ada. 🛍 Boleh Datang Kedai KAUZS berhampiran atau Kita Hantar Terus COD (Cash On Delivery) terus pada anda! ✅Tak Perlu Bank In (Jimat masa) ✅Barang Sampai Depan Pintu Rumah atau Pejabat. ✅Buat Bayaran secara tunai pada Team KAUZS Delivery Time Sampai! Sila WhatsApp Sekarang Untuk order! (Jaminan Wang Dikembalikan Jika Product Tiruan). ⚡️ Daftar sebagai Ahli #kauzs hari ini, Untuk Harga Lebih Murah Setiap Hari. ❤️ We Accept All Credit Card & Debit Card 💳 Alamat Kedai: 1. Outlet Shah Alam HQ: Kauzs Sdn Bhd C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406 Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #meeracle #karismacosmetic #susumaaez #deejacosmetic #dianzvitamin #uitm #sobellacosmetics #uitmshahalam #sobellalipmatte #bizziboddy #wawacosmetics #dianzvitamin #aurawhite #alhaalfacosmetics #alhaalfa #dexandraperfume #sendayutinggi #chocofit #bizzibody #klubnalaleh #nonaroguy #kauzs #glowglowing #bizziboddy #sobella#sobellalipmatte #unisel #kekasihhq

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . DM atau WhatsApp sis utk dapatkan 🛍 (klik link whatsApp di bio utk terus ke apps tanpa perlu save no💕) 📲011-21902656📲 . . #sendayutinggi #stskincaretips

Yess Dfolia pastinya jawapan tepat untuk masalah keputihan dan rahim Setiap wanita telah dianugerahkan organ dalaman yang sangat berharga iaitu rahim. Penjagaan rahim yang betul dapat membolehkan rahim berfungsi dengan baik untuk melahirkan zuriat serta mengelakkan ia dari ditimpa penyakit merbahaya. . Kecantikan dan kesihatan wanita juga bermula dari rahim yang sihat. Tanpa sokongan makanan tambahan untuk penjagaan rahim, rahim akan menjadi lemah dan ia memberi kesan kepada badan dan juga wajah. . D’folia merupakan herba makanan tambahan yang bagus diamalkan oleh setiap wanita untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim. . D’ Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . 📲Pembelian : Whatsapp ke 01132725024 atau klik link di bio kami ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ . #sendayutinggi #dfolia

Double cleansing ni ialah step yang paling penting perlu ada dalam rutin skincare harian lebih-lebih lagi bagi yang hari-hari pakai sunscreen & makeup. . Double cleanse ni bermaksud kita cuci muka terlebih dahulu dengan oil-based cleanser (Cleansing Oil) kemudian cuci muka lagi sekali dengan water-based cleanser (Face Cleansing Makeup Removing Gel). . Double Cleanse ni akan bantu untuk pastikan semua kotoran & bakteria betul-betul dibersihkan dari kulit wajah kita so bila kita apply produk skincare yang lain, ia akan lebih mudah diserap oleh kulit. . Exfoliating pula adalah step skincare yang akan bantu untuk kita singkirkan sel-sel kulit mati yang ada pada permukaan kulit. Kalau kita skip step exfoliating ni, kulit kita akan nampak sangat kusam & kasar tau. Exfoliating ni jangan buat hari-hari seperti double cleansing. Sebaiknya buat 2-3 kali seminggu mengikut keperluan kulit masing-masing. . Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Cleansing Oil RM50.00 (ahli RM45.00) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) . COD JB Sha 0104081136 @ www.wasap.my/60104081136 • #sendayutinggi #sendayutinggijohor #sendayutinggijohorbahru #sendayutinggijb #codjb #sendayutinggiperling

🌈 Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . 🌈 Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . 🌷 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 🌷 Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 🌷 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) 🌷 Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) 🌷 Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) 🌷 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) 🌷 UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) 🌷 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) 🌷 Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) 🌷 Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) 🌷 X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) 🌷 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) 🌷 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) Wasap 019 2729042 Nad Ismail Wasap 019 2729042 Nad Ismail Wasap 019 2729042 Nad Ismail . 💥 READYSTOCK 💥 . 📮 Postage rm8sm / 10ss • 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup ss20 Shah Alam • 🐝 Buzz me for order 🙋🏼 📞 0192729042 • #jamuratumalaya #jrmshahalam #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersahsendayutinggi #megaratu #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #sendayutinggimalaysia #trustedsellermalaysia #produkbumiputera #halalantoyyiban #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #raya2019 #bestseller #wajargunajrm #kopiratujrm #wujapinkish #infobondarozitaibrahim #bondarozitaibrahim #jamuratumalaya #sendayutinggi #megaratu #kopiherbal #romagellacoffee #bondarozitaibrahim #wajargunajrm #sendayutinggi #dollskinfoundation #stskincaretips

. Apa sebenarnya Octadecenedioic Acid? . . Octadecenedioic Acid ialah sejenis bahan yang dirumus untuk membantu merawat masalah hyperpigmentation pada kulit. Octadecenedioic Acid diekstrak dari biji bunga matahari dan sangat selamat digunakan pada kulit. Octadecenedioic Acid selalu digunakan dalam produk penjagaan wajah yang dikhaskan untuk mencerah dan memudarkan parut, jeragat dan pigmentasi pada kulit. . Ramai bagi feedback Pearl Cream berjaya pudarkan pigmentasi & sekatakan tona wajah. Tips untuk pemakaian yang lebih berkesan, kena konsisten & rajin. Tiap2 hari kena sapu dkt muka bagi krim tu meresap and works the magic. . Ada yang sapu Pearl Cream ni dekat badan? Ha..jangan xtahu, selain muka korang juga boleh sapu Pearl Cream ni dekat badan. Especially untuk pudarkan parut2 degil. . Pearl Cream sekarang dengan packaging baru! . Whitening Pearl Cream RM 36.00 / RM 32.40 (Ahli) . DM atau click Whatsapp link pada bio untuk pertanyaan atau pembelian . Pos setiap hari ke Seluruh Malaysia COD - Kota Kinabalu, Sabah. WHTSP: 📲 +60142020723 IG: @zh.sendayutinggi . Boleh juga didapatkan di Vendor Box ; 👉🏻DREAM BOX VENDOR SHOP, KARAMUNSING 👉🏻HN BOX VENDOR SHOP, TUARAN . #zhsendayutinggi #sendayutinggimalaysia #sendayutinggikotakinabalu #dreamboxkaramunsing #komplekskaramunsing #sendayutinggikepayan #sendayutinggicybercity #sendayutinggiums #kotakinabalu #sendayutinggi #pearlcreamkotakinabalu #pearlcream #kkcity #pigmentationsolution #sendayutinggionline #sendayutinggituaran #tuaran #plazackstuaran

Setiap wanita telah dianugerahkan organ dalaman yang sangat berharga iaitu rahim. Penjagaan rahim yang betul dapat membolehkan rahim berfungsi dengan baik untuk melahirkan zuriat serta mengelakkan ia dari ditimpa penyakit merbahaya. . Kecantikan dan kesihatan wanita juga bermula dari rahim yang sihat. Tanpa sokongan makanan tambahan untuk penjagaan rahim, rahim akan menjadi lemah dan ia memberi kesan kepada badan dan juga wajah. . D’folia merupakan herba makanan tambahan yang bagus diamalkan oleh setiap wanita untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim. . D’ Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . Berminat boleh wasap 0192403593 atau klik link di bio https://short1.link/h6weWW . #sendayutinggi #dfolia #sendayutinggipuchong #teamafcircle01067

Setiap wanita telah dianugerahkan organ dalaman yang sangat berharga iaitu rahim. Penjagaan rahim yang betul dapat membolehkan rahim berfungsi dengan baik untuk melahirkan zuriat serta mengelakkan ia dari ditimpa penyakit merbahaya. . Kecantikan dan kesihatan wanita juga bermula dari rahim yang sihat. Tanpa sokongan makanan tambahan untuk penjagaan rahim, rahim akan menjadi lemah dan ia memberi kesan kepada badan dan juga wajah. . D’folia merupakan herba makanan tambahan yang bagus diamalkan oleh setiap wanita untuk memelihara dalaman dan kesihatan rahim. . D’ Folia RM31.50 (ahli RM28.35) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #dfolia

Hai nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer 🤩. . Terutama bagi yang mempunyai masalah JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT, SUNBURN, BLACKHEAD, WHITEHEAD dan *menginginkan kulit putih gebu flawless sebelum raya ni* . . Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C ) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍 Jom lihat apa kelebihan set ni : ESP : 👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn 👉 Melembut dan menganjalkan kulit 👉 Sekatakan tona warna kulit 👉 Kuatkan akar rambut VITAMIN C : 👉 Tingkatkan penghasilan kolagen 👉 Mencerahkan kulit 👉 Mengering dan mengecutkan jerawat 👉 Melembapkan kulit 👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku 👉 Luka cepat kering dan sembuh . Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 😘 . Boleh Whatsapp untuk harga diskaun ➡️ wasap.my/60172273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Hai nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer 🤩. . Terutama bagi yang mempunyai masalah JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT, SUNBURN, BLACKHEAD, WHITEHEAD dan *menginginkan kulit putih gebu flawless sebelum raya ni* . . Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C ) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍 Jom lihat apa kelebihan set ni : ESP : 👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn 👉 Melembut dan menganjalkan kulit 👉 Sekatakan tona warna kulit 👉 Kuatkan akar rambut VITAMIN C : 👉 Tingkatkan penghasilan kolagen 👉 Mencerahkan kulit 👉 Mengering dan mengecutkan jerawat 👉 Melembapkan kulit 👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku 👉 Luka cepat kering dan sembuh . Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 😘 . Boleh Whatsapp untuk harga diskaun ➡️ wasap.my/60172273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Hai nak share dengan korang semua Set Kecantikan Shaklee yang sentiasa jadi pilihan paling tinggi customer 🤩. . Terutama bagi yang mempunyai masalah JERAWAT, KULIT KUSAM, PARUT JERAWAT, SUNBURN, BLACKHEAD, WHITEHEAD dan *menginginkan kulit putih gebu flawless sebelum raya ni* . . Kombinasi set kecantikan (ESP + VITAMIN C ) memang terkenal dan menjadi kegilaan ramai orang. Boleh dikatakan set ni memang laku keras setiap bulan 👍 Jom lihat apa kelebihan set ni : ESP : 👉 Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn 👉 Melembut dan menganjalkan kulit 👉 Sekatakan tona warna kulit 👉 Kuatkan akar rambut VITAMIN C : 👉 Tingkatkan penghasilan kolagen 👉 Mencerahkan kulit 👉 Mengering dan mengecutkan jerawat 👉 Melembapkan kulit 👉 Menguatkan gigi, gusi dan kuku 👉 Luka cepat kering dan sembuh . Bila dalaman sihat. In syaa Allah luaran akan terserlah dengan kecantikan 😘 . Boleh Whatsapp untuk harga diskaun ➡️ wasap.my/60172273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

#feedbackstforever 💖 Alhamdullillah , Thank you so much dear for sharing this lovely feedback tentang produk Sendayu Tinggi dengan kami dan memilih untuk membuat pembelian dengan pihak @sendayutinggiforever . Semoga dipermudahkan segala urusan dan juga terus dimurahkan rezeki kita semua bersama 🤗✨ . Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM / whatsapp pihak kami di talian 011-23345530 📲📩 TERIMA KASIH 😘 . #sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #sendayutinggiforever #onlineshop #makeup #makeuplover #supplements #makeuptools #skincare #womenproduct #healthydrink #fitnessdrink #makeuplover #bestseller #musthave #nakcantik #nakgebu #nakslim #sihatdalamancantikluaran #cantik2denganst #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup #malaysia

MASALAH PORI BESAR 😱😱 . Bagi yang mengalami masalah pori besar tu, jom follow tips ni untuk bantu kecilkan dan samarkan tampilan pori pada kulit wajah kita ni. . Mula-mula, wajib pastikan kita cuci kulit wajah dengan sabun pencuci wajah yang betul & sesuai dengan kulit kita. Untuk yang ada kulit berminyak & kombinasi tu, boleh cuba gunakan Golden Herbs Soap ni. Ia akan bantu singkirkan kotoran penyumbat pori & juga bantu singkirkan minyak berlebihan pada kulit. . Seterusnya, boleh buat scrub wajah sekurang-kurangnya 2-3x seminggu. Sel kulit mati jika tidak disingkirkan, ia akan menyebabkan pori jadi tersumbat dan semakin besar. Kalau kita tak buat scrub wajah juga, kulit akan nampak kusam dan jerawat pun mudah terjadi tau. . Lembapan ni penting tau untuk make sure kulit kita ni nampak cantik dan sihat je. Bila kulit kurang lembapan, pori-pori wajah akan nampak kasar dan besar tau. Tekstur wajah juga nampak tak smooth. Sebab itulah, bila kita jaga lembapan, kulit wajah akan nampak sangat glowing & awet muda je. . Penyumbang utama kepada masalah pori besar ni ialah bila kulit kita ni selalu terdedah dengan sinar UV tanpa apa-apa perlindungan tau. So, wajib pakai sunscreen ni setiap hari kalau tak nak pori nampak semakin besar dan kulit jadi semakin rosak. . . 🔹72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (Ahli RM40.50) 🔹Facial Scrub With Collagen RM29.00 (Ahli RM26.10) 🔹UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (Ahli RM35.10)🔹 🔹Golden Herbs Soap RM15.00 (Ahli RM13.50)🔹 . . . . . . . WhatsApp 📲📲📲 018-3797432 . . . . . . . . . . . . . . . . . ❌NO C.O.D ❌NO C.O.D 🚛FREE POSTAGE >>RM160 (Semenanjung) 🚛FREE POSTAGE >>RM200 (SS) . . #stonlinedealer #sendayutinggi #kulitberminyak #poribesar #goldenherbssoap #collagenfacialscrub #72hrmoistx #mattesunscreen

Nak lipstick tahan lebih lama di bibir? Jom cuba tips ni. . Pertama, jangan lupa untuk scrub juga bibir kita ni bila kita buat scrub wajah. Ia akan bantu untuk singkirkan kulit bibir yang mengelupas tu. Selain tu, kalau kita scrub bibir juga, ia akan buat bantu hilangkan kesan hitam pada bibir. . Tips kedua, sebelum pakai lipstick, sapukan juga primer pada bibir. Make sure pakai primer yang akan bantu beri lembapan pada bibir dan bantu pastikan lipstick stay pada bibir. . Teknik lain pula, boleh cuba baurkan bedak selepas pakai lipstick. Tapi baur nipis je tau. Ia akan bantu untuk elakkan lipstick dari cepat ‘smear’ dan luntur dari bibir. . Creamy Matte Lipstick RM31.00 ( ahli RM27.90 ) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) . #sendayutinggi #creamymattelipstick #collagenfacialscrub #arganoilprimer #mattetranslucentpowder

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . Ws +6011 16597431 . #sendayutinggi #stskincaretips #sendayutinggigopeng #sendayutinggisimpangpulai #sendayutinggitapah #sendayutinggiperak #sendayutinggiipoh #sendayutinggimurah

[ SAPU SEKALI HILANG BERINCI² ] . . Biar betol dik! Akak xpercaya langsung! Menipu je ni!!!! 🤔 Ok bagi akak sebotol! Akak nak try sekarang 🙄 . . Selang 3 hari - Dik, akak minta maaf tau sebab berkasar haritu! 😪 . . Memang akak akui memula xpanas tp lama² panas tu baru rasa dan yg hebatnya! Lepas lunch tu rasa panas lagi! Yang ajaib tu, 3 harini semua loose dah! Baju longgar, seluar xfit mcm dulu! Helpsss akak pls 😯 . . Akak kena tukar baju baru ni, nak kena beli baju baru! 😜 . . Ok nak tau lebih lanjut, jom klik link di bwh . . 📲www.wasap.my/0197942668/AnnetteBodyGel . . #annetteslimandfirm #slimminggel #annettebodygel #petiteoil #kurusramping #freakyfit #korsetmurahmalaysia #chocofit #bizziboddy #juzfitofficial #demicabengkung #demicatestimoni #annetteshapingwear #chocofit #slimdollz #juzfit #pinggangramping #pinggangkerengga #plussizemalaysia #sendayutinggi #juzfitmalaysia #cakeniscurves #bodydreammalaysia #fairfit #kurustanpaubat #kurussebelumkahwin #izzyskinnytea #annetteshapingwear #letsbengkungdiamondgold #cocopink #bodyonz

Makeup Look menggunakan eyeliner warna putih ni sesuai untuk dapatkan look ala-ala doll gitu. So, boleh pair dengan menggunakan lip tint dan buat efek bibir ombre. Nak dapatkan bibir efek ombre seperti dalam gambar tu, boleh pakai Doll Lip Snow Lip Cushion kod taffy ke seluruh bibir dan kod strawberry pada bahagian dalam bibir. . Matte Waterproof Pencil RM30.00 ( ahli RM27.00 ) Doll Lip Snow Lip Cushion RM35.50 ( ahli RM31.95 ) whatsapp saya..http://www.wasap.my/+601110308284 #sendayutinggi #dtox #sunburn  #naksihat #nakcantik #nakkurus #sendayutinggimurah #sendayutinggionline  #sendayutinggimelaka #sendayutinggialorgajah

Penting nya air kosong dalam badan kita...Jom tengok video ni sampai habis💪💪 . . JOIN pendaftaran Intake NOVEMBER dibuka .🔥🔥🔥 . ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹 Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang. . Program Online Coaching Slim & Fun ✅100% Online ✅Meal Plan Terancang & Healthy ✅Boleh makan 5-6 Kali sehari ✅Support Group ✅One to one coaching ✅Topic Harian - Panduan / Info ✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit Lets Slim & Fun💃💃💃 . . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online . Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #indonesia #singapore #brunei #sendayutinggi #bondarozita #jamuratumalaya

Lepas mencuci muka, kita mesti rasa kulit wajah tu segar dan bersih kan? Tapi, kita perlu tahu yang mencuci muka ni boleh menurunkan nilai pH kulit kita. Ini kerana, pencuci muka bukan sahaja bersihkan kekotoran, tapi turun hilangkan minyak dan lembapan pada kulit. Oleh sebab tu lepas cuci muka, kita wajib pakai penyegar dan pelembap. . Pelembap wajah akan kembalikan kadar protien pada keratin kulit kepada normal. Kadar keratin yang baik akan bantu untuk kekalkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit lembut dan kekal sihat. . Anti Aging Moisturiser ni merupakan pelembap yang dirumus untuk mengembalikan kelembapan dan keanjalan kulit. Bagi yang nak kulit kekal awet muda dan lembut gunakan Anti Aging Moisturiser ni setiap kali selepas mencuci muka. . Anti Aging Moisturiser RM45.00 (ahli RM40.50) . Berminat Boleh PM sy, Boleh CID di area Melaka yg berdekatan atau postage isnin-jumaat. #dealersendayutinggimelaka #sendayutinggi #brsmoisturiser

. 🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 . . Siapa kat sini memang pegguna tegar Collagen Facial Spray ni? Kalau nak tahu, facial spray ni kita boleh guna bila-bila masa je yang kita nak tak kiralah siang atau malam. . Collagen Facial Spray ni mengandungi kandungan kolagen yang akan bantu melembut, menganjal & menegangkan kulit wajah tau. Selain tu, penggunaan facial spray juga akan buat kulit kekal lembap & terhidrat. Bila kulit kekal lembap, wajah akan nampak lebih berseri, cerah & sihat. . . #sendayutinggi #collagenfacialspray #sendayutinggisingapore #jamuramalayasingapore #suncreen #dtox #skincare - #

Set brightening series ni dikhaskan untuk mereka yang ada masalah kulit kering, tidak anjal, tona tak sekata & penuaan. . Kenapa? Sebab brightening series ni akan bantu untuk firm kan semula kulit yang mula kendur & muncul tanda-tanda penuaan tu. Selain tu, bila semakin berusia ni, jeragat pun mula muncul kan di wajah tu? BRS Whitening & Moisturiser Cleanser ni juga akan bantu untuk cerahkan semula kulit yang berjeragat serta kusam tu. . Jangan ingat set ni sesuai untuk kulit berusia je tau, yg masih muda remaja pun boleh guna set Brightening Series ni okay! . . 🔹Brightening Series Whitening & Moisturizer Cleanser RM33.00 (Ahli RM29.70)🔹 🔹Brightening Series Super HA Serum RM45.00 (Ahli RM40.50)🔹 🔹Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 (Ahli RM40.50)🔹 . . . . . . . WhatsApp 📲📲📲 018-3797432 . . . . . . . . . . . . . . . . ❌NO C.O.D ❌NO C.O.D 🚛FREE POSTAGE >>RM160 (Semenanjung) 🚛FREE POSTAGE >>RM200 (SS) . . #stonlinedealer #sendayutinggi #brighteningseries #brscleanser #haserum #brsmoisturiser

Sharing is caring 🥰🥰 . . JOIN pendaftaran Intake NOVEMBER sudah dibuka .🔥🔥🔥 . ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹 Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang. . Program Online Coaching Slim & Fun ✅100% Online ✅Meal Plan Terancang & Healthy ✅Boleh makan 5-6 Kali sehari ✅Support Group ✅One to one coaching ✅Topic Harian - Panduan / Info ✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit Lets Slim & Fun💃💃💃 . . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online . Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #sendayutinggi #bondarozita #jamuratumalaya

Pearl & Yogurt Soap ni merupakan sabun yang dikhaskan untuk mereka yang nak dapatkan kulit yang lebih lembut, anjal dan cerah. Bagi yang ada kulit berminyak pun boleh pakai Pearl & Yogurt Soap ni sebab ia akan bantu singkirkan minyak tanpa mengeringkan kulit wajah. Kandungan ekstrak mutiara dalam Pearl & Yogurt Soap ni bantu untuk mengekalkan keremajaan wajah, merawat masalah jeragat, menganjal dan melembut kulit serta meneutralkan radikal bebas yang mampu merosakkan kulit. Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) Beli di www.sendayutinggi.com, di 30 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. #sendayutinggi #pearlandyogurtsoap #pearlyogurtsoap Terima kasih order sis @harraz_ezreef Pilihan hati pearl yogurt soap Saya jual dan semoga bermanfaat Self pick up usm

Nak lipstick tahan lebih lama di bibir? Jom cuba tips ni. . Pertama, jangan lupa untuk scrub juga bibir kita ni bila kita buat scrub wajah. Ia akan bantu untuk singkirkan kulit bibir yang mengelupas tu. Selain tu, kalau kita scrub bibir juga, ia akan buat bantu hilangkan kesan hitam pada bibir. . Tips kedua, sebelum pakai lipstick, sapukan juga primer pada bibir. Make sure pakai primer yang akan bantu beri lembapan pada bibir dan bantu pastikan lipstick stay pada bibir. . Teknik lain pula, boleh cuba baurkan bedak selepas pakai lipstick. Tapi baur nipis je tau. Ia akan bantu untuk elakkan lipstick dari cepat ‘smear’ dan luntur dari bibir. . Creamy Matte Lipstick RM31.00 ( ahli RM27.90 ) Makeup Primer RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) .. . #sendayutinggi #creamymattelipstick #collagenfacialscrub #arganoilprimer #mattetranslucentpowder Belian Online 013-9153732 . #sendayutinggi #slimmerface #nilainegerisembilan #negerisembilan #sendayutingginilai #sendayutingginegerisembilan #sendayutinggionline #sendayutinggibandarseriputra #sendayutinggibandarbarunilai #sendayutinggibukitmahkota #bangiavenuethemepark #sendayutinggi #bukitmahkota #bandarsriputra #bandarbarunilai #nilai #pajam #labu #stlabu #stpajam #sendayutinggilabu #sendayutinggipajam

Testimoni fresh dari oven nih 😍 Alhamdulillah, kalau konsisten mesti result gempak! Repeat order lagi, yg belum cuba cepat dapatkan! ❤️ #dtox #dtoxsendayutinggi #sendayutinggi

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #stskincaretips. #sendayutinggi #scartoner#sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggiperak #sendayutinggimanjung #testimonisendayutinggi #testimonidetox #sendayutinggilumut #sendayutinggiipoh #sendayutinggimekap #sendayutinggi #makeup #dollfoundation #dtoxsendayutinggi #easyfull #pearlcreamsendayutinggi #agentmanjung #agentsendayutinggi #dealersendayutinggimanjung #dealermanjung #dealersitiawan #sendayutinggisitiawan

Yang paling leceh ada kulit berminyak ni ialah bila tak sampai setengah hari pun, makeup yang kita pakai tu dah nampak luntur, bercapuk dan berkilat sangat. Haih stress! . Jom follow tips kawal minyak pada wajah supaya makeup sentiasa on point ni: . Pertama, sebelum makeup, pakai primer. Pore Filler + Mattifying Primer ni memang sangat recommended untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak yang sangat serius. Tipsnya, picit sedikit Pore Filler ni sebesar kacang hijau, then sapu rata ke seluruh wajah. . Next, baru pakai foundation. Matte BB Cushion ni memang dicipta khas untuk mereka yang ada kulit berminyak. Selain bantu kawal minyak pada solekan tu, Matte BB Cushion ni pun ada mengandungi Jojoba Oil yang akan bantu untuk rawat masalah kulit tau. . Lepas foundation, wajib pakai bedak. Ini untuk make sure foundation tu dapat ‘set’ ke kulit. Selain tu, pemakaian bedak ni juga bantu untuk elakkan kulit wajah nampak terlalu berkilat. . Last sekali, spray wajah kita dengan Mattifying Setting Spray ni. Ia bantu untuk ‘melt’ together kita punya makeup & buat kemasan solekan kita nampak cantik je. selain tu, ia juga bantu untuk bagi solekan tahan lama sepanjang hari. . Pore Filler Mattifying Primer $18 Mattifying Setting Spray $20 Matte BB Cushion Oil Control SPF50PA+++ $22 Matte Translucent Powder $20 . #sendayutinggi #porefillermattifyingprimer #mattebbcushion #mattetranslucentpowder #mattifyingsettingspray - #regrann

Untuk kulit berminyak, 4 item ni memang wajib ada untuk bantu makeup kita nampak cantik je sepanjang hari. . Tea Tree Primer ni akan bantu untuk kawal pengeluaran sebum disamping bantu untuk rawat masalah kulit berminyak dan jerawat. Wajib pakai sebelum pakai foundation. . Cover Up Foundation pula berkemasan demi-matte dimana ia akan bantu untuk elak solekan jadi terlalu berkilat akibat minyak pada kulit kita. Ia juga bersifat medium to full coverage tau. So, korang boleh adjust sama ada nak full coverage atau medium coverage je. . Untuk kulit berminyak, bedak amatlah penting. Ia akan bantu untuk setkan foundation yang kita pakai tu supaya tak ‘bergerak’ dan nampak berbelak. Kalau tak nak solekan nampak terlalu heavy sebab pakai bedak, baurkan bedak dengan menggunakan berus. . Item terakhir ialah setting spray. Pilih setting spray yang berkemasan matte untuk bantu kawal kilatan wajah disamping bantu kekalkan keserian solekan sepanjang hari. . Cover Up Foundation SPF 25 PA++ $17 Makeup Primer $17 Doll Skin CC Whitening Compact Powder SPF50 PA++ $18 Mattifying Setting Spray $20 . #sendayutinggi #teatreeprimer #coverupfoundation #dollskinccwhiteningcompactpowder #mattifyingsettingspray - #regrann

Siapa kat sini dah cuba tips makeup tanpa guna foundation tapi digantikan dengan Whitening Pearl Cream sahaja? Best kan? Sebab sekejap je, dah siap makeup & solekan tu nampak sangat natural gitu. . Bagi yang belum cuba teknik solekan yang admin panggil solekan malas ni, boleh cuba tau. Lebih-lebih lagi bagi kita wanita yang lepas solat. Alangkah malasnya nak makeup full face semula kan? . Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) Mattifying Setting Spray RM45.00 (ahli RM40.50) Matte Translucent Powder RM45.00 ( Ahli RM40.50) Full Cover Concealer RM34.00 ( ahli RM 30.60 ) . #goldenherbssoap #collagenfacialscrub #72hrmoistx #mattesunscreen .#gentlescrub #facecleansing #haserum #sendayutinggi #sendayutinggionline #stonline #dealerst #dealersendayutinggi #stkelantan #stkotabharu #sttanahmerah #stpasirmas #stmachang #stkelantan #dealerstkelantan #sendayutinggikelantan #sendayutinggikb #sendayutinggikotabharu #sendayutinggitanahmerah #sendayutinggipasirmas #sendayutinggimachang #pearlcream #mattifyingsettingspray #mattetranslucentpowder #fullcoverconcealer . @sendayu_tinggi_beauty 019259656 @sendayu_tinggi_beauty 019259656 @sendayu_tinggi_beauty 019259656

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . 📌 Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 📌 Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 📌 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) 📌 Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 (ahli RM40.50 ) 📌 Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) 📌 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) 📌 UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) 📌 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) 📌 Facial Scrub With Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) 📌 Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10) 📌 X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10) 📌 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) 📌 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . #sendayutinggi #stskincaretips #skincaresendayutinggi #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #kulitkombinasi #jeniskulitmuka #penjagaankulitmuka #sendayutinggipuchong #sendayutinggibandarputrapermai #sendayutinggitamanequine

Whitening Bar Soap dan Pearl & Yogurt Soap ni merupakan 2 jenis sabun yang dirumus khas untuk bantu mencerahkan kulit. Apa beza Whitening Bar Soap dan Pearl & Yogurt Soap ni? . Whitening Bar Soap ni sesuai untuk mereka yang ada kulit yang tona tak sekata, tompok hitam pada wajah dan pigmentasi. Selain tu, mereka yang ada parut jerawat atau parut2 lain pun sesuai pakai sabun ni. Ia akan bantu untuk memudarkan dan mencerahkan kehitaman atau tompok gelap pada kulit wajah kita. . Pearl & Yogurt Soap pula akan bantu untuk menjadikan kulit lebih lembut & halus, mencerahkan kekusaman, memudarkan jeragat, menyekatakan tona wajah serta beri keanjalan pada kulit wajah disamping mengekalkan keremajaan kulit. . Pearl & Yogurt Soap RM18.00 (ahli RM17.10) Whitening Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) . #sendayutinggi #whiteningbarsoap #pearlyogurtsoap #goldenherbsoapsendayutinggi #sprayjerawatst #hyaluronicacid #haserum #sendayutinggi #sendayutinggionline #stonline #dealerst #dealersendayutinggi #stkelantan #stkotabharu #sttanahmerah #stpasirmas #stmachang #stkelantan #delaerstkelantan #sendayutinggikelantan #sendayutinggikb #sendayutinggikotabharu #sendayutinggitanahmerah #sendayutinggipasirmas #sendayutinggimachang #sabunjerawat #sendayutinggikosmetik #sabunjeragat #goldenherbsoap #sabunmadu #haserum #goldenherbssoap . @sendayu_tinggi_beauty 019259656 @sendayu_tinggi_beauty 019259656 @sendayu_tinggi_beauty 019259656

#repost @sendayu.tinggi_hq • • • • • • Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #stskincaretips

Siapa kat sini masih degil tak nak pakai sunscreen? Biasa dia tu! Untuk elakkan kulit jadi cepat berkedut, kusam & berjeragat, pakailah sunscreen setiap hari okay! Pi Pakai sekarang sebelum terlambat! . Bagi yang masih confuse nak pakai sunscreen yang mana 1, boleh refer gambar ni. Kalau tanya pendapat hakak la, bagi yang baru nak belajar pakai sunscreen tu, hakak suggest pakai UV CREAM SPF50 HYDRAFRESH SUN PROTECTION TRANSLUCENT CREAM tu. Ianya sangat lightweight & senang absorb pada kulit. . UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) . FREE Consultation 😘 WhatsApp Kak Elly 👇👇 www.wasap.my/60192685913/sayanakST . #sendayutinggi #mattesunscreen #hydratingtintedsunscreen #uvcreamspf50

Hai.. Selamat petang 😁 . Jadual bawah ni utk rujukan mengkome yg nak try ST.. TAPI tak semestinya uollss sesuai dengan basic skincare ni tau.. Ni cuma rujukan awal dan basic utk yg betul2 hadapi masalah mengikut jenis kulit. . Kenapa I kata rujukan awal? Sobabnya... Ramai yg tak tau yg jenis kulit mereka yg sebenarnya adalah kombinasi. Dan penggunaan sesetengah skincare juga boleh berubah mengikut situasi dan persekitaran.. 😁 . Apa2 pun..kalau tak pasti nk guna mana, uolls kena tanya la I.. 😁 Tp make sure uolls ni serious buyers ok.Harga dah ada dah haa.. I telus tak da kona2 tang harga tu.. 😁 . Scar Toner 🔖33.00 Acne Bar Soap 🔖18.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel 🔖45.00 Brightening Series Anti Aging Moisturiser 🔖45.00 Face Cleansing Makeup Removing Gel 🔖36.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion 🔖49.00 UV Cream SPF50++ 🔖39.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub 🔖36.00 Facial Scrub With Collagen 🔖29.00 Collagen Facial Spray 🔖29.00 X-Ne Facial Spray 🔖29.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ 🔖39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ 🔖39.00 . Klik link ini http://sendayutinggionlinebox.wasap.my . #sendayutinggi #stskincaretips #sendayutinggionlinebox #sendayutinggiipoh #station18 #ipoh

Yuk yang mau ikutan pengiriman promo minggu ini bisa langsung chat admin by DM/WA chat! 😊

Lepas mencuci muka, kita mesti rasa kulit wajah tu segar dan bersih kan? Tapi, kita perlu tahu yang mencuci muka ni boleh menurunkan nilai pH kulit kita. Ini kerana, pencuci muka bukan sahaja bersihkan kekotoran, tapi turun hilangkan minyak dan lembapan pada kulit. Oleh sebab tu lepas cuci muka, kita wajib pakai penyegar dan pelembap. . Pelembap wajah akan kembalikan kadar protien pada keratin kulit kepada normal. Kadar keratin yang baik akan bantu untuk kekalkan kelembapan kulit dan menjadikan kulit lembut dan kekal sihat. . Anti Aging Moisturiser ni merupakan pelembap yang dirumus untuk mengembalikan kelembapan dan keanjalan kulit. Bagi yang nak kulit kekal awet muda dan lembut gunakan Anti Aging Moisturiser ni setiap kali selepas mencuci muka. . Anti Aging Moisturiser RM45.00 (ahli RM40.50) . #sendayutinggi #brsmoisturiser

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . #sendayutinggi #skincaretips

🌸 TEENY WEENY BRUSH CARYA COSMETICS 🌸 . CIRI - CIRI : 💎 SYNTHETICS BRUSH ORIGINAL 💎 SAME LIKE SEPHORA BRAND 💎 COMPACT SIZE 💎 JIMAT RUANG 💎 EASY TO TRAVEL . FREEGIFT : 🎁 EXTRA GIFT FROM US IF BANK IN TODAY . HARGA : 🤝 HARGA PROMOSI RM165 BELUM MASUK CAJ POSTAGE & COD AREA NEGERI SEMBILAN . Cepat2 grab sementara stock masih ada. Klik link dibio @caryacosmetics_bp untuk order. . Nak order⤵️ Klik di link profile @ 📲 0197505076 . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #caryacosmeticsjohor #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #caryabatupahat #dyxybatupahat #surprisebatupahat #dropshipwanted #sisfel #flwarriors #teamfl #codbatupahat #caryacosmetics #sendayutinggi #hadiahuntukperempuan #ainaaserum #encikimamekpres #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . . #sendayutinggi #stskincaretips

TESTIMONI 3S😍 _ akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊 _ FUNGSI : 🍩 Memecahkan lemak degil 🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan 🍦 Memerah toxin perah lemak 🍫 Mematikan selera makan 🍬 Meningkatkan tenaga badan 🍪 Aktif Fresh bertenaga 🍿 Menyokong process penurunan berat badan. paling cepat dan selamat 🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung. _ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG. ✅ Lelaki & perempuan boleh consume _ Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘 _ #secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta

Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang HQ sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang HQ senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . Scar Toner RM33.00 Acne Bar Soap RM18.00 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 UV Cream SPF50++ RM39.00 Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 Facial Scrub With Collagen RM29.00 Collagen Facial Spray RM29.00 X-Ne Facial Spray RM29.00 UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 . . 🌸Klik link wasap di Bio utk order 🌸COD Setia Alam, Meru, Kapar, Bukit Raja, Bukit Jelutong, Seksyen 13 🌸Pos seluruh Malaysia setiap hari . #sendayutinggi #stskincaretips #dealerst #setiaalam #meru #kapar #bukitraja #bukitjelutong

💜Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . 💜Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . 💎Scar Toner RM33.00 (ahli RM31.35) 💎Acne Bar Soap RM18.00 (ahli RM16.20) 💎72hr Moistx Ultra Hydrating Gel RM45.00 (ahli RM40.50) 💎Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) 💎Face Cleansing Makeup Removing Gel RM36.00 (ahli RM32.40) 💎Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion RM49.00 (ahli RM44.10) 💎UV Cream SPF50++ RM39.00 (ahli RM35.10) 💎Gentle Exfoliating Gel Scrub RM36.00 (ahli RM32.40) 💎Facial Scrub With Collagen RM29.00 ( ahli RM26.10 ) 💎Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) 💎X-Ne Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) 💎UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) 💎UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM39.00 (ahli RM35.10) . Beli di www.sendayutinggi.com, di 31 Outlet seluruh Malaysia, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #stskincaretips #sendayutinggipuchong #codpuchong #codkinrara #codputraperdana #codputraheights #skincareroutine #skincaremalaysia

Untuk yang nak prep skin sebelum mekap tu boleh try Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum. Basically HA Serum ni sesuai untuk yang berkulit normal, kering, sensitif dan kombinasi. . Cara nak apply mudah je, lepas cuci muka make sure dah lap bagi kering pastu picit Hyaluronic Acid Serum pada hujung jari dan sapu pada seluruh wajah. Ratakan sampai meresap. Dan urut2 juga kulit mcm massage lembut gitu. . Selain melembapkan wajah, Hyaluronic Acid juga bertindak ‘mengetatkan’ sel kulit dan bantu mengecutkan penampilan pori pada kulit. Ia juga bantu untuk ‘restore’ semula keanjalan dan kelembutan kulit. Ia sangat sesuai untuk rawat masalah kulit kering, tidak anjal & aging. . Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 ) . #letschantek with @sendayu.tinggi_hq #stdealerklang #stayfabulous #healthyskincare #stmakeup #stskincare #healthyskinlessmakeup #acneskincare #dryskincare #sendayutinggi #soothinggel #brsserum

ESP VS KULIT - Ramai yang tahu yang ESP Shaklee adalah salah satu supplement dalam set kecantikan saya, tapi tulah ramai yang tak tahu apa effect ESP yang boleh buat pada kulit kita. - Sekarang, saya akan share dengan korang apa akan jadi pada kulit korang semua kalau consistent ESP untuk rawat kulit muka korang. - ⚡️Kulit terhidrat & lembap Rangsang pengeliaran asid hialuronikdan mengekalkan air dalam sel kulit - ⚡️Kulit kelihatan lebih muda Mangandungi isoflavone secara semulajadi untuk galakkan proses degkadasi kolagen & elastin. Mampu kurangkan kedutan & baiki kulit - ⚡️ Kulit licin & tona kulit sekata Tingkatkan teksture kulit serta bantu kurangkan pigmentasi - Khasiat ESP tu bukan hanya luaran sahaja tapi sampai ke sel kulit muka kita jugak. So jom kita cantik luaran dan dalaman sekali. ❤️ - Btw, bulan ni apa promotion untuk ESP tauuu. Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

ESP VS KULIT - Ramai yang tahu yang ESP Shaklee adalah salah satu supplement dalam set kecantikan saya, tapi tulah ramai yang tak tahu apa effect ESP yang boleh buat pada kulit kita. - Sekarang, saya akan share dengan korang apa akan jadi pada kulit korang semua kalau consistent ESP untuk rawat kulit muka korang. - ⚡️Kulit terhidrat & lembap Rangsang pengeliaran asid hialuronikdan mengekalkan air dalam sel kulit - ⚡️Kulit kelihatan lebih muda Mangandungi isoflavone secara semulajadi untuk galakkan proses degkadasi kolagen & elastin. Mampu kurangkan kedutan & baiki kulit - ⚡️ Kulit licin & tona kulit sekata Tingkatkan teksture kulit serta bantu kurangkan pigmentasi - Khasiat ESP tu bukan hanya luaran sahaja tapi sampai ke sel kulit muka kita jugak. So jom kita cantik luaran dan dalaman sekali. ❤️ - Btw, bulan ni apa promotion untuk ESP tauuu. Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

ESP VS KULIT - Ramai yang tahu yang ESP Shaklee adalah salah satu supplement dalam set kecantikan saya, tapi tulah ramai yang tak tahu apa effect ESP yang boleh buat pada kulit kita. - Sekarang, saya akan share dengan korang apa akan jadi pada kulit korang semua kalau consistent ESP untuk rawat kulit muka korang. - ⚡️Kulit terhidrat & lembap Rangsang pengeliaran asid hialuronikdan mengekalkan air dalam sel kulit - ⚡️Kulit kelihatan lebih muda Mangandungi isoflavone secara semulajadi untuk galakkan proses degkadasi kolagen & elastin. Mampu kurangkan kedutan & baiki kulit - ⚡️ Kulit licin & tona kulit sekata Tingkatkan teksture kulit serta bantu kurangkan pigmentasi - Khasiat ESP tu bukan hanya luaran sahaja tapi sampai ke sel kulit muka kita jugak. So jom kita cantik luaran dan dalaman sekali. ❤️ - Btw, bulan ni apa promotion untuk ESP tauuu. Jom dapatkan produk shaklee dari fatin.. Konsultan sah SHAKLEE.. ID: 1236734 WHATSAPP FATIN 017-2273385 #konsultanshaklee #igwaveprojek #teaminstamf #shakleetamanpinggiranputra #shakleemalaysiamurah #setkulitcantik #shakleeserikembangan #shakleekubangkerian #shakleekualakrai #shakleekelantan #shakleeequinepark #shakleebangi #shakleeputrajaya #setjerawat #shakleetanahmerah #shakleeguchil #setkecantikkan #setkurusbajet #setdetoksshaklee #shakleemachang #setkulitshaklee #shakleekajang #shakleeputrawalk #shakleekotabharu #setresdungshaklee #sitinurhaliza #syifamelvinn #sendayutinggi #rozitachewan

Tq awka,beli set Brithday Edition dr Obsesscosmetic.Nora jual ye. Nora ada ag tau set ni tp tak banyak bole DM Nora segera. . Nak cari duit dengan Obsesscosmetic,bole WhatsApp Nora ye.Siapa yang serius la,Nora bole guide uolls.Nora open 10 slot utk Dropship & Mini Agent. . @hafizatulatikah @obsess.cosmetics @cosmeticbyher #obsessteamfatin #obsesscosmeticmalaysia #obsesswave #iamfounder #obsessmakeupparty #instagood #obsessjohor #jomcantik #obsesscosmeticsfeedback #vivvyyusof #sendayutinggi #flawless #letups #makeupartiskl #imfounder #sobella #makeuppengantin #makeupviral #sephora #tutorialmakeup #wawabeauty #viral #cantik #miniagentwanted #dropshipwanted

... . Xbyk cakap.. terus pulun 150 botol BNE, sbb produk dah VIRAL beb ! LAKU ! LAJU ! . Hot selling weiii ! . 'Fast Action Fast Result' ! . . . Org2 #kulai bole contact FB 'Fiona Anjelah' 'Che'Ika Henna' . . #birdnestessencebypna #agentwanted #teammakjerung . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #unicornedition #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #birdnestessence #icsyvmy #senangterhibur #terimaakuseadanya #mentormilenia2019 #jb #johor

.... 60 botol BNE dia kebas malam td. Pagi ni dia ckp stok dah licin. Koghase ? 😱😱. . . 1botol rm20. 60 botol sehari , pandai kira ?? Masyukkk weiii 💰💰 pehh.. . . Padu sungguh agent FB 'Manira Daud' 😍 . . . #birdnestessencebypna #agentwanted #teammakjerung . . . #bazarpaknil #wawazainal #wawacosmetics #unicornedition #caryacosmetics #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #sisfel #flwarriors #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #birdnestessence #icsyvmy #senangterhibur #terimaakuseadanya #mentormilenia2019 #jb #johor

Ada 2 benda yg uols kena buat kalau skin tu nak lambat aging + cerah berseri tanpa jeragat & kedutan. Masalahnya ramai yg malas.. 🙄 1st sekali, Jgn malas apply pelembap. Baru skin sentiasa lembut dan lambat berkedut 2nd ialah sunblock. Yg ni pun ramai liat guna. Tapi ni laaaaa rahsianya tau nak bebas jeragat, skin cerah sekata, tak berbelang nak2 yg bertudung UV SPF50 Hydra Fresh Sun Protection ni dijamin tak melekit, moist, tak jadi tompok putih kalau berpeluh & selain tu ada skin treatment. Bukan semata protect skin dari UV je tau Antara formula dalam ni : Yeast Extract, , Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. Guna 1-2 pam dan ratakan kat skin. Cepat meresap & tak rasa berlengas pun UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ RM41 #sendayutinggi #bestseller

. 🇸🇬 Ready Stock⤴. To order, kindly whatsapp me at +6582988913. Thank you 😊 1. Scar Toner 2. Acne Bar Soap 3. 72hr Moistx Ultra Hydrating Gel 4. Brightening Series Anti Aging Moisturiser 5. Face Cleansing Makeup Removing Gel 6. Rose Stem Cell Moisturiser Emulsion 7. UV Cream SPF50++ 8 Gentle Exfoliating Gel Scrub 9. Facial Scrub With Collagen 10. Collagen Facial Spray 11. X-Ne Facial Spray 12. UV Defense Cream - Matte Sunscreen SPF50 PA++ 13. UV Defense Cream - Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 PA++ . . Ada yang masih tak tahu nak guna produk penjagaan wajah yang mana satu? Jom refer jadual yang admin dah sediakan ni. So, lebih mudahlah untuk korang kenal pasti produk mana yang sesuai dengan permasalahan kulit korang. . Bila kita dah tahu produk mana yang sesuai, barulah masalah kulit kita ni dapat dirawat. Seperti yang admin senaraikan ni, ini adalah untuk penjagaan paling basic ya. So, memang sesuai untuk mereka yang malas nak pakai banyak-banyak produk dan juga sesuai untuk beginner. . . #sendayutinggi #stskincaretips #sendayutinggisingapore #jamuramalayasingapore #suncreen #dtox #skincare - #regrann

Siapa dah cuba ni ?? Komen sikit 😄 Whitening Pearl Cream ni siapa yg tak cuba lagi mmg rugi sangat. Ramai yg dah pakai rata2 feedback tak mengecewakan Kalau yg oily skin tu sapu sikit dgn Matte Translucent Powder. Blh digunakan siang atau malam. Apply tipis sblm mekap waktu siang atau pada kawasan jeragat pada waktu malam. Yg ada problem sunburn pun blh cuba pakai ni & tengok sendiri kesannya. Takde penggelupasan tau & bukan foundation Harga : Whitening Pearl Cream SPF15 RM34.00 (ahli RM30.60) | @sendayutinggi_seberabgjaya http://www.wasap.my/60192044991 http://www.wasap.my/60195538083 http://www.wasap.my/60124003497 . #sendayutinggi #pearlcream #bestseller

Siapa dah cuba ni ?? Komen sikit 😄 Whitening Pearl Cream ni siapa yg tak cuba lagi mmg rugi sangat. Ramai yg dah pakai rata2 feedback tak mengecewakan Kalau yg oily skin tu sapu sikit dgn Matte Translucent Powder. Blh digunakan siang atau malam. Apply tipis sblm mekap waktu siang atau pada kawasan jeragat pada waktu malam. Yg ada problem sunburn pun blh cuba pakai ni & tengok sendiri kesannya. Takde penggelupasan tau & bukan foundation Harga : Whitening Pearl Cream SPF15 RM34.00 (ahli RM30.60) | @sendayutinggi_seberabgjaya http://www.wasap.my/60192044991 http://www.wasap.my/60195538083 http://www.wasap.my/60124003497 . #sendayutinggi #pearlcream #bestseller

Siapa dah cuba ni ?? Komen sikit 😄 Whitening Pearl Cream ni siapa yg tak cuba lagi mmg rugi sangat. Ramai yg dah pakai rata2 feedback tak mengecewakan Kalau yg oily skin tu sapu sikit dgn Matte Translucent Powder. Blh digunakan siang atau malam. Apply tipis sblm mekap waktu siang atau pada kawasan jeragat pada waktu malam. Yg ada problem sunburn pun blh cuba pakai ni & tengok sendiri kesannya. Takde penggelupasan tau & bukan foundation Harga : Whitening Pearl Cream SPF15 RM34.00 (ahli RM30.60) | @sendayutinggi_seberabgjaya http://www.wasap.my/60192044991 http://www.wasap.my/60195538083 http://www.wasap.my/60124003497 . #sendayutinggi #pearlcream #bestseller

Siapa dah cuba ni ?? Komen sikit 😄 Whitening Pearl Cream ni siapa yg tak cuba lagi mmg rugi sangat. Ramai yg dah pakai rata2 feedback tak mengecewakan Kalau yg oily skin tu sapu sikit dgn Matte Translucent Powder. Blh digunakan siang atau malam. Apply tipis sblm mekap waktu siang atau pada kawasan jeragat pada waktu malam. Yg ada problem sunburn pun blh cuba pakai ni & tengok sendiri kesannya. Takde penggelupasan tau & bukan foundation Harga : Whitening Pearl Cream SPF15 RM34.00 (ahli RM30.60) | @sendayutinggi_seberabgjaya http://www.wasap.my/60192044991 http://www.wasap.my/60195538083 http://www.wasap.my/60124003497 . #sendayutinggi #pearlcream #bestseller

Ramai orang obses nak kulit putih & cerah dengan cepat tapi kita kena make sure yang kulit kita jadi cerah dengan selamat supaya tak bagi apa-apa kesan buruk pada diri kita. . Whitening Pearl Cream ni diformulasi dengan gabungan Pearl Powder & Octadecenedioic Acid yang memang selamat digunakan khas untuk tujuan mencerahkan kulit. Octadecenedioic Acid ni dirumus dari biji bunga matahari yang dimana ia akan bantu untuk mencerah kulit, menyekatakan tona & memudarkan pigmentasi pada kulit. Octadecenedioic Acid juga bersifat anti-inflammatory & anti aging tau. So, semua jenis kulit pun sesuai pakai pearl cream ni. . Gleam Tablet pula memang dikhaskan untuk bantu mencerahkan kulit kita secara sekata di seluruh tubuh. Gleam Tablet juga sesuai untuk mereka yang nak dapatkan kulit lembut, licin & lembap seakan glass skin ala wanita korea tu. . Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60) ST Gleam Tablet RM38.00 (ahli 34.20) . Berminat boleh wasap 0192403593 atau klik link di bio https://short1.link/h6weWW . #sendayutinggi #pearlcream #stgleamtablet #sendayutinggipuchong

Siapa kat sini memang pegguna tegar Collagen Facial Spray ni? Kalau nak tahu, facial spray ni kita boleh guna bila-bila masa je yang kita nak tak kiralah siang atau malam. . Collagen Facial Spray ni mengandungi kandungan kolagen yang akan bantu melembut, menganjal & menegangkan kulit wajah tau. Selain tu, penggunaan facial spray juga akan buat kulit kekal lembap & terhidrat. Bila kulit kekal lembap, wajah akan nampak lebih berseri, cerah & sihat. . Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) . Berminat boleh wasap 0192403593 atau klik link di bio https://short1.link/h6weWW . #sendayutinggi #collagenfacialspray #sendayutinggipuchong

Alhamdulillah, Tq for buying.. Syukur ya Allah.. Rezeki di awal pagi.. • • Esok petang ada lagi menyusul, #codreport drpd kakLong yaa... Diorang ne adalah di antara customer kakLong yg sporting, bertolak ansur dgn kakLong.. Tggu kakLong dri OS baru dpt hantar order dorg. Semoga dimurahkan lagi rezeki kalian.. Aamiin 🙏🙏 Lot's of LOVE 💞💞💞 • • ✔ Facial Scrub with Collagen [ Rm31.00 ] ✔ Cocoa Collagen Shake [ Rm31.00 ] • • #sendayutinggi #stlovers #stproducts #sendayutinggimynetworks #stmy #stkd #supportlocal #kaklongkembaliberaksi #stcubebymizherney #maysarashopkaramunsing #maysarashoppkaramunsing #maysarashop #komplekskaramunsing #sendayutinggikk #sendayutinggikaramunsing #stkaramunsing #dropship #sendayutinggipapar #sendayutinggiputatan #sendayutinggibongawan #sendayutinggibeaufort #sendayutinggikimanis #sendayutinggikinarut