#shahalam

3,188,508 posts tagged with #shahalam

Photos and Videos about #shahalam

(@hawaforever)

27 Minutes Ago

Jom sebelum tidur.. PQS nak kongsi sesuatu yang menarik pasal sarang lebah πŸ€“ Ini SARANG LEBAH... JIKALAU MAKAN sarang lebah...pasti akan jumpa anak lebah,kaki lebah,kepak lebah dalam sarang lebah.... Jika kita makan sarangnya...maka pasti nampak itu semua.... Jika tidak nampak itu semua....maka??? Original atau tidak itu MADU? Satu sarang lebah ambil 6 bulan untuk jadi satu keping SARANG... Bagaimana.....kalau ada produksi yg banyak di pasaran...Madu Sarang Lebah..?...fikirkan.. Jangan dikunyah sarang LEBAH...lilin atau waxnya tidak sesuai untuk perut dan menyebabkan SENAK PEROT dan tesumbat salur DARAH. jika kerap di makan.. Apa lagi kalau SARANG TIRUAN.. Copy n.Paste ILMU SHARING IS CARING #teampqs #shahalam #selangor #foreverlivingproducts #helpmorepeople #foreverliving #madubersarang #madu #madulebahasli #madulebahasliterbaik

(@veckei)

2018-10-15 02:19:32

(@azrulizuddin)

36 Minutes Ago

-18November2018- Cukup la 3 kali lari kat shah alam dengan route yang sama. Next year tak nak dah bukit2 dia best! πŸ˜‚ Shah Alam Half Marathon 2018 βœ… #run #running #runner #instarun #instarunners #photo #photography #photooftheday #shahalam #shahalamhalfmarathon2018 #shahalamhalfmarathon #sahm2018 #instagram #instalike #instagood #instadaily #fit #fitness

(@dreamydoorgift)

37 Minutes Ago

Doorgift Box . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@dreamydoorgift)

38 Minutes Ago

Doorgift Box . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@dreamydoorgift)

38 Minutes Ago

Doorgift Box . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

Shah Alam Half Marathon 2018 Done and dusted. Go home gaogao G #shahalamhalfmarathon2018 #halfmarathon #21km #hm #shahalam #fatboyrun

(@dreamydoorgift)

1 Hour Ago

Doorgift Box Carton . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@dreamydoorgift)

1 Hour Ago

Doorgift Box Carton . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@dreamydoorgift)

1 Hour Ago

Doorgift Box Carton . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@amandarfaa.rtw)

1 Hour Ago

#amandarfaa3pcs100pk . ATHIRAH POLKA BLOUSE . Material : Crepe silk . Measurement : Bahu 15" Dada 41" Lengan 19" Labuh lengan 18" Labuh baju 24.5" . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #printedblousemalaysia #blousekepukkepuk #plainblousemalaysia #uitmarau #printedblousemurah #kolejyayasanpahang #senafasrindu #bajumurahgiler #kolejislamantarabangsa #blousemalaysiamurah #printedshirtmurah #kotasamarahan #shahalam #usimnilai #bajuprintedmurah #printedblousemurah #bajumalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #stripeblousemalaysia #mixitem3rm100 #bajucottonmurah #puffyblousemurah #bajulabuhmalaysiamurah #dropshipneededmalaysia #johorean #kemejamalaysiamurah #aaapetikitacasual

(@lekirmma)

1 Hour Ago

Keep running coz #fat gonna hate this... Ladies kickboxing at Shah Alam every Wednesday & Friday 8pm-10pm... Get your 7 days VIP pass FREE trial now Lekir MMA Academy : Muay Thai – Kickboxing – MMA – Boxing - Fitness – LossWeight program – Personal Training – Fighter Training - Combat Fitness Our gym centre located at Ampang & Shah Alam Futher info: 016-715 6357 #sports #martialarts #fitness #boxing #kickboxing #hijab #malaysia #shahalam #zumba #mma #aerobic #selfdefense #workout #lifestyle #ampang #selangor #muaythai #beauty #kurus #gilafitness #challengeyourself #fighter #lekirmma #lekirfitness #loseweight #lekirfightgear

(@amandarfaa.rtw)

1 Hour Ago

SYIMA PRINTED BLOUSE . Material : Crepe silk . Measurement : Bahu 14" Dada 40" Lengan 18" Labuh lengan 21" Labuh baju 26" . Boleh campur2 ya #amandarfaa3pcs100pk . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #printedblousemalaysia #blousekepukkepuk #plainblousemalaysia #uitmarau #printedblousemurah #kolejyayasanpahang #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #kolejislamantarabangsa #blousemalaysiamurah #printedshirtmurah #kotasamarahan #shahalam #usimnilai #bajuprintedmurah #printedblousemurah #bajumalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bolehcampur #mixitem3rm100 #bajucottonmurah #puffyblousemurah #bajulabuhmalaysiamurah #blousemampumilik #blousebajet #kemejamalaysiamurah #aaapetikitacasual

(@irwan13th)

1 Hour Ago

Done...Shah Alam Half Marathon 2018. Now, on to the next... #sahm2018 #shahalam #21km

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET KULIT WAJAH TERBAIK RAWAT JERAWAT & BLACKHEAD✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah? Jom try produk thesuriaroses #suriasoap , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET KULIT WAJAH TERBAIK RAWAT JERAWAT & BLACKHEAD✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah? Jom try produk thesuriaroses #suriasoap , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET KULIT WAJAH TERBAIK RAWAT JERAWAT & BLACKHEAD✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah? Jom try produk thesuriaroses #suriasoap , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET ANTI KUSAM✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@dreamydoorgift)

2 Hours Ago

Tasbih . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@dreamydoorgift)

2 Hours Ago

Tasbih . βœ… Order must be made 2-3 months in advance to avoid problems . βœ… We are still open for order. SMS or Whatapps: . +6012 284 7624 +6012 284 7624 +6012 284 7624 . #sayajual #doorgiftkahwin #hantaran #pelamin #akikah #malaywedding #cukurjambul #doorgiftmurah #doorgiftaqiqah #harijadi #goodiesmurah #majliskahwin #shahalam #klang

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET ANTI KUSAM✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn DUH , BAHAGIANYA ... JIKA BISA MELIHAT SENYUM SI KECIL SETIAP HARI ya .. Allah , hiasilah rumah tangga kami dengan senyuman seorang anak yang bisa mebahagiakan hati dan menjadi penyejuk mata bagi kami , amiin KAPAN BAYI MULAI TERSENYUM ? Senyum responsif merupakan senyuman yang diberikan bayi ketika bayi mencoba merespon hal-hal menyenangkan atau sesuatu yang membuat dia merasa nyaman. Apapun yang menciptakan rasa bahagia pada hati bayi Anda, maka bayi Anda akan meresponnya dengan senyuman. Adapun seyuman responsif bayi di usia 6-8 minggu ini seperti senyuman saat ia merasa nyaman ketika Anda timang dia dalam buaian, ketika Anda mendekap tubuh mungilnya, ketika Anda menidurkannya dengan nyanyian dari suara Anda. Perhatikanlah respon bayi Anda ketika Anda melakukan hal-hal tersebut, bayi Anda pasti akan menghadiahi Anda dengan senyumannya yang menggemaskan. LIKE & SHARE grin emotikon βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Follow: @sepesialis_kehamillan @sepesialis_kehamillan @sepesialis_kehamillan @sepesialis_kehamillan @sepesialis_kehamillan @sepesialis_kehamillan πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & kewanitaan οΈβœ” contact person : πŸ“²BBM: DD086A18 πŸ“²WA,,,: 081252022749 πŸ“²LINE: sepesialis_kehamillan Tekan β™₯, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

(@food.yass)

2 Hours Ago

Hello! You can place your order now for this coming Tuesday (20/11/2018)! . Please swipe to refer to Ayam Masak Merah. Note that the rice will be changed to Nasi Putih and acar is not included. . Whatsapp or just DM or comment down below! Kid 0109447987 . #msu #shahalam #makanan #halal #foodyass #artesubangwest #menarau2shahalam #aeonmallshahalam

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET HAPUSKAN CELA DIWAJAH✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET KEKAL FLAWLESS BEBAS CELA✨ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ Suria soap adalah rawatan terbaik untuk masalah kulit wajah seperti Jerawat pasir, Jerawat batu, Jeragat/bintik hitam, Blackhead/Whitehead & anti Kusam. Lepas ni jerawat memang tak sempat nak berkampung dah atas muka uolls terpaksa larikk sebab penangan suria soap nihh yg super duper hebat kesannya. Seketul tu uolls boleh guna sebulan-lebih. Tapi iolls pakai sampai 2 bulan kot siap kongsi lagi, serius jimat sgt + berbaloi + murah + tahan lama. Nyesal terukkk wehh kalau tak grab 1-2 boxπŸ™ˆ _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@auction_bundle)

2 Hours Ago

Item: VANS SK8 HI DISNEY X VANS SIZE : 9UK CONDITION : 8/10 . DO SCROLL PIC FOR MORE DETAIL . RM140 INCLUDE POSTAGE . Wasap.my/60176090669 . Yang ade berkelapangan boleh ke #vintagenightmarketmelaka berhadapan #portohistoria . Kami on sale di sana setiap Jumaat, sabtu dan ahad. Banyak lagi barang baik nak lepas mur2!!! . Wasap.my/60176090669 #vans #portohistorianightmarket #houseofvans #bundleonline #vintagenightmarket #allstar #bundlemurah #bundlemalaysia #malaysia #skateboard #sk8hi #powellperalta #vansoldskool #uitm #utem #upm #paritraja #bundlemurah #bundlevans #pasarkarat #kedaikasut #bundlemurahmalaysia #jrb #jbr #klang #shahalam #bundlemurah #bundlemalaya #thriftstorefinds #mickey

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET PUTIH BERSERIπŸ€ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@auction_bundle)

2 Hours Ago

Item: VANS SK8 HI PURPLE FLORAL SIZE : 5.5UK CONDITION : 8/10 . DO SCROLL PIC FOR MORE DETAIL . RM110 INCLUDE POSTAGE . Wasap.my/60176090669 . Yang ade berkelapangan boleh ke #vintagenightmarketmelaka berhadapan #portohistoria . Kami on sale di sana setiap Jumaat, sabtu dan ahad. Banyak lagi barang baik nak lepas mur2!!! . Wasap.my/60176090669 #vans #portohistorianightmarket #houseofvans #bundleonline #vintagenightmarket #allstar #bundlemurah #bundlemalaysia #murah #malaysia #skateboard #sk8hi #powellperalta #vansoldskool #uitm #utem #upm #paritraja #bundlemurah #bundlevans #pasarkarat #kedaikasut #bundlemurahmalaysia #jrb #jbr #klang #shahalam #bundlemurah #bundlemalaya #thriftstorefinds

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET FLAWLESS LAJAKKπŸ€ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET PUTIH PERMANENT UNTUK KULIT CANTIKπŸ€ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses

(@auction_bundle)

2 Hours Ago

Item: VANS SK8 HI BLACK / WHITE SIZE : 5.5UK CONDITION : 8/10 . DO SCROLL PIC FOR MORE DETAIL . RM110 INCLUDE POSTAGE . Wasap.my/60176090669 . Yang ade berkelapangan boleh ke #vintagenightmarketmelaka berhadapan #portohistoria . Kami on sale di sana setiap Jumaat, sabtu dan ahad. Banyak lagi barang baik nak lepas mur2!!! . Wasap.my/60176090669 #vans #portohistorianightmarket #houseofvans #converse #vintagenightmarket #allstar #bundlemurah #bundlemalaysia #murah #malaysia #skateboard #sk8hi #powellperalta #vansoldskool #uitm #utem #upm #paritraja #bundlemurah #bundlevans #pasarkarat #kedaikasut #bundlemurahmalaysia #jrb #jbr #klang #shahalam #bundlemurah #bundlemalaya #thriftstorefinds

(@thesuriaroses11)

2 Hours Ago

YAHUUU YEAR END SALE!πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ SET CERAH SATU BADANπŸ€ _ _ Siapa ada masalah kulit wajah & badan? Jom try produk thesuriaroses #twc , inshaAllah dijamin anda akan puas hati dengan keberkesanannya. _ Lagi lagi tengah Promosi Harga Bocor nihh, uolls JIMAT banyak + dapat FREE POSTAGE + dapat FREE GIFT lagi tapi mengikut terma & syarat. Uolls wajib grab sorang 1 or angkut terus ber box box. Kalau dak nangis bucu katil laa, produk kualiti tinggi, diskaun banyakk, tapi tak grab, manyakk rugi maa😎 _ #thesuriaroseswhiteningcollagen bukan collagen biasa biasa tau. Ia #serbukajaib yg mampu rawat masalah kulit wajah/badan dari dalaman sampai lah ke luaran sekaligus bagi kulit uolls nampak cantik putih flawless gebu & sihat berseri. Sebab serbuk ajaib TWC ni akan bekerja utk flush segala toksin dlm badan yg dah terperuk setelah sekian lamanya.. So automatik uolls akan putih dari hujung kepala sampai hujung kaki, habis ternampak urat urat hijau tu haaa😍 _ NILAI TWC setanding dengan KUALITI nya sebab bahan bahan yg terkandung dlm TWC adalah dari buah buahan yg berkualiti tinggi, GRED A uolls bkn hat biasa biasa okehhπŸ˜‰ So kesannya pun hebatt inshaAllah, pasti uolls puas hati😎 _ _ YEAR END SALEπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ _ Place your order now!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ _ Nak order, KLIK LINK DI BIO sis untuk direct whatsapp ke 013-4344208 _ _ _ #twc#collagen#putih#gebu#detox#lawas#viral#onlineshop#shopping#bazarpaknil#igers#terapiinstagram#like4like#likeforfollow#kualalumpur#petalingjaya#upsi#bangi#shahalam#uitm#sayajual#erezeki#azizanosman#fattzura#ajimuara#super100k#teamsalesthesuriaroses