#senget

18,717 posts tagged with #senget

Photos and Videos about #senget

(@thehanyshaikh)

3 Hours Ago

nana @rozylicious72 lagi menakutkan dari jembalang2 kat luar 👻👻👻 #aciacibukapintu #pramlee #saloma

(@filzatoanilsa)

16 Hours Ago

Just because my path is different, doesn't mean I'm lost 😏 #senget #tipsnampakkurus #okbye

(@bie_wana)

1 Day 8 Hours Ago

#senget

(@nurulsazwani88)

4 Days 18 Hours Ago

Tiap kali aku mesej dia mesti dia buat aku ketawa dan senyum sorang2..aku chat dengan dia dah macam chat dengan BF..sape yang trngah tengok aku tengah chat semua cakap aku chat orang lelaki,sebab senyum sorang2..tak semesti nye chat dengan lelaki kan..dia nie jenis happy go lucky..ada je nak buat aku happy 😘..masa kerja aku duk chat dengan dia je..Dia suka buat lawak 😁..sbb tu lah aku tersenyum sorang2.. #nursyamimiramli #mycousin #mykembar #adik #senget #geng88

(@nurni.ahmadsukri)

6 Days 19 Hours Ago

Soraya turns 4! 🎂🎈🎉4️⃣💝 ~ 09.10.2014 . Happy 4th Birthday my only princess Soraya Imarra Rose 🌹Caring, loving, happy & strong little girl . Segala doa yang terbaik buatmu sayang, amin.. Ayah, mommy, abang 💖 you so much #4kalirepeattiuplilin #excusethehairfringebyayah #senget #lol #minime #sorayaandmommy #sorayaturns4

(@_paananas)

8 Days 19 Hours Ago

#kawanja#senget

(@welcometosenget)

9 Days 11 Hours Ago

Tüm dm ' lerinizi bekliyoruz 😊 #senirkentmyo #senirkent #senget #ögrenci #welcomtosenget

(@rubendeblack)

10 Days 8 Hours Ago

Last week this time you guys didnt know what to expect from us and we didn't know what to expect from u guys but we hope we met all ur expectations cuz u guys shattered ours.. So many words, laughter, thoughts and memories were shared.. And by the time we knew we were already as close as this.. Great minds do think alike and that's why all of us clicked right from the start.. Never forget that u have not 1 but multiple families back here.. Just like how we know we have u guys back the there.. The time ended too quickly but memories never Fade.. Till next time.. @nakkhul @srubee #rubendeblack #themostnotorious #troopsenget #nakkul #morelikebrothers #senget #thickandthin #bond #fam #separagenius #separasenget #wewillmeetsoon #muchlove #muchhugs #skyisnotthelimit #itsonlytheview #keatucha #keatukoh

(@fyza1114)

10 Days 16 Hours Ago

#senget #giloz melayan bdk ni... Bln lepas sorang, bln ni lg sorang... 😭😩

(@dedengusmara)

12 Days 13 Hours Ago

Gimana perasaannya jika kamu nanya sama dia nih tapi gak ada respon😒😒, sakit banget pastinya😁😁.. Tag temen kamu yang lagi galau, siapa tahu dia makin galau😂😂 Kameramen : @mayawie05 (sebelum mulai dah ngakak dulu) #prank#gendeng#filmorago#happy#gila#senget#halusinasitinggi Dont forget comment dibawah,,😂😂😂

(@zalleysahar)

12 Days 15 Hours Ago

Bila ko dah jumpa sekepala.. bengong.. mcm ni la jadi dia.. 😂😂😂😂😂😂🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ . . #senget #ngokngek

(@_nmadeehanmmunir)

13 Days 16 Hours Ago

Merchant Lane Cafe — the entrance #senget #cafe #stairs #hipstercafe #iphonephotography #foodhunting #foodhunter #cafe

(@sayapencurihatianda)

14 Days 6 Hours Ago

CAPTION : “ PANTUN ALA3 GITCHUUU ” . makcik tipah suko bona kutip cengkerang, jadi siapakah pilihan anda sekarang?🙈 . calon3 menantu utk mak3 awak dari nogorian, sarawakian, johorian 😘❤️ . #amierakookie #taiko #gangster #pipipau #calonmenantu #nogorian #sarawakian #johorian #sengal #senget #sayapencurihatianda😎

(@username._06)

16 Days 1 Hour Ago

#senget

(@sureshsuren91)

16 Days 15 Hours Ago

TRoOP#senget#launching#

(@shazdynamic)

16 Days 17 Hours Ago

Actor @nakkhul 😍 #senget like that. #slit...album launch goin on soon..lets join and rock the event.😎 @troopsenget @hardeebee @jeifm @sanjana_jeifm @sarkunan_s.o.g

(@raaraa.rashid)

18 Days 4 Hours Ago

Bakal membebel di instagram pula 😆😆 -tujuan: aku je tau 🤪🤪- #support #video #senget #popular #viral #recorder #gembira #bebel #tahniah #goodluck #behappy #lawak #okee #byee

(@bodygoal_bysaraanna)

18 Days 7 Hours Ago

GIGI RATA ATAU CANTIK JGN TGK ADS NIH Anda nak pakai braces tapi mahal??? JANGAN RISAU HARGA HANYA RM20 JER x termasuk postage.. Teeth Trainer direka khas bagi membantu sesiapa yang mempunyai masalah seperti gigi: ✅tidak rata ✅jongang kedepan/kebelakang ✅senget ✅jarak Ianya dicipta untuk membantu 👍🏻MENYUSUN SEMULA KEDUDUKAN GIGI 👍🏻MERATAKAN SEMULA GIGI PADA KEDUDUKAN 👍🏻MERAPATKAN SEMULA GIGI YANG JARANG Kesan positif dapat dilihat seawal 1 ke 7 hari (untuk lebih ketara perubahan guna setiap hari semasa tidur 6 ke 8 jam selama 3 ke 4 bulan) . Lebih menarik Teeth Trainer Alignment ini dapat dipakai dan dibuka dengan mudah , Kenapa anda perlu cuba ? ✅harganya MURAH , ✅ tidak mempunyai kesan sampingan ✅gigi anda akan kembali teratur dan senyuman anda kembali menawan ✅membantu menolak gigi anda secara lembut dalam proses untuk menyamakan/meratakan/membentuk kedudukan gigi anda ✅Kesan seawal seminggu ✅Tidak perlu berpantang ✅TIDAK perlu pembedahan, cuma pakai dan tunggu kesannya Macamane nak dapatkan??? ------------------------------------ Whatsap keth segera ke no 0133785306 ------------------------------------ Dapatkan cepat sementara stok masih ada ! #rm38#murah #sayajualmurah #bigsupplier #directfactory #1minggu #gigi #jongang #takrata #senget #jombeli #trustedproduct #trustedseller

(@bodygoal_bysaraanna)

18 Days 7 Hours Ago

GIGI RATA ATAU CANTIK JGN TGK ADS NIH Anda nak pakai braces tapi mahal??? JANGAN RISAU HARGA HANYA RM20 JER x termasuk postage.. Teeth Trainer direka khas bagi membantu sesiapa yang mempunyai masalah seperti gigi: ✅tidak rata ✅jongang kedepan/kebelakang ✅senget ✅jarak Ianya dicipta untuk membantu 👍🏻MENYUSUN SEMULA KEDUDUKAN GIGI 👍🏻MERATAKAN SEMULA GIGI PADA KEDUDUKAN 👍🏻MERAPATKAN SEMULA GIGI YANG JARANG Kesan positif dapat dilihat seawal 1 ke 7 hari (untuk lebih ketara perubahan guna setiap hari semasa tidur 6 ke 8 jam selama 3 ke 4 bulan) . Lebih menarik Teeth Trainer Alignment ini dapat dipakai dan dibuka dengan mudah , Kenapa anda perlu cuba ? ✅harganya MURAH , ✅ tidak mempunyai kesan sampingan ✅gigi anda akan kembali teratur dan senyuman anda kembali menawan ✅membantu menolak gigi anda secara lembut dalam proses untuk menyamakan/meratakan/membentuk kedudukan gigi anda ✅Kesan seawal seminggu ✅Tidak perlu berpantang ✅TIDAK perlu pembedahan, cuma pakai dan tunggu kesannya Macamane nak dapatkan??? ------------------------------------ Whatsapp "TEETH" ke Whatsapp 018-2964383nak baiki susunan gigi ? inginkan gigi cantik menawan ??? ttapi kos membaiki terlalu mahal ? jngan risau , dengan menggunakan teeth trainer .. gigi anda akn cantik menawan .. 😘 teeth trainer mmbantu masalah gigi tidak rata , jongang , senget dan jarak .. tidak perlu mengeluarkan kos yg begitu bnyak .. rm38 shaj anda akn dpt kn gigi cntik dan tersusun . whatsapp ke : 013-3785306 . sekarng untuk dpatkan hrga promosi 😱😱 Utk dptkan harga promosi sila klik http://wasap.my/60182964383/TEETHPROMO ------------------------------------ Dapatkan cepat sementara stok masih ada ! #rm30 #murah #sayajualmurah #bigsupplier #directfactory #1minggu #gigi #jongang #takrata #senget #jombeli #trustedproduct #trustedseller

(@sadiyatun80)

18 Days 23 Hours Ago

#senget kepala dpt naik moto...🏍🏍

(@aish_humairah)

19 Days 3 Hours Ago

Comel x cawan kita.... Adik adik secret recipe layan je akk ting tong ni.... Tq u teman makan semalam... Layan tunang yang ting tong ni.... #tingtong #senget #mrnmrs #secretrecipe

(@nabylabell)

20 Days 17 Hours Ago

Twin nabila #bff #senget #tingtong #always together #lynorgpnabran

(@ournumberswillrise)

20 Days 18 Hours Ago

The week so far #senget #whataweek

(@nurasrdh_)

21 Days 19 Hours Ago

"Be you dont be like anyone else." 🌻🌼 #tudung #senget

(@eau_ulfah)

21 Days 19 Hours Ago

bila adik kau kena suruh ambik gambar be like #senget #xikhlas

(@mr.fruffy)

22 Days 1 Hour Ago

When u had one too many, u close eyes #family #bbq #tanniandmachas #senget